Federer může charitativní organizaci vyhrát tři miliony korun

7. 7. 2012, 20:59
Aktuality 4
I když drtivá většina Britů bude v nedělním wimbledonském finále držet palce domácímu Andymu Murraymu, jedna z největších charitativních organizaci v zemi bude na straně Rogera Federera. Pokud totiž švýcarský tenista získá v All England Clubu svůj sedmý titul, přinese to organizaci Oxfam více než 100.000 liber (3,24 milionu korun).
Profily hráčů
Roger Federer

Potenciální výhru připravil Oxfamu Brit Nick Newlife, jenž si v roce 2003 vsadil 1520 liber na to, že Federer vyhraje minimálně sedmkrát wimbledonskou dvouhru. Budoucí dlouholetá světová jednička přitom právě získala teprve svůj první titul na londýnské trávě a kurz na sedm triumfů byl 66:1. 

Když v roce 2009 ve věku 59 let starý mládenec Newlife zemřel, ukázalo se, že odkázal veškerý svůj majetek včetně tiketu Oxfamu. "Tohle je jedna z mála příležitostí, kdy se smějeme, když musíme vyplácet výhru," komentoval to mluvčí sázkové společnosti William Hill.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Treba jim ty drobny pošle Andy Můra když vyhraje.
Reagovat
darek.vrana
A pokud prohraje, posle jim ty prachy sám? Asi ne, předpokládám. To by jim s Mirkou v rozpočtu dost chybělo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Někde jsem čet, že to platí až do roku 2019. Takže si můžou ještě chvíli počkat. :D
Reagovat
a.magerova
Ale co může udělat DNES, proč by odkládal na jindy !!! :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist