Favorizovaní bratři Bryanové i Murray se Soaresem na Turnaji mistrů nezaváhali

13. 11. 2016, 14:25
Aktuality 1
TURNAJ MISTRŮ - Čtyřnásobní šampioni bratři Bryanové si v prvním zápase Turnaje mistrů poradili i posedmé s chorvatsko-brazilským párem Ivan Dodig/Marcelo Melo. Američané zvítězili 7-6 6-0. Nezaváhali ani Jamie Murray s Brunem Soaresem, kteří vyhráli 6-4 7-5 nad párem Treat Huey/Max Mirnyi.
Bratři Bryanové

Třetí nasazení bratři Bryanové na úvod Turnaje mistrů nezaváhali. Favorité, kteří chyběli na Turnaji mistrů od roku 2002 jen jednou, čekají od letošního French Open na další finále. Ve Wimbledonu i na domácím US Open skončili už ve čtvrtfinále. Ale zdá se, že do Londýna přijeli ve velké formě.

Šestý nasazený pár Dodig/Melo toho letos společně moc neodehrál. Díky semifinálové účasti na French Open a titulům z Masters v Torontu a Cincinnati se však nakonec na akci pro osm nejlepších dvojic počtvrté v řadě probojoval.

Američanům se dařilo hlavně na servisu, Dodigovi s Melem nenabídli ani jeden brejkbol. V prvním setu měli čtyřnásobní vítězové čtyři brejkboly, ani jeden ale nevyužili. O vítězi úvodního dějství tak musel rozhodnout tie-break, jež byl v jasné režii bratrů Bryanových.

Ve druhé sadě už Američané svým soupeřům podání vzali, a to dokonce třikrát, když chorvatsko-brazilský tandem po 65 minutách dorazili kanárem.

Domácí Jamie Murray a Brazilec Bruno Soares začali na Turnaji mistrů v Londýně také vítězně. Favorizovaný pár si poradil s dvojicí Treat Huey/Max Mirnyi 6-4 7-5.

Vedení brejku sice britsko-brazilský pár v prvním setu ztratil, nakonec ale v závěrečném gamu podruhé v zápase prorazil soupeřům servis. Ta samá situace se opakovala i ve druhé sadě.

• TURNAJ MISTRŮ •
Londýn, tv. povrch (hala), 7,500.000 dolarů
nedělní výsledky (13. 11. 2016)
Skupina Edberga/Järryda
B. Bryan/M. Bryan (3-USA) - Dodig/Melo (6-Chorv./Braz.) 7-6(3) 6-0
J. Murray/Soares (2-Brit./Braz.) - Huey/Mirnyi (8-Fil./Běl.)

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

1
Přidat komentář
kada.tom
Dobrá práce kluci :-)
Ani jeden breakball, hodně slušnej výsledek a navíc i ve 2. setech, to se v tabulce počítá.

Je tak dál :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist