Djokovič je bez boje ve finále, bude hrát o pátý letošní titul

30. 4. 2011, 16:10
Aktuality 12
ATP BĚLEHRAD - Letos neporažený srbský tenista Novak Djokovič prošel bez boje do finále domácího turnaje v Bělehradu. Jeho krajan Janko Tipsarevič vzdal večerní vzájemný duel kvůli svalovým problémům se stehnem. Soupeřem Djokoviče bude Feliciano Lopez, který si poradil s Italem Volandrim.
Novak Djokovič

Djokovič se prezentuje na bělehradské antuce znovu ve výborné formě a jeho dosavadní soupeři Rumun Ungur a Slovinec Kavčič jej příliš neprověřili. Tipsareviče připravily o zápas s domácí hvězdou potíže se stehenním svalem, Djokovič si tak snadno připsal už 27. letošní výhru.

Teď ho dělí od další trofeje poslední krok. Jeho nedělním soupeřem bude Španěl Feliciano Lopez, který dnes zdolal Itala Volandriho. "O Jankovi to byla špatná zpráva, snad se dá rychle dohromady pro zbytek antukové sezony. A já se zítra pokusím vrátit titul tam, kam patří, a to Srbsku!" napsal na svém facebooku.

V Bělehradu totiž Djokovič triumfoval před dvěma lety při prvním ročníku, loni ale se zdravotními problémy skrečoval už čtvrtfinále. V tomto roce se na okruhu zapsal mezi šampiony už na Australian Open, v Dubaji, Indian Wells a Miami.

Lopez porazil Itala Volandriho po setech 7-6 a 6-2. Španělský tenista využil všechny čtyři příležitosti k brejku a po hodině a půl postoupil do svého prvního letošního finále. Po neúspěšném tiebreaku Volandri prohrál za stavu 2-2 svůj servis a po parádní smeči vedl Lopez už 5-2 a otěže utkání nepustil. „Jsem velice šťastný, že jsem zde poprvé dosáhnul na finále. Celý týden hraju velmi dobře, ve všech čtyřech utkáních jsem předváděl neuvěřitelný tenis,“ pochválil se Španěl.

Místo duelu domácích tenistů Djokovič - Tipsarevič se na kurtu objeví od 20:00 i český tenista František Čermák, jehož se Slovákem Poláškem čeká semifinále čtyřhry proti Izraelcům Erlichovi s Ramem.

- ATP 250 BĚLEHRAD (Srbsko, antuka, 416.650 eur) -
sobotní výsledky (30. 04. 2011)

Dvouhra - semifinále:
Djokovič (1-Srb.) - Tipsarevič (7-Srb.) bez boje 
F. López (Šp.) - Volandri (It.) 7:6 (7:3), 6:2.

TenisPortal.cz, ČTK, Adam Bárta

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
S Tipsarevičem jsou asi dobří kamarádi. Hlavně, že pořád bšichni melou, že všichni Španělé mají nařízeno prohrávat s Nadalem.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sport-tip.estranky.cz/

ak chces byt uspesny v tipovani, pozri si tuto stranku! viac info na kuzmani.m@gmail.com
Reagovat
spaniel
Djokovič=simulant a podrazák. Vymyslel si zranenie v Monte Carlo, aby mohol nastúpiť na slabo obsadenom no name turnaji doma a prekonať rekord v počte po sebe vyhraných zápasov. Typický Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu co pořád vidíte špatného na tom, že chce hrát domácí turnaj
Reagovat
gerd
Opět si neodpustím poznámku.Ten "tipér"co si říká "Milas"-vyhrál někdy něco?Opravdu mě někteří zdejší "tipéři"připomínají bookmaekra Fortuny Hanáka,kterému z jeho tipů které dává na zadní stranu deníku Sport vyjde max.10%.Nu a hloupý a důvěřivý mu na to skočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý bude duel Verdasco - Raonic. Pamatujete si, co vyhlašoval Verdasco Raonicovi až se setkají na antuce?
Reagovat
smazaný uživatel
Co vyhlašoval??
Reagovat
smazaný uživatel
Po druhe prohře s Raonicem v řadě Fernando na tiskovce pronesl, že ho chce vidět na antuce,tam je potřeba myslet,běhat a hrat vyměny a že prostě mu ukaže až se setkaji na antuce:)
Jsem zvědavej:)
Reagovat
misoSK
Nando vyhra podla mna, aj ked s typologicky podobnym hracom ako je Raonic(s Andersonom) mal problemy vcera, dnesnu dohravku zvladol s prehladom
Reagovat
smazaný uživatel
Áno, pamätám. O to viac som zvedavý ako sa môjmu koňovi bude dariť, snáď uvidíme zajtra vo finále Del Potra a Fernanda. Pome FeVer !
Reagovat
misoSK
Hajde Nole!!!
Reagovat
smazaný uživatel
titul bude jeho
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist