Fed Cup: Do Švýcarska poletí Plíšková, Strýcová, Allertová a Hradecká

6. 4. 2016, 13:33
Aktuality 214
Hrdinka posledních dvou utkání Karolína Plíšková a s ní Barbora Strýcová, Denisa Allertová a Lucie Hradecká jsou v nominaci na semifinále Fed Cupu proti Švýcarsku. České vítězky uplynulých dvou ročníků budou hrát příští víkend v Lucernu, kde proti nim domácí tým vyrukuje s největšími oporami.
Karolína Plíšková a Barbora Strýcová (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

Kapitán Petr Pála už dopředu avizoval, že se v souboji o fedcupové finále bude muset obejít bez obvyklých opor. Dvojnásobné wimbledonské vítězce Petře Kvitové ani Lucii Šafářové se poslední dobou ve dvouhře nedaří a s kapitánem se dohodly, že semifinále vynechají.

"Jsem rád za sestavu, kterou máme, a tak silný tým, jaký můžu v čele s Kájou mít. Máme nejlepší hráčky této sezony a máme alternativy do dvouher i do čtyřhry a můžeme to volit dle vývoje," řekl Pála při dnešním oznámení nominace.

Švýcarský tým tvoří světová desítka Belinda Bencicová a sedmnáctka Timea Bacsinszká, ve výběru kapitána Heinze Günthardta nechybí ani bývalá světová jednička Martina Hingisová, která je po svém comebacku deblovou jedničkou. Čtvrtou hráčkou sestavy je třiadvacetiletá Viktorija Golubicová.

"Nominace Švýcarek je bez překvapení a je to silný tým. Utkání je to naprosto vyrovnané a já věřím holkám a jejich výkonům ve fedcupu," řekl Pála.

Světová osmnáctka Plíšková v poslední době převzala rolí lídra od Kvitové. Poprvé tým táhla loni v prvním kole v Kanadě a v listopadovém finále proti Ruskám řídila vítězný obrat. Třemi body se zasloužila i o únorovou výhru v 1. kole v Rumunsku.

Na pozici dvojky Plíškovou doplní 33. hráčka světa Strýcová. Ta prožívá povedený úvod roku, ale dvouhru ve Fed Cupu vyhrála naposledy v roce 2007.

Češky vyhrály soutěž čtyřikrát za posledních pět let a útočí na hattrick, což v minulosti dokázal tým s Helenou Sukovou a Hanou Mandlíkovou v letech 1983 až 1985.

Švýcarky jsou mezi nejlepší čtveřicí ve Fed Cupu poprvé od roku 1998. Ve stejném roce uhrály také jediné vítězství nad českými tenistkami z dosavadních šesti vzájemných duelů a všechny tři body tehdy zařídila právě Hingisová.

"Máme tým dobře vybalancovaný a pokud jsou hráčky ve vrcholné formě, tak to s námi nemá nikdo lehké. Proti nám se musí bojovat do posledního míče," uvedl Günthardt v tiskové zprávě Švýcarské tenisové asociace.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

214
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/tenis-fed-cup-karolina-pliskova-d3s-/tenis.aspx?c=A160406_201045_tenis_rou
Reagovat
Fandina
pěkné
Reagovat
smazaný uživatel
nebyla nikdy tenistka světové kategorie.Povedlo se ji náhodně v roce 2015 dostat do finále GS a jinak vlastně za její karieru nic slavného .Ve dvouhře vyhrála za svou karieru 6 turnajů a to je bída.Tak se dá říci, že se ji povedla jediná sezona za 10 let a to rok 2015.Jinak je to tenisová nula.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi viděl zprávy na Nově, takže negativní nálada? Tenisové nuly hrají okres a pak jdou na pivo. A píšou takový nesmysly jako ty. I to, že se jí povedl jeden rok z 10 je úspěch. A co Fed Cup?
Reagovat
VlS
Vzhledem k tvému Nicku je to jedno, protože podle Nostradama už svět vlastně přeslyhuje, ne?
Pár tisíc tenistek celej život touží po tom, aby se dostaly do stovky, protože stovka je nejlepších sto twnistek na Zemi. Tam je Lucka těch cca 10 let a valnou většinu času je i v padesátce, což už je extratřída. Nikdo nepasuje Lucku do role tenisové jedničky, to reálné není, ale nula ? A ty jsi v čem v první stovce na světě?
Reagovat
Jabadu
Nebo začnu chlastat!!

A nebo nezačnu a bude to ještě horší!
:-)
Reagovat
VlS
No, když se tím prokousávám, tak bych řek, že minimálně jeden už má až dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zbytečný. Frick a Tommr i přes evidentní neznalost následků nemocí budou si mlít svoje sračky, bez jediného pořádného argumentu. Upřímně je mi líto jejich rodin, s někým takovým žít. Fuj.
Reagovat
tommr
a ty si další zdejší "ostrej" puberták, kterej pálí od boku a myslí si jak je děsně chytrej ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jistě, puberťák. Co takhle pádný argument? Nemáš nic co? Ani asi nevíš, co to znamená...
Reagovat
tommr
od blbečka kterej příspěvky ostatních označuje jako sračky to sedí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Příspěvky bez hodnoty jsou sračky. A mezi tvými ohledně Lucky není ani jeden s hodnotou. Vezmi si nějakou lékařkou bichli a začni studovat bakteriální infekce a jiné nemoci a jejich následky.
Reagovat
rusedski
Doufám, že jsi na sázkách proti Lucy vydělal balík, když teda bylo tak strašně jasný, že i čtvrtej turnaj po návratu musí být mimo :)
Reagovat
Frick
+1 To jsi hezky vystihl.

A poporavdě - štve mne, že Lucčina mizérie se skutečně může stávat zlatym dolem pro sázející.

Jak se teď tetelej blahem "2,53 na Chirico? Libovej kurzík a výhra v suchym triku, woe. Dyť ta Šafářka je teď úplná lemra. Tu by teď porazila i Koukalka."
Reagovat
misa
Ta bakteriální infekce byla v podstatě bezvýznamná záležitost, horší byla reaktivní artritida (to je autoimunitní záležitost, nejedná se o infekci), která přišla poté. Asi proto, že se Lucka vrátila příliš brzo k velké zátěži.
Reagovat
turista
Přesně tak. Vracet se po tak závažné nemoci do profitenisu a hned vítězit to prakticky nelze. Lucka se opravdu musí rozjíždět opatrně.
Reagovat
sprchon
Fakt blbci... A zas tu budou celej večer otravovat svojí zvrácenou samomluvou.
Reagovat
Frick
A co tedy jinýho? Nic se neděje, pohoda. Šest týdnů prakticky bez náznaku zlepšení, na druhou stranu debl na PM Lucka vyhrála beze ztráty setu.

Je v háji psychicky.
Reagovat
EllNino
v háji psychicky je tu někdo jinej a Lucka to není :D
Reagovat
Frick
Ok, takže je stále v háji fyzicky. Ok. Tvůj názor.

Jak dlouho to budeš ty osobně důvody toho, že Lucka hraje jak 150. - 200. hráčka připisovat na vrub tý nemoci? Měsíc, dva do konce sezóny?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole co víš o nemocích. Co víš o infekcích? Jaké mají následky na tělo. Bavit se s tebou je jako se bavit s těžce mentálně postiženým člověkem, co je schopný papouškovat to samé dokola a nedokáže chápat normální věci.
Reagovat
EllNino
na mě nezáleží, já se z Lucčiny prohry nehroutím jako ty ...ale klidně do Wimbledonu tak počítej, požná dýl, já fakt nevím, těžko říct, každopádně nic jinýho, než čekání, ti stejně nezbyde, tak tu nepiš ty tvoje sáhodlouhý komenty o ničem, prosím tě o to
Reagovat
smazaný uživatel
Niňo, Frick spíš myslí, že Šafi neumí zas naskočit na tu nadšenou vlnu jaro 2015. Což si taky myslím. Ona je hodná holka a krásně hrála už dřív, ale ta auforie byla jen loni na začátku.
Reagovat
Frick
ty výsledky v druhý půlce sezóny taky nebyly tak zlý... OF ve Wimbledonu, finále v NH...

A na druhou stranu - i v tý první půlce sezóny měla Lucka řadu nepovedenejch turnajů - Sydney, Melbourne, IW, Miami, Prahu, Řím
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale nadšení jsem viděl zkraje roku až do přehánění s videjkama v létě. Teď nějak ani Roba už nevidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Laskavě zapni mozek, je vidět, že ho nepoužíváš.
Reagovat
smazaný uživatel
pockej, ale co pise tommr tak obr blbyho? Je to pesous akorat.. :-)
Reagovat
sprchon
Zajímá ho akorát, kdo by koho mohl ohrozit v žebříčku. Ani on ani Frick nemají zájem o tenis jako takovej. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak okolo svatyne zebriku jdu samozrejme po spickach, ale tak zas... od tommra lze si na rozdil od Fricka precist i normalni postreh z vyvoje hry, sem tam se mu i nektera hracka libi a jednou (myslim) jsem se mu i zasmala.. :-))
Reagovat
sprchon
Tak to já jsem se i u Fricka jednou zasmál. Postřehy ze hry? No, je to možný. :)
Reagovat
janek_da
to si pamatuju :)
Reagovat
tommr
hlavně že ty si strašně chytrej a tenisu rozumíš jako nikdo jinej. Puberta je strašná nemoc ... :(
Reagovat
sprchon
To jsi mimo. Já jsem amatér a snažím se učit jak od hráčů a hráček, tak od některých uživatelů TP. ;)
Reagovat
tommr
tak se uč a nesud. Zatím si tady nepředved nic co by tě opravnovalo hrát si na jedinýho spravedlivýho ... :(
Reagovat
sprchon
Vůbec nechápu tu poslední větu. :D Tys mě teď naučil jednu věc. Odteď ty tvoje komentáře nebudu občas ze zvědavosti zobrazovat, dál už nemám zájem, ignore.
Reagovat
tommr
jen doufám, že ti to taky vydrží. I já jsem po dnešku ztratil veškerej zájem o jakoukoli debatu s tebou ...
Reagovat
blixa
Ale chlapci chlapci, nenechte prchlivost cloumat vašim majestátem ! ;-)
Reagovat
misa
Žebříčky jsou důležité, natolik důležité, že bez dobrého rankingu si tenistka může hrát max. tak někde v klubu nebo v kvalifikacích ITF turnajů.
Reagovat
smazaný uživatel
Po takový nemoci bys chodil jak šnek ještě šest měsíců potom, a ty naděláš, že neni zpátky v top formě za pár týdnů.
Reagovat
Frick
Po bakteriální infekci, kdy ležela na "pokrají smrti" v tý formě za pár tejdnů byla.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš marja, strašně moc podceňuješ nebezečnost a hlavně dopat takové infekce na tělo. Zapni mozek.
Reagovat
Frick
Kdyby byla na tom tak špatně fyzicky, tak nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě potřebuje tu fyzičku zlepšit. To se obvykle hraním zlepší. Tvé argumenty jsou naúrovni 5 letého spratka.
Reagovat
smazaný uživatel
A pokud si myslíš, že se fyzička zlepší jen tak během pár týdnů. Tak seš ještě hloupější, než sem si myslel. Fyzicka se ztratí snadno, ale nabírá se zpět v řádech měsíců.
Reagovat
Frick
A jakto, že v Singapuru tu fyzičku měla dobrou? Dobrou natolik, aby smázla Kerber.

Nemělo to tělo bejt sakra v háji? 6 týdnů po tom, co ležela vyřízená ve špitálu?
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť se jí to prakticky ihned potom vrátilo? Ona tu nemoc neměla jen jednou, ale dvakrát, psalo se otom
Reagovat
EllNino
nejde o to, že by na tom byla špatně fyzikcy, v treninku mužeš bejt na tom fyzicky výborně a pak se nemužeš trefit do míče při zápase, radši už nic nepiš, protože ty tvoje zkreslené představy o tenise bez žebříčků a daní, to je někdy tak úsměvný, že to ani není možný
Reagovat
Frick
Ok, dobře. Takže zapomněla hrát tenis.

Proč ho ale nezapomněla hrát i v deblu?
Reagovat
EllNino
nebud ironickej, debl a singl snad nechceš srovnávat ne, navíc když si neviděl ani jeden zápas z Miami, může ti jako jednoduššímu člověku pomoct to, že v deblu je Lucka s Bethanií, nebere ho až tolik vážně a hlavně je asi tak z pětiny náročnej jako singl
Reagovat
Frick
Dobře ale věci jako cit pro údery atp. nedělání stupidních UE, to je snad pro debla taky třeba, ne?

Spíš ten debl by měl bejt o nižších nárocích na fyzičku - viz. Hingis která by singly nedávala právě kvůli jejich vyšší fyz. náročnosti.

Ale ty tady řikáš, že fyzicky je (relativně) v pořádku.
Reagovat
EllNino
však je, ale být v pořádku relativně na vrchlovej tenis nestačí, vždyť začínala od nuly, holky, se kterými hraje, žádnou pauzu neměly
Reagovat
janek_da
twl, jak si pamatuji, jak jsem se já vrácel po půl roce pauzírování. Rok! Rok jsem byl mimo, ale dost brutálně. Zpětně se divím, že někdo se mnou chtěl hrát. Co měla Lucy není nějaká rýmečka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jejich malý mozeček to nepochopí, je to zbytečný.
Reagovat
Frick
Kolik jsi vsadil?
Reagovat
Frick
Na druhou stranu - ve Stuttgart od ní nikdo nic čekat nebude, takže případné psychické svázání by být nemuselo a překvapí. Když ne výhrou, tak aspoň vyrovnanym zápasem.
Reagovat
smazaný uživatel
U Lucky spíš vidím problém v hlavě. Po loňských úspěších kariera pokračovala spíš videoherectvím, méně by bylo více pro ni. Jo, nemoce, ale Andělku na TM udělala, finále v NH,... Nevím, jestli Lucka je v módu přípravy jaro 2015, jestli lze vstoupit do stejný řeky včetně módu psýšky s videjkami (už by asi nemělo ducha, stejně jako mi to chybí ve hře). Jináč Kotyzovi s Kájou fandím.
Reagovat
Frick
Já už fakt nevim. Děsí mne, jak je to co 14 dní jak přes kopírák. Zklamání a víra v to, že to za 14 dní bude lepší. Pochopitelně, dneska je to ještě mnohem horší 1) Oblíbený turnaj 2) (Papírově)lehčí soupeřka než Jarka nebo Yanina 3) Trimuf z debla

Výsledek? NULA! Debakl s hráčkou, co nebyla v TOP 100. Kdyby aspoň ten jeden podělanej set nebo i TB či 5:7 ale ani to ne. NIC, NIC, NIC.

Osobně si myslim, že to nedává v hlavě. V deblu je zřejmě uvolněnější a tak jí to v něm šlo o něco lépe.

Na TOP 20 WCMD do Bogoty to nevypadá. Pokud ani o ní s Robem nepožádali, tak to už je něco, co bych jí ale skutečně vyčetl.

- Věřím, že kdyby vyhrála (jedno nad kym, jedno jak, ale K.UR.VA vyhrála), tak by jí to neskutečně pomohlo
- MD list v Bogotě je neuvěřitelně slabej, s trouchou štěstí by dostala fakt že nýmandku
- Žádný BYE, takže by nehrozila hráčka, co má za sebou výhru v prvním kole a tedy má aspoň nějkou formu

Pamatujete si nějaký jiný příklad toho, kdy by tak kvalitní hráčka měla tak strašné problémy s návratem po delší pauze?
Reagovat
EllNino
z tvého naštvání mi cukaj koutky ...:D
Reagovat
smazaný uživatel
mne vuuubec... taky mu uz zbyva jen lahev whisky a pistole.. :-((( ... :-)))
Reagovat
VlS
Doporučuju použít v opačným pořadí, ušetřena flaška wizoura, jako když najdeš:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v deblu není sama a Betyna je fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Po takový nemoci bys chodil jak šnek ještě šest měsíců potom, a ty naděláš, že neni zpátky v top formě za pár týdnů.
Reagovat
misa
https://cs.wikipedia.org/wiki/Bogot%C3%A1
Bogota je v nadmořské výšce 2600 m n. m.

Lucka nemá na takovou zábavu fyzickou kondici.
Reagovat
tommr
po deblovým titulu z Miami jsem od ní rozhodně čekal víc. Není na ní ale vidět skoro žádnej herní posun. Hraje strašně pasívně a předvídatelně a v závěru zápasu už myslím ani nestíhala fyzicky. Zdá se, že její současná výkonnost je dobrá akorát tak na toho debla ... :(
Reagovat
blixa
Možná by se měla sama za úsvitu zastřelit a ukončit svůj bídný život ....
Reagovat
tommr
k tomu není žádnej důvod. Holt to bude muset zkoušet dál a doufat, že se chytne dřív než se v žebříčku začne výrazně propadat. Navíc má ještě debla ve kterým už konkurenceschopná je i v současný formě ...
Reagovat
VlS
Ten posun je teda vidět zatraceně, pusť si záznam od Arabů, tam to nemělo vůbec žádnou šťávu, servis bída ..,.. Ale to jsou věci, který nevidíš v rankingu. Dneska v druhým setu začala odpadávat fyzicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak další vypadla....U Lucky to dlouho trvá, ale je fakt, že ze své nejlepší sezony padla rychle a na dlouho do nepříjemných zdravotních problémů. Přesto porážka od hráčky hodně nízko umístěné fákt bolí. Ach jo, Lucy.
Reagovat
VlS
Nevím, jen názor, možná blbej, ale servis už je OK, normální údery jak kdy, někdy špatnej timing, někdy OK, pohyb trochu ještě vázne což souvisí s timngem. Return nikdy nebyl Lucky parádní disciplína, ale teď je to vysloveně bída. Asi ještě chybí kus kondičky, ke konci už tam byly chyby z únavy, pár vypuštěnejch míčků a tak. Nedá se nic dělat, za 6 tejdnů 6 měsíční manko smazat asi nejde. Ale zas to bylo o kousek lepší, než minule, hlavně ty míčky už mají razanci i délku. Tak hodně štěstí v deblu.
Reagovat
sprchon
Tak tak, délka a razance dobrá. :) Škoda, že nemůže hrát ITF...
Reagovat
misa
Neboj, příští rok se dočká. (černý humor)
Reagovat
VlS
Jo, chtělo by to pár singlů v řadě, trest za loňský výsledky :-((
Reagovat
Frick
Ten zápas trval 1:10, holka, co nebyla nikdy v TOP 100 s ní neměla ŽÁDNEJ problém. To nebylo na 2:30 a tři nervydrásající sety. To byla NAPROSTO hladká porážka od 126. hráčky,
Reagovat
EllNino
na takovéhle úrovni ale momentálně Lucka je, čím dřív si to připustíš, tím míň se budeš musrt rozčilovat a stavět si vzdušné zámky
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, jak je těžký se vracet, po tak těžký nemoci? Asi ne.
Reagovat
VlS
Holka, která je někde a pokud jí tahle hra zůstane, tak za půl roku bude někde jinde. Nedívej se na ranking, ale na hru.
Reagovat
tommr
Chirico hrála sice dobře, ale žádnej oslnující výkon taky nepředvedla - a vlastně ani nemusela. Je třeba si prostě přiznat, že Lucka momentálně nemá výkonnost odpovídající jejímu postavení v žebříčku ... :(
Reagovat
VlS
No to samozřejmě nemá, po Rg se to srovná. Lucce by teď bylo líp, kdyby loni neskončila v desítce a neměla teď z toho plynoucí omezení. Ale s tím se časem srovná.
Reagovat
misa
Pokud nezabere ani v Evropě, tak bude mít příští rok velký problém složit rozumný turnajový program. Jsem hodně zklamaný, ale na mě nezáleží. Pro ni je to hodně smutná situace. Ve čtyřech zápasech neuhrála proti sotva průměrným WTA hráčkám ani set.
Reagovat
Jabadu
Lucy:
Chce to čas. Postavu má parádní, ta může klidně hrát ještě pět let. Bohužel, svět nespí.
Před několika lety nebylo možné, aby hráčka z druhé stovky nějak vážně ohrožovala hvězdy. Časy se mění ...
Reagovat
miledus
škoda, ale jdeme dál...
Reagovat
sprchon
Ty jo, ta kvalda je nabušená, to asi pojedu už i ten první víkend. :)

http://www.jtbopen.cz/pic/rubriky/qq.jpg
Reagovat
Carter
To vyzerá dobre ale ešte sa to určite preriedi. Napr. taká Magda nebude hrať. Ale odhlášok by mohlo byť čo najmenej...vyzerá to na jeden z najkvalitnejších internationalov :)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Donna se odhlásila a Katka nejspíš dostane divokou kartu do hlavní soutěže. Největším lákadlem pro mě nadále zůstává Monča Puig. :) Co se týče kvalifikace, tak bych byl rád, kdyby postoupila Sorana a Louisa Chirico, která právě teď porazila Lucku Š.
Reagovat
sprchon
Proč vůbec koukáš na tenis? :D Proč se nechodíš dívat na módní přehlídky nebo tak něco?
Reagovat
smazaný uživatel
Spršku, protože se modelíny nepotěj a nehekaj, To dá rozum, chápu Montyho:)
Reagovat
sprchon
Samozřejmě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, teď jsi to rozklíčoval... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, ale když vidím nějaké fotky z módních přehlídek, tak to na mě většinou působí spíš odpudivě. Mám rád teda jiné typy modelek, než jsou zrovna tam... Jinak jsem byl vždycky přes sport, ne přes módu. A že mám rád bonus např. v podobě pohledných tenistek, na tom snad není nic zlého. :D
Reagovat
sprchon
No mně někdy připadá, že ten bonus, kterej zmiňuješ, není bonusem, ale podmínkou. :D
Ale v poho, s tím "odpudivě" souhlasím. :)
Reagovat
EllNino
je to podmínkou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele pánové, nechcete se starat o sebe? :D Třeba o Katce mi tady slacker tvrdil, že je ošklivá. O Vice to tady tvrdí jeden zoufalec skoro denně... Nějak se mi ty hráčky musí líbit i vzhledově, to jo, ale zase bych neřekl, že mám ve všech případech nějaký mainstreamový vkus. :D Sorana a Louisa patří mezi širší výběr hráček, které se mi líbí a jsou mi sympatické, ale těch hezkých by se v Praze našlo určitě víc...
Reagovat
bIbec
WC-čka to budou mít asi těžký. Ale neva, aspoň si zahrají s pořádnými hráčkami.
Reagovat
Haitik
No, na Tamiru bych celkem jel.. :D Tak ještě Maruška aby dostala WC do kvaldy jako loni a jedu hned.. :-))
Reagovat
Dobry-den
To je hrůza. Mám celkem strach, aby kromě Kláry a obou Peter letos neukončila kariéru taky ta nejsympatičtější z českých (monackých) hráček :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, Lucka ma kdyztak debla
Reagovat
misa
Lucka se bohužel nemůže o nic opřít, že bych po skoro dvou měsících viděl nějaký posun se taky říct nedá.
Reagovat
EllNino
ale udělat s tím nemužeš nic bohužel ...jen čekat
Reagovat
misa
Čekat můžu, jen je otázka jak dlouho to bude bavit Lucku.
Reagovat
misa
a teď už bohužel vyhazuje skoro každý míč
Reagovat
VlS
return pořád moc nefunguje. Lucí , zaber!
Reagovat
smazaný uživatel
celkovy projev zatim nejlepsi, ale musi uz zacit palit ostrejma... a od boku.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak nezacala.. :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Ja mam pocit, ze zatim nefunguje nic
Reagovat
EllNino
Tady je vidět, jakej je obrovskej rozdíl mezi singlem a deblem ...
Reagovat
misa
je to smutné...
Reagovat
miledus
asi konec...... škoda
Reagovat
misa
Hráčka je ve finále grandslamu, na vrcholu kariéry a pak přijdou hloupé nemoci, které zapříčiní, že nestačí ani na tenistky druhé stovky. To je hrozně skličující.
Reagovat
EllNino
musíš vydržet, nedá se nic dělat
Reagovat
misa
Přichází brejk :)
Reagovat
miledus
třeba začátek obratu, kéž by
Reagovat
sprchon
První dojem dobrej, vypadá to, že si věří. :) Umisťuje, pohyb taky dobrej, není to vůbec ustrašený... Ale Chirico začala taky parádně, bude to těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
aaa.. ted zrovna opakovane spatny timing, nebude to uplne snadny...
Reagovat
smazaný uživatel
je to jen na streamu že? :/
Reagovat
misa
Lucka zatím neměla ve čtyřech servírovacích hrách Chirico jediný brejkbol :-(
Reagovat
misa
... a sama Lucka servis ztrácí :-((
Reagovat
sprchon
Hmm, ale těch nepřesností je tam pořád hodně. :( A Louise píše servis, tam se Lucy moc nechytá.
Reagovat
misa
Takže sedmý prohraný set v řadě od návratu.
Reagovat
George_Renel
Šafářové už se zametá kurt. :-)
Reagovat
rosm
Allertova jasna dvojka, uzlicek nervu je tak akorat Kvvitova s Pliskovou o Strycove ani nemluvim.
Reagovat
gigin
To dá rosm.
Reagovat
smazaný uživatel
zvlast ta strachy vecne roztresena Baruna se mi libi.. :-)
Reagovat
EllNino
to teda :D
Reagovat
blixa
No jo, tak se kolikrát tak klepe, že ani pořádně fuckovat nemůže ! :D
Reagovat
gigin
Tož to je po ní vidět hned.
Reagovat
Serpens
Proč Allertová? Takový uzlíček nervů je prozatím ve FC nepoužitelný, čekal jsem skoro s jistotou Karolínu, Báru a H+H...
Reagovat
smazaný uživatel
jakej uzlíček nervů?
Reagovat
Serpens
Viděl jsem finále v té Asii (nevím už jaké město), pod tlakem z FC to může dopadnout stejně
Reagovat
smazaný uživatel
Ale asi jsi nevidel zapasy drivejsi,napr.proti Halepove
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak, denča je skvělá, jenom zlepšit podání..
Reagovat
milik254
stejně jako hrát nebude :D
Reagovat
horska.kraslice
Snad jedině v případě, kdyby Bářiny problémy s ramenem přetrvávaly (ale nechci malovat čerta na zeď).
Reagovat
janek_da
Davidovi to přeju. Bude mu stačit zaměřit se na samotný tenis, koučování. Navíc Caro bude hodně vděčná, po tom jakou čočku jí dával na lavičce Piotr.
Jsem zvědav, jak se projeví jeho koučování na stylu tenisu. Čekám spíš vypilování prvků, na kterých Caro staví už teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu to taky přeju. Ale celkově tomu moc nedávám, neboť nevěřím tomu, že by se Piotr byl schopnej vzdát koučování dcery a přenechat to někomu jinému. A dva kohouti na jednom smetišti, to nemůže fungovat.
Reagovat
skott
Pokud si role jasně vyříkají hned na začátku, aby nedocházelo k nedorozuměním, tak by to mohlo fungovat. Ale s Piotrem se znají dobře a určitě i respektují dost na to, aby věděli do čeho jdou. Každopádně Wozniacki jako nereptající pracantka v tréninku může být příjemná změna a balzám na trenérovo nervy.
Reagovat
George_Renel
Jistým Montym pro nedostatek vlasů zesměšňovaný trenér nastupuje k:
http://sport.idnes.cz/david-kotyza-novy-trener-caroline-wozniacka-f3c-/tenis.aspx?c=A160406_084034_tenis_ten
Reagovat
Frick
To bude hodně komentářů
Reagovat
blixa
Ó jééé, to bude monty naříkat ! :D :D
Reagovat
blixa
Soudím, že to ani neschválil :D
Reagovat
Fanda67
Soudim ze je Caro zralá na vyloučení z Montyho týmu :-) , taková nezodpovědnost neporadit se s šéfem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
aby ho na tu ples ze same vdecnosti jednou jeste nelibl.. ;-)
Reagovat
George_Renel
Nebo mu koupí paruku :-).
A ještě lépe - pošle mu obrázek :-))).
Reagovat
smazaný uživatel
tak to kazdopadne... ale jeste nevime jakej.. :-)
Reagovat
sprchon
:D :D

Ale pro Caro snad dobře. Poslední dobou už jsem se na to nemohl koukat. :)
Reagovat
vibbi
Mimochodem, dnes spolu v Monte Carlu trenovali Caroline Wozniacki a David Kotyza.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt?
Reagovat
blixa
To by ovšem mohlo být slibné spojení ;-)
Reagovat
Fandina
Třeba bude Piotr trénovat Petru :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Chudák Petra, to si snad ani nezaslouží. :-)
Reagovat
Fandina
Už, aby si Petra našla nějakého trenéra, to je pořád řečí ohledně toho.
Reagovat
horska.kraslice
Horší varianta než strýček Toni?
Reagovat
VlS
Tolik zas nezlobila
Reagovat
vibbi
Osobne tomu rada nejsem.
Reagovat
blixa
A to proč ? Myslíš že Kotyza jí nepomůže ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych počkal. Jednak ještě nevíme, jestli ho nějak angažovala nebo šlo jenom o nějakou přátelskou výpomoc, jednak nevěřím tomu, že by se Caro vzdala Piotra a Piotr se vzdal jí, čili pokud by tam Kotyza nějak figuroval, tak spíš jako poradce než jako trenér. Navíc je otázka, jak dlouho by si od Piotra nechal kálet na hlavu.
Jediný plus vidím v tom, že jde o potvrzení, že Kotyza asi nebude zas tak špatnej trenér, když trénuje i s Caro.
Reagovat
Fandina
JJ trenér dvojnásobné Wimbledonské vítězky by měl být hodně ceněný.
Reagovat
sprchon
No, proč ne... Je fakt, že Caro by možná změna prospěla. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Caro by potřebovala udělat to, co udělala Petra - odstřihnout se od "loutkovodiče", který jí, byť s nejlepšími úmysly, neustále vodí za ručičku, říká, co by měla a neměla, co musí a nemusí, a být sama svým pánem. Jinými slovy úplně se odříznout od táty, tedy v profesním životě. Jinak se nic nezmění.
Reagovat
janek_da
Jsem nevěděl, že sleduješ i Caro.
Reagovat
Fandina
A ono to jde, sledovat tenis jen někoho? To je jasné, že člověk ví něco i o ostatních.
Reagovat
janek_da
pro natvrdle: sledovat tak podrobně, jako Petru
Reagovat
Fandina
pro natvrdé, nejde sledovat jednu tenistku, obvzlášť když nelze hrát tenis samotná, vždycky k tomu potřebuje druhé
Reagovat
sprchon
Může hrát proti zdi. ;)
Reagovat
Fandina
Když ta je pořád stejná :-)
Reagovat
sprchon
To může bejt výhoda, je spolehlivá. :)
Reagovat
Fandina
No právě, tenisty na kurtu jsou jednak každá jiná a jednak pokaždé jiné, takže zeď je k ničemu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To, že se zajímám hlavně o Petru neznamená, že nemám přehled i o ostatních.
Reagovat
janek_da
Hm, asi znáš hodně detailně poměry z Carolinina okolí, buď osobně nebo od důvěryhodné osoby.

Být to jiný, řeknu si, že kecá blbosti a nechám to plavat. Jenomže u tebe se tyhle suverenní hodnocení jiných tenistek diametrálně liší od přístupu k Petře. Kdy ti nevadí zhola nic a všechno omlouváš.
Reagovat
Fandina
To co řekl o Caro ví každý, kdo jen trochu sleduje tenis. Že měla Caro někoolik trenéru chvilku a pak se vždycky vrátila k tátovi, se také ví, takže nevím, co se ti na tom od iqeho nezdá. Navíc, když návštěvy Piotra na kurtu jsou vyhlášené.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, že Caro je na tátu hodně fixovaná a on s ní pořád jedná jako s malou holkou, na to člověk ani nemusí moc znát její okolí, to je hodně patrný už z toho, jak s ní jedná třeba na kurtu.
Reagovat
Krisboy
Dobrá volba!
Reagovat
Frick
Otevře si...

http://www.tenisportal.cz/zebricky/wta-zeny/?country=ceska-republika&season=2016&date=2016-04-04

Kvitová, Šafářová... ti se omluvily.

Takže Plíšková Ka., Strýcová, Allertová, Hradecká

Nebo jste si mysleli, že je to podle současný formy? :-D
Reagovat
EllNino
zase pyskuješ ? :) ...tvl
Reagovat
janek_da
No né, má pravdu přecedo. Pernilla letos jediný prohraný zápas. A kde je?
Reagovat
VlS
ABenešová neprohrála ani jeden ;-)
Reagovat
tommr
ale přesto asi poprvé s Pálou tak úplně nesouhlasím. Pochybnosti mám zejména u Lucky Hradecký. Myslím si, že místo Lucky měl Pála dát šanci Kristýně Plíškový nebo pokud mu šlo jen o debla tak aspoň nominovat Háčka kompletní ...
Reagovat
mkubis17
háčka kompletní by byla blbost, zbytečně velkej risk mít jenom dvě slušný singlistky
Reagovat
VlS
Já bych Háčka už nechal háčkama, jedna 30 je až dost. Kristýna teď cosi ukazuje, mohla tam klidně jet.
Reagovat
blixa
Možná je Hráďa dobrá parťačka pro psychiku ženstva. I takové jsou potřeba.
Reagovat
horska.kraslice
Souhlasím. LuckaH je osvědčená FCapová harcovnice. V případě této oslabené sestavy by nebylo z hlediska psychiky vhodné zařazovat novou hráčku, aby se otrkala. To můžou udělat momentálně Švýcarky, které mají v aktuální sestavě tři top tenistky.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že Týna bude mít když bude ve FEDu co se týká sžití výhodu, když tam má dvojče.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky na ni dojde,kdyz nepolevi
Reagovat
Fandina
Já jí věřím, podle mě půjde nahoru, přece jenom má výborné podání a umí i zatlačit.
Reagovat
smazaný uživatel
To podani moc dneska asi neukazala,kdyz sla podavat na5:3ve druhem a projela 4:6
Reagovat
horska.kraslice
Já bych to tedy tak jednoznačně neviděla. Co když právě případný rodinný klan v sestavě FC rozklíží atmosféru? Možnosti jsou všelijaké.
Reagovat
sprchon
Háčka nebrat!
Reagovat
Frick
Slépé střevo NEBRAT

Až na Nadala a Mitu. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Je podle mě naopak logická a správná. Ve srovnání s Týnou má už s Fed Cupem zkušenosti a je to kvalitní deblistka. Týna nemá ani jedno z toho.
Reagovat
tommr
a kde má Kristýna ty zkušenosti nabrat když se do nominace nedostane ani při absenci našich nejlepších?
Reagovat
smazaný uživatel
V první řadě na okruhu. Posledních pár let se plácala na podřadných turnajích, na nejvyšším WTA okruhu hrála jen sporadicky. Letos se konečně trochu chytla, ale to (zatím) nestačí.

Její čas ve FC ještě přijde.
Reagovat
Frick
Jeden titul mají.

Ono možná bych nechal sedět Denču. Ta navíc tedy odpískává Stuttgart a zahraje si až v Praze.

Tímhle způsobem se fakt ani do tý TOP 50 nedostane. Fakt nechápu, proč nehraje ty Katowice. Zranění moc nevěřim.
Reagovat
bIbec
souhlas. Hradecká může být platná hlavně pokud by bylo potřeba jednu hráčku do debla (místo Báry či Karolíny). Kristýna je v mých očích tak nějak nepoužitelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje lepe,nez drive
Reagovat
bIbec
no to asi jo, ale pořád jako moc nevím, co by tam dělala. Pokud by bylo potřeba nahradit singlistku, tak Denisa je rozhodně lepší volba. Pokud deblistku tak Hradecká je taky lepší volba jak ta Kristýna.
Reagovat
turista
Proč nechal doma Kristýnu Plíškovou nechápu. Konečně začíná trochu prodávat to co umí a Fedcupová zkušenost by se jí jistě hodila do budoucna.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože měl lepší volbu.
Reagovat
VlS
Pálova odpovědnost, Pálovo právo vybrat, ale nadšenej nejsem. První tři jsou jasná volba, ale co s tou Luckou?
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť kromě ní nikdo jinej nebyl.
Reagovat
sprchon
Ta se nejspíš do hry vůbec nedostane, nejlépe ani Denča... Ale zase koho jinýho? Jedině dobře hrající Týna, ale ta by se do singla nedostala a pokud bude Bára v pořádku, tak ani do debla.
Reagovat
VlS
Moc nevěřím, že tam vyhrajeme, tak bych spíš přidal nějakou mladici, ale není to moje odpovědnost.
Reagovat
sprchon
Uvidíme. Jako Belinda teď moc nejede a proti ranařkám jako je Kája nebo Hráďa moc hrát neumí. Timea se teď rozjela, ale i tak na ni některý naše hráčky mají. ;) Bude to hodně těžký bez Petry (která ale v minulém kole stejně nepomohla) a Lucky.
Reagovat
sprchon
Martina jednoznačně až na případnýho debla a Golubic asi těžko. I když taky nehraje špatně, má jednoručnej BH.
Reagovat
Frick
A jakou? Sinkakovou? Neschopnou! Smitkovkovou? :-D Omalovánku? Ta by asi ostatní vzala do tatto studia, že si musej udělat nějakou společnou týmovou kérku....

U Máři a Markéty ten čas přijde později
Reagovat
sprchon
A teď koukám, že Barča porazila Timeu třikrát 2:0 na sety. :) Ale to nemusí nic znamenat.
Reagovat
tommr
Kristýna si mohla aspoň vyzkoušet atmosféru v týmu. Lucka v její současný formě je tam v podstatě na nic ...
Reagovat
smazaný uživatel
Rychle zapomínáš. Charleston se Lucce sice nevydařil, ale v Miami hrála velice slušně.
Reagovat
tommr
v Miami hrála poměrně slušně, ale proti Vinci nezvládla koncovku což je pro vypjatý FC zápasy dost zásadní nedostatek ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik vypjatých koncovek v posledních letech pravidelně nezvládala Týna, to už jsi zapomněl?
Reagovat
tommr
pro nominaci by snad ale měla bejt rozhodující momentální forma a ne výsledky z minulých let ...
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno má při rozhodování svoji váhu. I výsledky z minulých let.
Reagovat
sprchon
Snad bude Barča oukej. :)
Jinak Pála vsadil opět na singla, super.
Reagovat
smazaný uživatel
Při absenci Petry a Šafi sestava poměrně očekávaná. Švýcarky v plné sestavě s Bencicovou, Baczinskou a Hingisovou jsou proti naší oslabené sestavě (a že Petra chybí, to oslabení je, ať si říká kdo chce co chce) favoritkami, ale palce držet budu.
Reagovat
Frick
To jsi měl strach, že by sis je pletl? Asi jo, co?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist