Dvě bitvy, dva body pro Čechy. Štěpánek i Rosol své zápasy zvládli

4. 4. 2014, 07:18
Aktuality 260
Nejlepším možným způsobem odstartovali čeští tenisté bitvu o semifinále Davis Cupu. Po pátečních dvouhrách vede tým kapitána Navrátila v Tokiu 2:0 na zápasy: o první bod se postaral Radek Štěpánek, který udolal domácího Ita, a další přidal Lukáš Rosol po výhře nad Taro Danielem.
Radek Štěpánek (@ daviscup.com)

Čeští tenisté přiletěli ke čtvrtfinálovému duelu do Japonska bez své největší opory Tomáše Berdycha, domácí tým ale necelý týden před zápasem přišel o zraněnou jedničku Keie Nišikoriho a druhého nejlepšího Japonce Go Soedu na kurt nepustily horečky. V duelu s oslabenými Japonci mají nyní čeští tenisté nakročeno ke třetí účasti v semifinále Davis Cupu za sebou. Držitelé "salátové mísy" z posledních dvou let vedou po úvodních dvouhrách 2:0. Už jen bod jim tak stačí k postupu mezi elitní čtyřku.

O vedení se dnes postarali Radek Štěpánek, který v hale Ariake Coliseum zlomil po téměř čtyřech hodinách odpor Tacuma Ita, a Lukáš Rosol, jenž pak jako česká jednička potřeboval pět setů, aby porazil Tara Daniela.

"Panuje spokojenost s výsledkem. Všichni očekávali, že povedeme dva nula, že to bude jednoduché, ale ukázalo se, že žebříčkové rozdíly Davis Cup smazává, takže jsem rád, že to kluci zvládli, i když to bylo sedm hodin tenisu," řekl kapitán Navrátil na facebooku daviscupového týmu. "Jsem rád, že vedeme, a doufám, že to ve čtyřhře potvrdíme," řekl Navrátil. Doplnil, že na čtyřhru pošle Štěpánka a Rosola. Japonci nominovali Ita s Jasutakou Učijamou, ale můžou složení páru změnit.

Štěpánka zachránil "zázračný" volej
Až 146. hráč světa Tacumo Ito byl v duelu s o 99 míst lépe postaveným hráčem na žebříčku Radkem Štěpánkem outsiderem, českého tenistu ale pořádně potrápil a padl až po téměř čtyřech hodinách.

Štěpánek musel v prvním setu litovat neproměněných příležitostí. Hned ve druhé hře zahodil tři brejkboly, za stavu 5-3 pak sadu nedokázal ukončit při svém podání, když soupeř využil hned svůj první brejkbol v zápase. Český tenista měl obrovskou šanci získat set hned v následné hře, ve které vedl 40-0, ovšem domácí hráč všechny tři setboly zlikvidoval a získal sebevědomí. To prodal v tie-breaku, po kterém se ujal vedení 1-0.

Radek Štěpánek"On neměl co ztratit a nastoupil do zápasu hodně agresivně. Ze všech pozic mě tlačil a hrál tak nízko, že jsem se prakticky celý zápas bránil a nebyl jsem schopen se dostat do svého útočného rytmu," řekl Štěpánek po utkání Radiožurnálu. "I takové dny jsou, kdy se člověk necítí na kurtu nejlíp a musí najít cestu ven."

Pětatřicetiletý rodák z Karviné se po nečekaně ztraceném dějství dostal na chvíli do útlumu a v úvodu druhé sady prohrával 0-2. Dokázal srovnat, brejk na 3-2 ale nepotvrdil a pokračoval vyrovnaný boj. Za stavu 5-6 přišly pro českého hráče velmi krušné chvilky, neboť čelil dvěma setbolům. Kritickou situaci však zachránil i díky dobře zahranému těžkému voleji.

"Ten volej byl zázračný a určitě to byl klíčový moment utkání. Kdybych prohrával nula dva na sety, tak by situace byla daleko vážnější," řekl Štěpánek. "Musel jsem si vynadat, povzbudit se a dát do toho srdce, který tam vždycky je. To mi pomohlo přežít druhý set a nakopnout se pro zbytek zápasu," uvedl český hráč, který se ve zkrácené hře dostal ze stavu 3-5 a po čtyřech vyhraných fiftýnech v řadě vyrovnal.

Získaný set Štěpánka nabudil a od úvodu třetího dějství začal svého soupeře jasně přehrávat. Brejk z druhého gamu potvrdil parádním gamem, v němž předvedl čtyři esa v řadě a dostal se do vedení 3-0. Ito se začal dostával do útlumu a ztrácel fyzické síly, i proto si zřejmě vyžádal pauzu na ošetření. Po návratu na kurt sice snížil a dostal se k brejkbolovým šancím, Štěpánek ale soupeřův nádech k návratu utnul a po jednozněčném průběhu a výhře 6-1 vývoj zápasu otočil na 2-1 na sety.

Japonec před čtvrtým setem zmizel v šatnách, a když se vrátil, znovu začal být nepříjemným soupeřem, kterým byl v prvních dvou sadách. Za stavu 2-1 se dostal ke dvěma brejkbolům, které naštěstí pro český tým neproměnil, a dál si bez potíží držel vlastní podání. Už se zdálo, že diváci v Ariake Coliseu uvidí třetí tie-break, ale Štěpánek dokázal rozhodnout ještě před ním. Za stavu 5-5 si vypracoval první brejkbol v setu a hned ho využil, což potvrdilo i jestřábí oko, které ukázalo, že jeho úder šel přesně na čáru. Další problémy už dnes český reprezentant nepřipustil: při vlastním podání si vypracoval tři mečboly v řadě, při prvním ještě poslal bekhend do sítě, ovšem následující bodem z podání proměnil.

Rosola vedl 2:0, rozhodl až v pátém setu
O druhý bod se dnes v Tokiu utkali Lukáš Rosol a domácí Taro Daniel. Do utkání vstoupil lépe český tenista, který v úvodu agresivní hrou trestal slabší podání japonského soupeře a rychle mu servis prolomil. Daniel se sice rychle vzpamatoval a srovnal, na další brejk už ale odpověď nenašel a úvodní sadu prohrál 4-6.

Podobný průběh měl i další set, v němž znovu jako první udeřil Rosol, který se dostal do vedení 3-1. Domácí reprezentant opět dokázal vyrovnat, ale 40. hráč světa mu znovu odskočil a bez problémů dotáhl do vítězného konce i druhou sadu, v níž po svém prvním podání neprohrál jedinou výměnu.

Za stavu 2:0 dělil české tenisty jediný set od zisku druhého bodu, ale na japonském outsiderovi bylo patrné, že se ani za tak nepříznivého stavu nevzdává. Ve druhém a poté i šestém gamu ještě neproměnil své šance, za stavu 4-3 už se ale dočkal. Rosol mu usnadnil práci dvojchybou při brejkbolu a Japonec se tak dostal do vedení 5-3, které už nepustil a snížil tak na 1:2.

"Sice jsem první dva sety vyhrál, ale nebyl jsem spokojený se svou hrou. Nefungovalo všechno, jak jsem si představoval," komentoval průběh utkání český reprezentant. "Ve třetím setu jsem si myslel, že ho dorazím, ale nepodařilo se mi to. Trošku jsem ztuhl, přestalo mi to lítat od rakety," dodal.

Zatímco ve třetím setu si Daniel připsal téměř stejně vítězných úderů jako Rosol, ve čtvrté sadě mu stačilo trpělivě vracet a čekat na nevynucené chyby českého hráče. Rosolovi navíc odešel první servis, čehož domácí tenista dokázal využít. Rodákovi z Brna sebral hned úvodní podání a po dalším brejku vedl už 4-1. Rosol se nevzdal: jeden servis si vzal zpátky, snížil na 4-5 a jediný míč ho dělil od srovnání. V závěru sady se ale radoval Daniel, který využil čtvrtý setbol - 6-4.

Zatímco Lukáš Rosol už letos jeden pětisetový zápas odehrál - na Australian Open padl se Španělem Robredem 6-8 v poslední sadě -, pro domácího tenistu to byla první podobná zkušenost v kariéře, a vyšel z ní jako poražený. Daniel tentokrát nezachytil úvod setu, do kterého vstoupil Rosol znovu důrazně; brzy prohrával 0-3 a zpátky do zápasu se už nedostal, přestože si vypracoval brejkbol v pátém gamu. Po více než třech hodinách se Rosol dostal k prvnímu mečbolu a díky dvojchybě soupeře ho využil.

"Pátý set už byl v mé režii a cítil jsem se na kurtu líp. Hrál jsem agresivně, to je moje parketa, na které zakládám svůj tenis, a dneska mi to naštěstí fungovalo tři sety," oddechl si Rosol.

Výsledky - čtvrtfinále Davis Cupu Japonsko - Česko (Tokio, tvrdý povrch):
Japonsko - ČR 0:2 po prvním dnu
Ito - Štěpánek 7:6(5), 6:7(5), 6:1, 7:5

Statistiky:
Esa: 2-18
Dvojchyby: 5-8
Úspěšnost 1. podání: 51 - 58 %
Brejkboly: 3/7 - 6/17
Vítězné údery: 40-42
Nevynucené chyby: 85-57
Vyhrané výměny: 140-154
Daniel - Rosol 4:6, 4:6, 6:3, 6:4, 2:6

Statistiky:
Esa: 3-17
Dvojchyby: 9-7
Úspěšnost 1. podání: 63 - 56 %
Brejkboly: 5/13 - 7/12
Vítězné údery: 33-70
Nevynucené chyby: 53-84
Vyhrané výměny: 140-156
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

260
Přidat komentář
deLaFere
Rosol hraje dobře, obávám se, že v kontextu celé sezony Štěpánkova kariéra se pomalu chýlí ke konci
Reagovat
smazaný uživatel
Petra Kvitová, by se měla učit, jak se má hlásit umpire, že tě cokoliv sere. Zařvala drž už tu hubu po slovensky a po setu šel umpire domlouvat divákovi, který ji iritoval.
Reagovat
Fandina
Nedovedu si představit, co by se tu dělo, kdyby tohle udělal Berďa, ten by dostal jmen ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
že s otcem mluví česky a ne slovensky, ale to se musí lidem narozeným v angl. mluvící zemi odpustit, že neumí žádný jazyk kromě rodného.
Reagovat
smazaný uživatel
je velmi talentovaná, velice dobře čte hru a dobře předvídá, z té holky asi opravdu něco bude. A hlavně je tichá, žádné řvaní jak Marfuša, Azarenka nebo Errani.
Reagovat
Fandina
Má takové přímé rovné rány a vlastně ničím extra nevyniká, ale zřejmě Errani ve druhém přestřílí.
Reagovat
smazaný uživatel
může se údery s rotací ještě naučit, taková Lucka Šafářová hůře čte hru hůře než tahle holčička a takový slice bekhend se do konce kariéry už taky nenaučí. Podle mě potencionál na první desítku.
Reagovat
Fandina
Podle mě je Bencic hodně šikovná, pořád hraje a najednou zaútočí a v pravém okamžiku. A celkem se na její hru hezky dívá, je taková lehká a přitom účinná.
Reagovat
smazaný uživatel
výborně se pohybuje, škoda, že nepřijede na Sparta Prague Open, šel bych se na ní podívat na vlastní oči.
Reagovat
Fandina
Třeba se tu také objeví letos nebo někdy jindy nebo jinde v ČR na ITF, na svých stránkách věnuje přažskému Tennis Sparta Prag klubu zvláštní pozornost.
http://www.belinda-bencic.com/index.php#!training-e/cmtw
Reagovat
Fandina
OT na Slovak Sportu Monterrey Date Krumm Puig a na SuperTennise Errani Bencic.
Reagovat
tommr
já mám Errani-Bencic taky na SlovakSportu (2) ... :)
Reagovat
Fandina
Aha, tak to já nevěděla, já nemám Slovak Sport 2, jsi lepší ... úsměv
Reagovat
Fandina
Škoda Lucko, hezké rány, ale Andrejka byla lepší. Tak příště Lucko. Pojď!
Reagovat
Frick
Njn. Bilance Petkovič z posledních pěti setů 30:2!!!

To na ten kurt moc zpocená nešla.

Tak co o tý "předevrooský" šňůře Lucky tak říct? Řekněme, že byla lehce smolná, byť i přesto se dalo uhrát. Samozřejmě, ty 3 cm ve 3. kole AO 2014 budou mrzet asi nejvíce. Řečí čísel Lucka vybojovala cca o 200 bodů více než za stejné období loni, přestože se účastnila o jeden tutnaj méně. Teď předpokládám, že bude oraz a poté Stuttgart. Snad jí bude přán lehčí los...
Reagovat
Fandina
Andrejka hrála s přehledem, Lucka měla úžasné okamžiky, ale také víc kazila. Škoda, úderově a fyzičkou bych řekla že na tom byla Lucka líp, jen to chtělo víc důrazu v rozhodujících okamžicích. A ani nevím, jestli byl dneska na poradě Steckley, podle mě ne, třeba by to také vypadalo jinak a mohl Lucce pomoct. Jinak hrála Lucka moc pěkně, celý turnaj i včera se Sam, jen to chtělo dneska víc přesnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
po prvním setu
Reagovat
Fandina
Díky za info.
Reagovat
dadaft
když má Lucka nalitý balón, jsou dvě možnosti, jak to dopadne::
a/ pokazí to
b/ nahraje soupeřce přímo na raketu.

třetí možnost není. ((
Reagovat
EllNino
Od toho FH je to bída...
Reagovat
dadaft
jj, tam se to nějak pokazilo,,,
Reagovat
EllNino
Klidně to mohlo bejt 4:0* ...místo toho 1:3* a pak 1:6 ...:/ smutný
Reagovat
smazaný uživatel
to je běžné, že česká hráčka vyhraje set kanárem nebo 6:1 a třetí set prohraje.
Reagovat
EllNino
akorát Petra ne, ta k tomu přidá rovnou ještě druhýho :DDD
Reagovat
Fandina
Hlavně si nezapomeňte postěžovat, když vám to udělá dobře.
Reagovat
tommr
jj vystih si to trefně. Tohle má Lucka společný s Petrou. Pokaždý když dostane nalitej balón k síti tak trnu hrůzou co zase vyvede. Často by jen stačilo nechat balón spadnout, rozhlídnout se trochu a dát umístěnou ránu do opačný poloviny kurtu než stojí soupeřka. Jenže to by holky u toho tenisu taky musely myslet ... :(
Reagovat
Alois_Mlok
Ve Francii se rodí prvotřídní senzace. Poté, co Němcům odřekli Haas, Mayer, Kohlschreiber i Brands, to měla být pro domácí jednoznačná záležitost. A zatím je to po pátku 0:2.
Reagovat
lars
tohle kolo DC je senzacni, tolik prekvapek ?? Sazkovky pekne rejzuji
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz padne asi s Coricem taky zajimave :D
Reagovat
Fandina
OT ... příští týden bude na Eurosportu a Eurosportu2 WTA Katowice a koncem týdne ATP Houston a tenhle víked tam jde i DC live.
Reagovat
Fandina
http://tv.eurosport.co.uk/tvschedule.shtml
Reagovat
smazaný uživatel
To budou vysílat na Eurosportu Velké Británii.
Reagovat
EllNino
nojo ...to je vidět, jak se nejdřív píše a potom čte :D
Reagovat
Fandina
Reagovat
smazaný uživatel
A kde vidíš zítřejší Davis Cup?
Reagovat
Fandina
Aha, tak DC tam nevidím, to je pravda, ale WTA Katowice ano. Tak díky za opravu.
Reagovat
dadaft
komentátoři na BT Sport 2 jsou zlatí. ))
Reagovat
Fandina
co říkají?
Reagovat
EllNino
"Šafaržova" :D
Reagovat
dadaft
třeba o zápase Genie Jelena prohlásili, že šlo o fyzický a zábavný tenis. ))
Reagovat
dadaft
no, spíš "Safarouva".

"Šafařova" říká sudí.
Reagovat
EllNino
jojo já vím, ale ten komentátor říkal, že správně by to mělo být "Šafaržova" ...neco takovýho zkomolenýho vyslovil :D :D ...jinak jsou jako vždy perfeto :D
Reagovat
PetaM
No, tak jestli tohle Lucka vyhraje, tak klobou dolů. Andrea hraje neuvěřitelně dobře a vychází jí to ... :)
Reagovat
tommr
jj Petkovicová vypadá hodně dobře a je po včerejším tréninku s Lisickou odpočatá. Lucka to s ní nebude mít lehký ... :(
Reagovat
dadaft
svoje servisy si Andrea uhrává nekompromisně,,,
Reagovat
dadaft
sedmý gem hrůza - chyba za chybou z obou stran. ((
Reagovat
tommr
to byla škoda - Lucka měla první možnost vypracovat si při podání Petkovicový nějakej brejkbol, ale všechny čance zbrkle zahodila. Aby ted nepřišel trest ... :(
Reagovat
tommr
a je to tady. Hned první brejkbol Petkovicová proměnila - lépeřečeno Lucka jí ho darovala nezvládnutým volejem ... :(
Reagovat
PetaM
Nevím proč, ale přijde mi, že pravačky mají jistější ruku. Takovou tvrdší a přesnější. Když se dívám na Lucku nebo na Petru, přijde mi ta ruka taková ... Divná :D :D Když si dá Petra nebo Lucka DF, tak mi přijde jejich ruka taková roztřesená. Ale když si dá DF třeba Serena nebo Vika, jejich ruka se mi jeví velmi pevně, a že vlastně tu DF i chtěly :D :D :D
Reagovat
dadaft
první set vzal hodně rychlý konec,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
ten závěr prvního setu Lucka bohužel nezvládla. Ještě ale není všechno ztraceno - ve druhým setu už má Lucka brejk. Jsem zvědavej jestli ho dokáže taky potvrdit a udržet ... :)
Reagovat
tommr
tak dokázala a je srovnáno 1:1 na sety. Doufám, že si ted Lucka nenechá utéct začátek třetího setu ... :)
Reagovat
dadaft
ajéjej - Lucka nalitý forhend na brejkbol dá do sítě a následně si ještě prohraje servis. ((
Reagovat
dadaft
to vypadá na dlouhé lokte. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Takove results uz dloooouho nebyly...Same překvapko
Reagovat
klarat
Německý B-tým docela válí!
Reagovat
smazaný uživatel
viděl sem akorát posledních pár gemů, ale paráda. Německo je blízko.. ale pořád celkem daleko :-)) No snad už to dotáhnou, ale ještě to bude těžké..
Reagovat
kada.tom
hurááá, Jankovic out a Genie jede dál :-)
Reagovat
kada.tom
wow - stav FRA - GER 0:2 po pátku nečekal asi vůbec nikdo :-D ani já ... tak Francouzi asi nevyhrajou, takže budu rád, že Češi budou mít lehčí soupeře :-))
Reagovat
PetaM
Geniiiiiii!!!! Paráda!! Gratulace!!!! :) :)
Reagovat
dadaft
gratulace Géňo.

po Venuši i Jelena, hodně slušné skalpy. ))

a teď soupeřka do semi,,,,,,,,,, sázkaři víc a víc preferují Andreu.
Reagovat
Fandina
Lucko ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
EllNino
Yeah Gojowczyk ! :DD
Reagovat
dadaft
se winneru nebojí. ))
Reagovat
PetaM
Snad to dotáhne. Porazit Jelenu, to by bylo ... :) :)
Reagovat
dadaft
první brejk třetího setu pro Géňu.

tak jak se o Ronaldovi říká, že umí střelu "utáhnout", tak podobně utažený umí být i Geniin forhend,,,,,,,,,,

momentálně skvělý zápas.
Reagovat
dadaft
no, ve druhém už to měla taky skoro v kapse,,,
Reagovat
dadaft
neskutečná výměna.
Reagovat
a.magerova
Naši dva body, moji jeden bod, jsem spokojená :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Dve britvy, dava body pro Cechy. ;-) :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dva body... jeeee....
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
(Pronikam do taju nemciny.) ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
protože Broz spí, tak všichni co mají aspoň 19 a 23 můžou ladit dle této stránky:
http://www.sat-universe.com/showpost.php?p=1128933&postcount=467
Reagovat
smazaný uživatel
co tam ta Francie předvádí? :-O
Reagovat
Fandina
Golubjov a DC, Berďa by mohl vyprávět.
Reagovat
Fandina
Golubjev ne Golubjov oprava.
Reagovat
tommr
favorizovaná Francie prohrává po prvním zápase s oslabeným Německem a Švýcarsko, který spousta lidí už předem pasovalo na vítěze letošního ročníku, prohrává po prvním zápase s Kazachstánem. Kéž by to Němci a Kazaši dotáhli až do vítěznýho konce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
U Němců je šance tak 30-35%, u Kazachů tak 0,5% :)
Reagovat
tommr
řek bych, že ted už jsou šance Německa o něco větší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
psychiku, takže je na tom jak ženské, jeho machrování je jen skrývání jeho nízkého sebevědomí. On ho má totiž hodně nízké a ví to moc dobře ;-) Ale můžeme být rádi, že získal bod, někteří tu psali, že je schopný prohrát všechno. Bod získal, povinnost splnil,zítra mohou rozhodnout!
Reagovat
Fandina
psychologický rozbor ... zajimavé
Reagovat
Pe3k
Zklamání jak prase. Federer už teď lituje, že do toho DC zase lezl...
Reagovat
Denis92
Fedex si ho bude muset uhrat sam..ziadna pomoc od Wawrinku
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka snad prohrál doma a ne v Kazachstánu.
Reagovat
VlS
prohrál s Golubjevem. No toto?
Reagovat
kada.tom
Kéž by tak Golubjev vyhrál ... :-)
Reagovat
Mayo
Ward by mohol vyhrať :D
Reagovat
Mayo
aj Golubev by mohol poraziť Stanislasa
Reagovat
smazaný uživatel
Stanovi vítězství na AO paradoxně zatím škodí, musí se vyrovnat s tlakem a očekáváním, ale zatím je to hrůza.
Julien ze 4:0 v prvním setu a neproměněných setbolů taky hezky spadnul.
Reagovat
Denis92
Wawrinka hra od skoncenia AO dost zle..
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Bob
To je dobře..
Reagovat
smazaný uživatel
Tyto moralisty na diskuzích nejvíc nesnáším a dnes je to tady zas zaspamováno. Diskkuze je od slova diskutovat, postava Lukáše Rosola je kontroverzní, kontroverze a diskuze k sobě patří a jdou si ruku v ruce. Je logické, že se tady zvedne vlna nevole, když jednička DC s velkohubými prohlášeními ztratí dvousetové vedení s klukem, co hraje poprvé v životě Davis Cup, poprvé v životě víc jak tři sety a skoro poprvé s tak vysoko postaveným hráčem. Navíc to nebylo po nějakém super výkonu.
Vůbec nejhorší věci tady je, když někdo říká: copak umíte líp hrát tenis. To už mně pění krev nejvíc. Každý má talent na něco jiného, každý je dobrý v něčem jiném. Rosol má na tenis a s tím se pojí riziko veřejné osobnosti.To znamená, že je pod drobnohledem veřejnosti, ještě kor v Davis Cupu, tedy týmové soutěži kde reprezentuje svou zemi a ne sebe. Pokud bysme si tady všichni přizvukovali, můžou ti diskuzi zrušit.
Reagovat
PetaM
Takže když vyjádřím názor na tyto lidi, tak je to špatně a hned jim "zakazuji mít svůj názor a diskutovat"? Takže když mě tady lidi uráží za to, že fandím Petře, že jsem deb*l a jak jí vůbec můžu fandit, tak je to v pohodě a vyjadřují svůj názor - diskutují. Ale když já vyjádřím názor na to, že jsou tito lidé hloupí, a sami by to lépe zahrát nesvedli, tak jim omezuji osobní svobodu a hatím diskuzi. No, bravo! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To, co píšeš, je v pořádku, na d*bily se slušně reagovat nedá, ale pokud někdo na slušnou věcnou kritiku, nebo i na větu "Rosol mi připadá namachrovaný" reaguje větou "a co jsi v tenisu dokázal ty?", tak to je na facku. Tuhle univerzální větičku všech diskutérů neschopných jakékoli argumentace (především na sportovních diskuzích) bych na diskuzích zakázal, jinak ať si každý píše, co chce.
Reagovat
smazaný uživatel
A je fakt, že pokud bych vycházel z téhle demagogie, tak Rosola má v ČR právo kritizovat jen Tomáš Berdych...
Reagovat
PetaM
Jako napsat svůj názor, nebo ho zkritizovat, budiž. Ale radit, jak co má dělat a zahrát. Nevím - na kurtu je spousta proměnných, které se nedají simulovat a především je tam člověk, největší proměnná a nenasimulovatelná. V televizi je samozřejmě krásně vidět, jak by co měl jak hrát, ale na kurtu máte sekundu (možná 2 :D ) na to se rozhodnout. A to je něco úplně jiného. A to mi vadí nejvíce, že všichni by to udělali nejlépe. Ano, udělali, protože to vidí v televizi. I já bych většinu míčků zahrál jinak, než tenisté na kurtu. Ale když já sám přijdu na kurt, tak je to něco jiného a nemám moře času se rozhodnout, kam umístím míček :D Někdy mi přijde, že si to lidi neuvědomují. V práci je to to samé. Když uděláte chybu, všichni strašně chytří, že jak jsme ji mohli udělat, vždyť je to jasné. Ale když chybu udělají oni, tak "se stane" :D :D :D
Reagovat
Fandina
ghost ... jenže oba jsou na tom stejně, jeden kritizuje a druhý mu oponuje, oba jsou součástí diskuse. Jak to chceš vyřešit?
Reagovat
Fandina
Daniel ale není žádný nepopsaný list, letos má x dobrých skalpů a vloni tady hrál na Štvanici, byla jsem tam a viděla jak je houževnatý a oceňovala jsem jeho rozsah záběr při výměnách, umí se hodně natahnout, protože je hodně vysoký. A také jsem tu na něj ještě před zápasem upozorňovala, že to nebude žádný lehký oříšek. Takže je dobře, že ho Lukáš porazil.
Reagovat
Roger_Federer
Super, zes ty vedela, ale Lukas to asi nevedel, jelikoz mel hodne sebevedomich reci, ale v zapase se to neprojevilo.
Reagovat
Fandina
Lukáš vyhrál a bojoval takže co řekl, to splnil. Pokud tomu nerozumíš, tak není o čem se bavit.
Reagovat
Roger_Federer
Mas pravdu, vyhral..jak jsem ti uz rikal, tvoje videni tenisu je: klucici-holcici, vyhral- prohral...Proc ty to vlastne sledujes?
Reagovat
Fandina
sleduji to proto, abych si tady o tom s tebou mohla popovídat ... úsměv.
A jinak v tenise jde vždycky o vítězství, o nic jiného nejde, dodržovat pravdila hry a vyhrát, všechno ostatní je marginální. A to Lukáš udělal, není co mu vytýkat. Takže já jsem v pohodě a těším se na další body kluků nejen v DC. Ale teď momentálně na ten třetí poslední.
Reagovat
Roger_Federer
Ano..fandi, fandi, jeste jednou fandi..
Reagovat
Fandina
Ale jinak tenis sleduji proto, že mu fandím a napoví ti to i můj nick, na to se nemusíš ptát ... úsměv
Reagovat
Fandina
Pokud o někom píšeš, že má velkohubá prohlášení, tak se nediv, že se další, kterým tenhle výrok o Lukášovi nesedne ozvou. Podle mě máš velkohubé prohlášení ty. Sorry.
Reagovat
tommr
všem fanouškům dobrýho tenisu vřele doporučuju - ten zápas stojí za shlédnutí i ze záznamu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluju ke 2 bodům a doufám, že zítra je dorazí.. :) Snad bude hrát s Radkem Jirka.. Z prvního zápasu jsem nic neviděla, jelikož jsem ráno zaspala a ve škole o předstávkám jsem se pak radši učila na další hodinu.. :D A ze druhého zápasu jsem stihla konec. To mi bohatě stačilo. Představa, že koukám na Lukáše 5 setů mě trochu děsí.. :DD
Reagovat
kada.tom
Tak ještě že tak :-)
2 body pěkný :-)

a po zbytek dne držím palce Kazachům, Britům a Francouzům :-)
Reagovat
tommr
ty Kazachy a Brity chápu, ale proč Francouzům? Pro nás by bylo přece mnohem výhodnější hrát v semifinále s mnohem slabšíma Němcema ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě fandí Frantíkům, anebo nemá rád Němce :)
Reagovat
kada.tom
moje nezkrotitelná nenávist vůči Němcům mi nedovolí fandit Němcům - nicméně uznávám, že pro Čechy by bylo lepším soupeřem Německo, uvidíme :-)

především tlačím Kazachy a Brity, no :-)
Reagovat
tommr
já zase jako velkej anglofil už z principu nesnáším frantíky. Ve sportu to ale beru pragmaticky a kdyby našim výhra Francie nějak pomohla tak bych jim klidně fandil. V tomhle případě se naštěstí nemusím přemáhat ... :)
Reagovat
slacker
ja bych to nazval spise oportunisticky nez pragmaticky
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Pe3k
Gratulace našim klukům! Nebyly to lehké zápasy, ale oba to zkušeně zvládli a po zásluze vedeme 2:0.
Reagovat
a.magerova
Souhlas, taky gratuluji :-))
Reagovat
Fandina
Souhlasím, byl to boj, kluci oba zabojovali a mnohým z nás udělali radost. Díky moc!!!
Reagovat
ta-dah
Vskutku by mne zajimalo, kolik z kritiku Lukase Rosola jej zna osobne a kolik umi hrat tenis lip nez on, nebo alespon o tenise vic nez on vi? Kompetence zdejsich pristevatelu je stejne pochybna jako jejich prispevky. Drzost (jiny vyraz mi nepripada vystizny), s niz hodnoti nekteri jeho ego, je alarmujici, presahuje jakakoli pravidla elementarni lidske slusnosti. Coz tak, vy hateri, zamerit svou pozornost jinym, pro vas daleko uzitecnejsim smerem, tedy k sobe samotnym. Myslim, ze se vam tak otvira pole netusenych moznosti... Tak vzhuru do prace, vase okoli to jiste velmi oceni! A ja osobne (coz neni dulezite) ocenim, ze se na TP dozvim tenisu relevantni veci.
Reagovat
Alois_Mlok
Na tom není nic překvapivého: nuly, který nic neumí a v reálným životě je nikdo neposlouchá, mají jen jednu možnost se projevit - na anonymních diskusích.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhráváme, dostáváme se mezi 4 nejlepší světové tenisové týmy, a brouci Pytlíci vylézají z děr a nadávají a plivou síru...
Taky to nějak nemůžu pobrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi prostě nepochopil tu správnou existenci správného fanouška. Sedí u telky a když se daří, řekne si "dobrý" a nevíš o něm, ale když to nejde, vyskočí z křesla a spravedlivým hněvem dává světu najevo svoji rozhořčenost, kterou obrací pozornost od problémů své osoby a cítí se být důležitým kolečkem v soukolí dalších "správných fandů". :D Tak to má přece být, vidět hlavně cizí chyby :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jak to funguje tady ale vsude jinde na forech člověk muže řict svuj nazor at je jakykoliv...Až budu veřejně znama osobnost a bude někdo posuzovat mě tak nemam problem řict,že se chovam ja koko...pokud se tak chovat budu.To,že někdo považuje Rosola za dobreho tenistu a člověka je jeho věc stejně jako moje,kdy ho beru jako druhořadeho pinkalistu se silnyma kecama a arogantnim dojmem.Tvuj i muj nazor sem patři o tom ta diskuze je.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bys ho nemohl říct, reakce vyvolá protireakci, to je normální. U tebe je Rosol frajírek, já zase obdivuju všechny, kteří znaleckým okem vždy všechno vědí a jsou o kus dál než já. :)
Reagovat
Fandina
Každý může mít názor na kohokoli a jakýkoli, ale je potřeba si uvědomit, že když píši o druhém něco něgativního, tak to vždycky bude působit jako útok a může to vypadat, že chceš druhému ublížit.
Reagovat
Fandina
oprava ... negativního
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jak bych mohl Rosolovi ublizit tim,ze ady pisu ze je frajer...

Lunej Neni mi 20 ani 30 něco jsem zažil,něco jsem viděl a dle toho soudim...Rosol je od pohledu namysleny frajer a myslim,ze je vetsina co to tvrdi.I moje žena,mimojine Češka ktera nesleduje tenis ale občas koukne na bulvar,mi po zhlednuti fotky Rosola a Ochotske řekla,že na ni pusobi namachrovaně už od pohledu a ja se jen pousmal.Možna tomu tak neni a pokud se pletu a osobně se o tom někdy přesvědčim,nemam problem se omluvit.A co se tyče tenisoveho stylu Rosola?Ten styl prostě nema...On hraje vše urychleně,ukvapeně,jeho vykon pada se servisem,nema založni plan,nevydrži dlouho ve vyměnach a navic při sve vyšce by měl jasněni dominovat na svem servu hlavně na rychlejsim povrchu.Sači dnes kuknout na UE,proste prask a bud in nebo out.Nedavny mač s Fedexem toho byl jasny dukaz 2-0 vede vse mu pada a najednou lostne 6 her tim,že 75% věci vyhaže sam.Jasně,mužeš řict a co jsi dokazal ty ale o tom to neni,prostě hodnotime jeho jako veřejně znamou osobu a toto je prostě jejich dan za slavu...Kdyby pracoval někde v kolbence,nikdo jej neřeši...:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, mně bohužel taky není tolik. Nepíšu, že Rosol je skvělý tenista, proto je tam kde je, nicméně nejlépe prostě hraje s Nadalem :D:D I minule se snažil být trpělivý ve výměnách, někdo zraje dřív, někdo pomaleji a někdo vůbec, jen prostě, pokud někomu fandím, nemám potřebu ho kritizovat jako člověka, když ho osobně neznám. Ano, daň za slávu si nese každý, naštěstí si člověk může vybrat, nad kterým názorem stojí za to se zamyslet a nad kterým ne. Kdybych viděla tvoji fotku v novinách nebo tě viděla v telce, řeknu si třeba, jakej jsi nesympatickej boreček a přitom ve skutečnosti máš srdce na dlani :D:D Takže tak. :):)
Reagovat
Fandina
Ono je to tak, že když někdo na někoho působí namachrovaně, tak to zaregistruji, ale nevím proč bych to měla někde o někom psát. Co se týká stylu Rosola, tak nějaký má a někam s ním došel, momentálně je na žebříčku tam a tam, zaregistruji to a tím to pro mě končí, ale nemám potřebu se tady rozpisovat o něm, že nic neumí, když má vítězství a body na padesáté místo. Kdo z ostatních našich tenistů má takové výsledky jako on, kromě Berdi a Rádi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba Vesely udělal za rok skoro to co Rosol za cely zivot...Po kazdem prohře se omluvi,řekne jak bude na sobě makat,těši ho každa vyhra,nikde žadne velkohube kecy,drži hubu a maka.Rosol milion kecu a pak se vystřili jak maly Jarda...Holt každy je jiny...
Reagovat
Fandina
To je dobře, že Jirka Veselý je šikovný a sympatický, já ho mám ráda a přitom je i hodně sebevědomí, a to je dobře. Lukáš Rosol pořád jenom nekecá, dneska se třeba nevystřílel, musel hezky postupně a míč po míčku. Takže super.
Reagovat
Fandina
oprava ... sebevědomý ... tvrdě ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Mela by sis ale uvedomit, ze dneska Lukas hralnz hracem ktery je 150 mist za nim..Jiste 5 set si pohlidal, ale i tak..Vykrikovat jak je favorytem a pak muset hrat 5 setu je k zamysleni..
Reagovat
Fandina
Lukáš byl favoritem to ví každý kdo se podívá na žebříček nebo na kurzy sázkovek. Měl říkat že není a že jde prohrát nebo o co ti jde?
Reagovat
Fandina
Já jsem tady na Daniela upozorňovala, že je houževnatý a že se jen tak nedá. Když jsem byla vloni na Štvanici tak jsem ho tu viděla hrát už nevím s kým to bylo, ale tohohle Japonce jsem oceňovala jak se dovedl rozmáchnout na základní čáře, protože je hodně vysoký a varátit i nemožné. A dneska to jen potvrdil.
Reagovat
Fandina
Bylo to boj, Štěpec a ještě větší Lukáš. Dva body jsou tak ještě jeden. Kluci držím palce ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulka frajírkovi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě jednou udržet servis a druhý bod by mohl být doma...
Reagovat
PetaM
Trenér vedle trenéra tady dneska! ;) Jednoho z vás si najmu a uděláte ze mě světovou jedničku. Domluvíme se tak? ;) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Viď? taky koukám... tak český fanda je nejlepší, protože všemu rozumí, hlavně když to nejde, tak je vždy ochotný rychle přispěchat a zdarma dávat své cenné rady. To je velmi vzácný jev :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem Polak a ne Čech ale zato vždy objektivni a řikam co vidim....
Reagovat
PetaM
Lunej: Já nevím, proč teda nemáme skvělé poslance? Božího prezidenta? Všichni ví nejlépe, jak co dělat a zatím se všechno dělá "špatně" ...

Dejvid: Jo, většina lidí říká objektivně to, co vidí - ovšem většinou jsou objektivní jen k ostatním. Sami k sobě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nehodnotime mě ani tebe ale Rosola....
Reagovat
Fandina
Ono je to tak, že každý mluví subjektivně, za sebe, nelze mluvit objektivně, vždycky jen za sebe.
Reagovat
Roger_Federer
3 jste se hledali az jste se nasli..;)
Reagovat
Jan
Já jsem tady dnes nebyl :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se zase velmi často hledáš a nacházíš v diskuzích o Rafovi vs Roger, takže my jsme proti tobě jen slabý čajíček :)
Reagovat
PetaM
Pravda se těžko snáší. Já vím. Jen skutečná osobnost jí dokáže přijmout ;)
Reagovat
dadaft
nejhorší je kanibalismus.

a taky mandelinka bramborová.
jo.
to je taky pěkná mrcha.
Reagovat
Roger_Federer
Ja se minule nasel v diskuzi z tebou..
Reagovat
smazaný uživatel
a ve které? A my spolu diskutujeme? Pokud vím, ty rejpeš a já ti to vracím originalitou sobě vlastní :D:D:D Diskuse s tebou by umořily někdy i vola :D
Reagovat
Roger_Federer
Co dodat..moudrejsi ustoupi..
Reagovat
smazaný uživatel
To je v prdeli, v Itálii furt prší, takže Andy bude hrát někdy večer a vzhledem k nemoci nebude na debla úplně fit zřejmě. No, snad aspoň dneska udělá ten bod a zítra se uvidí. Bez debla jsou ale bez šance.
Reagovat
UnrealTom
Rosol neumí nic a řikam to pořád bude zázrak jestli vyhraje
Reagovat
smazaný uživatel
Honem si zapněte TV, právě tam můžete vidět zázrak... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže pozdě... Už leda ze záznamu.
Reagovat
UnrealTom
nic na tom nemění že je to lempl
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu jak mohl L.Rosol Ochotský kdysi porazit Nadala. Co to bylo za úplněk tehdy?! Obecně mě nudí pinkací tenis tak jak ho dnes předvádí tolik hráčů. Prostě se upinkat do úplnýho bezvědomí. Žádnej útok, kde je hra servis-volej. Zlatej Edberg ...
Reagovat
PetaM
Odkdy přijal Lukáš příjmení své přítelkyně? Že o tom nikde nepsali ....
Reagovat
smazaný uživatel
měl den v životě kterej nikdy už mít nebude , stejně jako rok poté Darcis
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal byl tehdy zraněny to se všeobecne vi,a Rosolovi sedl den nic vic...
Reagovat
smazaný uživatel
A my co tu plkáme, bychom museli mít den a Nadal být na JIP, abychom na něj uhráli aspoň game...
Reagovat
kada.tom
achjo .. :-/
Reagovat
Pesek12
Rosol bojuje, snažil se ve 4. setu, ale japonec se probudil a nějak se nebojí více riskovat.
Reagovat
dadaft
teď do toho kucí buší zvostra.
lepší než Djokovič s Můrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol. :D :D tohle je fakt umění. No ale nebudeme se smát cizímu neštěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečnej retard , snad do deblu nastoupí Jirka s Radkem a vyhrajou protože od Ita tenhle šašek dostane strašnou nakládačku
Reagovat
Alois_Mlok
Tenhle retard si teď v Japonsku hraje tenis, zatímco tobě ty ňoumo nezbývá, než si tady vybíjet frustraci...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady nejde o to,jestli nekdo sedi doma nebo hraje tenis....Daniel je 150 mist za Rosolem,je to hlavně antukař a mělo byt vymalovano 3-0....Diky sve dementni hře jakou Rosol praktikuje,kde nema žadnou variantu B,neumi zmenit styl proste jen bum prask a tot vse je stav jaky je.Když chce mit kecy at to ukaze na kurtu,zatim ukazuje,že se trapi s bezejmennym Japoncikem co hraje poprve DC
Reagovat
Fandina
Každý kdo je 190 chce jednou být lepší a potřebuje vyhrát, nevšimla jsem si, že by Lukáš dneska hrá bum bum, možná, kdyby je hrál, bylo by to lepší, ale Daniel je hodně velký a ty jeho bum bum by asi doběhl, proto se Lukáš snaží vyměnovat, ale zatím to tedy nic moc z jeho strany.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak tohle asi nema cenu komentovat....
Reagovat
Fandina
Bezejmený, který porazil Delbonise, Belluciho a další.
Reagovat
smazaný uživatel
Z prve na antuce a za druhe to je uplne vse v jeho životě...Vyjmenovala jsi 2 jeho jedine slušne vyhry...Navic všichni vime co děla nezkušenost v DC a tohle je jeho prvni mač,rychly povrch a i tak vzal Rosolovi 2 sety...Vlastně nevzal Rosol mu je dal
Reagovat
Fandina
Každý chce vyhrát, proto se hraje a nikdo to nemá předem dané. Doufám, že Lukáš pátý set vyhraje, držím palce. Luky pojď!
Reagovat
Roger_Federer
Fandino, protoze ty bud primo lzes, co se Rosola tyka, nebo mas naprosto opacny nazor, nez lidi( nekolik ceskych tenistu), kteri ho osobne, dlouhodobe znaji..
Reagovat
Fandina
A co říkají přední čeští tenisté o Rosolovi?
Reagovat
Roger_Federer
Ze je to kluk, ktery by mel casteji premyslet a mene mluvit..A o nejake jeho zkromnosti nemuze byt ani rec.
Reagovat
Fandina
Ono se toho napovídá.
Reagovat
Roger_Federer
Takze bych mel verit spise tobe nez chlapovi co zbam 20 let?
Reagovat
Fandina
RF ... věř si čemu chceš, ale já ti dám jednu radu. Já věřím tomu, co vidím, slyším a udělám si vlastní názor. Tomu věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
"Já věřím tomu, co vidím, slyším a udělám si vlastní názor."

Další z tvých dementních mindfuck hlášek jasně ukazující výši tvé inteligence, kterou tu nepokrytě dáváš dennodenně na odiv a celému TP jsi jenom k smíchu, kravko.
Reagovat
Fandina
Každý přece věří tomu co vidí, slyší a podle toho si děláme vlastní názor, to není moje myšlenka, to je normální život.
Reagovat
Roger_Federer
Rozhodne beru casto i nazor lidi kolem sebe , se kterymi se dochazim do styku..Podle me normalni vec.Nebo ty beveris tomu co ti reknou tvy idbornici doma?
Reagovat
Fandina
RF ... právě, že já věřím lidem doma a tomu co vidím sama ne to co tady ty napíšeš na webu, pokud je to odlišného od mého, mých odborníků, tak věřím jim a sobě. Tobě ne.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste..to delas dobre, protoze ja si to vsecko muzu cucat z prstu, kdesto tvy imaginarni idbornici nikoliv ;)
Reagovat
Fandina
RF ... na tobě se mi nejvíc líbí, že mi nevěříš ani slova, ale já tě přesvědčovat nebudu, to je tvoje věc ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Ale notak, neber to tak zle.Ja nad tim co ty pises vubec nepremyslim..Jen si spolu povidame.
Reagovat
Fandina
Tak to jsem ráda, že si spolu jen povídáme, už si to tak nebudu brát, super ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Rosol ať už to zabalí je k ničemu.. Samá chyba, strašnej tenis. Radši bych tam dal Veselýho, než toho vola :)
Reagovat
Roger_Federer
Lukas se zase projevuje v cele sve krase...
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol ho porazi ale opet predvadi svou klasickou hru...Prostě na něj neni spolehnuti...Myslim,že Vesely by hral mnohem vyrovnaněji a srdcem...
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak tolik neuspešnych challenge jsem snad v životě neviděl
Reagovat
Fandina
Tak to nevypadá dobře, Lukáši zaber prosím. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Supeer , pojď nám to prohrát ty šašku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zase je asi běžný, že pokud je někdo někoho oblíbenec , tak ho bude bránit před čímkoliv .

Sám Navrátil říkal, že mu chybí pokora , teď to jeho vyjádření v Tokiu, konflikt s novináři ... Něco jako Gulbis, ale ten narozdíl od Lukáše oplývá tenisovým uměním :)
Reagovat
Fandina
Navrátil řekl, že mu chybí pokora? Co se týká novinářů, pokud myslíš bulvární požadavak na rozhovor, tak to byla ironie, nechtěl poskytnout rozhovor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano řekl , ví to všichni ... ale obhajovat ho nemusíš :)
Reagovat
Fandina
A kdy to řekl, dej mi prosím odkaz, když to všichni ví, chci to vědět také. Já zase slyšela jiná slova, co o něm řekl. Takže pro porovnání. Díky.
Reagovat
Roger_Federer
Sem ti to rikal vcera...Lukin je frajer, ktery casto moc mluvi a pak mysli.
Reagovat
smazaný uživatel
najít to nemůžu ale bylo to když hrál s Wáwrou , tak pronesl jak se bude bít a porazí ho stejně jako Nadala , samozřejmě , že dostal čočku :D
Reagovat
Fandina
Jestli řekl, že ho chce porazit, jako Nadala, tak asi chtěl a snažil se, asi to tak bylo. Předem nikdo nemůže vědět, koho porazí, není vědma přece.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale smekám před Japončíkama, kolik jich tam došlo. Na to, jakou úroveň má tohle DC z žebříčkového hlediska je to mega slušně zaplněný slabší challenger. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Japonci se bavi jakymkoliv sportem...Jsou to věrni fans...Navic jsou hodně schovivavi,nekritizuji rozdavaji radost ikdyž se prohrava...
Reagovat
smazaný uživatel
To ti právě nevím, pamatuju si, že tam pár roků zpátky bylo mistrovství světa v atletice a pořadatele trápila návštěvnost, to samé skoky na lyžích v Sapporu.
Reagovat
smazaný uživatel
Co sleduju třeba volejbal nebo basket tak tam je porad plno a cely zapas tleskaji a mavaji všim možnym ikdyž prohravaji tak soudim jen dle toho.
Reagovat
smazaný uživatel
Japonci mají smůlu, že neumí nadávat. Viz Knoflíkáři :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://apoc9.blogspot.cz/2011/01/japonstina-dil-13-nadavky-vulgarita-v.html Příště si raději něco zjisti šášulo.
Reagovat
deLaFere
Jdu brousit zábradlí, tohle je jediný Čech, kterému mám problém fandit a stejně to asi vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
S kým budem hrát v semifinále? Doufám, že s Britama, finále proti švýcarům ve vyprodané O2 aréně není daleko. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Britove urco neprojdou přes makarony....Jinak jdeme nejspiše na Frantiky
Reagovat
smazaný uživatel
za prvé s vítězem FRA/NĚM .. za druhá určitě ne v Praze , ale venku a za třetí Britové nemůžou přejít přes Fogiho a spol na antuce :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to je v háji. :-( Těch Frantíků jsem se obával.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga,Gasquet,Llodra a Bennetau to bude tvrda prověrka...Jsem jen zvědavy,jestli to hodi na antuku nebo risknou nějakej mega rychly hard...Každopadně po patku kde to muže Čechy stat hodně sil bude asi debl key a tam by mohly chybet Čechum sily....Samo počitam s učasti Bedřicha.
Reagovat
smazaný uživatel
Počky Dejvide, já právě mysle, že Bedřich letos už v DC nenastoupí. Pokud ano, bude to i proti žabařům 50:50...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych letos DC hrát nebude už to říkal několikrát
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud jsem dobře chapal jeho vyroky tak řekl,že Japonce vynecha a dal se uvidim ale nejsem jsi jisty na 100%
Reagovat
smazaný uživatel
Po prohře v Dubai s Fedexem se Tomáš vyjádřil, že už tento rok nebude DC hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak ok asi jsem to nejak zle pochopil.:)
Reagovat
Fandina
Já doufám, že Berďa pokud teď postoupíme, tak přehodnotí postoj a v semifinále pomůže. Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Můj názor je takový,že ani případné finále Tomáš hrát nebude. Ale nechme se překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jde vidět že Rosol do toho pálí co se dá, japonec jen čeká
Reagovat
deLaFere
Nemám ho rád, ale jinak dnes zatím hraje tak, jak by asi měl, množství vítězných míčů je vysoké a ten Japonec je dost odevzdaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by fakt zajimalo jaky je ve skutečnosti,jestli opravdu takovy čur.. jak na mě pusobi,protože a arogance z něho doslova čiši...I vyběr jeho partnerky by dokazoval,že bude dost jednoduchy.Co se tyče tenisu tak to je u něj vždy stejne...Hra na dva udery a bud in nebo fatal 2 metry za nebo sit.Jeho hra je jen pro silne nervy,skoro pořad nahoru dolu a chtit po nem 2-3 gamy v klidku je prakticky nemožne.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ho viděl naživo a je stejně namachrovaný jak působí v televizi. Ale zas fandit mu musím, je to jeden z mála jihomoravských sportovců. :))
Reagovat
deLaFere
I Navrátil se jednou přímo na tiskovce vyjádřil, že by to u něj chtělo více pokory, to už byla silná slova, podle mě je to čur.. a jak říkáš, Ochotská to jen potvzuje.
Reagovat
darek.vrana
U Šípa působil ale docela v poho
Reagovat
smazaný uživatel
Zas mu ale nechci škodit, nepochybuju, že tu s ním má někdo osobnější zkušenosti než já. Na mě tak ale působil po zápase. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No nikomu nepřeju nic zleho ale věřim,že mu to jednou panbuh spočita....Nemam rad aroganci,zvlaště v podani člověka,ktery v životě nic "nedokazal"
Reagovat
Fandina
Lukáš sice vypadá nepřístupně, ale je v pohodě a super kluk. Něco jiného je vyzáž, něco jiného je skutečnost. Stačí si pustit jeho vystoupení v pořadu se Šípem a každý pochopí. I moje osobní zkušenost se setkáním s ním je super. Vubec není namyšlený a arogantní.
Reagovat
Fandina
oprava vizáž ... chyba
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se nepočítáš, v tvém světě je všechno dobré, všichni milí ať se chovají jakkoliv, hlavně, že jsou to Češi. ;)
Reagovat
Fandina
Odkaz na pořad v ČT s Lukášem Rosolem
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10090925908-vsechnoparty/213522161600027/video/
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt ne diky....Aby mi jel Roslo v tv a jeste na compu to fakt ne...Chci si zachovat pozitivni naladu po zbytek vikendu:)
Reagovat
Fandina
vencape a já zase nevěřím ani slovo co o něm píšeš ty, protože jsem se s ním setkala několikrát a nikdy na mě nepůsobil tak, jak ho popisuješ ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když se při setkání s ním představíš jako Fandina z tenis portálu tak je jasné, že je na tebe milý. Ty si tady asi jeho jediná fanynka. :)
Reagovat
Fandina
Jen si to klidně pusť, Lukáš je hodně pozitivní člověk, uvidíš.
Reagovat
Fandina
Nejsem povrchní člověk, nemám zapotřebí se někde lísat a k nikomu. Já jsem já a nikdy se nelísám. Jinak Lukáš neví, kdo jsem a to samé spoustu jiných tenistů, se kterými jsem se setkala. Mám i zkušenosti z pozorování jich nejen na kurtu, ale i mimo, když třeba neví, že je vidím.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim,i z těch kecu mi prijde jako velkohuby,skromnost nikde...Kdyby ty kecy ale alespon potvrdil a měl na to,ale po kazdem velkohubem prohlašeni dostal vyprask a šel...Myslim,že jsem v životě potkal dost lidi a malokdy jsem se v nich pletl ale tady mi to přijde jako jasna volba.Ono když člověk vidi otce po xy letech až na smrtelne posteli o to taky o něčem svědči.
Reagovat
Fandina
Lukášovi rodiče se rozvedli a on se proto s tátou nestýkal, zůstal s mámou. To se stává v rodinách.
Reagovat
safi1313
Celej národ má Rosola za namachrovance netezsiho kalibru... Stačí se na něj podívat, poslechnout ho atd... Viz nedávná aféra s rozhovorem který slíbil...novináři přišli a rosol: chcete rozhovor? zaplaťte 50tisic... Na jeho povahu nadávají odborníci, novináři, obyčejní lidé i jeho kolegové-viz navratil-pokora...nevím proč zas ty Fandino máš potřebu každého přesvědčovat o opaku...
Reagovat
Fandina
Nikoho o ničem nepřesvědčuji, dobře si to přečeti. Tvoje věc, jaké máš zkušenosti. Píši za sebe, co si myslíš ty je mi jedno. Ta odpověď novinářům byla ironie, byli to novináři z bulváru a on jim nechtěl poskytnout rozhovor.
Reagovat
Fandina
A nejvíc mě pobavila před pár dny tady anketa, kde odpovídal lid na otázku, kdo je mezi předními tenisty, světovými i našimi gay a vůle lidu byla, že Lukáš, tak to je opravdu mínění veřejnosti úplně mimo mísu a to se vyjádřila většina.
Reagovat
smazaný uživatel
Naši rodiče se taky rozvedli ale pořad oba zustali mymi rodiči bez rozdilu...Ale to odbučujem.Pokud by byl v top 5,valcoval soupeře a vyhraval kvalitni turnaje tak přimhouřim oko a řeknu ok je to ocas ale ma na to.Bohužel Rosol je pro me přad hrač challengerovych kvalit,s nevyrovnanymi vykony.V žive paměti mam lonsky Wimbledon kdy měl velkohube key jak dalko zajde,že to citi a dostal vyprask od Reistera a pote nepresel 8 prvnich kol v řadě.Key ale je,že cely narod věděl jak to citi,že ma formu...:) Holt klučina chtěl žit asi po zbytek života z jedne vyhry nad indisponovanym Nadalem
Reagovat
Fandina
Jenže to tak není, jak to píšeš. On nežije z toho, že porazil Nadala, to sice udělal, ale je to dávno a jedna epizoda. Poslechni si co říká, je to normální tenista jako každý jiný a chce uspět a vyhrávat, stejně jako ostatní a výhra nad Nadalem, ale i jinými na tom nic nezmnění. Byl tenistou předtím a je i potom. Normální kluk profí jako ostatní na okruhu.
Reagovat
Fandina
oprava ... nezmění ... hrubka
Reagovat
smazaný uživatel
Na rozdil od většiny ostatnich na mě normalně nepusobi škoda.....
Reagovat
smazaný uživatel
Mně Lukáš nevadí, osobně ho neznám, tak ho budu těžko soudit, spousta lidí vypadá v telce jako kreténi a třeba jsou to fajn lidi. Viděla jsem ho v pořadu u Šípa a choval se mile a normálně, vloni naživo byl taky normální. Ale když ho někdo nemá rád, argument si vždycky najde.
Reagovat
Fandina
To já samozřejmě neovlivním, jak na tebe působí, na mě působí normálně a pusť si ten rozhovor s ním, tak ho uvidíš i jinak, než na kurtu.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tebou. Je to tak, že televize není všechno a také jsem ho viděla hrát naživo a nejednou a byl tam normální. Nic neobvyklého. Normální tenista.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen nechápu jednu věc, když mají tenisté sebevědomé řeči, tak je to špatně a jsou namachrovaní, takže je lepší, když řeknou, že to asi dopadne špatně, že se na Japonce necítí a asi to prohrajou. No už vidím, jak tyhle řeči někoho potěší. :)
Reagovat
deLaFere
Rosol se v Japonsku určitě cítí jako hodně velký kluk, ta namistrovanost z něj doslova čiší, dvojchyby, jestřábí oka a to úžasné tetování.
Reagovat
darek.vrana
Důležitá je výhra, to je jediné, co se počítá. Nikdo nemohl počítat, že ho spláchne u nich v Tokiu na tvrdém povrchu. Davis Cup je spoecifický, Japonci houževnatí. Navíc Ito Štěpánka porazil i v Evropě na antuce... Teď ale Daniela se bojím ještě víc.
Reagovat
VlS
Pánbu zaplať
Reagovat
dadaft
Reagovat
vendulkabendulka
To rikal jenom blaznivy Rosol. Ten ma vzdycky svalnate reci a skutek utek. Jsem zvedava, jak si poradi s Danielem.
Reagovat
a.magerova
Co na to asi Judy Murray? :-)))
Reagovat
Roger_Federer
Dva dobry kamaradi a sponzori Prostejovskeho tenisu..Babis, Rittig..
Reagovat
smazaný uživatel
Osudová chyba Japonců.
To suši mělo být pro Radka. Naštěstí ho předběhl hladový Ito.
Reagovat
smazaný uživatel
:D doufám, že ty nepatříš k těm nepřejícím, kteří by soupeře nejraději předem otrávili :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
tedy za tu hru v prvním setu si Radek rozhodně nezasloužil vyhrát, aspoň co jsem viděl, tak hrál blbě pasivně, možná má zdravotní potíže, o kterých nemluví
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist