Djokovič v Miami vyhrál už 14 zápasů po sobě, teď ho čeká Haas

25. 3. 2013, 10:41
Aktuality 225
ATP MIAMI - Trojnásobný vítěz turnaje Masters 1000 v Miami Novak Djokovič v Key Biscayne neprohrál už 14 zápasů v řadě. V neděli si znovu bez ztráty podání poradil s Indem Devvaremanem a postoupil do osmifinále. V něm se na světovou jedničku čeká první těžší test: zkušený Němec Tommy Haas.
Novak Djokovič

Novak Djokovič sice minulý týden v Indian Wells utrpěl první porážku od loňského podzimu, když v semifinále prohrál se Del Potrem, nyní v Miami je ale i kvůli neúčasti Federera s Nadalem znovu největším favoritem a svou roli zatím bez problémů potvrzuje. Po deklasování Lukáše Rosola porazil 6-2 6-4 Inda Somdeva Devvarmana, proti kterému získal po prvním podání 28 z 31 fiftýnů, odvrátil jedinou brejkbolovou hrozbu a ve větrných podmínkách zvítězil za 68 minut hry.

"Bylo velmi obtížné dostat se do rytmu, když kvůli větru nemůžete podávat na 100 procent a musíte dbát více na přesnost a vynaložit dvojnásobek úsilí. Každopádně jsem šťastný, že jsem se přes tenhle těžký den dostal," komentoval Djokovič.

Pětadvacetiletý Srb v Miami získal už tři tituly. V letech 2007, 2011 a 2012 a letos tak útočí na čistý hattrick. V krásném tenisovém areálu Crandon Park neprohrál už 14 zápasů po sobě a o prodloužení vítězné série bude usilovat proti čtyřiatřicetiletému Tommymu Haasovi. Zkušený Němec ve 3. kole porazil snadno za 77 minut Ukrajince Alexandera Dolgopolova.

"Tommy má spoustu talentu a je asi nejzkušenější z aktivních tenistů. Umí hrát dobře na každém povrchu. Dnes jsem jeho zápas sledoval a hrál úžasně. Musíte vždy očekávat, že Tommy bude bojovat a snažit se hrát nejlepší tenis," čekl Djokovič před osmifinálovým duelem. První hráč světa s o 9 let starším Němcem vyhrál 4 ze 6 vzájemných duelů, včetně dvou loňských na tvrdém povrchu. Obě porážky utrpěl v sezoně 2009 na trávě.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
nedělní výsledky (24. 03. 2013)

Dvouhra - 3. kolo:
Djokovič (1-Srb.) - Devvarman (Indie) 6-2 6-4
Ferrer (3-Šp.) - Fognini (32-It.) 6-1 7-5
Tipsarevič (7-Srb.) - Anderson (26-JAR) 4-6 7-6(5) 6-0
Simon (11-Fr.) - Žemlja (Slovin.) 6-4 6-4
Nišikori (13-Jap.) - Malisse (Belg.) 6-2 7-5
Haas (15-Něm.) - Dolgopolov (19-Ukr.) 6-3 6-2
Ramos (Šp.) - Blake (USA) 6-4 2-6 7-5
Melzer (Rak.) - Kamke (Něm.) 6-7(3) 6-3 6-4

Čtyřhra - 2. kolo:
Čilič/Dlouhý (Chorv./ČR) - Marrero/Verdasco (Šp.) 6-3 3-6 10-7

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

225
Přidat komentář
spaniel
Ten Tomuv zapas je jak z Davis Cupu, ale nervy ma nastesti pevne. Doufam e ho ve tretim sfoukne. Nejlepsi je ta mlada ceska fanynka co sedi v kolumbijskem kotli s vlajeckou :)
Reagovat
tommr
jj ta holka si tu výhru opravdu zasloužila za to jak tam statečně fandila osamocená proti přesile ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Living on the edge:D)
1:1
pekny obrat, opravdu...
Reagovat
spaniel
Tak Querrey postupuje v suchym triku.
Reagovat
spaniel
Tomas jako sampion ted! Parada!
Reagovat
smazaný uživatel
klanící se smajlík z diskuze
Reagovat
spaniel
Neco jako ty tvoje vcerejsi :)
Reagovat
smazaný uživatel
V suchém triku :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
únava?
Reagovat
smazaný uživatel
Vítr
Reagovat
smazaný uživatel
vitr?....blbost.
Rebelie:)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl jen takový rýpaneček. Neviděl sem jedinej míč. :D
Reagovat
Heather_Fedex
nebo otravene jidlo...
Reagovat
smazaný uživatel
hadka s Ester? :D
Reagovat
spaniel
Murray ani nevi jak k setu prisel. Ale to co predvadi je hnus, i Wozniacki je proti nemu agresivni. Ty slajzovane kopce to je teda neco. Nejak ten Lendluv vliv nevidim. Nebyt Dimitrov takovy choker, tak uz by podaval na vitezstvi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, to je pořád dookola a pořád ti stejní lidé. Člověk už neví, jestli se tomu smát nebo co vlastně dělat.
Reagovat
Rafaeoli25
A pak kdo hraje odpornou nekoukatelnou defenzivu, ze který bolí oči, jestli někdo tak Murray, rozhodně ne Rafa..
Reagovat
spaniel
Trochu nechapu tvoji reakci, ja mam Murrayho celkem rad, ale hraje hrozne, i kdyz se postupne lepsi. Ja ale psal o prvnim setu, ty si myslis, ze hral dobre?
Reagovat
smazaný uživatel
Mrkni níž, co jsem psal já o jeho hře v 1. setu. Já myslím celkově to napadání Lendlova vlivu, tobě konkrétně jsem to sálodlouze vysvětloval minimálně 3x a pořád to vytahuješ, i když tohle je klasika, to prostě nezmění, i kdyby chtěl. Jeho přínos přichází až v těch zápasech s top hráči, jak bylo vidět třeba v SF Australian Open. On nepotřebuje změnit první kola, i když většinou hraje prd, vždycky se nimi nějak díky svým kvalitám prokouše, on potřeboval pomoc ve velkých zápasech a ta podle mě prostě přišla.

Starý Andy by nevyhrál ve finále US Open ani set, i kdyby se tam hnalo tornádo s jeho jménem, nedokázal by se zkoncentrovat a vyhrát 5. set. To samé na Australian Open, takovou reakci proti top hráči po prohraném setu ještě nidky neukázal. Jsou to malé věci, ale ten vliv je prostě velký, i když si taky dokážu představit vliv ještě větší. Pořád je ale dost času.
Reagovat
spaniel
Muze byt, ze v tomto nejaky vliv bude, ale je to maly vzorek. Ja spis narazel na to, ze se vsude pise o jeho vlivu i na zagresivneni Andyho hry, konkretne se hodne psalo o forhendu, coz proste nevidim. A z tech prikladu co uvadis souhlasim jen s US Open, Federer byl na AO marny a jen zazrakem se prokousal pres Tsongu. Murray mel vyhrat v max 4 setech. Ten zapas byl spis prikladem toho jak to nezvladl. Coz nasledne potvrdil ve finale. Proste si myslim, ze ten posun chces videt tak moc, ze ho vidis i kde neni. Je jeste brzy, chce to vic takovych dulezitych zapasu, aby se to dalo rict s jistotou. Zatim ma GS titulu jako Del Potro. A minule jak jsme se bavili o jeho forme, porad si myslis ze hraje dobre od US Open? Mne se zda ze od Wimbledonu po USO hral mnohem lip nez po nem. Ted po te auze mne prijde takovy ospaly.
Reagovat
smazaný uživatel
ze se s tim jeste pises...se ti divim...kazdy soudny vidi, ze potom, co ho vzal pod kridla Ivan se z neho stava jiny hrac...se zmenil...

...pred tim se na neho nedalo ani moc koukat (sorry)...potencial mel, ale ted teprve se rad i na neho podivam, na kudrnace...a to je co rict, nebot ho fakt, ale fakt nemusim...a jsem z tech, kteri ho vylozene nemeli radi:))), ale musim uznat, ze sel do sebe...pokud to neni vliv Ivana...nevim jaky...ale zmena prisla v obdobi, kdy ho zacal vest...

Take nevim, proc by mel hrat neco vyjimecneho, kdyz to vpohode na toho Grigora staci...

...Jinak jak hral s Rogerem na AO, tak se mne fakt libil...jde mi to tezce pres hubu, ale dodatecne pisu...fakt hral dobre...takovy kudrnac pred Lendlem....to zapomenme, zeby toho byl schopen...
ja tomu fakt neverim...
Reagovat
spaniel
Ty vole, to je zlatanina. Nehlede na to, ze ac se moc snazis podporit toma, tak mu vlastne protirecis. On psal, ze prinos Lendla je v psychice ve velkych zapasech a ty jak se jeho hra zmenila a jak se ted da na nej koukat. To je blbost na entou. Divalo se na nej vzdycky dobre.

A je hezke jak zvelicujes okamzitou zmenu pod Lendlem. Murray neni nazdarek co byl v top 20 a najednou ma GS. Byl 4x ve finale a jednotlive byl schopny top 3 porazet uz od 2007. Jednou to prijit muselo a po tak kratke dobe se neda s jistotou rict, jak to je. Treba ted vypadne 3x brzy na GS a spoluprace rychle skonci. Nikdy nevis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten posun tam fakt je. Ano, i s Rogerem ukzáal chyby, kdy polevil, neměl mu dovolit ani set, ale starý Andy by se z toho sesypal z těch vlastních chyb, pátý set by absolutně nezvládl. A to zagresivnění tam je, s Del Potrem bylo vidět ukázkově, tam navíc přidával náběhy na síť, jde o to, že se pořád v téhle pozici až tak necítí a dělá chyby, přesto to zkouší proti hráčům top řekněme, proti ostatním ví, že mu stačí být trpělivý.

Já neříkal, že hrál po US Open nějak světoborně, v Tokiu s Raonicem byl tragický, s Paříži s Janowiczem zazdil mečbol a pak se na to vyprdnul. Ale celá základní skupina TM + poslední dva zápasy v Šanghaji, to bylo o něčem jiném, tak, jak hrál v Šanghaji jak s Federerem, tak pak finále s Djokovičem (pro mě jednoznačně nejlepší zápas sezony hraný na 2 vítězné), nehrál ani jeden zápas v New Yorku. Když jsme u toho, právě na US Open nehrál vůbec dobře, pokud pominu famózní zápas s Raonicem, tak se trápil. Před US Open odhlášení a vypadnutí s Chardym, takže tam taky není odkdu brát.

Celkově nejlepší 2 turnaje na trávě, oba neuvěřitelěn povedené, tam hrál svůj nejlepší tenis často. A ano, od té doby nehrál nijak převratně, ale ohrmné rezervy tam jsou, je pořád kam napředovat, což ukázal. A ten forhend je prostě vidět, jasně, že dnešek nebyl zářným příkladem, ale opravdu se podívej se na kterýkoliv zápas krom zápasů s Nadalem třeba z let 2008-2009, ve většině 2010 krom Toronta snad. Ale jak tam posun, tak taky pořád největší rezervy.
Reagovat
spaniel
Ty nabehy na sit mne prave chybi. Kdysis chodil na sit mnohem vic a v top 10 mu muze volejama konkurovat maximalne tak Federer. Kdyby zagresivnil hru, dostal by se tam casteji a uz by vyuzil sve sikovne ruce. Jenze tezko se dostanes k siti, kdyz stridas pomale kopce, slajzy a obranne loby cely zapas. Kdyz si vemes jako pecku mi dat na prvnim servisu, musi umet dat i pecku z forhendu. A to mne privadi k dalsi velke rezerve, druhy servis. Cim myslis ze to je, ze ho ma nejhorsi z nej hracu? Psychika?
Reagovat
smazaný uživatel
Bojí se při druhém servisu, takže psychika. Ono snažil se ho zlepšit, trefovat agresivněji a byly z toho dvojchyby. 2. servis ho stál 4. set zmíněného SF AO. A ten forhend je mi taky záhadou, je pořád zabržděný, má jako ruční brzdu a bojí se ji pustit.
Reagovat
smazaný uživatel
S těmi voleji souhlasím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ovsem porovnavat Andyho s Karolinou...
...to je primo odborny prispevek:D))))

Mne se jeho hra proste ted vic libi nez pred tim, co se tyce psychiky, o tom preci nema ani cenu diskutovat...

Nazdarek to nebyl, to urcite ne...
...nic nezvelicuji, jen neverim, ze by to dal bez te zmeny...
opak se da jen tezce prokazovat...

Toma podporovat nemusim, ten se podpori bez problemu sam....i beze mne:)
Reagovat
spaniel
Tom: taky si myslim a to s tou rucni brzdou je presne. Ja tam tu silu citim, ten potencial. Obcas dokonce cekam ze ted uz musi vyletet raketa a nic, zas obloucek. Zas nutno uznat, ze je rozdeluje presne a kdyz dava dobrou delku, tak je to ucinne, hlavne v kombinace s jeho obranou.

Vlk: to porovnani s Caro byla nadsazka, nejlepsi baba je u me tenisove min nez Troicki (krome Justine ofc).

A nebudte tak utlocitni, Murove, ja vim ze je vas tady malo, ale snad jeste muzu napsat, ze se mne nelibil jeho vykon v prvnim setu, ne? A zapolemizovat si prinosu Lendla. Nechci urazet, chci se bavit k veci a myslim ze to vlakno neni nakonec tak spatne. To my mame jine kritiky typu arogantni svycarske prase apod. Na takove reci zkuste hledat argumenty.
Reagovat
gigin
Tos posral s tím Vikem :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
ok, ale pochopil bych spis, kdybys ho porovnal s Radwanskou, kdyz uz, teda...:D)

WTA, to je jiny sport, to musis pochopit...nemuzes ocekavat od hrusky jabko...jen muj nazor...Ja WTA mam fakt rad.

K Andymu: Mne celkem utkvely jeho zapasy pred Ivanem - na priklad s Mardym na DecoTurfu...to mne fakt brala cholera, z te jeho pinkane...jeste hur mne drazdil na RG...atd...

Opravdu Andymu nefandim.

Ano takove vlakno je mnohem, mnohem lepsi...nez ty zvratky, ktere uvadis...jinak bych ani nereagoval...

...obecne na diskuse kolem ATP moc neraguji...nebot to vetsinou konci jen v urazkach...
Reagovat
spaniel
Jak to? :) Jsme se chytli prvne, to je dobre vzhledem k tomu jak jsme tady oba dlouho, ne? Navic to jeho "kazdy soudny vidi"....
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
spaniel
Mas recht, dokonce jsem chtel napsat Radwanskou ale to by neodrazelo, jak mne jeho vykon stval. Je to takova kombinace pinkani a vychytralosti. Ja vim ze se opakuju, ale porad si myslim, ze se stylem jakym hral uplne na zacatku v 2007/08 by tech GS uz mel vic. On to v sobe ma, nekde hooodne hluboko. A neslo tam jen o zapasy s Nadalem (tome), drtil i Rogera a vim ze jsem z nej mel tehdy vitr, kdyz se meli nekde potkat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo uznavam, tam jsem trosku zaprehanel, bylo to z me strany trosku UEcko...:D))))
Reagovat
spaniel
:) mir
Reagovat
gigin
Ne nic.. s tím Troickým si to fakt pohnojil :DDD
Reagovat
spaniel
A joooo :D Ja cetl Vlk a tys myslel silenou Viktorku :) No promin, ale budu ti tolerovat max 2 Srby :)
Reagovat
gigin
:DDD ok, beru. 2 Srbiny a Mrhače...
Reagovat
smazaný uživatel
No ja to zase ani nechci nejak rozvadet, ale ja mam pocit, ze fakt hraje lepe...(myslim obecne, ne jen nektere efektni chvilky na siti)
...take si myslim, ze byl vzdy defensivni hrac...
...ale to jeste neni nic spatnyho, pokud to dokaze na tom kurtu obhajit, coz ted i fakt dokaze...

A s tim Rogerem se mne libil...i kdyz bych radeji videl jit dal asi Rogera...
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno co píše Tomashino v téhle diskuzi má hlavu a patu a naprosto s ním souhlasím. v IW jsem nevěřil vlastním očím když jsem si pustil jeho zápas s Del Potrem. Dělal chyby (spoustu chyb) někdy špatné náběhy a rozhodnutí, ale byl to úplně jinej Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt v tomhle nemáš pravdu, v těch úvodem byl tragický, se podívej, jaký měl forhend. Ano, chodil častěji na síť, ale Federera vždy ničil svou obranou a ne útokem. Však on tehdy nebyl pořádně schopný z forhendu zahrát winner, hrůza. Ten posun tam prostě je viditelný.
Reagovat
J.M.
Tak v IW proti Djokovičovi Grigor nedoservíroval set čtyřmi dvojchybami, teď už podání na set zazdil jen třemi dvojchybami.

To je jasný progres.
Reagovat
Rafaeoli25
Je to smutný, kdypak tenhle kluk dozraje to je ve hvězdách..
Reagovat
Rafaeoli25
Je to smutný, kdypak tenhle kluk dozraje to je ve hvězdách..
Reagovat
J.M.
Chce to prostě nějaké větší vítězství nebo šnůru, které mu snad dodají sebevědomí do takovýchto momentů, a nějak se mu to v hlavě přepne. Snad.

Ale já jeho zápasy sleduji už nějaký pátek, a za loňský rok už jsem si zvykl, že kdykoli třeba podává za stavu 5:2 na set, je prakticky jisté, že set i zápas prohraje. To nejsou jen ty dva poslední zápasy. Je to zvláštní případ.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli treba BabyFed nejak nasilne nepotlacil svoji vlastni tenisovou identitu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dimitrov je fakt psychopat..
Reagovat
smazaný uživatel
:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešku ho začnu mít rád snad ještě více :D Jako bych to ráno nepsal.
Reagovat
dadaft
žádné kecy mě nerozhodí
teď se hraje skvělý ženský tenis...
((((( Aga - Sloane )))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jop, uz pekny tenis predvadela Aga s Magdou. Navic Aga se me libi :)
Reagovat
dadaft
teď Sloane začla trošku kazit a to ji stálo set...
ale první půlka druhého setu byla super.
Reagovat
Rafaeoli25
No Murray to dneska mít jednoduchý určitě nebude jak jsem čekal..
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor zatím potvrzuje, že pokud se zrovna nesesypává má hodně zajímavou, útočnou hru, ale těžko soudit po třech gamech, jinak je to velký labil, zvlášť když hraje proti nejlepším.
Reagovat
Rafaeoli25
Vzhledem k tomu, že Murray asi pořád neni v nejlepšim rozpoložení, tak má určitě solidní šanci, je ale pravda, že s labily je to těžký..
Reagovat
smazaný uživatel
tohoto špílu oproti tomu z IW s Djokem je v tom, že zatímco v IW se k brejku Dimi dopracoval díky tomu, že Djokovi by do kurtu místy nespadl ani kopačák, zatímco te´d je to 50:50, Dimi pěkné winnery, ale také zbytečné Můrovy chyby
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje dobře, ale kdyby nehrál Andy tak na 20%, tak to vypadá jinak. Ale trochu se do toho už dostává, pěkné prohozy. Ještě by nemusel kopce jako jistá dánská pinkálistka.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně nechápu, proč je tak podělaný z Grigorova FH, místo defenzivnějšího úderu na něj hraje kopec na kříž, kde si stejně ten BH oběhne na Fh.
Reagovat
smazaný uživatel
Klasický Murrayho výkon v prvních kolech turnaje ne? Navíc Dimi mu to vůbec neulehčuje, zatím dobrý i v defenzivě.
Reagovat
smazaný uživatel
asi si ten muzsky tenis hodim do mensi televize - jako kulisu, 26 palcu postaci, jsem rozmazlena bombama holek.. :-))
Reagovat
Rafaeoli25
Kdyby jsou kdyby, faktem je, že může s Dimim vylítnout. Jinak Dimi je určitě větší talent, když už jsme u srovnávání těhle dvou..
Reagovat
smazaný uživatel
Komentátoři na Sky Sports teď říkali, že je to nejlepší tenis, který kdy od Dimitrova viděli. Už má taky nějakých 15 winnerů a to je odehráno 6 gamů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle není klasika, tohle je ještě horší prostě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako větší talent než Murray? Nenech se vysmát, Murray byl v jeho věku úplně někde jinde.

A tolik winnerů by dneska měl snad i Simon, když co druhý míč Murrayho skončí přesně uprostřed rychlostí, kterou hraju i jako jako naprostý amatér.
Reagovat
Rafaeoli25
tomasinho říkal jsem, že jeho případná porážka mě nemůže překvapit:-)
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Rafaeoli25
Taj jedna věc je psychika a přístup k tenisu, tyto atributy má lepší Murray, ale co se týče lehkosti a geniality úderů je Dimi určitě lepší nebo chceš říct že ne?
Reagovat
smazaný uživatel
S tím teda nesouhlasím. Zas tak dramatické to není. Dimitrov to řeže pěkně na lajny takže ani vyhlášený defensman Murray nestíhá. Jinak taky nesouhlasím s tím, že by Dimitrov byl větší talent než Murray, možná pro Šarapovovou. ;)
Reagovat
Nola
dopadne to podobne ako na IW s Djokom?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, chci říct, že ne. Myšlením u hry, na kurtu, vyspělostí, v ruce to má pořád daleko více, takový cit pro míč ze špičky má prostě jen Federer. Lehkost je jedna věc je jedna věc, ale není to jediná známka talentu.

A pořád tvrdím to, co jsem tvrdil ráno, překvapení by to prostě bylo, ať si říkáš, co chceš.
Reagovat
Rafaeoli25
My si neporozumněli tomanisho, Murrayho uznávám, jen tvrdím, že je to typ hráče, kterej je schopnej vyhrát grandslam, ale občas i prohrát se stym hráčem světa..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych oba jeho výpadky neviděl, neuvěřím. Ten chlapík by měl vyhledat nějakého sportovního psychologa nebo domluvit si pohovor s Djokovičem.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně je to tak špatné, jak píšu. Nedokáže přitvrdit, když chce, vyhodí se o dobrý půlmetr. Na servisu nic, na returnu ještě bětší nic a to je ještě největší zbraň. Je to kombinace obojího, Andy nezahrál krom těch 2 prohozů pořádný úder, nemá délku, bojí se jít do forhendu. Ano, Grigor hraje dobře, ale z kratších míčů se útočí jednoduše.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, o tom nepíšu a řekněme, že takové porážky stejně omezil, loni měl vyloženě tragické jen 2 - Garcia Lopez a Chardy. Já se bavím o nesmyslném úsudku o talentu. Grigor měl být v jeho věku už někde jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
bude nekdo koukat v noci na Klárku?
Reagovat
smazaný uživatel
Docela nad tím uvažuji :-)) Proč? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Prave taky o tom premyslim, tak abych nemel pocit ze na holky cucim sam :) A nemusim rano vstavat, no citim ze by mohlo byt prekvapko.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, že musím vstávat.. Ale jsem celkem zvyklej.. :D Nic proti Kláře( třeba v Číně na 1. turnaji sezony) hrála fakt dobře a málem tam ve finále porazila Li Na, ale když Maria zopakuje výkon, který si v posledních 14 dní drží, tak si prostě nedovedu představit co by se muselo stát, aby Marii porazila.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No..mas asi pravdu, nevim proc jsem vdycky tak najivní :)
Reagovat
VlS
První půlka zápasu Serena neuvěřitelně špatně, Domča naopak asi letošní nejlepší výkon. Až se Serena probrala a začala tlačit, tak si vynutila chyby i u Dominiky a už to bylo v jednoznačné režiji, i když ani potom nehrála Serena svůj standard a snad s výjimkou poslední hryani servis nebyl oporou. No nic, Domča má set se Serenou a to se cení.
Reagovat
dadaft
dneska jsem slyšel jeden skvělý -

velký požár, obrovský žár, že se ani profesionální hasiči nedokážou dostatečně přiblížit...........
v tom se přiřítí auto dobrovolných hasičů, přijede až těsně k požáru, hasiči vyskáčou, polejou se vodou a celý požár hrdinsky uhasí...

za čtrnáct dnů je velká sláva na náměstí, starosta předává slavnostní plakety hrdinům,
a ptá se jejich velitele:: "... a co uděláte s finanční prémií, kterou vám město za váš statečný čin poskytlo?"

"tak v prvé řadě nechám spravit brzdy..."
Reagovat
smazaný uživatel
:-) a Bourak musi po dnesku do lakovny.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No já to dnes možná vidím i na výměnu blatníku a opravu uraženého zrcátka.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
Fandina
Bourák se sice rozjížel pomalu, ale co taky dělat, když to hezké světlé malé střílející autíčko se zeleninou mrkev cibule a pod. ze začátku rychle ujíždělo ... úsměv
Reagovat
Nola
americká réžia nemá chybu... uviedli počet hráčov v TOP 100 podľa krajín, fakt pobavili... škoda, že túto štatistiku nezúžili trebárs na TOP 20, chváliť sa 5 hráčmi na 5.mieste v TOP 100 je vzhľadom na ich tenisovú historiu trochu úbohé....
Reagovat
Rafaeoli25
Bellucci je občas schopnej zahrát jako Rafa, bohužel jen občas..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, pamatuju si jak v Madridu 2011 spráskal Murrayho a Berdycha a nad tehdy absolutně neporazitelným Djokovičem vedl myslim 6:4,3:1 nakonec se ale podělal. Ale své umění ukazuje fakt hodně zřídka..
Reagovat
Rafaeoli25
On je pro mě velká záhada, potenciál má na první desítku, ale totálně na to kašle, podobnej případ jako Gulbis, bohužel..
Reagovat
smazaný uživatel
No to nevim. Až takovej potenciál podle mě nemá. Talentu tam je dost, ale top 10.. nevim, nevim. A s Gulbisem bych ho taky moc nesrovnával. On má prostě problém udržet výkonost po delší dobu, ale takovej flákač jako Gulbis to není.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak právě před dvěma lety v Madridu a např.loni s Federerem v IW ukázal jak velkej je jeho potenciál, tak dobrej tenis jsem např.od Tipsareviče nikdy neviděl a ten v desítce je nebo ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Tipsarevič na rozdíl od něj dokáže hrát stabilně celý rok. Nejde o to zahrát výborně na jednom turnaji, ale potvrzovat to i dál. Takových hráčů už bylo, co zazářili na pár turnajích a pak už se o nich v podstatě neslyšelo.
Reagovat
smazaný uživatel
IDEMO NOLE!:-)
Vls- Díky za rýmovačky, pobavily:-D:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Nole potvrzuje, že mu v zápase se Somdevem vadil vítr...snad nebude foukat i proti Tommymu, popřípadě v dalších zápasech...úplně největší katastrofa by byla, kdyby foukalo ve finále s Můrou:-D
Reagovat
VlS
není zač :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jste opravdu nekdo veril, ze Dominika Serenu porazi?
Reagovat
Bob
fanatičtí blázni.
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz si mudry neviem co by si npisal keby naozaj vyhrala po vojne kazdy general
Reagovat
Fandina
že měli fanatičtí blázni pravdu?
Reagovat
Bob
Uznal bych, že fanatiční blázni měli pravdu. Díky bohu to nemusím dělat, protože jsem měl pravdu. Dominika nehrála nic extra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak vzhledem k tomu, jak Serena hrála do stavu 0:3 ve 2. setu, tak pár nás tady bylo..
Reagovat
dadaft
Dominika hrála dost dobře.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak porazit jí mohla když vedla 6:2 a 3:0, za tohohle stavu lidé, kteří jí věřili určitě fanatickými blázny nazýváni nebyli. Cibulková prostě neumí dotahovat do konce skoro vyhraný zápasy jako loni s Azarenkou..
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim s Bobem. Zas tak uzasny vykon to nebyl. Ale zase to ma sve pozitivum - treba to Domci zvedne sebevedomi a bude hrat suvereneji :)
Reagovat
Fandina
Souhlasím s dadaftem. Dominika hrála dobře. Oproti jindy se nevyhazovala, ale Serena si to nemohla nechat ujít, tak přidala. Byl to dobrý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne pred rokom v Miami Domča prehrala zapas s Azarenkovou v ktorom vyhrala 1 set a v druhom viedla 5:2 je toto mozne
Reagovat
VlS
ale od 0:3 to začíná vypadat jako tenis.
To Forehand: pochopíš někdy, že srovnávat ženskej a chlapskej tenis je nesmysl?
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu porovnaniu sa žiaľ divák neubráni, keďže ženský a mužský tenis majú v médiách takmer rovnaký priestor..Mužský a ženský futbal nikto neporovnáva, hoci rozdiel je zrejme podobný..
Reagovat
pepin
Přesně to vypadalo, že si Serena řekla tak se podívám kam až to mohu nechat dojít. To co předváděla byl děs, ale pak přišel kouzelný proutek a s ním i jiná hráčka. Byla radost se dívat jak si nechávala záležet na každém míčku, aby jej uhrála. Zaslouženě je nahoře.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz to jde, vyhravaji vsichni, kdyz to nejde, vyhravaji jen nekteri.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nabízí se otázka, proč se tedy díváš na ženský tenis, když tě to nebaví. Když mě něco nebaví, tak se na to nedívám... Jo a Serena není Gulbis, aby se před zápasem potřebovala něčím povzbudit. :D

Jinak mě třeba baví i ženský fotbal, hlavně mezistátní zápasy... Podívej se na USA, tam je ženský fotbal snad populárnější než mužský. :)
Reagovat
pepin
Tak to vypadá, že ji to začalo bavit a Domča to bude mít strašně těžké.
Reagovat
Michaelus
no, číňanka to ve čtvrtfinále už nepovolí :-). Serena bude muset proti ní podat min. 80 procentní výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sklonit hlavu a plakat lebo je to zle
Reagovat
smazaný uživatel
Znova sa budem opakovať, ale aj v tomto zápase sa ukazuje diametrálne odlišná úroveň ženského tenisu voči mužskému. Svetová jednotka duchom neprítomná, celkovo strašne slabý zápas, ľudovo povedané o hovne.
Reagovat
smazaný uživatel
WTA většinou zapínám jen jako kulisu. Velmi se osvědčila menší televize (ta moje má 26 palců) zavěšená nad stolem s PC, občas zvednu hlavu.

Každopádně je ale potřeba, aby Serena letos hodně vyhrávala, protože vidět uječenou řvoucí trapku Marfušu zase jako jedničku opravdu nechci. Fuj!
Reagovat
Fandina
Broz ... jen jestli WTA také nemáš jen na koukání na pěkné holky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
byt vami, zachovam se jako chlap, pevnej jako skala - tu hlavu bych proste vubec nezvedla! :-)
Reagovat
Fandina
Broz ... a jestli jen občas zvedneš hlavu při pohledu na ty holky na malé televizi, tak se ti ani nedivím, že ti musí obě sirény tak vadit, když vždycky zařvou, lekneš se ... úsměv
Reagovat
Karolko2
A ty jsi starostuv syn chytrolin
Reagovat
smazaný uživatel
Omyl, je to jinak. Pokud hrajou tyhle dvě ostudy současného tenisu, mám v TV puštěný jiný program nebo poslouchám satelitní rádio. Naprostý nezájem. Na sirény koukám jen při grandslamech, a to taky jen někdy. Spíš až v závěrečných kolech.
Reagovat
rubens
A to já si musím přisadit, taky se na ně nekoukám.
Reagovat
Fandina
Broz ... díky za vysvětlení, já se také na sirény nedívám, jen když musím ... úsměv
Reagovat
Rafaeoli25
Mně se i ženský tenis občas líbí, třeba rád sleduju Errani, která nevypustí jedinej míček a to se mi líbí, pak mám dobrej pocit i z ženskýho tenisu. Stejně tak se mi líbí řada zápasů Márie, Sereny a Azarenky. Snižování jejich výkonů nebo hůř posmívání se jim nechápu, to si opravdu nezaslouží jen proto, že nemají sílu jako chlapi..
Reagovat
dadaft
řežba teď.
Reagovat
smazaný uživatel
A zae Dominika vzdy ked mas na dosah velky skalp a mas to paradne rozohrate to pokazis ach jaaaaaaj
Reagovat
smazaný uživatel
Serena is back! :-((
Reagovat
Jabadu
Nóó, zrovna teď musí vystřízlivět. To je na hov.o, taková práce! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Noo
zeby Serena este neotocila
Reagovat
petrulinka
Mě teda bera slovenský komentátor, jak říkal, že Dominika hraje skvěle a nikoho nepřekvapí, když Serenu porazí. Ale trošku zapomněl dodat, že Serena hraje hrozně, jinak by na ni Dominika sotva měla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Včera si komentátor Slovakšportu dával záležet na tom, aby u Ivanovič vždy vyslovil dvě slabiky An-na. Zná vůbec její jméno?
Reagovat
VlS
Možná přešel z politický redakce a je zvyklej barvit realitu na co nejrůžovější
Reagovat
Fandina
a nebo jí něco nabízel a říkal An na!
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že si dopingoví komisári po zápase na Serenu počkajú..Čierna perla je evidentne sfetovaná (s prepáčením).
Reagovat
Jabadu
"Koks" se v tenise nesmí?
Reagovat
Titan
A kdyby Serena náhodou prohrála, tak copak zase řekne? Hrála jsem na 40% jako posledně? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že tohle je tak 10% a to je až moc :D
Reagovat
Titan
To klidně může být pravda, ale tím pádem se dost ztrapňuje, měla by zaplatit lístky všem, co tam přišli. To hraničí s nesportovním chováním...
Reagovat
Rafaeoli25
Souhlas Titane..
Reagovat
smazaný uživatel
zda se, ze nebude treba zakladat odborovou organizaci a bojovat za ochranu prav divaka - i milionarka ma zrejme socialni citeni... :-)
Reagovat
dadaft
že by Bourák naboural?
Reagovat
carolyn
U Almagra ty jeho rozpravy s rozhodčím taky začínají být pravidlem! Snad v každém zápase.
Reagovat
Jabadu
Benzínem mě polej, pak mi zapal záda, až mě budou hasit, tak se budu hádat, že jsi mi to, Dominiko, udělala ty! :-)
Reagovat
VlS
slez z toho kola a běž hrát tenis!
Reagovat
smazaný uživatel
Pooooooooooooooooooome
Dominička moja zlata:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
PetaM
Wow... 6:2, Domča jede!! :D :) Ještě jeden set :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by bola bomba
Reagovat
Titan
Koho to Dominika vyřadila Wimbledon 2011? Wozniacki, že? A to tenkrát nebylo tak lehké, páč Karolajn byla jednička a hrála trochu lépe...
Reagovat
smazaný uživatel
Presne a potom prehrala s Mashou
Reagovat
Titan
Už to vidím, pak to byla docela jízda dvakrát 6:1....
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně nejde return.
Reagovat
Titan
Tak ať ho nahodí, od toho tam je. Snad se nešla pocházet...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
držím palce :))
Reagovat
VlS
se může vzít za ruku s Luckou jak rodná sestra. Ze stavu 5:1 servis to dostat do TB, to chce kus sebezapření, ale na rozdíl od Lucky to ustála.
Garbine se mi tenisově líbí, žádná nudná pinkalka ( a jako ženská je taky pěkná, urostlá holka, žádná chudinka)
Reagovat
Heather_Fedex
takze pri pohledu pod jeji bluzku nebudes potrebovat mikroskop? to je dobre znameni...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš proč už Lucku netrénuje Biljana a jestli jí teda trénuje někdo jiný? Já jsem pátral, ale nikde jsem nic nenašel.
Reagovat
VlS
Nevím, jen jsem zaznamenal při IW , ž Bilj ana koučovala Naďu Petrovou
Reagovat
Fandina
U Petrové mohla třeba vypomáhat, nebo má obě. Také jsem nenašla, že by Lucka byla bez trenérky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já právě taky a překvapilo mě to. Tak jsem se pokoušel hledat nějaké info, ale zatím jsem nic nenašel.
Reagovat
Nola
pozorujem ťa dlhšiu dobu, ak ťa turnaj tak nudí, sleduj trebárs superstar :D, možno sa ti niektorá z účinkujúcich báb zapáči a budeš smerovať svoje príspevky na úrodnú pôdu :D
vlani v Paríži neštartoval Fedex, Rafa, Nole vypadol, Andy, DelPo vyletel, ale nikto nedával najavo, že ho turnaj nudí, fanúšik tenisu si vychutná zápasy aj iných hráčov, ale ty evidentne nesleduješ tenis, ale svoju modlu
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aj mna nasere ked vypadavaju a dost zahadne vypadavaju tii najlepsi ale co uz
Reagovat
Mayo
hej to s tou SuperStar som včera písal ja :D
Reagovat
Heather_Fedex
1**********
Reagovat
Rafaeoli25
Já jsem velký tenisový fanoušek a není to tak, že když tam není Rafa nezajímá mě to..letošní např.Austrálie mě bavila a třeba zápas Noleho s Wawrou jsem si užil stejně jako spoustu dalších zápasů za posledního půl roku. Miami mi ale nudný připadá, o žádnym jinym turnaji jsem to tady nenapsal..
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska Dominička porazi Serenu:DDD
Reagovat
Mayo
po dnešnej prehre čakám čo za tou prehrou bude...tipujem nejaké zranenie :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
Nola
fandíme, ale to bude asi figu platné, teraz otázka, koľko hier Dominika uhrá?
Reagovat
Mayo
ja Dominike nefandím...je mi jedno jak to dopadne...
Reagovat
carolyn
http://sport.aktualne.centrum.cz/cesko-ziskalo-evropskou-tenisovou-trofej/r~a2d565c8954411e296d20025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=A&utm_term=position-4
Reagovat
carolyn
ale musím říct, že český komentář v tenise je úplně nejhorší :-/
Reagovat
Fandina
nejhorší mezi čím?
Reagovat
a.magerova
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10396618013-parfem-dotek-francie/21238255370/
Reagovat
Fandina
a.magerova ... díky, sice nejde přivonět, ale i tak. Já mám ještě spoustu jiných zájmů, tak příště můžeš třeba něco jiného, namátkově golf, létání, automobilové soutěže a další další další. Tak můžeš něco z toho ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že tu není smajlík pro potlesk, jako v Diskuzi.
Reagovat
Fandina
tak stačí napsat ... potlesk, já to tak řeším s úsměvěm ... úsměv
Ale jinak souhlas Tommy super ... gratulace!
Reagovat
steve79
Djokovičovi asi cestu za titulem nikdo nezkomplikuje. Nikoho v jeho pavouku nevidím, kdo by ho mohl ohrozit. Přál bych si finále Berdych-Djokovič:D
Reagovat
Mayo
tak finále je isté a jediný Murray ho môže obrať o titul...vonkoncom nie Berdych
Reagovat
Rafaeoli25
O titul ho nemůže obrat ani Murray, Nole už si na něj zase věří..
Reagovat
Rafaeoli25
O titul ho nemůže obrat ani Murray, Nole už si na něj zase věří..
Reagovat
Rafaeoli25
Miami pěkná nuda, otazník je jen jediný, ztratí-li Nole v turnaji alespoň jeden set. Nejméně zajímavý turnaj za poslední roky..
Reagovat
Pe3k
To se pleteš, nejméně zajímavý turnaj byl a je Monte Carlo :p
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, vyškrtnout!
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Monte Carlo byla nuda jen v r.2010, letošní Miami ho ale minimálně vyrovnává. Každopádně Monte Carlo je pro mě a věřím, že nejen pro mě jedno z nejkrásnějších míst, kde se hraje tenis, paráda, že se jeden z turnajů, navíc velkých odehrává právě na tak malebnym místě..
Reagovat
Vojtiik
no Tommy je sympatak, tomu by sluselo vyhrat, tlacime ho:)), murrayho dneska osolí Grigor a bude krasny den a masters titul ziska nekdo necekany:)
Reagovat
Rafaeoli25
Kdyby Dimi vyklepnul Murrayho tomu bych se nedivil, ani tomu, když bude proti Nolemu stát ve finále někdo překvapivý jako třeba právě on, ale o titulu je na tomhle turnaji jasno už teď. Ale i finálová účast bude pro někoho mimo top four pěkným úspěchem..
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo :D
Reagovat
Vojtiik
to jsou pohadky ze tome?:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, jako netvrdím, že Andy nemůže prohrát, ba naopak, zatím nic moc, ale napsat, že by jej to nepřekvapilo je prostě šílený blud.
Reagovat
Mayo
mňa by neprekvapilo keby vyhrá Murray celý turnaj...pretože to ani prekvapenie byť nemôže
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Domácí turnaj takřka, takže proč ne.
Reagovat
Rafaeoli25
tomasinho, tak vzhledem k tomu, že Murray na svých oblíbených betonových Masters už jako vyzrálý hráč prohrál v začátcích turnajů i s takovými hráči jako Garcia Lopez, Bogomolov nebo Young, tak už porážka s Dimitrovem, který je nesrovnatelně talentovanější než jsou ti tři zmínění, moc překvapit nemůže, Murray je opravdu schopen prohrát skoro s kýmkoli z první stovky, když mu to nesedne, nebo to snad pravda není?
Reagovat
smazaný uživatel
Porovnávš ale absolutně nesrovnatelé. Ano, pořád je z té první čtyřky na prohry s hůře postavenými hráči náchylný nejvíce, ale ty situace nemůžeš porovnávat.

V letech 2010 a 2011 byl chvíli po dvou výprascích ve finále grandslamů, psychicky na dně, neměl radost ze hry, byl na tom zle. Loni zase v úvodu angažmá s Lendlem a s Garciou Lopezem měl špatný den, nemohl trefit kurt. Podmínky v Miami mu vyhovují daleko více než v IW, po většinu roku tam trénuje, je zvyklý na horko, vlhkost vzduchu, troufám si tvrdit, že centr zná lépe než kdokoliv jiný.
Reagovat
Rafaeoli25
Já jen řekl, že mě nemůže jeho případná porážka překvapit, bohužel není jako Rafa, Nole a Roger a některé zápasy prostě odchodí. Možná, že se změnil, nicméně v IW jakobych zase viděl toho Murrayho před jeho zlatým obdobím loni v létě. Uvidíme jestli v Miami dojem napraví..
Reagovat
smazaný uživatel
O odchození nemůže být až taková řeč, spšíe nedostatek psychické síly na obrat.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude zase horko na TP...

...treba tlacit Tommyho, co sa da...vzdyt je ve vsem lepsi nez ten Djokerino...tady to je, jen o tom, ze Tommy je uz vic starsi...no...:)

...no v cem je ten Djoker lepsi...
...umi ty gymnasticke provazy - ok, ...dobre se pohybuje na kurtu - ok,
... takze ukol jasny Tommy... dej pekne moznost tomu Nolemu se probehnout, pekne si zagymasticit, co sa da, co sa vejde, aby si potom ogar nestezoval, ze si ho vyradil, a ani sa nemohl poradne protahnout...:)
Reagovat
gigin
Kurňa, ty nemáš zase jiné zaměstnání??!!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jiste mam, ale nejak mi to neda:)))

Ukol je jasny, Tommy musi porazit Djokera, neni cas se divat, kdo komu fandi....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak. Come on Tommy!
Reagovat
gigin
Jen aby vás dnes mladej nepovodil, jak slepé koně.. Odpinkávači jedni, můrovatí :DD
Reagovat
gigin
Jako na ten zápas se samozřejmě moc těším, ale nevidím nějaký problém a ani komplikaci :))
Reagovat
smazaný uživatel
To se neboj, Gríša nám hodí 4 DF a budem happy. Navíc si přivoláme našeho nejlepšího kamaráda větříčka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tsss...
...ze nevidis tedkoc problem, to je jasne, ted jeste nehraji, takze co bys mohl ted videt...prosim ta...ale pockej si na zitrek, to teprve uvidis...:)

Tommy posli Noldu domu!!!

...uz si trenuji hesla na zitrek:D)
Reagovat
VlS
Přidám ti jedno:
Kdeže je dnes Nole?
Tommy ho poslal domů vo.e
Není z toho Sonja smutná?
Ať si,je, to je nám putna.
Reagovat
VlS
Ale sci fi čtu jen málo a kriticky, takže bych se moc divil a spíš bude pravda:
Kdeže je teď Nole?
Slaví další kolo vo.e
Pro Tommyho žádná spása
Sonja zase prostě jásá
Reagovat
smazaný uživatel
Vls :D)))) - dobra prace:))))

Mam dalsi, sice ne tak dobre jak Ty...
...ani rymovane, ale snad vystizne:)

Tommy je Nas, Nolda je martan!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vls > hele hlavne nemekni:)

Dokud se v zapase nepromeni matchball, tak muzem blbnout:D)

Preci bys to nechtel ulehcit Giginovi, Sonje a cele te bande:)
Musime je trochu potrapit...

A nakonec Tommy je proste lepsi:)
Reagovat
gigin
Hoši, já si myslím, že by se s TÍM ještě dalo něco dělat.... Jako už je TO tak na hraně, ale myslím si, že nějaká kapacita by vás dopořádku dala... ;))
Reagovat
VlS
ať si nás užijou (ale popravdě, já Nolemu docela fandím, je s ním sranda, není psí čumák a tak)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky proti nemu nic nemam:)

Takze z me strany - Tommy Come On / Kommen:)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosim ta Bracha, zase delas mudreho:D)

Tlacit Noleho, to neni zadna praca...to je neco pro totalni amatery a male decka:D)))))
...Si vzdycky pinkal na jistotu, ...uz jak si byl maly...

>>> Ale potlacit Tommyho, to je uz poradna praca a umeni, ha...se ted kasej ogare! :D)
Reagovat
gigin
A proč si myslíš, že mám teď Mrhače? ;)) To je zábava!! To je adrenalin!! Ty jistoto desetinásobku!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
No jasne tlacis JISTOTU a potem si vyberes opilca jen abys mel trochu povyrazeni:D))))

Jak bys tlacil jen Gulbisa, toz to bym ta bral, ale takhle....
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
Proč tu dáváš takové vykopávky? Pusť si něco moderního, akutálního, cypíčku :))
http://www.youtube.com/watch?v=d9MTT7G9Yf0
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz nekoho tlacis, toz ho nemuzes motivovat prohrami, ty inteligente........:D)
......Ty si tez takova vykopavka...:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ad: Tommy < Hemingway - :D)

Zapas, kdy spisovatel nebyl schopen si vzit normalne jestr. oko. Kdy porad neco mudroval pod nosem, a porad plkal s empairem - asi trpel samomluvou :D) a Tommy nemel vubec svuj den na BH. Normalni tenista by Tommyho v ten den prejel bez problemu, ale Mrhac si musel pockat na moment, kdy Tommy s jasne smece na siti dal opilcovi zapas...:D))))
...No to byl vykon:D)))) Takhle Mrhac pronikne tak max. do nejakyho lepsiho baru...:)P
Reagovat
gigin
Jj, Erniemu v podstatě ten turnaj nevyšel celý.. ;)) A neurážej ho. Sám to nemáš rád ;))) Já mu prostě věřím, líbí se mi jeho hra, jeho nátura, jeho brblání, mlácení raketama a tak. Jeho vystoupeí v IW bylo parádní. S Rafou chyběl kousek. Ale nevadí.... všechno přijde. Dočkaj času, jak husa klasu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ho neurazam, jen sranduju,....uz Ti dosel bracha dech, co:D)

Tommy ti tu masinu z Marsu provetra, neboj se:D)
Reagovat
gigin
Jak jsem řekl výše, že je TO na hraně a dá se s TÍM něco dělat... Tak jsem se mýlil :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Toz ale take zalezi, kdo neco takoveho rekne, pokud je to nekdo, kdo je uz po detoxu a po leceni, jako Ty, tak....v takovem pripade bych to nebral uplne vazne...:D)))

Bo, Ty uz si tu hranu davno prelezl:)
Reagovat
hatatytla
Co tam ten Bidrman bláznil, dělá z Tipsareviče 900. hráče světa,
prohrál pár zápasů v řadě, ale jedinej zápas kdy hrál otřesně a porážku mu může někdo vyčítat je zápas s Davydenkem. Jinak soupeří ve formě. Janko sice v žádným laufu není, ale zase bych to tak nedramatizoval.
Reagovat
gigin
No, nit na něm nezůstala suchá (na Jankele, ne na woythovi). Měl jsem taky takový pocit a dojem :))
Reagovat
rubens
No, teď naposled to vypadalo, jako by Jankovi někdo strčil do hlavy šém, Janko blafnul a to může být pořádný průšvih...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať mu dá :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist