Duqueová Marinová získala v rodné Bogotě první titul

21. 2. 2010, 21:18
Aktuality 3
WTA BOGOTA - Dvacetiletá Mariana Duqueová Marinová se stala nečekanou vítězkou antukového turnaje v kolumbijské Bogotě. Domácí tenistka ve finále porazila Angelique Kerberovou z Německa a získala první titul.
Mariana Duqueová Marinová

V souboji mezi finálovými debutantkami na okruhu WTA porazila v Bogotě Mariana Duqueová Marinová 6-4 6-3 německou tenistku Angelique Kerberovou a získala v rodném městě první titul.

Až do tohoto antukového turnaje bylo maximem obou hráček na světových turnajích čtvrtfinále. To pozdější vítězka poprvé v kariéře přešla díky výhře nad Češkou Klárou Zakopalovou, Kerberová zase v semifinále zdolala nejvýše nasazenou a loňskou finalistku Giselu Dulkovou z Argentiny.

"Dnešní zápas byl náročný v obou setech. Žádné finále není jednoduché, fyzicky, ani psychicky," řekla Duqueová Marinová. "Jsem na sebe hrdá, že jsem vyhrála."

"Před vstupem do této sezony jsem nevěřila, že bych mohla získat titul na okruhu WTA," přiznala Kolumbijka, jež se stala první vítězkou své země od roku 2004, kdy Fabiola Zuluagová v Bogotě  získala celkem 5. titul.

- WTA INTERNATIONAL BOGOTA (Kolumbie, antuka, 220.000 dolarů) -
nedělní výsledky (21. 02. 2010)

Dvouhra - finále:
Duqueová Marinová (Kol.) - Kerberová (5-Něm.) 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
EllNino
Podivej se na sebe a pak kritizuj
Reagovat
smazaný uživatel
se vidim kazdy den.. :-) a sem spokojenej.. :))
Reagovat
smazaný uživatel
krasavice! :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist