Divoký den v Dauhá. Kvitová postoupila po skreči soupeřky, Zakopalová odvracela mečboly, Šafářová končí

13. 2. 2013, 17:46
Aktuality 192
Stejně jako včera dopadly v katarském Dauhá české zástupkyně, z nichž dvě postoupily do dalších bojů a jedna vypadla. Zatímco Petře Kvitové stačil na postup přes Rusku Makarovovou jediný set, po kterém její soupeřka zápas vzdala, Klára Zakopalová vydřela výhru v téměř tříhodinové bitvě s Američankou Stephensovou. Lucii Šafářové se vedlo hůř, s další Američankou McHaleovou ztratila devět her v řadě a v Dauhá dohrála.
Petra Kvitová

Pro Petru Kvitovou byl dnešní zápas s Jekatěrinou Makarovovou úvodní na turnaji, na němž letos startuje premiérově. Česká tenistka měla jako nasazená sedmička v prvním kole volno, a do herního rytmu se příliš nemohla dostat ani v dnešním zkráceném utkání. Kvitová výborně returnovala, ale brejky za stavu 3-1 a 5-3 nepotvrdila. Ruska si za stavu 2-3 nechala změřit tlak a ke konci setu si přivolala lékaře znovu. Po dalším brejku české hráčky ztratila Makarovová set poměrem 4-6 a vzápětí se rozhodla zápas zřejmě kvůli nevolnosti vzdát.

V boji o postup do čtvrtfinále se sedmá nasazená Kvitová střetne s další Ruskou, jedenáctou nasazenou Naďou Petrovovou.

O čtvrtfinále si v Dauhá zahraje také Klára Zakopalová, byť to s ní dnes v duelu s americkou nadějí Sloane Stephensovou nevypadalo vůbec dobře. Zakopalové, která příští týden oslaví 31. narozeniny, se v prvním setu nedařilo využívat brejkové příležitosti. Vymstilo se jí to v desáté hře, v níž si poprvé neudržela podání a prohrála první set.

Ještě hůř bylo, když se Stephensová v následující sadě nadvakrát dostala do vedení a za stavu 5-3 podávala na vítězství. Američanka ale klíčové momenty nezvládla; při svém servisu neproměnila tři mečboly, další pak hned v následujícím gamu a Zakopalová poté dokonala obrat v setu ve zkrácené hře.

I v rozhodujícím setu česká hráčka musela dohánět náskok své soupeřky. Stephensová se dalšího brejku dočkala v páté hře, Zakopalová ale ihned kontrovala, a v dalších dvou gamech se situace opakovala. Poslední velkou příležitost si devatenáctiletá Američanka nechala ujít, když se dostala do vedení 6-5 a znovu měla možnost zápas dopodávat. Opět ale selhala, a tak přišel na řadu další tie-break. V němž ještě Stephensová ze stavu 1-5 srovnala na 5-5, vzápětí se ale Zakopalová dostala k prvnímu mečbolu a na rozdíl od své soupeřky ho využila.

"Dnes to byl hodně těžký zápas. Podmínky byly náročné a Klára hrála velmi dobře. Teď potřebuju zapracovat na své hře a připravit se na Dubaj." řekla Stephensová, která na letošním Australian Open vyřadila Serenu Williamsovou a postoupila až do semifinále. O uplynulém víkendu ale kvůli zranění břišních svalů a žaludečním potížím přišla o Fed Cup. 

Zakopalovou čeká v osmifinále turnajová trojka Maria Šarapovová, která se může v Kataru stát světovou jedničkou.

Hůř než dvěma jejím krajankám se dnes v Kataru vedlo Lucii Šafářové. Ta přitom neodstartovala proti Christině McHaleové vůbec špatně: nejdříve odvrátila pět brejkbolů, hned nato sebrala Američance servis a ujala se vedení 4-1. Od té chvíle ale dění na kurtu ovládla McHaleová. Američanka vyhrála devět her v řadě a Šafářová se už z nepříznivého vývoje nevzpamatovala. Ve druhé sadě jen dokázala snížit, ale porážce už nezabránila.

Radwaňská myslí na post jedničky
Viktoria Azarenková
tento týden nemá post světové jedničky ve svých rukách, atak Sereny Williamsové by ale ráda odrazila. Běloruská obhájkyně titulu v Dauhá ve svém prvním zápase sice hned v prvním gamu ztratila podání a s Rominou Oprandiovou prohrávala 0-2, pak ale začala utkání kontrolovat, další servis už soupeřce nepustila a nakonec Švýcarku porazila 6-2 6-3.

"V tom větru to nebylo snadné, ale nikdy se na to nechci vymlouvat, protože je to pro obě hráčky stejné. Na začátku jsem příliš chodila do úderů, pak jsem ale byla trpělivější a na bodech jsem začala více pracovat," komentovala Azarenková.

Ve větrných podmínkách zvládla svůj první zápas na turnaji také Agnieszka Radwaňská. Polka porazila 6-3 6-2 Australanku Anastasii Rodionovovou. "Vítr se měnil každou minutu, bylo to velmi ošidné," řekla.

Polská světová čtyřka letos ovládla turnaje v Aucklandu a v Sydney a na Australian Open postoupila do čtvrtfinále. Včetně Fed Cupu vyhrála už 18 z 19 zápasů a prý se cítí být připravená na zaútočení na post světové jedničky, byť v Dauhá o něj bojují tři soupeřky před ní.

"Je to vždy tak trochu o tlaku, ale myslím, že je to sen každého zahrát si finále grandslamu a bt světovou jedničkou," uvedla finalistka loňského Wimbledonu, po kterém se už mohla v případě triumfu dostat na 1. místo žebříčku WTA. "Minulý rok jsem byla opravdu blízko a letos se o to rozhodně pokusím znovu."

 

Výsledky - Dauhá (tvrdý povrch, dotace 2,369.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (7-ČR) - Makarovová (Rus.) 6:4, skreč, Zakopalová (ČR) - Stephensová (16-USA) 4:6, 7:6 (7:5), 7:6 (7:5), McHaleová (USA) - Šafářová (17-ČR) 6:4, 6:2, Azarenková (1-Běl.) - Oprandiová (Švýc.) 6:2, 6:3, A. Radwaňská (4-Pol.) - Rodionovová (Austr.) 6:3, 6:2, Erraniová (6-It.) - Babosová (Maď.) 6:4, 6:0, Stosurová (8-Austr.) - Niculescuová (Rum.) 6:4, 1:6, 6:3, Kuzněcovová (Rus.) - Bartoliová (9-Fr.) 6:4, 6:4, Wozniacká (10-Dán.) - Cirsteaová (Rum.) 7:6 (9:7), 6:0, Petrovová (11-Rus.) - Hsieh Su-wei (Tchaj-wan) 3:6, 6:2, 6:4, Ivanovičová (13-Srb.) - Halepová (Rum.) 6:3, skreč, U. Radwaňská (Pol.) - Vinciová (It.) 6:2, 5:7, 6:0, Hantuchová (SR) - Byčkovová (Rus.) 6:3, 1:6, 6:3.

Čtyřhra - 1. kolo:
Hlaváčková/Šafářová (7-ČR) - Govorcovová/Klepačová (Běl./Slovin) 6-2 6-4

Čtyřhra - 2. kolo:
Petrovová/Srebotniková (2-Rus./Slovin.) - Paszeková/Zakopalová (Rak./ČR) 6-3 6-2


pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

192
Přidat komentář
smazaný uživatel
gigine, jsi snad jedinej, co nespí s headkou pod polštářem a ve snu nevyplítáš fedexovi pálku / vertikálně polymer, na horizont hovězinu, tep a tlak nechám na odborníky...)))))
Reagovat
Fandina
smrk, tak snad není gigin jediný, kdo nespí s fedexovou pálkou pod polštářem. Nebo ty to děláš. A propo, jestli to někdo dělá, jeho věc. Když ho to baví ... úsměv
Reagovat
gigin
Fedex nemá Headku a vyplétat neumím. Ani Rogerovi. A říká se raketa, né pálka. Pálky jsou v pincu.
Reagovat
Fandina
třeba smrk myslí nějakého stolního tenistu ... úsměv
Reagovat
VlS
se to zlepšuje, to je asi to, co Peťa potřebuje, uhrát pár pro ni těžkých zápasů a získat znovu sebedůvěru. Se sebedůvěrou snad přestane kazit nalité voleje, protože to dnes byla docela hrůza.
Gratulace a hr na Serenu :-), tam můžeš být úplně v pohodě, když tě porazí, takm se nestane nic neočekávaného, Serena musí, ale ty můžeš a to je výhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
a to možná i funguje taky, že Petra není braná jako favoritka a každou výhrou může jen mile překvapit a není na ní tak tolik tlaku.
Reagovat
Fandina
Ono je také podstatné, jestli je Petra v pořádku bez nastydnutí, bez problémů s dýcháním atd. Podle mě, když toto bude v pořádku, bude i lepší hra. Na konci minulého roku a vůbec v průběhu loňského roku tam bylo celkem dost zdravotních problémů. Dneska se mi zdálo, že ta jistota v její hře nezmizela a celkem se jí zadařilo dotáhnout druhý i třetí set do vítězství. Důležité je i zdraví, tělo. Nemyslím si, že Petra nezná jak se vyhrává, ale tělo když není v pohodě neposlouchá.
Reagovat
smazaný uživatel
neberu to, že nezná, spíš, že nemusí dokazovat, že na to má...momentálně :) ale ve wimbledonu ji věřím na semifinále :)
Reagovat
pepin
Tak určitě gratulace i když to zase byly nervy. Ale potřebuje hrát a každé vítězství ji určitě posiluje. Jinak Serena povinně i když v tom druhém setu mi připadala nějak mimo. I když ji to nepřeji, ale mohla by to zopakovati proti Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
super, sice jsem jak naschvál musela zůstat na brigádě dýl, takže jsem viděla kulové, ale výsledek pecka...jen teda nevím nakolik přesvědčivý byl její tenis, případně jak hrála Petrovová.
Reagovat
Fandina
z mého pohledu fanynky to bylo tak, že v prvním setu měla navrh Naďa a také celý zápas lépe servírovala. Petra měla 7 es a 7 dvojchyb a vždycky když to bylo potřeba, tak od druhého setu nějak zatlačila a nakonec vyhrála. Gratulace Petře a jen tak dál. Držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
freeteepek
Petra vyrobila hodně dvojchyb a moc přesvědčivé to hlavně zpočátku od ní nebylo. Ztratila první set a prohrávala už 0:3 ve druhém. Pak vyhrála 5 her v řadě, čímž rozhodla o srovnání na 1:1. Ve třetím setu už to bylo z její strany přesvědčivější. Jenom nevím, proč si nenechá ode mě poradit:-) Za zápas zkusila kraťas jen jednou a hned to vyšlo. Navíc to bylo hraný ze zadních pozic. Kratší míče na kříž dál pálí dozadu, což ne vždy vyjde. O jejích nabíhaných volejích nemluvě. Tam má bilanci příšernou:-( Z mého pohledu by ty kratší míče měla hrát víc technicky. A nezkoušet vítězný míč z nepřipravené pozice. Pořád platí, že daleko lépe hraje na základní čáře, než o pár kroků vepředu. Ve třetím setu bylo vidět, že začala hrát trpělivěji a hned to neslo ovoce.
Petrovová není žádný ořezávátko a Petru měla na lopatě. Na podzim Naďa vyhrála turnaj v Tokiu , kde Petra vypadla už ve druhém kole resp. v prvním zápase na turnaji...Petrovová hraje tvrdě. Pěkně podává a je znát, že patří mezi nejlepší deblistky. Na síti je daleko jistější, než Petra. Tak tomu bylo i v dnešním zápase.
Na souboj Petry se Serenou se už moc těším. Obávám se však, že Petra dostane těžkej klepec. Rozhodne kvalita podání, která je jasně na straně Sereny. Dalším faktorem budou zbytečný chyby, kterejch Petra dělá taky hodně.
Pokud jde o podání, tak Petra si dnes vůbec nevěřila na leváckou zatáčku. Nevím jestli to byl záměr, ale začala ji zkoušet až ke konci zápasu. Jinak to pálila spíš do těla Petrovový nebo na kříž. Povedlo se jí i pár es, ale jinak Naďa to její podání zvládala slušně returnovat a Petra tak od ní na servisu nedostávala moc míčů zadarmo.
Reagovat
Fandina
a s těmi kraťasy hlavně. Já doufám, že si to už Petra vezme za své, až si to tu přečte, co píše freeteepek.

Jinak k Nadě Petrovové, vloni dala nejvíc es na okruhu a že hraje spolehlivě a důrazně, předvedla i dneska. Jsem ráda, že si s ní Petra poradila. A teď na Serenu a taky tak Peťo. Fandíme, fandíme, fandíme.
Reagovat
pepin
Tak nevím jestli bude Petra to tady číst a dbát na rady, ale když se vrátím k zápasu Sereny je u ni obdivuhodné jak u toho zápasu přemýšlí, u ní člověk nevidí, že by balony rvala nekontrolovatelnou silou někam neznámo kam. Jistě také zkazí balonky, což dnes předvedla, ale u ní člověk nemá takové nervy jako u Petry, vpodstatě ví, že proti těmto hráčkám ona nezaváhá. Pokud bude chtít Petra proti ní uspět a nebo aspon hrát vyrovnanou partii bude muset podle mě opravdu hodně používat hlavu.
Reagovat
Fandina
Tak pochopitelně, Serena má všechno pod kontrolou a také potenciál ranařky, spolehlivý servis a důrazné údery. Také se s tím nenarodila, takhle dorostla, časem, hrou do paní tenistky. Serena je jen jedna.
PS ... jestli to tu bude Petra číst nevím, ale když jo tak bude ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Ale to mi nezabrání v tom, abych jí dál radil:-) Serena do toho dorostla tak, jak jí rostly svaly:-) A samozřejmě, že jak začala válcovat soupeřky, tak jí rostlo sebevědomí, až dorostlo do naprosto obludných rozměrů. Ty kvanta es, který dává, jsou zásluhou těch svalů a toho sebevědomí. Je to jako v biatlonu na střelnici. Kdo si věří, střílí rychle a samé nuly. Kdo si dost nevěří, váhá a dělá chyby. Psychika dělá divy:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co to bylo Sereno? Koukám na Spartu, takže jsem stihnul jenom MP, přišlo mi, že se jí chce brečet.. A ten rozhovor na kurtu? Ani úsměv, prostě mimo.. Zdá se, že ještě chytla nějakou chřipku..
Reagovat
PetaM
Přál jsem Petře se dostat do ČF se Serenou a vyšlo to! :D Jsem moc rád, že uvidím Serenu a Petru hrát zase proti sobě ... Dneska tam Peťa měla hodně hezké míčky, míčky roku 2011 :D Ale někde zase míčky, které si nezasloužily být zkažené :D Ale nevadí, postoupila a jede dál. Mimochodem, Petra je teď už jediná, kdo dokáže Sereně zabránit stát se světovou jedničkou, že? :D :D
Reagovat
petrulinka
Teď ještě, aby Petra vyhrála a konečně po delší době si zahrála s Maruš. Teda jestli tu pustí dále Sam :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo :D uvidíme :D
Loni byla podobná situace na RG, akorát proti Šarapce :D
no, a Paříž 2011, tam ve finále porazila Kim C., ale ta už jedničou byla postupem do finále
Reagovat
PetaM
Já bych chtěl Peťu vidět hrát proti Vice :D Ale asi to je jen sen, protože by musela porazit Serenu a Mášu :D Ale zítra jí budu tlačit, ať porazí Serenu :D Doufám, že to bude lepší obraz než dnes :D A hlavně rychlejší :D Nevím proč, ale obraz mi šel o gem pozadu, než tady na Live výsledcích :D :D
Reagovat
petrulinka
Mně taky. Alespoň jsem neměla takové nervy, protože jsem vždycky nejprve koukla tady, jak to s Peťulou vypadá :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To mě taky :D No, při FC to bylo to stejny :D nepochybuju že budou hrát na hlavnim dvorci :D
Reagovat
petrulinka
Jo a včera jsem měla super obraz na streamu a dnes byl naprosto hrozný, rozmazaný :-(
Reagovat
PetaM
Já jsem si říkal, že se nebudu dívat, že ty nervy vydržím u obrazovky, ale nikdy jsem to nevydržel a musel se podívat, jak to bude dál probíhat :D :D No, snad budou na hlavním dvorci, bude se na to snad lépe koukat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musí tam bejt! :D hraje serena, tu tam daj :D
Reagovat
petrulinka
I když to tak zpočátku nevypadalo, tak se Peťka ve druhém setu zvedla a vyhrála. Super! No a teď huráá na Serenu :-)
Reagovat
gigin
Novácká sexbomba Michaela Ochotská (28) je čerstvě nezadaná. Není to však ale ani tak moc na základě její vlastní vůle. Paparazzi ji totiž nachytali na tajné schůzce s tenistou Lukášem Rosolem, o jehož blízkých kontaktech s moderátorkou Super.cz psal jako první. ?Na základě snímků jsem se s Michaelou okamžitě rozešel,? potvrdil Super.cz bohatý podnikatel.
Reagovat
Fandina
Koukám, koukám ... se nedivím, dávat kopačky kvůli Rosolovi ... úsměv
Reagovat
rib
jjj, tak to sundání legin přece jen pomohlo, to jsem si to užila, když hraje Petra a navíc vyhraje, krásný večer... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Péťo! :D
Reagovat
Fandina
nakonec wowwwwwwwww ... od anglických komentátorů

Gratulace Peťo. Jen tak dál ... pojď pod pojď
Reagovat
r176
PÉŤA POSTUPUJE!!VELIKA GRATULACE
Reagovat
r176
PÉŤA
Reagovat
pepin
Tak Serena v procházkovém tempu, myslím si, že by ji tam mohli dát ještě jednu hráčku.
Reagovat
dadaft
no uvidíme...
Reagovat
smazaný uživatel
Vypada to, ze se nam splni prani:) do QF:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro WTA jsou typicke a caste tzv. >>> DING DONG BATTLE :D)))
Tak tenhle vyraz zapadne do meho slovniku:)))
Reagovat
gigin
DING DONG je akorát tak v tvém MINDU, cypíku :))))
Reagovat
VlS
No a víc DING nebo víc DONG? Jen abych se orientoval :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ding Dong ve smyslu 2:6; 6:2; 2:6
Takze Ding Dong se v tomto zapase nakonec nekonal:))))
Nastesti:)))
Reagovat
gigin
Veřejně se omlouvám Vlčkovi, má to v hlavě samozřejmě v pořádku a spořádané...
Reagovat
smazaný uživatel
in a stunning way won the second set říká komentátor. Tak snad ten third bude equally stunning
Reagovat
smazaný uživatel
jak souvisí gramatika s obsahem, Peťo ? Hlavu a patu v tenise hledal snad Milan Šrejbr
Reagovat
smazaný uživatel
Petrova přiznala Petře eso na bb...hezké:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten game získala Kvitová a pak Petrova ztratila svůj serv...jak se říká, pro dobrotu...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
to naštve...ale musím před ní smeknout. tohle by udělal pouze dobrej člověk, navíc sem si o ní myslel hnusný věci :D ale omlouvám se jí
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je zvláštní a taková drsoňka, co může bejt spoustě lidem nesympatická...něco jak Fran, ale mně se obě líbí:-D
Reagovat
Fandina
Tak ono je známé, že když člověk vypadá přísně, přísný být nemusí a na první pohled přívětivý člověk může být pěkný tvrďák.
Reagovat
dadaft
sportovní od Nadi.
Reagovat
petrulinka
Byť jsem fanynka Petry, tak musím dnes konstatovat, že Petra dnes nehraje dobře. Naďa zase nepředvádí nic hvězdného, ale Petra zkazí, co se dá. A přijde mi, že včera byla taková uvolněná a více bojovala. Dnes mi tam trošku ta bojovnost chybí.
Reagovat
petrulinka
Myslím si, že když už v tom prvním setu dotáhla na 4:4, tak to mohla dotáhnout alespoň do tiebreaku. Je to fakt škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň se teď odkanářila :D
Reagovat
pingwin
Ta zase hraje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petrooo...:( :D
Reagovat
gerd
Kvitová opět exceluje,fujtajbl
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, nevšimla jsem si, proč byla tak dlouhá pauza mezi sety?
Reagovat
rib
no Petra si šla sundat ty legíny, ale jestli to pomůže, ví sám čert...
Reagovat
smazaný uživatel
Petro uvařila boršč a pelmeně + adžika...pauza bobano)
Reagovat
smazaný uživatel
rib- Aha, to jsem si ani nevšimla, že už je na sobě nemá:-D
smrk- Jo, díky, Jardo:-)
Reagovat
freeteepek
Mezi výměnami je povoleno 20sekund. Šarapovový rozhodčí permanentně dovoluje 35! Nikdo neví proč:-( Jako by ten řev nestačil...
Reagovat
smazaný uživatel
co se Šarapky týká, optej se Heleny Sukové a především Jany Novotné...obě v Boletieriho cirkusu tuhle kozu sledují od dětství...

Nejsem fanoušek Federera, ale Rafaela. No a co ? Federer je nejlepší hráč všech dob, ikdyž ho Rafa na každým grandslamu natáh. Nechápu co řešíte. Pametám Rafu, naživo, když mu bylo 17 a Jirka Novák ho smáznul v hale. Řešíte emoce, nikoliv hru. To by Andy Rodick byl král. Lidsky. Měl bazilejce na wimblu na lopatě, nevymlouval se, naopak. Nechápu rovnici,kterou řešíte.
Reagovat
petrulinka
Obávám se, že by ses měl naučit českému jazyku, jelikož tvoje příspěvky nemají hlavu ani patu.
Reagovat
smazaný uživatel
takhle, přátelé...než dorazí odborníci na dívčí tenis, forhend, španěl, gigin, tito de brahe etc...děláte si z nás, slušných lidí a rekreačních tenistů, prdel s nějakou Wozniaki a Taraščenkovou rozenou Azarenkovou ?)))) Neblázněte, děvčata...zkusme se do té problematiky dívčího tenisu vopřít, teoreticky samosebou...
Prej beton neexistuje...chlapci, pokud někdo z vás teoretiků a pragmatiků tenisu byl v USA, tak krom Floridy je všude beton. S penetračním nátěrem, ale beton. Vzkazy Nadalovi, že neví na čem hraje, vedou k pousmání. Míň teorie a hrajte
Reagovat
gigin
Tvl, dřevino, mi je dívčí tenis u pr...e....
Reagovat
smazaný uživatel
Safarova je koza
Reagovat
smazaný uživatel
...tak aspon ten jeden gem ji mohla dat...:)))
Reagovat
dadaft
v třetím gemu se Sam dostala z 0:40..............
............ možná to nebude tak jasná výhra Světlany, jak se zdálo.........
Reagovat
smazaný uživatel
No ale Sam si pred chvili vzala MTO...tak jen aby to vydrzela....
Reagovat
dadaft
to byla jen nějaká povrchová odřenina, nic vážného.
Reagovat
dadaft
no, když Sam přišla za stavu 5:3 o servis, už jsem to se setem zase viděl bledě..................
.......... ale nakonec to s pomocí Světlany dotáhla.
je pravda, že Kuzněcovová má potíže s odskoky Samanthiných míčků, ale to se stává i v lepších rodinách...
Reagovat
dadaft
go Sam.
jsi lepší.
někdy by Světlaně nepomohlo, ani kdyby házela šipky...
Reagovat
smazaný uživatel
To bude zitra nastvanych lidi:D))
Tohle zitra s nekym slehne:)))
Holky zitra jeste slehnou rekord, bude to delsi zapas nez finale AO2012:) a pravdepodobne TP prijde o nektere diskutujici:)))
TIP:
Dnes skoci holky na nakupy, zitra si budou davat na siti prednost:)
Reagovat
smazaný uživatel
vážně? -_-
Reagovat
smazaný uživatel
To bude lahůdkový zápas:-D...Budu fandit Aze a tipuju, že Caro převálcuje ve dvou...do 3 hodin:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do tretice s Caro prohrala, uz si zive predstavuji, co by na to napsal janekda:))) a ani bych se tomu nedivil:)))

Videl to nekdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Já to viděl. Přepínal jsem to se zápasem Any.

Komentář napíšu později, teď se dívám na Viku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ze ty mas rad kanarky:)))
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, už je tam kanárek. Vika hraje skvěle :) Už jsem napsal komentář haitikovi, i když tam píšu spíš jenom o rozhodčí... No, první set měla vyhrát Caro už 6:3, ale rozhodčí byla proti. Ve druhém setu to vypadalo hodně dobře, ale Caro v sedmém gemu neproměnila mečbol pak se Mona rozjela. Snížila z 1:5 na 3:5 a měla dva brejkboly. Caro je odvrátila a ukončila to v ten pravý čas. :)

Jinak je škoda Aničky. Ten první set se zlomil po tom prohraném třetím gemu. Pak začala Ana dělat hodně chyb... Druhý set už byl o něčem jiném. Anička úžasně bojovala, za stavu 3:4 odvrátila dva brejkboly (malé mečboly). Je velká škoda, že po brejku na 6:5 Ana nedokázala dopodávat. Ten tie-break byl hodně vyrovnaný. První mečbol ještě Ana odvrátila, druhý už bohužel ne... Teď asi Aničku hodně mrzí ten druhý set, protože tam byla velká šance dostat zápas do třetího. Ale za ten výkon od 2. setu se rozhodně nemusí stydět. Donutila Agu předvést opravdu to nejlepší a zase si ověřila, že i proti takové soupeřce má šanci. A to bych řekl, že jí zrovna Aga jako soupeřka moc nesedí. Aga dokáže vrátit takové věci, které už by proti většině jiných hráček byly dávno winnery...
Reagovat
Reti64
prý chce být světovou jedničkou. To je v pořádku, chtít může a asi i musí. Ale když to řekla veřejně, tak mi to v jejím případě přijde trochu k smíchu...
Reagovat
pepin
Tak to máš to samé jako nedávno psala a říkala úžasná Ivanovič, že se vrátí na vrchol, že její forma se kvapem zvedá. Tal dnes nějak poklesla. Je potřeba být trochu soudný.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám na zápas Aga vs. Ana, na chvíli přepnu na Wozniacki vs. Barthel a zajímavá situace.. :D Caro se hádá s rozhodčí a hádá a hádá.. Když už odchází na podání, a rozhodčí řekne:"Replay the point" tak začne se s rozhodčí hádat Piotr z tribuny :D Až ho musel uklidnit pořadatel... Škoda, že jsem neviděl, proč se Caro hádala, jinak docela čumim, že vede nad Barthel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ta norská rozhodčí to solidně nezvládala. Caro měla vyhrát 1. set už 6:3, ale rozhodčí odpustila Moně dvojchybu proti setbolu, když opravila čárového rozhodčího... Ta rozhodčí má velké štěstí, že Caro potom vyhrála 1. set v tie-breaku. Jinak bych musel být hodně sprostý. :D

A co se týče té situace v pátém gemu 2. setu, tak to jsem nějak nepochopil. Mona zahrála podle mě dobrý míč, ale slyšel jsem výkřik aut. Mona se tomu divila a pak to vypadalo, že jí rozhodčí na umpiru přidělí bod. Ale Caro asi reklamovala, že tam byl zahlášený aut a ta rozhodčí si vůbec nevěděla rady. Piotr už z ní byl na prášky a musel ho tam uklidňovat nějaký maník z WTA. :D Tak nakonec rozhodčí zahlásila opakování výměny... Ale jak říkám, nějak jsem tu situaci nepochopil. Tahle norská rozhodčí patří podle mě k nejhorším na okruhu a dneska to vůbec nezvládala.
Reagovat
Michaelus
Tak, ten matchball byl hezký:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2.setu byla určitě lepší než v 1., škoda, že nedoservírovala:-(:-)
Gratulace Aze.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve druhem sete byla lepsi nez i Aga:)
Reagovat
smazaný uživatel
jupiii:) Na siti je kazdou chvilku, chodi si pro vitezne mice:)) Pekne:)))
Je tu brejk, a muze tu byt treti set:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je odvážná...s tím, kolik toho už dnes na síti podělala:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No to je výborný, dvojchyba na bb a jde se to TB...se z ní picnu:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pomohlo ji to se dostat aspon tam, kde je:)))
Ten jeji posledni BH byl klasicky, nedurazny cros do site...takze pres BH to nepujde, Aga se snazji ji to tam hrat. Jsou to obcas u tech holek, takovy tenisovy sachy:)))

Kdyby se spolehala jen na FH a nechodila na sit, tak uz se tam davno rozcvicuji Azarenka s Chris :D)

Musi byt odvazna, :)))
Reagovat
dadaft
Ana bude dost zklamaná. ten druhý set měla urvat...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste v jednu chvili to vypadalo, ze by se to dostalo do 3.setu.
No...ale aspon mne Anicka trochu prekvapila:) Ve druhem setu se opravdu snazila:))

>winners
12/31
Reagovat
smazaný uživatel
jo...to ji asi bude mrzet, ztrata podani v tu nejdulezitejsi chvili...\TB zacla take dobre...

Skoda, ja bych ten treti set bral:)
Reagovat
Michaelus
To má Aga rozteklý make-up,nebo se tak špstně vyspala :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana zas zkazí, co může:-(...
Reagovat
Bob
Jojo.
Reagovat
smazaný uživatel
Anicka prvni set winners/UE >>> 8/21
To se pak tezko neco da delat:) Ale krom forhandu, moc toho jineho nema, cim by Agu prehrala...:( jeste to je pekne a sympaticke devce:) Ja bych ji to i dnes pral, ale vypada to, ze to dopadne jako vzdy za posslednich 5 zapasu...
Reagovat
Heather_Fedex
a co jineho ste cekali? je fakt, ze anicka uz dlouhe roky nedokaze prekrocit svuj stin a jakymkoliv zpusobem prekvapit hracky, kt. jsou v zebricku nad ni
Reagovat
Heather_Fedex
teda, alespon ne tak casto ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze se stane zazrak:) jsme cekali:) nebo, ze ten vitr prinuti Anu hrat jinak, coz se pomalu i dari ve druhem sete. Ale Aga na tu sit chodi stale jeste casteji, muselo by to byt naopak...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já třeba počítala s tím, že ji Aga porazí...ale Ančiny chyby mě vždycky nakrknou:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Koho by nestvaly:) Je jedno komu se nakonec fandi, ale nejhorsi je, kdyz hraci produkuji jednu chybu za druhou, to je potom nekoukatelne:DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ti posilam SONG, at mas lepsi naladu:D)

Kada Ana smeje se, sve dobro je:)))
http://www.youtube.com/watch?v=_Ebf5hhfjUA
Reagovat
smazaný uživatel
Jéé, děkuji:-D:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Naštěstí má Anička krásnej úsměv a ne "zube krezave":-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
hmmm, Anicka zatim s nicim prekvapivym neprisla, tohle z forhandu rozhodne nemuze jit, jeste je zase i dnes vetrno...takhle to muze byt rychlejsi nez si Ana dokaze predstavit:))) Ale treba ji ten vitr pomuze zmenit hru:))) a neco se tam stane:)))
Reagovat
Bob
Nudná hra Radwanské a blbě hrající Ana.
Reagovat
smazaný uživatel
Anicka nema narok...musela by toho asi zmenit vic...

Jinak ten backhandovy volej Agy na siti byl opravdu extremne luxusni.
Co se tyce techniky, tak ji vetsina hracek mohou tak max. libat kotniky,:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Anička by nesměla zkazit každý druhý míček no:-D
A k Aze- na síti s prominutím nic moc:-O
Reagovat
dadaft
Aga si takovéhle zápasy zkrátka pohlídá, lepší slovo mě nenapadá.
je fakt, že to občas může některé lidi iritovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Komentatorum se velmi libil, pro ne byl vystavni, pro mne luxusni:)
Kdyby ho dala Anicka, tak se budes rozplyvat:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale já nemluvila o tom konkrétním voleji na síti, mluvím celkově o Aze na síti... Anička u ní dnes taky měla minimálně jeden světlý moment:-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D) jojo
80% vyher Agy je proto, ze ta druha kazi:) Jenze na okruhu neni moc dobrych defensivnich hracek:( To je potom tezky...
U chlapu, co si pamatuji dost iritoval zase Juan Ignacio Chela:D) ale ja ty jeho odpaly - nekdy az z tribuny - fakt mel rad:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Anicka spis skvele vyuziva, kdyz si holka na tu sit blbe nabehne, to se Aze celkem i stava, ale to se stava kazde...jinak backhand Anicky...nekomentuji, na to mam te moc, moc rad:D))))
Ale jinak ja Anicce i dnes preji, klidne at to otoci:))) Mne to vadit nebude:)
Reagovat
smazaný uživatel
Co s ním má?:-O Mi nepřijde, že by měla špatný BH...když kazí, kazí všechno:-)
A co se týče mě, jestli Ana bude pokračovat v tom, co hraje teď, pak si samozřejmě vyhrát nezaslouží a gratulace Aze;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, vitr ji nuti vic chodit na sit...vic si chodit pro jine winnery, nez je zvykla:))) Na BH ji to moc nejde...
Anicka to muze jeste otocit:)))
Jsem prejici:)))
Reagovat
smazaný uživatel
> Centre Court
13:30 Radwanska Agnieszka(POL)[4] x Ivanovic Ana(SRB)[13]
15:00 Azarenka Victoria(BLR)[1] x McHale Christina(USA)[44]
16:30 Zakopalova Klara(CZE)[24] x Sharapova Maria(RUS)[3]
18:00 Radwanska Urszula(POL)[37] x Williams Serena(USA)[2]

> Court 1
13:30 Wozniacki Caroline(DEN)[10] x Barthel Mona(GER)[32]
15:00 Stosur Samantha(AUS)[9] x Kuznetsova Svetlana(RUS)[51]
16:30 Kvitova Petra (CZE)[8] x Petrova Nadia(RUS)[12]
Reagovat
smazaný uživatel
Aga > Anicka
* h2h 6:3 * poslednich 5 zapasu vyhrala Aga,
co k tomu rict...Anicce chybi neco, cim by Agu prehrala.
Anicka nemuze hrat jen agresivni udery, to nestaci.
Musela by byt vic trpeliva, agresivni hrou ji porazit
proste nemuze, na to nema...Takze urcite bude zajive,
s cim Anicka na kurt prijde. Pokud neprijde s necim
zajimavym, zmena rytmu hey dropy, vyuzivani prechodu
na sit Agy k prohozum, a ja nevim co jeste. Tak nemam
pochyb, ze Aga postoupi...

Aza < Christina
* h2h 0:1 * ano je to tak, neni to omyl:)
ale Aza skrecovala, a hlavne bylo to uz davno. Christina
muze Azu klidne i potrapit, ale porazit se muze Aza jen sama.

Klara < Marus
* h2h 1:3 * zopakovat rok 2003, to by si pral kazdy
na tomto portalu:) krom Montyho a par dalsich fandu Marus:)
Klara ma za sebou 3 hodinovy boj, to se muze - a asi i projevi.
Tady se porazit muze opet pouze Marus sama. Bude se vic vyhazovat,
kazit atd...

Ula < Serena
* h2h 0:4 * hodne veci by se muselo stat, aby
se h2h zmenilo na 1:4:))

Caro < Mona
* h2h 2:0 * Tak Mona do tretice vseho nej|?:)
Tak uvidime. Rozhodne dnes asi nejhur tipovatelne.

Sam < Svetluska
* h2h 1:3 *
Nejen h2h, ale posledni dobou Svetluska nabira slusny
herni projev:)) Tipuji, ze Svetluska dnes potvrdi
stoupajici formu:)

Petra > Nadia
* h2h 1:0 *
Tak obe se posledni dobou trapi, takze bych to oprel
o ten vzajemny souboj, a tipl Petru:))
Reagovat
smazaný uživatel
Centr: Aga (Aně nebude stačit pouhý forhend a útok),
Vika (to by musela Christina být v top formě a to není a Vika by musela mít blbý den), Maria, Serena

Kurt 1: Mona (tady je to i přání), Světlana (každopádně se na ten zápas těším), Petra,
Reagovat
dadaft
strašně moc bych chtěl vidět Petru proti Sereně - takže je jasné, kde budu dneska nejvíc tlačit. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky:), ale pravdou je, ze nejradeji bych je videl hrat proti sobe na trave:)

[Mozna, kdyz si Rafa s Noldou jeste trochu postezuji a zatlaci, tak treba tu travu fakt zacnou zase sadit:D)))]
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to vypada celkem jednoduse na to tipovani, ale vzdy je nejake to prekvapeni, tak jen doufam, ze to nebude na ukor Petry, nebo Sereny:)))
Treba ta Anicka by mohla prekvapit:)
Reagovat
PetaM
Peťa přes Naďu postoupí, to je snad jasné :D :D
Reagovat
Michaelus
takze zapas Errani x Hantuchova dnes nebude? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
> Court 2
14:30 Hantuchova Daniela (SVK)[75] x Errani Sara (ITA)[7]

Psal jsem si to rano, jeste nebyl ohlasen program na kurtu 2.

Tip > Sara:)
Reagovat
tommr
škoda jen, že Klára a Petra hrajou prakticky souběžně a tak jednu z nich nejspíš neuvidíme ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Opět opravdu krásné foto,co se k tomu dá říci.
Reagovat
smazaný uživatel
To snad vybírají schválně ty " nejlepší ".
Reagovat
VlS
No, tak to tedy ano, fakt děs.
Reagovat
tommr
a to bez ohledu na to jak dopadne zítra s Petrovovou. Má totiž zaručeno, že získá minimálně 175 bodů, pokud postoupí aspon do čtvrtfinále tak ještě víc a za titul by si připsala dokonce rovnejch 900 bodů ... :)
Do karet jí nahrálo i brzký vyřazení Bartoliový, která v Doha ztratila 325 bodů a její ztráta na Petru tak naroste na víc než tisíc bodů. Nějaký body kromě toho určitě ztratí i Stosurová (pokud neobhájí lonský finále což je ale vysoce nepravděpodobný) ...
Reagovat
Fandina
A jestli se nepletu, tak se Petra zbaví nul které tam měla jako penalizaci ne?
Reagovat
tommr
proto píšu, že získá minimálně 175 bodů bez ohledu na to jak dopadne zítra s Petrovovou - místo tý penalizační nuly ze jí započte bud nejlepší rezerva nebo výsledek z Doha (pokud bude lepší) ...
Reagovat
Fandina
Já jsem si to mezitím ověřila, že nula půjde pryč. Vlastně jí tam strašila celý rok a přišla k ní jak slepý k houslím, vloni, když ze zdravotních důvodů nemohla hrát. Tak to je dobře, že už bude pryč. Ale koukám, to to uteklo. Nedávno jí tam naskočila a už je to rok.
Reagovat
freeteepek
Zítra sázejte všichni na Petrovovou. Buď vyhrajem my nebo Petra. Radši bych to druhý. A pak bysme mohli vidět zápas se Serenou. Nemůžu se dočkat:-)
Reagovat
Fandina
freeteepek ... jenže ono je to fuk, na koho vsadím, stejně to rozhodnou ony ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jako fyzikové mají svět, kde samotným měřením ovlivňují měřený objekt, tak sázkaři mají svět, kde sázením mění výsledek :D
Kdo nevěří, ať si to zkusí.
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát, že výsledek " mění " akorát ve své hlavě. Skutečnost je jiná.
Reagovat
Fandina
jankela ... ano přání je otcem myšlenky, ale jen toho, kdo to má ve svých rukou. Já nebo ty sázení, ony dvě hru ... úsměv
Reagovat
Fandina
janekda, ne jankela ... sorry
Reagovat
dadaft
tak jsem dneska neviděl nic. ((
ale mohlo to dopadnout hůř...
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem dnes jediný zápas a to Sam vs. Monica a myslím, že ve 3. setu se hrál zatím nejlepší tenis co jsem v roce 2013 viděl :-) Hodně se objevovala na síti, celkem fungoval forhend :-)
Reagovat
dadaft
to je dobře. )) zápas s Marií by mohl být velká pecka.
Reagovat
tommr
tak já zase doufám, že zrovna na tenhle zápas vůbec nedojde. Stosurovou zítra vyřadí Kuznetsovová a Sharapovovou vyřadí Klára ... :)
Reagovat
dadaft
Světlana v Sydney hrála 6 zápasů, na AO pět - podle všeho je zpátky a ve slušné síle...
Sam to rozhodně nebude mít jednoduché a zas až tak moc by mě její vypadnutí nepřekvapilo...
na každý pád se na ten zápas dost těším. ))
Reagovat
tommr
mě by velice překvapilo kdyby Stosurová postoupila. Její forma na začátku sezóny není dobrá a zkušená Kuznetsovová by toho měla umět využít ... :)
Reagovat
Bob
Gratuluju, jen tak dál. Zítra Tě prověří Nadia, bude to těžký soupeř. Btw. nevíte, proč to Makarová skrečla?
Reagovat
Bob
zřejmě nevolnost?
Reagovat
Fandina
Já to také neviděla, ale jak to tu čtu, tak se jí asi uvělalo špatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že to Petra zítra urve. Teď sem si všimnul, že na zápas Světy a Marion se byla podívat Jana Novotná. Snad se zítra půjde podívat i na Petru a trošku ji svojí přítomností popožene :)
Reagovat
Fandina
No tak to by bylo super.
Reagovat
freeteepek
Udělalo se jí špatně z toho, jak dobře Petra hraje:-) Taky je možný, že jí nafoukalo do uší a rozbolela jí hlava. Znám jednu ruskou písničku, která je tak trochu o tom...
Reagovat
Fandina
freeteepek ... tak to je možné, vidíš, to mě nenapadlo. Každopádně, Petra prý hrála dobře a to je dobře. Jen tak dál!!!
Reagovat
freeteepek
Jestli zdolá Naďu, tak Serenu dá taky. To je jasná věc:-)
Reagovat
Fandina
Naďu snad dá ne? Serena, tak tomu moc nevěřím, ale moc bych si to přála, to je jasné.
Reagovat
VlS
už je s Tamirou venku, bohužel. Koukám, co vyvádí Sam, po pohodlným 1. setu ji teď Monika vysloveně bije a Sam hraje blbě, ale opravdu blbě. Sam, prober se!
Reagovat
smazaný uživatel
Klára už toho musela mít plné kecky...snad zítra proti Šarapce bude síly dost.
Reagovat
tommr
no Petrovová se v tom deblu moc nenadřela - snad se Klára jen šetřila na zítřek ... :)
Reagovat
Fandina
Já doufám, že se Klárka šetřila na zítřek. A držím palce, aby se zadařilo. Posledně to bylo s Márií ve třech setech a vyrovnané. Klárce chyběl servis. Tak jestli tam bude větrno, nebude ve výhodě ani Mária. Ale faktem je že tenkrát hrály na antuce na RG, takže nevím, jak to bude teď na hardu.
Co se týká Petrovové, tak je to deblistický pojem, takže se ani nemusela dneska moc nadřít a uhnat. Zítra držím palce Peťule, aby si s Naďou poradila.
Reagovat
VlS
hladce v druhým kole. S Klárkou to moc na postup nevypadá a asi v deblu s Tamirou skončí.
Reagovat
smazaný uživatel
Krátké shrnutí zápasů mých favoritek... :)

Ana - Simona: Ana hned v prvním gemu ztratila servis, ale hned vzápětí odpověděla rebrejkem. Potom proměnila brejkbol na 3:1 a mezitím mi spadnul net. Když mi to zase naskočilo, Ana vedla 5:2 a Simona si právě brala MTO. Odehrály se ještě dva gemy, Ana vyhrála 1. set 6:3. Poté Simona skrečovala kvůli zranění zad, holky si podaly ruce a byl konec... Simoně přeju brzké uzdravení! :) Aně zase přeju hodně štěstí proti Agnieszce. Bude to těžký zápas, ale snad to dopadne lépe než v Melbourne.

Vika - Oprandi: Po skreči Simony jsem zapnul tento zápas. Vika zpočátku prohrávala 0:2, dokonce ve třetím gemu odvracela brejkbol. Vice chvilku trvalo, než si zvykla na hru soupeřky, ale potom se rozjela a předvedla pěkný výkon. Dneska si hodně procvičila hru na síti, kde byla perfektní (15/20). Když dala jeden povedený dropshot, tak jsem si vzpomněl na turnaj v Praze 2008, kdy jsem Viku viděl poprvé v televizi. Tehdy taky dávala takové. :) Oprandi dneska nedala nic zadarmo a v poslední době se asi hodně zlepšila. Dneska bylo chvílemi neuvěřitlené, co dokázala zahrát. Teď už se nedivím, že o víkendu ve Fed Cupu udělala dva body...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Sorana: Caro hned v úvodním gemu získala brejk, ten ale do konce setu neudržela. Sorana získala svoje podání zpátky v osmém gemu. Nakonec došel první set do tie-breaku, kde Caro odvrátila čtyři setboly a nakonec vyhrála 1. set. Bylo to těžce vybojované, Sorana hrála opravdu dobře... Ve 2. setu to naopak byla rychlovka. Sorana si už asi tolik nevěřila a začala dělat víc chyb. Caro naopak pomohl ten vybojovaný první set a začala hrát lépe. Ve druhém setu dobře podávala a svoje prohozy by si mohla nechat patentovat. :) Jinak se na tenis dívá mnohém lépe, když to holkám sluší. Sorana má stejné šaty jako Anička. Caro v těch šatech vypadá výborně, už v Melbourne se mi v nich moc líbila. Takže jsem zase dneska záviděl Rorymu. :) Caro čeká ve 3. kole Mona, což bude velká výzva. Mona je teď v laufu, vyhrála Paříž a snadno vyřadila Angelique... Moc bych si přál čtvrtfinále Caro - Ana, ale bude to dost těžké. Každopádně držím holkám palce, jak jen to jde! :)
Reagovat
tommr
Caro měla zase jednou z pekla štěstí. V TB prvního setu jí měla Sorana na lopatě, ale promrhala 3 setboly a druhej set už pak jen odchodila ...
Doufám, že s ní Barthelová v příštím kole udělá krátkej proces ... :)
Reagovat
Bob
Neboj se, udělá ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty setboly byly dokonce čtyři... Jsi zlý na Karolínku, nemám tě rád! :D
Reagovat
PetaM
Gratulu Petře i Kláře. Klára bohužel v telce nebyla, tak jsem se nekoukal, ale na Peťu jsem se těšil celý den. Moc hezký zápas, sice servis trošku problém, ale byl tam docela vítr, tak to možná i ten servis trochu ovlivnilo. Ale na příjmu Peťa super :D I z prvního podání dělovky :D Takže super :) Teď zvládnout Naďu a ČF se Serenou už čeká!!! :D :D Přeju hodně štěstí Petře i Kláře při dalších bojích!!! :) :) :)
Reagovat
VlS
bohužel jsem viděl jen score board a byla to docela tahanice. Trošku štěstí to chtělo. No nic, užij si s Andrejkou debla a vzhůru do Dubaje.
Reagovat
petrulinka
Mně dnes překvapilo vypadnutí Vinci, sice jsem to neviděla, ale zase Ursula mi nepřijde tak dobrá. Viděli jste to někdo?
Reagovat
Fandina
Neviděla, ale vloni zhruba v polovině roku měla Ursula dobrou formu. Třeba na Vinci umí zahrát.
Reagovat
Fandina
veliká. A moc přeji další postup. Jen tak dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
tommr
takhle je vítězství Petry trochu znehodnocený ...
V dalším kole jí čeká Petrovová což je hráčka na zhruba stejný úrovni jako Makarovová. Snad si s ní Petra taky poradí. Malou výhodou pro Petru by mohlo bejt to, že Petrovová hraje i debla a je tudíž ve větším zápřahu ...
Hodně mě dneska zklamala Lucka. Nechápu jak na takový úrovni může prohrát 9 her za sebou. A zvlášt proti průměrný hráčce jako je McHaleová ...
Naopak velice příjemně mě překvapila Klára. Doufám, že potrápí i Sharapovovou v příštím kole podobně jako loni na FO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Klára Petrovovou v tom deblu pořádně potrápí, aby jí vzala co nejvíce sil :) A samozdřejmě by bylo skvělý, kdy vyhrály jak Klára tak i Andy s Luckou :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš stejné jako dneska u Any. Je to škoda, když někdo musí skrečovat... Snad se všechny holky brzy uzdraví a další skreče v Dauhá už neuvidíme. Ať fandíme komukoliv, zdraví je vždycky na prvním místě! :)

Jinak věřím, že ti Masha radost neudělá a bez problémů vyhraje. :) Ovšem klobouk dolů před dnešním obratem Klárky!
Reagovat
pepin
Tak uvidíme, zda se Petra trošku zvedá. Je fakt, že dnes to bylo chvíli tak a pak zase onak. Ji by strašně prospělo a to hlavně psychicky kdyby dala Petr. a pak ji něco štíplo na Serenu. To si myslím by ji dostalo zpět.
Reagovat
pepin
Klára mě také překvapila i když jsem v koutku duše také přál vlčím očičkám a tak mi bylo docela jedno kdo vyhraje. Ale jsem rád, že to nakonec zvládla Klárka i když nevím co by se muselo stát aby tu uječenou ruskou marfušu vymetla. Tak doufám, že aspon Ba. vymete Caro.
Reagovat
tommr
jj Petra potřebuje nějakou pořádnou výhru nad top-hráčkou jako sůl. Takový vítězství jako dneska je pro ní bezcenný ...
Reagovat
tommr
pokud hráčka musí odstoupit kvůli prokazatelnýmu zranění tak je to samozřejmě velká smůla. Někdy jsou ale ty důvody dost podezřelý a to se mi moc nelíbí. Nejsem si vůbec jistej, že dneska měla Makarovová vážnej důvod odstoupit. Pokud byla jen unavená tak to mohla dohrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Každé vítězství je cenné. Navíc jednu top 10 hráčku už letos porazila - v neděli Samanthu Stosurovou. ;-) Ale něco mi říká, že ta pro tebe asi není dost top..
Reagovat
Fandina
Já se samozřejmě nikoho nezastávám, ale na druhé straně, pokud je unavená a odstoupí, její chyba. Kdyby hrála dála, nikdy neví, co se bude dít a klidně může zápas vyhrát.
Reagovat
tommr
sám víš moc dobře, že Petra hraje jinak při FC a jinak na turnajích. Takže to vítězství nad Stosurovou je sice nesmírně cenný, ale žádnou velkou sebedůvěru do turnajů jí to asi nedalo ...
Reagovat
Fandina
A proč myslíš, že Petře nedalo nic vítězství ve Fedu? Mělo by ne?
Reagovat
smazaný uživatel
A proč myslíš, že jí to nic nedalo?
Reagovat
tommr
při FC hraje Petra vždycky dobře i když jinak není zrovna v oslnivý formě (pokud teda není fyzicky úplně odrovnaná jako byla loni ve finále) - tam si věří. Potřebuje si ale zvednou sebevědomí na turnajích ...
Reagovat
Fandina
Každý přece vidí, že Petra se při Fed capech snaží a dovede se přinutit k výhrám. To uděla vždycky a při finále byla nemocná. To ví také každý. Já se tě ptala, proč tady píšeš, že si při Fedu moc nepomohla. Samozřejmě, že si pomohla. To ty tady jen hloupě mluvíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Petra hrála dobře. Věřím, že i kdyby jí to neskrečovala, tak jí porazí! Měla tam skvělé míče, dělala méně chyb a měla hodně dobrý pohyb. Jen servis byl trochu slabina..
Reagovat
smazaný uživatel
taky se mi dneska moc líbila, rezervy tam ještě jsou, ale to se snad všechno postupně vybrousí. držím palce do dalších kol :)
Reagovat
VlS
No, řekl bych, že to byla zase ještě pořád houpačka, 2 gamy super, 2 gamy špatně, ale celkově se Peťa zvedá, věřím, že to jde nahoru. . Jen jsem nějak nepochopil, co se tam dělo - měření tlaku a tak. Příště tam bude EKG a celotělovej počítač a operační sál. Snad nepotřebuju měřit tlak, abych věděl, jestli mi je blbě nebo ne. Tenhle cirkus na kurty prostě nepatří.
Reagovat
Fandina
Já jsem to bohužel neviděla, ale když mi je zle a nevím, jestli to se mnou seskne nebo až za chvíli, tak ten tlak o ledačems vypoví. Ale snad se to měřeni tlaku nepoužívá tak často. Já nevím.
Reagovat
Fandina
Mělo tam být, nevím, jestli to se mnou sekne hned nebo až za chvíli. Ale to je pořád věcí lékaře. Mohou se třeba jistit, aby nic nezanedbali, co kdyby náhodou, ale nevím, nerozumím tomu moc.
Reagovat
VlS
Ale když je mi zle tak, že nevím, jestli to se mnou sekne, tak jdu zalézt do postele nebo k doktorovi a nebudu pracovat (ani sportovat) :-)
Reagovat
Fandina
VlS ... já jen, že je normální, že se někdo z ničeho nic složí. Předtím nic a najednou je konec. A přitom by stačilo se předtím zastavit a sednout si. Já nevím. Ale že se ti najednou udělá zle v okamžiku, tak to už jsem zažila. Také jsem se složila a jsou případy, že když blbě spadneš, na něco, můžeš se zranit. A přitom třeba může stačit se zastavit, když na tebe něco jde, něco cítíš a prákrát se zhluboka nadechnout, nebo sklonit hlavu. Ale já nevím, jak je to u koho. Jen vím, že se mi už mnohokrát udělalo zle i při sportu a předtím mi nic nebylo.
Reagovat
Fandina
VlS ... jen dodatek, mám nízký tlak, tak proto ty zkušenosti ... úsměv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist