Fed Cup: Tým povede Kvitová, po osmi letech se vrací Zakopalová

29. 1. 2014, 12:07
Aktuality 181
Se staronovou tváří v týmu vyrazí české tenistky do Španělska k utkání prvního kola Fed Cupu. Kapitán Petr Pála nominoval pro utkání v Seville světovou šestku Petru Kvitovou, Lucii Šafářovou, devátou deblistku světa Andreu Hlaváčkovou a Kláru Zakopalovou, která naposledy reprezentovala v roce 2006.
Petr Pála, Šafářová a Kvitová

Petra Kvitová a Klára Zakopalová jsou tento týden na turnaji v Paříži a Andrea Hlaváčková v Pattaye. "Budu rád, když se na těch turnajích zdrží co nejdéle, i když by to zpozdilo jejich příjezd, ale to nevadí, aspoň vím, že si přivezou dobrou formu. Přeju si, aby došly co nejdále," uvedl Pála na facebooku fedcupového týmu po oznámení české nominace.

Dá se očekávat, že do dvouher Pála nasadí Kvitovou a na pozici "dvojky" může počítat se Šafářovou a Zakopalovou, která svůj zatím poslední zápas odehrála před osmi lety v Thajsku. Do čtyřhry pak s párem Šafářová/Hlaváčková.

Ve španělské nominaci kapitánky Conchity Martinezové nečekaně chybí Garbine Muguruzaová (35.), letošní vítězka turnaje v Hobartu, kde ve finále porazila Zakopalovou, a osmifinalistka Australian Open. "Je to překvapení a jsem zvědavý, jak se s tím poperou. Doufám, že my lépe než Španělky," řekl Pála.

Španělský tým tvoří Carla Suárezová (16.), Maria-Teresa Torróvá (65.), Silvia Solerová (77.) a Lara Arruabarrenaová (99.). "I když hrajeme venku, na antuce, doslova pod širým nebem a teplota nebude nejvyšší, myslím, že určitými favority na postup jsme," řekl Pála.

Pálu trochu překvapilo, že mezinárodní federace ITF povolila hrát v únoru zápas pod širým nebem. Teplota má být kolem 13 stupňů a může i pršet. "Čekal jsem, že se bude hrát v hale nebo někde na Kanárech, kde by byla teplota vyšší. Nebude to úplně příjemné, ale třeba budeme mít štěstí a počasí se umoudří," řekl.

Se Španělkami se Češky střetly doposud pouze třikrát a vyhrály jen poslední vzájemný zápas na brněnském Výstavišti v roce 2009. O dva roky dříve se hrálo na antuce v Palafrugellu a Češky prohrály 1:4. Fedcupovou premiéru si tehdy ve čtyřhře za rozhodnutého stavu odbyla současná česká jednička Kvitová.

Komentáře

181
Přidat komentář
smazaný uživatel
A proč vlastně Klárka nastupuje až teď? To nechtěla ona, nebo naši kormidelníci týmu o ni neměli zájem?
Reagovat
misa
že tahle sezona v podání Petry Kvitové bude jenom pro otrlé fanatiky. Na začátku roku byla velká očekávání, ale zřejmě i letos to budou zcela nevyzpytatelné výsledky, častá omezení kvůli zdraví. Těžko říct, jak se vyvine její vztah se Štěpánkem, atd. Fandit Petře je opravdu náročné a doufám, že se její letošní sezona alespoň přiblíží té loňské.
Reagovat
Jan
která byla "výborná".
Reagovat
Fandina
Jan, proti ostatním našim holkám ano.
Reagovat
Jan
Máš pravdu, jako vždy :)
Reagovat
Denis92
Petra Kvitová
I really wanted to play in Paris today but I was having breathing problems during practice and unfortunately, after seeing the doctor I had to make the decision to withdraw. I'm really sad for the tournament and fans that I can't play here I hope to be back stronger
Reagovat
PetaM
Všimli jste si, že Petra nakonec nenastoupí a do hlavní soutěže tudíž místo ní nastoupí Barča Záhl.-Strýcová? Nevíte, co se děje?
Reagovat
PetaM
Tak jo, už vím, Petra je nemocná - Respiratory illness. Tak snad se do FC dá dokupy ... :(
Reagovat
PetaM
I really wanted to play in Paris today but I was having breathing problems during practice and unfortunately, after seeing the doctor I had to make the decision to withdraw. I'm really sad for the tournament and fans that I can't play here I hope to be back stronger
Reagovat
Fandina
Tak to je škoda. Petra má pech. Tak držím palce Báře ... pojď pojď pojď
Reagovat
PetaM
Je to škoda, ale zdraví je přednější. Asi se chce šetřit nejenom na FC, ale i na další turnaje, kdyby hrála, Bůh ví, jak by se jí to mohlo ještě zhoršit a vynechala by více turnajů, takhle je to asi lepší ... :)
Reagovat
Fandina
Já doufám, že je to jenom momentální. Sama napsala, že se jí dýchalo špatně při tréninku a že jí doktor doporučil nenastoupit. Podle mě to jsou pořád ty její zdravotní problémy, snad to nebude nic vážnější.

PS: také by to mohla dávat Petra na facebook i česky ... úsměv
Reagovat
petrulinka
Já jsem se trochu bála, že to přijde. Přece jen ten přechod z +40 °C do -10 °C je pro lidi s astmatem celkem drsný. A já se tak těšila na dnešní večer. No tak kouknu alespoň na Barču, snad se nebude moc rozčilovat :-)
Reagovat
PetaM
Tak zrovna tohle jí nevyčítám, je to po hodně dlouhé době, co něco napsala jen Anglicky. Asi to napsala hned po vyšetření u doktora. Zřejmě teď balí a jede domů. A navíc, zase tak těžký text to není :D :D Google překladač to přeloží celkem dobře :)
Reagovat
Fandina
PetaM ... v pohodě, já si to taky rychle přeložila. Jen mě to tak napadlo, že je to jen anglicky, jinak to tam má i česky. Já Petře nic nevyčítám, tohle je spíš ironie ... úsměv
Reagovat
PetaM
Jasně, však ok :) Zase tak těžkou angličtinu nepoužívá :D A když mluví, je jí hezky rozumět, ne jako rodilým angličanům/američanům, kteří melou melou a já rozumím každé 3 slovo :D :D
Reagovat
tommr
Andrea postupuje na turnaji v Pattayi nejen v singlu, ale i v deblu. Dneska vyhrála spolu s Medinou Garrigues nad taiwansko-thajským párem Chuang+Kumkhum a je už v semifinále ...
Lucka Hradecká naproti tomu skončila v Paříži jak v singlu tak v deblu už po prvním zápase ...
Takže výsledky z poslední doby mluví jasnou řečí o tom, že nominace na FC je správná ... :)
Reagovat
Fandina
Nejsem hater nikoho a mám radost, že Andrejka pokračuje a držím palce. Andy ... pojď pojď pojď
Reagovat
PetaM
Na zamyšlení? Já jsem řekl, že proti Andree nic nemám, a že jí v deblu fandím. Jediné, o co mi jde, je to, jak odkopla Lucku. To je všechno. A mimochodem, proč místo Andrey není v týmu Květa? Andrea má ČF na AO, Květa tam uhrála Semi. Teďkom je ve ČF v Paříži, celkem porovnatelné výsledky, tak proč Andrea? ;) Já vím, protože hraje s Luckou Š. ;)
Reagovat
petrulinka
Možná jen tvůj mladý věk tě omlouvá, protože kritizovat někoho jen podle různých vyjádření a článků v médiích mi nepřijde správné. Jeden příklad ze života. Jedna mladá paní se dvěma dětma se z ničeho nic odstěhovala k příteli, to byl poprask. Na venek působili s manželem jako velmi harmonický pár, až by jim to kdokoli mohl závidět a najednou toto. To bylo pomluv a zlých řečí na dotyčnou paní, všichni na ni plivali a házeli špínu, jak je hrozná, co chudák manžel, jak to asi nese a tak. Jenže ten vztah vypadal pouze na povrch v pořádku, ale nebyl. Dnes je paní už 15 let v novém vztahu a neměnila by. Tím vším chci říct, že když jsi u toho nebyl, tak nesuď. Nikdy nemůžeš vědět, co mezi holkama bylo a nebylo a je to jen a jen jejich věc.
Reagovat
PetaM
Je to jejich věc, já mám pouze svůj názor :D Jak jsem psal včera (nebo už to bylo asi dneska :D ), nikomu ho nenutím. Myslet si o tom můžu, co chci a nikomu neříkám, že si musí myslet to samé. Já si o Andrei v téhle věci myslím svoje, toť vše. V ostatních věcích mi je jedno :) :) Na OH mi byla sympatická, pak to nějak už přecházelo. Ale pořád jí v deblu fandím, tak co pořád všichni máte :D Jasně, nemám ji rád JEN V TOM PŘÍPADĚ, jak se podle mě zachovala k Lucce, jinak mi nevadí. Tak mi pořád nepředhazujte, že jí nenávidím všude, v každém případě, už mě to nebaví :D :D
Reagovat
Fandina
Já už jsem tu dole psala, že mě nevadí způsob, jak se rozešly, mě vadí, že se rozešly, protože byly úspěšný pár. Jinak si nemyslím, že případ s manželkou je možný aplikovat tady. A souhlasím s tím, že co nevidím, tak těžko mohu vědět, jak to probíhalo. Ale tady je jasné, že Andrejka navrhla rozchod Lucce sama a nečekaně a hlavně po úspěšném GS. Je to jiný případ.
Reagovat
Frick
Nevíte, je nějaká minimální teplota, při které se může hrát venku? Resp. jakej "nejchladnější" turnaj/zápas pamatujete?

BTW: Pokud by jsme někdy hrály SF Fed Cupu doma a hodila by se nám antuka, tak by se to třeba risklo a šlo by se na Štvanici?
Reagovat
VlS
Myslím že by to šlo nejlíp na starý štvanici na zimáku na bruslích :-)
Reagovat
Fandina
Když byla Štvanice úplně mladá, tak se tam FED Cup hrál. Bylo to v roce 1986 a byl to ten památný FED Cup, kde hrály proti sobě Navrátilová a Evrt na jedné straně a Mandlíková a Suková na druhé straně. A bylo to za totáče a byl to určitý protest ze strany diváků proti režimu, který nechtěl mluvit o Navrátilové, protože odešla do USA. Lidem ani tenkrát nevadilo, když vyhrávala nad našima holkama a i jinak jí vzdálali hold na kurtu a tleskali jí.
Reagovat
tommr
kdy se to ale tenkrát přesně hrálo? Pokud vím tak dřív byl systém i termíny FC úplně jiný než jsou ted. Momentálně se FC zápasy hrajou jen na začátku a na konci roku kdy jsou u nás příliš špatný povětrnostní podmínky na to, aby se hrálo venku pod širým nebem ...
Reagovat
Fandina
Bylo to v letě, bylo vedro. A tady je i odkaz z ofika.
http://www.fedcup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=20004010
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise právě opakují záběry z loňského finále DC v Srbsku. Bylo to úžasné a já tam byla při tom. Jak to vidím, všechno se mi vybavuje. super super super!!!
Reagovat
PetaM
Nemáte někdo prosím vás stream? Celý den byl vypsaný a už tam není :(
Reagovat
Fandina
Škoda Klárka. Nebylo to špatné, ale Kerber byla nad její síly.
Reagovat
VlS
prohrála, škoda. Ale s tím servisem by to fakt chtělo něco udělat.
Reagovat
PetaM
No, myslím, že už je celkem pozdě. V tolika letech :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mně přijde, že to Klára kolikrát prohraje už předem, i když ve 2. setu zabojovala.
Reagovat
VlS
Ale ona nepodává vždycky tak blbě, teda druhej servis je slabej vždycky, ale první tak hroznej není.
V tolika letech hraje docela dobře, BH i FH hodně slušný, voleje a hra nad hlavou taky. Ona je taková nenápadná, ale vůbec nehraje zle.
Jinak ty mě dneska s tím svým svatým tažením proti Andree štveš. Když píšeš o " hrozným způsobu jak TO udělala" , tak by mě zajímalo, jak to teda udělala. Pokud vím, tak jí po USO řekla, že chce hrát s Luckou Šafářovou. Asi si s ní líp rozumí, nebo si s ní užije víc srandy, a co?
Tak tady buď napiš, co hroznýho udělala, nebo ji přestaň prudit.
Reagovat
Fandina
Sice to nebylo na mě, ale proč svaté tažení? PetaM to napsal jasně. Naštvala ho, že se rozešla s Luckou Hradeckou. Já mu rozumím. Mě také naštvala, protože spolu vyhrály dva GS a stříbro na OH a najednou jí řekne, že spolu hrát nebudou. Samozřejmě je to jejich věc, ale mě to hrozně mrzí, že to udělala.
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě to, že tak, jak to popisuješ, to neudělala. Podle LH ještě po US Open spolu plánovaly letošní sezónu a na podzim spolu odehrály ještě jeden turnaj s tím, že do konce sezony se už budou každá věnovat jenom singlu a debl zase až letos. Pak ale Andrea během možná 14 dnů úplně otočila a oznámila LH, že s ní už hrát nechce. Ale o určitě dobře víš, řešilo se to tu myslím dostatečně intenzivně..
Reagovat
VlS
Nevím to, co jsem četl prohlášení obou někdy loni po tom co to oznámily, tak se prostě nedohodly na pokračování. Zaručený informace od neučastníků té debaty neberu vážně. Každej si totiž může napsat a říct co chce a co jak opravdu bylo ví jen ty dvě. Srebotnik se loni vykvákla na Květu a letos na AO zas hrály spolu. Nevím jak tyhle cěci fungujou a nemám potřebu to hodnotit a beru fakt, že teď někdo s někým hraje a teď ne. Jak chceš někoho donutit, aby hrál s někým, s kým už hrát nechce? A kčemu by to bylo?
Reagovat
VlS
já číst umím a nepotřebuji vykladače, co Peťa M píše. Ptám se jeho, tak odpověď je na něm a ne na tobě.
Reagovat
Fandina
Podle toho, jak si to psal, tak to nevypadalo, že umíš číst. PetaM tady psal x krát, že mu vadí, že se rozešly, takže sis to mohl stokrát přečíst. A jinak, že to nevadí tobě, že se rozešli, jiným to může vadit. Není to nic nepochopitelného, že se tak ohrazuješ.
Reagovat
Fandina
oprava rozešly tvrdé y holky ... úsměv
Reagovat
slacker
Psal ve stylu ze Andrea je kriva svine ktere by mel kazdy slusny clovek ukazat jen svoje zada a Lucie je opustena chudinka.
Reagovat
Fandina
Napsal, že mu takový rozchod připadá jako kudla do zad. Tak nepiš něco jiného, než psal. Netvrď, co není pravda.
Reagovat
slacker
Laskave si vsimni uvozeni "ve stylu" a nauc se rozumet vsem vyznamum teto fraze
Reagovat
VlS
ty musíš mít vždycky poslední slovo co, opravdu na tvoje tlumočení nejsem zvědavej.
Reagovat
Fandina
Já netlumočím. Nejsem PetaM překladatel. Předpokládám, že ti odpoví. Psala jsem svůj názor. A děkuji za tvoji slušnou odpověď.
Reagovat
Fandina
slovo ve stylu nebylo v uvozovkách a za tím následovalo něco hodně neslušného od tebe, což převýšilo výroky PetaM za hranu slušnosti. A napsal si to ty, ne on. Nauč se být slušný.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tlumočím jenom to, co řekly holky samy. A opravdu tam nešlo o vzájemnou nedohodu na pokračování, ale o to, že Andrea LH suše oznámila rozchod. A že ten rozchod nebyl úplně v pohodě, o tom jasně svědčí aktuální Pálova nominace.

Nikdo tu nenutí Andreu, aby hrála s LH dál, ostatně jí tu ani nikdo nevyčítá samotný rozchod. Je jí vyčítán způsob, jakým to provedla.
Reagovat
Fandina
Mně osobně je jedno způsob, jakým se rozešly a to, že to nebyl rozchod po dohodě vyplynulo z prohlášení Lucky. Ta o to nestála a byla překvapena, že jí Andrejka postavila před hotovou věc. To samé řekl trenér Lucie. Mně mrzí, že spolu holky nehrají dál, když byly úspěšné. To mě mrzí. Způsob neřeším, ale mě mrzí ta realita rozchodu.
Reagovat
slacker
Tak pro trubku jako ty uplne polopate.
- ve style je v puvodni vete "ve stylu" je citace s puvodni vety. Uvozovky pouzivam abych ohranicil citaci
- co nasleduje za "ve stylu" je umyslne emocionalne zesileno aby lepe vynikla absurdnost puvodniho osocovani
Reagovat
Fandina
Až na to, že to co si psal ty bylo natolik zveličeno, že to neodpovídalo výroku PetaM. Ty si změnil svým přirovnáním jeho výrok. Zveličil si ho, udělal si ho neslušným. Takže nemáš pravdu. Ty přeháníš.
Reagovat
VlS
Nevím, jakou formou mám někomu říct, že už s ním nechci hrát, obchodovat, spát, chodit na pivo ........ jinak, než že mu to řeknu. To jí měla říct neříct, oblečená- neoblečená, s usměvem-bez usměvu ........... . Fakt tý debatě nerozumím. Hledal jsem autentickej text, kde by to Lucka osobně tak řekla. Viděl jsem prohlášení, že Někdo slyšel, že Lucka někomu říkala, že ........
No tak to je přesně to, co neberu vážně. Mám vlastní trpkou zkušenost, jak tahle tichá pošta funguje, je to prastaré, přečti si Nerudovi povídky, hlavně, jak si pan Rybář nakouřil pěnovku. Já ji četl a odmítám model fungování malostranské drbny poloviny 19. století. To dneska předvádís Jiříku ty s Peťou.
Reagovat
smazaný uživatel
I mě mrzí realita rozchodu. Ale to je - na rozdíl od způsobu provedení - věc, kterou Andree těžko můžeme vyčítat.
Reagovat
slacker
Zpusob naprosto korektni a hlavne vcas
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě hledáš špatně. Hodně výmluvný je rozhovor s LH, který na to konto vyšel na idnesu.
Reagovat
smazaný uživatel
Abych ti to hledání trochu usnadnil: http://sport.idnes.cz/tenistka-lucie-hradecka-o-rozchodu-s-andreou-hlavackovou-pz0-/tenis.aspx?c=A131105_152224_tenis_elv
Reagovat
Fandina
Jenže já to Andree vyčítám. Vím, nemám na to právo, ale stejně jí to v duchu vyčítám, že spolu nehrají. Ano, mě to vadí, že se takhle rozhodla. Kdyby to nebylo těsně po GS, tak to ještě beru, ale takhle, čtvrnát dní po druhém GS. Nepochopitelné.
Reagovat
slacker
Smesne.
Zajimave je jak je personalne propojene fantaticke kridlo Kvitovcu a Hlavackobijci :-)
Reagovat
Fandina
Vážně máš pocit s té diskuse, že jejím hlavním smyslem je propojení nějakých křídel? Jestli ano, tak si mimo.
Reagovat
Fandina
oprava z té diskuse ... úsměv
Reagovat
PetaM
Pardon, vůbec jsem si nevšiml, že tady něco komentujete :D Tak abych to tedy objasnil :D Už to tady sice padlo, ale napíšu to sám. To, že se Háčka rozpadla bych bral, jasně, pohodka, páry se rozpadají. Ten způsob ne. Z Lucčina vyjádření je jasně patrné, že si spolu plánovaly Austrálii (a to by nedělaly, kdyby se chtěly obě rozejít). A pak najednou bum, blesk z čistého nebe a Andrea oznámila Lucce, že je konec. Ano, tady už začínají spekulace, proč k tomu došlo. Mám pár verzí, ale žádný normální a čestný člověk si něco neplánuje s někým něco a pak se na něho vyse*e. To dělají jen skety. A mimochodem, Lucčino vyjádření podporuje i vyjádření jejího trenéra, který řekl to samé, že si plánovaly Austrálii, a že nechápe, proč to Andrea udělala. Já si Andreu nijak jinak do pusy neberu. To je jediná věc, kterou jí vytýkám. Nic jiného proti ní nemám. Ať si v singlu hraje, jak chce, nezáleží mi na tom. V deblu jí fandím, protože hraje s Luckou Š. a z mé strany by nebylo fér nefandit Lucce, když jsem jí fandil i před tím, než začala hrát debla s Andreou. A taky mi hned v první chvíli, kdy se dostalo na povrch, že Háčka končí, bylo jasné, že Lucka H. bude z FC vyštípaná. Jasně, kdyby si Andrea našla parťačku z jiné země, bylo by to o něčem jiném, jenže ona si našla druhou nejlepší singlistku. Takže to bylo ihned jasné. Ano, je to můj názor na to, co se stalo mezi Háčkama - přebral jsem si vyjádření všech, do mé teorie zapadají. Nikomu svou teorii nevnucuji, pouze se o ní vyjadřuji a sdílím ji. Každý může mít svou, na to má právo. Pro mě z mé teorie vyplývá prostě tohle. Někomu se to líbit nemusí a někteří mohou souhlasit. Tak, myslím, že jsem se vyjádřil asi jasně :D
Reagovat
PetaM
PS.: Samozřejmě jsem myslel druhou nejlepší singlistku Česka :) A ještě k té teorii, nemusíte s ní souhlasit, jen žádám, abyste mi nenadávali za to, že takovou mám, a že je v rozporu s tou vaší. Nemusím mít stejný názor, jako vy. Ale vím, že VIS to nemyslí špatně, jasně, do Andrey možná trochu více šiju, ale jenom ve spojitosti Háček - a teď i Fed Cupu, jinak jí nechávám být, ať si žije jak chce.
Reagovat
slacker
Vase teorie neni dost silena aby mohla byt pravdiva :-)
Planovat Australii drive nez v lednu je ponekud predcastne a provizorni
Reagovat
slacker
Co znamena "vystipat z FC" ... tohle neni nesmyslne hledani viny kde zadna vina neni?
Reagovat
PetaM
Jasně, budou plánovat Austrálii v Lednu, když v Prosinci začíná. Logika forever.
Reagovat
PetaM
To je jednoduché, kdyby teď hrály spolu, ve FC by byly obě. Ale vzhledem k tomu, že Andrea si našla za parťačku zrovna Lucku Š., tak to bylo celkem jasné. Zbytečné mít v týmu 3 deblistky. Jasně, byly 3 deblistky i v minulosti, jenže to Andrea hrála s Luckou H. a tudíž kombinace s Luckou Š. a Petrou byly nevyhovující, protože neznaly své reakce.
Reagovat
slacker
Z mozneho vykladu Australie sem si vybral AO. Jestli tim bylo mysleno prvni turnaj na austraskem uzemi, na tom meni pramalo.
Infomace o rozhodu jsou z rijna .... fura casu.

Vy me pripadate jak Helena Vondrackova co radila jako furie kdyz ji Kubisova s Neckarem odrekli turne Golden Kids :-)
Reagovat
Fandina
Jak řádila Vondráčková nevím, ale mě rozchod Háček hodně mrzí.
Reagovat
slacker
Sem netusil ze to bude takova "krivda" kdyz jednu nominuji a druhou ne. Ani jedna to nema predplacene
Reagovat
PetaM
A jak můžeš vědět, kolik je v tenise "fůra času"? Víš, kdy se domlouvají debly? Dělá plán na další rok? Lucka se vyjádřila jasně. Obvolala asi 7 holek, všechny už měly parťačky - včetně Květy. Takže asi to nebylo tak brzo ... To, že do konce roku zbývaly 3 měsíce na tom nic nemění. Evidentně bylo pozdě.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že je v tom jasné logika. Andrea dala Lucce sbohem. Andrea ve FC zůstala, Lucka ne. Náhoda? Na to, že je Andrea blondýna, ten plán vymyslela pěkně.
Reagovat
slacker
Verim ze te to mrzi, me take. Ale neni moudre teatralne hazet vinu jen na jednu stranu a pri kazde priletosti se vyznat ze sve zhrzenosti :-)
Reagovat
Fandina
kdyby se Háčka nerozešly, byly by tam obě a byla by to jistota, že když nevyjde singl, je v zádech debl. Takhle, když se nebude dařit Šafi v singlu, nebo se zraní, tak těžko nastoupí zase v plné polní ještě do debla. Když byly Háčka, nebylo co řešit. Petra Lucka, případně někdo jiný, Klárka nebo další singlistka, kdyby Lucie nemohla, byla nemocná, vůbec nejela.
Reagovat
PetaM
No nic, to je jedno. Díky za pokec, je pozdě, dobrou :)
Reagovat
Fandina
slacker ... tak to jsem ráda, že tě to také mrzí, mě taky a na nikoho špínu neházím ... úsměv
Reagovat
slacker
Tak debly se podle mne lepi do posledni chvile, kdo ma chut cas a partnera se do turnaje dostane kdyz si zamane.
Reagovat
Fandina
Debly se jak je vidět u těch předních deblistů a to Háčka byly domlouvají většinou na celou sezonu. Zřejmě jim jde o účast na TM, tam je nominace po párech. Ti kdo debla pravidelně nehrají, tak se třeba opravdu domluví na místě, nebo až když uvidí někde někoho napsaného, že je volný a připíší se k němu.
Reagovat
slacker
A take se me zda ze se hodne precenuje ta touha byt v teamu FC. Je to hlavne proto ze diky forme Petre Kvitove mame kazdy rok velkou sanci ziskat titul. Ted dostala sanci Klara Zakopalova. Ta je v tymu misto Lucie
Reagovat
slacker
Tak obe vzdycky rikaly ze jednoznmnacne preferuji singlovou karieru tak proc se hroutit kvuli preruseni spolecne deblove kariery?
Reagovat
Fandina
slacker jenže ony byly GS vítězky, takže ideální pár pro debl do FEDu, teď to není, je to oslabení týmu.
Reagovat
slacker
takove rouhactvi. Jojo pribit na kriz a zapalit hranici :-))
Reagovat
VlS
Tak jsem si přečetl ten článek na iDnes. Lucka tam píše, že jí to Andrea řekla v září. No tak to je tedy opravdu včas. Já neříkám, že jsem rád, že se Háčka rozpadly, ale nevím co bych s tím měl víc dělat.
Stejně si myslím, že nejlepší deblistka u nás není ani Květa, ani Andrea, ani jedna Lucka, ale Barča.
Lucka Hradecká hraje už hodně dlouho hodně mizerně, taky je otázka, jestli to nebyl větší důvod obvolávaných tenistek než to, že už opravdu někoho mají. Andrea minulý rok byla každopádně lepší hráčka na kurtu než Lucka.
Reagovat
VlS
S tou blondýnou jsi to už fakt přehnal. Asi máš pocity hysterický puberťačky, když kámoška dostala od vysněnýho kluka pusu dřív a aby jí to vrátila, tak udělá všechno pro to, aby právě ona byla první deflorovaná. Bůhví, co je výhra.
Reagovat
Fandina
Nejsem si tak úplně jistá, že důvodem toho, že když Lucka obvolávala někoho na debla byl její neúspěch v deblu. Naopak. Nezapomeň, že to bylo dva týdny po vítězství na USO a v loňském roce ještě získala tilul v mixu a finále v mixu na GS. Která jiná tohle mohla říct. Ano byla vloni nemocná, ale pořád na tom byla celkově souhrn debl singl ve financí hned za Petrou a Šafinou. Takže ten důvod nemusel být herní.
Reagovat
Nancy_z
Že se tady míchám do debaty :-) Ten rozchod určitě nebyl nic snadnýho, z tohohle článku to vyplývá jasně: http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/safarova-vyradila-hradeckou-a-ve-ctyrhre-nastoupi-po-boku-hlavackove--1303746
No a vždycky to nese hůř ten, kdo byl opuštěnej, v tomhle případě Lucka. Ale takový je život a časem se to nějak srovná...
Reagovat
VlS
Debata je o něčem úplně jiném. Je to o tom, jestli se člověk muže svobodně rozhodnout o tom, co chce nebo nechce dělat.

PetaM tady poměrně hodně neurvale šije do Andrejky. Já z ní nedělám svatou, ani mi není nějak zvlášť sympatická, Lucka Háčko je mi sympatičtější, nevím co, jak a proč mezi holkami bylo. Asi každý měl kamarády, který už z nějakých důvodů nemá. Ale to není důvod k napadání někoho, když vůbec nevím, co ho k tomu vedlo. Třeba po x letech jen obyčejná ponorka. Kdyby to udělala v prosinci, tak bych to taky považoval za nefér, ? roku dopředu neudělá nikomu žádný problém. Deblové páry se často skládají až přímo na turnajích (Viz Lucka Šafářová s Timi Babosz).

To, že se m ě nelíbí, že už spolu holky nehrají, mě nedává žádné právo se vměšovat, soudit a dělat závěry. Za chvilku začneme lidem kecat do toho, jestli smí dát v práci výpověď, jestli si smí dát dort se šlehačkou, když na něj mají chuť a tak dál. Je to obyčejné svobodě rozhodování. Peťa Andrejce tu její svobodu bere, respektive ji napadá za to, že se nějak podle sebe rozhodla.

Doufám, že z něj nebude politik nebo soudce, to by byla špatná zpráva pro zeměkouli.
Reagovat
Fandina
Nevím o čem si debatoval, ale to, že se člověk může svobodně rozhodnout je věc, o které je zbytečné diskutovat. Je každého svobodného člověka na tomhle světě, dělat si co chce.

PetaM napsal, že mu nepřipadá v pohodě, že se Andrejka rozešla s Luckou. Je to jeho názor a jeho volba. Je zbytečné chtít od něj vyjádření, která se líbí tobě. A to samé posuzování, jestli bude politik. Evidentně máš s nimi zkušenosti, protože tady o nich často píšeš. Já si nemyslím, že každý politik je nečestný, není to tak.

Co se týká Andrejky a Lucky Hradecké. Podle mě, když mám s někým výsledky, úspěchy, tak v nich pokračuji. Já bych být na místě Andrejky neměnila. A to, že to tady napíši, je jen můj názor a když má někdo jiný, je to jeho věc.
Reagovat
tommr
s tou Bárou si to trochu přehnal. Je to sice dobrá deblistka, ale naše nejlepší není ani náhodou. Zrovna včera jsem jí viděl v akci spolu s Renatou Voráčovou a v MTB to pěkně pohnojila. Začaly pořádně hrát až za stavu 2:8 a když už to vypadalo, že to přece jen ještě dotáhnou tak za stavu 8:9 Bára zazdila nalitej smeč na síti. A korunovala to pak ještě hysterickým výstupem, protože se jí zdálo, že ten její smeč skončil na lajně (i když to bych jí až tak nevyčítal, protože ten aut byl opravdu dost spornej) ...
Reagovat
VlS
Bára má z holek nejšikovnější ruku a má srdce tygřice. Jo, včera to s Renatouk kopaly obě, viděl jsem to.
Reagovat
VlS
že PetaM tady Andreu uráží, tak se jí zastávám.
Reagovat
Fandina
Zastávej se koho chceš, ale nerej do mě. Já o Andrejce neřekla ani ň špatného.
Reagovat
smazaný uživatel
Hradecká hraje už hodně dlouho mizerně - to jako v deblu? Děláš si srandu?!
Reagovat
Jan
Když tady připojím svůj názor, spojuji názor PetyM a Fandiny. Mrzí mě, že se háčka rozešly, protože byly úspěšné, vyhrály 2 GS a mohly v tom pokračovat, zároveň už ani nepokračovaly ve snaze dostat se na loňský TM, kde mohly také dost uspět. A mrzí mě způsob jakým se rozešly, krátce po vyhraném GS a když porazily Williamsky i že to vypadá, že Lucka to vůbec nečekala, když jí to Andrea řekla a plánovaly těsně předtím AO (tedy další sezónu). A že si Andrea vlastně našla lepší parťačku ve snaze že bude úspěšnější než s Luckou Hradeckou, kterou takto odkopla. To opravdu moc férově nevypadá. A také to je oslabení FC týmu, jak podotkla Fandina, že debl byl jistota, zatímco nyní to částečně visí na druhé singlistce, která se může zranit atd. a asi nebudou tak sehraní ... Ale žádná křídla nespojuji, nejsem Kvitovec :)
Reagovat
slacker
1) Neni to manzelstvi - tak me neirituj vyrazy jako odkopla. Doufam ze cely zivot pracujes v prvnim zamestanim jinak si hajzl co zradil duveru zamestanavatele. Tohle popirani svobodne vule me fascinuje.
2) Kdypak nam Hacka vybojovaly dulezity bod ve ctyhre? Ja ti napovim, nikdy.
Reagovat
Jan
Manželství to není, to máš pravdu. Nakonec i tam je možné se rozejít, proč ne. Ale asi to jde udělat líp, když z toho byla Hradecká v šoku a i její trenér to nechápal, stejně jako mnozí jiní. Resp. mi to nedává smysl, když byly úspěšné a když je něco úspěšné, tak se to obvykle neničí. Obvykle se rozcházejí páry po neúspěších.

Ano, jsem hajzl, který zradil svého prvního zaměstnavatele. A mnoho dalších. A ty ?
Reagovat
Jan
Háčka sice bod v FC nevybojovaly nikdy (jednou tuším hrály mrtvý zápas s Itálií u nás doma), ale byly dobrá záloha. Možná nám to teď ve Španělsku bude chybět.
Reagovat
slacker
Ja kdyz daval vypovedi tak taky pokazde nechapali proc opoustim tak podle nich skvele misto. Ale nechapu proc se na to ptas me. Ja fakt a zpusob rozchodu nekritizuji. Povazuji to za naprosto ferove. Jestli si trener Fencl prestavuje ze pred oznamenim rozchodu druhhe strane musi predhazet delsi italie nebo jine divadlo, tak je vedle.
Reagovat
Jan
Beru tvůj argument o svobodné vůli. Je pravda, že ve vztahu dvou, ať partnerském nebo tenisovém může být, že ten druhý to už nechce a z ohleduplnosti nebo aby svůj protějšek nerozesmutnil se dál tváří, že je vše OK a pak řekne ne. Takže nakonec tvůj argument beru. Sám uznávám svobodnou vůli a sám jsem si něčím takovým prošel. Je pravda, že pokud spolu háčka plánovaly další působení a pak Andrea řekla ne, působí to jako podraz. Ale s ohledem na to co jsem napsal výše, řeknu dobře. Nakonec my opravdu nevíme jak to spolu měly. Ale rozhodně mě mrzí, že spolu nejsou, mohly vyhrát další GS. A zatím s jinými partnerkami se svým bývalým úspěchům ani nepřiblížily. I když je to krátká doba to hodnotit.
Reagovat
slacker
jenze nektery jedinci krome "mrzeni" zacli jeste trpet zastupnou "pomstychtivosti". Tak to uz me tuplem nadzvedava ze zidle
Reagovat
slacker
Takhle uz ja vazne spise "urban legend" o podrazu. Rekla ji to v zari, v rijnu to bylo venku na verejnosti,. at se nikdo na me nezlobi tohle nikomu zadne plany neboura. dej si ruku na srdce kolikrat si nekomu odrekl na posleni chvily nejakou schuzku protoze se okolnosti rychle zmenili, citis se jako zradce?
Reagovat
Jan
Zrušení schůzky a tohle je trochu něco jiného, ale opakoval bych co už jsem napsal.
Reagovat
slacker
Je a neni. Se tu hadate o zpusob a me prijde termin zari/rijen luxusne v predstihu takze mi zvasty o podrazu pijou krev.
Reagovat
Fandina
Klárky trenér, napanikař a pojď. Zvládnem to. A Klárka nešťastně kroutila hlavou.
Reagovat
Fandina
Přemýšlím, že pojedu na turnaj do Říma. Co byste mi doporučovali. Mám nemám?
Reagovat
Jan
Jestli na to máš, proč ne ? :)
Reagovat
Titan
Komentátor pěkně: "Never seen Zakopalova smile" :-)))
A přitom je to takový smíšek...:D
Reagovat
Fandina
Já jsem Klárky úsměv už viděla ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Na kurtu? Já ještě ne :))
Reagovat
Fandina
Jasně, že na kurtu. Vloni na Spartě na Prag Open jsem se s ní i bavila. A byla moc pěkně usměvavá. Já mám Klárku z našich holek nejradši. A není to kvůli tomu bavení se s ní. Já se vlastně bavila už se všema našima holkama. Petra, Šafi, Klárka, LucHra, Plíškovky obě, Katka Siniaková. Andrejku jsem viděla hrát v Paříži živě na French Open i v Ostravě. Klárku jsem taky viděla několikrát hodně zblízka i hrát. I Petru, i Šafi, Cetku taky v Praze, Báru v Praze a v Olomouci a tam taky Birnerku a Renču Voráčovou. A taky jsem viděla spoustu cizích holek i naživo. Hodně se mi líbila Cibule.
Reagovat
smazaný uživatel
A co sis povídala s Katkou Siniakovou? :)
Reagovat
Fandina
Bylo to na FO, byla se podívat na debla Melzer Peas a už nevím proti komu. Taky tam byla Iveta Benešová a fandila jako o život. Katka tam byla s nějakým naším tenistou a říkala, že se chystá na juniorku. A také se mě ptala, jestli jsem přijela fandit a jestli jezdím i jinam.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to je fajn. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ať se daří, hlavně pevné nervy :)
Reagovat
VlS
Klárko, ty brďo makej!
Reagovat
VlS
máš dneska radost, ne? Kristina hrála parádně, Simona nehrála špatně a nestačilo to.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, dneska mám velkou radost! :) Masha i Kiki hrály parádně a pochopitelně se na ně taky krásně koukalo... Pořád můžu snít o jejich vzájemném finále. :)
Reagovat
VlS
se líbilo o dost jiný finálový složení, ale kdyby to bylo podle tebe, tak by to byla pěkná přestřelka. A přestřelky, ty já rád.
Reagovat
smazaný uživatel
www.sportbets.cz
skvělé tipy pro všechny!!!
Reagovat
slacker
Lzes, nic pro skveleho tam neni. a kdo lze ten krade do pekla se hrabe
Reagovat
Lenca45
Tak ty Rusky ten Fed Cup už asi opravdu bojkotují. Přitom skoro vždy předváděly ve Fed Cupu kvalitní výkony. A teď možná skončí v baráži :(
Reagovat
EllNino
:/ Italky s Američankoami taky béčkovej tým, Rusky spíš takovej déčkovej tým ...docelanám tasoutěž upadá
Reagovat
Lenca45
Vždyť Petra je jedná z mála hráček, které jsou takhle vysoko v žebříčku WTA a stále reprezentují. Snad jí to takhle ještě chvíli vydrží :-)
Reagovat
PetaM
A stejně to nikdo neocení ... Když prohraje, je to blbka, která by měla shodit asi tak 50 kilo, neumí hrát tenis a "to má za to, že chodí se Štěpánkem" .... A když vyhraje, hm, tak se jí to jednou povedlo, hrála proti slabší hráčce, její kariéra stejně už nemá smysl, je tlustá .... Logika prostě no ...
Reagovat
slacker
Jojo nikdo neoceni, tedy ani PetaM nic neoceni. Se poslouchej jaky ultimativni blbosti tady v posledni dobe vypoustis
Reagovat
tommr
u Rusek je to dost překvapující. Jsem zvědavej jaký výmluvy uslyšíme od jejich nejlepších 20 hráček tentokrát. Že by je zase nikdo včas nekontaktoval? A to přitom jejich FC tým převzala nová kapitánka Anastasia Myskina ... :)
Reagovat
PetaM
Prosím tě, starej se o sebe. A nauč se gramatiku. Děkuji.
Reagovat
slacker
Budu se starat o co budu chtit. Usmev
Reagovat
PetaM
Měl by ses ale starat o sebe. Nějak zacházíš.
Reagovat
Fandina
Starat se o co budeš chtít to ano, ale ne rýt do druhých ... úsměv
Reagovat
slacker
Tak ryt do tech co si to podle me zasluhuji je moje starost. Usmev
Reagovat
Fandina
A víš o tom, že vůbec rýt jako takové není hezké? Já myslím, že ti do druhých lidí nic není. Pokud na tebe nezaútočí, tak bych si toho nevšímala. Moje rada. Úsměv.
Reagovat
slacker
Fajn, na tohle obvykle rikam proc tedy lide cokoliv komentuji kdyz se maji starat o sebe. Proc tedy vubec komentujee tenisty, tenis, ostatni nicky.
Takove doporuceni vnimam jako falesne a nelogicke
Reagovat
Fandina
Komentovat můžeš co chceš, ale vyčítat druhému jeho názory, nebo na něj jinak útočit taky můžeš, ale nediv se, že když to budeš dělat, druhý ti to vmete do obličeje. To co se tobě zdá slušné, druhému nemusí. Každý máme jiné vnímání.
Reagovat
slacker
Tak a presne takhle ja sem nekomu vmetl do obliceje jeho vlastni medicinu. V tomto vlaknu sem vypichl absurditu vyroku
Reagovat
Fandina
slacker problém je v tom, že já žádnou absurditu necítím. Ale to je o tom, že každý to vidí jinak. Takže pro mě si zaútočil bezdůvodně.
Reagovat
slacker
je mi lito ze ty o tobe podobni neciti absurditu v zamenach nikdo/malokdo vsichni/nektery jen aby dodal svym nazorum zdanlivy punc kategoricnosti
Reagovat
Fandina
slacker, ale tobě musí být jedno, jak to druzí cítí, ty nejsi nadčlověk, tobě nezbývá než respektovat názor druhých a neurážet je. Je to jeho věc, jeho pohled a není tvým úkolem mu ho brát. Respektuj druhé a jejich názory.
Reagovat
slacker
Komentovani vehementne prosazovaneho ciziho zcestneho pohledu na vec neni urazka
Reagovat
tommr
ale proti Pavlyuchenkový hrála dobře a doma na antuce bude nejspíš ještě lepší. Ani bez Muguruzy se nesmí Španělsko podcenit ... :)
Reagovat
Lenca45
A hele, na stránkách Fed Cupu čtu sestavu Američanek: Madison Keys, Alison Riske, Christina McHale a Lauren Davis.
Reagovat
tommr
to je zajímavý. Se Serenou se přitom počítalo - viz třeba tenhle článek: http://www.fedcup.com/en/news/163086.aspx
Je ale možný, že si Američani myslí, že na tak oslabenou Itálii Serenu potřebovat nebudou ... :)
Reagovat
Lenca45
Já vím. Také jsem četla pár článků kde se vyjadřovala že by chtěla hrát. Tak tím lepší pro nás. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A nemůže to být třeba tím, že Serena měla na AO zase problémy se zády? ;-)
Reagovat
tommr
to je pravda. Pro nás by bylo určitě mnohem lepší kdyby postoupila Itálie a my jsme mohli případný semifinále hrát doma ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem mě překvapuje nominace Hlaváčkové. To, že hraje ve dvojici se Šafinou mi vzhledem k tomu, že to spolu moc neodehrály a jejich výsledky nejsou úplně přesvědčivé, a vzhledem k tomu, že se může stát, že to Šafi nebude moci odehrát, přijde jako nedostatečný důvod. Ale Pála zatím přesvědčuje, že ví, co dělá, tak snad..
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně neznám lepší český debl než Šafi s Andy.
Reagovat
tommr
a co tě na tom tak překvapuje. Máme snad momentálně lepší deblistku? Andrea je v současnosti devátá nejlepší deblistka světa a může hrát s kýmkoli - nejen s Luckou, ale i s Klárou a věřím, že v krajním případě by ukočírovala i Petru ...
Reagovat
slacker
Nejak se tu roji novy zivocisny druh - Antihlavackovci
Reagovat
smazaný uživatel
Máme minimálně srovnatelnou - Hradeckou.
Reagovat
PetaM
Kdyby nebyl důvod, tak se nerojí ... ;) ;)
Reagovat
tommr
srovnatelná ano, lepší ani náhodou. A je logický, že Pála v takovým případě upřednostnil Andreu, která si víc rozumí s Luckou Šafářovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Logické by to bylo, kdyby ty dvě měly spolu něco odehráno. Jenže nemají.
Reagovat
VlS
Jen QF AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Místo Andrey bych v týmu viděla raději Lucku Hradeckou nebo Květu. Co se dá dělat no.. :/ Už se na FC těším, ale štve mě, že se to kryje s biatlonem na OH.
Reagovat
Jan
Nebo Báru Záhlavovou - Strýcovou. Také by mohla hrát případně debla a na AO s Azarenkovou hrála dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mě teď napadlo, myslíte, že ČT bude FC vysílat, když se to kryje se začátkem v Soči? Asi (snad) to bude jen exkluzivně na webu čt, že? :)
Reagovat
Lenca45
Pokud nedojde k nějaké změně programu, tak jsem viděla, že to bude vysílat čt2 :)
Reagovat
Fandina
Je to tak. Mají oba dny napsané v programu na ČT přímým přenosem.
http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/09.02.2014/
Reagovat
Fandina
ČT2
Reagovat
UnrealTom
po roční pauze si jdeme opět pro mísu go go!
Reagovat
tommr
s tou mísou bych byl hodně opatrnej. Pokud přejdem přes Španělsko tak nás bude čekat nejspíš USA a to by byl pro nás v jejich nejsilnější sestavě asi příliš těžkej soupeř ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeeezis marjaaa, tady zase nekdo umrel jeste nez se narodil, aneb ty s tim peismismem fakt neprestanes, vid?
Reagovat
smazaný uživatel
"Pálu trochu překvapilo,že ITF povolila hrát v únoru zápas pod širým nebem..."!!
Aby nebyl Pála překvapen také z úplně něčeho jiného...)))
Podle CNN je na příští víkend hlášen v Seville dešt,ale teploty kolem 18stupnů..tak co ten zarostlí fantomas řeší...??
V Čechách snad hrajeme za jiných podmínek...je v realitě,nebo kde lítá ten člověk...??
Šafářová a Zakopalová,jsou sympatické a šikovné holky..,ale ty další dvě nevím..dobrá varianta pro sázkaře,všechno proti nim...
I když ta šišla z Plzně by se na kurt neměla dostat vůbec...!!!!
Reagovat
kada.tom
LOL :-DDDDDDDDDDDD
Reagovat
George_Renel
Když chci někoho ostřeji kritizovat, dával bych si obzvláště pozor, abych nějakou hrubkou neudělal blbce sám ze sebe. Tobě se to daří celkem často....
Reagovat
petrulinka
Napsal jsi to hezky, tak ono to alespoň ledacos vypovídá o inteligenci pisatele nebo spíše asi pisatelky
Reagovat
Fandina
gabina se vždycky vynoří a začne kritizovat. Včera Petru, dneska Pálu a Andrejku. Ona snad nic jiného neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
to výš, že jo, ty zarostlí fantomasy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Umí, Gabča se tu přece chlubila že dělá medicínu. Jistě bude mít spoustu spokojených pacientů, protže má vysokou sociální inteligenci, vrozenou empatii a nehrozí u ní, že by kvůli gramatickým chybám ohrozila pacienta.

Hned mě napadl jeden příklad:

Resucitovat, ne odpojit.
Resustiovat ne, odpojit.
Reagovat
marika
Jsem-tady-dnes-prvne: tak to je dokonalej příklad, se tady řežu ještě teď
petrulinka: určitě je gabina pistelka? někdy mám pocit že je podle slovníku spíše pisatel:)
Reagovat
Jan
Taky si myslím, že ta "šišla z Plzně" tam nemá být. Zasloužila se o rozpad výborného páru a Hradecká chudák v FC ostrouhala.
Reagovat
tommr
otazník byl snad jen nad Luckou Šafářovou kvůli jejímu zdravotnímu stavu ... :)
Mnohem víc mě překvapila nominace Španělek. Vzhledem k posledním výkonům Muguruzy jsem její účast bral jako hotovou věc. Pro nás je ale její absence samozřejmě velký plus. Při vší úctě k nominovanejm Španělkám to z našich dělá velký favoritky ... :)
Jinak doufám, že s těma teplotama to nebude tak strašný a že tam žádná z našich něco nechytne ...
Reagovat
PetaM
No, naštěstí nejedou na Španělska hned z Austrálie. To by byl asi větší problém. Přece jenom Lucka, Petra a Klára už jsou v Evropě, takže to tak strašné nebude ... :) I když ty teploty, to budou zápasy ... Podle mě hodněkrát přerušované ...
Reagovat
Fandina
Mě docela překvapilo, že Muguruza teď v Pattayai prohrála s Date Krumm. Bývala bych si představila, že jí umlátí. S ní a Karličkou by to bylo těšší. TAk doufám, že nebude nějaké překvapení a naše holčiny to dají. Doufám, že Šafi není nemocná. A lepší by byla hala, takhle je to všechno s počasím nevyzpytatelné. Hlavně že nebudou tropická vedra. To Petře dobře opravdu nedělá.
Reagovat
Fandina
oprava ... těžší. Tak ... úsměv
Reagovat
tommr
Petře nedělá dobře skoro nic. Když je horko tak má astma, když je zima tak je zase nachylná na nastydnutí. Musíme doufat, že počasí bude tak akorát a i pak je riziko, že něco chytí dost značný ... :)
Reagovat
Fandina
Já vím, že Petra je na tom se zdravím na štíru. Ale pořád na ní ostatní naše holky nemají. Pořád je top. Když bude hrát bez zdravotních problému, není důvod jí nevěřit že dva body dá. Tak držím palce. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Pockej na Karlicku, na antuce je dost nebezpecna:)
Prekvapeni s Garbine to asi je...ale asi veri vic Marii, mozna kvuli povrchu... ale rekl bych, ze to je jedno...
...porad si myslim, ze rozhodne debl... bez nebo s Garbine...

Muj tip, cesky postoupi po vyhre 3:2:)) Jsou mirne favoritky...Spanelky jsou vzdy dobre na antuce, ale chybi jim druha osobnost. A dobra deblova dvojice...
Reagovat
Fandina
Debl ve fedu se hraje naposledy. Podle mě budou tři body po singlu v náš prospěch. Petra snad Karlu dá.
Reagovat
smazaný uživatel
S deblem na konci pocitam...

Muj tip je, ze Karlicka vyhraje oba zapasy...za posledni rok je ve velmi dobre forme. Hraje se antuka, ve Spanelsku...to Karlicce hodne sedi...Petra i Lucy/zastup...by meli v pohode prejet Marii/nebo zastup...

Debl si potom uz Cesky vpohode pohlidaji... ale tak jsem to videl i s Garbinou...porad si myslim, ze asi rozhodne deblik...
ale jen tip...ono v FC jak ja neco tipuji, je vsechno jinak, uplne...:D)))))
Reagovat
Fandina
Já doufám, že Petra Karlu dá a vyhraje oba zápasy, pokud nebude nemocná a Lucka, případně Klárka přidají třetí bod. Debl už nebude rozhodovat. Můj tip.
Reagovat
tommr
Suarez-Navarrová je nebezpečná vždycky a na každým povrchu, ale Petra na ní naštěstí umí. Doufám proto, že bude rozhodnuto v náš prospěch už po singlech a debl se bude jen dohrávat. Kdyby hrála Muguruza tak bych tak optimistickej ani zdaleka nebyl ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist