Déšť Češkám nepomohl, v Birminghamu končí

11. 6. 2009, 16:29
Aktuality 5
Turnaj žen v Birminghamu už se dohrává bez české účasti. Ani jedna z našich zástupkyň nedokázala otočit zápas, které včera nedohrály kvůli dešti: Petra Cetkovská podlehla mladší ze sester Radwaňských a Barbora Zahlavová-Strýcová dnes už neuhrála ani game proti Maďarce Czinkové.
Petra Cetkovská

Barbora Zahlavová-Strýcová dnes proti šestnácté nasazené Melindě Czinkové nastoupila na kurt za stavu 3-2 ve druhém setu. Zatímco úvodní set se jí včera vůbec nevyvedl, ve druhém už sebrala soupeřce podání a mohla tak zápas zdramatizovat. Dnes už ale neuhrála jediný game: Maďarka získala čtyři hry v řadě a poslala českou soupeřku domů.

Chvíli po ní dohrála také Petra Cetkovská. Také ona včera prohrála první sadu a druhý set souboje s Urszulou Radwaňskou byl přerušen za stavu 4-4. Dnešní dohrávka byla krátká, Cetkovská uhrála jeden game a Radwaňské podlehla 3-6 5-7.

Navzdory vyřazení ve druhém kole je vystoupení v Birminghamu pro čtyřiadvacetiletou Cetkovskou nejlepším výsledkem na okruhu WTA v poslední době. Naposledy totiž přes první kolo přešla v březnu v Indian Wells, poté třikrát prohrála hned svůj úvodní zápas na turnaji. Záhlavové-Strýcové se přes první kolo podařilo naposledy projít v květnu v Estorilu.

Výsledky - Birmingham (tráva, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Czinková (16-Maď.) - Zahlavová-Strýcová (ČR) 6:2, 6:3, U. Radwaňská (Pol.) - Cetkovská (ČR) 6:3, 7:5, Schiavoneová (7-It.) - Korytcevová (Ukr.) 6:1, 6:1, Vinciová (14-It.) - Osterlohová (USA) 6:4, 6:2, Wickmayerová (Belg.) - Krajiceková (Niz.) 6:2, 6:4.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hrudník má sice napnutej pěkně, ale to je tak asi všechno:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:))) tvoje hlasky fakt nemaju chybu :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, yavannko, my to možná dáme někdy dohromady, přestože já jsem zlý a ty jsi ta dobrá:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:)) no neviem, neviem, ci ti niekedy dokazem odpustit moje dva valinorske stromy :)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist