Dlouhý s Paesem na Turnaji mistrů prohráli i posedmé

21. 11. 2010, 22:04
Aktuality 1
TURNAJ MISTRŮ - Už potřetí jsou na Turnaji mistrů, Lukáš Dlouhý a Leander Paes však na první společnou výhru stále čekají. Dnes v Londýně podlehli Polákům Fyrstenbergovi s Matkowskim a prohráli posedmé v řadě.
Leander Paes a Lukáš Dlouhý

Písecký rodák Lukáš Dlouhý s Leandrem Paesem prohráli s polskou dvojicí Mariusz Fyrstenberg a Marcin Matkowski 3-6 6-7 a na Turnaji mistrů prohráli i sedmé společné utkání. Během nich navíc nezískali jediný set.

Pondělní program:
13:15 hodin: Bhúpathí/Mirnyj - Kubot/Marach
15:15 hodin: Djokovič - Berdych
18:15 hodin: Nestor/Zimonjič - Moodie/Norman
20:15 hodin: Nadal - Roddick

Česko-indická dvojice, jež loni vyhrála French Open a US Open, spolu v Londýně hraje naposledy. Od příští sezony se jejich cesty rozdělí - český hráč bude hrát několik turnajů s Australanem Hanleym, Paes se vrací ke krajanovi Bhúpathímu. 

V prvním dnešním utkání uspěli světové jedničky Bob a Mike Bryanovi. Americká dvojčata vyhrála nad letošními šampiony z Wimbledonu Jürgenem Melzerem a Philippem Petzschnerem 6-3 7-5.

- TURNAJ MISTRŮ LONDÝN (Velká Británie, tv. povrch / hala, 2.227.500 liber) -
nedělní výsledky čtyřhry (21. 11. 2010)

Skupina A:
Fyrstenerg/Matkowski (6-Pol.) - Dlouhý/Paes (3-ČR/Ind.) 6-3 7-6(3)
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Melzer/Petzschner (7-Rak.) 6-3 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nejistý servis Dlouhého ukončil naděje proti Polákům.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist