Federer 17. výhru v řadě nepřidal, teprve potřetí prohrál s Roddickem

27. 3. 2012, 07:54
Aktuality 206
ATP MIAMI - Jediný ztracený servis připravil Rogera Federera o prodloužení 16 zápasové šňůry bez porážky. V Miami si na Švýcara vyšlápl domácí Andy Roddick, který duel bývalých světových jedniček vyhrál 7-6 1-6 6-4 a připsal si teprve třetí výhru ve 24. vzájemném souboji.
Federer gratuluje Roddickovi

Roger Federer měl od loňského US Open, kde v semifinále nevyužil mečboly proti Djokovičovi, bilanci 40 výher a pouhých 2 porážek. Z 8 turnajů vydoloval hned 6 titulů a do Miami přiletěl jako vítěz tří podniků v řadě - triumfoval v Rotterdamu, v Dubaji a čerstvě i na Masters 1000 v Indian Wells.

V Miami prodloužil šňůru vítězných zápasů na 16, když si ve svém úvodním vystoupení poradil s devatenáctiletým Američanem Ryanem Harrisonem. Úctyhodnou sérii na 17 zápasů bez proážky už ale dál nenatáhl.

Ve 3. kole narazil na svého dlouholetého rivala Andyho Roddicka, s nímž měl parádní bilanci 21 výher a pouhých 2 porážek. Celkově 24. vzájemný duel se ale povedl o rok mladšímu Američanovi. Devětadvacetiletý Roddick se sice dva sety nedostal k brejkbolu, jediný brejk v rozhodujícím dějství mu ale nakonec stačil k tomu, aby po rovných 2 hodinách hry zvítězil 7-6 1-6 6-4 a připsal si teprve třetí skalp šestnáctinásobného grandslamového šampiona. Naposledy Švýcara porazil před čtyřmi lety právě v Miami.

Na začátku prvního setu Federer za stavu 2-1 nevyužil dva brejkboly a dějství tak po rychlých gamech na servisu dospělo do zkrácené hry. V té uspěl Roddick a k radosti domácích fanoušků se ujal vedení. Ve druhé sadě ale třicetiletý Švýcar Roddicka přehrál, třikrát mu sebral podání a bleskově vyhrál 6-1.

Zápas nakonec rozhodl začátek třetího setu. Federer vedl za stavu 1-0 při podání soupeře 40-0, jenže žádný z celkově čtyř brejkbolů neproměnil a naopak sám v následném gamu poprvé v utkání čelil hned třem brejkbolům; první ještě odvrátil, další už však nikoliv a Roddick si už postup na svém servisu pohlídal.    

Statistika zápasu

"Ve sportu neexistuje žádný scénář, podle kterého by se hrálo. A proto to, co dělám, je nejlepší zábava na světě.  Noc jako byla ta dnešní je důvod, proč hrajete tenis. Nikdy nevíte, co se stane," radoval se šťastný Roddick, který na Floridě triumfoval v letech 2004 a 2010.

"Mám pocit takový, že jsem prohrál s bývalou světovou jedničkou a ne soupeřem okolo 30. místa na světě," komentoval vítěz turnaje z let 2005 a 2006 Federer, který po 77 výhrách v řadě nestačil na soupeře mimo Top 20. Roddick je totiž aktuálně 34. tenistou žebříčku ATP, což je jeho nejhorší umístění od léta 2001. 

"Jsem rád, že vidím Andyho hrát zase dobře. Je to velký šampion. Byla to pro něj i tenisovou Ameriku skvělá noc," poblahopřál vítězi aktuálně 3. hráč světa Federer.



Roddick si o postup do čtvrtfinále zahraje s Juanem Mónakem. Argentinský tenista trochu nečekaně porazil Gaela Monfilse, jehož zdolal 4-6 6-3 6-4.

Už 11. vzájemný zápas v řadě vyhrál Novak Djokovič nad svým krajanem Viktorem Troickým. Ten v Miami zahodil 7 z 8 brejkbolů , z nichž většinu nejlepší hráč světa smazal vítězným úderem. Zajímavostí v zápase byla pětiminutová pauza, kterou si vynutilo prasknuté lanko v síti. 

Djokovič se v osmifinále utká s Francouzem Richardem Gasquetem, se kterým vyhrál pět ze šesti vzájemných duelů.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.828.050 dolarů)
pondělní výsledky (26. 03. 2012)

Dvouhra - 3. kolo:
Djokovič (1-Srb.) - Troicki (27-Srb.) 6-3 6-4
Roddick (31-USA) - Federer (3-Švýc.) 7-6(4) 1-6 6-4
Ferrer (5-Šp.) - Benneteau (30-Fr.) 7-6(5) 6-4
Fish (8-USA) - Anderson (28-JAR) 6-4 6-3
Del Potro (11-Arg.) - Čilič (23-Chorv.) 6-3 7-6(3)
Almagro (12-Šp.) - Verdasco (20-Šp.) 6-3 6-4
Mónaco (21-Arg.) - Monfils (14-Fr.) 4-6 6-3 6-4 
Gasquet (17-Fr.) - Ramos (Šp.) 6-2 5-7 6-3 

Čtyřhra - 2. kolo:
Paes/Štěpánek (7-Indie/ČR) - Fleming/Hutchins (Brit.) 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

206
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tím, že někoho nazvu Japončíkem, tak to je rasismus? :DDDDDDD Vy blbečci omezení...
Reagovat
gerd
co se tu furt řeší?Prostě Federer hrál na houno a Rodick si s ním vytřel řit,nic víc.Na zápas jsem se díval a byl jsem Federerem znechucený jak bídně hrál!Mé znechucení dnes ještě umocnil Monaco,který dal Rodickovy kanára.Už tu přiblblou diskuzi "Admine"ukonči proboha!!!
Reagovat
pauloX
Nevedel vyuzit vytazstva z Federerom a vypadne zo slabšim hračom ako junior,zase sa potvrdilo že postupil štastnejši hrač,Monaco to len využil,ale taky už je tenis :)
Reagovat
VlS
teda nazdar.
Reagovat
VlS
i když to tak ze začátku skoro vypadalo, tak teď to vypadá, že mu Juan dáv á na budku.
Reagovat
smazaný uživatel
No Roddick je dobře marnej, kromě občasnýho servisu uplně neškodnej. Fakt absurdní, že včera vyřadil Rogera, to mě bude ještě dlouho strašit.
Aspoň rychle spadne dolů.
Reagovat
VlS
on je zralej na kanára! no to je bomba - kanár od Monaca.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, už je to skutečnost! Tak to je fakt ostuda, fakt nechtěl bych bejt jeho fanouškem, nejdřív senzace proti Rogerovi a pak dostane kanára od Monaca! Tomu bych nevěřil snad ani na antuce.
Reagovat
VlS
Tomu bych nevěřil ani po podařeným mejdanu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No a včera se mejdan určitě podařil..
Už na to prostě nemá no, možná občas překvapí, ale asi už je odepsanej.
Reagovat
VlS
jestli je už odepsanej. Fakt je, že když se mu daří na servisu, tak může potrápit kohokoliv. Bez servisu nebyl nikdy nic moc a dneska neměl serv isní den. Jen 2 esa od A . Roda - to taky neuvidíš často. Nikdy se nevyznačoval super pohybem a dneska ho juan vychytal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska byl i po prvnim servisu dost tragickej, 58 procent získanejch míčů to je fakt bída. Monaco neměl moc problém returnovat a pak už Roddick neměl čim překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
proboha, portal prece provokatery jak na jedne tak na druhe strane potrebuje

Ale fakt je ten, ze pan Pe3k tady zavadel cisty rasizmus a extremizmus spolu se sprostym a schizofrenickym dvojcetem armstrongem ( Admin ma opravdu divny metr - tenkrat daval prostor i opravdu nechutnym textum.....pep123,rimidus...mimo jine prave kolega armstronga
Reagovat
Heather_Fedex
prave si timhle prispevkem dokazal, ze provokovat te bavi! abyne, dyt ty si s tim zacal jako prvni. extrem je to, co predvadite vy dva s nosrebelkem.
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu si trofnu říct, že debaty jsou motorem pro tyto stránky :). Ale debaty s vulgarismy ( pro mě ) patří do hospodských zařízení. Nejsem zde dlouho, a tyto stránky začínám navštěvovat celkem pravidelně, právě proto, že ten motor tady vidím :). Bohužel se nedokážu smířít s faktem, že zde jsou lidé, kteří to zde suverénné "kastují" na dva tábory. Nikdy, jsem se nepovažoval za vyloženého fanouška Nadala, ale líbí se mi myšlenka, že je to jeden z mála hráčů, který má možnost R.F. překonat v GS. Zároveň, pokud se mu daří, projev jeho emocí v tenise je nádherný zážitek. A nechtěl bych dojít do fáze, aby pár "statistiků", kteří mi přijdou, jakoby v životě nehráli tenis, vnucovali, kde patřím. R.F. jsem nikdy nenáviděl, nenávidět nebudu, a myslím si, že v hodně ohledech se bude těžko překonávat. Proto "vovce", kteří zde mají tendenci dělit názor na dva tábory, jsou tragédi :). Tenis patří k mému životu, tak jako kvalitní názor k tomuto tématu, proto příspěvky, které jsou okleštěny o vulgarismy, vždy vítám.
Reagovat
VlS
Časem to buď přijmeš, nebo sem přestaneš chodit (jako bohužel už dost normálních lidí). Dá se tady celkem dobře pokecat, pokud nehtraje RN a RF, pak se okamžitě vyrojí Petříci, Franzové a podobní, kteří všechno doslova zhnusí urážkami tu hráčů, tu fanoušků druhé strany.
Mě osobně je jedno, jestli vyhrává RF nebo RN, oba jsou excelentní tenisti (i když jim teď oběma dává na frak Nole). Bez nich obou, by současný tenis nebyl tam kde je. Zaslepenci, které portál zajímá jen proto, aby si navzájem mohli nadávat to nevidí -spíš nechtějí vidět. Jim jde o to exhibovat, kdo dokáže být větší a tupější hovado a je úplně jedno, z kterého tábora který je. Vedle toho je spousta fandů obou, kteří v okamžiku přestřelky mezi úchylnými exhibicionisty raději nic nepíší a čekají, až hoši zase zmizí a bude od nich pokoj, aby se dalo kecat o tenisu a zápasech. Bohužel je to tak.
Reagovat
VlS
Provokatéry možná ano, ale inteligentní. Mezi Vámi není ani jeden.
Reagovat
ladka
konečne 1 nornalny nároz na cely včerajši deň inak len uražky a nadavky,takže diky...
Reagovat
smazaný uživatel
No, Andy-Simon, to bylo pokoukáníčko :D
Reagovat
smazaný uživatel
A o Novakovi už nikdy nic nenapíšeš? Dřív jsi jeho utkání prožíval až fanaticky. Po slabším období, kdy prohrával s kdekým, jsi ho odkopnul a vyměnil za Andyho. Fandit víc tenistům současně se nedá?
Reagovat
smazaný uživatel
Já už mco nepíšu a když už, tak o zápase, který jsem viděl. Já jsem neodkopnul Novaka v době, kdy byl dole. Byl to dlouhý proces spojený s jeho nepracovitostí a přístupem, dlouho poměrně zabíjel svůj talent. Naproti tomu byly Murrayho zápasu vítaným odpočinkem (nudou). A neznamená to, že už mu nepřeju, to v žádném případě. Já nevím, kde jsi jako přišel na to slavší období? Lámat se to začalo na podzim 2010, tedy po tom, co udělal Novak finále US Open a vyhrál třeba v Pekingu. Pak to nejvíc zlomilo asi na Turnaji mistrů, kdy se na to úplně vysral a myslel už na Davis Cup.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak tady Nadalovci brecej, ze se to tu hada. A kdo ty hadky asi zacal? Kdyby ty dementi napsali "Ano Federer prohral, jsme radi, Andy hrali lip, Fedex nevyuzil sance a byl to krasnej tenis" tak jim nikdo nerekne ani popel.

Neee voni musej psat neco v tom smyslu ze je to duchodce, kterej na nic nema, tech 5 vyhranejch turnaju o nicem nesvedci a Turnaj Mistru se neuznava, protoze je to na konci sezony, kdy uz nikdo nemuze, takze vlastne Federer je v prdeli, protoze nic vyznamnyho nevyhral x let.

A pak se strasne divi, ze jim tady vpalime neuspechy Nadala, kterejch bylo letos strasne moc.

Akce vyvola reakci Nadalovci, to se uci i na zakladni skole, i kdyz pochybuju, ze tam nekteri z vas kdy chodili...

A potom, hadate se tady o necem, co stejne momentalne prehadat nemuzete, a jeste minimalne par let to nepujde:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
VlS
tak jsi spokojenej? tvůj kluk vyhrál a řek bych, že zase hraje dobře. Příjemně mě překvapil, že se na kurtu choval normálně a dribling si už asi nacvičuje někde jinde, stejně jako bušení se v hruď a podobně. Pro diváka hezkej zápas, Ríša hrál taky pěkně, řada výměn super. Myslím, že to Nole vyhraje.
Reagovat
gigin
jé díky moc !! Nemůžu to sledovat, jsem celý týden mimo ČR. To víš, že jsem moc rád a taky se hezky čtou tvé řádky. Ještě jednou, díky !!
Reagovat
VlS
budu se koukat za tebe. Ale bez hecování, dneska se mi to opravdu moc líbilo.
Reagovat
Stan_Borowitz
ještě že se Federerovi nechce pořád všechno vyhrávat, jinak by byl svět ochuzen o tyto přínosné (krásně se na to hodí anglický termín "groundbreaking") diskuse. Možná i proto nechává občas vyhrát i někoho jiného. Aby si mohl večer v klidu s Mirkou sednout k počítači a naladit tenisportal.cz...
Reagovat
VlS
nechte už tenhle děs zvadnout a umřít, vždyť není kam psát o tenisu.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
vždyť oni pořád píšou o tenisu... jen těch statistik, vzájemných zápasů, hodnocení kvality a úrovně turnajů, hráčů, žebříčků nejlepších hráčů historie (pravda, zúžených na dva, ale nic není dookonalé) tolik infomací nenajdeš pod jinýma článkama za celý rok dohromady...
Reagovat
VlS
nasazovat nemusíš, nehrozí, že bych ji nepoznal hned. Bez ironie - ze zkušenosti vím, že nejlepší je nechat to chcípnout, protože komunikovat není s kým, každý totiž komunikuje jen sám se sebou.
Reagovat
Heather_Fedex
no ne kazdy je takovej. nekteri si tady porad melou jen to sve, ale ostatni se snazej i CIST, ne jenom psat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejste příliš soudní vy elegošové! Jak můžete u Rafy vytahovat současnost či nedávnou minulost a údajnou neformu a v případě Rogera vytahovat grandslamové trofeje na nichž se už prohánějí pavouci?! :)) Kde se stala chyba? Povězte mi! Když už soud tak spravedlivý! Jsme sice v Česku ale pojďme učinit spravedlnosti za dost na tomhle fóru! Teď a tady si položme ruku na srdce! Měřme stejným metrem! :))))
Reagovat
spaniel
Ach jo, nedivím se, že jsi dostal ban. To nebylo za nadávky, ale za demenci. Toto jsi napsal dole: "Ačkoliv i přesto považuji za nejsměrodatnější výsledky na grandslamech! :)))"

Takže asi proto vytahujeme GS, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Reaguješ zase úplně z cesty! :))) Chci vědět proč vytahuješ několik let staré úspěchy a u Rafy čumíte pár měsíců zpět?! :))) Proč když jsem zmínil grandslamy neuznáš že je Roger několik let naprosto mimo?! :)))) No proč asi, jsi zaslepený nesoudný šmudlík který by nikdy nepřiznal že má Roger rezervy a že není takový bůh jakého z něj dělají jeho dementní fanoušci! :))))
Reagovat
spaniel
S tebou se totiz neda argumentovat. Nikde jsem nic o Rafovich mesicich nepsal. Ver, ze jako Rogeruv fanda si moc dobre uvedomuju, ze uz nehraje jako v 2003-2007. A uz nikdy nebude. A samozrejme vim, kdy vyhral posledni GS a verim, ze jeste muze nejaky pridat. Nikdo nema. Formu vecne, nebude ji mit ani Rafa ani Novak. A taky vim, jakou ma s Rafou bilanci. A co jako? Ty jako myslis, ze mu prestanu kvuli uvedemu fandit??? Nenech se vysmat.

Ty tady neco vycitas kvuli jednemu fandovi RF a hazes vsechny ostatni do jednoho pytle, nicim se od nej nelisis. Ja treba na Rafu nikdy zadnou urazku nenapsal, mam k nemu respekt a moc dobre vim, v cem je jedinecny!
Reagovat
Heather_Fedex
kdybys byl aspon trochu spravedlivej, tak bys v zadnem nenapsal, ze tituly rogera za posledne 4 mesice jsou bezcenne. a porad si mi neodpovedel na mou otazku, z ceho si usoudil ze rogerovi fandove jsou nejhloupejsi? protoze ja vidim presne pravej opak. tenhle spor totiz v tehle diskuzi rozpoutal tvuj kolega s nickem nadal-federer...8:2
cili absolutna skodolibost.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nemůže už žádný přidat! :)))
Reagovat
spaniel
To je doopravdy tak těžké trochu tady pročistit diskusi?
A co ty bany? Kleberson dostane ban a hned je zpatky.
Chtělo by s tím něco dělat.
Reagovat
W.G.M.
Myslim, ze jeden velky ban by si zaslouzil Pe3k/Armstrong, je tu uz snad jediny, kdo pouziva vulgarismy a vylozene urazi ostatni diskutery.
Reagovat
spaniel
To už je na adminovi. Jeho jsem uvedl kvůli nefunkčnímu systému banování.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby jsi nebyl spaniel tak bych se tvému příspěvku upřímně divil! :))) Chápej BAN pro Klebersona nic neřeší! Nebyl jsem tu a stejně jste se bili jako psi! Chyba není u mě chyba je u vás samotných! :))) Dokonce u tvých kolegů fanatiků! Přiznej si to! :))) Jenže oni jsou nedotknutelní už jen proto že fandí rádoby nejlepšímu hráči všech dob! :)))
Reagovat
tito
Máš pravdu, našlo by se toho tady více
-hanění nejen hráče ale druhé nejpočetnější skupiny fandů - Pe3k 16:35 Nadalova hra je otřesná, plná hekání škrábání a zdržování. Stejně tak jeho fanoušci jsou otřesní, nevzdělaní, hloupí a asociální
Armstrongovo "proti Japončíkovi" ve 20:19 není rasismus?
Chápu že někteří fandové Rafy dostali ban ale nechápu že Pe3k nikoliv. Pokud Pe3k vstoupil do stoky, jak sám rád píše, tak nechápu, že se v ní stále válí, zatímco ostatní již vypadli. To jen tak naokraj. Máš pravdu, chtělo by s tím něco udělat.
Reagovat
W.G.M.
Jo, nefunguje to, to je pravda. Takhle nekdo dostane ban, ale muze si vesele vytvorit nekolik nicku na fiktivni emaily. Asi by to chtelo (ale kdovi, jestli je to v silach pana Zabloudila ci technickych moznostech providera tehle stranky) ban na IP adresu, jinak me nenapada, jak to tu umravnit.
Reagovat
Pe3k
Napsal jsem jen pravdu. A nepoužil jsem žádné nadávky, takže asi těžko dostanu ban...

Btw. každý psychopat co si kdy myslel, že já jsem Armstrong by měl dostat doživotní ban na celý internet za demenci!

Psát zde bludy a fantazmagorie a pak žádat adminy o ban pro někoho kdo neporušuje pravidla, je hodno jen fanoušků Nadala.

Lidi, kteří byli jeden vedle druhého zalezlí a vylezli jen díky tomu, že Federer prohrál nemůže brát nikdo vážně.
Reagovat
tito
Takže odstavec po odstavci:
1) V kontextu s tvým příspěvkem v 16:35 je první věta takovou tupou Goebbelsovskou 100 x opakovanou lží. Druhá věta- pokud se domníváš že urážející jsou pouze nadávky tak se vracím k první větě.
2)na Armstronga jsem nenarážel. Vyjádřil jsem se k tomu dříve.
3)o banování mluvil spaniel, který založil toto vlákno- vzhledem k tomu, že se otřel o Nosrebelka, měl jsem potřebu se vyjádřit k tomu, že příspěvky příznivců Rogera, konkretně tvé (dlouhodobě) nejsou košer.
4)k Federerově prohře jsem se na TP ani teď, ani dlouho do minulosti nevyjadřoval. Nemíním urážet slušné fandy Rogera.
Reagovat
Pe3k
1. Pokud máš rád neustálé škrábání v ... zdržování a porušování pravidel + hekání co Rafa předvádí, nemám nic proti, je to tvůj vkus. Já ho rád nemám a nebudu ho přehlížet a kdykoliv to napíšu ve veřejné diskuzím přece jenom o tom všichni dobře ví...Pokud tě uráží pravda, je mi to líto, ale nic s tím neudělám.

2. Ok.

3. V tomto vláknu začal spaniel, ale vyjádřila se i W.G.M a v jiných vlaknech zbytek tupého stáda. Tito tobě vážně nepřipadají komentáře fanoušků Federera košér? No pak by mě zajímalo jak ti připadají výroky opačného tábora? Vypustíme otřesný pravopis, adolescentní věk, nesmyslné komentáře plné plivání na Federera a nenávisti k němu a soustřeďme se na to, že BAN vždy dostávají jen Nadalovci. Proč asi?

4. Ok.
Reagovat
tito
O.k.1) pokud jsem myslel věty, tak z příspěvku ve 21:29. Konkrétně "Napsal jsem jen pravdu. A nepoužil jsem žádné nadávky, takže asi těžko dostanu ban..."
3) Stačí dlouhodobě sledovat diskusi. Infantilní příspěvky jsou na obou stranách. Ale opravdu stupidní je se domnívat, že fandové Rogera jsou z Mensy a ostatní jsou odpad.Tomu snad ani sám nemůžeš věřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Som ZA!....Pe3k/Armstrong musí ísť ako prvý...Ten kto to popiera, nie je objektívny..
Reagovat
smazaný uživatel
Super diskuze: Federer je nejlepší!!!!!! néééé Nadal je nejlepší!!!!
Dobře se bavim. Jsem opravdu rád, že ani jednomu z nich nefandim. :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Diskuze je k zblití! Styďte se elegošové! :))) Člověk tu chvíli není a přesto se zde hádá! A kdo?! No přece schizofrenik armstrong se svým alter egem Pe3k! Hele kosmonaute armstrongu jak zvládáš fakt že Rafa vyhraje challenger v Miami a vyhraje i challenger v Monte Carlu, Paříži a možná i další challengery?! :))) A jak zvládáš že se nechal Federer potupit Rodickem?! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ten toho tak vyhraje. :D Zase ho někdo sundá a ty zase "dostaneš ban". :DDDDD

A A-Rodovi výhru přeju, je to sympatický tenista a druhý nejoblíbenější po Federerovi. Jinak tvé kecy o potupě nejsou na místě, ale jelikož jsi ten zápas neviděl (a tedy nevíš, co se ve skutečnosti dělo), nechám to pro dnešek tak.

Cos ale mohl vidět, tak to byla dnešní mazánkova haluz proti Japončíkovi. :DDDD To byla zase "síla". :D
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň vidíš šmudlíku že zbaběle nezdrhám ale dostávám BANY! Za pravdu! Jelikož pravda bolí! :))) Zápas jsem viděl, Roger hrál bídu, trapně bezmyšlenkovitě nabíhal na síť a Rodyk ho prohazoval což není žádný kumšt v takové situaci by ho prohazoval i Pere Riba! :))) Prostě opět jeden z jeho ostudných zápasů kterých bylo například loni vícero než těch vašich slavných výher na bezcenných turnajích! :)))
Reagovat
Heather_Fedex
vsadim se, ze kdyby indian wells vyhral radael a ne roger, tak bys tvrdil, ze je to 1 z nejcennejsich turnaju
Reagovat
smazaný uživatel
Indian Wells je cenný turnaj! Ačkoliv i přesto považuji za nejsměrodatnější výsledky na grandslamech! :))) Nicméně turnaj mistrů kde takřka celá osmička sotva chodí po náročné sezoně je pro mě opravdu bezcenný! :)) Není náhoda že ho vyhrává Feederror který před spaním s Mirkou počítá každý pohyb aby se náhodou příliš neunavil! :))) O jeho kalendáři turnajů také nemluvě! Teď nebude hrát měsíc a půl?! Kde jsme jako?! To jde vidět že se už šetří na turnaj mistrů! :DDD Prostě fraška! Na masters turnaji v Paříži neporazil nikoho z naprosté špičky! V Rotterdamu taky ne! :))) Bezcenné nic neříkající tituly!! Grandslamy a olympiáda rozhodnou elegoši! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Rafovi to moc nejde,ale pořad si myslím,že proti Tobě-tenistovi místního formátu a oslíkovi světového formátu je Rafa pořád extratřída :-)
Reagovat
spaniel
Když GS, tak GS.

16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...16/10/5...

Došlo?
Reagovat
smazaný uživatel
Soderling R. - Federer R. ČF 3-6, 6-3, 7-5, 6-4
Berdych T. - Federer R. ČF 6-4, 3-6, 6-1, 6-4
Djokovic N. - Federer R. SF 5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 7-5
Djokovic N. - Federer R. SF 7-63, 7-5, 6-4
!!!! Nadal R. - Federer R. F 7-5, 7-63, 5-7, 6-1 !!!!
Tsonga J. - Federer R. ČF 3-6, 63-7, 6-4, 6-4, 6-4
Djokovic N. - Federer R. SF 67-7, 4-6, 6-3, 6-2, 7-5

Došlo?! :))))
Reagovat
Heather_Fedex
to je blbost. rafa mel mesic na odpocinek, takze o unave nemuze byt rec. a jak to, ze v roce 2010 postoupil do finale?? tehdy nebyl unavenej?? pres to ho roger porazil!
Reagovat
spaniel
Vidím, že nedošlo... a přitom jednodušeji to už napsat nešlo :D
S tebou to museli mít ve škole těžké, co? Ale u lopaty se aspoň opálíš.
Reagovat
smazaný uživatel
30r/25r/24r..
Reagovat
smazaný uživatel
30r/25r/24r..
Reagovat
spaniel
Jsi mimo, pise, ze GS jsou smerodatne, ne vek. Ale dik za pripomenuti, jaky je RF frajer i ve triceti :)
Samozrejme vim, ze to neni uzavrene, ale momentalne je nej, za 5 let se muzem bavit. Ale pro me bude vzdycky nej, protoze hraje nej tenis.

Dobru noc cucoriedka.
Reagovat
smazaný uživatel
Ukludni sa. Vidieť, že s tebou Nosrebelk utrel diskusiu a mám pocit, že si rozrušený. Jediný, kto tu je mimo si ty..A dlhodobo..Nechápeš prostému textu a jednoduchej myšlienke..Ak máš problém pochopitť, prečítaj si to ešte raz, alebo si zavolaj niekoho múdrejšieho..
Reagovat
smazaný uživatel
A ešte ti odporúčam pozrieť, čo presne znamená slovo "MOMENTÁLNE", keďže podľa teba je momentálne NAJ...Myslíš momentálne teraz?Alebo momentálne za posledný rok?..Posledné dva roky?..Alebo posledných 5 rokov?..Lebo na všetky otázky znie rovnaká odpoveď..Úspešnejší je Nadal!..Alebo myslíš, momentálne za posledných 10 rokov?..Si sprostý až to búcha dverami..
Reagovat
spaniel
Klud, klud drevokocurik. Co ta tak vytocilo? Ta cucoriedka? :)
Ani jeden z vas me nemuze rozrusit, motacik prepnuty :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čo je to drevokocúr, šiby ryby spaniel?..+ Nabudúce skús o jedného sileného smajlíka viac, aby si ukázal že si akože v pohode...si na smiech..
Reagovat
spaniel
Oh, co sa rozculujes drevokocurik? Smajliky ani nevim, ze jsem dal...asi jsi me pobavil :)

A to se teda divim, ze nevis, co znamena momentalne, je to vseobecna znalost. Co vas v tech skolach uci? Momentalne znamena ted. Momentalne je stav 16/10 takze momentalne je Federer nej. Ted. A taky uz nejakou chvili. A taky jeste nejakou chvili bude. Smir se s tim.
Reagovat
smazaný uživatel
Holt, debi*lovi nevysvetlíš že je debi*l. Momentálne je Federer na prahu tretieho roku bez GS, Ty momentálne...To je to, čo sa ti snažíme dvaja vysvetliť..Evidentne to však tvoja IQ súprava nebere..Si proste zaostalý a nikto ma nepresvedčí o opaku....Raz darmo, nick slovenský, text český a rozum mongolský..Už na prvý pohľad si podivín, čo nevie čo píše a ešte to aj prizná..:)
Reagovat
spaniel
Ja za to nemuzu ze mate na Slovensku zaostale skolstvi a nevite co je momentalne. To je asi tim, ze u vas uz dnes znamena zitra. Potom jste zmateni z casu, ale to je ok. Vzdyt jsi tady, aspon se trochu priucis, i kdyz ti to jde hodne ztuha, drevokocur.

Jsi neobjektivni, tupy a nicim se nelisis od tech co tady kritizujes. Takovy chudacek, ale neboj, jednou z toho vyrostes.

A pokud objevis dalsi nezname slovo, klidne se zeptej, rad vysvetlim.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře vám tak! Vpravo se podívejte na výsledky ankety, zdejší elegánovci dávno ztratili soudnost. Trojka v žebříčku je výrazně největším favoritem masters turnajů?
Naši milí fanouškové tyhle ankety totálně zdegradovali, není to o reálných tipech, ale o fandění!
A co milánkové předvedete dál? Madrid, Řím - můžeme podle zdejších vyšinutých "anket" čekat jiného favorita než Rožéra? Asi sotva.
Jinak tady k těm nesmyslům níže není potřeba nic psát.
Reagovat
Heather_Fedex
fedex je sice "az" 3. v rebricku atp, ale u fanousku bude vzdycky na 1. miste on. ani nadal, ani djokovic. to je dukazem toho, ze roger je suverenne nejvetsi osobnosti bileho sportu.doporucuji ti vzhlednout i jine webky, ne jenom ceske ankety:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/ATP_World_Tour_Awards#ATPWorldTour.com_Fans.27_Favorite
Reagovat
smazaný uživatel
O čem tedy mají být ankety na výsledek turnaje? O počtu fanoušků na daném webu? !!!! Jinak mě potěší, až v českém textu přestaneš používat slovenský termín rebríček.
Reagovat
smazaný uživatel
Broži o tom žádná! Však elegošové jsou zaslepení extrémisti! :))) Vůbec tenisu nerozumí jen tupě kráčí s davem, mávají RF čepicemi, švýcarskými vlaječkami a skandují "Roger na trůn"! :))) Naprostá iracionalita! Jenže ono je to jako s vírou ta také nemá s rozumem nic společného! :))
Reagovat
Heather_Fedex
vazne???? a nevznikli nahodou nejdriv fanousci rogera a pak az fanousci radaela, resp. antifanousci rogera??? to je tupa zaslepenost!! prej "kraceji s davem". no tak si kracej proti davu, nikdo ti v tom nebrani, ale aspon prestan urazet!!! uz se s tim proboha smir, ze drtiva vetsina fanousku rafy, vznikla proto, protoze zarlej na svycara. a co je na tom, ze maji capice a svycarske vlajky?? to chces x milionu lidi na svete nazvat iracionalnimi pitomcami???
Reagovat
smazaný uživatel
Logicky! Roger je starší takže pokud není člověk úplný dement dojde mu že prvně vznikli fanoušci Federrora! Nicméně lidé kteří fandí Rafovi tu byli i předtím (opět logicky) jenže už tehdy měli jasno že bezemočnímu robotovi nikdy fandit nechtějí! A později se v tom jen utvrdili jelikož fandit šampionovi z Mallorky je poselství a také by nikdy nepřekousli fandit hráči jenž má nejhloupější a nejfanatičtější fanoušky na světě! :))))
Reagovat
Heather_Fedex
muzes mi prosim te vysvetlit, z ceho si usoudil, ze roger ma nejhloupejsi fanousky??
Reagovat
smazaný uživatel
Indian Wells je cenný turnaj! Ačkoliv i přesto považuji za nejsměrodatnější výsledky na grandslamech! :))) Nicméně turnaj mistrů kde takřka celá osmička sotva chodí po náročné sezoně je pro mě opravdu bezcenný! :)) Není náhoda že ho vyhrává Feederror který před spaním s Mirkou počítá každý pohyb aby se náhodou příliš neunavil! :))) O jeho kalendáři turnajů také nemluvě! Teď nebude hrát měsíc a půl?! Kde jsme jako?! To jde vidět že se už šetří na turnaj mistrů! :DDD Prostě fraška! Na masters turnaji v Paříži neporazil nikoho z naprosté špičky! V Rotterdamu taky ne! :))) Bezcenné nic neříkající tituly!! Grandslamy a olympiáda rozhodnou elegoši! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Mám oči! A jestliže ne nejhloupější tak nejnesympatičtější svým projevem rozhodně! :))))
Reagovat
Heather_Fedex
ja myslela nejaky konkretni duvod...
Reagovat
spaniel
Nemyslim, ze Federer ma potrebu nekomu neco dokazovat. Dokazal toho vic nez dost, drzi spoustu rekordu. Tak prohral, co je na tom? Kazdy nekdy prohraje. Cetl jsem Agassiho Open, jeho prohry v prvnich kolech a s neznamymi hraci bych ani nespocetl a presto to byl skvely hrac a legenda sportu. Tech proher jeste bude a je jedno komu fandime. Na tenisu je krasne, ze vzdycky je za dvermi dalsi turnaj, neni nutne cekat 4 roky. I kdyby Roger uz nic nevyhral, stejne bude legenda. Radeji drzte palce Nadalovi, ted bude on na rade, aby neco uhral.
Reagovat
Pe3k
Zajimává je tahle pospojitost. Nadalova hra je otřesná, plná hekání škrábání a zdržování. Stejně tak jeho fanoušci jsou otřesní, nevzdělaní, hloupí a asociální. To je zákon přitažlivosti.

http://4.bp.blogspot.com/_1eQzQvC3ftQ/SXOBeqy0KfI/AAAAAAAAAIU/h1lcR7sYBEQ/s400/nadal+face.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Hřebec, Pala, Kukal.... "Nadal ma nejinteligentnejsi hlavu vsech Dob"
Reagovat
smazaný uživatel
Len tak ďalej, každým príspevkom dokazuješ, že to proste psychicky nezvládaš.
Reagovat
smazaný uživatel
To spíše vy dokazujete, jak vás sere, že zatímco Roger vyhrává po třicítce jeden velký titul za druhým (Masters v Paříži, Turnaj mistrů, skvěle obsazený Dubaj, Masters v Indian Wells), Nadal si ve svých 25 letech jinde než na challengeru v Barceloně ani neprdne. :DDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Taky už jste si všimli, že umí jen pomlouvat :D..
Sám by 10 grandslamů nikdy nevyhrál a stejně nás tady všechny
,,poučuje'' :D .
Reagovat
smazaný uživatel
zajímavý tohle byl zrovna zápas kdy jsem to čekal nejmín:)
Reagovat
smazaný uživatel
něco neskutečnýho to byl nejlepší game roddicka za poslední 3 roky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Roder Federer a jeho fanousci chteji bojovat o prvni misto sveta - ale to je předem ztracena touha

Federer-Nadal 10:20

Federer-Murray 7:9

Federer-Djokovic 11:14 ( Pozor, skutecny skore 10:11 !!!

---------------------

Tak chapete to ??? To ze ma byt statistika nej.hr.vs.dob ?!!
Reagovat
smazaný uživatel
Federer-Djokovic ...zavadejici stav naopak 14:11
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty tomu pořád nějak nechceš nebo nedikážeš porozumět. Roger Federer prohrává jen tehdy, když prostě zrovna nemá náledu vyhrávat. O tom a o ničem jiném ta tvá čísla nevypovídají. Nikdo neví, jestli chce Roger Federer bojovat o první místo světa, jen on sám. Ale věz, že když se k tomu rozhodne, tak jedničkou bude. A skóre s Nadalem otočí na 20:10 ve svůj prospěch, když bude chtít.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně ses vybarvil. Opět jsi nezklamal a jako tobě podobní blázni jsi do bilance Nadala s Federerem započítal i ubohé srandamače. Nechtěl bys tam taky započítat, kolikrát spolu Federer s Nadalem trénovali, blbečku? :DDDDDDD

To stejné jsi udělal u bilance Federera s Murrayem, kdy jsi tam AM započítal jeden exhibiční zápas, abys vzbudil dojem, že Murray vede nad Federerem o více než jeden zápas.

A bilanci Federera s Djokovičem jsi pochopitelně otočil, bez exhibicí je 12:10 pro Rogera.

Tedy už není pochyb, co jsi zač, ty pomatenče. :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za A - jsou to statistiky tveho portalu

Za B - i podle tvych usmevnych matematicky uprav jste negativni

Za C - Rozzzer byl mel mit naskok diky svemu k danym statistikam optimalnejsimu veku

--------------------------

Proste nestíhá
Reagovat
smazaný uživatel
posledni 8 turnaju

Federer 6 titulu

Nadal 0 titulu

Jak muze vubec nekdo pochybovat...
Reagovat
smazaný uživatel
Roland (Nadal): federer 3 1

Wimbledon (Nadal): djokovic 1 3

Usopen (Nadal): djokovic 1 3

A.open (Nadal): djokovic 2 3
Reagovat
smazaný uživatel
Takze skutecny turnaje jsou pouze GS? Tak fajn, kdo vyhral nejvic skutecnejch turnaju na svete? Kdo byl nejvickrat ve finale a kdo byl nejvickrat minimalne v semi? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
tady je potřeba si opet uvedomit jak mladi jsou hrači, Nadal,murray,djokovič o proti fedexovi až budou v jeholetech hrat tak jak on ted mužeš tady blafkat statistikami .
Reagovat
Labi
...klidně si nadávejte...holt někdy jsou zápasy kdy se nedaří ...ale zamyslete se trochu jaké měl Nadal problémy v IW s Nalbandianem...v dnešním tenisu je jedno jestli hráč hraje proti hráči z top 5 nebo top 50...když to nepůjde tak to prostě nepujde ...ale jak jsem řekl užijte si to a koukněte se na kalendář turnaju a jejich obsazení ...letos je olympiáda takže program je nahuštěný a Nadal startuje snad všude včetně Monte Carla takže až na začátku olympiády bude zas běhat v obvazech jak mumie po kurtu a po dalších dvou kolech zjistí že ono tělo nestíhá tak to zas bude pláče
Reagovat
smazaný uživatel
Dámy a páni, je to neuveriteľné. Ale rozhovor Petríka a Armostronga bol prvýkrát zachytený aj vo fotografickej podobe..Konečne máme aj my to šťastie vzhliadnuť ho aj inde ako na internetovom poli!!

http://www.robohara.com/pix/blog/puppets-1.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
To (opravdu to...) uprostřed je tvá osudová žena? A fotils to ty? A ti panáčci, nad těma se ukájíš, když ta tvá obluda není doma (jenže za kým by taková chodila, že)? No to je teda hnus...
Reagovat
smazaný uživatel
ty si opravdu velkej primitivek
Reagovat
smazaný uživatel
Si napravo, či naľavo?
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti je do mé politické orientace? I tak bych si s tebou neměl o čem povídat, jelikož jsi Nadalův fanoušek a ti mají stejnou inteligenci a argumentační schopnosti jako voliči levicových politických stran.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie som volič lavicových strán, ale prehlásiť o státisícoch ľudí, ktorých nepoznám že sú sprostí a hodiť ich do jedného vreca..Hm, to môže urobiť jedine idio.t..+ Inak, vedel som, že si ten napravo :)
Reagovat
smazaný uživatel
To není házení do jednoho pytle na základě příslušnosti k nějaké skupině, to jsou osobní zkušenosti, ty id*ote. :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Opäť som raz musel sklopiť uši..Proste si ma vyargumentoval :)
Reagovat
a.magerova
zase že vyhrál Roddick mě těší, takže taková to byla moje noční Sofiina volba :-))
Gratuluji vítězi a doufám, že TO dotáhne až do vítězného konce !!!

A když to tu tak vidím, tak jsem i ráda, že Roger od teď až do 7. května nebude hrát a tudíž tady nebude důvod k tolika nenávisti v diskuzích.
Reagovat
W.G.M.
Ja byt adminem, tak tu bloknu par vytecniku a bude klid. Nevsimla jsem si, ze by tu nekdo jiny nez Pe3k/Armstrong a Frantz (pokud jsem na nekoho zapomnela, omlouvam se, tito jsou holt nejvyraznejsi) rozpoutaval tyhle vlny.
Reagovat
smazaný uživatel
Znehodnocovat antuku je vazne uz jen zoufalost. Nazor, ze Roland G. je suverene nejtezsi podnik na okruhu - je notoricky znamo ! ( zmerena rychlost povrchu srovnatelna s Us open ). Chapete vy pomatenci, ze obranou se dnes uz vyhravat zkratka neda ! Wilander "Nadal je suverene nejagresivnejsim hracem".

Tenis byl a bude vzdy o Koncentraci, Presnosti a Technice.... nikoliv vsak o trapnem nazoru - vraceni a behani ( hlavne si uvedomte, ze ten treba uz ztraceny/dobehnuty mic, je treba take zaracne trefit v neuveritelnem uhlu vy amateri
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD FO prej nejtezsi turnaj na okruhu, no tobe asi hrabe ne?
Jasne Rafik ji ma 6x tak bude nejtezsi:DDD. Tvoje logika je naprosto dokonala:) Rafa utocnej hrac, dalsi perlicka... :D

Vsechno co jsi vyjmenoval presnost, koncentrace a technika mel Federer nejepsi na svete, Rafa ho porazel pouze psychikou, rozhodne ne talentem a technikou
Reagovat
smazaný uživatel
Osobne som sa už stretol s názorom, že RG je najťažší GS..Zas až taká perla to neni a dáva to aj logiku..Znova však jednoznačná pravda neexistuje.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, chlapci, nevím. Tohle srovnávání je nesmysl. Když je RG suverénně nejtěžším podnikem na okruhu a Nadal jej suverénně vyhrává, jakto že není ještě daleko dominantnější na těch daleko lehčích ostatních turnajích? Tam by snad měl být suverénní na druhou. Podle mne je nejtěžší vyhrát Australian Open, protože na něm nikdo nikdy nedominoval tak jako na ostatních GS.
Reagovat
spaniel
Ja mam pocit, ze nejtezsi je pravidelne vyhravat (dominovat) na AO a US Open, jelikoz ty povrchy sedi sirsimu poli hracu, kdezto trava a antuka jsou speciality, kde hrac s vyjimecnym talentem pro tento povrch snadneji ostatni predci.
Reagovat
smazaný uživatel
Osobne si tiež myslím, že najťažšie je vyhrávať betónové GS..takže snáď prvýkrát sa zhodujem so Spanielom..To, že som reagoval na antuku bolo v zmysle faktu, že som sa už stretol s názorom, že RG je najťažší GS..Nesúhlasím vo všeobecnosti, hoci uznávam, že po fyzickej stránke zrejme áno...
Reagovat
smazaný uživatel
Neonanujte nad prohrou Rogera po čtvrt roce a zalezte, blbečci. Vaše chvíle příjde opět až s challengerem v Barceloně. :DDDDD I když s Nadalem v jeho momentálním rozpoložení nemáte ani tam nic jisté. :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Zabudol si sa odhlásiť Petrík.
Reagovat
Pe3k
Kašli na ně a vůbec nereaguj. Je úplně jedno co si ti blázni myslí...Stejně to nikoho nezajímá, jen tady zasírají diskuzi dokud o5 nedostanou ban. Haters just gona hate!
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, vlastně jsem slíbil, že dnes nebudu reagovat. :-) Ale co.
Reagovat
Pe3k
Nejde o to co sis slíbil. Oni chtějí jen provokovat a bavit se s nima a klesnou na jejich úroveň ti k ničemu nepomůže...Jen je nech, dostanou ban, Nadala zas někdo zruší a zase se tu pak bude klid :)

Podívej se na to z jejich pohledu. Nadal už skoro rok nezavadil o titul, Djokovic ho válcuje na všech površích a do toho mu dal výprask i Federer. Nejdřív 6:3, 6:0! A nyní 6:3 6:4 navíc na super pomalém hardu. Oni jsou z toho v koncích tak se nás jen snaží provokovat. Pro mě je diskuze s tímhle odpadem společnosti jen ztráta času.
Reagovat
smazaný uživatel
" Oni chtějí jen provokovat" .... ZE TE HUBA NAPALI TY INZEN Í RE. Jsi suverene nejvetsim zbabelcem a provokaterem
Reagovat
smazaný uživatel
" Pro mě je diskuze s tímhle odpadem společnosti jen ztráta času"
KDYT TY BLBE JSI TENKRAT PSAL ZE TO PRAVE BYL TVUJ DUVOD REGISTRACE ( klesnout do stoky ) ty si ale vul
Reagovat
Matti
Nejdříve 6/3 6/0 pak 6/3 6/4 a kde jsi zapomněl AO :-)) to tady nenapíšeš?
Reagovat
gerd
Jak pozoruji tak si tady ústřední chytrák!Máš moc keců o houně a nic rozumného jsem si od tebe ještě nic nepřečetl.Tys vydělal na tom zápase?Zalez do hnoje a nevymýšlej si,troubo!!
Reagovat
Fandina
Jasně, že to bylo překvapení, že Roger prohrál po té vítězné vlně s Andym, ale prohrál s ním byť v exibici začátkem března ... tak proč zrovna ne teď ... jinak sázení zdar ... jednou to vyjde příště ne ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Nepřejícnost je jedna z nejhorších lidských vlastností. Já bych tobě výhru přál, kdyby se ti zadařilo. Mám totiž rád, když lidé vyhrávají, podobně jako vyhrává Roger Federer, když se mu chce vyhrávat. Možná jsi jen málo chtěl vyhrát, proto ti to nevyšlo. Příště musíš víc chtít.
Reagovat
gerd
Díky za povzbuzení!Včera mě ale Rožér naštval k nepříčetnosti-úsměv!
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to dobrý zápas. Na Nadalovce, kteří mají z jedné Federerovy prohry po čtvrt roce druhé vánoční svátky, tak na ty dnes nereaguji.

Ono je hlavně tady (po občasných prohrách Rogera) jasně vidět, jak moc je sere, že zatímco Roger vyhrává po třicítce jeden velký titul za druhým (Masters v Paříži, Turnaj mistrů, skvěle obsazený Dubaj, Masters v Indian Wells), Nadal si ve svých 25 letech jinde než na challengeru v Barceloně ani neprdne. :DDDDDDDDD
Reagovat
Pe3k
Už tu zas jen chybí paní W.G.M, která nám řekne, že vlastně Nadaloví fanoušci jsou ti slušní a inteligentní :D :D :D

Dnešní dizkuze je o5 důkazem toho jak se věci mají. Mě Rogerova prohra nijak neštve, přeji to Andymu. Roger už má 3 vavříny a to je teprve začátek sezony, takže já jsem prozatím velmi spokojen. Přeji Rafovi ať má tady alespoň jednoho normálního fanouška = UTOPIE :D
Reagovat
smazaný uživatel
mel si vzdy rasisticke sklony....divim se, ze federerFanatici te prijali za sveho...Hamba
Reagovat
smazaný uživatel
libi se mi, jak poctive vyjmenovavas ty taky bezcene turnajky...:))
Reagovat
smazaný uživatel
Z psychologického hlediska je armstrong/Pe3k zajímavý projekt a jsem zvědav jak dopadne. Rozhodně ho budu dále sledovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Prý bezcenné turnaje. :D Jsi deb*l...
Reagovat
smazaný uživatel
Si jak taký pokazený vertlík, stále si hudieš svoje...Uprimne ti gratulujem k IW, Eufória z víťazstva nad Nadalom bude trvať tak dlho, dokým nepríde ďalšia zdrvujúca prehra v opačnom garde..Sám dobre vieš, že tých prehier príde viac..Tak prečo sa takto zhadzuješ..
Reagovat
W.G.M.
Ty se do me vubec neopirej, ve sve pomatene mysli sis opet vytvoril blud o tom, ze rikam, ze Rafovi fanousci jsou ti slusni a inteligentni a Rogerovi naopak.

Prosim vas, berte ho s rezervou, ten clovek uz nevi, co pise.
Reagovat
Pe3k
Tu je zase nablito :D Zdejší Nadal tupoň fans sou v rauši, že Federer konečně prohrál. Jednou to přijít muselo a jsem rád, že ho zkolil zrovna Rodick. Gratuluju k postupu. Roger šetří síly aby Nadala zmastil i na antuce, 4 turnaje v řadě by bylo moc i na něj.
Reagovat
smazaný uživatel
turnaj byl zatim letos jen jeden a to v australii....a na dalsi Turnaje je zatim casu dost....
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD A kdyz nahodou, pri dobry konstalaci hvez, nebude panbuh doma, a Rafa vyhraje Miami (uz by taky neco vyhrat moh:)), tak z toho udelas nejdulezitejsi podnik sezony? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
preji v te kanalizaci pekny pobyt...a mene potkanu
Reagovat
smazaný uživatel
haha, káva na monitore :))
Reagovat
smazaný uživatel
A mame zas čisto. Jeho letosni trend pokracuje - odstoupeni v Doha, katastrofa v davis, dnesni porazka s hracem 4 desitky... . Na grandslam uz jen tezko prezije do druheho tydne. Je zdravy, nekonecne motivovany a štastny - tak kde je ten problem ?! ( kazdopadne je to nejprecovanejsi hrac v historii
Reagovat
Teo
Že ty sis ráno zapomněl vzít prášky?:o)
Reagovat
smazaný uživatel
na nejmotivovanejsiho, nejzdravejsiho a "nejtalentovanejsiho tenistu v histori je jaksi nedostacujici svuj posledni grandslam ziskat v sedmadvaceti letech...
Reagovat
Stan_Borowitz
Proč by to bylo nedostačující? Už jich má dost, zatím další nechce. Proč by měl chtít uzavřít historii tenisu tím, že získá navždy nepřekonatelné rekordy? Problém není nikde, Roger prostě nechce vzít motivaci dnešní generaci tenistů ani generacím budoucím. Prostě gentleman. Maestro. Number One. Forever.
Reagovat
Heather_Fedex
spis si jich vzal az prilis :) nebo to byli nejake drogy...jinak by tohle v zadnem pripade nenapsal
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam, ze se nam to tady zase rozjelo a Nadalovci zacinaji vystrkovat ruzky:DDD. Kde byli, kdyz pred tejdnem Roger vyucil Nadala a potom volne lehce porazil Isnera:DDD. Ted si sel jen tak zapinkat a ten srandamac se mu proste jenom vymknul z rukou...
Reagovat
Matti
a kde jsi ty byl sobe, když Rafa vyučil Rogera na AO?
Reagovat
Stan_Borowitz
když bude Federer chtít, tak samozřejmě do US Open bude světová jednička. No a pokud to chtít nebude, tak se jí nestane. Protože - jak správně říkáš - je geniální a nepřemožitelný. Maestro. Number One. Forever.
Reagovat
Frantz
Prej do US Open je duchodce zase No.1 :-D :-D
Reagovat
duhove_hovinko
Mně se Francku zdá, že by si se hodil na festival "mezi ploty". To je místo pro tebe. Úplně tě vidím, jak tam hraješ na činely. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Mně se zdá, že Francek má rád, když mu hoří doutnák u prdele :D
Reagovat
Stan_Borowitz
že je nepřemožitelný, když chce. Jenže on občas nechce, aby se diváci nenudili a ostatní hráči taky něco občas vyhráli. Když bude chtít být zase světová jednička, tak jí bude. Když bude chtít zůstat trojkou, tak jí zůstane. Pokud bude potřebovat tři, pět, deset další GS titulů, tak je získá. Ale zatím je nepotřebuje. Je na tom něco nejasného?
Reagovat
ladka
toto bol for že?
Reagovat
Heather_Fedex
tohle predse nemuze myslet ani omylem! prej duchodce, agassi byl v 35 letech ve finale gs! roger ma zajiste pred sebou jeste spoustu triumfu, 1 porazka z 20 ho nemusi trapit. zase si odpocine a vrati se v plne sile. sice bude na okruhu bez nej mesic nuda, ale za ty vydledky co prijdou pak mi to stoji za to!!
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Rafa mesiac nehral, vlastne ak rátame obdobie od novembra do marca, dá sa povedať, že 4 mesiace pauzoval a odohral len dva turnaje :)..Každý si tú prestávku zoberie v inej časti roku, tak ako jemu najlepšie vyhovuje..Začína antuková sezóna a som zvedavý na Nadala, ten si program logicky nahustí..
Reagovat
Frantz
A kdyz bude chtit,tak bude reditel zemekoule...Tyhle pohadky ja muzu :-D zajimavy,ze velvyslanec UFO jeste nechtel vyhrat Olympiadu,nebo Davis Cup,anebo porazit Nadala na RG :-)
Reagovat
ladka
aj ja hlavne na to ako bude RN hrať s ND...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Roger hrál toto období opravdu fantasticky....kousek zápasu jsem sledoval, a Andy zápas odservíroval v jiném levelu. V mezihře už byl mizerný. Ale právě takové zápasy mám rád, kdy outsiderovi se podaří protihráče zaskočit a vnutit mu svou hru. Taky se těším na antukovou sezónu a to jak se na ni Rafa připravil. Na co se hlavně těším, tak to jak Rafa prožívá vítězné winnery. V tom je nenapodobitelný..... a doufám, že začíná období, kdy jich bude povícero :)
Reagovat
Heather_Fedex
monte carlo, barcelona, pak samozrejme rg, madrid rim... a ze 4 mesice nehral? ted ti jaksi nerozumim...dyt na ao byl ve finale a odehral dustojny zapas! to ze rafa odehraje na antuce vsechno uz vime, nenapsal si nic noveho :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Co je na tom divného? Miliardy lidí ještě nechtěly vyhrát Olympiádu, Davis Cup ani porazit Nadala na RG, takže v tom není Federer žádná výjimka. A ředitel zeměkoule? To nebude, ani kdyby chtěl, protože taková funkce přece neexistuje. To ty nevíš?
Reagovat
Fandina
Funkce ředitele zeměkoule sice není, ale nejpopulárnější světovou osobností Roger zvolen byl ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
fandino, ted si zabodovala- zasahla si frantze do slabin ;))
Reagovat
gerd
pro pár hlupáčků co tu smolí blbosti-"velký rožér" mě posral tiket(jediná chyba na tiketě--tenis--Rožér).Díval jsem se na to v noci a Rodíkovy stačil pouze jeho servis a sem tam to přehodit přes štrychované zpátky na "Rožéra",který to pak zprasil!Rožérova dobrá léta už jsou nenávratně v perdeli a já osobně už bych na něho nevsadil ani cent.Nemyslím ovšem zápase které hraje v 1kolech proti začátečníkům
Reagovat
Stan_Borowitz
musíš se holt naučit sázet, nic naplat. My, kteří jsme věděli, že Roger tento zápas nebude chtít vyhrát, protože je - kromě No.1 Forever and Ever - i Gentleman, jsme samozřejmě vsadili na výhru Roddicka ve třech setech. A vydělali jsme na tom. Chytří prostě vydělávají, zatímco hloupí prodělávají. Tak to na světě chodí a je to vlastně spravedlivé. Koukni, kolik peněz vydělal Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
zeptej se Brdycha jestli Rozzer je getlmenem ! ( viz po wimbledon...jen fanatik tohle prehlizi
Reagovat
Fandina
Berdych se vyjádřil, že Roger je podle něj ten nejlepší tenista dob a pokud mluvíš o wiblu tak Tomáš hrál ve finále prohrál hladce ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych po wimbledon..."zklamal me Federer a mile prekvapil Djokovic
Reagovat
VlS
Stane, klobouk dolů, replika na Gerda byla přímo eso :-)
Reagovat
Fandina
Padají různá vyjádření jde o to kdy a v jakých souvislostech a každý neví o všech a pamatuje si různá ... úsměv
Reagovat
Stan_Borowitz
Na tom se Federer s Berdychem dohodli, bylo to celé divadlo, aby měli bulvární novináři o čem psát a taky si něco vydělali. I oni přece musí živit rodiny. Roger myslí i na ně (nezapomínej na to, že je gentleman), a všechna čest Berdychovi, že se k této de facto charitativní akci připojil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Stane, Roger je tenisový Chuck Norris v kraťasech.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo sa týka Rafovej prestávky..Turnaj majstrov, Doha, AO...Tri turnaje za 4 mesiace...Teraz nasledujú 4 mesiace, kedy sa odohrá pre Rafu to najpodstatnejšie..Preto hovorím, že každý si to reguluje podľa seba..Hoci zimná prestávka je pre všetkých rovnaká..
Reagovat
Heather_Fedex
ty mluvi jasne pro fedexe a i presto bohuzel prohral. ted by se mohl poradne pripravit na antuku, pak na travu a pak na absolutni vrchol letosni sezony...
let's go roger, vim ze to dokazes!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak!!
Reagovat
smazaný uživatel
Úprimne?...Neverím, že Federer prehral..Čo to tu na nás redakcia skúša!

Ale vážne. Zápas som nevidel a tak sa k tomu ťažko vyjadriť..Naozaj som Andymu v súčasnom rozpoložení jeho síl a formy Federera nedával žiadne šance. Holt, zrejme na Roga doľahla únava, niečo podobné zažil aj Isner..Je to pre neho škoda, lebo kalkulácia o svetovej jednotke, či dvojke dostali trhlinu..
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi dobrej pohadkář...."dalsi viteznou snuru...? . Myslis, zas ten naky turnajek myslim v London ( soutez na 2sety co nezasahuje ani do udelovani cen za uplynuly rok, soutez ktera nema urovni spojitost jako podobně Olym.hry ve smyslu Golden slamu ). Vzpamatuj se clovece !
Reagovat
Padme
Zápas jsem viděla a jsem zklamaná, že to Roger neurval:( První set hodně nevynucených chyb, ale snahu bych mu neupírala. Ve druhém byl jasně lepší, skoro všechny míčky mu padaly do kurtu. No a ve třetím při svém podání naběhl dvakrát na síť příliš brzy a Roddick ho prohodil. A pak už zápas doservíroval. Rozhodl rozdíl v podání. Ve výměnách byl Federer lepší, ale bohužel to nestačilo. V minulých zápasech měl občas štěstí, teď ho měl Roddick. Teď si Roger odpočine a uvidíme co přinesou květnové turnaje:)
Reagovat
taffer
Ano, ve třetí hře třetího setu Roger naběhl párkrát k síti tak naivně (po průměrném úderu), že nevím co si o tom myslet (asi blackout). Takto si "připravuji" útok já a ne 3. hráč světa přece:-) Ale sezóna tím nekončí, stále je o co hrát.
Reagovat
Stan_Borowitz
"script" v tomto kontektu neznamená "skript", ale "scénář". Skript by to byl textu o programování.
Reagovat
LubosZabloudil
Díky
Reagovat
Stan_Borowitz
Federer s Roddickem se už na nedávné exhibici v New Yorku dohodli, že když vyhraje IW, tak to Roger Andymu v Miami pustí, aby mu zvedl sebevědomí. Normální lidská solidarita s bývalou světovou jedničkou, které se v poslední době moc nedařilo. Nic víc v tom nehledejte. Takže to vlastně žádné překvapení není.
Reagovat
pauloX
a kvoli tomu pride o 16 vyhier v rade,to musi byt blbost,proste bol to smolny zapas ktory chcel určite vyhrat,prvy a druhy set to dokazuje ak by vyhral 1 set tak by vyhral asi 2:0
Reagovat
smazaný uživatel
Stane, to bereš s nadsádzkou, či?..Lebo úprimne, tiež sa mi to nezdá, príde mi to neprofesionálne a osobne si to nemyslím..Ale sto ľudí, sto chutí..
Reagovat
Stan_Borowitz
Hezká historka, že? Nikdy mne nepřestane fascinovat, co všechno jsou lidi ochotni spolknout i s navijákem, i když je to na první pohled naprostá pitomost. Jednou jsem dokonce přímo do příspěvku napsal, že to je myšleno ironicky, a stejně jsem dostal vynadáno, jako kdybych to myslel smrtelně vážně...

Tou historkou jsem jen chtěl vyjádřit absurdnost toho včerejšího výsledku. Ironií osudu jsem si právě za stavu 1:1 ve třetím setu šel uvařit kafe s tím, že o nic nepříjdu, když servíruje FED...
Reagovat
smazaný uživatel
No prišiel si o prehratý servis, čo bol základ prehratého zápasu. Ten v rámci historickej vzájomnej bilancie oboch bije do očí, takže si prišiel o podstatnú časť tenisových dejin ;)..+ Inak, pekná story..Skoro som jej uveril..
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
ve 3.setu vedl 1-0 a při podáni Rodicka vedl 0-40, nedal to i po haluzi Andyho, který trefoval všechny podaní z prvního, 2x dokonce rozhodlo oko a to jen lajnu liznul, takže štěstí, pak ještě měl Roger výhodu, takže 4 breakbally měl a nedal nic. Pak následně prohral svoje podání a bylo po zápase, do konce si už drželi každý svoje a breakball už se neviděl.
Reagovat
spaniel
Podle statistik byl RF lepsi ve vsech uakazatelich, 1 i 2.servis, return, uhrane mice, pocet breakballu, ale zase se ukazuje, ze tenis neni o tom vyhrat vic bodu, ale vyhrat ty spravne. Skoda tiebreaku.
Reagovat
Stan_Borowitz
Federe s Roddickem se už na nedávné exhibici v New Yorku dohodli, že když vyhraje IW, tak to Roger Andymu v Miami pustí, aby mu zvedl sebevědomí. Normální lidská solidarita s bývalou světovou jedničkou, které se v poslední době moc nedařilo. Nic víc v tom nehledejte. Takže to vlastně žádné překvapení není.
Reagovat
Stan_Borowitz
to patřilo nahoru. Ale k tomu, co píšeš. V jedné statistice byl Fededer horší, a to nevynucené chyby. Což je nepřímý důkaz pro tu informaci, kterou jsem získal z dobře informovaných kruhů...
Reagovat
Fandina
Andymu se po té dohodě muselo to sebevědomí hodně zvednout, že?
Reagovat
Stan_Borowitz
No, on si myslel, že si Roger dělá legraci. Až na tiskovce mu došlo, že to myslel vážně. Proto vedl ty divné řeči o scénáři, které by jinak nedávaly smysl...
Reagovat
Labi
nechápu co se na kurtu mohlo odehrávat že to dopadlo takhle nicméně ještě víc mě udivuje že Roger není přihlášený do Monte Carla...víc jak měsíc nehrát turnaj je docela dost....snad se brzy oklepe
Reagovat
steve79
Já si myslí že do Monte Carla nejede. Od začátku sezony hrál dost turnajů a v Monte Carlu začíná už necelé tři týdny a potřebuje se dát dohromady.
Reagovat
ladka
tak presne nad tým sa tiež zamýšlam hoci Monte Carlo ako jediný turnaj masters 1000 nie je povinné objahuje tam 180bodov tak by tam mal asi hrať...
Reagovat
Labi
na druhou stranu pak bude zas neskutečný zápřah až do začátku sprna kdy vyvrcholí olympiáda, ukáže se až časem jak dobře si to rozvrhnul
Reagovat
Teo
Federer nebyl v Monte Carlu ani loni, takže myslím, že ho vynechává "pravidelně";o)
Reagovat
ladka
bol tam prehral s Melzerom v štrťfinále...
Reagovat
Teo
V Monte Carlu nebyl předloni, omluva.
Reagovat
smazaný uživatel
A tu sa dostávame k tomu, čo som naznačoval minulé mesiace..Zbytočný Rotterdam, Dubaj si tiež mohol odpustiť...A 1000 turnaj vynechá..Určite zohráva úlohu aj porvch, no v kontexte svetovej jednotky to môže byť rozhodujúca absencia...Zároveň si však myslím, že Monte Carlo bude jediný Masters, ktorý Federer vynechá..Nadal to urobí zas v Paríži, Djoker pravdepodobne taktiež v Monte Carle..
Reagovat
steve79
Dneska to nebyl Fedex jakého známe z posledních týdnů. Hlavně z backhandu byl dost zranitelný a jeho servis hlavně ve třetím setu nebyl dobrý, ale i přesto si myslím, že mohl Roddicka porazit. Zejména v prvním setu se mi zdálo, že nehrál na sto procent a čekal, že to v tie-breaku nějak urve.
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tam delo? Zapas jsem nevidel, predpokladal jsem, ze to nebude snadny utkani, ale ze by mohl Fedex prohrat, me nenapadlo...
Reagovat
steve79
Za stavu 1:1 v prvním setu měl Fedex 2 breabally, který nevyužil a potom si oba dvaá hráči drželi celkem pevně svoje podání. Ve druhém setu ho Fedex rozbil a byl jasně lepší. Do třetího setu vlétl fedex výborně a za stavu 1:1 ve třetím setu měl Roger při podání Roddicka 0:40, ale Roddick dvakrát výborně zaservíroval na shodu a potom měl Fedex další breakball a zase nic. Takže Andy udržel svoje podání. Potom si vybral Fedex slabší chvilku na servisu a Andy ho prorazil. Potom to už Roddick doservíroval. Zajímavý bylo, že měl Federer první servis jen pasesát procent.
Reagovat
smazaný uživatel
uz jsem videl sestrih, Roger tam sance mel a bylo jich dost:(
Reagovat
SwissMaestro
Kdyz uz ta porazka musela bejt tak jsem rad, ze alespon s Roddickem : )
Reagovat
smazaný uživatel
jooo Andymu, bych to moc pral:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist