Dlouhý vyhrál první letošní zápas turnaje ATP

23. 9. 2008, 10:29
Aktuality 0
Lukáš Dlouhý se probojoval do druhého kola turnaje v Bangkoku. Po setech 6-4 a 7-6 dnes porazil Němce Benjamina Beckera a letos poprvé tak vyhrál dvouhru v hlavní soutěži turnaje ATP.
Lukáš Dlouhý

Český tenista od srpnového vítězství na challengeru v Bronxu sice žádný turnaj neabsolvoval, formu si ale udržel. V dalším kole ji prověří druhý nasazený Francouz Jo-Wilfried Tsonga.

Set neztratil na cestě do druhého kola ani šestý nasazený Robin Söderling. Švédský tenista nasázel Pákistánci Kúrešímu 14 es a postoupil, i když podle něj byla znát dlouhá pauza po US Open. "Vždycky je těžké hrát první kolo na turnaji. Trénoval jsem doma a cítím, že jsem na halovou sezonu připravený. (Kúreší) hrál líp, než jsem čekal. Dobře servíroval a nedokázal jsem se tak dostat do rytmu," řekl po utkání Söderling.

S turnajem se už rozloučila turnajová sedmička Marat Safin. Ruský tenista narozdíl od své mladší sestry Dinary marně hledá formu. V Bangoku ve dvou setech podlehl Němci Petzschnerovi a vylepšení své pozice v žebříčku, kvůli kterému se vzdal účasti v Davis Cupu, musí zatím odložit.

Ve čtyřhře dnes uspěl Tomáš Berdych, který po boku Itala Simone Bolelliho porazil australský pár Kerr/Perry.

Výsledky - Bangkok:
Dvouhra - 1. kolo:
Dlouhý (ČR) - Becker (Něm.) 6:4, 7:6 (7:4), Söderling (6-Švéd.) - Kúreší (Pák.) 6:2, 6:4, Petzschner (Něm.) - Safin (7-Rus.) 6:4, 7:6 (7:4), Gabašvili (Rus.) - Berrer (Něm.) 6:4, 6:3, Stadler (Něm.) - Benneteau (Fr.) 7:5, 6:1, Kendrick (USA) - Bastl (Švýc.) 6:3, 7:6 (7:4), Mahut (Fr.) - Udomchoke (Thaj.) 6:2, 6:7 (5:7), 6:2. 

Čtyřhra - 1. kolo: 
Berdych, Bolelli (ČR/It.) - Kerr, Perry (Austr.) 6:3, 6:3.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist