Dokičová se po osmi letech usmířila s otcem

28. 9. 2011, 12:50
Aktuality 3
Jelena Dokičová se usmířila se svým otcem Damirem. Australská hráčka se srbskými kořeny se s rodičem a trenérem v jedné osobě rozešla před osmi lety po řadě ostudných afér, které rodinu tehdejší nadějné hráčky a bývalé čtyřky světového žebříčku provázely.
Profily hráčů
Jelena Dokičová

Damir Dokič na přelomu tisíciletí plnil titulky novin svým chováním. Mimo jiné označil tenisové rozhodčí za nacisty a nařkl pořadatele Australian Open z falšování losu. Kvůli chování na US Open v roce 2000 dokonce dostal zákaz vstupu na turnaje včetně olympiády v Sydney. 

Dvaasedmdesátá hráčka žebříčku WTA se vydala otce navštívit do Bělehradu přibližně rok poté, co si odpykal dvanáct měsíců vězení. Trest dostal kvůli nelegálnímu držení zbraní a tomu, že na australském velvyslanectví v Bělehradě vyhrožoval, že ho vyhodí do povětří. "Jsem teď velice pozitivně naladěná a v dobré životně etapě, a proto jsem to chtěla udělat," řekla tenistka australským médiím.

"Otec byl velice chápavý a věřím tomu, že se hodně změnil. Chápe, že jsem samostatná a můžu se rozhodovat sama za sebe," dodala vítězka letošního turnaje v Kuala Lumpur, kde ve finále přemohla Češku Lucii Šafářovou.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Damir je slušný člověk s velkým srdcem, vše negativní o něm bylo jen smyšleno a nezakládá se na pravdě, vše jsou to jen prach-sprosté NEPRAVDY!

Svět takovým sympaťákům jako je on a třeba i já není moc nakloněn.
Jsem mladý-krásný a perspektivní (taky jsem už dědil). Já už se s tím nějak popasuji a co Damir ? Ten vám všem nako.pe p.de. vy l.ný ho.va.da !
Reagovat
smazaný uživatel
Copak to tu máme za nerváčka?
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist