Del Potro je ze hry venku, padl s Chardym. Federer si poradil s Tomicem

19. 1. 2013, 09:26
Aktuality 248
AUSTRALIAN OPEN muži - V Melbourne se na úkor šestého nasazeného Juana Martín Del Potra zrodilo první větší překvapení. O vyřazení argentinského spolufavorita na celkové vítězství se postaral Francouz Jerémy Chardy, kterého výhrou nad Čiličem napodobil také Ital Andreas Seppi. Oba si tak proti sobě zahrají o první grandslamové čtvrtfinále. I své třetí zápasy bez ztráty setu zvládli Roger Federer a Andy Murray.
Juan Martín Del Potro

Juan Martín Del Potro v prvních dvou zápasech na Australian Open smetl Mannarina i Beckera, ve 3. kole ale nečekaně tvrdě narazil. Šestý nasazený Argentinec si nedokázal poradit s hrou Jerémyho Chardyho, který se opíral o skvělý forhend a rychlé výpady k síti.

Šestatřicátý hráč světa Chardy si nečekaně vybudoval dvousetový náskok, bývalý vítěz US Open Del Potro se ale nevzdal, zlepšil servis a vyrovnal na 2-2. Čekalo se, že favorit už obrat dokoná k úspěšnému konci, jenže Chardy v rozhodujícím setu znovu skvěle podával, v osmém gamu vzal Del Potrovi již popáté servis a po 3 hodinách a 45 minutách zvítězil 6-3 6-3 6-7 3-6 6-3.

"Chardy byl v pátém setu v důležitých momentech byl. Když měl v rozhodující chvíli šanci mě brejknout, tak to dokázal," řekl smutný Del Potro, jehož maximem na Australian Open jsou čtvrtfinále z let 2009 a 2012. "Musím dál tvrdě pracovat, jsme teprve na začátku sezony. A já stále věřím své hře," prohlásil sedmý tenista světa.

"Je to pro mě velké vítězství, možná největší v kariéře. Neměl jsem co ztratit, takže se mi hrálo dobře." radoval se pětadvacetiletý Chardy, který už měl z minulosti skalpy Ferrera, Tsongy i Murrayho.



Ve 4. kole se Chardy utká s Andreasem Seppim, který rovněž po pětisetové bitvě vyřadil turnajovou dvanáctku Marina Čiliče. Italský tenista Chorvata přehrál po setech 6-7 6-3 2-6 6-4 6-2.

Chardyho i Seppiho maximem na grandslamových turnajích bylo dosud osmifinále z Roland Garros, které dnes oba vyrovnali. V Melbourne si jeden z nich s jistotou zahraje poprvé ve čtvrtfinále.

Federer i Murray stále neztratili set
Šlágrem dnešního dne byl v hlavním zápase night session duel domácího Bernarda Tomice s Rogererem Federerem. Dvacetiletý Australan sice ve třech vzájemných zápasech o 11 staršího Švýcara porazit nedokázal, dnes si však věřil. Vždyť od začátku roku vyhrál všech 10 zápasů a sebevědomí měl posílené i skalpem světové jedničky Novaka Djokoviče. 

Federer ale žádný náznak překvapení nepřipustil a s domácí nadějí si poradil stejně jako loni v osmifinále hladce ve třech setech.
Švýcarský grandslamový rekordman hned na úvod zápasu sebral soupeři podání, které si Australan vyhrával nepřetržitě v předchozích 76 gamech. Dále hrál s vyšší přesností, jediný brejkbol při svém servisu odvrátil, průběh utkání kontroloval a po necelých dvou hodinách zvítězil 6-4 7-6 6-1. Zápas ukončil se skvělou bilancí 46 vítězných úderů a pouhých 20 nevynucených chyb.



Příštím soupeřem čtyřnásobného vítěze turnaje a sedmnáctinásobného grandslamového šampiona bude další mladík Milos Raonic. Také s dvaadvacetiletý Kanaďanem vyhrál všechny tři vzájemné duely, pokaždé však vývoj musel obracet.

Rovněž úřadující vítěz US Open Andy Murray, z jehož čtvrtny pavouka dnes vypadl Del Potro, pokračuje bez ztrceného servisu. Dnes sice s Litevcem Ricardasem Berankisem, se kterým v minulosti trénoval, přišel třikrát o podání, brejk ale soupeři pokaždé okamžitě vrátil a vyhrál 3-0 na sety. 

"Byl to zápas. Několik míčkuů jsem trefil špatně, byly krátké a to je pak samozřejmě výhoda pro soupeře," komentoval sebekriticky Murray.



Murrayho v osmifinále vyzve po dnešku vyčerpaný Gilles Simon. Francouzský tenista měl v dnešním zápase plném dlouhých výměn s krajanem Gaelem Monfilsem, jehož trápila bolavá záda a puchýře na ruce, zdravotní problémy s kolenem i rukou, nakonec však po téměř pěti hodinách zvítězil 6-4 6-4 4-6 1-6 8-6.

- GRANDSLAM AUSTRALIAN OPEN 2013 muži -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 31.000.000 austr. dolarů)
sobotní výsledky (19. 01. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Federer (2-Švýc.) - Tomic (Austr.) 6-4 7-6(5) 6-1
Murray (3-Brit.) - Berankis (Lit.) 6-3 6-4 7-5
Chardy (Fr.) - Del Potro (6-Arg.) 6-3 6-3 6-7(3) 3-6 6-3
Tsonga (7-Fr.) - Kavčič (Slovin.) 6-2 6-1 6-4
Gasquet (9-Fr.) - Dodig (Chorv.) 4-6 6-3 7-6(2) 6-0
Seppi (21-It.) - Čilič (12-Chor.) 6-7(2) 6-3 2-6 6-4 6-2
Raonic (13-Kan.) - Kohlschreiber (17-Něm.) 7-6(3) 6-3 6-4
Simon (14-Fr.) - Monfils (Fr.) 6-4 6-4 4-6 1-6 8-6

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

248
Přidat komentář
Pe3k
Ukázka toho, jak dobře kluci dnes hráli...

http://www.youtube.com/watch?v=DmTcL5BydnI
Reagovat
Heather_Fedex
joo tohle byl urcite federeruv nej moment zapasu...zrovna po tomhle breaku jsem napsala, jak je videt, ze po ziskanem narocnem 2. setu to z rogera spadlo a zacal si na returnu vic verit proste to bylo "federer, and his very best" ;))
Reagovat
tito
Já bych řekl, že nej moment Rogera v tom zápase byl re-break v TB. Využil prakticky jediné možnosti, kdy dobře zreturnoval do hry a dokonale toho využil. Po srovnání už si to pohlídal.
Reagovat
Heather_Fedex
ten byl take dobry...i nasledne vyuziti setbalu ;)
jinak ted se vratim jeste k te debate o rf botach. ani mne se nijak zvlast ta ruzovo-cerna kombinace nelibi, zvlast kdyz rogera snimaj zezadu tak spis vypadaji jako kopacky. mel uz rozhodne i lepsi boticky;))
Reagovat
tito
No mně se ta kombinace nelíbí ( celkově ) a ty boty jsou obzvlášť hrozné. Černá a žlutá je pro mne dobrá volba na NS.
Reagovat
Heather_Fedex
kdyby mel ciste cerne boty, tak by tocelkem uslo...
stejne se mi nejvic libil outfit z r. 2010 ;)
Reagovat
dappe
Fakt nesouhlasim, ty boty jsou perfektní. Celkově je tady dost dobře oblečenej.
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro to solidne klaunil a ja sem chudsi o 10k ..
Australie konci trochu brzy :/ ..
Reagovat
smazaný uživatel
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si zabil
ja skoncil o den skor mne dodrbali češky
H+H
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
je to hodne smutny turnaj na ktery se tesim 2 mesice a vynda te Delpo . bohuzel se v tomhle turnaji nemam uz jak chytit a nucene musim koncit :( . dneska sem vyslal za 500,- komplet 1-16finale a nezbyde mi nic jinyho nez se drbat na palici .. :D jo hosi to je sport .
Reagovat
smazaný uživatel
nic proti tomu kdyz mi vyndal Rosol Nadala toho sem mel do 1-8 finale za 25K .. :))
Reagovat
smazaný uživatel
ked sa davaju take akoze ttuovky kurzy su prilis nizke a vzdy na kazdom skoro kazdom turnaji
su taketo prekvapenia
US Open Tsonga
Wimbledon Nadal
RG Serena
a takto do min. by som mohol ist bolo ich ovela viac ale tie Nay odrby
Reagovat
tito
No naštěstí DelPa jsem vyřadil z tiketu právě pro nízký kurz...jinak bych si drbal hlavu dnes stejně jako ty. Místo něj jsem poslal RF 3:0 jako sedmého a vyšlo to. Chápu :-(
Reagovat
gigin
Djokovič si vzal to nejlepší z Federera....
Konečně mi to někdo vysvětlil. Díky Matsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Co "to"?:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Matsovi never, ten je úplne mimo ... ;)
Reagovat
gigin
Sonja: Wilander to pravil v jeho pořadu na Eurosportu.
rfever: Viem, však už včera říkal, že David Ferrer je herně nejagresivnější hráč na okruhu. Tak se vždycky těším, s čím se přihrne. Dnes dal do placu toto. Tož tak :))))
Reagovat
Fandina
Proč by si nemohl vzít Nole to nejlepší z Federera? Vzhledem k tomu, že je mladší, tak od koho by si měl vzít ty nejhlepší věci, než od těch, kteří jsou nejvýše?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nechápu, co "to" si vzal Nole z Federera:-)...Ten pořad jsem neviděla, proto se ptám.
Reagovat
gigin
"TO" nejlepší. Já nevím, zavolaj, napiš mu :DD
Reagovat
Nola
predvčerom Mats zahlásil "Novak má momentálne forehand na úrovni Federera a zároveň naliftovaný ako Nadal".... Matsa treba brať s rezervou
Reagovat
Fandina
Mats je sympaťák a podle něj to tak je. Momentálně má podle něj Nole forehand na úrovni Federera a liftovaný jako Nadal, proč ne? Když se mu to tak jeví, jeho pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
Mats je sympaťák, a občas - zdôrazňujem občas - sa vie aj trafiť. Lenže často - zdôrazňujem často - sú jeho názory a predpovede len na zasmiatie :)
Reagovat
smazaný uživatel
mne hlavne pripada, ze charakter celeho Matsova poradu uz predem vylucuje nejake seriozni expertizy. Ani o ne prece nikdo nestoji.. :-)
Reagovat
Fandina
Podle mě je to opravdu jen takové shrnutí co bylo, kdo uspěl, kdo bude hrát, nějaká zajímavost a prostřihy a podané tím bývalým úspěšným tenistou a tím to končí.
Reagovat
Nola
dnes Mats svojím prehlásením iba narážal na vyzrelosť a chovanie Novaka, nič viac, nič menej..
a je pravdou, že Nole vylepšil forehand, ale to je téma pre odborníkov.... tomassino, Mutademus a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, o tom, že zlepšil FH nemůže být sporu:-))...A celkově mi přijde, že jde pořád výš, ono mu nic jiného při takové konkurenci ani nezbývá, jestli se chce udržet na vrcholu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To má bejt jako co? Zas nějaká narážka?
Reagovat
Nola
naopak, vy dvaja ste tu rozoberali forehand Andyho, tak by som si rada prečítala aj názor na forehand Novaka, inak chýbajú mi tvoje predzápasové "hlášky" a tiež to myslím v dobrom slova zmysle
Reagovat
smazaný uživatel
mne by ten Mutademuv rozbor take zajimal....
Reagovat
gigin
Vám nestačil rozbor zkušeného trenéra a lektora Františka Zlesáka, úzce spolupracujícího s ITF zejména při výchově talentovaných juniorů a vzdělávání trenérů, kterému nestačilo 5 hvězdiček pro Noleho forehand a musel jich udělit přímo 7??!!! Razance, přesnost, nečitelnost, konzistenci, dokonalé zvládnutní topspinu, vysoké tempo hry a skvělá práce nohou? To je jako 7 hříchů!! A to jsem chtěl jít do peří, hergot :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja predpokladam, ze Mutademus prece nebude nekoho papouskovat a ma vlastni nazor...
Reagovat
gigin
Mutademe, na scénu!! A nepo..r to!! :))))
Reagovat
Heather_Fedex
a tos jeste nezminil, ze novak na tiskove konferenci odmenil reportery bonbony, kt. se z toho od stesti tetelili blahem ;) tohle je zase vlastnost, kt. by se mel rogerek naucit od noleho. protoze podle slov frantiska zlesaka bychom se od elegose takoveho gesta nikdy v zivote nedockali ;)))
Reagovat
gigin
To už byl jiný článek v tom časopise, kde byl autorem textu Viktor Nosek. A psal: Takového gesta by se žurnalisté od Federera asi nedočkali....
Reagovat
Heather_Fedex
jaaaaaj sorry!!! ty vole jsem ja ale jebla...takova krivda!!!
pchhhhhhh
Reagovat
smazaný uživatel
uf, jeste ze tak, uz jsem se lekla, ze podle Zlesaka je rozdavani bonbonu nejak zasadni pro uderovou techniku - treba pro tu konzistenci.. :-))
Reagovat
spaniel
Myslim, ze oba jsou mistri ve vztahu k mediim. S bonbony nebo bez.
Reagovat
smazaný uživatel
No předem bych chtěl říct, že se rozhodně nepovažuju za odborníka. tomasinho určitě je to je pravda. Právě proto mě to tak zaskočilo. Myslel jsem, že je to ironie. Takže sorry za tu reakci.
No k tomu FH... Já Novaka respektive jeho údery nějak zvlášť nezkoumám, takže nějaký rozbor moc poskytnout nemůžu. Když bych jeho FH zkusil srovnat s tím Andyho, tak je tam určitě obrovský rozdíl. Vůbec FH určuje největší rozdíl mezi nimi. Oproti Andymu si s ním dokáže vytvořit trvalý tlak a zakončovat výměny. Je tam velký rozdíl především v razanci a hlavně sebevědomí zahrát daný úder, ale to už jsme spíš u psychiky.
No je to teda spíš srovnání FH Novaka a Andyho, než nějaký popis Novakova FH, ale na to fakt asi nejsem ten pravej.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to děkuju za pochvalu, ale žádný extra odborník taky nejsem, jen se prostě snažím vnímat i ty nejmenší detaily. Léta praxe. A určitě se vyznáš jak já, o tom bych neměl pochybnosti. Jinak se podepisuju pod ten největší rozdíl mezi Novakem a Andym.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak taky dík. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak taky dík. :)
Reagovat
carolyn
kdo dnes v noci postoupí?
Reagovat
carolyn
podle mě Djokárna a David jasný - tamty dva už je to tak 50/50
Reagovat
smazaný uživatel
Moc doufám, že Nole...
Jinak tipuju:
Maria
Aga (i když bych si přála Anu:-( )
Almagro
Na Li
Anderson (nějaké překvapení se udát musí:-D -ale nepřeju si to)
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber
Masha
Aga
Tomáš
David
Djoko
Reagovat
dappe
Wawrinka už by moh konečně něco předvést a vyhrát nějakej velkej zápas, at je tam aspon k něčemu na tom okruhu. Ale to je jen přání...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, přála bych mu to, ale proti Nolemu ještě prosím ne:-D
Reagovat
gigin
Klid. Stan je labil. H2H 13-2. Naposledy nás porazil v roce 2006.
Reagovat
spaniel
Co jsem zatim Noleho videl, tak si pravdepodobne jde pro titul... Rafa vi proc vynechal.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Novak s Rogerem jsou žhaví kandidáti na titul...Murray mě zatím nepřesvědčil, ale o to to bude drsnější, když nakonec vyhraje on:-D:-)
Reagovat
spaniel
Andymu nevěřím... po US Open nic nepředvedl, spíš podprůměr i na WTF. Zatím to vidím na finále Novak-Roger, ale mám pocit, že Novak hraje lépe. No uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, po US Open jenom zničil Federera a dva sety přehrával Djokoviče v Šanghaji. Na turnaji mistrů vyloženě podělal jeden zápas, vyprdnul se na 3. set s Janowiczem.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si přeji, aby 26.1. zvítězil Karel a následující den zvítězil Roger! Pro prvního se budu ještě snažit něco udělat, druhému budu držet palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tenisté všech úrovní, spojte se!
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha...
Reagovat
Padme
Sem politiku doopravdy ne!
Reagovat
carolyn
sin palabras
Reagovat
dappe
Semifinále Federer - Chardy by mi vůbec nevadilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně Raonic/Gasquet - Murray taky ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by se zase líbilo Murray-Tsonga.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, Tsongy bych to trošku bál. Ale on hraje nic moc, nedivil bych, kdyby rupnul už s Gasquetem.
Reagovat
carolyn
To jsme si mysleli i na uso a pak Tsonga vypadl brzo, přece
Reagovat
dappe
Tak uvidíme, jestli se to někomu z nás naplní no...Můj tip je, že semifinále bude Federer - Murray. :D
Reagovat
carolyn
A co David? :-( i toho bych tam ráda viděla
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, David taky.

Andy - Roger
Novak - David
Reagovat
carolyn
tak to je fajn :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel David zítra balí kufry.
Reagovat
carolyn
právě že néé!!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já vim že ne, ale chci tomu věřit do poslední chvíle. :D
Reagovat
carolyn
Budeš zkamanej, jako já dnes s Potříkem :-(
Reagovat
gigin
Tvl, tam se to teď mele každou minutu je to jinak :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Už sa to upratalo.
Reagovat
gigin
Áno :) Díky Bojano, Julie a Andreasi...
Reagovat
Fandina
gigin ... ty jedeš ... gratulace

Já mám taky radost ze Seppiho ... šikula Andreas .... jen tak dál!!!
Reagovat
gigin
Fandinko děkuji. Taky si vedeš velmi dobře. Jsi hodně vysoko.
Reagovat
smazaný uživatel
na tu vasi ligu nekde kouknout, kdyz nehraju? Studijne! Znam lidi, kteri sedi na dvou zidlich, ale na dvou trunech???!!! No ps..:-)
Reagovat
gigin
To by ti nejlíp řekl Forehand. Ale asi by ses tam nějak musela zaregistrovat a on by ti měl povolit přístup? Jinak fakt nevím. Nebo ti dám své přístupové jméno a heslo a můžeš juknout. Hlavně mi tam nic nepřehazuj, prosím tě :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) Neee, to neni nutny a dik moc za duveru, ktery si samozrejme silene vazim! Myslela jsem nejaky jednodussi pristup.. :-)
Reagovat
gigin
Jak chceš :))) Tak počkej, až dovalí Forehand. On by mohl vědět.. Jako ty stránky jsou
http://www.grandslamfantasytennis.com/
naše liga je TenisPortal league
Reagovat
smazaný uživatel
dik, uz jsem to zbezne projela.. :-)
Reagovat
Mayo
chardy ešte prejde do sf s rogerom :D
to by bolo srandy
Reagovat
Mayo
delpo posral, som sa tešil na jeho súboj s andym....
Reagovat
smazaný uživatel
Presne aj ja som ten zapas mal v hlave:)))
Reagovat
carolyn
Jeden trpí a všichni ostatní se tlemí
http://www.australianopen.com/en_AU/video/index.html
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, Andy má tú cesu do SF priam vydláždenú..Sousa, Berakins, Zdrvený Simon, či Seppi..To je ako za odmenu..Mat týchto súperov Stepánek, tak je v SF tiež :))..
Reagovat
smazaný uživatel
noo a Fedex uz od 2 kola musi ist naplno
Reagovat
smazaný uživatel
Čekal sem, kdy s tim někdo přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Štěpánek určitě, ale Lacko nebo Kližan určitě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem to po výhře Chardyho dneska psal Chazymu na fb :D
Reagovat
carolyn
A už jste někdo viděli vyjádření Lopeze po prohře s Radkem? Já nic nečetla. Pokud někdo máte nějaké info, sem sním. Díky
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa z Murrayho žrebu celkom teším, no nevidím nič zlé na objektívnom konšttovaní faktov..Nikde nie je napísané, že by vsak Andy nepresiel aj cez tazkych superov..

Armstrong, sám si sa zaradil ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož jsi na českém webu, měl bys být přece taktnější a nepsat sem takové narážky, na které můžeš čekat pouze tuto odezvu.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, ale mne to nepríde ako naražka..Vobec to tak nebolo myslené. Ak si to tak pochopil, tak sa ospravedlnujem..
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, že to tak nebylo myšleno. Prostě jsi na českém webu, tak bys měl být taktnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to jedno nie je..
Reagovat
smazaný uživatel
Má snadný soupeře, ale jak už sem dneska psal, narozdíl od Federera hrál zatím všechny zápasy v tom největším vedru. Takže si myslilm, že sil ztratil taky dost. Navíc sem přesvědčenej o tom, že by si Andy taky s Davyděnkem či Tomicem poradil. Musel by samozřejmě předvést o hodně lepší výkon než dneska, ale zvládnul by to o tom nepochybuju.
Reagovat
dadaft
jak POUZE tuto odezvu?
mě nic takového jako tebe po přečtení nenapadlo. nejsi kapku přecitlivělý?
Reagovat
smazaný uživatel
Armstrong už se tu několikrát projevil dost hrubě vůči Slovákům. Mně na té poznámce Forehanda taky nepřišlo nic urážlivého.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež mi na tom nič neprišlo. Mimochodom armstrong, Kližan skončil na konci roka 2012 vyššie v rebríčku ako Štepánek. ;)

No ale ten Murrayho los je fakt "dievčenský", v 4.kole ubolený a zničený Simon, a o semifinále bude bojovať so Seppim alebo Chardym :)) Holt, šťastíčko ...
Reagovat
smazaný uživatel
rfever: Nedráždi hada...:-D
Jinak, Chardy je síce v žebříčku níž, ale při správné konstelaci hvězd by dokázal porazit kdekoho včetně Murrayho:-D...Pro mě by to bylo určitě zajímavé čtvrtfinále a vsadím se, že Murrayho fanoušci by měli nervy:-))) Berdych, Tipsa/Almagro a Tsonga jsou sice lepší hráči, ale ví se, co od nich soupeři můžou čekat, takže nakonec můžou být i přijatelnější soupeři:-D
Reagovat
gigin
Mi tu prídu všetci Slováci v pohode (s Maykem už jsem se smířil). O Slovenkách ani nehovorím :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
To bych teda měl nervy. Zvlásšť když s nim celkem nedávno prohrál.
Reagovat
smazaný uživatel
*přijatelnějšími
Sorry za tu "bohatou" slovní zásobu:-D
Reagovat
smazaný uživatel
bu bu bu ty xenofobe :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sonjo, sedíš si na vedení? Nebo si myslíš, že když to tobě jako urážka nepřijde, tak to automaticky znamená, že to druhým taky tak nemusí přijít? Navíc, mám pravdu, ten Slovák je na českém webu, tak by měl být taktní.

Frankiess: bu bu bu, ty levičáku,
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, jsi člověk, se kterým nemám žádnou chuť se bavit, musela bych se zeblít:-) Měj se.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pouze tvůj alibismus. Blbičko.
Reagovat
carolyn
Rafa se stane na chvilku hercem :-))
http://entretenimiento.terra.com.mx/television/rafael-nadal-participara-en-gossip-girl-acapulco,afd81a7db0e4c310VgnCLD2000000dc6eb0aRCRD.html
Reagovat
smazaný uživatel
Pred zahajením osemfinále pár podnetných informácií:

Za výhru z každého zo 16 hráčov/hráčok, čo vám zostalo v súťaži získavate v 4. kole 16 bodov.Za výhru v QF 24b, v SF 32b a vo finále 48b..Ak ste pred turnajom správne trafili finalistu, získate 32bodov za každého, ak ste trafili víťaza máte 64b.

Čo sa týka tipovania každého zápasu od 4. kola. Za správny tip víťaza v 4. kole máte 16b, v QF 24b, v SF 32b. a vo finále 64b.

Takže bodov sa bude ešte rozdávať kvantum bodov, myslím že dobré správy hlavne pre ľudí so stratou. Good Luck ;)
Reagovat
smazaný uživatel
našla jsem Fandinin satelit:
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296752_4264376729756_1899656192_n.jpg
:-D:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D
Reagovat
gigin
Já se pochč.m :DDDD
Reagovat
carolyn
:-)) Brož už tu má taky jeden přece
Reagovat
Fandina
Jéééééééééé ... ať žijí srandičky ... úsměv místo smajlíku
Reagovat
carolyn
ty mi napíšeš zda ti odepíšu, a když ti odepíšu, tak si to stejně nepřečteš, tak já nevím :-)
Reagovat
Fandina
carolyn ... tak to jsem asi neviděla ... úsměv
Reagovat
carolyn
no na něco ses mě ptala, včera nebo kdy, ale asi už je to na druhé straně někde - to je jedno.....
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Gael, dobre sa vyspi a zajtra ti to letí.

Odchod máš o 16:40 z Melborne (Tullamarine), príchod 06:10 Paríž (Ch. De Gaulle)..

Cesta bude trvať 23hodín a 30 minút s jedným medzipristánim v Singapure. (Je tam dosť draho, takže zbytočne neutrácaj).

Qatar Airwais praje všetkým a hlavne Giginovi príjemný deň a zajtra prinesie podrobnejšie informácie ohľadom letov do Belehradu :)

S pozdravom.
Reagovat
gigin
:DDDDD Ty si tlama!!! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
+1, good one :D
Reagovat
spaniel
Toto je souboj maseru :D
Reagovat
gigin
dopodávej to.. Forehanda trefí cyp :DDD
Reagovat
gigin
vem mu to :DD
Reagovat
gigin
hmmm... tak nic :((
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat
spaniel
Monfils-Simon je jak trenink, strasne neco. A nechapu Monfilse, umi davat rany jak z dela a ani jednou nezkusi. Zraneny Simon podava slabe a Monfils to netresta a vraci mu to jemnucce do hry.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, 110, 130 km v průměru, chce se m říct, že to je wta tenis ale v porovnání s Kvitová:Robson pořád o dva levely výš...
Reagovat
spaniel
Kdyby ted proti komukoliv z nich nastoupil Nole/Fed, tak je to 6:0 za 20 minut.
Reagovat
Heather_Fedex
janko ty mas svuj srbsky sarm,
program s nazvem tipsy time.
bijana naplnena nekonecnym blahem,
snad poradi si s almagrem.
bude to nervydrasejici mac,
ostanou i slzy pro plac
Reagovat
gigin
:DDD
Reagovat
Fandina
ty jsi šikulka. A mám dotaz, ty fandíš Tipsovi? Díky za odpověď nejsem v obraze ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
dik za uznani. tipsovi nefandim, zily mi netrha :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyřizuju pozdrav od Chazyho a zároveň jeho jménem vyzývám toho, kdo mu tvrdil, že Tomic pinká jako Murray a neumí vůbec přitlačit, aby se mu přihlásil a omluvil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že Serena nebo Máša by je oba s přehledem přejely...
Reagovat
Fandina
Serena Monfilse a Mária Simona?
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím dneska v tenise, ne že by je ošukaly :oD
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To si je setřídila podle barvy, Fandino!!??:-D
Reagovat
Fandina
Byly by to hezké páry ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Máša-Dimitrov se ti nelíbí?:-P
Reagovat
Heather_Fedex
monfils se libi bile holky- chodil s cibulkovou ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Máša - Davyděnko :o)
Reagovat
Heather_Fedex
monfilsOVI
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulková je na velký černochy? :o)
Reagovat
Fandina
Sonja ... tady hrají tyto dva ... úsměv
Reagovat
spaniel
Isner - Cibulkova
Serena - Davydenko
Reagovat
Fandina
Monfils když chodil s Cibulí, tak používal její povzbuzování ... podme
Reagovat
smazaný uživatel
Simonovi masírujou ruku... kiomentátor: přemýšlím kterou část těla neměl dnes Simon masírovanou... já dodávám: asi jen tu část v trenkách...
Reagovat
Fandina
No prosim ... a pak, že nemusí být proti holkám fit ... :-.))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils jen 9 DF? Se dneska teda moc nesnaží.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda Frantíci, na to jak mizerně hrajou, musím říct, že se výborně bavím!
Reagovat
Fandina
Hrají laxně ale třeba ten třetí set přitlačí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Monfils pije coca colu, to je komedie, to se jen tak nevidí :o)
Reagovat
J.M.
No tak proč ne, rychlý cukr a kofein může být v takovém únavném zápase to, co hráč potřebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby se mu z toho nerozpustily chrupavky v kloubech :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím no, právě po sladkém se víc potíš.
Reagovat
dadaft
Jarda Jágr taky pije colu.
Reagovat
smazaný uživatel
Colu?..To si už rovno moze zapálit cigu..
Reagovat
smazaný uživatel
Vloni na Tour De France tam taky Peter Sagan uprostřed etapy do sebe lil Colu a jak mu to tam šlo.
Reagovat
spaniel
Chara pije behem zapasu kolu. Ja krome vody obcas taky malou kolu, rychla energie.
Reagovat
Fandina
V cole je kofein a když se ti che spát, tak proč ne. Hrají zpomaleně, tak asi aby Geal nusnul :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím co je na tom pravdy, ale Ferrer prý hulí 30 denně
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď jsem našel že ne 30 denně, ale sem tam nějakou tu cigaretku :o)
Reagovat
Fandina
Tak je vidět, že na kurtu mu to nevadí ... tryskomyši ... úsměv
Reagovat
J.M.
Myslím, že vítěz tohoto zápasu stejně bude mít problém nastoupit do dalšího kola. Snad by se mohli dohodnout na remíze a oba to vzdát.
Reagovat
J.M.
(To neměla být reakce na Coca-Colu.)
Reagovat
smazaný uživatel
A na GS pred 30 rokmi čo myslíte čo pili hráči ? No aj colu niekedy :) Skoro ako náš premiér ;)
Reagovat
Heather_Fedex
nevite nahodou, co by se stalo, kdybych tipla vysledek zapasu mezi berdychem a andersonem ve prospech berdycha s tim, ze mam andersona ve svem fantasy tymu a berdycha ne?
Reagovat
gigin
Tak bys dostala trest!!
Reagovat
Heather_Fedex
jaky trest????
Reagovat
Fandina
Ať by vyhrál kdokoli ... bodovala bys ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
fandina, vazne je to tak? to by bylo pro mne vic nez vyhodne ;))
Reagovat
gigin
Musela bys skládat opěvné básničky na Tipsareviče.
Reagovat
Heather_Fedex
to neni zadny problem,
basne skladam s usmevem
Reagovat
Fandina
Heater ... tak šup sem z básní a výš že Janko je případ ... tak ať to tam máš !
Reagovat
Fandina
Boha jeho ... dvě hrubky v jedné větě ... sorry
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je před tou kritikou dobré ten zápas taky sledovat. Monfils má nějaké praské puchýře a nemůže držet raketu v pravačce. Simon má zraněné koleno a nemůže pořádně běhat, takže to, že si pinkají je pochopitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, ale my co už sme pár jejich vzájemných zápasů viděli, tak víme, že by pinkali stejně tak...
Reagovat
tommr
Simon ale hraje úplně to samý i když je zdravej ...
Reagovat
smazaný uživatel
přece jen,jsou to francouzi, ti maji na vsechno cas
Reagovat
smazaný uživatel
Skvele Roger, paradni zapas. Od Tomice sympatickej vykon a ukzal, ze muze v zebricku hodne vysoko. V druhym setu v tiebreaku za stavu 4:1 jsem se trosku tras, ale Roger to proste uhral zkusenostma. Ve tretim setu jeste Tomic trosku kousal v prvni gamu, ale pak se slozil, coz jsem ocekaval a dohrat zapas byla pro Rogera jen formalita. Roger ma vynikajici formu, a pri trose stesti muze tu trofej nad hlavu zvednout po paty:)
Reagovat
steve79
Roger hraje opravdu výborně. Jeho výkony jsou překvapením pro mě. Neztratil ani set a hodně se nám zase příblížilo semifinále Federer-Murray. Tím, že vypadl Del Potro je to prakticky jisté. Velkýmm převapení na turnaji jsou pro mě výsledký chardycho a Seppiho.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj to bude zapas jako britva (pokud na nej dojde). Fedex ma Andymu co vracet, protoze s nim prohral zrejme nejdulezitejsi zapas svoji kariery, a urcite to bude chtit odcinit, takze motivace urcite chybet nebude...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím se vším, kromě toho nejdůležitějšího zápasu kariéry. :-)
Reagovat
spaniel
Tak nad hlavu nebo jen po paty? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, zápas to byl fajn, opět se ukázalo, jak Rog dokáže zahrát v důležitých chvílích. Ač to byl pouze zápas na tři sety a trval jenom dvě hodiny, pro mě to byl zápas dne. S tím, co předvádějí Simon s Monfilsem, se to nedá srovnat.
Reagovat
smazaný uživatel
Už mu zase jeblo a začal vyhrávat?
Reagovat
hranol
Chardy umi prekvapit,vzpomenme loni na pripravu pred US Open,jak nicil jednoho favorita za druhym....pak zase hraje tuzku a pak zase udela prekvapeni...Del Potra mam rad,ale bohuzel..odskakal to i z Cilicem
Reagovat
smazaný uživatel
Simon:Monfils to je deviantní tenis, trošku mě to připomíná tento zápas, který me ještě teď budí ze sna http://www.youtube.com/watch?v=N8iunyDh4ms
Reagovat
gigin
Tak jestli je teda Djoko pinkálista, tak toto je potom co?? :-OO
Reagovat
smazaný uživatel
To je typickej Simon a Gael nemá formu
Reagovat
smazaný uživatel
Gael byl pinkálista i ve formě, útočil hodně málo, z bekhendu snad jenom loni v Dauhá, kdy porazil Nadala, jinak ho měl jen ba opírání. A z forhendu umí přitlačit, ale moc se mu taky nechtělo kolikrát. Klasický counter puncher.
Reagovat
gigin
AJDE BOJANA!!! Je to tam :))))
Reagovat
Heather_Fedex
gratulka ;) ale v pristim kole tlacim sloane ;)
Reagovat
gigin
Tlač ;)) Ajde Miloš!!! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Federer zvládol kľúčové momenty s chladnou hlavou a to mu môže pomôcť v ďalších kolách. Tomic hral síce výborne, sebavedomo, chladnokrvne ale nech ukáže, že tak vie hrať aj mimo Austrálie. Okrem Wimbledonu 2011 zatiaľ mimo domoviny neukázal veľa, no aj tak schová do klobúka typy ako Harrison a pod.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls? :D Jez se na tiskovce veřejně omluvil Ivanovi, že ho podceňoval a ten mu to pak natřel v tom VersaClimber.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NlNQSeR8kfE
Reagovat
smazaný uživatel
Jj Ivan pořád umí!
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáš na ty pinkálisty? Já to raději vypnul.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj Monfils stejně vypadá, že brzo zkolabuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už hrál minule pět setů, pro něj je úspěch, že se vrátil a udělal 3 kola. Navíc Simon bude lehčí, bilance 7:1, sice nuda a pinkání třeba dvě a půl hodiny, ale bez tráty setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď se nechává ošetřovat Simon. Tak aby to nakonec nedopadlo úplně jinak. :D
Jj ta bilance je dokonce 9:1. Navíc Simon vyhrál hned ten první zápas a od té doby nic. Monfils, kdyby postoupil tak by to asi ale už nemoh vůbec dávat fyzicky.
Reagovat
J.M.
Super zápas Federer-Tomic. Velká intenzita, přitom nulové prostoje před podáním, takhle má tenis vypadat. A velký respekt před Bernardem, hrál fantasticky. Komentátoři mu teď předpovídají top 10 v příštích dvou letech, jinak to je mrhání talentem. Ukázal, že když pořádně potrénuje, je najednou o 400 % lepší než loni, mnohem silnější úderově, pohybově i psychicky. Roger se mi víc líbil v minulém zápase, tady mi přišel v obraně občas pomalejší (na svoje poměry, jinak pořád hodně rychlý), ale zkušenosti rozhodly.
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě že Delpo vypadl. Teď jen aby nevypadl Gael. Mezi moje oblíbence patří Nadal, Berdych, Gael a právě Delpo. Konkurence top4 se zdála být zatím hodně silná. Berdych,, Tsonga i Ferrer jsou zatím suveréní. Škoda že Berdych má na QF Djokovice ale pokud chce vyhrát GS nemůže spoléhat na to že v závěrečných kolech dostane Federera a Murrayho místo Djokera a Rafy. Každopádně zápas si užiju
Reagovat
tommr
pokud mezi tvý oblíbence patří současně Berdych i Del Potro tak máš dost složitý - zisk jednoho totiž současně znamená ztrátu druhýho, protože jsou to dva největší konkurenti v boji o šestý místo ...
Já jsem proto za vypadnutí Del Potra velice rád, protože to Tomášovi ted hodně pomůže ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pekne Roger, tak sa mi to paci...
Reagovat
smazaný uživatel
Nedopadlo to přesně podle toho, jak sem si představoval definici zápasu v suchým triku a tak Roger proti skvělému Tomicovi musel vytáhnout nadprůměrný výkon. Roger se tak přihlásil o post spolufavorita turnaje s Nolem. Jinak Tomic dnes ukázal obrovský potenciál, připomínal mi toho hráče z Wimbledonu 2011, kde tehdy dokráčel do čtvrt a potrápil pozdějšího vítěze Noleho. Ale uvidíme, jestli Bernieho kouzlo neodpadne po odjezdu z austrálie. Vzpomeňme, jak se rozzářil loni na AO a pak vyhořel na všech ostatních turnajích.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomic odehrál parádní zápas, donutil Federera hrát naplno a byla radost na to koukat:-) Alespoň do TB, v něm se ukázala zkušenost a 3.set už byl pro Federera formalitou...
Reagovat
Pe3k
Tomic hrál brutálně, bez respektu, všechno mu tam padalo, přesto odešel poražel 0:3. Federer o5 ukázal svou extratřídu...Gratulace. Zápas jsem si užil. Come on Maestro.
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně si myslím, že Roger má na titul :)
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo, Delpo, prečo si len Delpo ? ... :)

Po dvoch famóznych úvodných kolách takéto sklamanie, ale predpokladám že Chardy musel hrať výnimočne dobre, nie je to žiadny hurá-tenista. Škoda, tešil som sa na QF Murray-Del Potro, snáď si to Juan vynahradí na French Open.
Reagovat
Mercury
Cos to tam prováděl DelPo?:(
Reagovat
tito
Neviděl jsem, nechápu. Kdyby na RG, budiž. Ale tady ???
Reagovat
smazaný uživatel
Chardy měl první dva sety životku, zatímco Delpo hrál nejhorší tenis, co jsem u něj kdy viděl. Bez pohybu, bez timingu, bez úderu, dokonce i bez forehandu a když už něco prošlo, tak v lepším případě těsné auty, pásky, prostě všechno špatně.

Další dva sety už byl Delpo schopný se udržet alespoň v kurtu. Chardy začal víc chybovat, takže vyrovnaný tenis. Na konci pátého setu ovšem Delpo opět totálně odešel. Jednoduché nalité balóny do autu apod.

Co mě ale zarazilo nejvíc, tak to byl projev Delpa. Laxní, bez zájmu, unavený, až na čestné výjimky demotivovaný. Někdy se neradoval ani z winnerů, zkrátka jako kdyby byl nějaký nemocný. Je fakt, že na britské verzi Eurosportu říkali komentátoři, že si bral v jedné přestávce mezi hrami od fyzioterapeuta nějaké tabletky. V obraze to nebylo, pouštěli zrovna reklamu. Shodou okolností fyzioterapeuta si k sobě volal, i když také bez medical timeu, už i ve druhém kole.

Časem zkusím pohledat i Delpovu tiskovku, i když jak ho znám, tak Juan opět jakékoliv zdravotní problémy zapře...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tiskovka se nesla v tradičním duchu :-) Delpo ocenil Chardyho, zmínil, že širší špička se hodně vyrovnává viz např. Seppiho vítězství nad Čiličem, zmínil i dobré výkony Tomice (před zápasem s Fedexem) a pak mluvil o tom, že to byl jeho první turnaj, že musí výrazně zamakat na své hře i včetně servisu a že se chystá teď do Evropy. Konkrétně Rotterdam, Marseille atd. O svém zdravotním stavu ani zmínka...
Reagovat
Fandina
Také jsem si všimla v druhém kole že o pauzách měl ošetřování a i dneska tam bylo vidět, ale já snad neviděla zápas, kde by Delpo alespoň jednou ošetřování neměl. V každém případě, mluvit o to nechtěl, tak to snad nebude nic vážného.
Reagovat
tito
Díky
Reagovat
gigin
Bojanka setík ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potrov najsilnejší povrch je jednoznačne hard. Je preto neakceptovateľné, ak na jednom z dvoch takýchto GS podujatí vypadne v treťom kole a dokonca s hráčom ako Chardy.
Reagovat
smazaný uživatel
Miloš!!!:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
To je super match! Tohle jsem od Tomica nečekala:-)
Od prvního gamu zápasu, který na svém podání ztratil, drží s Rogerem krok.
Reagovat
deLaFere
Nevím, hraje dobře, ale připadá mi, že Roger nehraje úplně naplno.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to si děláš srandu:-)
Reagovat
deLaFere
Nevím, Tomic do toho dává srdce je to vidět. Rogerovi málem utekl tiebreak a myslím,že z důvodu až skoro profesorské hry, ale je to prostě mazák, zvrátil to, včas zabral, nevím, třeba se mýlím.
Reagovat
deLaFere
Jenom ty dvojchyby, tohle Fedex normálně nedělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer si v dnešním zápase nemůže dovolit nehrát naplno, podívej se na Tomicovu hru...kdyby takhle hrál častěji, kdo ví, kam až by se v žebříčku posunul.
Reagovat
smazaný uživatel
O čem jako ty dvojchyby svědčí?:-D Podle mě se bojí dát Tomicovi lehčí míček, když vidí, jak hraje.
Jediný, co Tomic dnes dělá špatně, je úplný zahazování jestřábího oka.
Reagovat
deLaFere
Francouz to celé udělal forehandem, Del Potro nevěděl co s tím má dělat, navíc tam možná sehrál roli zdravotní problém, škoda, pochybuji, že tohle Chardy tohle zopakuje.
Reagovat
Seppe
Zápas po kterém sázkovky otevírají šampaňský.
Dneska vydělaly hromady peněz.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to mas pravdu nooo
Reagovat
smazaný uživatel
To si robite srandu to co ma byť
nechapem a ani nechcem chapat

trapne to je!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
gigin
Pozeral si to vobec?
Reagovat
smazaný uživatel
Nieeee nevidel som to
nemohol som spal som:)))
ale to je jedno Del potro sa strapnil
a ja mu prial !!!!!!!!!!!!!
Reagovat
gigin
Jo takhle.
Reagovat
smazaný uživatel
pre mna su teketo vysledky nepochopitelne niekedy
Reagovat
smazaný uživatel
No lebo máš asi malé IQ, je to šport.
Reagovat
smazaný uživatel
IQ
neviem jake mam ale
ale je to trapne
Reagovat
smazaný uživatel
Sám si trápny. Koľko sleduješ tenis, rok ?
Reagovat
smazaný uživatel
jooj nebud trapny sa nezastavaj Del porta
Tenis sledujem uz strasne dlho viem ze prekvapenia sa stavaju ale Del potro si to nemal dovolit ked chce byt vyssie v rebricku
Taky velky turnaj jeho oblubeny povrch a toto!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Del potra
Reagovat
smazaný uživatel
"Strašne dlho", čo ? Iste.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak presne neviem ale napr. tak z fleku pamätam finale Hanburgu
Federer- Nadal 2007
ako sa lučil Aggasi na US Open po prehre s Beckerom
Reagovat
J.M.
6 let je strašně dlouho? :-))) Ach ta razance mládí. Není divu, že pro lidi, pro které je 6 let "strašně dlouho", je 30letý člověk dědek nad hrobem. Ale z toho každý vyroste.
Reagovat
smazaný uživatel
ale aj ako Masha dala Serenu vo wimbledone 2004
a to je uz 9 rokov
Takze sledujem tenis da sa povedat celu karieru Sharapovej
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež ma zarazilo to, že "už od roku 2007" :))

Ten zápas Marie si pamätám, v ten rok vysielala Wimbledon výnimočne tuším STV 2.
Reagovat
smazaný uživatel
že "už od roku 2007" :))

hey to ta zarazilo ale to nikto tak nenapisal
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist