Dlouhý odpočinek nepomohl. Fognini jde dnes s kotníky na operaci

30. 5. 2020, 12:08
Aktuality 6
Jedenáctý hráč světového žebříčku Fabio Fognini z Itálie se rozhodl v době přerušení sezony vyřešit operací vleklé potíže s kotníky. Třiatřicetiletý rodák ze Sanrema na twitteru oznámil, že se dnes v Itálii podrobí chirurgickému zákroku na obou nohách.
Profily hráčů
© Twitter Fabia Fogniniho

Fognini uvedl, že levý kotník mu dělá problémy tři a půl roku a za tu dobu se už s nimi naučil žít. "V posledních dvou letech mě ale začal zlobit i druhý kotník. Doufal jsem, že různé bolístky zmizí během dvouměsíční pauzy se zákazem vycházení, ale když jsem začal znovu s tréninkem, lepší to nebylo," napsal Fognini.

Vzhledem k přerušení profesionální sezony se vítěz devíti turnajů ATP nakonec odhodlal k radikálnímu kroku. "Po lékařském vyšetření a dlouhých diskuzích se svým týmem jsem se rozhodl pro artroskopickou operaci obou kotníků. Myslím, že je na to ten správný čas, když má tour nucenou přestávku," dodal manžel bývalé vítězky US Open Flavie Pennettaové.

Profesionální tenisová sezona je kvůli šíření nemoci covid-19 zastavená minimálně do konce července, pauza se ale vzhledem k omezeným možnostem cestování očekává delší.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
Gulbis
dodal manžel bývalé vítězky US Open Flavie Pennettaové.
dodal bývalý manžel vítězky US Open Flavie Pennettaové......ach ta čwština, to je krásná řeč
Reagovat
smazaný uživatel
Byvala vitazka neexistuje.

Pennetta je vitazka USO
Reagovat
tommr
současnou šampionkou USO je Andreescu. Všechny ostatní vítězky USO jsou bývalé ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno cestina to povoluje, v slovencine je slovne spojenie "byvala vitazka" somarina, nepouziva sa.

Byvaly sampion je Armstrong, ktoremu boli tituly odobrané.
Reagovat
tommr
myslím si, že každému je jasné co tím chtěl autor říci. Dalo se to ale napsat i jinak a lépe (manžel vítězky USO z roku ...)
Reagovat
Nola
zavahal, uz to mohol mat za sebou, ale nikdy nie je neskoro, rehabilitacia vraj 2 -4 mesiace
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist