Dimitrov při premiéře na Turnaji mistrů zdolal Thiema

13. 11. 2017, 17:39
Aktuality 135
TURNAJ MISTRŮ - Bulhar Grigor Dimitrov vyhrál svůj premiérový zápas na Turnaji mistrů, když v Londýně zdolal 2-1 na sety Rakušana Dominica Thiema a udělal tak důležitý krok na cestě do semifinále. Ještě více ho do něj přiblížilo odstoupení Rafaela Nadala, který boj o chybějící trofej vzdal po porážce s Davidem Goffinem.
Grigor Dimitrov

Velkým favoritem Skupiny Peta Samprase byla světová jednička Rafael Nadal a výsledek souboje Grigora Dimitrova s Dominicem Thiemem by tak mohl být klíčovým v boji o druhé postupové místo. 

Důležitý bod vydřel Dimitrov. Šestadvacetiletý Bulhar, jenž hraje na Turnaji mistrů poprvé v kariéře, vyhrál po téměř dvou a půl hodinách boje 6-3 5-7 7-5 a vzájemnou bilanci vyrovnal na 2-2

Dimitrov byl dlouho suverénní při svém servisu, první klopýtnutí si vybral až za stavu 6-3 a 5-6, Game poté, co nevyužil brejkbol, po svém podání neuhrál ani fiftýn a rozhodnout tak musela třetí sada. Na přelomu setů Dimitrov prohrál 12 míčků v řadě, ale včas se vrátil do hry. I když přišel o vedení 5-3, ztraceného náskoku nakonec litovat nemusel.

"První zápas na Turnaji mistrů rozhodně není snadný. Jsem nadšený, jak jsem to zvládnul," radoval se Dimitrov. "Každý zápas chci vyhrát a navázat na to, na čem pracuju. Zdá se, že jdu správnou cestou," dodal svěřenec Daniho Vallverdua.



Čtyřiadvacetiletý Thiem, který prohrál šestý z posledních osmi zápasů, startuje na Turnaji mistrů podruhé. Loni skončil ve skupině s bilancí 1-2.

"Před každým zápasem jste napjatí, tady to bylo kvůli atmosféře a areně ještě o trochu výraznější. A také proto, že to byl tady náš první zápas a navíc proti skvělému soupeři," řekl čtvrtý hráč světa Thiem po dnešní porážce.



Také druhý zápas ve skupině vyhrál nováček soutěže. Belgičan David Goffin, který si loni zahrál jedno utkání jako náhradník, večer po dvou a půlhodinovém boji zdolal 7-6 6-7 6-4 světovou jedinčku Rafaela Nadala. Španěl po utkání ze soutěže odstoupil a v dalších kolech ho nahradí jeho krajan Pablo Carreño-Busta.

• TURNAJ MISTRŮ 2017 •
Londýn, tv. povrch / hala, 8.000.000 dolarů
pondělní výsledky (13. 11. 2017)
• Skupina Peta Samprase •
Goffin (7-Belg.) - Nadal (1-Šp.) 7-6(5) 6-7(4) 6-4
Dimitrov (6-Bulh.) - Thiem (4-Rak.) 6-3 5-7 7-5
• Skupina Woodbridge a Woodforda •
B. Bryan/M. Bryan (5-USA) - J. Murray/Soares (4-Brit./Braz.) 7-5 6-7(3) 10-8
Kubot/Melo (1-Pol./Braz.) - Dodig/Granollers (7-Chorv./Šp.) 7-6(2) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

135
Přidat komentář
Mayo
Neviem prečo sa Rafael na TM nevysr4l. Radšej by mal odpočívať po náročnej sezóne.
Reagovat
Krisboy
Radši ho posr4l.
Reagovat
smazaný uživatel
Zle, zle, zle..Rafa sa po dnesnom zápase moze s kludnym svedomím odhlasit. S tymto tenisom si koleduje o nakladačky. Posobí na kurte, akoby naň nastúpil po 48hod šichte vo fabrike. Vyhorený, bez energie. Chýba tomu sila, drive, ved sa mu snad 90% prvych servov vráti do kurtu. Nemá čím, bez zbraní, len čaká na ranu z milosrdnosti. Dnes su pre neho tri sety lichotivé, v podstate ak by Goffin nebol úplny šašo labilný, tak je rýchlo hotovo.

Rafa TM este nevyhral, ale nejedenraz predvádzal aspon solídny tenis. Tento rok to nepojde a nemá to cenu silit. Ak chce mat v buducnosti sancu na uspech, od US Open musi pauzovat az do Pariza pred TM. Neviem do akej miery to vsak bude prioritou.
Reagovat
Franky
mam dojem ze TM zostane Rafovou labutou piesnou...s jeho hrou (a prioritami po RG) ma sancu este mozno bud rok. v 33rokoch a plnou top10 to uz bude velmi tazke, kalendar nabity a pochybujem ze vynecha vsetko po USO
Reagovat
smazaný uživatel
A mozno ho vyhra vtedy, ked to bude clovek najmenej cakat. A mozno nie :)

Rafa antuku nikdy nevynechá, aj v 36 si dá combo MC, Barca, Madrid, Rim za 5 tyzdnov..

Po US Open sa prakticky o nic nehrá. Jedine, co tam ludi este ako tak zaujima je Pariz. Ak Rafa nebude mat sancu na jednotku, kludne si moze dat 6-7 tyzdnovu pauzu, absolutne o nic nepride.
Reagovat
smazaný uživatel
*Londyn, nie Pariz
Reagovat
Franky
V 36r na TM uz asi nie a to combo bud na veteranskom turne alebo kvalifikant :)
Reagovat
Franky
Nadal, however, has cut short his Nitto ATP Finals. The Spaniard has withdrawn from the season-ending championships due to injury, and his countryman Pablo Carreno Busta will take his place in Group Pete Sampras. - Je to tu Nadal konci nahradi ho Buz.na ehm Busta..
Reagovat
blax
Tak tohle je něco jako Murray na letošním US Open... proč prostě neodstoupí před turnajem, před rozlosováním... musí přece vědět, že není ok
Reagovat
Stan_Borowitz
No, na to, jak dobře letos Roger hraje, takticky tu druhou část sezóny na hardech dost prokaučoval, hlavně co se týká souboje o no. 1. Úplně nesmyslně hrál pomalý Montreal, když v oblíbeném Cincinnati by byl titul přitom daleko pravděpodobnější a hrozba zranění naopak daleko menší. Mohl mít o jeden ATP1000 a možná i GS víc... Pak by do Paříže nemusel vůbec jezdit a po Shanghaji by bylo v podstatě hotovo.

Nicméně i po téhle chybě mohl klidně jet do Paříže a prostě uhrát o jeden zápas víc než Rafa. A ani to nebylo nutné, prostě tam stačilo uhrát jeden nebo dva zápasy...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, suhlasim s prekaučovaním :)

US Open by bolo otvorené, skoda ze sme o ten zápas opat, uz nejak tak tradične, prisli.
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi to není napsáno v knize osudu, nebo co...
Reagovat
Franky
tiez som nad tym dumal sakra...Preto tam Nadal tak siel...vedel ze konec prenho bude skor ako pre zvysok tak siel na tie 2zapasy aspon...Naopak Roger to zbabral v tom Montreale...to bol posledny krocik k dokonalosti v tejto sezone...skoda prevelka ale nevadi...Stale je tu vytuzeny 7WTF a ktomu 1500bodikov a minimalny rozdiel na Rafu do novej sezony ako sladka naplast :) :)
Reagovat
Denis92
Bohuzial, je to tak. Ale mozno by sme chceli az prilis. Po tych zraneniach a takmer kompletne vynechanej celej sezone su 2 GS 3Masters a snad aj TM ako z rozpravky. Vychadzali mu rozhodnutia ako vynechat zvysok minulej sezony a antuku, ale s tym Montrealom sa velmi popalil.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak to je každopádně pravda, o tom jsme nikdo před rokem ani nesnili...
Reagovat
insanezy_
Na to ze Roger vyhraje by mel bejt kurz tak 1.10, ja blb jsem to za tech 1.70 nehral to nema kam
Reagovat
Roger_Federer
Mel by odstoupit, nic jineho jak vyhra turnaje nema smysl, a nato nema
Reagovat
FerrariF50
Kromě Rogera na to nemá nikdo :) Jinýho vítěze si nepřipouštim ... I když Zvěřev a Čilič hráli včera pěkný tenis.
Reagovat
Stan_Borowitz
Je třeba na to nahlížet pozitivně. Příznivci WTA musí být třeba z takového zápasu na mužském okruhu nadšení
Reagovat
Pe3k
David mu dal čuchnout a skoro 3 hodiny si ten zápas vychutnával, protože věděl, že dneska je Rafael jeho čuba. Celá ta skupina je slabá až běda, prý z té skupiny proto nepostoupi nikdo ????
Reagovat
Franky
Haha :D to by bolo najlepsie kludne si to mozu v SF rozdat v skupine BB :D
Reagovat
Denis92
Zvlastny zapas. Nadalove koleno evidentne nie je v pohode a cudujem sa, ze na turnaji vobec startoval. S takymito vykonmi nema na triumf sancu a podla mna turnaj nedohra a odstupi. Mozno skusi este jeden zapas.
Reagovat
insanezy_
Doufam v to
Reagovat
spaniel
Sam Nadal rikal ze koleno je v poradku. Behal jak zajic. Proste v hale na to nema.
Reagovat
insanezy_
I kdyb bylo v poradku (treba je) nema cenu to po tomhle pokouset a jednoduse se na to vysrat
Reagovat
turista
Jako zajíc teda Nadal včera rozhodně neběhal. Rafa hrál jako dělník po 48 hodinové šichtě. Bylo to na krev a s bolestí. Dohnala ho únava po hektické sezóně.
Reagovat
spaniel
Zmuzes se jen na kopírování jiných? :)
V prvních dvou setech predbihal i vlastní stín. Den před zápasem říkal na tiskovce, ze koleno je v pořádku, ale tydyt z Djokolandu to ví asi lip než on sám ze?
Reagovat
Davor1
Goffin hral presne ten tenis, ktorý na Nadala platí a v hale obzvlášť. Thiema by dnes s takýmto výkonom Nadal zrejme v pohode porazil, s Dimitrovom by to bolo zaujímavé, ale šancu by určite mal. To koleno určite cíti, ale nemyslím si, že to je jeho najväčší problém...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Goffin bol dnes hoden na injekciu. Som myslel, ze sa tam ten chlapec uplne zosype psychicky. Rafa bol velmi slaby, Goffin vie hrat aj lepsie.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa pohybovo poslabší, ale hlavne úderovo je mimo. To je kamen urazu. Ved z tych jeho zabijackych kladiv z BH ci FH sa stává panenský dotyk motýlích krídiel...Má toho plné kecky celkom evidentne
Reagovat
turista
No tak Rafa rozhodně nemá zabijácký BH. Kros BH má ale velmi spolehlivý. Saša Zverev, Djokovič, Murray a Nišikori mají daleko lepší obouručné bekhendy zvláště po čáře.
Reagovat
janek_da
Já bych řekl, že ho hodně zkvalitnil a tím plně nahradil třeba už o trošku pomalejší pohyb anebo už ne tak drtivý forehand.

Rafova hra není založena na vypilovaném bh po lajně. Jemu stačí, když to dá soupeři do bh, aby si připravil pozic na forehand.
Reagovat
turista
Asi tak.
Reagovat
FerrariF50
No to bylo fakt k smíchu co tam oba předváděli, ale Goffin aspoń není "světová jednička" ... Nadal fakt mizérie :-D
Reagovat
insanezy_
Rafo odstup at si zahraje nekdo jinej
Reagovat
Fandina
Rafa mi tedy udělal čáru přes rozpočet. Tak třeba ještě dojde na mé vysněně GR finále.
Reagovat
insanezy_
Sasek Grigor ve finale aha, to uz tam bude spis Dejv
Reagovat
Fandina
nerozumíš tomu!!!
Reagovat
spaniel
Do tuctu vseho dobreho...
Reagovat
tito
To píši pořád, že se na to měl vykašlat.
Reagovat
panzer.dragon
jj, se domlátí.. nedivil bych se kdyby odstoupil
Reagovat
Dobry-den
K popukání :D
Reagovat
Fandina
Doufám, že to Gofánek teď dopodává, 4 MB už nevyužil.
Reagovat
stopan
no ak teraz to goffin nedopodava tak je zrely na kazajku :D
Reagovat
panzer.dragon
goffin si chce rafu utahat na další matche :)
Reagovat
Stan_Borowitz
na finále asi...
Reagovat
stopan
Goffin to ani nechce vyhrat hadam :D , dve braky k dobru a hned strati podanie, tam aky smatch pokazil na sieti :D
Reagovat
blax
Tohle je dobrá tragikomedie
Reagovat
Franky
Parodia na tenis...jeden grimasy hadze jak cez bolest A druhy nechce vyhrat :D
Reagovat
Franky
Vsimol si tiez niekto aky je nadal bledy na lavicke jak teraz sedel? Nieje chory? Lebo neverim ze s takto hrajucim tragedom by prehral..
Reagovat
Roger_Federer
Pane boze, co ten Nadal zase dela..??
Reagovat
Roger_Federer
koleno..
Reagovat
Roger_Federer
koleno..
Reagovat
blixa
... básník na stará kolena zívá u jezera ... ;-)
Reagovat
ipko
Nadal
Reagovat
blixa
Bože ten David je ale blbec ... :D
Reagovat
Fandina
kdo to neviděl, neuvěří :-))
Reagovat
Labi
to co předvedl na konci 2 setu Goffin, to je zkrat roku....tak opatrně až ustrašeně hrát matchbally...
Reagovat
Denis92
Rafa od stavu 5-6 a 0-40 zacal hrat o 200% lepsi tenis a utiekol hrobarovi z lopaty. V 3.sete podla mna Goffina psychicky znici.
Reagovat
Fandina
Dejv si snad dělá legraci, 4 MB a nic.
Reagovat
hatatytla
koleno ho jednoznačně limituje, je to vidět jak mu ulevuje, když dobíhá ztracený míč...
Reagovat
annah
Ale utéct ze tří mečbolů - klobouk dolů...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak jsem si myslel, že Goffin může vyhrát jedině tehdy, když Rafa porazí sám sebe. Mýlil jsem se.

Dnes naopak sám sebe porazí Goffin...
Reagovat
Davor1
Pár minút potom, čo si to napísal a po tých troch MP na returne ten príspevok začína naberať ešte vyšší rozmer :D
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak nakonec si ve třetím setu dokázal vytvořit dost velký náskok na to, aby to ještě stihl prohrát, ale bylo to otevřené do posledního míčku jako na WTA.
Reagovat
Franky
To je neuveritelne slaby psychicky hrac ten Goffin...2x za sebou nedopodavat set....
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak teď to Goffin dost přetaktizoval...
Reagovat
ipko
Davidovi holt hala jednoducho sedí..
Reagovat
Stan_Borowitz
Teď dal David Rafovi ochutnat jeho vlastní medicínu tím zakrouceným forhendem do rohu...
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, to bolo mega teda...
Reagovat
Stan_Borowitz
Najednou ten Federerův včerejší výkon nevypadá až tak tragicky, oder?
Reagovat
annah
Přesně tak. K tragédii měl desítky mil daleko...
Reagovat
Franky
Sock nehral zle vcera...aj preto ten vykon ale BB boli najhorsie...kazdopadne to co zahadzuje dnes Goffin...
Reagovat
Davor1
Tento rok mi ale príde povrch o dosť rýchlejší ako po minulé roky a konečne sa na to dá pozerať. Veľká nevýhoda pre Nadala...
Reagovat
spaniel
Mne se zda stejny. Naopak v zapase Rogera se Sockem se mne zdal pomaly. Ale to je i tou kamerou v O2 arene.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky jsem se divil, jak pomalu to vypadalo v TV, i když Sock servíroval pravidelně přes 200 km/h.
Reagovat
Davor1
Snáď nám to Denis ozrejmí, naživo to bude určite lepšie rozoznať :-))
Reagovat
MartinPa
jj je to hodně rychlé, podle zvuku odrazu míče od rakety měli Roger, Jack a Dominik výplety hodně navrdo
Reagovat
Fandina
Když hrál Gríšulka s Domem, tak mi připadal pomalý.
Reagovat
Patik
Veľa ľudí tu odpisovalo Goffina..že nemá zbrane na Nadala..tie zbrane ani netreba pokiaľ má človek dobrú stratégiu a uvažuje trošku pri hre.
Reagovat
Stan_Borowitz
...a když Nadal dělá takové chyby, na to nesmíš zapomínat.
Reagovat
Patik
Aj Goffin robí kopec chýb..a aj obaja sa navzájom nútia robiť chyby..a všeobecne napríklad ani Djokovič nevyniká nejakými silnými zbraňami silnými FH alebo BH..ale vie hrať inteligentne a vie si pripraviť stratégiu čo úplne stačí..preto porážal Nadala za posledné roky
Reagovat
Stan_Borowitz
Je fakt, že Goffin dělá spektakulárnější chyby, hlavně z forhendu.

Jinak ale souhlas, strategie je dnes jeho největší zbraní
Reagovat
Marduch
Djokovic hraval blízko BL, a hlavne jeho dlouhe bh placky Nadalovi nedovolovaly udavat ton vymen tak, jak to Nadalovi z bh umoznovala většina hracu.
Reagovat
turista
Djokerovy dlouhé placky z BH a jeho schopnost zahrát v dlouhé výměně ze základní čáry ještě o míček víc než Rafa byly klíčem k tomu, že Novak dokázal porážet Rafu také na antuce což nikdo jiný za dlouhá léta na okruhu nedokázal. Nadal pak musel později změnit taktiku a lákat Djokera na síť aby se tam vyházel což se mu dařilo. Z baseliny cesta k vítězství nad Djokerem nevedla.
Reagovat
spaniel
Akorat ze Goffin ma zbran - hrat uvnitr kurtu po odskoku, cimz bere Nadalovi cas a nuti ho k chybam. To same dela Fed. A snad nemyslis vazne ze Djokovic nema zbrane...stejne silny fh a bh, z kterych neudela chybu a neskutecny pohyb.
Reagovat
Patik
Djokovič má zbrane že je atleticky pripravený na obranu..FH a BH klasika neni to niečo výrazne silné ako príklad Del Potrov forehand..ale vie byť presný a vie udržať dlhé výmeny..a samozrejme má dobrú stratégiu na hráčov.
Reagovat
Davor1
Jeho BH je jeden z najlepších v histórii tenisu...
Reagovat
spaniel
Stejne jako return. A i ten forehand, vsichni ospevuji Del potruv forehand, zas takova slava to neni. Ale nekterym staci malo, treba jedna delova rana za set.
Reagovat
Patik
Mne osobne sa Del Potrov tenis nepáči jeho forehand neospevujem..ale je u neho výrazne silnejší než u iných hráčov..samozrejme Novakovi ide dobre aj return je aj v dobrej kondícii..kvality je tam veľa..ale tiež to neni nejako výrazné v porovnaní s Andym Rafom Rogerom.
Reagovat
spaniel
Lol. Ty jsi spadl z visne??? V porovnani s Andym? Vse co ma Murray, ma Nole lepsi.
Reagovat
Franky
presne tak...Djoko je upgradnuta verzia Murrayho nieco ako Dimma Fedex akurat ze Fedex je este dalej od Dimmy :P
Reagovat
Davor1
Všetko zase nie. Na sieti je Andy určite lepší, v loboch takisto.
Reagovat
Stan_Borowitz
Hlavně ve smečích, tam si myslím jsem o něco málo lepší i já.
Reagovat
Marduch
Jaká smůla pro tebe, ze osud vas dva jeste nesvedl na okruhu proti sobe :D
Reagovat
turista
Ano,obouručný BH Novaka Djokoviče je nejlepší na okruhu.
Reagovat
Tuttovka
David je tím typem hráče, který je mnohem nebezpečnější z beckhendu než z forhandu. Ty některé winnery byly fakt skvělé. Občas mu ale strašně selže hlava. Nadal mu hodně pomáhá svými jednoduchými chybami. Přesto si myslím, že David vyhraje. Jinak zaříznutí sudího v zápasech Goffina proti Nadalovi nevidíme prvně :D. Stačí si vzpomenou na jeden z letošních antukových soubojů a ten třiceticentimetrový aut :)....
Reagovat
Labi
kdyby Goffin tenhle set neuhrál tak to bylo pomalu na vězení kolik toho zahodil ale nakonec mu i Rafa pomohl.
Reagovat
Denis92
Nadal hra otrasne. S takouto hrou ani nepostupi zo skupiny.
Reagovat
Patik
Tak zase treba sa pozrieť aj na Goffinovú hru..Nadal nehrá tak skvele lebo mu to David nedovoluje.
Reagovat
Denis92
Pomer W/UE 6-16 je dost velavravny
Reagovat
blixa
Hezky Davide ! A pak že nerostou ;-)
Reagovat
mahycek
To je vůl, ten Goffin.
Reagovat
Davor1
Kľud, len chce začínať druhý set na servise :D
Reagovat
spaniel
Tenisove o dva levely vys, mentalne o 3 niz.
Reagovat
spaniel
Neskutecne minely.
Reagovat
Davor1
David mi dnes trochu pripomína Kolju Davydenka v jeho najlepších rokoch, ako si podobne vodil Nadala na tých hardoch, rýchlo po odskoku, flat údery po čiarach z oboch strán :-) Ale Kolja bol samozrejme ešte o dosť inde, teraz to mal Goff dopodávať sakriš...
Reagovat
Stan_Borowitz
Teď měl podle mne umpire jasně přiznat fiftýn Goffinovi, aut byl zahlášen až poté, co Rafa zahrál míč do sítě. Místo toho dostal Rafa výhodu prvního servisu...

Aj taký je šport...
Reagovat
Labi
...
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je ta fandina?
Reagovat
spaniel
Cybernetic organism. Living tissue over a metal endoskeleton, ktery rad diskutuje o Gríšulce a Berďulkovi.
Reagovat
blixa
Noooo... jak to tak říci ... asi jako byl Fantom Morrisvillu, tak je i Fandina Tenisportálu ... ;-)
Reagovat
Fandina
:-)) akorát že nevím, co by se na TP dalo při čtení brakové literatury zkazit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, českej překlad by nebyl?
Reagovat
blixa
Jak dlouho sem chodíš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jako koukat dlouho, ale účet mám od soboty...
Reagovat
blixa
Tak jestli dlouho, tak musíš už znát Fandinu, ne ?
Reagovat
Fandina
Jaké co? Snad kdo, ne?

Samotný nick to přece říká, tak která fandí.
Reagovat
Fandina
ta která fandí
Reagovat
Pe3k
Koleno ve skutečnosti bolí Davida no abtak rozhodčí ho pohřbil projistotu už v prvním gemu.... proč si nevzal čelenž?
Reagovat
spaniel
Kvalitni umpire. Hned v prvnim gamu obere Goffina o jasny mic.
Reagovat
Stan_Borowitz
Taky jsem si všiml. Nechápu, proč si Goffin nevzal jestřába. A jakto, že mu to Rafa neporadil.
Reagovat
spaniel
Nastesti kvalita se prosadi i navzdory nespravedlnosti ;)
Reagovat
Kozoroh
Zkrátka dejá vu.
Reagovat
spaniel
Thiem potvrzuje ze je mimo antuku marny. Neda se na to divat.
Reagovat
Davor1
Hlavne v hale je to tragédia. Pamätám si, ako som sa bol na neho pozrieť v Bratislave v DC a to si ho vtedy povodil aj Gomboš, aj keď je pravda, že vtedy ešte nebol v desiatke. Na pomalšom outdoor harde ale zahrať vie...
Reagovat
spaniel
Jj. Ale toto, mel jsem ho v oblibenych, myslel jsem, ze je mlady a neco z nej bude, ale uz asi ne. 2-3 metry za BL, micky bere az kdyz padaji, vse extremne preliftovane, nepremysli takticky, bh seredny a neprakticky, uz i heka jak Ferrer :(
Reagovat
Davor1
Vidím to rovnako. Na antuke na neho pozerám rád, ale inde ma absolútne nebaví, minule som proti nemu dokonca stavil na Pellu a ten ho aj sundal :D Ja som dúfal, že to bude taký druhý Wawrinka, ale štýlom hry sa od neho vzdialil, hraje až príliš preliftovane, nemám to rád. Mám pocit, že bude rád za 1-2 RG...
Reagovat
Kozoroh
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/933999-kodes-se-zlobi-na-berdycha-bylo-jeho-povinnosti-podrzet-mancaft-kamarady.html#section-artcl

"Zlobím se na něj, že nehrál o záchranu v Davis Cupu. Bylo jeho povinností podržet mančaft, kamarády. Moc mě to od něj mrzí"
Reagovat
Labi
...Berdych vyhrál DC 2x a bohužel nemůže za to, že X let nejsme schopni vychovat špičkového hráče a tenista na úrovni TOP 50 je zázrak. Kdo by držel v barážích ten tým za 3-4 roky?...totálně mimo mísu, ikdyž jsem o Berdychovi slyšel letos to co bude hrát nebo nebude je jen na něm.
Reagovat
Labi
*lecos
Reagovat
George_Renel
Co je na té kritice ostrého?
Reagovat
Fandina
Mě to také mrzelo, že jim nepomohl, ale co se dá dělat. Není jediný tenista v ČR a když to ostatní nevyhráli, tak co s tím. Je to právo Berďuly, nehrát.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon semi
Reagovat
Fandina
Výměna na výměnu, ale je to tam!!! Gratulka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist