Dlouhý s Paesem získali na čtvrtý pokus první titul sezony

4. 4. 2010, 07:50
Aktuality 2
ATP MIAMI - Poprvé od triumfu na US Open se český tenista Lukáš Dlouhý dočkal titulu. S Indem Leanderem Paesem hráli letos již počtvrté ve finále, ale až v Miami dokázali vyhrát.
Lukáš Dlouhý a Laender Paes

Lukáš Dlouhý s Indem Leandrem Paesem porazili ve finále bělorusko-indickou dvojici Max Mirnyj a Mahesh Bhupathí 6-3 7-5 a získali první titul v této sezoně.

Dlouhý s Paesem už letos hráli ve finále v Brisbane, v Dubaji a na challengeru v Sunrise. Český daviscupový reprezentant si v Miami připsal celkově osmý titul, včetně loňských triumfů na Roland Garros a US Open.

Český tenis bude mít zastoupení i ve finále mužské dvouhry. Tomáš Berdych si dnes zahraje o titul s domácím Andym Roddickem.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI (USA - Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů) -
sobotní výsledky (03. 04. 2010)

Čtyřhra - finále:
Dlouhý/Paes (3-ČR/Ind.) - Mirnyj/Bhupathí (4-Běl./Ind.) 6-2 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
No krása! A dneska se k němu ještě přidá Berďa a to budou krásné Velikonoce:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně Lucii
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist