Duo Bucie zpět na scéně. Návrat uskuteční už v Indian Wells

14. 2. 2018, 12:05
Aktuality 17
Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová, které si přezdívají duo Bucie, se po ošklivém zranění Američanky z loňského Wimbledonu mohou těšit na první společný zápas po dlouhé době. Jeden z nejúspěšnějších deblových párů svůj návrat zahájí za necelý měsíc na akci WTA Premier Mandatory v Indian Wells.

Bethanie Matteková-Sandsová odehrála poslední soutěžní zápas loni ve Wimbledonu, kde si v duelu druhého kola se Soranou Cirsteaovou po ošklivém pádu poranila koleno, musela na operaci a lékáři odhadovali, že bez tenisu bude muset být zhruba rok.

Americká bojovnice ovšem poctivě rehabilitovala a na kurty se vrátí už na začátku března v Indian Wells, kde se svou dlouholetou partnerkou Lucií Šafářovou, s níž získala pět grandslamových titulů, zahájí návrat.

Dvaatřicetiletá Američanka se během pauzy snažila udržet v tenisovém dění, a proto působila jako komentátorka pro americké televizní stanice Tennis Channel a ESPN. Nyní už může bývalá deblová světová jednička konečně pomýšlet na návrat na kurty.

"Už chystáme návrat," napsala Matteková-Sandsová na sociální sítě. "Strašně se na svůj první turnaj těším. Nehrát sedm měsíců je zvláštní pocit. Jak mám ráda tréninky, tak ráda hraju zápasy. Lucie je na návrat také připravená a máme v plánu odehrát Indian Wells, Miami a Charleston, které patří mezi mé nejoblíbenější turnaje. Cílem bylo tyhle akce stihnout. Povedlo se."

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

17
Přidat komentář
misa
a pro Lucku může být návrat kamarádky velké povzbuzení. Z článku taky vyplývá, že Lucie bude jako obvykle hrát v Charlestonu, což je dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Bucie :D
Reagovat
Frick
Splachovat singlový ambice kvůli deblu s Barunkou, se kterou stejně už hrát nebude.
Reagovat
blixa
Ty seš nemocnej chasníčku :D :D
Reagovat
tommr
a to má čekat na BMS s rukama v klíně? Pak by lidi jako ty zase pyskovali že vyšla ze cviku ...
Reagovat
Frick
Ne, ale měla na únor nechat debl plavat.
Reagovat
Fandina
Není žádný důvod, proč by měla nechávat debla plavat. V deblu je top a nedělet něco, co se někomu daří se nevyplácí.
Reagovat
misa
Už předem bylo přce jasné, že Bára je jenom záskok za Bethanii.
Reagovat
Frick
Jasně, ale kdyby třeba se to s BMS táhlo a vypadadalo by to tak, že nebude hrát dříve než třeba opět ve Wimbledonu nebo RG, tak by dávalo smysl nastřádat si s Bárou body na případný TM.
Reagovat
misa
Nemyslím si, že Lucka hraje ty velké turnaje kvůli čtyřhře s Bárou. Hraje ty nejlepší kategorie, na které jí stačí žebříček.
Reagovat
Frick
A to je právě ta fatální chyba.
Reagovat
misa
Záleží na tom, jaké jsou její priority. Pokud bude mít podobné výsledky jako od začátku letošního roku, tak se internationalů dočkáš.
Reagovat
Frick
Jenže to je taky špatně. INTERNATIONAL neni potupa. Ne, když je 30.
Reagovat
EllNino
ona to nebere jako potupu, jen tam prostě jezdit nechce, když nemusí a má žebříček na lepší turnaj s lepčím zázemím a kde navíc slavila úspěch a má na něj dobré vpomínky, to je jasné :)
Reagovat
horska.kraslice
+1
Reagovat
Frick
Tak se mohla přesunout z Dohy. To neni nic zabijáckýho. Dva tejdny zpět nehrála.
Reagovat
Frick
Jasně, je to super. Přijet tam, prohrát tam dva zápasy, ztratit herní rytmus, ztatit sebevědomí. Všechno.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist