Do semifinále challengeru v Ostravě prošli tři čeští tenisté

9. 5. 2008, 22:25
Aktuality 3
CHALLENGER OSTRAVA - Téměř ryze české semifinále uvidí diváci na challenger v Ostravě. Dnes uspěl vítěz turnaje v Praze Jan Hernych, dvaadvacetiletý Lukáš Rosol, který si zahraje první challengerové semifinále, a také zkušený Jiří Vaněk.
Lukáš Rosol si v Ostravě poprvé v kariéře zahraje challengerové semifinále (© prosperitaopen.cz)

Tenista Jan Hernych po čtvrtečním vítězství nad turnajovou jedničkou Sergiem Roitmanem nezaváhal na ostravském challengeru Prosperita Open ani dnes. Výhrou ve třech setech nad Rakušanem Oliverem Marachem si zajistil postup do semifinále.

To bude téměř ryze českou záležitostí. Vedle Hernycha se totiž mezi nejlepší čtveřici dostali i Lukáš Rosol s Jiřím Vaňkem, mezi které se vklínil už jen Argentinec Brian Dabul.

V sobotním semifinále se od 11 hodin střetnou na antuce hlavního dvorce areálu SC Ostrava v Komenského sadech Hernych s Dabulem, po nich na kurt nastoupí Rosol s Vaňkem.

Challenger Ostrava - páteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Hernych (ČR) - Marach (Rak.) 6:7 (4:7), 6:3, 6:2, Rosol (ČR) - Cruciat (Rum.) 7:5, 6:4, Vaněk (ČR) - Aranguren (Arg.) 6:3, 6:3, Dabul (Arg.) - Devilder (Fr.) 6:3, 4:6, 6:4.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne,ale stejne to nakonec vyhraje ten Argentinec :-)
Reagovat
dabelsobul
Nevyhraje, v dobe kdys toto psal, uz bylo jasne finale: Hernych vs Vanek ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist