Federer bez problémů. Poradil si s Mischou Zverevem a zahraje si o finále

24. 1. 2017, 09:17
Aktuality 485
AUSTRALIAN OPEN - Roger Federer s přemožitelem Andyho Murrayho nezaváhal. Pětatřicetiletý Švýcar porazil Němce Mischu Zvereva hladce ve třech setech a potřinácté za posledních 14 let postoupil do semifinále Australian Open. O šesté melbournské finále si nejstarší semifinalista od roku 1978 zahraje s krajanem Wawrinkou.
Roger Federer

Roger Federer si dnes zahrál potřinácté za posledních 14 let ve čtvrtfinále Australian Open a ani letos v něm nenašel přemožitele. Po výhrách nad hráči Top 10 Berdychem a Nišikorim potvrdil roli favorita proti padesátému hráči světa Mischovi Zverevovi, který se v předchozím kole postaral o senzační vyřazení světové jedničky Andyho Murrayho.

Statistiky zápasu
Zverev - Federer
5 esa 9
0 dvojchyby 1
74 %
1. podání 'in' 68 %
53 %
úsp. 1. podání 69 %
52 %
úsp. 2. podání 68 %
30 winnery 65
13 nevyn. chyby 13
30/75 hra na síti 23/32
1/2 brejkboly 6/15
čas: 1:32

Federer poslední duel s o šest let mladším Zverevem vyhrál na trávě v Halle 2013 bez ztráty gamu a parádně začal i dnes. Švýcarský favorit získal úvodních pět gamů a po pouhých 19 minutách vyhrál první sadu hladce 6-1.

Ve druhém setu Zverev sice hru relativně vyrovnal a dokonce čistou hrou sebral favoritovi servis, brejk na 3-1 ale nepotvrdil a Švýcar získal set poměrem 7-5. V rozhodujícím dějství už měl Federer zase vše pod kontrolou, prohrál jen dva gamy a 92 minut mu stačilo k snadnému třísetovému vítězství.

Zápas ukončil svým 65. vítězným úderem v utkání. "Ukazuje, že je taky člověk," řekl při komentování Američan John McEnroe po zkaženém voleji Federera v poslední hře utkání, po kterém měl Zverev brejkbol. Ten ale "Maestro" odvrátil esem a McEnroe lakonicky dodal: "Ale jen občas."


Levorukého Zvereva, jehož dosavadním maximem na grandslamu bylo 3. kolo a který vyznává styl servis-volej, Federer porazil bez ztráty setu i ve třetím vzájemném duelu.



"Myslím, že tu odehrál skvělý turnaj. Je příjemné vidět hráče jako je on, kteří se vrátí po zranění a dokáží udělat tak dobré výsledky," řekl Federer na adresu Zvereva, který během kariéry bojoval s chronickým zraněním zad a kolen. Léčil také zlomeniny zápěstí a žeber.

"Pro mě bylo složité hrát proti soupeři, který chodí tak často na síť. Není to snadné, ale je to zajímavý způsob hry. Vždy rád hraju s tenisty, kteří mají takový styl. Na kurtu se tomu umím přizpůsobit a vím, že se musím držet své hry," uvedl Federer.

Pětatřicetiletý Švýcar proměnil v semifinále pátý grandslamový start v řadě. Na Australian Open, kde v letech 2004, 2006, 2007 a 2010 triumfoval, je nejstarším semifinalistou od roku 1978, kdy byl mezi kvartetem nejlepších Arthur Ashe.



"Očekával jsem, že bych tu mohl pár kol zvládnout, ale když jsem uviděl los, tak jsem si věřil maximálně na čtvrtfinále," řekl Federer, který hraje na prvním turnaji od loňského Wimbledonu, po němž léčil bolavá záda a nedoléčené zranění kolena. Dnes mu statistici napočítali 65 winnerů a pouze 13 nevynucených chyb.

"Nikdy jsem neočekával, že v této fází kariéry budu hrát takhle dobrý tenis. Jsem moc šťastný, že se mi pořád daří," uvedl čtyřnásobný otec, který rád relaxuje s rodinou při procházkách v přírodě. "Děti mě často prosí, ať neprohraju, že chtějí zůstat déle na jednom místě," přiznal rodák z Basileje. Ale zdá se, že jedna už si to rozmyslela. "Říkala mi, že je připravena na lyžování ve Švýcarsku, tak to snad ještě chvilku vydrží," smál se Federer,



Ve svém 41. grandslamovém semifinále si Federer zahraje o 28. finále, z toho šesté v Melbourne. Jeho soupeřem bude o čtyři roky mladší krajan Stan Wawrinka, s nímž vede ve vzájemné bilanci 18-3, přičemž všechny porážky utrpěl na antuce. Na grandslamech vyhrál pět ze šesti duelů.

"Stan je velmi silný soupeř, na grandslamech dosáhl už řady úspěchů. Jsem rád, že si tady i on zahraje v semifinále. Ale dál už by dojít nemusel," vtipkoval Federer, který získal svůj poslední 17. grandslamový titul ve Wimbledonu 2012. "Já budu hrát znovu agresivně a aktivně a věřím, že opět dokážu najít způsob, jak vyhrát."

Vítěz Australian Open z roku 2014 a Roland Garros ze sezony 2015 Wawrinka v dnešním prvním čtvrtfinále porazil rovněž 3-0 na sety bývalého finalistu Francouze Jo-Wilfrieda Tsongu.

• AUSTRALIAN OPEN 2017 •
Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 13.694.800 dolarů
úterní výsledky mužů (24. 01. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Wawrinka (4-Švýc.) - Tsonga (12-Fr.) 7-6(2) 6-4 6-3
Federer (17-Švýc.) - M. Zverev (Něm.) 6-1 7-5 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

485
Přidat komentář
Stan_Borowitz
zdejší diskutéři evidentně neunášejí úspěšný Federerův návrat a taky to, že se opět vynořil potkan Frantz, je jednoznačně rajská hudba a pozitivní signál pro fanoušky RF...

Na těchto situacích se ukazují charaktery. Krajně nesportovní taktický MTO Nishikoriho oni berou jako OK, Federerova naštvaná reakce na něj je pro ně za důvod k ukřižování. Vždyť je to směšné, jakých stébel se hateři chytají.

Ale abych byl pozitivní, moc mne potěšilo, že se do této podlé kampaně nezapojili H-H, tito, peggy, kada.tom, matti, senpolia a další Rafa fans, kterým tímto vzdávám hold a díky...
Reagovat
smazaný uživatel
Už keď si tak pekne a tendenčne pomenoval jednu "kampaň", škoda že si sa nezastavil aj pri tej druhej dopingovej. Tam išlo asi všetko s kostolným poriadkom a svojim súputníkom si vzdal ešte jeden, tzv. tichý hold.
Reagovat
Stan_Borowitz
Každá akce budí reakci, to bys měl vědět. Sami jste si o to řekli, tak teď nebreč.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebláázni....Práve naopak. Toto selektívne vnímanie mi vždy vyčarí úsmev na tvári, široky úsmev na tvári..
Reagovat
Stan_Borowitz
Fakt se mi nechce v tom babrat, ale podle mne se tady nejdřív objevilo to "skandální video" s příslušnými komentáři o hovadu a tak, doping se vytáhl, až když se hádka rozhořela. Což je v hádkách celkem normální jev.

Mimochodem, já jsem o tom, že se objevily zprávy o terapeutické výjimce na jinak zakázaný prostředek do této chvíle nic nevěděl a opravdu mne to dost zarazilo. Můžeš si klidně dohledat, že když se podobné zprávy objevily na konto Sereny a rozhořela se podobná hádka jako tady u Rafy, zaujal jsem jasné stanovisko, že takové výjimky by neměly v žádném případě existovat, a to pro nikoho. Pokud je sportovec nemocný, má se léčit, a ne provozovat vrcholový sport a léčit se přitom jinak zakázanými prostředky. To je přece absurdní a nefér vůči ostatním.

Na tomto stanovisku nemám, co bych měnil.
Reagovat
brixner
Píše se holt!
Voprav si to!
Reagovat
Herbert_Hoover
Má to dobře!
Reagovat
Herbert_Hoover
Díky, přišlo mi to nafouknuté. Viděl jsem to video asi čtyřikrát už za poslední dva dny a ani jedinkrát se mi u toho nerozsvítilo červené výstražné světýlko oznamující přítomnou morální dekadenci. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, já jsem nejdřív nevěděl, o jakou situaci šlo, tak jsem si taky řekl, co to tam ten Federer vyvádí. Pak mi to došlo a spíš jsem se pobavil tím, že jsem si říkal, co si asi ten uhlazený Federer v tu chvíli asi o Nishikorim myslel. Podobná situace, jako si představit třeba Marka Ebena, kterak říká třeba prezidentský překlad slova pussy...
Reagovat
smazaný uživatel
Roddick: Federer-Nadal final would be biggest ever

An Australian Open final between Roger Federer and Rafael Nadal could be the most important match in grand slam history, according to Andy Roddick.
The two greats remain on track to reach the decider at Melbourne Park, with the draw opening up following the shock exits of Andy Murray and Novak Djokovic.
At 35, Federer is a record 17-time grand slam champion, while 30-year-old Nadal is three adrift.

Roddick, set to be inducted into the International Tennis Hall of Fame, said that could make the final the biggest ever.

"If you think about the historical significance of what that match would look like, one at 14 slams, one at 17 slams," he said on Tuesday.

"Rafa wins, it's 15-17, and the French Open is around the corner, it's back on. It's literally game on for the most slams ever. If Roger wins, it's 18-14. I don't know that that divide gets made up.

"If that happens, it has to be the most important match in Australian Open history and possibly grand slam history."
The fast courts in Melbourne have drawn attention this year, with Djokovic and Murray outdone by aggressive opponents.

Roddick feels the speed could be an advantage for Federer, saying: "I'm sure Roger's not disappointed in the way the courts were playing when he got here ahead of this tournament.

"But like every tennis fan, which is the role I play now, who wouldn't want to see the Williams sisters? Who wouldn't want to see a matchup between Roger and Rafa with history on the line?"
Reagovat
smazaný uživatel
Ta retoricka otazka Roddicka smerek fanouskum tenisu, neco ve stylu, kdo by si z nich nepral finale W+W je opravdu famozni...
Ano pane Roddick, hodne by se jich asi naslo, kteri by si tohle finale opravdu neprali a dokonce i v USA by se jich naslo,,,
jen tak namatkou si tipnu,... fans v Kalifornii...;D)
Reagovat
janek_da
wiliams finále by bylo celé ženské AO, zatím kvalitní, zabito.
Reagovat
Herbert_Hoover
Mats je občas mimo no, jeho jeden brilantní postřeh střídá pět úletů. :) Fedal je vrcholem pro tenis vždy, natož v době, kdy jejich finále na GS nečekal snad ani jeden žijící tvrdošíjný optimista.
Reagovat
Krisboy
Koukal jsem na highlights Wawrinka -Tsonga a Standa se zdá bejt docela v ráži. Starý pán to bude mít těžké. Na druhou stranu, kdo by měl Stanimala zastavit, když ne on?
Reagovat
Roger_Federer
Klid,:) tohle nema vubec vyznam, Forehend by to nepriznal a snazil se z toho vybruslit i kdyby Nadal "sam rekl, ano bral jsem"...neco by se na v jeho hlave vymyslilo
Kazdy rozumny uz si ty veci od roku 09-15 zpocital a dal dohromady.
Jinak by me zajimalo, proc Nadal nopodal to trestni oznameni na tu Fracouzkou ministrini...
Reagovat
VlS
Ona ho poprosila, aby to nedělal
Reagovat
turista
Nadal usoudil, že nemá cenu mrhat energií v nějakém pitomém soudním sporu a radši se koncentruje na tenis, který mu přináší další vítězství a další peníze. Navíc otevřel tenisovou akademii pro děti a mládež.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sme radi, ze ste si to konečne dali dohromady :)
Reagovat
Roger_Federer
:), no ja ti to rikam od Wimbledonu 2012, kdy Rafael neoficialnemel pauzu, protoze mel pozitivni vzorek.
Nejsmesnejsi natom je ze nejsi ochotny ani akceptovat fakt, ktery zverejnila sama Wada.
A to ze bral zakazane latky a az potom zadaly o výjimku kvůli léčbě kolene.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoško, ak celý ten tvoj humbuk a stihoman v rokoch 12-13 bol len o výnimke, ktorú Nadal dostal na nejaký liek :)) Tak to ti teda gratulujem, dúfam, že si dospel pocitu zadosťučinenia..
Reagovat
Roger_Federer
:) nee, to vazne,;)?
12-13, se o zadne vyjimce prece nevedelo,ani ji nemel.
Akdyby to nevytahly ti hackeri nevedelo by se to dodneska prece.
Myslim, ze ti unikl podstatny fakt, Nadal o tu vyjimku zadal zpetne..
A nikdo nevi kolik toho a naco bral..:)
Reagovat
jackiec
http://www.tennis-arena.cz/wilander-ve-finale-nechci-federera-s-nadalem-16522cz/
Reagovat
Mayo
1,66 Vs 2,20???? To je vtip :D o to viac sa oplatí naložiť na basketbalistu
Reagovat
mats23
JO, fair tak @ 1,50 na Miloša
Reagovat
Matti
No, možná se budete divit. Ale jinak, taky tam vidím, spíše kurzovou rovinu.
Reagovat
Pe3k
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/848099-mas-problem-proc-se-na-me-divas-wawrinka-s-tsongou-v-detinske-hadce-na-australian-open.html#hp-sez

Zajimave, netusil sem, ze se Stan a Frantici nemusi...kolem toho Wawry se furt neco deje...Tsonga, ze pry kdyz vyhral gs Stan zaslouzim si ho i ja...
Reagovat
Kozoroh
Ve čtvrtek bude záležet především na Rogerovi, jaký výkon si na Stana přichystá a jak odstartuje zápas. Pokud předvede to, co proti Berdychovi nebo dnes proti Zverevovi, tak postoupí, neboť Stanovu ofenzivu rozebere na součástky. Ale pokud úvod duelu nezachytí tak jak proti Nišimu v OF, tak se mu utkání bude obtížně otáčet.
Za mírného favorita SF považuji Fedexe, neboť na hardu vyhrál všechny dosavadní konfrontace se Stanimalem, 5 ze 6 GS střetnutí a taky proto, že Wawroš mívá v SF GS slabší výkony, je zranitelnější, hratelnější. Těžko říct, proč tomu tak u něj je, nejspíš se neumí na SF natolik namotivovat jako na F. O to větší šance pro jeho slavnějšího krajana.
Reagovat
turista
Ale jo budiž jim to všem přáno. I když v Djokolandu momentálně není úplně nejlepší atmoška. Novakův tenis prostě v Melbourně chybí. Snad to spraví aspoň Davis Cup, Indian Wells a Key Biscayne.
Reagovat
smazaný uživatel
budiz tobe utechou, ze nechybi vsem.. ;-)
Reagovat
Kozoroh
Každá silná osobnost měla a má své příznivce a odpůrce. Ty se holt k Djokerovi stavíš jako jeho vrchní protifan.
Reagovat
janek_da
neee, to neeee. to odvolej. sojčí vrchní protifan???
Reagovat
Marduch
FFF by měl Djokýno chybět určitě, protože Roger v jeho momentální euphory fazónce by ho možná i dal.. ale to se bohužel už nedovíme;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Mně v Melbourne Novakův tenis každý rok přebýval.
Reagovat
Kozoroh
Jasně, ty bys ho už nejraději na okruhu ATP neviděl nikdy no...
Reagovat
Herbert_Hoover
Upřímně? Docela jo :) Nikdy jsem Djokerovi nepřišel na chuť.
Reagovat
turista
To se ti ale naštěstí nesplní. Už se těším na další Djokerovy rutinní výhry a vyhraná finále. Obhajuje hodně bodů. Vzdát to nemá v povaze.
Reagovat
Amputace
Takže zdejší diskuzní folklór již dospěl do takové fáze, že se Nadalův doping nepovažuje za téma k diskuzi, ale za dokázaný fakt, který lze dle libosti použít k jeho hejtu? To je dost slušné. Člověk tady půl roku není a ejhle... :D
Reagovat
brixner
A co třeba další půlrok?
Reagovat
Frantz
Nezapomeň o kolik GS Rafa obral elegána.
Fanatismu se meze nekladou :-D
Reagovat
pauloX
Zapas som nevidel ale Tsonga sa solidne polozil ked prehral svoje podanie cistou v 2 sete na 4:4 podla skore to vyzera ze na kurte zostal uz len Wawrinka to by sa mu nemalo stavat nie je ziaden junior nastastie Federer je na tom ovela lepsie a verim ze sa mu to nestane.
Reagovat
Mark976
Roger na Stan bohužel nemá. Wawrinka má pomalé rozjezdy ( Klizan) ale v závěru si věří. Stan and Grisha! Nadal Federer už na GS nezazijeme:(
Reagovat
Roger_Federer
;)
Reagovat
Mayo
Federer neni ,Djokovic, trosku si si to asi splietol (:
Reagovat
smazaný uživatel
1,55 na serenu u Fortuny to musim zahrat !!
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Konta
Reagovat
Mark976
To je jistá prohra:) Konta 2:0
Reagovat
Nola
pozadovane video
https://twitter.com/BreakPointBR/status/823132215722786816

nic hrozne, ja mam rada emocie na kurte, nech kludne rozmlati aj raketu...
Reagovat
Pe3k
Dik Nolka, alespon nekdo hodny...
K videu: smeju se jeste ted, Roger evidentne nasrany z Nisiho mto, ale ty kapesniky zhodil like a boss :D
To ja se u zapasu vstekam vic, ale bordel nedelam bo bych to musel sam uklizet...
Reagovat
Labi
jak letěla následně i ta láhev :D
Reagovat
a.magerova
Po půlnoci to pěkně zhodnotil tento nick... :-)))

24.01.2017 00:58 Od: Marduch
Tak určitě...Mikroteňák zreturnován s pověstnou lehkostí Maestra FH příklepem vedeným převážně ze zápěstí, výměna následně zakončena učebnicovým bottlehand winnerem jednoruč.
Reagovat
Labi
Pecizni rozbor :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentne Roger musel navstivit nejakou Spanelskou restauracku u dalnice, ten styl jak shazuje to smeti z lavky je dost podobny, (akorat ze spanele nepouzivaji k tomu raketu)... tam to tak shazuji z baru na podlahu normalne.... kdyz jsem to video videl, hned jsem si na to vzpomnel;D)))
Reagovat
VlS
Já jsem si zas myslel, že pobyl v indiánský rezervaci. Tam se taky všechno nepotřebné odhazuje kamkoliv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem si nejak nevsiml, zeby to bylo az tak dramaticke, ale asi bude hodne zalezet v ktere...
Ovsem v jedne nam mistni borec vypravel, ze nejaky machr v kanonu delal trochu burdel, toz ho Indosi odchytli, privazali ke stromu a nechali ho tam jedno odpoledne jen tak;D)
Takze by me to asi pripomnelo jen tehdy, kdyby Roger Samuraje uvazal po zapase ke sloupku od saka;)
Reagovat
VlS
Jo, a von by tam meditoval a byl by rád :-)
Nevím, kámoš z jihozápadu USA mi povídal, že na obytnou část rezervace upozorňuje smrad a bordel. Že jak byli po generace zvyklí kočovat a odpad byl biologicky odbouratelnej, tak to nevadilo, protože si to příroda zrecyklovala sama ( taky kdo by ten tříděnej odpad svážel, recykloval a likvidoval, že?)
Ale holt s pixlema od piva, plastama od kde čeho, ojetejma pneumatikama, vložkama ...... spotřební koš holt mají normální - si už příroda sama neporadí. Ale určitě záleží na konkrétní komunitě a tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli narazel na Kalifornii, tak tam je burdel tak nejak vsude;D)
Aspon mmne to tak prislo...
...jeste mohl narazet na Arizonu.
Cim vic na sever, tim vic se situace meni...plus minus.
Reagovat
VlS
Arizona, Nový Mexiko
Reagovat
spaniel
Arizona je nejčistší stát v USA co znám. Phoenix je krásný.
Reagovat
VlS
A byl s tam v rezervaci?
Reagovat
spaniel
V obytné čtvrti ne...a v kasinu :)
Reagovat
VlS
A jen teda u Švýcara je tenhle způsob dělání pořádku trochu atypickej :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vis, jak ti teniste jak cirkusaci obihaji kazdy rok celou planetu, ledacos ve svete pochyti;)
Reagovat
VlS
No, hlavně v těch německy mluvících částech jsou na ten pořádek cimprlich až nepřirozeně. Ve frankofonní části je to tak nějak normálnější.
Reagovat
spaniel
Mně to ve Švajcu přišlo, že i kukuřičné pole jim zaměřoval geodet.
Reagovat
VlS
A když na dálnici pohedeš 10 nad limit, tak ba tebe budou troubit a blikat, co jako děláš. Tam i kočky kadí podle předpisu :-)
Reagovat
spaniel
Jo...šílené :) Na můj vkus až moc dokonalé.
Reagovat
brixner
Kočky vodjakživa serou! Voprav si to :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
To se taky asi hodně změnilo, před 20 lety jsme tam s místními českými zavlečenci (krásný termín husákovské ideologie) svištěli 180+ a nikdo se nedivil.
Reagovat
Nola
skontroluj ako video zamavalo s dvoma tabormi, zachvilu si to rozdaju na ferovku, sme tam, kde pred par rokmi....
Reagovat
smazaný uživatel
promin, ale kontrolovat to fakt nebudu;)
Reagovat
Lunej..
Nic tragickeho, udelat to nejaky nesympos typu Nicka, tak jsou tu zapornych komentu mraky:)
Reagovat
smazaný uživatel
nooo, podle me tu plast a tri kapesnicky vygradovaly temer ve treti svetovou.. dlouho jsem se uz tak nezasmala, neuveritelne.. :-)))) Jinak samozrejme pro Rogera neni omluvy, otresna arogance a nejvyssi stupen spolecenskeho ohrozeni.. :-)
Reagovat
VlS
Tak jakej trest? 14 dní samostatné služby u dětí bez Mirky a personálu? ( pro mě by to byl trest smrti, protože starat se o 4 malý děcka dýl než 30 minut bych nepřežil) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo a zase uklouzne... a.magerova mu nebude DEN fandit! Jineho si nezaslouzi, Elegos! :-)))
Reagovat
a.magerova
Raději bych HO ztrestala mým smilstvem s nějakým křupavým salátkem (jen tak namátkou mě teď napadá Sasha Zverev)..... TO by byl pro Rogera odpovídající trest za takové neomluvitelné chování !!! ;-)
Reagovat
a.magerova
Samozřejmě by ale musel Kyrgios o TOM držet hubu !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz ja to psala pred 22. hod.. :-)
Reagovat
a.magerova
A já po 22. hodině... každá máme své časové pásmo... ;-)
Reagovat
janek_da
a., občas mi křupne v zádech, tak se hlasim. To jsem netušil, že se to bude hodit.
Reagovat
a.magerova
Píšu si... ;-)
Reagovat
VlS
Ještě jestli u toho správně zezelenáš, když ti křupne:-)
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/povrch-a-mice-na-tenisovem-australian-open-fje-/tenis.aspx?c=A170123_201002_tenis_par
Reagovat
spaniel
Jinak frustraci bys mel chapat. Hlavne v tomto pripade. Nishikori si vzal MTO proti Nadalovi na olympiade a ten se tam vztekle hadal s umpirem asi 5 minut a nadaval jeste v nekolika interview po zapase. Je to spinava taktika a je to pochopitelne. Ta reakce byla podle mne ok, umim si predstavit mnohem ohnivejsi od nekterych hracu. Mozna ti to tak nedoslo, nebo to skryvas, protoze Nadal tu taktiku sam hodne pouzival. Ale neprekvapuje...vztekas se, ze my Rogerovi odpustime a nevidime chyby, ale ty Rafovi odpoustis bezne ruzne nefer praktiky, podvadeni, porusovani pravidel, brani steroidu, ale po mne chces, abych Rogera ukrizoval za kapesnicky. Ty jsi fakt komik.
Reagovat
Pe3k
To mto Nisiho na Olympiade proti Nadalovi to byl vrchol. Pouzit fake mto proti krali vsech fake mto a nejen, ze to zafungovalo, ale Nadal se vstekal jeste dlouho po zapase. Asi si mysli, ze tyhle nesportovni praktiky muze pouzivat jenom on. No komedie.
Jinak lolhand je na dne, neunasi uspech Federera coz lze snadno vycist z jeho komentu a taky z jejich poctu...ostatni Rafans celkem v klidu, neunasi to jen on a Franz.
Reagovat
smazaný uživatel
Podvadzanie, branie steroidov??..:)

Lol, si si uletel..Aj s bratríčkom Petríčkom.
Reagovat
spaniel
Podvádění? Jistě. MTO, překračování času, hloupé návrhy na změny pravidel, které by vyhovovaly hlavně jemu atd. Steroidy? Jistě. Nečetl si Rusy zveřejněné zprávy WADA?
Reagovat
spaniel
Jinak těmi zprávami pro mě jakákoliv debata o Nadalovi v souvislosti s GOAT skončila. Je to doper.
Reagovat
stopan
tusim ze sa NRadal sam priznal ze bral kreatin na svalstvo, potrestani za to nebol, ale uprimne priznajte si to, bol to doping potrebny pre jeho styl hry, a nic sa mu nestalo od disciplinarky
Reagovat
spaniel
Jaký creatin...steroidy.
Reagovat
Mark976
Creatin je steroid?:) Ty jsi funny:) dát si po sobě 5 večeří s jehněčímožností, tak dopuji:) chci ochranu od hlupáka:)))
Reagovat
Pe3k
Ikdyby nedopoval a byl cisty jak padly snih, tak goat byt nemuze, protoze ztraci hodne temer ve vsech klicovych statistikach.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, veď ty si sa načisto pomiatol :)
Reagovat
spaniel
A argument pro toto tvrzení? Protože toto můžu napsat z fleku o tobě, že jo... Nejspíš si to ale opět nezaznamenal. S tvým přehledem...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotvrdené informácie, a lá bulvár...Je to informácia stará jak republika...:)
Reagovat
spaniel
Jak ze nepotvrzené? Vždyť se k nim Wada vyjádřila. 2 dopingove záznamy.
Reagovat
smazaný uživatel
Miešaš tu jablká s hruškami. Na zozname bolo kopec vraj dopujucich sportovcov od Kvitovej, Williamsiek az po Frooma. Vsetkých Wada očistila a považovala to len za šikanu ukrivdených Rusov.
Reagovat
Tornes
Ale vůbec. WADA ty informace naopak potvrdila, tj. Rafa měl dvě výjimky, kdy něco mohl brát. Já teda nevím co přesně, to jsem nikde neviděl. Což je například v přímém rozporu s tím, co sám tvrdil (že nikdy nic nebral ani pro urychlení léčení).
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrdila, ale zároveň očistila...

"Športovcom, ktorých sa tento únik informácií týka, vyjadrujeme poľutovanie, že kriminálnici sa bezdôvodne pokúsili pošpiniť ich povesť. Niet pochýb, že motívom týchto útokov je pomsta našej agentúre a globálnemu antidopingovému systému," napísala v stanovisku WADA.
Reagovat
spaniel
:D
Motivy Rusů jsou podruzne, je jedno zda to byla pomsta za jejich skandál. Jde o to co našli.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenašli nič nelegálne, to je point, ty mudrlant :)
Reagovat
spaniel
Ty výjimky nebyly dostupné veřejnosti.
Nadal vždy tvrdil, že nic zakázané nebral ani v léčbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, lebo ked to Wada povolí, už to nie je zakázané, ale dovolené.

On sa práve vzdy zasadzoval o zverejnenie vsetkých svojich testov a bol za transparentnú komunikáciu.
Reagovat
spaniel
Tak na to mne dej odkaz...protože říkal, že steroidy nikdy nebral.
Reagovat
smazaný uživatel
"V súvislosti s dopingovými testami ide o súkromnú záležitosť, ktorá by nemusela byť súkromnou. Ak by sme zverejnili výsledky, predišli by sme tomu, čo sa teraz udialo zásluhu hackerov. Bolo by to transparentné a ukončilo všetky pochybné diskusie," skonštatoval Nadal, aktuálne svetová štvorka vo dvojhre podľa ATP.

"Existuje množstvo substancií, ktoré sa doslova zo dňa na deň stanú zakázanými. Ak však požiadate o povolenie a je vám vyhovené, v tom momente to prestane byť ilegálne. Nikdy som nevzal nič, čo by zvýšilo môj športový výkon. Vždy to fungovalo tak, že lekári riadili všetko v súvislosti so zlepšením stavu môjho kolena," cituje Rafaela Nadal špecializovaný portál tennis.com.
Reagovat
spaniel
Aha, takže to řekl až po té, co to bylo venku. To fakt mění věc.
Reagovat
spaniel
A z loňského roku ty první republiko.
Reagovat
smazaný uživatel
A ze povazujes nejaké lieky, na koleno na ktoré dostal výnimku za steroidy, to je uz aké chrapnustvo..
Reagovat
spaniel
Ty nějaké léky na koleno byly konkrétně steroidy, chápeš?
Reagovat
janek_da
Takové lapálie prosim tě. Zato Roger zařval "shut up". Ty nevidíš ten obrovský rozdíl?
Reagovat
spaniel
Jj :) Jinak dole máš ještě odpověď k tomu Ferrerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Haters gonna hate....

Ste zaprdení zaujatí típci, ktorí by človeku s rakovinou nepodali ani liek, len preto, že normálne je zakázaný..Toto je spanielova na hlavu postavená argumentácia, liek na ktorý má pacient Nadal právo, a nielen on, ale aj Kvitová a ostatní a dostali regulérnu výnimku zo zdravotných dovodov povazovat za tajný doping...Ako pisem vyssie, Spaniel sa pomiatol, úplne mu preplo...To sa ale aj čakalo, od janekdy je to prekvapujúce.
Reagovat
spaniel
Hráč, který nikdy neměl operaci...má povolené steroidy. A vždy rok předtím, než má nej sezónu. Pro tebe náhoda a spiknutí, pro mě další kousek do mozaiky. Navíc vždy tvrdil, že nic nepovolené neměl ani v léčbě. Pravda trochu jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto je už trocha zeitgeist, ty konšpirátor..A človeka zrodili mimozemšťania, že áno?...

To, že nemal operáciu ako súvisí s povolenou liečbou?..Ved to sa navzájom nevylučuje...
Reagovat
Amputace
Žádná operace = žádný problém :) Tady se to vážně dostalo na úplně jinou úroveň. Federer hraje jako zamlada, Nadal dopinkne sotva do poloviny kurtu, ale leží jim v žaludku stejně jako v době, kdy Federera střídal na výslunní :)
Reagovat
Matti
Zdá se, že i poloviční Rafa, je hrozbou.
Reagovat
spaniel
Tady by se Rafa vůbec nezmiňoval, kdyby forehand nedělal se shozeni psát papírů vraždu s nenazval ho za to hovadem. Kdo bouřku seje, z TP utíká.
Reagovat
smazaný uživatel
Vrazda bola prímer, na znak toho, ze aj to by ste sa fanatici snazili obhájit...

Hovadom som ho nenazval, neklam.
Reagovat
janek_da
to snad ani za to nestálo se tak rožčilit :)
Reagovat
spaniel
Zloděj křičí chyťte zloděje. A slovo hater by si asi neměl vůbec zmiňovat, jelikož v každém článku o Rogerovi jsi první, kdo tam začne hejty psát a rozdmychavat vášně a negativní emoce.
Reagovat
spaniel
Tu Kvitovou si tam pěkně alibisticky strčil, abys našel zastani :D
Akurat že o ní se vědělo, protože řekla že bere léky na astma a dlouhodobě. Nepopirala to a nebylo to překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
A myslel si si, ze Nadal neberie lieky na koleno?...Že sa to zahojí len tak samo?
Reagovat
spaniel
Jenže on narozdíl od ní, nikdy neřekl že bere steroidy. Vždy to popiral. A to že po zveřejnění řekne, že by bylo fajn, kdyby se o tom vědělo, to neberu.

Jistěže operace a léčba nejdou ruka v ruce. Ale jak se asi cítí hráči, kteří si prošli několika operacemi, stali měsíce a roky, přičemž se pořád psalo jen o chudackovi zranenem Nadalovi, který ale na operaci Nikdy nemusel a pak se zjistí, že bral steroidy (o čemž se stejně roky mluvilo). Vždy to všichni popirali, od září je to jasné.
Reagovat
tito
Kortikosteroid lokálně aplikovaný? Proč ne. Proč by nepožádal WADU o svolení k této léčbě? Nebo žiješ v představě, že mu povolili anabolika? :)
Reagovat
Mark976
Co furt meleš o steroidech. Pichni si taky a ukaž se, jak umíš hrát:) pak asi vyhraje 4slams a všechny masters:) pokud měl steroidy, tak měl jen vykonost.....to můžeme soudit v jiných sportech. Tenis je o citu a umu....někdy o psychice. Spaniel? Ne pichal jsi si testosteron a nevymackl jebaka z mozku:) úplně mne irituje, jak jsi povrchně hloupý:)
Reagovat
spaniel
Hele, možná bych s tebou diskutoval, ale nemáš na to. Neumíš psát, ani přemýšlet. Vsadím boty, že ti to ve škole nešlo. Prostě všechno má své hranice a já zas tolik času nemám. Navíc by too byla zbytečná práce. Zdar
Reagovat
Mark976
Ty kokso:) ty jsi hloupej šířka než Slovák na španělské pláži:)))
Reagovat
spaniel
Jj, já být šířka, já pozdravovat.
Reagovat
Mark976
Pozdravuj IQ 80:) a tenisovou vypletí se moc nebij po hlavě:)
Reagovat
Mark976
Frustraci máš Ty, když o Nadalovi mluvíš se steroidama:) hoď zpátečku v názorech a budu brát fan of Fedex vážně:) Ty jsi spíš ostuda fanoušků nejlepšího tenisty!
Reagovat
spaniel
Já nemluvím se steroidama o ničem. NiKdy neodpoví.
Reagovat
brixner
Vždycky byl, s pálkou i bez ní! Ale v hodnocení Rogerova pohybu se dost mýlí! Já myslím, že Roger ztratil dost ze své bývalé rychlosti, stejně tak Nadal, u Rogera to vidím hlavně při pohybech do forhendové strany, tedy start přes levou nohu! Ten věk a určité slábnutí svalstva prostě zastavit nelze, bohužel! Ale tu menší rychlost Rog nahrazuje precizní technikou a Rafa bůhví, čím, asi tou svou povahou na kurtu, kdy by raději zdechl, než něco vypustil. Roger i Rafa znovu dokázali, že jsou něco výjimečného, co se kdy v historii tenisu narodilo a jejich případné finále by asi opravdu vešlo do dějin! McEnroe je asi ve velké euforii z Rogerova postupu, no já taky, co by ne, jsem rád, že toho Rusáka smáznul:-) Ale Stan bude asi trochu jiné kafe...
Magerko, fandi, co to dá, tu osmnáctku tak nějak potřebujeme, né?
Reagovat
Herbert_Hoover
Ty Big Macovy vstupy nemají chybku. Jak dnes rozebíral post-match interviews :)) "I am so sorry for Novak.." ... jak ti může být líto Novaka, který vyhrál 12 majorů, vydělal desítky a desítky miliónů dolarů...a tebe koučuje máma a jezdíš ve Volkswagenu, nebo jak to dál pokračovalo :D
Reagovat
brixner
No jo, John je legenda a na rozdíl třeba od Samprase, má i smysl pro humor, nebo černý humor:-) Mek si to prostě užívá, jeho názory asi mají váhu-aby ne! Mám ho rád, i když jsem svého času více fandil Connorsovi a posléze Lendlovi...
Reagovat
Herbert_Hoover
Já jsem tu jejich éru nezažil, ale Mac je řízek. Jak byl jako aktivní tenista asi spíše nesympatický, tak teď to vyvažuje. Alespoň z mého pohledu. Mats má taky sem tam dobré postřehy.
Reagovat
Paseka
Snad ho ten Wawrinka ted zastaví pro Bůh !!!
Reagovat
Marduch
Obávám se, že Stan nebude stíhat. Ale uvídíme, jak se Roger vyspí..
Reagovat
brixner
U nás máme paseku a chodí tam srát čoklové! Jedna hromada za druhou :-))
Reagovat
a.magerova
Teda, vítězství jsem očekávala, ale přesto jsem byla na pozoru...

P.S. Jo, ten jeho brácha roste do krásy, už jsem byla jako monty25 a čekala, kdy HO kamery zaberou... :-)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Na toho už má zálusk Belinda :)
Reagovat
a.magerova
Jj, něco mi říká, že budu muset zabojovat... ;-)
Reagovat
Nola
pacia sa ti dlhovlasi blondavi? je chutny, ale taky dievcensky typ...
Reagovat
a.magerova
Až ještě zmužní... pak se o něj budeme rvát i s chlapama... :-/
Reagovat
Nola
;-) ak by som si mala vybrat z tej omladiny, tak asi babyFed
Reagovat
a.magerova
Grigor bude mít v květnu 26 let, to už není omladina.... ale teda uznávám, je to žrádlo pro oči... :-)))
Reagovat
Herbert_Hoover
http://img.ctrlv.in/img/17/01/24/58875cd8a21da.jpg

:)
Reagovat
brixner
Čí brácha? Já ci taki :-))
Reagovat
a.magerova
Rogerova dnešního soupeře.... ;-)
Reagovat
brixner
To jako Zverevova bráchu? Není jich nějak moc? :-) Tenhle Zverev je ale sympaťák, toho druhýho nemusím. Vzpomínám, že v dobách Mečíře(?) hrál taky nějaký Zverev, byla i Zverevová, letí to, sakra...
Mňo, nic, du si nakoupit, je úterý a to má náš pekař čerstvou várku dortíků, musím sebou hodit, páč spratkové, co se trousí ze školy, by mi to mohli všechno sežrat, holomci nevychovaný :-))) Herodesa na ně :-)))
Reagovat
Mayo
Roger podľa očakávania bez problémov. Andy sa snáď pozeral. JWT sklamanie.
Roger Vs Stan 3-1 tip.
Reagovat
kada.tom
No, že Federer Zvereva smázne bylo tak nějak jasný. Od Joa jsem ale čekal, že Wawrinku potrápí více, no škoda. Samozřejmě švýcarské SF není zrovna to, co bych si před turnajem nebo během něj přál, ale když už na to muselo dojít, je fajn, že minimálně jeden prostě do finále neprojde, což mě upokojuje :-D

Komu budu v Sf fandit je, myslím, naprosto zřejmé, ostatně jsem to tu už během AO někdy psal. Snad tedy do finále postoupí Wawrinka, budu mu v pátek držet palce :-)
Reagovat
Nola
Stan ako mensie zlo:D, co tak predstava, ze Stan bude drzitelom 4 GS, este stale si rozhodnuty fandit Stanovi?
Reagovat
kada.tom
cokoliv lepší, než aby Federer byl držitelem 18 GS :-)
Reagovat
Nola
17, ci 18 je aj tak nedostihnutelna meta, ale Andy na tom bude hodne spatne, ak ho Stan predstihne v poctu GS.....
Reagovat
kada.tom
ale nebude, narozdíl od Wawrinky má 2 tituly z toho vůbec nejcennějšího GS (tj. WCh) a narozdíl od Wawrinky je dvojnásobný GS vítěz a narozdíl od Wawrinky se dokázal stát světovou jedničkou :-)

ano, mají teď stejný počet GS a Wawrinka může být v tomto směru za pár dní o jeden titul vpřed, ale myslet si, že Andy už žádný GS nevyhraje by bylo bláhové :-)
Reagovat
spaniel
Iqe c.2...víš že tím tvrdíš že Federer je ostatním teda ještě dál? Vzhledem k 7 titulům z W...
Reagovat
Denis92
Stan ma zase tituly z 3 roznych GS.
Reagovat
Herbert_Hoover
K jeho smůle ze 4 různých GS mít tituly nebude..Andy má větší šanci mít ze svého nejneolíbenějšího GS titul na rozdíl od Stana :)
Reagovat
janek_da
Zas z něho nedělej nemehlo na trávě, když dokázal sebrat Andymu 2 sety, Rogerovi jeden, porazil F.Lopeze, Verdasca, Hewitta, Karlovice a jeho výsledky mají zlepšující se úroveň
Reagovat
Herbert_Hoover
Já z něho nedělám nemehlo na trávě..to on sám. Mimochodem jo, jeho výkonnost na trávě se zlepšuje i díky antukovatění trávy jako takové, ale než dosáhne travnaté úrovně na zisk GS, tak už bude odpísaný. :) Ty hráče, které jsi vyjmenoval, že porazil, není kolikrát vůbec těžké porazit obecně..není to pro mě styčný prvek jeho případného úspěchu na trávě. :) Mimochodem, pořád to nemění nic na tom, že má Andy větší šanci vyhrát RG než Stan Wimbledon.
Reagovat
janek_da
Tak to je jas, že má větší šanci Andy na FO, to bych musel být iqe fanoušek Stana, abych tvrdil opak.
Ale šance tam prostě má. Narozdíl třeba od Davyděnka, který byl hodně dobrý tenista, ale na trávě totální kopyto.
Reagovat
spaniel
Dík za uznání, jakže to s tím Rafou ve Wimbledonu je :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak že Rafa není žádný travař, to je asi jasné a z čeho ty dva tituly vlastně hlavně vytěžil. :) To si je třeba přiznat. Byli lepší travaři, kteří se ale můžou bušit do hlavy, páč nemají dva Wimbledony a to se počítá.
Reagovat
stopan
rafan si to odbehal bol rychlejsi tie jeho obhodzy na servis volej platili pri pomalsom povrchu ked sa doskrabal do stvrtfinale, tak tam sa uz povacsine hraje na hline co skor spomaluje, samozrejme Federer v roku 2007 nehral dobre a o rok taktiez, dost kazil a rafan bol vsade.
Reagovat
Kozoroh
" Stan ma zase tituly z 3 roznych GS."

Doplním, že je získal ve třech po sobě jdoucích letech, čímž Andyho trumfnul.
Reagovat
Kozoroh
"a narozdíl od Wawrinky je dvojnásobný GS vítěz"

Nevím, co jsi tím chtěl říct, každopádně Murray je trojnásobný GS vítěz, stejně jako Wawrinka.
Reagovat
spaniel
Kaďák je jaksi mimo. Totálně se zamotal a utekl.
Reagovat
Denis92
V piatok budem aj ja Stanovi drzat palce, aby stastne doletel domov :)
Svajciarske semi sa bude hrat vo stvrtok.
Reagovat
kada.tom
no, na GS to je přece tak, že ve ČT jsou ženská SF, v pátek mužská, v sobotu ženské finále a v neděli mužské finále, ne?
Reagovat
Denis92
Nie vsade. V Australii sa hra jedno muzske semi vo stvrtok a druhe v piatok. Na USO to zase byvalo dlho tak, ze sa muzske semi hravalo v sobotu a finale v nedelu.
Reagovat
kada.tom
aha, tak to sorry :-)
měl jsem za to, že to je takto na všech GS ... v tom případě budu Wawrinkovi držet palce už ve čtvrtek, no :-P :-D
Reagovat
Labi
Kouknul jsem se na Stanovu "suverenitu" a upřímně letos na AO nemusel řešit hráče řekněme užší světové špičky, s výjimkou Tsongy, který zápas nezvládl, poslední opravdu kvalitní soupeř byl Nishikori, který ho vyprovodil ve dvou setech. Takže pokud Roger nenapodobí Tsongu, bude muset Stan řešit soupeře z trochu jiného těsta než doteď
Reagovat
VlS
Možná je to tím Afro účesem ala Arthur Ash, trochu mu to přehřívá hlavu :-)
Reagovat
Denis92
Pohodlne a rychle vitazstvo. Presne to, co Roger dnes potreboval.

Ako som pisal pred QF, pre mna je Stan favorit celeho turnaja, takze aj v semi proti Rogerovi. AO je nepochybne jeho najlepsi turnaj, prave tu dokazal prerazit a za posledne roky tu mal skvele zapasy a vysledky. Posledne 4roky - 1x vyhral, 2x vypadol v 5setoch s vitazom Djokovicom a minuly rok prehral v 5setoch so skvelym Raonicom, ktory tu hral vtedy svoj najlepsi tenis a len kvoli zraneniu nedal finale. Takze nato aby ho Roger porazil, bude musiet podat spickovy vykon.

Na druhej strane, Roger s nim nikdy neprehral mimo antuky. RLA je vraj najrychlejsia spomedzi vsetkych kurtov na AO, co by mohlo Rogerovi viac vyhovovat. Naposledy ked sa stretli na GS, tak ho Roger lahko zdolal na rychlom povrchu v NY. Uvidime, ake budu podmienky vo stvrtok a kto ako zahra. Je to otvoreny zapas, ocakavam minimalne 4sety.
Reagovat
spaniel
Já doufám, že rychlost povrchu to překlopí na Rogerovu stranu.
Reagovat
Pe3k
Roger musi diktovat hru, menit tempo, variovat, tedy vse to co mu tak jde...na druhou stranu Stan se na to pripravi, dnes mu sly i kratke vymeny a ten povrch zas tak rychly neni...
Reagovat
Frantz
A hlavně se pořád musí chovat jako hovado! ;-)
Reagovat
Pe3k
K tomu jsou tu jini...
Reagovat
Frantz
Ne, v tom je arogantni maestro neprekonatelny
https://www.facebook.com/TrollTennis/videos/1168203276631666/
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, to je maso...Čo to je za človeka takto sa chovat?
Reagovat
janek_da
co co, to je rituál
Reagovat
smazaný uživatel
Chovat sa ako tupec?...To sa takto chová aj doma?...Za stolom pri nedelnom obede takto rozhadzuje flasky na podlahu?...Ved sluhovia upracú?...
Reagovat
janek_da
I geniální hráči mají svoje mouchy a já jim to promíjím.

Co za hovado pro tebe musí být Rafa se svojím drbáním v zadku?
Reagovat
smazaný uživatel
Tu si ale trochu pletieme zásady slušného socialneho správania so zlozvykmi.
Reagovat
spaniel
Ale no...neudělal to proto, že se mu chtělo. Byla to frustrace z Nishikoriho taktického MTO. Rafa by se pohádal s rozhodčím, Nole by asi bouchl do lavičky a kdoví co někteří další.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže nie si len samozvaný odborník na halfvoleje, rasizmus ale si aj novodobý psychológ...:)
Reagovat
spaniel
Na pochopení frustrace stačí mít základní rozhled...který ty asi nemáš.
Reagovat
smazaný uživatel
A to ho teda ospravedlnuje, ze si to vyvršuje na úbohých zberačoch?...
Reagovat
spaniel
Vyvrsuje na sberacich? Vražda...tomu říkám přehánění. Děláš jako by je tam mlátil nebo na ně řval (to dělá zas někdo jiný). Něco vidíš a snažíš se z toho vytriskat kapitál, ale jsi dost mimo.
Reagovat
janek_da
Jak víš, že to není Rogerův zlozvyk?

Bych mohl opravit citát "Zabij jednoho člověka, staneš se vrahem, zabij jich tisíce, staneš se dobyvatelem"
na
"Udělej nechutnou věc jednou a jsi hovado, dělej ji pořád a trpíš zlozvykem"
Reagovat
smazaný uživatel
Opat...Zlozvyk je zlozvyk, to ze si niekto ohryza nechty alebo sa skrabe v zadnici, tym nijako neovplyvnuje, neuráza, neponizuje ostatných...

Tym, ze tam Federer robí náročky bordel, ktorý musia úbohí podávači lopt po nom pokorne upratat, v tom ja vidim rozdiel minimálne o sociálny prvok, ty nie?
Reagovat
spaniel
Pokorně :D Zkus ještě přidat nějaké přívlastky, pořád to působí hloupě.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlúpo posobí ako ludia strácajú slušnost, ked svojmu idolu žerú aj neetické správanie...Ty by si mu aj zadok vylízal, bola by to pre teba česť..
Reagovat
spaniel
Jistě...trochu pokrytec ne? Nevšiml jsem si že bys kritizoval Rafu, když vyhrožoval sudimu že se postará, aby už nebyl na jeho zápasech. Podle mě daleko vážnější prohřešek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja Nadala nielen že kritizujem, ale sám si robím žarty na adresu jeho vlasov, fotiek vo vani s 10 bratrancami a pod. Nemám s tým problém..
Reagovat
spaniel
Jistě...v životě jsem neviděl, že bys ho kritizoval. I za ten incident s Bernardesem ho kritizoval jen Amputace, ty ne.
Reagovat
babolat.cz
Bernardes je negr
Reagovat
Pe3k
Bacha svetova dvojka si te najde...ma na to apku :D
Reagovat
smazaný uživatel
A?..

Ved Carlos mal sám maslo na hlave..

Zle sa pozeras, vidis len co chces vidiet. K Nadalovi som sa velmi kritický, najma herne. Ludsky mu nemam co vytknut, akurat sme s titom kritizovali bojazlivost pri angazovaní noveho coacha..
Reagovat
spaniel
My se nebavime o kritice hry. S tim nema problem asi nikdo, prave naopak, je to ta nejsnazsi vec a nejtvrdsi kritici jsou vlastni fanfove. To same ohledne kouce. Nadala si za jeho prohresky nikdy nekritizoval a vzdy ses ho zastaval a to ma ne hrbu jine veci nez kapesnicky.
Reagovat
Herbert_Hoover
:D
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš, ty zas řešíš neskutečné kraviny.... si živě dovedu představit, co ten sběrač bude roky vykládat, třeba i vnoučatům: "Viděls ten bordel co na AO 2017 udělal Roger Federer? Tak já to uklízel, heč !!!" :-P
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Herbert_Hoover
Ono je vlastně docela bláhové čekat, že na takovém zápase nebude muset nic uklízet. To je jako já bych v zaměstnání čekal, že nebudu mít žádnou práci navíc, se kterou předem nepočítám. Jo, tohle bylo zbytečné, ale já cením, že i Roger ukázal, že je člověk a demonstroval emoce. Mnohdy mi vadilo, že působí jako bezemoční robot. Mně osobně to nevadilo, ani jsem se nad tím nepozastavil moc. Jsou horší věci.
Reagovat
Stan_Borowitz
+1000
Reagovat
smazaný uživatel
Čiže on si to moze dovolit, lebo je Federer?...

Kebyze tvojmu synovi Federer takto arogantne hodí flasu jak otrokovi, brala by si to ako lichotku?..
Reagovat
spaniel
Teď lzes. On ji nehodil po sběrači, ale směrem ke koši, tak jak to dělá vždy. Že to dělá bez míření a je mu jedno kam to poletí je věc druhá, ale ty si vyloženě vymyslis.
Reagovat
a.magerova
Rafa včera chtěl utřít kurt (jak z něho lilo) a tak tam chudáka sběrače poslali, aby to u jeho nohou na kolenou vytíral, jak nějaký otrok... :-P

Vzpamatuj se člověče !!!
Reagovat
Frantz
Boze ty jsi mimo, ty pipinko, jablka a hrusky...
Reagovat
janek_da
Ne, že bych za to extra Rogera obhajoval, ale v nasranosti se dělají i horší věci a třeba třískání rakety mi připadá jako jedna z těch horších a to dělá X jiných hráčů.

Zase Rafa bere dva ručníky a dělá z ballboyů sluhy na plný úvazek během celého zápasu. A to je bez emocí, takže možná v podstatě ještě horší.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamoško dva sú málo.

Vidíš, ako sa ten chudák potí?...Raz keď skončí kariéru tak práve pre toto. Je to neznesitelné a čudujem sa, ze s tým dokáže hrat.
Reagovat
janek_da
Tak on je Rafa opravdu úkaz s tím vším hrát.

btw: nadměrné pocení, obsese jsou častým vedlejším efektem dopingových látek.
Reagovat
smazaný uživatel
A často nie...
Reagovat
janek_da
to je jas :)

Jsem zvědav, jak dopadnou ty krevní vzorky od Fuentese, co má teď WADA.
Reagovat
janek_da
Nevím, školy na to nemám. Ale pocení považuju za hodně dobrou věc u sportu. Tělo se ochladí a je schopno podávat top výkon delší dobu. Motor se nepřehřeje. Možná i proto má gymnasta Nole problém hrát v horku, když se potí míň.
Reagovat
janek_da
Ale dost možná to drbání je jenom marketingový tah a až podepíše smlouvu s nějakou slip-trenkařskou firmou, tak se přestane drbat jakože díky spodnímu prádlu a bude z toho obrovský hit
Reagovat
spaniel
Ale zas to hezky ukazuje, jaký jsi.... Zápas si komentoval, ale nesledoval (jinak by ti to nemohlo ujít). Bylo o tom spousta článků následně, ale jelikož se na fanouška tenisu jen hraješ, tak si to nezaznamenal. Ty stačíš tak na prolítnutí TP, tam tvé znalosti končí. Vlastně bys měl tady děkovat všem, včetně FFF, že se něco dovíš.
Reagovat
Pe3k
Presne. O tenisu vi houno.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas sa odohráva na kurte, prestávky vačšinou slúžia k prestávke...:)
Reagovat
Pe3k
Proto se nedivas na zapasy?
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, ty si tak mimo.

Pisem, ze zapas sa hrá na kurte a ty, ze ci sa divam na zápasy. Ty mas fakt IQ sklopeného vešiaku na prádlo.
Reagovat
Pe3k
Nebrec furt. Ja chci jen vedet proc travis kazdy den na tp, ale nedivas se temer na zadny tenis? To jsi opravdu jen ubohy hejtr Federera, ktereho ani nezajima tenis?
Reagovat
Lina
Kolikrát něco takového udělal, že hned používáš výraz hovado? Jak bys nazaval Nadala za nadávání rozhodčímu, který používá pravidlo o čase a že ho Rafa nepřetáhl jen několikrát, ale často? Nadal není sice můj kůň, ale ani nejsu proti němu vysazená, ale dokáže mě naštvat. Další příklad z mého pohledu hnusného chování je chtít přerušit zápas, na mečbolu soupeře ve finále. Což si opět prosadil. Roger není svatý, ale choval se někdy nesportovně? Měř stejným metrem a nebuď zaslepený.
Reagovat
Pe3k
Tezce to nezvladas, chyba ti laska...
Reagovat
spaniel
Myslíš jako když si Mirka vezme u oběda MTO?
Reagovat
Denis92
A vo chvili ked ma servirovat dezert! Aj ja by som bol nasrany a rozhadzoval vsetko naokolo :)
Reagovat
Frantz
Rikam to porad, jak muze nekdo nazyvat tohle hovado eleganem a gentlemanem????
Reagovat
Pe3k
Eleganem ho nazyvate vy...
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdyby Rogera nazývali hovadem, tak jak by pak nazývali tebe? :) Prostě to ber tak, že hovádství se už nedá stupňovat, ty jsi vrchol této pyramidy a Roger je holt ten gentleman. Jako fandím Rafovi, ale co je moc, to je příliš :)
Reagovat
spaniel
Vidiš Francku, na to jaký jsi dement a hovado (Rogera strčíš do kapsy hravě), jsi šikovnější než forehand.
Reagovat
Frantz
Neboj, nedelal jsem si iluze, ze byste ho za tuhle prasarnu kritizovali, od toho jste prece FANATICI!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oni by obhájili aj vrazdu...Ved by bola len z frustrácia, takze preco nie.

Nevinný, bum, dalsí prípad.
Reagovat
spaniel
Ano, shozeni dvou kapesníků je na úrovni vraždy. Ty už jsi fakt mimo. A proč že to nesledujes tenis? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ide o princíp, ty si za vsetky tie roky Federera ani raz neskritizoval. Už chápeš ten prímer s vraždou?...

Proste ovca, fanatik.
Reagovat
spaniel
Jistě, já jsem fanatik....a ty přirovnáváš shozeni kapesníků k vraždě... Ty jsi komik, zda vlastně komedik. Ještě mám zkus okomentovat něco, co si neviděl s dozvěděl si do o tom jako poslední :)
Reagovat
babolat.cz
Opravdu je neskutečné jak Roger hraje, všechna čest, ale zároveň je neskutečné co jste vy za fans-jste horší než bigotní katolíci-opravdu kdyby se Roger posral, vy byste si ty trencle dali do vitríny a ještě předtím by jste se o ně poprali, jak důchodci o zlevněný cukr.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Pe3k
To se ti jen zda, furt cekam na to video..
Reagovat
Pe3k
Ja ho klidne zkritizuju, jenze to video mi nejde spustit. Nemate jiny odkaz neco mimo fb?
Reagovat
svetova.dvojka
bulharský Federer- Goffin 3:1
Raonič-Nadal 2:3 :-)
Reagovat
svetova.dvojka
Romové můžou ve sportu fandit pouze Židům a některých Arabům, to jsou národy které Romům nikdy neublížili a naopak se je snažili bránit a pomáhat jim...
Reagovat
spaniel
To je blbost. Arabové byli velcí spojenci nacismu.
Reagovat
svetova.dvojka
Ale šli jen po Židech. Nedávno třeba Katar kritizoval diskriminaci Romů v Češku...
Reagovat
spaniel
Byli spojenci režimu, který zabíjel cikány.
Reagovat
svetova.dvojka
To byli i Španělé...
Reagovat
svetova.dvojka
Nehledě na to, co prováděli s Romy Češi že..., Lety u Písku podle vypovědí romských vězňů byl horší koncentrák než Osvětim, a čeští dozorci větší bestie než němci v německých lágrech, ono bohužel vždy platilo, že poturčenec horší Turka...
Reagovat
Stan_Borowitz
já mám černý humor rád, ale všechno má své meze.
Reagovat
Tuttovka
Katar je taková líbivá totalita :D. Ten by neměl příliš kritizovat vůbec nic :D.
Reagovat
svetova.dvojka
Katar je v první řadě nejbohatší stát světa..., je 4x bohatší než Německo a cca 22x bohatší než Česká republika, tam se skoro všichni koupou ve zlatě, však si také koupili pořadatelství MS ve fotbale a chtějí i OH...
Reagovat
smazaný uživatel
V Kataru jsou otroci z Gruzie a Kyrgyzstánu
Reagovat
VlS
Ty, ale to musej mít azbestový řitě, víš, kolik je teplota tání zlata?
Reagovat
svetova.dvojka
Federer-Wawrinka 18-3 :-) to bude mít Stan co dělat... a všechny tři výhry na antuce...
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojte, chtěl bych Vám nabídnout možnost se podívat na Roland Garros .
Nejprve se představím. Jsem velký fanda tenisu a již 2krát jsem navštívil mistrovství Francie. Nejprve jsem jel s cestovkou za spousty peněz, ale když jsem si našel kontakt v Paříži tak ten druhý výlet mi stál méně než polovinu. Tenhle rok jedu znovu a budu mít i více lístků k dispozici pro sebe a napadlo mě, že Vám je nabídnu za dobrou cenu. Kdybyste měli zájem tak mě kontaktujte a povím více. Děkuji.
Reagovat
svetova.dvojka
Ano v květnu už bude Paříži zrušen výjimečný stav.
Reagovat
turista
No na RG 2017 snad už bude zase pořádná djokomurárna. Oba obhajují hromadu bodů tak se určitě dají dohromady. Navíc Andymu ten titul zatím chybí tak bude motivovaný.
Reagovat
janek_da
Přesně, to Andy potřebuje. Motivaci na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Stan, v SF má neoblubeného súpera, ktorého na GS harde nikdy neporazil. Má zhruba 1% šancu na výhru..Tým samozrejme nechcem privolať jeho vyhru, len mu v tomto zápase absolútne nedoverujem.
Reagovat
Herbert_Hoover
On ho neporazil ani na ne-GS hardě, ne? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dokonca!..

Takže 0,1%.
Reagovat
Pe3k
A co FO 15?
Reagovat
Herbert_Hoover
FO se nehraje na hardě, ne? :)
Reagovat
Pe3k
Napsals on ho neporazil ani na ne gs harde. Je to fuck...
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, uznávám, že to mohlo zmást..ale nevěděl jsem v tu chvíli, jak jinak to vyjádřit.
Reagovat
Pe3k
Njn vsak mi je to jasne. A slovickareni me az tak neba...
Reagovat
Herbert_Hoover
Myslel jsem to tak, že ho neporazil ani na betoně mimo grandslamy. :)
Reagovat
Pe3k
Davam 1% sanci tomu, ze prestanes psat blbosti, samozrejme to nechci privolat...
Reagovat
smazaný uživatel
Pre blbca vsetko blbost...
Reagovat
Pe3k
V tom se dobre vyznas, vid?
Reagovat
Nola
Stan nebude bojovat iba so superom, ale aj s arenou RLA
Reagovat
turista
Federer po Wimbledonu řekl, že se vrátí na kurty. Nebyla to vůbec zdvořilostní fráze. Myslel to vážně. Může jet dál jako kdysi Connors, dnes Štěpánek nebo Karlovič. Tak úspěšný návrat jsem ani nečekal.
Reagovat
Herbert_Hoover
Big Mac po zápase říkal, že je neskutečný, že se dnes pohybuje snad lépe než před deseti lety. :)) Mimochodem ten pořad Maca na Eurosportu celkem nářez :D
Reagovat
turista
RF není na svůj věk a na tu nálož 1330 odehraných zápasů na okruhu moc opotřebovaný. To je holt ten jeho smart tenis.
Reagovat
Herbert_Hoover
je to tak, úsporný tenis holt..ale po operaci kolena v jeho věku obdivuhodné :)
Reagovat
Pe3k
A taky rikal, ze se vrati supersilny, coz tady LoL-hand x krat zduraznoval. Roger mu jasne ukazal, ze co rekne, to plati, narozdil od nej, ktery co rekne, to je blbost.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediný cenný triumf zaznamenal s Nishikorim, ostatných by porazil aj aj v polovici novembra, dva mesiace bez tréningu.
Reagovat
janek_da
Klidně bych napsal "polovici Augusta"
Reagovat
Pe3k
aj aj aj
Reagovat
Pe3k
13 semi na AO a z toho 12 v rade, to se bude Nolemu (komukoliv) spatne prekonavat...
Reagovat
smazaný uživatel
Semi :)

Dalsia statistika porazených..
Reagovat
janek_da
To je blbé, RF vede stats vítězů i poražených, no GOAT to je :)
Reagovat
smazaný uživatel
Séria QF a séria SF je typickým prikladom stats porazených, lebo z nej skoro priamo vyplýva, ze titul aj tak nevyhral.

Na čo mu je 12 z 13 moznych SF?..ked ma len styri tituly...Kdezto Djokovic má mozno 8SF z 13, ale 6 titulov?..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nole má 6SF z posledných 13...A sest titulov...

Príznačné.
Reagovat
Pe3k
Len 4 tituly? ROFL
Kolik ma Nadal? Len 1.
Kcemu mu je konzistence? Jen dalsi ukazatel toho, ze je nejlepsi.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ale tak vem to tak, že z jakého důvodu je Berdych hlavně hodnocen jako možný nejlepší hráč bez GS? Hlavně pro výsledkovou konzistentnost. Nakonec mu je to k prdu, ale je to jistá přednost a lze to hodnotit kladně, ne negativně.
Reagovat
turista
Taky si myslím, že v konzistenci a v plnění úlohy favorita zápasu je Berďa světová jednička a je nutné si toho vážit. Donedávna se o tu pozici dělil s Djokerem. Ten však o tuto cennou přednost přišel.
Reagovat
spaniel
Ferrer v tom byl lepší. Pro mě jednoznačně nejlepší hráč bez GS.
Reagovat
svetova.dvojka
Pro mě to byl Tim Henman ten si rozhodně nějaký major zasloužil za ten svůj krásný styl servis-volej. a nebo Marcelo Ríos ten byl dokonce světová jednička.
Reagovat
spaniel
Jenže pro mě je to Ferrer na základě čísel, ne sympatií.
Reagovat
svetova.dvojka
Ferrer neměl ani vítězný úder, typická motorová myš s nudným stereotypním stylem, to možná už i ten Davydenko byl zajímavější...
Reagovat
janek_da
A proč ne Mečíř? 2x finále GS, olympiáda, pořád jeho jméno rezonuje u tenistů. Třeba jeho fantastický pohyb je pořád vzorem.
Reagovat
svetova.dvojka
Jo jo to byl talent mačka...
Reagovat
spaniel
Nejde o to, koho mám raději...
Reagovat
janek_da
To chápu, a tím tuplem, ale nerozumím, proč ne Mečíř?

Vitěz IW, Miami, Hamburgu(tenkrát velký turnaj)
2násobný finalista majoru a všude byl minimálně v SF
zlatá z olympiády

dokázal hrát s každým, kromě Lendla. Zabiják Švédů, jako jediný porazil Wilandera na majoru v 88. Skvostný return, skvělý bh, pohyb. Hrál výborně i debl(vítěz TM). Jenom zdravotní potíže v 26 mu ukončily karieru.
Reagovat
spaniel
To jsou dobré čísla, těžko říct. Ferrer má tituly jak 250, 500 i 1000. Finále GS, 4 SF atd. Finále TM. Má taky 26 titulů oproti 11 Miloše. Jenže těžko se to porovnává, vzhledem ke krátcé kariéře Mečířě. nejpůsobivější statistika Ferrera je, že drží rekord v počtě týdnů na č.5 a to 114 týdnů (Fed na 1, Rafa na 2, Connors 3, Murray 4 a třeba Berdych na č.7 - 96 týdnů).
Řekl bych, že Big Cat byl hráč s větším potenciálem, stačil i nejlepším narozdíl od Davida, ale čísla nedotáhl.
Reagovat
turista
No Mečíř mizerně podával. Jinak hrál hezky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved toto. Tá štatistika má úplne inú hodnotu pri Berdychovi ako pri hráčoch, ktorí idú Grandslamy "iba" vyhrávat a preto hrajú tenis..

Pozitívom to je a ilustruje to konzistenciu výkonnosti, ale tým najvacsim indikátorom budú vzdy tituly, grandslamové tituly, najma ked sa bavime o top tenistoch..
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, při top hráčích slouží jako doplňková statistika, která může posloužit jako případně rozhodující při srovnání s jinými top hráči.

Hráči jako Berdych nebo Ferrer na ní stojí víc, jsou zejména díky ní uznáváni. Ale v obou případech je to pozitivum.

Je to jako voda pro tyto hráče, kdežto pro topky je to něco jako náramek na ruce nebo hodinky, prostě okrasa, která není nezbytně podstatná, lze se bez ní obejít, ale může posloužit. Na jednu stranu není úplně fajn že ze 12 SF jen čtyři tituly. Ale je fajn, že prostě 12 SF + letošní. Samo o sobě bez dalšího pitvání je to obdivuhodné.
Reagovat
Pe3k
Me by zajimalo, jak se porazeny dostane do semifinale. Musi vyhrat 5 zapasu. Porazeny je podle me spis ten, kdo vypadne v prvnim kole, viz. Nadal loni...
Reagovat
Herbert_Hoover
tak Nole už to asi nepřekoná, když letos vyhučel tak brzo :) leda by hrál do 42 let cca :)
Reagovat
Pe3k
Tak dnesni utkani prinesly zklamani, snad nam to zitrejsi duely vynahradi...
Misa s tim stylem nema s RF sanci a Tsonga nezvladl koncovky, dulezite momenty a tim i cely mach...
Zitra by mohly byt oba duely dlouhe a vyrovnane. Bilance Dima vs David je zavadejici a nemusi nic znamenat.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, taky se bojím, že bude David hodně zlobit. Mám Dimu do semíčka (samozřejmě ne před tím, než vypadl Djoker) a bojím se :) Jsem si méně jistý Dimovým postupem než postupem Miloše. Rafovi bohužel tak velké šance nedávám, jak bych si přál. A ano, dnešní zápasy zklamáním, hlavně Tsonga mě zklamal. Průběh druhého (ranního) čtvrtfinále jsem trošku očekával.
Reagovat
turista
Wawrinka je lepší než Tsonga. Goffin může vyřadit Dimitrova. Tipuji,že tenhle podivný turnaj vyhraje Milos Raonic. Umí to na kohokoliv ze zbývajících hráčů.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tsonga to Stanovi hodně ulehčil, druhý set měl prakticky ve svých rukách. Nepoznával jsem ho. Jo umí na Fedexe dlouhodobě zahrát líp...bilance 6:11 lepší než 3:18..navíc Tsonga umí na Rogera na GS :) samozřejmě s aktuální formou by ho ani tak nedal..takže nakonec je to jedno :D
Reagovat
svetova.dvojka
Bulharský Federer je jasná budoucí světová jednička..., je tam vůbec jiný kandidát ? Asi ještě Raonič, tihle se budou prát o post krále mužského tenisu. Vypočítala to i počítačová aplikace..., v roce 2018 už má být bulharský Federer jedničkou :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
počítám, že byla ta aplikace vynalezena ve sklepě v romském sídlišti
Reagovat
svetova.dvojka
Jen tlumočím co zmiňoval při turnajích Vojta Bidrmann...
Reagovat
svetova.dvojka
Bulhaři nenávidí Romy, takže těžko...
Reagovat
Herbert_Hoover
A Romové mají rádi Bulhary? na tom spíš záleží, ne? ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Některé ano, ty rasistické pochopitelně ne..., ale Bulharům Romové leží v žaludku a ne a ne ven..., hlavně takoví ti romští králové v Bulharsku s obřími majetky, jako např. Kiril Raškov.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nám zase vadí ti, co nic nemaj. Si nevybereš. :) Každopádně ta aplikace by byla nezávislá, ne? Do ní by se nepromítala nevraživost mezi Bulhary a Romy. Něco jako ta chobotnice během fotbalového šampionátu, jak tipovala vítěze.
Reagovat
svetova.dvojka
Souhlas všude rasismus a anticikánismus, ještě že alespoň já proti tomu bojuji.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ohněm a mečem? ;) Co děláš proti tomu?
Reagovat
svetova.dvojka
Pomáhám kde se dá, vysvětluji třeba žákům ve škole, aby se k Romům chovali slušně, odpustili si rasové narážky atd.
Reagovat
Herbert_Hoover
A praktikuješ to i opačně? Vysvětluješ Romům, aby se chovali slušně? Odpustili si narážky atd.? .)
Reagovat
svetova.dvojka
Jistě, nesmí se nechat vyprovokovat , jediné řešení je ignorance jakýchkoliv rasistických narážek apod.
Reagovat
janek_da
To je jakobys jim vysvětloval, ať se nebojí zásuvky, že ne vždycky dostanou kopanec.
Reagovat
svetova.dvojka
Je to potřeba.
Reagovat
janek_da
jasna facka
Reagovat
janek_da
A jak si na ten majetek ti králové vydělali?
Reagovat
svetova.dvojka
Jak se dalo otče, jak se dalo...
Reagovat
Herbert_Hoover
Za každým velkým majetkem stojí zločin..to říkal někdo, kdo o tom možná něco věděl. :)
Reagovat
Pe3k
:D
Reagovat
turista
No jo, ale loni byl tak totálně neškodný, že prohrál v Istanbulu finále se Schwartzmanem blbým způsobem a v Torontu dělal jednu UE za druhou. Takové výkyvy mu neumožní aby se světovou jedničkou vůbec stal. Milos Raonic je přece jen konzistentnější hráč.
Reagovat
Krisboy
Takže švýcarské semi? Výborně, to tu dlouho nebylo. Chudák kaďák.
Reagovat
janek_da
Proč? Má jistotu, že jeden švýcar vypadne.
Reagovat
Krisboy
:)
Reagovat
kada.tom
přesně tak :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
kaďák si to vynahradí v babách
Reagovat
Herbert_Hoover
Pokud by došlo k Fedal finále, tak by to byl slušný materiál na film. Mohl by návštěvností překonat i Anděla Páně 2. :)) Akorát Mats Wilander by se asi nedíval. :)
Reagovat
svetova.dvojka
No... jen aby nakonec nevyhrál bulharský Federer, to by byl gól, pravý Federer by utřel nos a vyhrál by ten bulharský.
Reagovat
spaniel
Bez šance.
Reagovat
Pe3k
Sance tam je, jenze ve finale by nesmel chytnout Federera.
Reagovat
Stan_Borowitz
Bulderer
Reagovat
janek_da
... zemní práce
Reagovat
Stan_Borowitz
Kolega!
Reagovat
turista
To si myslím, že je nepravděpodobné.
Reagovat
Roger_Federer
Ten Roger je tak vklidu, ze by to snad mohl...i ...v...
Reagovat
smazaný uživatel
Po vyhre Standy podle mne jeho procenta prudce stouply...
Reagovat
Stan_Borowitz
má proti Andymu nesmírnou výhodu v tom, že umí hrát rychle po odskoku, takže nedával Zverevovi na síti žádný čas na přípravu.

Na druhou stranu, ten beznápřahový forhend Zvereva je pěkně nepříjemnej.
Reagovat
svetova.dvojka
Proti Andymu se hraje fakt těžko, on je fakticky opravdu neporazitelný, dá se porazit pouze jeho stylem, takže pouze Djokovičem, a nebo právě totálním útokem stylem servis-volej...
Reagovat
fojo
Roger - I used to like the times, when they came to the net more, but I also enjoy the game today, the baseline slugfest :) :) :)
Reagovat
Fandina
jede. Byla to od něj zase rychlovka. Tak jsem zvědavá, jak se mu bude hrát proti Wawrovi a držím palce. Rogere go!!!
Reagovat
svetova.dvojka
Jdu vařit špagetti s boloňskou omáčkou na počest Rogera.
Reagovat
Tuttovka
Mezi Wawrinkou a Federerem bych chtěl pěkný zápas, ve kterém by jim to oběma šlo. Bohužel většinou jsou jejich zápasy velmi rychlé. Ten kdo hůře začne většinou rychle prohraje. :) Doufám ve finále Federer Dimitrov :).
Reagovat
spaniel
Zazvonil zvonec, pohádce je konec. Teď začne ta těžší část turnaje.
Reagovat
VlS
Roger vzkaz Andymu a Nolemu, nebo neposlal. Poměrně i pozantní návrat po pauze.
Reagovat
VlS
Jinak, Míša sympatickej výkon.
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovič je out, vsadím i svoje značkové zlaté boty Puma, že se nekvalifikuje ani na turnaj mistrů do Londýna, naopak Federer bude hodně rychle zpátky v TOP 4.
Reagovat
VlS
A tak, chodit bosej je prej zdravý
Reagovat
turista
Federer ano. Djokovič se zmátoří. Nemá v povaze utíkat z boje, když se nedaří.
Reagovat
Nola
je to mozne? ale nejak ti nevysla predikcia, ze Andy zapas urcite otoci, lebo to nie je Djokovic.....
Reagovat
svetova.dvojka
Každý se mýlí.
Reagovat
spaniel
Tvl stačí Aby se Roger rozběhl k síti a Zverev zkazí každý volej. :D Vyplašenka.
Reagovat
Lunej..
Tak aspon mladsi braska Rogera porazil.:)
Reagovat
spaniel
A?
Reagovat
Lunej..
A nic, jen poznamka. Nemusis si pripravovat kordy.
Reagovat
svetova.dvojka
V exibici :-)))
Reagovat
Tuttovka
Ne on ho porazil i v Halle, myslím :).
Reagovat
Lunej..
Ano,nejen v exhibici. A je zajimave, jak maji oba brachove uplne jiny styl.
Reagovat
svetova.dvojka
Máš recht..., to mi ušlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Zrazu :)

Som rád, že si sa skonsolidoval a uznal, ze hral Zverev slabo..
Reagovat
Davor1
Míšu a jeho tenis mám rád, ale na tejto úrovni proste absolútne nemá čo robiť. Andy je totálný moták, väčšiu šancu už na AO mať nebude, fakt nechápem, ako mohol práve on takto vylostovať so súperom, ktorého štýl mu normálne nerobí vôbec problém.

Roger vs Stan bude zrejme super zápas, pred turnajom by som také semifinále vôbec netipoval. Každopádne, už teraz mi je jasné, že vo finále budem fandiť švajčiarovi, nech už z druhej časti pavúka postúpi ktokoľvek (snáď s výnimkou Davida)...
Reagovat
Pe3k
Nevim jestli mel Mura zas takovou sanci, jasne Nole vypad, jenze Mura by musel porazit kombo Federer, Wawrinka a finalista. Tak nevim, ale asi by ho sundal uz Fedex.
Reagovat
turista
Andy fakt promarnil velkou příležitost. Takové zápasy normálně dává. A Novak zpanikařil a prohrál zápas, který měl možnost ukončit v tie breaku ve 4.setu. Vyhrál víc fiftýnů než Istomin, ale ne ty nejdůležitější. Nezvládl 2 tiebreaky v tom zápase, který měl být rutinní výhrou.
Reagovat
Nola
preco by tam na tejto urovni Zverev nemal co robit? ved vyradiL hracov, ktori su nad nim na rebricku, vlani porazil Stana, dovovom je, ze vyradil Andyho? to vsetci hraci od 50. miesta dole tam nepatria?
Reagovat
Davor1
Preto, že je to jeho jediný a ojedinelý záblesk proti top hráčovi na GS za celú kariéru, ktorý v dlhodobom merítku nemá šancu opakovať. Porovnaj si ho s ostatnými hráčmi v tejto fáze turnaja a snáď uvidíš rozdiel. Nehovorím, že si jedno QF na GS nezaslúži, ale vo všeobecnosti je to odchýlka od normálneho stavu.
Reagovat
turista
No o Istominovi platí totéž. Léta plní úlohu hráče na rozehrání pro Berdycha, Djokoviče a spol. Najednou zazářil jako kometa a zhasl.
Reagovat
spaniel
Nezhasl...zranil se. V prvním setu špatnou kopii Rogera ponižoval.
Reagovat
Nola
zraneny bol aj Misha Zverev... Nolemu sa prihodilo presne to iste co Fedexovi dva roky nazad... mas kratku pamat
Fedex sa vratil po pauze silny ako Rafa v roku 2013, na rozdiel od teba som vtedy nepisala ziadne provokacne komentare.....
Reagovat
spaniel
Zverev byl zraněný?
Já někde píšu komentáře k rafovi nebo nolemu?
Reagovat
spaniel
Roger to na SV umí...stačí si vzpomenout na jeho zápasy s Henmanem. Naposledy to nezvládl jen se Sergejem ve Wimbledonu. Můra byla v šoku, protože to nezažila. Jsem zvědavý na Zvereva na trávě...za si přenese formu.
Reagovat
svetova.dvojka
i první Wimbledon vyhrál proti hráči co hrál vždy servis-volej, ani australský krasavec Mark Phillippousis na něj nevyzrál...
Reagovat
spaniel
Jj. Však i sám vyhrál tímto stylem proti Samprasovi.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak tak ten zápas mám nahraný v něm je celá historie tenisu 4.kolo Wimbledonu 2001 Federer-Sampras...
Reagovat
Pe3k
Hlavne porazil v 19 Samprase, ktery umel tenhle styl o dost lepe nez Mark nebo Ridik.
Reagovat
svetova.dvojka
To je hrozné co hraješ Míšo...
Reagovat
janek_da
Respekt Forhandovi jak dokáže rozpálit FFF nesmyslným komentářem :)
To myslím vážně
Reagovat
Pe3k
Nesmysly jsou proste jeho parketa...
A ty ho tim akorat podporujes :(
Reagovat
janek_da
Kura, dyk na takový nesmysl ani nemá cenu reagovat. Ze zoufalství si potřebuje rýpnout a vy mu to zbaštíte.
Reagovat
spaniel
Tradice se musí ctít.
Reagovat
Pe3k
No jasne nereagovat, to si kazdy hned rekne, ale kdyby tu chodili jen normalni lidi asi by tu byla nuda a on by prisel o smysl sve existence...
Reagovat
Vojtiik
jj aspon neco umi ten kluk:)) ale mi taky trvalo dlouho naucit se nereagovat na jeho plivance a ucelove lzi a polopravdy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne to dela schvalne;D)))
Ho to proste bavi vymyslet na Fedexe ruzne bonmoty...((nektere jsou podle mne i podarene))
...jinak si myslim, ze bude mnohem hur prozivat ukonceni kariery Rogera, nez sveho oblibence Rafy;)
takze mame jeste tak 10let o zabavu postarano.
Reagovat
janek_da
Já jsem na 99% o tom přesvědčen, že to dělá schválně. Klasické 1% na jinou možnost :-)

Dneska to ale bylo dost jednoduché, proto mě i překvapila taková odezva.

jj, bonmoty :) Baví mě i jak má daleko víc komentářů na zápasy s RF než s Rafou. Vůůbec bych se nedivil, kdyby byl v podstatě Rogerův fanoušek a ty plivance radši vypouštěl sám, než kdyby je psal nějaký opravdový hater
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis, ze to je jako takovy KryptoRogerovec:)
No mozneee to je...
A ve vyssim zajmu o vyvazene nazory vzhledem k RF
...jen tak na oko Rafanari.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafanaří...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, že som uštipačný úplne vedome...Nechápem, čo sa z toho robí taká kovbojka...FFF sú extrémne precitlivelí, našponovaní a majú zmysel pre humor len mimo RF. A práve keď je niekto v niečom príliš úzkoprsý, o to vtipnejšie vyznievajú fóry na tú témy. Oni svojou vzťahovačnosťou tomu dodávajú grády :)

Na druhú stranu, Nadalovci sú menej horkokrvní, viac nad vecou, na Rafovu adresu zaznievajú omnoho primitívnejšie reakcie, ale ja osobne ho nemám takú potrebu brániť, beriem to ako súčasť a prirodzený kolorit...A myslim, ze aj ostatní...
Reagovat
janek_da
jj. to bylo dobre

"Roger može ďakovať nebesám za šťastie na žreb."

a na konci

"Tak teda cesta do finále, nie zreb.
Sa robíte, ze neviete ako to clovek myslel :)"

:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
jj ten byl dobry;)))
Ikdyz si pamatuji, ze mel i lepsi.

Ale Murovce neprekona nikdy,
ti si vpohode vystacili s nekterymi bonmoty na vlastniho hrace;)
V tomhle byli absolutne sobestacni, a nepotrebovali nejaky katalyzator
konkurencniho hrace z tzv. staje Big4.
Reagovat
spaniel
Ono, forehand tvrdí, jak je nad věcí s jak jsme přecitlivělí, ale stačí chvilka s Pe3kem a forehand už nad věcí není a už z něj jdou jen urážky :)
Reagovat
mahycek
Zase jsem přijel až na Feďouše, ale zítra a čtvrtek vyřeším doma. A ptám se, jak je možné, že Wawroš byl s Tsongou tak rychle hotovej ???? Podívám se zase odpo, ale nestačil jsem vás přečíst. Teď sae dívám na Eurosport a fandím.
Reagovat
janek_da
Zase tě žena nevzbudila včas?
Reagovat
Herbert_Hoover
Tsonga byl bezbranný jako los v yellowstonském parku proti tlupě vlků..naprosto neškodný, velké zklamání pro mě :)
Reagovat
janek_da
Feďa by teď měl brutálně projet set, aby si ten výpadek vybral teď a ne se Stanem :)
Reagovat
Roger_Federer
2;0..nejlepsi hrac historie ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Rod Laver už dávno nehraje.
Reagovat
svetova.dvojka
ano ano semifinále Federer-Wawrinka souboj svou nejlepších jednoručných bekhendů v dějinách tenisu...
Reagovat
jackiec
nejlepší jednoručák v historii tenisu měla henin:-)
Reagovat
svetova.dvojka
ještě Edberg mě napadá.
Reagovat
Tuttovka
Já bych určitě nevyřazoval Kena Rosewalla :).
Reagovat
janek_da
a v historii porna?
Reagovat
jackiec
rocco siffredi
Reagovat
Herbert_Hoover
"Vyhul mi hůl" Rocco Siffredi

zdroj: kazdydenscitatem.cz

:))
Reagovat
smazaný uživatel
Paradni old-school...;)
Prvni set, neskutecny narez Rogera...
Reagovat
Lunej..
Skoda, ze nehraji na trave, konecne by nebyla uslapana jen BL:)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Misovi bych aspon ten jeden set pral...
...ale bude to hodne tezke.
Reagovat
Lunej..
Ja bych mu prala klidne dva, jenze Rogerovi jeho hra vyhovuje. Ale videt hrace takhle casto u site je pro me lahudka:)
Reagovat
Lunej..
No ted Misa pusobil u site jak obcas Esovic:)
Reagovat
Vojtiik
elegoš, radeji to vyhodi, nez ho trefit :D
Reagovat
dadaft
outfit Zvereva na jedničku, mám Adidas rád...
(i jeho brácha vždy vypadá super)
Reagovat
Lunej..
Krasny pohled na zaplnenou halu.
Reagovat
Ereinion
Tak Zverev ukazuje, proč vyhrál nad Můrou...
Reagovat
Stan_Borowitz
To bylo jasné, že to nebude taková selanka jako v prvním setu. Zverev si zvykl na rychlost Federerovy hry a jde mu podání. Ještě bude kousat.
Reagovat
svetova.dvojka
Roger už se sype...
Reagovat
spaniel
lol
Reagovat
spaniel
Úplně se rozsypal.
Reagovat
dadaft
konečně to z Míši trochu spadlo...
Reagovat
Stan_Borowitz
ale teď už to tak jednoduché nebude. Zverev se zvedne.
Reagovat
dadaft
voleje v prvním setu byly - na to jak je dobrý - otřesné...
Reagovat
Tuttovka
Mats Willander měl pravdu v tom, že Roger pravděpodobně Zvereva zničí. Mluvil o tom, proč je těžké hrát s hráčem, který hraje servis síť. Klíčem je, že Murray je pasivní hráč, který si rád na svoje rozhodnutí počká a pozici k útoku si tvoří postupně. Hráči typu Zvereva nutí soupeře k okamžitému rozhodnutí, čímž je dostávají pod tlak. To vadí pasivnějším hráčům, ale Roger je zvyklý přitlačit a sám něco vymýšlet, takže s tímto tlakem nemá problém a dokáže výměny zakončit.
Reagovat
Lunej..
No zatim Mischa za divaka jako jeho bracha v hledisti. Roger je opravdu skvele pripraven.
Reagovat
tito
Rafa je dostatečně pasivní, ale v Brisbane si s ním dělal co chtěl. Andyho výkon pro mne bude ještě hodně dlouho záhadou. Nejen tím, že nebyl schopen Mishu pořád prohazovat, ale i tím, jak se s ním trápil od BL.
Reagovat
spaniel
Murray se snažil neustále lobovat a Zverev si to pohlídal.
Reagovat
Tuttovka
Problém Murrayho je, že není schopen zahrát pořádný úder po lajně :D.
Reagovat
Tornes
Rafa je sice v základu pasivní, ale jeho přechod z obrany do útoku je jeden z nejlepších v historii. A o to v podstatě při hře s hráčem, co hraje S/V jde, protože v každé výměně, při níž jde na síť, jsi ty vlastně v obraně, ale zároveň z ní musíš být schopen zaútočit. Takže to, že Nadalovi nedělal Míša velké problémy není žádné překvapení.

Když tam přihodíme ještě Rogera, tak ten naopak útočí za každé situace, kdy může, tj. též by mu to nemělo (a nedělalo) až také problémy.

Naopak Murray nemá instinkt praštit do toho a uvidět, jestli mi to vyjde. Nikdy nehrál nízkoprocentní tenis/údery, vždy hraje na jistotu. A proti S/V ti nic jiného než nízkoprocentní údery zahrát nezbude a Andymu to očividně moc nešlo, minimálně z části i proto, že na takovou hru není připravený a zvyklý.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ten výsledek z Halle holt nejspíš nebyl náhodný :)
Reagovat
Vojtiik
strelba, fedex hlavne vyborny na returnu, nesnazi se hned prohazovat, staci tezky balon pod nohy a prohodi druhym uderem... na jednu stranu to je az nedustojne grandslamoveho ČF, na druhou by mohl posetrit dost sil, pokud to pujde timhle tempem :D
Reagovat
Denis92
Ked vidim ako lahko Roger returnuje Zverevov servis a s akou lahkoustou ho obhadzuje ci z FH alebo BH tak nechapem, ako mohol Murray prehrat..
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je trapas. To motovidlo hrá vsetky voleje Federerovi na raketu. A že špecialista na hru na sieti. Tragikomické...Roger može ďakovať nebesám za šťastie na žreb.
Reagovat
Labi
cože? 3 kolo dostal 10. nasazeného, na 4 kolo 5. nasazeného a že Murray to podělal tak to je štěstí na los?...neskutečné...
Reagovat
Lunej..
Ze se rozcilujes, znas Forehanda a jeho dohady a rypani s Rogerovci. Vsichni to maji lehke a rad kritizuje ostatni krom sveho Rafana.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadala kritizujem najčastejšie. Len FFF sú precitlivelí jak predkožky.

Je fajn, ze pred 10 dnami mu vychádzal Murray. Na to si ale nikto nebude pamatat, v kronikách bude QF so Zverevom. A ked si niekedy v archive budes pozerat jeho cestu turnajom tak si povies, hm vo stvrtfinále mal stastie na súpera. To je celé.
Reagovat
Labi
asi mě stále překvapuje, že někdo kdo má docela rozumné postřehy pak vypustí tyhle absurdity
Reagovat
Lunej..
Me na TP neprekvapi nic. Doufam, ze se Mischa trochu rozehraje a Roger ubere na plynu, aby to bylo zajimavejsi:)
Reagovat
Labi
no naopak, bych byl raději kdyby tohle rychle skončilo, se Stanem bude nervu dost :)
Reagovat
Lunej..
Ja jsem nezaujata a preju Misovi, at si to uzije, protoze se mu to tezko asi zase povede:)
Reagovat
babolat.cz
pojď pojď pojď
Reagovat
Ereinion
Žreb měl naopak hodně těžkej...může děkovat Zverevovi
Reagovat
rod_laver
Víš, že jsem k Rogerovým možnostem objektivní, ale myslím, že Andyho by na tomto povrchu a aktuální formě dal.. Samozřejmě by nepošetřil tolik síly na SF jako po zápase se Zverevem. Rafa/Novak jsou pro něj mnohem těžší soupeři než Andy v posledních letech.
Reagovat
janek_da
Hrozně rád bych viděl zápasy RF s Nolem a Rafou na tomhle povrchu a teď. TIpl bych si, že by je porazil.

Včera Rafa vyfik jeden fh a na obrazovce se ukázala hodnota spinu. Tuším 3.5t/min. Nemá někdo načtené hodnoty spinu Rafy z antuky a odtud? Jako jestli ten rychlejší povrch trošku ubírá možnost extra rotovat.
Reagovat
spaniel
Povrch neubírá spinu. Každopádně Rafa míval průměr kolem 3500, teď je níž. Největší naměřený má 4700.
Reagovat
janek_da
Samotný povrch ne. Ale jak je míč rychlejší, tak nestačí hráč ten spin dodat
Reagovat
spaniel
Rafovi pomáhá, že hraje tak vzadu. Moc zpomalí a už klesá. Navíc míval hodně rychlý švih. Teď už z prudkých ran nedokáže poslat forehand s velkým spinem.
Reagovat
spaniel
*míč, ne moc.
Reagovat
janek_da
Jo, to je fakt, s tím že hraje hodně vzadu a pak je to pro něj celkem cajk rotovat.
Možná proto nevyhrál TM, je tam na kurtech dost místa vzadu?
Občas mě napadne, ale to je asi spíš na SOJKU, proč na Rafu vzadu nehrají hráči ultra pomalý servis těsně za síť. Bych řekl,že by to na něj mohlo hooodně platit.
Reagovat
spaniel
Při Rafove rychlosti by to nedopadlo dobře si myslím :)
Reagovat
janek_da
Tak když je to nečekané, tak stojíš jak zařezaný. A jde i o změnu rytmu. Ale asi to mají spočítané.
Vůbec mi ten return tak vzadu připadá jako obrovská nevýhoda, protože se pak lehčeji servíruje do boku. Ale možná mi to jenom tak připadá z gauče.
Reagovat
spaniel
Tvl ty jsi mimoň....nemá jinou možnost, Roger mu nedovolí hrát voleje, ale jen half voleje. Ale když ty znáš jen topspin forehand, to je pak těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger sem, Roger tam, jasné vsetko to je o nom...Aj ten pokazený volej skoro na tribulnu teraz..Aj to bolo Rogerovou charizmou, ako na Zvereva na sieti zaposobila, ze áno :)
Reagovat
spaniel
Nerozumíš tomu. Na tebe zapůsobí jen biceps, hekani a běhání. Jen tomu rozumíš, zbytek je pro tebe guláš.
Reagovat
Lunej..
A to je pry Forehand sympatak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pán samozvaný odborník na voleje, halfvoleje, rasizmus..Zoznámte sa, na scénu prichádza pán Spaniel, náš stand-up komedik :)
Reagovat
spaniel
Myslíš asi komik....
No narozdíl od tebe rozeznám half volej od voleje. To jsou ty věci, které Rafa neumí principále.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím komedik, niekedy so slovom trochu zaimprovizuješ a výjde ti ešte prilahlejšie a trefnejsie slovíčko, ty komedik..:)

Zverev kazí aj voleje aj halfvoleje, druhé menované hral s Andym napríklad excelentne.
Reagovat
spaniel
Andy hraje 3m za baseline, kratke half voleje nestíhal, když byl někde v rohu v ochozech. Roger je uvnitř kurtu. Roger se s ním nepouští do výměn jak Murray. Dává mu returny pod nohy, následně prohazuje. To Murray nedělal. Nepustí ho ke třetímu, čtvrtému voleji jak Murray.

Ale co se divím...pravděpodobně zas komentuješ zápas, na který se ani nedíváš.
Reagovat
turista
Rafa umí všechno, pouze je fyzicky opotřebovaný.
Reagovat
Roger_Federer
Peter, klid si zbytecne nervozni..
Reagovat
smazaný uživatel
Len si trochu lamentujem na sprznenom QF. Ale to je Andyho vina...

A Spaniel zas úplne v lese. Zverev kazí lahké lopty, ale je to sposobené len Federerom, to je FFF sekta rullez :)
Reagovat
Roger_Federer
Takze podle tebe to vubev neni tim, Federer hraje jinak a vytvari na Zvereva tlak svou hrou a nepousti zatim soupere do jeho hry a rytmu??
Reagovat
smazaný uživatel
Ak je to sposobené Federerom, preco nevyhral aj druhy set 6:1?..Ved ja som to vyslovil v prvom sete a Spaniel sa bil do hrude, ze to je len a len Rogerom :)...Hups..
Reagovat
spaniel
Co to meleš principále? Kde jsem něco takové psal? Nebo se bil do hrude? Jinak to bití do hrude, to je takové slovenské...
Reagovat
smazaný uživatel
24.01.2017 09:48Od: spaniel
Tvl ty jsi mimoň....nemá jinou možnost, Roger mu nedovolí hrát voleje, ale jen half voleje. Ale když ty znáš jen topspin forehand, to je pak těžké.

Vraj nemá inú moznost..a druhy set zrazu úplne iný...No proste fff fanatik, telom i dusom. Si das to RF aj na náhrobný kameň raz.
Reagovat
spaniel
Ty jsi natvrdly :D vždyť jsme bavili o prvním setu, proč je výsledek jaky je. To byl důvod. V druhém Zverev zlepšil servis a ani se nehnal tak často bezhlavě na síť.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si :)

Nedochádza ti, ze druhý set potvrdil, ze si bol opat raz v lese...

A mal teda aj inu moznost..
Reagovat
spaniel
Pe3k má co se tebe týče pravdu, principále.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy si možete podať ruku :)
Reagovat
stopan
no ty ako fanusik nadala budes rypat vzdy a nadal obhajovat, ten byt na opacnej trane pavuku konci najneskor v tretom kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslis s Berdychom?....
Reagovat
babolat.cz
hlavně, že jste vy nerýpali po Rafově vítězství nad "nemožným" Gaelem.
Reagovat
stopan
nikto by nerypal keby aj druha strana nerypala ze dnes to zverev v prvom sete federerovi ulahcil.
Reagovat
stopan
ale ked vidim ako hraje federer backhand krizom na zvereva, tiez mam pocit ze to zverevovi ulahcuje na sieti, neviem preco nehraje po ciare.
Reagovat
spaniel
Po lajně je mnohem rizikovější.
Reagovat
smazaný uživatel
Cize, ty by si vcera nerýpal, ak by som nerýpal dnes?...

Toto je silná myšlienka. Zapísať do zlatej kronikyy TP.
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
turista
Já jsem se včera díval večer na zápas Nadal vs. Monfils. Rafa sice hraje silově, ale maximálně efektivně a inteligentně. Monfils spíše baví diváky. Včera mu Rafa dal lekci z efektivity a z herní inteligence.
Reagovat
taffer
Jaké "štastie na žreb"? Před AO i experti tvrdili, že má jeden z nejtěžších losů. Ještě před SF měl hrást turnajovou 10, 5 a 1. Že je Můra tatar, kterj si neumí poradit s jiným typem tenisu hráče na 50. místě, to na žreb přece nemá vliv, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teda cesta do finále, nie zreb.

Sa robíte, ze neviete ako to clovek myslel :)
Reagovat
spaniel
Zatím příšerný výprask. Až mně je Zvereva líto. Jeden se musí divit co vyváděl sir Andrew.
Reagovat
babolat.cz
nepoužíval hlavu
Reagovat
Herbert_Hoover
To teda. A zrovna Andy, kterého jsem považoval za poměrně slušného improvizátora a taktika. :)
Reagovat
safi1313
na Rogerově tréninku zatím nic moc
Reagovat
babolat.cz
ale rozehraje ho dobře na Stana
Reagovat
safi1313
Doufejme!!!
Reagovat
dadaft
no, co stačilo na Můru na nejlepšího hráče všech dob asi stačit nebude...
Reagovat
babolat.cz
a nejlepšího sportovce všech dob Británie!
Reagovat
Krisboy
Myslím, že si to starý pán pohlídá.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist