Del Potro dál vítězí, finále bude hrát i ve Washingtonu

17. 8. 2008, 07:35
Aktuality 1
Argentinský tenista Juan Martin Del Potro má v posledních týdnech skvělou formu a vyhrál již osmnáctý zápas za sebou. Na turnaji ve Washingtonu si v semifinále hladce poradil s Němcem Tommym Haasem, kterému povolil pouze tři gamy. O titul bude hrát se Srbem Viktorem Troickým, finálovým debutantem.
Del Potro Juan-Martin

Devatenáctiletý del Potro může navázat na stále čerstvé úspěchy z turnajů ve Stuttgartu, Kitzbühelu a Los Angeles. Argentincova šňůra je druhou nejlepší v letošní sezoně, nejdelší série patří Rafaelu Nadalovi. Španělský hráč neprohrál 32 zápasů, než podlehl začátkem srpna v Cincinnati Srbovi Novaku Djokovičovi.

Troicki, jemuž patří v žebříčku 93. pozice, postoupil do boje o titul díky vítězství nad Rusem Igorem Kunicynem, kterého porazil 6:4 a 6:2. Pro dvaadvacetiletého čtvrtfinálového přemožitele Andyho Roddicka půjde o premiérovou účast ve finále podniku ATP.

Výsledky - Washington:
Dvouhra - semifinále:
Del Potro (2-Arg.) - Haas (4-Něm.) 6:2, 6:1, Troicki (Srb.) - Kunicyn (Rus.) 6:4, 6:2.
TenisPortal.cz, ČTK, Václav Navrátil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
hraje fantasticky.Vyborny servis diky sve vysce + neskutecne tvrde udery.Prakticky bez psychickych vykyvu.Doufam ze na US open se stretne s Nadalem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist