Delbonis porazil Bellucciho a ve finále v Sao Paulu vyzve Lorenziho

1. 3. 2014, 22:49
Aktuality 4
Federico Delbonis porazil v semifinále v Sao Paulu domácího Thomaze Bellucciho 6-4 6-7 6-4 a postoupil do druhého finále v kariéře. V něm se utká s Paolem Lorenzim, kterému vzdal za nepříznivého stavu Tommy Haas.
Federico Delbonis

Federico Delbonis ovládl první sadu, ve které soupeře nepustil ani k jednomu brejkbolu a vyhrál zaslouženě 6-4. Ve druhém setu Argentinec opět získal soupeřův servis jako první. Thomaz Bellucci ale ztrátu servisu dohnal a ve zkrácené hře získal na svoji stranu druhý set.

V závěrečné sadě vedl 4-1 domácí tenista, pak ovšem prohrál čtyři gamy v řadě a ztratil tak možnost zahrát si před domácím publikem ve finále.

Finálovým soupeřem Delbonise bude překvapivě Paolo Lorenzi. Dvaatřicetiletému Italovi, který dnes odehrál první semifinále na okruhu ATP v kariéře, vzdal po hodině hry kvůli zranění pravého ramene za nepříznivého stavu 3-6 2-3 Tommy Haas.

„Hrál jsem tady docela dobrý tenis a měl jsem šanci dostat se do dalšího finále“, lamentoval Haas. „Je to smutné, když víte, že jste zraněný a nemůžete hrát tak, jak chcete. Nesnáším skreče v zápase,“ dodal.

„V prvé řadě bych chtěl říct, že doufám, že zranění Tommyho není vážné a snad bude hrát v Indian Wells,“ řekl po zápase Lorenzi. „No a za druhé, jsem opravdu šťastný, že si v mých letech zahraji první finále. Ještě k tomu v Brazílii, která patří mezi mé nejoblíbenější země,“ dodal.

- ATP 250 SAO PAULO -
(Brazílie, tv. povrch, 539.730 dolarů)
sobotní výsledky (01. 02. 2014)
Dvouhra - semifinále:
Lorenzi (It.) - Haas (1-Něm.) 6-3 3-2 skreč Haas
Bellucci (Braz.) - Delbonis (Arg.) 4-6 7-6 (7-5) 6-4

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Delbonis je frajer:)
Reagovat
smazaný uživatel
Delbonis je frajer:)
Reagovat
Mayo
aha na fotke Djokovič :D:D
Reagovat
Sonja
Neurážej Noldu:-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist