Djokovič vyhrál bitvu s Nišikorim a zahraje si další finále s Murraym

14. 5. 2016, 23:13
Aktuality 216
ATP ŘÍM - Novak Djokovič vyhrál nad Keiem Nišikorim už osmý vzájemný duel v řadě a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 9-2. Dnes na antuce v Římě ho udolal po tříhodinové bitvě a postoupil do finále. O rozšíření sbírky trofejí z turnajů Masters 1000 si zahraje stejně jako před týdnem v Madridu s Murraym.
Novak Djokovič

Novak Djokovič si hned v průběhu prvního gamu při oklepávání antuky z podrážky bot přivodil bolestivé zranění, když se raketou praštil do kotníku. Už při první výměně stran tak byl sedm minut ošetřován a očividně ztratil koncentraci. V úvodním dějství přišel dvakrát o servis a Kei Nišikori se zásluhou odvážné hry ujal vedení.

Srbský favorit měl dlouho problém s využíváním brejkbolů, proměnil až ten celkově desátý za stavu 5-4 v druhém dějství, čímž ho i zároveň ukončil. V rozhodující sadě Djokovič vedl už 4-1 a měl dva brejkboly, ale znovu doplatil na mizernou úspěšnost jejich proměňování a japonskému sokovi dovolil vyrovnat. O vítězství se už ale obrat nenechal. Přestože v tie-breaku prohrával 1-3, nakonec po třech hodinách zvítězil 2-6 6-4 7-6.

Statistiky zápasu
Djokovič - Nišikori
4 esa 4
2 dvojchyby 2
72 % 1. podání 'in' 63 %
69 % úsp. 1. podání 62 %
50 % úsp. 2. podání 59 %
32 winnery 39
34 nevyn. chyby 34
9/14 hra na síti 6/15
2/14 brejkboly 3/8
čas: 3:01

Djokovič, jenž příští neděli oslaví 29. narozeniny, porazil o dva roky mladšího Nišikoriho už poosmé v řadě a ve vzájemné bilanci vede 9-2. Svou letošní zápasovou bilanci vylepšil na 37-2, když porážky utrpěl pouze s Felicianem Lópezem po skreči a s Jiřím Veselým.

Z posledních čtrnácti podniků Masters postoupil Djokovič potřinácté do finále a pojedenácté může triumfovat. Celkově útočí na 30. titul z turnajů Masters 1000.

V neděli si o něj zahraje stejně jako před týdnem v Madridu s o sedm dní starším Andym Murraym, s nímž vede ve vzájemné bilanci
23-9 a na antuce vyhrál všechny čtyři duely.

Murray v prvním dnešním semifinále nezaváhal s Lucasem Pouillem. Dvaadvacetiletého Francouze, jenž se do hlavní soutěže dostal jako lucky loser a až dosud nebyl nikdy ani ve čtvrtfinále turnaje Masters 1000, smetl hladce 6-2 6-1.

Brit Murray postoupil do finále v Římě poprvé v kariéře. Celkově ho čeká 55. finále a teprve čtvrté na antuce. Na té loni získal trofeje v Mnichově a Madridu, kde minulý týden ve finále prohrál. Na kontě má 35 titulů,, z toho 11 z turnajů Masters 1000.

V Římě už od roku 2005 nevyhrál nikdo jiný, než sedminásobný šampion Rafael Nadal (2005, 2006, 2007, 2009, 2010, 2012, 2013) nebo čtyřnásobný vítěz Novak Djokovič (2008, 2011, 2014 a 2015). Srbský tenista má stále šanci nadvládu těchto dvou tenistů prodloužit.

 

• ATP MASTERS 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 4.300.755 dolarů
sobotní výsledky (14. 05. 2016)
• Dvouhra - semifinále •
Djokovič (1-Srb.) - Nišikori (5-Jap.) 2-6 6-4 7-6(5)
Murray (2-Brit.) - Pouille (Fr.) 6-2 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

216
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak to mame pekne serazeny - MC Nadal, MADRID Djokovic, RIM Murray...zbyva otazka, ktery z nich bere titul na RG. Ja myslim, ze Wawros obhaji :-D ;-) :-P
Reagovat
Tornes
No tak čistě teoreticky... z big 4 tam chybí do té řady už jen jeden... :D
Reagovat
Roger_Federer
To by byl 2 vice nez překvapivý vítěz po sobe..
Reagovat
Grigor_Murray
Obrovská spokojenost z pohledu zaujateho fandy, z pohledu neutrálního diváka to finále stálo za prd. V Madridu to bylo tenisově o 100% lepší.
Reagovat
Nola
gratulujem tomasinhovi, aj ostatnym fans Andyho, uplne zasluzeny titul, Nole dnes celkom mimo, teraz Andy patri medzi hlavnych favoritov na FO
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) dík
Reagovat
vrabejka
Je fajn že Nole prohrál těsně před RG nepojede do Paříže aspoň tak sebejistý. Řím ukázal, že herně na něho mají 3 hráči. Otázkou je jestli na něho mají v zápase na 3.vítězné sety. Nole určitě nebude takový favorit a toto RG by mohlo být hodně zajímavé.
Reagovat
yenda1
Novak Djokovic je s blížícím se RG stále hratelnější.
Reagovat
Roger_Federer
Razem je z Andyho nejlepsi antukar sezony a jeden ze 3-4 hlavnich adeptu na RG.
Reagovat
Cico93
Dnes fantastický Andy, už lepšie ten MB premeniť nemohol;-)

RG ešte nikdy som sa tak netešil...
Reagovat
Pe3k
Gratz, krásný zápas z pohledu Murrayho + narozeniny.
Reagovat
PetaM
No, aspoň, že ten Řím zachránila Serena :D
Reagovat
smazaný uživatel
Páni,ten MB byl úžasný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! Díky, Andy. Krása vidět ten jeho frustrovaný ksicht, když dnes pochopil, že RG ani letos nevyhraje, i kdyby na něm zase porazil toho druhého bobuláče :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stihl jsem akorát začátek druhého setu, a Andík mi přijde, že je na tom pohybově lépe. Zatímco Novak předchozí dva zápasy na kurtu něco okolo 5 a půl hodiny, tak Andy lehce 2 a půl hodiny. Tohle už Andy asi nepustí.
Reagovat
mahycek
S Nadalem už to nebyla procházka, s Nishim už vyhrál o kousíček a nyní s Andym už snad nemůže vyhrát, pokud to skot totálně nepos.re. A ještě chce přerušit zápas.
Reagovat
kada.tom
rozhodčímu budiž k prospěchu to, že se nenechá od Novaka překecat a že si stojí za svým rozhodnutím, souhlasím s komentátorem na NS, že kdyby vyhrával, nevadilo by mu v tom hrát
Reagovat
kada.tom
neskutečná výměna na 30-15 ... wow
Reagovat
MartinPa
Zatím standardní průběh - Novak naoko ztratil set, druhý vyhraje, po zdánlivém trápení (sem tam ztracené podání, občas nějaký williamsovský výstup s kulháním, hekáním či mácháním raketou)a ve třetím to bude "bitva" s jednoznačným průběhem pro Novaka :-) Asi zkouší, jak moc blbě lze ještě hrát, aby se nakonec dalo vyhrát - za mě teda poslední 3 zápasy Novaka byly reklamou na antitenis.
Reagovat
kada.tom
Andy brejkuje, Novak si pořád stěžuje a je nervózní.
Tohle by měl už Andy udržet, chce-li titul. Jak zaváhá, může ho to dost srazit a Novaka naopak zdvihnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole se v 2. setu zlepšil, už ke konci prvního byl skoro lepším hráčem, musí Andy udržet ten servis jako v 1. gamu, tam to bylo klíčové udržení, kdyby tam přišel brejk, Nole už ten set nepustí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ha, servisman :D Nole docela nezvládá ale, fuckuje dřív jak Andy :-))

Ještě game a musím pryč, tak come on Andy!
Reagovat
Berny
Je temer neuveritelne ze murray uz dekadu hraje vyrovnane špíle a vyhral uz mnoho trofeji s tak amaterskym forhandem. Je to snad nejslabsi uder v TOP 20.
Reagovat
Grigor_Murray
Nemůžu si pomoct, ale dnes to nějak zatím nemá šťávu
Reagovat
smazaný uživatel
Yes! Nenech se ted Andy zvyklat, Djok prepne, ale ty musis drzet hru..trpelive! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
*zviklat
Reagovat
kada.tom
Andy sice skoro bez 1. podání, nicméně jednoznačně zatím lepší :-) Škoda, že začíná pršet, to by mohlo Andyho nepříjemně utlumit a Novaka naopak pozvednout.
Reagovat
Pe3k
Pěkný první set. Jen škoda, že teď teprve začne Nole hrát a začne pršet.
Reagovat
mahycek
Tak doufám, že 1 setík v kapse a jestli skutečně ano, tak Djoko dnes v žádném případě nevyhraje. Vzhledem i k té bitvě semifinálové !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda zatím, o hodně agresivnější FH, za 3 servis gamy 1 ztracený míč a při Noelho servisech brejkboly. Nole je hodně mimo, zas tam teatrálně přehrává, ale nesmí se nechat rozhodit, on zapne do svého módu hodně rychle.
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, konečně nějaký 1. servis, do té doby snad pod 30%. 1. set už musí podržet, proti Nolemu nikdy nevyhrál zápas, ve kterém by prohrál 1. set.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten prvni servis u Andyho hapruje uz delsi dobu...vsimla jsem si toho uz v zapase s Nadalem v Madridu.
Reagovat
smazaný uživatel
No a v klíčovém gamu ho trefí 5x ze 6 pokusů, paráda, krásné zakončení setu dropshotem. Zaslouženě první set v kapse. Teď aby se ten déšť trošku umoudřil a nemuselo se přestat.
Reagovat
Kozoroh
http://sportschatplace.com/tennis-picks/2016/05/15/andy-murray-vs-novak-djokovic-2016-rome-masters-final-pick-odds-prediction

http://tenngrand.com/2016/05/14/rome-final-preview-prediction-djokovic-vs-murray/
Reagovat
kada.tom
Nejdřív vyhráli 250 (Houston), pak 500 (Barcelona) a teď 1000 (Řím). Na řadě je GS, ale moc tomu nevěřím. Každopádně titul se počítá, v Římě hráli pěkně :-)

A Vašek s Jackem taky fajn, takováto finále bych si poředstavoval na každém turnaji - mé dva nejoblíbenější páry :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Dnes má Andy černobílé tričko, vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
nevim jestli mu to ale pomuze.
Pral bych mu to, ale spis cekam 0:2 nebo 1:2...
Reagovat
smazaný uživatel
No Noleho poráží jen v bilém (Montreal, US Open 2012, Wimbledon), tak snad :D
Reagovat
Mayo
Dnes sa ani nebude hrať mužské finále. V tom Ríme celý víkend prší.
Reagovat
kada.tom
ale bude, už mám na live score zápas nahozený, navíc deblové finále se taky hraje (už bude konec) :-)
Reagovat
Mayo
Ale asi to bude aj prerušované párkrát.
Reagovat
mahycek
Kdy začíná finále mužů v 16, jak píšou všude v novinách i na Nova sportu, nebo v 17, jak píšou tady ? na protennis.com to nejde rozkliknout.
Reagovat
Krisboy
V 17.
Reagovat
Grigor_Murray
V Římě prší, takže začátek asi ještě dýl :(
Reagovat
kada.tom
Byť mám oba dva finálové protagonisty v notné oblibě, dneska bych upřednostnil výhru Andyho, protože ty římské výkony se mi u Andyho zdají lepší (byť měl lehčí soupeře) a ten titul by si zasloužil (Novak má titul z minulého týdne) :-)

Jako, počítám s tím, že Novak asi vyhraje, nicméně ty jeho výkony vy Římě byly takové nijaké ... Andy dominoval a titul bych mu přál o něco víc :-)
Reagovat
Kozoroh
Andy má v Římě lepší úvody zápasů, zde jsou jeho první sety - 6:3, 6:0, 6:1, 6:2. Ale pak polevuje, resp. polevil proti Goffinovi v 2. setu, což byl jeho nejlepší soupeř na cestě do finále. Nejprve prohrával 3:1, posléze ztratil brejk za stavu 4:3, pak nedopodával zápas za stavu 6:1 a 5:4. Proti Goffinovi mu to prošlo, ale No1e by nabídnutou šanci dokázal využít. No1e je v pozici, kdy vyhrát může, neboť má z Říma 4 trofeje, zatímco Andy žádnou nemá, navíc Andy může mít v hlavě fakt, že na antuce Djokera nikdy nezdolal.
Reagovat
Grigor_Murray
tak Andy je antukový až od roku 2015 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je tady jeste nekdo, kdo to preje Andymu? :-) Uz by si to "zaslouzil". Hlavne nechytejte za slovo, ze na zasluhy se nehraje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli si někdo ten titul zaslouží, tak Nole.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě jě Andy strašně nudný tenista, ať si vyhraje, co chce.
Reagovat
SubOptikT
Za co by si to zasloužil?
Reagovat
smazaný uživatel
Za to, kolik sil, jak psychických a fyzických už na kurtu nechal, za jeho vztah k tomuto turnaji a v neposlední řadě taky proto, že ho zde podporují jeho rodiče a vyhrát před nimi musí být nepopsatelny pocit..
Reagovat
SubOptikT
Murray?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti nevim, Novak je stroj, ty psychiku nemaj :-D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dejme tomu, ze pro nekoho muze byt pribeh Novaka srdceryvny..no me spis inspiruje pribeh Rafana..tam je to srdce bojovnika...pres vsechny ty utrapy, zdravotni prekazky..nikdy to nevzdal a nevzdava ani ted, kdyz se uplne nedari :-)
Reagovat
Lunej..
Pro mě není srdceryvný žádný příběh Novaka, sice mě už štve, jak pořád vyhrává, ani ho to snad nemůže bavit, ale když se vybírá z té známé trojice Djok, Nadal, Andy, bude vždy fandit Djokovi. Nevidím v něm žádného arogantního člověka, dost se zklidnil, nevím až na kolik to hraje nebo ne. Ale na kurtu na mě působí mnohem lépe než Andy nebo Rafa. Píšu to nezaujatě, protože ani jeden není žádný můj oblíbenec.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak rafa je bojovnik, ma dusu, citit z neho clovecinu, je zranitelny. novak je naozaj ako stroj bez duse. Iba raz som unho citila clovecinu a to minuly rok,ked prehral finale RG, vtedy pri vyhlasovani sa konecne prejavil tak ludsky a nie ako stroj. Inac nemozu byt vsetci vsetkym rovnako sympaticki, kazdy sa na to pozera svojimi ocami,svojim srdcom a tak sa stava,ze aj mafiani,ktorych odsudzujeme,su niekym milovani. Aj v robote si kazdy vybera tie svoje spriaznene duse. Aj skareda zena si nakoniec najde svojho princa,ktory ju miluje a tak je to spravne, na tomto svete je miesto pre kazdeho, aj pre rafovcov,aj pre novakovcov a pod. Zaver - moje oci a srdce sa rozhodli pre Rafu a nikto ma nepresvedci o opaku.
Reagovat
Lunej..
Ok, vždyť ti to nikdo nebere. Ale že je Djok jak stroj platí při hře, ale jinak je normálně lidský, co se týče projevů.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky napsane :-)
Reagovat
Kozoroh
Jiní na Nadala mohou pohlížet jako na přerostlé dítě v područí panovačného strýce. Tím by se vysvětlovalo, proč neuvažuje (nahlas) o jiném trenérovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohlizej si na koho jak chces :-) je to tva volba..nezijeme prece v KLDR zaplat panbuh ;-)
Reagovat
tito
Za to, co poslední 2 roky na antuce předvádí.
Reagovat
smazaný uživatel
Převádí nejlepší tenis na okruhu. Hned po Novakovi.
Reagovat
SubOptikT
Však vyhrál loni v Madridu
Reagovat
smazaný uživatel
A Novak v MC a Římě. A Murray vyhrál jen proto, že tam Novak nestartoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdyt pisu, at me nikdo nechyta za slovo..mysleno obrazne..a to v rivalite Mura Nole.
Reagovat
smazaný uživatel
Lebo mi pride ako taky vycurany,nema charizmu,je falosny,neuprimny,chyba mu pokora,koluje v nom horuca balkanska krv,ma povahu podobnu ako kyrgios a podobne cuzy, nevie sa zmierit s tym,ze rafa a roger maju ovela viacej fanusikov,on stale bude v ich tieni,aj keby vyhral 20 GS. Rafa a Roger charizmu maju,su to profici telom a dusou, novak nie je. On robi saskarny,aby si ziskal priazen,ale marne. Stale mi bol nesympaticky a cim dalej tym viacej aj je. Bodka. Kto so mnou suhlasi fajn,kto nie,tiez fajn,lebo je demokracia a sloboda slova a prejavu musi byt zachovana,takze respektujem aj ine nazory.
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1
Reagovat
mats23
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Mně teda přijde, že má větší charisma než Nadal.
Reagovat
SubOptikT
Asi tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal na mě působí jako uštvanej pes, kterej se strašně snaží, ale moc mu to nevychází a srší z něho, jak hodně se tím trápí. Charizma z něj min. v poslední době rozhodně necítím.
Reagovat
SubOptikT
Bezcenné plky plné frustrace. To po přečtení pozná každý racionálně uvažující člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně srovnáváš Noleho s Kyrgyosem? :D Bravo, ty musíš být hodně zaujatej... A Novak je stokrát sympatičtější než arogantní Elegos nebo Nadal..
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nechápu to srovnání. Gyros má o dost lepší servis.
Reagovat
Grigor_Murray
:D
Reagovat
Mayo
+1 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jen servis, ale trebas lobovany tweener, nebo cross tweener...ma take lepsi.
https://www.youtube.com/watch?v=kcXHsdO8nsU
Reagovat
smazaný uživatel
A lepsi uces :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Postavení na žebříčku tomu rozhodne odpovídá že?:D
Reagovat
smazaný uživatel
To je prave ten faktor :-D
Reagovat
Kozoroh
Celé je to o tom, že tě štve, že Djoker opakovaně porážel a poráží Rafana, vzal mu několik GS titulů a v historických tabulkách se blíží k Rafově pozici. Ty a další nadalovci máš strach, že Djoko jednou Rafana přestihne a tak se to snažíš okecat slovy, že nemá charizma (přitom je extrovert a bavič), že má horkou balkánskou krev (Nadal má pro změnu horkou španělskou krev), přirovnáváš ho k frackovi Gyrosovi a že není profík jako Roger a Rafan (ničím nepodložený blud). Kdybys pochopila, co si musel No1e prožít a čeho se musel vzdát, než se dostal na pozici nejlepšího hráče světa, tak bys takovou cypovinu nenapsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co ooooo chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
Pe3k
A deš do ignoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že mu to trhá žíly :)
Reagovat
smazaný uživatel
teď usilovně bije do polštářové stěny a přeje si vrátit čas :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co ooooo chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BER
Reagovat
smazaný uživatel
Tady hlavně málokdo pochopil, že to není trolling, ale costigan je člen předvolebního štábu TB, který takhle v předstihu rafinovaně zahájil svou kampaň do prezidentských voleb 2028.
Reagovat
Pe3k
Trolhende ty se nemusis snazit a kopirovat cizi komenty. Ty jsi v ignoru uz davno ve spolecnosti fandiny a kadi toma. Vy trolove si casto dobre rozumite ????.
Reagovat
Mayo
včera som tipoval SVK 0-5 CAN a vyšlo to , dnes skúsim opäť
SVK 0 - 7 FIN
Reagovat
smazaný uživatel
To vůbec, Fini hrají proti trpaslíkům jenom to, co potřebujou. Francii porazili 3:1, Maďarsko 3:0, takže můžete být v klidu. Haluz bude, až v úterý porazíte Ameriku a pudete do QF. :D
Reagovat
Mayo
no USA by mal byť z tých troch najhrateľnejší súper ale aj tak ich nedáme ani zo srandy, takže žiadn haluz sa neuskutoční :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne? Amíci mají slabý tým, navíc nehrajou zrovna přesvědčivě. Ta šance je vzhledem k té bídě, kterou předvádíte, překvapivě vysoká.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nepřeji vám to, ač vás mám rád. Většího dementa na střídačce, než je Cíger, jsem dlouho neviděl. Takové týpky tam může fakt dosadit jen někdo opilý nebo nekompetentní.
Reagovat
smazaný uživatel
Povedat na Cígera, legendu slovenského hokeja "dement" a ešte sa čudovať jeho zvoleniu može len absolútny hokejový diletant a neznaboh.
Reagovat
Denis92
Slovenska hokejova legenda ano, ale to neznamena, ze je to dobry trener..lebo nie je. Jeho vyjadrovanie a rozhodnutia nepatria na poziciu hl.trenera repre seniorov.
Reagovat
Davor1
Hokejové legendy sú aj Golonka s Lukáčom, ale ich vystupovanie kľudne znesie podobné pomenovania.
Cíger bol skvelý hráč, ale akp tréner je slabúčky a podobne aj Švehla ako GM. Dobrí hráči nemusia byť automaticky aj dobrí vo vedení...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslim si, ze medzi Golonku, Lukáča a Cígera možeme dať rovnítko, to isto nie :)

Ale áno, Zdeno si zaslúži kritiku, ale medzi kritikou a primitívnym urážaním ja vidím rozdiel..
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo říká kráva Mirka, někdo zas dement Cíger. Rozdíl mezi námi je ten, že ty urážíš ženu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Si si uletel troška s tým príkladom..
Reagovat
Davor1
Ja ho k ním ani neprirovnávam, len hovorím, že byť hráčskou legendou a dementom zároveň sa nevylučuje :)
Ja ho uznávam za prácu s mládežou, ktorú rozbehol po skončení kariéry a pamätám si aj zápasy, na ktorých som bol keď ešte hral a bol to vážne skvelý hokejista, ale na trénera A repre zatiaľ nemá kompetencie a kvalitu a jeho pôsobenie na tom poste je čisté fiasko.
Reagovat
Cico93
Snáď raz tieto pozície obsadia Šatan, Višňa a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to možná silné slovo, ale ten člověk mě fakt irituje. Nepamatuju, že by u nás nějaký trenér v repre svaloval vinu za neúspěch na mužstvo a sám se zříkával zodpovědnosti. Nepamatuju, že by někdo impulzivně reagoval na kritiku expertů cizí země v televizi, která navíc byla naprosto oprávněná. Cígera si jako hráče moc nepamatuju, ale tohle jeho konání (a bylo toho víc) mi naprosto stačí k tomu, abych si o něm vytvořil obrázek. Díky za tvůj příspěvek. Už vím, proč je něco shnilého v hokeji slovenském, když ti k něčí legitimizaci a kompetenci i prachbídných výsledků stačí, že kdysi býval dobrý jako aktivní hráč. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokial ti tieto dve letmé skúsenosti stačia na to, aby si si o niekom vytvoril definitívny obrázok a kádroval ho podobnými vyjadreniami, tak je niečo zhnilé aj u teba, minimálne v uvažovaní a elementárnej slušnosti..

Zdeno sa odjakživa ako tréner vyjadroval k svojmu tímu takto "chalani hrali dobre", "chalani hrali zle", absolútne to nie je zbavovanie sa viny, je to jeho dlhodobý prejav bez ohladu na výsledok, experti cudzej televízie by si zrejme mali naštudovať jeho históriu..

Cíger ako tréner dosiahol ligové tituly a nielen jeden, absolútne legitímne úspechy, po ktorých často nasleduje repre stolička, on vobec nebol zvolený na základe toho, že bol dobrý hráč. Ale tento fakt ti zrejme ušiel, ze ano..
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrát titul se Slovanem Bratislava ve slovenské extralize podle mě teda je spíš povinnost, než počin hodný pozvánky na post slovenského trenéra.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak potom si Slovan Bratislava vačšinu času svojho posobenia v extralige neplnil povinnosti :)
Reagovat
smazaný uživatel
no kdyby Slováci nějakým zázrakem prošli, tak si pravděpodobně zahrají s náma :D ale to by musel byt pořádnej zázrak
Reagovat
smazaný uživatel
Proti trpaslíkom :)

Zabudol vôl, že telaťom bol. Stačilo mu na to 7dní :)...

Ten trpaslík hral za posledné roky finále seniorov a má medailu z juniorov, Boh vie, kedy sa to bratom Čechom najbližšie podarí, a či ešte vobec..:)
Reagovat
smazaný uživatel
To, cos napsal, je asi stejná logika, jako když napíšu, že Francouzi se za poslední dva roky dostali do čtvrtfinále MS, kdežto Slováci ne. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak finále má predsa len iný cveng ako štvrťfinále, že...

A áno trpaslíkom sme, no z pozície Kanaďanov, z tej tvojej to vyznieva ako chabý pokus o povýšenectvo, kebyže to je aspoň podložené, ale neni..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Venco promin, ze se vam do toho montuju. nerad se uz montuju do hokeje, ale to cos napsal je podle me dost kontroverzni;)
Jako porovnavat Slovensko s nejakym Madarskem, Francii, Norskem, Danskem atd. je podle me divne.
Stastny, to je dodnes v USA a Kanade pojem. Celkem je zajimave, ze oni ho vnimali jako Cechoslovaka no a ani bych se nedivil, ze dnes ho vnimaji jako Cecha, nebo porad Cechoslovaka...ze. No ale je to proste Slovak, ne Cech. V tom maji Slovaci trosku handicap, hlavne s obdobi Ceskoslovenska. Ale abych tu nevytahoval Golonku, Dzurilu atd.
Tak Ti dam jiny priklad.
Bez Haska a Satana (jeden chytal co mohl a druhy byl asi jediny slusny utocnik v Buffalu) by se Savle nikdy do finale SC nedostali. Miro byl pojem proste. Dale trebas Hossa. Gaborik, Demitra...to byl taky pojem, nebo Bondra...Visnovsky, no a o bostonskem kultu Chary nema cenu ani hovorit.
Jako jen nastrel...az tak dobry v SVK hokeji nejsem, nejradi jsem mel Mira...toho jsem mel i radeji nez plno ceskych hracu...;) Tak hlavne za to Buffalo...Hasek, Zitnik, Satan...uzasne obdobi klubu.

Az me das podobne priklady s Danskem, Norskem, Francii nebo Madarskem, tak se muzem asi bavit o nejakych tech trpaslicich...

Krom toho, nevzpominam si, zeby nejaky ten stat lepe skoncil na MS jak Cesi, ovsem Slovaci nekolikrat...

Proste prirovnani me nesedi. Slovaci nemaji nejake stabilni vysledky, ale jejich hokej proste patri mezi top...rozhodne ne nekde mezi Madarsko, Francii atd... to fakt ne...

Take zapominas, ze je to mensi zeme. Nemaji sice Jagra;D))) Ale tech hracu, kteri se prosadili v NHL, to sio myslim procentove bylo dost podobne k Cechum...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčku, vysvětlení je níže. Myslím aktuální situaci na MS, potažmo poslední roky. Nikdo nezpochybňuje, že Slováci bývali hokejová velmoc a v poměru k počtu obyvatel dosáhli neskutečné výsledky. Za to jim patří čest a dodnes je mi líto, že nedotáhli Vancouver. Mám ale na mysli současnou situaci, kdy pro ně jsou rozhodující zápasy na turnaji s Francií, Dánskem a podobně. (Na OH se svým nejlepším tehdejším týmem prohráli se Slovinskem se 150 registrovanými hokejisty 1:3 tuším) Kdy pravidelně obsazují srovnatelné pozice jak tyto týmy, kdy mají srovnatelný počet hráčů na draftu, kdy mají srovnatelnou úroveň své nejvyšší soutěže a už se blíží i srovnatelnému počtu hráčů NHL a podobně.
Reagovat
smazaný uživatel
Hovorit niekomu trpaslík v kontexte aktuálneho turnaja je úplny nezmysel. Dnes máme 6bodov sme trpaslík a o dva dni s 12 budeme čo, čierny koň turnaja?..:)

Tie posledné roky sú už taká posledná záchrana..Ale aké posledné, 2-3-4?..Či kolko?..Máme seniorské stiebro 2012 a juniorský bronz 2015..Opat, toto sa može máliť Kanaďanom, Rusom, ale vzhladom na momentálnu situáciu v českom hokeji, ktorá teda momentálne neprekvitá a je na ústupe to je celkom, diplomaticky povedané, odvážne tvrdenie..
Reagovat
smazaný uživatel
Proč sem taháš juniorské šampionáty pořád? Stříbro z MS 2012 je opravdu jenom taková berlička, která ale nic moc neříká o vašem hokeji. To byl haluzný šampionát, kde jste měli kusisko štěstí stejně jako my v roce 2010. Málem jste nepostoupili ani do čtvrtfinále. Ale když odečteš tento šampionát, který byl výjimkou potvrzující pravidlo, tak po skonšení zlaté generace jste se propadli k těm zemím druhého sledu... Nechci malovat čerta na zeď, ale opravdu můžete mít v dohledné době regulérně záchranářské problémy. Když se podíváš na nejslabší tým naší skupiny Kazachstán, to je skoro celý tým KHL, který ještě pravidelně postupuje do play off, hráči sehraní, kanadská trojice. Dáni mají čim dál více talentů v NHL, to samé Norsko apod.

My jsme zatím od rozpadu federace vždy postoupili do čtvrtfinále mistrovství světa, za posledních deset let jsme šestkrát postoupili do semifinále, takže to s námi není až tak bledé. Přitom zlatá generace už nám odešla a tento turnaj ukazuje, že to jde i bez ní. Ty naše výsledky nejsou haluzné, ale ten obraz hry naznačuje, že umíme hrát kvalitní hokej i s nepříliš známými borci. Když naši vypadnou v QF, mně to tolik vadit nebude, stejně budu mít z toho turnaje lepší pocit, než loni a předloni, kdy jsme sice postoupili do SF, ale pak brali čtvrté místo. A tím narážím na to, že ani když teď uhaluzíte postup do QF přes USA, pachuť z tohoto turnaje smyjete možná v očích dvoutýdenních fanoušků a zas odložíte problém o rok. Doufám, že kompetentní lidé tento turnaj nenechají bez reflexe.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja myslim, ze Slovakum je i celkem jasne, ze v hokeji jsou Cesi uspesnejsi...ale furt tam nevidim nejaky prostor z nich delat nejake nevyznamne trpasliky. Me to pomalu spis prijde, jak by ti nejaka Slovenka dala kopacky;D)

To ze Cechum to ted jde s Vujtkem, se ani nedivim...s Ruzickou nebo tim Hadamczikem to bylo na mrtvicu...a to meli k dispozici celkem slusny material, jeden prasteny egoman a druhy prasteny teoretik. Bud rad, ze ted je takovy trener;)

Ja myslim, ze i Slovaci byli s nim spokojeni, ikdyz...podle me musi najit nekoho, kdo jim proste sedne jeste lepe. preci jen Vujtek ma vic tu ceskou mentalitu...ale to uz bych asi nerozebiral. Krom toho neznam uplne jejich moznosti, jestli jde o trenery...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Slovaci byli schopni rupnout s kde kym, ikdyz meli ty tzv. hvezdy. (coz se obcas stavalo i Cechum, ale spis vyjimecne)
Jejich utocne pojeti hokeje, ja tomu osobne rikam styl Janosik, je sice casto efektni. Me se to i libi;) Ale ma to dost problemu...
Nezastiram, ze maji plno problemu i v soucasnosti, ale to meli i v minulosti. (a ani neni divu...) Ovsem na posledni juniorce, jsme dopadli stejne jak Slovaci...s minule juniorky Slovaci brali bronz. Nej. brankar sampionatu Godla, Slovak... Tak sice maji problemy s nejakou kontinuitou, ale furt se jim z toho mala co maji budou podle me obevovat hraci o ktere Madarsko, Dansko, Francie nebo Norsko asi ani nezavadi...ikdyz Dansko se celkem zvedlo...ale jsou dost na zacatku cesty.
Jako kdybych bral logiku dle MS, tak to bych take mohl rict, ze USA je horsi za poslednich 15 let jak Slovensko. Nebot Slovaci maji jeden titul, 2 stribra a 1 bronz...no a Amici pouze tri usmudlane bronzy;) Tak asi USA v krizi neni...je to dano asi necim jinym...
Take bych mohl rict, ze Svycari jsou lepsi za posledni tri roky nez Cesi nebo Slovaci, nebot brali stribrnou placku a my prd.;)
Nevim, ale az budou mit Svycari nejakeho Stastneho, nebo Satana...nebo teho Tatara, tak budu mozna o tom, co pises uvazovat;)
Ovsem pokud se me zeptas, jestli jsou Cesi lepsi jak Slovaci, tak jisteze Cesi...o tom nemam pochyb, bo dle me jsou Cesi nej. na Svete. A to ti take mohu fajne zduvodnit, nebot kdyz se hralo Nagano, tak se melo konecne ukazat, kdo je jako nej. na Svete. Konecne setkani gigantu Rusko vs. Kanada a vs. USA, Vyhrali to Cesi, tak se ukazalo, ze jsme nej. na Svete...a ano byly i potom OH, ale to uz se tak media nepredhanela v tom, ze hyn se ukaze, kde se hraje nej. hokej.;D)
Nebot jasnacka, nej hokej na Svete se hraje v CR.;)
Reagovat
Cico93
To si veľmi pekne napísal....
Som nevedel, že sa tak vyznaš.
Veľmi milo si ma prekvapil.

Ešte na Žiga Pálffyho si zabudol ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja jsem zabudol asi na vice hracu;))) Nejen na Zigiho, ale jsem psal, ze je to takovy nastrel. Podle me jste meli vzdycky celkem problem s kvalitnimi beky...a obcas s brankari. Takze udrzet to utocne pojeti nebylo vzdycky tak easy. Ale me se vas styl vzdy libil...:)
Krom toho me to bylo celkem vzdy fuk, kdo je odkud, kdyz jsem jeste celkem sledoval NHL. Savle jsem mel nejradeji...a Miro byl pro me nej;) Prez to vlak nejel.
Pozdeji jak se menila politika...NHL, tak jsem byl spis pro kanadske tymy, a ted tu ligu uz pomalu ani nesleduji...je totalne zamerikanizovana. A ty jejich sliby...ze USA ty kanadske kluby nepotopi, to dusovani, to si pamatuji...pekne davno...no a dneska je pekne videt...kde ty sliby skoncily...
Reagovat
Cico93
My máme strašne malú základňu tých skutočných top hráčov.
Stači že nám neprídu Hossa, Gáborík, Pánik, Chara, Halak, Tatar + ďalší 5-6 sú z formy ako tomu je na týchto MS a už je problém.

Nazývať nás ale trpaslíkom nieje zatiaľ na mieste.
To sú krajiny bez hokejovej minulosti a my sme toho po rozdeleni štátov dosiahli veľmi veľa!
Je ale pravda, že pomaličky ustupujeme z pozic a časy keď sme mali v NHL 30-35 hráčov sú nenávratne preč.
Ale ten jeden top tím, ktorý by nato mal by sme verím tomu ešte dokázali poskladať.
Reagovat
smazaný uživatel
Trpaslíkem na tomto turnaji jste. Jak jinak si vysvětlit prohru s Běloruskem, které prohraje i s Maďarském? Myslím, že kdybych tohle označení bral v globále, tak je to dost nepřesné, ba zavádějící, ale na vaše postavení na tomto turnaji naprosto relevantní. Ostatně vy to cítíte sami. Minulý týden ve studiu se u vás celkem klepali z týmu Francie. Za posledních deset let jste jen čtyřikrát postoupili do QF a tato data jsou ještě dost zkreslena tím, že vám dojížděla "zlatá generace". Teď už ji nemáte a čtyři roky čekáte.. Já jsem z toho taky smutný, i samotné mistrovství je méně atraktivní, když se vám nevede.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši. To je logika jak, Rosol porazil Nadala, a potom prehral s Pére Ribom, takže Nadal je trpaslík...:)..

Tých 10 rokov si si vybral určite náhodne, že?..Žiadnu účelovú tendenčnosť tam nevidím..
Reagovat
smazaný uživatel
Deset let jsem vybral proto, že se jedná o kulaté číslo, klidně si to uprav jak chceš na jedenáct nebo dvanáct, ale pravdě neutečeš. Sám víš, že Nadal uletí jednou, vy jste uletěli s Německem a Běloruskem při skóre 3:9 a být v naší skupině, tak se modlíte k Dawesovi, aby vás nechal ve skupině A.
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujeme, že si nám to objasnil, vyhejtoval :)
Reagovat
Mayo
No až nato, že Tatar neni žiadna hviezda, Pánik detto, Halák je priemerný, Chára v repre niikdy nejako extra nežiaril, Gáborík a Hossa ani nehovorím...

pre mňa boli skutočné hviezdy Pálffy, Šatan, Bondra, Demitra, Handzuš, Zedník, Višňovský, Stumpel atď...to bola pre mňa zlatá generácia, takých už nebudeme mať :/

s naším hokejom to ide do sra.iek - keď dnes vidím, že naša budúcnosť má byť Daňo, Tatar, Pánik, Réway, Viedenský a keď si to porovnám s menami vyššie, tak mi je do plaču
Reagovat
Cico93
Veď netvdim, že je Tatar nejaká veľká hviezda, ale je veľmi dobrý útočník.
Na to aké ťažké je sa v DET presadiť.....
Panik v Chicagu veľmi ožil, a jeho čas ešte príde.
Daňo a Reway si musia čo to upratať v hlave. Sú to veľké talenty, tak ešte ich nezatracuj...Mne sa páči Cehlarik, škoda že dostáva tak málo času na ľade.

To čo pišeš o Hossovi a spol je blud samozrejme.
Reagovat
smazaný uživatel
Boze...;D)
Kdybyste nemeli toho Charu, tak v roce 2012 mate prd a ne stribrnou placku. Jako klasika...
...ano v hokeji jsou take duleziti obranci;)

Mas jedine stesti, ze ten Miro je mezi hviezdami, jinak bych te soupl do ignoru na tuti;D)
Reagovat
Mayo
Miro je najväčší pán! najlepší kapitán a hráč, ktorý nikdy neodmietol reprezentáciu...to, že Chára vyhral striebro s nami, tak okej na tom turnaji hral dobre ale 1 to jeden turnaj...ináč ma nikdy nejako nepresvedčil (:
Reagovat
smazaný uživatel
Napis me lepsiho obrance nez Chara, ktere ho jste kdykoliv meli. A na ty ofensivni obrance, na ty rovnou zapomen. Ja myslim poradneho obrance. ;)
Mozna jsem nekoho prehledl...
Reagovat
smazaný uživatel
*na nekoho
Reagovat
Mayo
Višňovský, Švehla kedykoľvek nad Cháru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jednak Visnovsky je prave ten ofenzivni obrance. Takze mimo.;)
A jestli jde o Svehlu, ano dobrej, ale to, co dokazal Chara, tak k tomu se ani nepriblizil...jestli jde o NHL. Svehlu bych ti jeste mohl tak nejak uznat s privrenym okem...a dal?
Reagovat
Cico93
dál už nikto...
Zdeno to dotiahol k Norrisovej trofeji a SC.
Aj keď ja mám najradšej Ľuba, práve pre tú jeho ofenzívu. Škoda, že musel pre zranenia skončiť.
Reagovat
smazaný uživatel
zapomnel;)
Reagovat
smazaný uživatel
A teda mimochodem, všechno nejlepší Andy, snad si nadělíš ten nejhezčí dárek sám :-))
Reagovat
Mayo
Narodky? Uz 29 dost
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo. S nole taktéž za týden přesně, 22.5.
Reagovat
Mayo
Vamos Andy!
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, finále mělo začít původně ve 4, ale nakonec je to v 5, takže tak 5:15 a já uvidím tak hodinu a 10 minut, což bude při mé smůle maximálně jeden set. Fakt díky.
Reagovat
Nola
uz vcera avizoval komentator na NOVASPORT cas finaloveho zapasu a mj. mate velku sancu na vitazstvo, Nole musi byt utahany...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, já koukám zásadně s anglickým komentářem, jen někdy to dám česky. Jsem počítal celý týden s tím, že to bude v 16h, jak bylo v programu. Jinak bych si neplánoval něco, co nemůžu odložit na 19h, kdfy budu muset 18:25 jít pryč. Asi si to nahraju, ale as nevydržím se nepodívat na stav :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aby si to po hodine dobrovolne nevypol Tome :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak minule v Madridu jsem tu chuť měl po tomk prvním setu :D
Reagovat
Kozoroh
Berme to pozitivně, No1e bude mít jednu hodinu regenerace navíc :-))
Reagovat
Mayo
ten keby má odpočinok len 5 hodín a potom hrá další 3 hodinový zápas, tak aj tak to vyhrá
Reagovat
smazaný uživatel
jak s tady hledají chyby na Djoka. Ale ty chyby hledají ti co mají jiné favority. Místo aby přiznali soupeřovo vítězství a přiznali, že ten jejich prohrál protože byl prostě v něčem horší.
Reagovat
Nola
Nole je heereecka... klaun...podvodnik...ak dnes prehra, vypukne tu hromadny orgazmus
Reagovat
SubOptikT
Hromadný orgasmus byl blízko už včera a zas nic. Tak zas zbývají jenom hejty a kok*tiny vycucané z prstu. Včera to byl krásný tenis a Japonec se nemá za co stydět. Určitě hrál proti Novakovi letos nejlepší tenis, k jeho výkonu se při vší úctě zatím Nadal ani Murray nedokázali ani přiblížit. A to ty hysteriky sere nejspíš úplně nejvíc ????
Reagovat
Pe3k
+2
Reagovat
Davor1
Podvodník rozhodne nie je, ani som nevidel, žeby ho tak niekto tituloval. Herec je to rozhodne skvelý, kľudne by som si ho vedel predstaviť v hlavnej role v nejakom filme.
Reagovat
Pe3k
Ve skutečnosti je Novak Djokovic inkarnace Nikola Tesly. Žádný povrchní herec jenž trpí vnějším určením identity.
Reagovat
Nola
zeby ho po ukonceni kariery angazoval Hollywood? :D
podvodnikom bol titulovany viackrat, mozno nie v dnesnej a vcerajsej diskusii, ktoru som z pochopitelnych dovodov celu necitala...
cenu za TOP prispevok si vysluzi tento hlod :
"Vie súpera dotlačiť k zúfalstvu. A znovu podotýkam nie iba hrou, ale i jeho pohŕdaním súperom. Vidieť mu to v očiach a hráči to cítia. "
Reagovat
SubOptikT
Když se naučí pořádně pohrdat, budou taky vyhrávat :D
Reagovat
Davor1
No mňa by vo filme strašne bavil, po sto rokoch by som zašiel aj do kina :D
Reagovat
SubOptikT
+1
Reagovat
weak
Djokovic i presto, ze vyhral, nepodal na konci Lahyanimu ruku - to se jen tak nevidi.... zapas jsem nevidel cely - vi nekdo, co se tam stalo? ...
Reagovat
Mayo
Nepodal? To som ani nepostrehol.
Reagovat
weak
stopro.... jeste sem si to vracel :)... udelal to chytre/nenapadne, ale nepodal...
Reagovat
panzer.dragon
A to mu muze bejt djok VD cnej za jeden bod kvuli ty prdly strune
Reagovat
woody
Jak rikal Bidrman je v pravidlech ze hrac nesmi zacit hrat novej mic s orasklou strunou,navic by si toho jeste pred zahajenim hry vsiml protoze podaval a pred podanim jeste klepe mickem s raketou o zem a tam by si toho jiste vsimnul
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmí...

A ak by teda začal, tak by tým pádom stratil fiftín..To že by si to dosial nevšimol by bolo na jeho triko...

Áno, niekedy si buchne raketou o loptičku, ale pozor nie vždy..Niekedy si len dribluje a rovno zaservuje...Pri prvom nepodarenom servise, by si to vsak uz urcite vsimol...Sranda by bola, ak by mu ten prvý servis padol do kurtu..
Reagovat
woody
Ja si myslim,ze to bylo kvuli tomu,ze v jednom gemu dal Novak eso,ale Nishikori si zavolal Lahyaniho a ten ukazal out,byla tam celkem velka prodleva a vetsinou jsem si vsiml ze rozhodci nebo hraci se vzajemne domluvi na novem prvnim servisu,tady se nic nestalo a Novak udelal DF. Pak nastala podobna situace jak Novak temer trefil toho ballboye a dostal warning a Nishikori dostal novej prvni servis a Novak se tam ptal jestli mu nechce dat rovnou bod..To bylo podle me to kriticke misto,ale nepodani ruky jsem si nevsiml...
Reagovat
smazaný uživatel
Ak nepodal, tak to je teda celkom nevďak...Može byť tíško a šúchať nohami..
Reagovat
UnrealTom
dpc nějakej neporazitelnej ten Novak :D
Reagovat
Mayo
Taký sa ešte nenarodil
Reagovat
Mayo
Ahojte priatelia,

Co myslite, uhra dnes Andy aspoň 6 hier?
Reagovat
Grigor_Murray
Dnes bude záležet na tom, jak se k tomu Andy postaví, když nastoupí s chutí a odhodláním, může vyhrát, ale spíše bych věřil přístupu z prvního setu finále Madridu. Mrzí mě, že se z Andyho stává věčný finalista, už by to sakra mohl dnes změnit. Come ON Andy !!!
Reagovat
Grigor_Murray
Jo, taky bude záležet, jestli si veme černobílý nebo černý tričko :D
Reagovat
baggik
Nishikori nemá hlavu na to něco velkého vyhrát. Včera měl Djokovič zezačátku problémy s nohou, byl frustrovaný, Nishikori vyhrál hladce první set, ale prostě nedorazí druhej, do třetího nastoupí jak žák, pak klasicky vstane z mrtvých aby se nakonec o5 sesypal. Tenis je to parádní, zápasy s Japoncem jsou oživením, ale na výhru prostě nemá hlavu. Murray jestli nevyhraje dneska, tak to může taky zabalit, Novak je dost rozbitý.
Reagovat
panzer.dragon
doufam, že to keie nepoznamená pro souboje s jinejma hráčema než djokem, kei hrál parádní tenis, backhand má suprovej, občas famózní úder made in japan (to sem tady od někoho čet :-) ) a tak nějak obecně se pěkně dere nahoru vícero hráčů, sice všechny čeká náraz do zdi jménem djokovič ale jejich kvality jsou značný

vyhrát rg může klidně andy (můj tip), rafa, kei, wáwra (teď se podržte, loni byl wáwra na antuce do rg v podstatě stejnej tragéd jako letos, musí to ve wáwrovi pořádně bublat a přenese celou tu nasr.n.st do rg)
Reagovat
panzer.dragon
koukněte se ještě na wáwrovu antuku 2014 :-), on je prostě háč jednoho turnaje
Reagovat
smazaný uživatel
Nishikori hral az do stavu 3:1 v TB výborne, no potom si z nejakého dovodu povedal, že svoje trojhodinové snaženie zahodí a za 30 sekund zápas prehrá..

Inak musím pištolníka naozaj pochváliť. Hral rýchlo, kolmo, útočne, využíval uhly, kraťasy, skvele returnoval a najma v BH výmenách sa drží snáď najlepšie zo všetkých na okruhu..
Reagovat
Mayo
už som s tebou skoro úplne súhlasil (:
Reagovat
smazaný uživatel
A kde nesúhlasíš?..:)
Reagovat
smazaný uživatel
mentální blok prostě...i kdyby vedl 6:0 v tb tak stejně prohraje 6:8
Reagovat
smazaný uživatel
A ty sa divíš? Srb dokáže ironickými úškľabkami a gestami deptať. Sám komentátor sa vyjadril, že môže byť rád, že má proti sebe emotívne zdržanlivejšieho hráča. Uznávam jeho herné kvality, ale psychický nátlak je často rozhodujúcim faktorom. Vie súpera dotlačiť k zúfalstvu. A znovu podotýkam nie iba hrou, ale i jeho pohŕdaním súperom. Vidieť mu to v očiach a hráči to cítia. V tom je jeho sila!! Práve Kei na to doplatil a nielen on.
Reagovat
smazaný uživatel
A toto máš ze své centrály a nebo ti to někdo napsal.
Reagovat
woody
To je ale kravina....
Reagovat
Kozoroh
Však jsem dole psal, že senpolia má ze Serbinátora mindrák. Komentem ze 7:50 to jen potvrzuje.
Reagovat
svetova.dvojka
Tentokrát už ho Murray porazí, Djokovič se víc než na hru soustředí na to, aby dělal frajeřinky, hecovat diváky a předváděl oslavné gesta okopírované od Nadala...
Reagovat
Mayo
od Kulturistanátora? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic je nejvetsi heeeerecka vsech tenisovych dob. Bohuzel jsou taci, kteri mu to neustale zerou.
Reagovat
Kozoroh
Lol, nemel nesmysly.
Reagovat
Ma3ek
Toto je este frustrujucejsie ako vcera Kei vedie v tiebreaku 3:1 , djokovic si uhral sam na 3:2 a potom to zacne nervy v riti kei chyba ake spravi fakt malo 3:3 dvojchyba absolutne bez komentara 3:4 chyba vo vymene lacna 3:5 chyba lacna 3:6 uhrate body pekne na 4:6 a 5:6 a ceresnicka na torte priamy bod frustracia a hnev vrcholi
Reagovat
Romario
Buď rád ne vždyť fandíme Nolemu ne.
Reagovat
Romario
Myslím si že pro Noleho jsou tyto těžké zápasy (Rafa, Kei, Beluči) před Paříží jedině velký plus a nic potom nepodcení. Loni byl hodně suveréní na antukách před Paříží i v Paříži a pak ho Stan překvapil, letos věřím že si to pohlídá.
Reagovat
Kozoroh
Kéž by si měl pravdu :-)
Reagovat
Romario
Nole je prostě terminátor nic ho nepoloží je to borec.
Reagovat
smazaný uživatel
nič ho nepoloží, ale niekto môže
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že si dnes Srb vyčerpal všetko šťastie a na zajtra mu nič nezostalo. Jeho správanie je otras. A tie jeho uznanlivé gestá po peknom údere súpera sú obyčajná faloš. Snaží sa získať si tým fans, ale ja mu neverím ani nos medzi očami.
Finále bude o ničom.
Reagovat
woody
Jdi se vyblejt nekam jinam...Po tom co dostal Novak warning tak div nepraskl aby dostal novej prvni servis a potom co upozornil rozhodci Djokovice na prasklej vyplet tak si mohl hlavu ukroutit...Traged..
Reagovat
smazaný uživatel
pôjdem tam, kam ja budem chcieť a nie tam, kam mi radíš, chudáčiku
Reagovat
woody
Máš recht,moje chyba ze ja se tu vlastne rozciluju nad slovakem...
Reagovat
smazaný uživatel
som Slovenka :)
Reagovat
Kozoroh
Máš ze Serbinátora mindrák...
Reagovat
smazaný uživatel
ja? skôr ty, nič iné nerobíš iba sleduješ štatistiky a jeho rekordy.
Reagovat
Kozoroh
Pro mě to je potěšení, za to ty na No1eho vyléváš svůj hněv a frustraci. Neunášíš fakt, že zrovna ten Srb je nejlepším tenistou světa.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to sú silné slová
Reagovat
panzer.dragon
aniž bych byl přímý fanoušek djokera tak statistiky zbožňuju (kohokoliv) a od Kozoroha si je vždycky rád přečtu
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ja si ich rada prečítam, ale on ich robí len pri svojom a vyzdvihuje jeho genialitu. Ostatní ho nezaujímajú.
Reagovat
panzer.dragon
je to skalní fanda djokera ..a co si budem jak ten můj tak ten tvůj těch statistik zas až tolik v poslední době nepřidávaj :-)
Reagovat
smazaný uživatel
súhlas
Reagovat
Kozoroh
Tak jako v předcházejících zápasech v Římě i dnes měl No1e slabší začátek. Kei v prvním setu dominoval a na příjmu si vytvářel solidní šance. Ve druhém setu se No1e začal zvedat a s trpělivostí získal brejk a set. V třetím setu No1e ztratil vedení 4:1 a promarnil mečbol za stavu 5:4, ale TB si zkušeně pohlídal. Niši hodně bojoval, tlačil Novaka, ale Serbinátor si s tím poradil, má nervy ze železa :)
Zítra čeká No1eho 42. finále na Masters, čímž vyrovnal prvenství Nadala a Federera. Celkově se jedná o jeho 91. finále na ATP, v parametru počtu finálových účastí předstihl Agassiho. Pošestnácté ve finále ATP turnajů uvidíme souboj Djokera a Můrymana. Bude to těžký duel, asi na tři sety, ale věřím Serbinátorovi, že zítra získá 30. trofej Masters.
Idemo majstroje!!!
Reagovat
smazaný uživatel
pardon, majstore :)
Reagovat
mahycek
3 - 1 musí už špičkový hráč dopodávat v taibreaku. Alespooň jedenkrát a ne osmkrát prohrát, Nishi !!!!!!!
Reagovat
mahycek
Ne, ne, ne. Zítra to má Murray ve svých rukách, jestli se totálně nasesype psychicky, tak vyhraje. Musí, hraje nejlépe, tento týden. A to nejsem jeho fanda. Key dobře, a pak dostane krámy.
Reagovat
Mayo
to je jedno, kto ako hraje...myslím, že zase Andy prehrá lebo je trulo
Reagovat
smazaný uživatel
Taky Andyho pořádně nikdo neprověřil zatím, zatímco Noel měl 2 ze 3 nejtěžších možných soupeřů. Nole sice hrál dlouho, měl problémy, ale pořád tu je Andyho blok z Novaka. Rád bych věřil, ale pořád má všechny trumfy v rukávu Nole.
Reagovat
Romario
Naopak si myslím že to Nole bude mít o hodně lehčí než dnes. Kei hrál úplně špičkovej tenis ty jeho údery k lajnám byly špičkový tohohle není Můra schpná. Nole ho má přečtenýho jak knížku a pohraje si sním jako kočka s myší.
Reagovat
Mayo
už aj ty, zlatý 4street ozaj a ešte Nola
Reagovat
Kozoroh
Že dle tebe hraje Murray nejlépe nemusí znamenat, že hraje opravdu nejlíp. Djoker musel porazit Rafu, Keie, zatímco Murray sfouknul Goffina a Lucase, kteří v žádném případě na antuce nedosahují kvalit No1eho soupeřů v ČF a SF. Murray měl lehký los a využil ho k postupu do finále. Jak však podotýká Andyho fanoušek tomasinho, nikdo ho neprověřil. Zato Serbinátor byl v tomto týdnu prověřen xykrát a pokaždé postoupil dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, wow, wow. V této sezoně jsem od stavu 4:1 ve 3. setu asi neviděl lepší tenis, než bylo tohle. Kei hrál neskutečně, co za míče zahrával a s jakou lehkostí, fakt úžasné, takové úrovně hry momentálně není schopen snad skoro nikdo. Mále 1:5, skvěle se vrátil do zápasu, odvrátil i mečbol.

Jenom ta pachuť z toho TB. Od stavu 3:2 - UE, DF, UE, UE. To ho pohřbilo, šance tam rozhodně byla a to obrovská, mrzí mě to víc, než kdyby dostal těch 6:1. Těšil jsem se na změnu ve finále. A trochu i vychcaně pochopitelně, zvlášť s fyzičkou Keie.

Co se dá dělat, alespoň se Nole potil tři hodiny. Andy není schopný až takového levelu jako Kei, tedy hlavně z FH ne, přesto má zas jiné zbraně a lepší skill v obraně, tak věřím, že to dopadne dobře, Nole je v Římě porazitelný, někdy už to zlomit musíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem (dávám přednost The Players, kde má mimochodem světová jednička taky zatím co dělat s jedním Japoncem), ale výsledek ani průběh nepřekvapil :D

Andy zítra není bez šance. Ale asi to dopadne podobně jako dnes...
Reagovat
Romario
Skvělý Nole, Kei hrál prakticky svůj strop a stejně to nestačilo.
Reagovat
Mayo
Škoda Keia, rozhodli zase také maličkosti napr. tá dvojchyba...Kei nebol horším hráčom ale skur. smola v tajbrejku...ale rozodne Nippončík má hru na neho
Reagovat
Davor1
To nie je žiadna smola. To, že spravil 4 primitívne chyby v sérii od stavu 3-1 v TB nie je vôbec náhoda. Je to jeho labilná hlavička, nič iné.
Reagovat
Mayo
Ako napíšeš.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist