Fed Cup: Češky budou hrát semifinále v Lucernu

22. 2. 2016, 16:42
Aktuality 5
Švýcarské tenistky budou hostit český tým v dubnovém semifinále Fed Cupu na výstavišti v Lucernu v hale pro 5.400 diváků. Informaci dnes zveřejnila Švýcarská tenisová federace.
Švýcarský tým

Švýcarky postoupily mezi čtyři nejlepší družstva Fed Cupu poprvé od roku 1998. Ve stejném roce uhrály také jediné vítězství nad českými tenistkami z dosavadních šesti vzájemných duelů.

Stejně jako před 16 lety by neměla ve švýcarském výběru chybět hvězdná Martina Hingisová, která je po svém comebacku nejlepší světovou deblistkou. Ve dvouhře švýcarský tým táhnou hráčky elitní dvacítky žebříčku Belinda Bencicová a Timea Bacsinszká.

Obhájkyně titulu Češky postoupily poosmé za sebou do semifinále díky vítězství 3:2 v Rumunsku, Švýcarky vyhrály stejným výsledkem v Německu.

pva, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
Frick
Zřejmě obavy z kolize. Nicméně SC zatím je mimo příčky zajišťující play-off NLA....

http://www.vysledky.cz/hokej/svycarsko/nla/tabulka/
Reagovat
Frick
no ale řekl bych, že divácký potenciál tohoto souboje byl mohl být o dost výše než na čísle 5 400
Reagovat
smazaný uživatel
Taky záleží na sklonu tribuny, kvalitě občerstvení a toalet a ceně vstupného.
Reagovat
Frick
Tribuna? Takovýhle vejmysly. Hezky stačí dát židličky na rovnou plochu a když někdo neuvidí, tak si židličku trochu posune. Je to jednoduché.
Reagovat
Fandina
Někomu by nepomhlo nic, ani posunutí židličky. Požád bude psát nesmysly.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist