Federer nepřijel na exhibici, Laver Cup chce s Evropou vyhrát

18. 9. 2017, 16:25
Aktuality 164
Slovo exhibice ve spojení s Laver Cupem nemá švýcarská tenisová hvězda Roger Federer rád. Devatenáctinásobný grandslamový vítěz dorazil dnes po poledni do Prahy s cílem premiérový ročník s Evropou vyhrát.
Profily hráčů
Roger Federer

"Získat první Laver Cup pro tým Evropy by pro mě hodně znamenalo. Je to hlavní cíl. Nepřijel jsem prohrát, ale vyhrát. Snad budu hrát dobře," řekl dobře naladěný Federer během devíti minut po příletu do televizních kamer a mikrofonů.

Akce pořádaná jako pocta australské legendě Rodu Laverovi se od pátku do neděle uskuteční v pražské O2 areně a Evropa se v ní střetne s výběrem světa.

"Nemůžu se dočkat, až uvidím, jak bude vypadat aréna, jaký bude kurt, protože vím, že se chystají nějaké speciality. Je hezké být zpátky v Praze. To město miluju a nemůžu se dočkat, až si tady zahraju," řekl šestatřicetiletý Federer.

Akci označil za velkou tenisovou párty s nejlepšími hráči světa. "Pro všechny z nás bude dost výjimečné být v týmu s hráči jako Rafa (Nadal), Tomáš (Berdych). Navíc máme za kapitána Björna Borga. Bude to skvělé představení," řekl.

O exhibiční zápasy ale podle jeho slov nepůjde. "Někdo tomu tak říká, ale já nemám slovo exhibice v tomto spojení rád. Bude to víc. Hrajeme ve jménu Roda Lavera," podotkl Federer a doplnil: "Borg bude chtít vyhrát, McEnroe nerad prohrává, i když ví, že my jsme favority, a i další hráči určitě ukážou touhu po triumfu."

Otázkou je Federerova forma. Letošního vítěze Australian Open a Wimbledonu trápila v posledních týdnech bolavá záda. "Moc jsem toho od US Open nenahrál, spíš jsem odpočíval a poslední týden se věnoval fyzičce. Začnu s tréninky tady a budu trénovat do pátku, než začnou zápasy," řekl a rád by hrál co nejvíc.

Roger Federer v Praze; © Twitter Sport.cz

Spolu s Federerem je hlavní hvězdou Evropy, kterou vede z pozice kapitána Björn Borg, Rafael Nadal. Oba letos vyhráli po dvou grandslamových titulech. "To je pro nás oba překvapivé, skoro snové a je to jako před deseti lety," připomněl Švýcar rok 2007. Tehdy ale vyhrál tři turnaje velké čtyřky on a Nadalovi 'nechal' jen Paříž.

Federer a Nadal spolu odehráli na turnajích nespočet urputných bitev, ale nyní se poprvé sejdou díky Laver Cupu v jednom týmu. "Bude to zvláštně dobrý pocit," zasmál se Federer. "Bude skvělé mít Rafu konečně na své straně sítě, třeba ve čtyřhře nebo ho jen podporovat. Bude to jiné po všech těch letech fandit Rafovi."

V Laver Cupu se hraje devět dvouher a tři čtyřhry. A Federer by si po Nadalově boku rád zahrál debl, ale třeba také i s Tomášem Berdychem. "Můžeme vytvořit dobrý pár, ale nevím, kdo k sobě nejlépe pasuje. Bude zajímavé, co Borg vymyslí," řekl.

Tým Evropy doplňují Němec Alexander Zverev, Rakušan Dominic Thiem a Chorvat Marin Čilič. Kapitán světa John McEnroe má v sestavě Američany Johna Isnera, Jacka Socka, Sama Querreyho, někdejšího vítěze US Open Juana Martína del Potra z Argentiny, kanadského mladíka Denise Shapovalova a Australana Nicka Kyrgiose.

Fanoušci poprvé uvidí všechny aktéry pohromadě ve středu od 13:00 při slavnostním zahájení na speciálním pódiu na Staroměstském náměstí. "Snad přijde zase hodně lidí, to bude fajn," přál si Federer a těšil se i na společnou večeři s týmem. "Chci budovat týmový duch a ujistit se, že budeme na pátek připravení."

S celou rodinou do české metropole nepřijede. Na zápasy dorazí jen manželka Mirka, slovenská rodačka, která by mohla Federerovi překládat. "Když jsem vycházel, tak jsem si uvědomil, jasně, to je čeština, slyším Mirku, jak mluví v domácnosti s dětmi. Není to stejné jako slovenština, ale myslím si, že rozumí všemu," řekl.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

164
Přidat komentář
George_Renel
https://sport.idnes.cz/laver-cup-pripravy-program-dd9-/tenis.aspx?c=A170918_200528_tenis_rou
Reagovat
smazaný uživatel
Vonku vonia zelená tráva, posledné paprsky slniečka zdobia nebeskú oblohu a ja sa túlam v myšlienkách, čo asi robí Fandinin tablet.
Reagovat
a.magerova
Robí CHYBY... to máte společné... :-P
Reagovat
Fandina
Ale vubec, muj tablet chyby nerobi, nerozumis tomu.
Reagovat
janek_da
tráva přebije i vůni antuky?
Reagovat
Fandina
Muj tablet ted spinka v chorvatske postylce.
Reagovat
Pe3k
V Praze budu až v pondělí, tak snad na mě Roger počká a jak ne, tak pudu na štvanici kouknout na zápas ginin vs franky (Gulba Vizovice vs fff atlet).
Reagovat
a.magerova
Tys už jak ta paka z DC... proč neutrální půda?!!!
Dopřej jednomu z nich domácí prostředí... konečně gigin zažije TO co Roger celé roky.... :-))
Reagovat
Pe3k
Já nevím odkama s? ti hoši, gigin asi z Moravy a Franky nvm vůbec. No, asi by se mělo hrát na hardu, když je rozjetá sezóna, ať se mi tu zas někdo nevymlouva na povrch...
Reagovat
gigin
Já Vizovice, Franky bude podle mne z Blavy. Já bych to hrál v Osravě, snad sa tam vlezete.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie je z BA.
Reagovat
Pe3k
Přímo z Vizovic? wow.
No jak se to bude hrát v Ově, tak paráda. Koupím lístek v předprodeji, nebo ještě lépe budu v boxu Frankyho robit mu trenéra, nebo aspoň nehrajícího kapitána. Taky bych si to rád s někým rozdal (:D) na ferovku, ale v tenisu sem slabý (což by na většinu zdejších sice stačilo), ale věřím si v trojkombinaci pinec, nohejbal, badminton tam bych šel klidně i ó krále vesmíru ;)
Reagovat
a.magerova
Tak jde o to rozdat a rozdat... :-P
Reagovat
Franky
Dobre spravy! Som z Kosic (pre neznalych 2najvacsie mesto v SR) a pred 3tydnami som bol v Ostrave za kamaratom takze ubytko neni problem..Ak to tam poznas(te) zarezervujeme/te a hrame :) mam rad take akcie v sportovom a priatelskom duchu :) ste na tahu ludia...a rad uvidim aj P3K ci FH ale k vam by trebalo aj dvoch SBS aby sa nestrhla bitka :D
Reagovat
Pe3k
Já sem v reálu nekonfliktní, mi bohatě stačí jak ponizim všechny ve sportu a online hero (zero) může být dál zase třeba trolhand. Jinak mužem něco někdy spáchat, ale zrovna nejsem ve formě :D
Reagovat
Franky
u mna nieje problem dokonca to vyzera ze sa v oktobri aj ukazem (niekedy zaciatkom okt skor) v Ostrave takze kto ma naladu(dobru) cas a chut nieco si zahrat pripadne dat aj pozapasove pivo(2,3,5 :D) kludne sa mozme dohodnut
Reagovat
Pe3k
Co umíš krom tenisu a sprintu? 100 m sem měl za 12, no už je tomu 16 let... Krom výše zmíněného trojboje sem dobrý v pokeru, StarCraftu nebo vědomostních soutěžních. Ten nohejbalek je takový pohodový sport, kde se může zapojit více lidí a dá se u toho vypít i pár pivek a pořád to má úroveň. Jinak sháním sparing na sepak takraw.
Reagovat
Franky
Tak ten sprint respekt za 12s? to by som mal aj ja co robit musim si ist odmerat teraz nvm jak som na tom dlhsie som sa tomu nevenoval predsalen som skor futbalista :) a nohejbal som uplny amater ale samozrejme mozme dat aj to aj futbal aj tenis taky sportovy den a na konci sa opijeme :D
Reagovat
Franky
a ten takraw si si isty? ved tam pokial nespravis snuru ani nerozohras :P
Reagovat
Pe3k
Jo a smeč dáváš saltem vzad, tomu říkám sport, žádná komerce, hrát to můžou prakticky jen špičkoví atleti.
Reagovat
Franky
tak to nam predvedies potom pri nohejbale :)
Reagovat
Pe3k
Já zatím jen ten nohejbalek...
Reagovat
Stan_Borowitz
To jsem jednou sledoval v noci na ES a nevěřil jsem vlastním očím, co je možné. Na amatérské úrovni ale podle mne hrozí vozíčkářské úrazy....
Reagovat
Mayo
Franky je vychodnar jak vyšitý
Reagovat
Franky
a co teraz akoze s tym urobis?
Reagovat
Mayo
Ponizim ta v šprinte :D
Reagovat
Franky
nehovorim mozne to je...ale to sa da zistit iba jednou cestou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes je to 16 rokov, čo odohral vtedy 15 ročný Nadal svoj prvý zápas na muzskom okruhu.

Samozrejme ho vyhral, súper to po prvom prehranom sete zabalil.
Reagovat
Mayo
Kto toto dokázal (:
Reagovat
a.magerova
ATP má ve statistikách 2x 6:4

Tak kde je pravda?

http://www.atpworldtour.com/players/rafael-nadal/n409/player-activity?year=2001
Reagovat
smazaný uživatel
Na TP je uvedené len 6:4.

Doteraz som stats na TP pokladal za doveryhodné. Holt, dnešok je velkym milníkom.
Reagovat
Fandina
Stejně tam máš chybu, na TP je uvedeno 18.
Reagovat
smazaný uživatel
To sa vobec nevylucuje s tým, co som napisal.

Precitaj si to este raz, porozumies tomu.
Reagovat
Fandina
Já neumím číst.
Reagovat
a.magerova
Aaaale... teď/dnes je u nás na Moravě 19.9., troufám si tvrdit, že ten časový posun směrem dozadu u vás není tak drastický, aby bylo včera... čili dnes před 16 lety Rafa prohrál...

Zde důkaz, že máte taky 19.9. - jmeniny Konštantín
https://www.zoznam.sk/
Reagovat
smazaný uživatel
To je v poriadku...Ale už keď sa ideme chytat za slovíčka, tak sa do tejto hry zapojím, som v nej aj tak dosť dobrý :)

Dnes je 15 rokov, co Nadal odohral zápas na muzskom okruhu. Toto vyjadrenie v podstate platí 365 dni. Lebo aj dnes, zajtra, pozajtra. Stále to bude de facto 15 rokov.

Ak by som napisal, ze dnes je to presne 15 rokov, to by uz bola iná story.
Reagovat
smazaný uživatel
16 :)
Reagovat
a.magerova
"Dnes" čili 19.9. nebo "dnes" myšleno jako současnost ve smyslu přítomnost označující ne zcela přesně ohraničený časový okamžik mezi minulostí a budoucností....

Prostě máš to blbě a basta... měls napsat před 15 lety (16 lety).... a né to plácnout na určitý den.... :-P
Reagovat
Lina
Priste radeji upresni pro nas, co znamena dnes fakt dnes, atd., ze to muze byt brano i jako tento tyden nebo mesic, at v tom neni chaos.
.
Reagovat
a.magerova
Klasika.... Forehand se OPĚT sekl (jako zde už mnohokrát)... a proto až dodatečně vymýšlí výmluvy, překrucuje pravdu a lakuje nás tu, že to myslel ve srandě a my ho nepochopili, jen aby nemusel přiznat svou chyba, to raději uteče a už se k tématu nevrátí... není to poprvé ani naposled... dost kaňka na jeho charakteru... takové málo chlapské.... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš magerka. Ty si taká domyslavá. Prepáč, ale ako taká precitlivelá žena v prechode...

Debata o houne, uvolnená. Chytila si ma za slovo, ja som teba chytil za slovo, ja si myslim, ze som to povedal správne, ty ze nesprávne...skus mi dokazat, ze ten vyrok neplati, ked som sa teda OPAT sekol..

A teraz o den neskor tu davas nieco, ze som utiekol, moralizuješ, davas nieco o charaktere. Ty si normálna?..Alebo si tak pripadáš?...To si aj doma takáto hašterivá, jak pubertiačka...

Nabuduce to mozem upresnit hned a rovnako sa nabuduce aj mozete opytat doplnujucu otazku hned. To je fér, ne?
Reagovat
Franky
no ked sa tu tak divam na tuto debatku tak mam dojem ze ste uz dvaja taky pubertaci doma ...normalne dvaja barani
Reagovat
a.magerova
Včera jsi mi neodpověděl a dnes hysterčíš a moralizuješ... tys mě jaksi neměl za co chytit bo pravda byla na mé straně...

"To si aj doma takáto hašterivá"
- ne nejsem, protože můj chlap není zvyklý dřistat neověřené nesmysly do prostoru a pak zesměšňovat někoho, kdo by ho opraví.... ;-)
Reagovat
a.magerova
oprava textu:
buď - kdo ho opraví
nebo - kdo by ho opravil
Reagovat
smazaný uživatel
Kde bola pravda na tvojej strane?..Ukaz mi to fakticky..

Veď aj dnes je to 16 rokov, odkedy 15 rocny Nadal odohral Nadal prvy zapas za muzov...to je fakt. Chces to popret?

Fakt ta baví byt takýto hnidopich a dotahovat sa o blbosti?
Reagovat
a.magerova
Sekl ses o den a teď se z toho nesmyslně vykrucuješ a plácáš a plácáš a plácáš... :-P

Dnes je to 83 let, co se narodila Sophia Loren.
Reagovat
Lina
Já vím, byla totaky ironie.
Reagovat
Franky
to vysvetluje vela potom o tvojich stats :DDDDDD
Reagovat
turista
Výsledek toho prvního zápasu v roce 2001 nebyl důležitý pro Nadalovu další kariéru. Legendární první titul ATP v Sopotech v létě 2004 však byl pro Rafovu tenisovou kariéru pořádně důležitý. Od té doby začal být nebezpečný pro kohokoliv na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nabízím 1 lístek první kategorie na pátek denní i večerní session, je to sektor 119, 17 řada. Velmi blízko kurtu. Původní cena byla 3590 za denní a 3590 za večerní část, nyní prodám jen za 4990 Kč oba. Nestíhám to :-( Prosím SMS na 736 635 482
Reagovat
hroutil
Tak když už tady jedeme ten bazar tak se přidám - nabízím po jedné vstupence na každou session do sektoru 424. Původní cena 900 Kč za jeden. Zájemci pište na 721131597, cenu dohodneme :) Všech pět sezení sám nezvládnu.
Reagovat
gigin
snad ogaři na tej akci neproděláte no. Máte tam v kolektivu Gyrosa, vsadili jste na správnou kartu. Tak ať se dílo podaří!!
Reagovat
babolat.cz
je veliký člověk a navíc sympaťák. Měl jsem to štěstí potkat ho v Praze. Je to jak vidět Ježíše...a ted čekám na Boha.
Reagovat
smazaný uživatel
A jinak, píšeš ze kterého ústavu...
Reagovat
a.magerova
Dneska?
Reagovat
babolat.cz
ano
Reagovat
a.magerova
Jo a.... bylo mi řečeno, že.... Bůh se člověku zjeví prostřednictvím jiného člověka... takže.... měj oči otevřené... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
já chci Boha vidět znova a dostat se k němu co nejblíž ;)
Reagovat
babolat.cz
ten má teprve přiletět
Reagovat
Fandina
Přiletěl včera.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska přiletí ten Ježíš :D
Reagovat
Fandina
Jo :-))))
Reagovat
Mayo
Bežíš jak Ježiš
Reagovat
babolat.cz
snad jen věkově...
Reagovat
safi1313
Zdravím, nevíte někdo kdy bude program na Laver Cup?
Reagovat
hroutil
Kapitáni zveřejní nominaci vždy den předem snad
Reagovat
sprchon
Jen na pátek bude den předem. Na sobotu a na neděli až ten den ráno.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je teda docela debiIní. Člověk se může snadno napálit a místo na Rogera nebo Rafu proti del Potrovi nebo Gyrosovi bude za hafo peněz čučet na Čiliče s Querreym...
Reagovat
safi1313
No právě - proto se ptám... Známý má lístky na jednotlivy session , ale za 3000 za osobu koukat na Querrey Cilic se mi fakt nechce...
Reagovat
Lina
Taky bych tento zapas nerada. Staci, ze uz neni sance videt Rogera s DelPotrem. :(
Reagovat
anajka
Ja si to idem tiež užiť. Tri dni tenisu, zábavy, show.
A keď to tak čítam, banujem, že som si nezobrala dovolenku a hotel už od stredy.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě, negativní lidi budou vždycky a o všem smýšlet negativně, je to exhibice a basta... Jasně se řeklo, že nebude, je to regulérní novej turnaj, za sto let může mít stejnou tradici jako Davis Cup, pokud s tím přišel Federer a Laver, tak to asi nebude nějakej srandamač, když tomu dělají takovou "vážnou" reklamu. Já si to ujít nenechám a basta, bude to show. Mě zajímá, jestli někdo nemá info o autogramiádě na Staromáku, ví někdo? ;)
Reagovat
sprchon
Kdy má bejt autogramiáda?
Reagovat
smazaný uživatel
ptám se, jestli někdo neví, že by se třeba konala, nechci šířit mylné informace :D
Reagovat
sprchon
Aha. Tak už asi šíříš. :D Z tvýho příspěvku jsem pochopil, že autogramiáda je na Staromáku a že jen nevíš podrobnosti. :D
Reagovat
a.magerova
No... dle mého, autogramiáda na Staromáku nebude... maximálně se podepíší pár lidem cestou z pódia... ;-)
Reagovat
sprchon
Taky si myslím. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no takže jako minule :D to je ale jen pro pár šťastlivců vzadu za pódiem :(
Reagovat
a.magerova
Dovedeš si TO představit?
Já teda ne !!!

Minule jsem šla náhodně kolem místa, kde právě skončil koncert Sebastiana... ta obr-hysterie holčičích mláďat při získávání podpisu a selfíčka byla nepopsatelná, doslova mu padaly k nohám... co by se pak dělo na Staromáku kvůli R+R a dalších dvanácti ikon tenisu...
Reagovat
smazaný uživatel
proto jestli tam pojedu, vyrazím s předstihem, protože jsem to tam zažila když tam byl Béďa s Rogerem :D ta tlačenice, fronty kdy už přijede a on přijel z druhé strany než se čekalo samozřejmě :D hromadné přesuny aby ho všichni viděli, všichni mobily nad hlavou a pak když se přesouval na radnici mě ten dav málem ušlapal jako :D tohle bude šílený jako vždycky když přijedou hvězdy, takže JO, dovedu si TO představit :D ;)
Reagovat
babolat.cz
to máš recht, ale zase si doufám tvrdit, že fanoušci R jsou trochu inteligentnější než fanynky Sebastiana.
Reagovat
Fandina
Jestli myslíš sebe, tak o tom pochybuji.
Reagovat
babolat.cz
sorry fanynko sebastiana
Reagovat
a.magerova
Prý... princip psychologické infekce... kontrolu nad chováním převezmou primitivní oblasti sociálního mozku...

https://www.youtube.com/watch?v=5DKfVTtic3w
Reagovat
babolat.cz
sociální část mozku mi chybí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě, negativní lidi budou vždycky a o všem smýšlet negativně, je to exhibice a basta... Jasně se řeklo, že nebude, je to regulérní novej turnaj, za sto let může mít stejnou tradici jako Davis Cup, pokud s tím přišel Federer a Laver, tak to asi nebude nějakej srandamač, když tomu dělají takovou "vážnou" reklamu. Já si to ujít nenechám a basta, bude to show. Mě zajímá, jestli někdo nemá info o autogramiádě na Staromáku, ví někdo? ;)
Reagovat
Alois_Mlok
Je to exhibice. A tudíž o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, skor ako samotná exhibícia ma zaujímajú bezpečnostné opatrenia...

Či budú všetky cesty z Ostravy hermeticky uzavreté, či budú monitorované všetky okolité rybarské brlohy a jazerá a ako bude postarané o bezpečnosť hráčov. Hlavne svetového hráča číslo jedna.
Reagovat
fialka
:DDD
Reagovat
a.magerova
Nenávistníků Rafy je míň než nenávistníků Rogera... tak hlavně včas uzavřít východní hranice.... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
To máš nejako legitimne štatisticky podchytené?...:)

Federer má viac fanusikov a teda logicky by mal mat Rafa viac nefanusikov.

Ja exhibície neznášam. Tenisové, hokejové, športové. Radšej by som si zrejme pozrel finále hociktorého ATP turnaja, než sa pozerat na 10 najlepších tenistov, ktorí ale nehrajú tenis..

A tieto PR reči. Samozrejme rozumiem ich účelu, ale ja by som sa asi nevedel tak pretvarovať...
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno v krasokorčulovaní sú exhibície atraktívne, nenapadá ma iný šport..
Reagovat
Mayo
Presne tak, exhibície by som instantne zrušil.
Reagovat
a.magerova
Ale nefanoušek není automaticky nenávistník !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bože :)

Tieto vyhlásenie pre ovce.

To fakt Roger musi robit zo svojich fans hlupakov?..
Reagovat
Fandina
Z nikoho hlupáky nerobí. To jen někteří hlupáci to tak berou.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, prvá lastovička. Teda skor, hm, nie lastovička ale, tiež sa to končí na čka :)

Samozrejme, Roger si tam pojde nohy dolámať a PR vyhlásenie mu vobec nejsú cudzie, hlavne keď Ide o propagáciu jeho "vlastneho" turnaja..Este ze mu to niekto žerie..

Chutilo?..:)
Reagovat
Fandina
Ale jdi ty brepro. Nerozumím tomu!
Plácat nesmyslně.
Reagovat
smazaný uživatel
Palec hore za sebareflexiu...
Reagovat
Fandina
Ale vůbec ty tomu nerozumis. Já se upsala.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ty si taká pomýlená celá...Teta fandina..
Reagovat
Fandina
Nerozumis tomu, zvejko.
Reagovat
Franky
ty si strasny zebrak FH...meno Federer ti zneje v usiach este aj ked spis mas mindraky z neho uplne...Roger tam hovori o tom ze je rad ze konecne hra s Rafom v jednom time ze by chcel vyhrat aj preto ze ho ma v time ze budu silny(aj bez Novaka s Wawrom) a kvoli Borgovi taktiez..Uplne iny duch ale ty ako spravny troll hajter a idi.ot tahas nenavist aj tu..Dokonca aj v 1sv vojne mali nemci a francuzi studnu kde chodili po vodu pre vojakov a nestrielalo sa tam..mozno si dokonca aj pomahali nabrat vodu i ked to boli znepriatelene tabory.. o co viac v sporte..ale presne pre takych idio.tov zamindrakovanych co v skole boli tercom posmechu odmala a chodili sa denne mamke vyplakavat do lona a teraz si to kompenzuju je svet plny hejtrov...si zamindrakovany saso nic viac
Reagovat
smazaný uživatel
Kto by to bol povedal, ze takýto borec z atletického oválu má také obdivuhodné vedomosti siahajúce doslova až na dno prvej svetovej vojny..Ty nevyčerpateľná studnica múdrosti...
Reagovat
Franky
zajtra idem do gymnastickej haly drz mi palce ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A budú aj premety?

Tak zlom väz.
Reagovat
gigin
Ptal jsem se na ty tvé sportovní výkony a není to úplně tak jak říkáš. Můj bráchanec je velké politické zvíře v Blavě, takže víme hodně. Forehand mi byl nápomocen. Nejsi zasa také zviera ako sa tuná prezentuješ.
Reagovat
Fandina
Od kdy se politici zabývají sportem? Jedině tak v Horní Dolní.
Reagovat
gigin
Jo vlastně všechno v Praze...

Já se nebavím o sportu, ale o konkrétní osobě. Ještě si v Chorvatsku? Kao si? Sretam sam što te imam. Laku noč i sanjaš nešto vrlo lepo. Bog.
Reagovat
Fandina
V Praze už vůbec ne. Ano jsem v Chorvatsku a ležím u moře.
Reagovat
smazaný uživatel
Ležať v druhej polovici septembra v Chorvátsku pri mori o 21:39 je very cool (velmi chladné) ak by ťa minul tento slang mladšej generácie, if you know what I mean teta Fandina.
Reagovat
Franky
ty budes mat tak ku 50 :D :D ty mladsia generacia :D
Reagovat
Fandina
Mladí pracují. U more leží důchodci. Nerozumís tomu. Musíš se ještě hodně učit uzvaneneny strejdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrejme si chcela napisat uzvaneny.

Ale ty si pomýlená a pises somariny. Drzis si svoj koncept, palec hore.
Reagovat
Fandina
Ne, píšu na něčem, co si tam sam dává co chce, ale to ty nechápes, je to pro tebe moc složité.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrejme si chcela napisat, ze pises na necem, co si tam samo dáva, co chce.

Ale to je súvetie, a stylistika jednoduchej vety.

Ty sa skor specializuješ na iné vedné odbory, nám bezným smrtelníkom neznáme. Isto omnoho zlozitejsie, tomu by sme nerozumeli. A ani nechceli :)
Reagovat
Fandina
Ale vůbec, mám tablet, který si tam dava co chce.
Reagovat
babolat.cz
ty používáš Braillovo písmo, to je ten problém
Reagovat
Fandina
Chytrý pochopí.
Reagovat
janek_da
No, a záhada podivných komentů a nudlí je rozluštěna.
Reagovat
Fandina
Konečně rozumně slovo.
Reagovat
janek_da
Hele, Tablete. Nechej častěji Fandinu něco napsat.
Reagovat
Fandina
Tebe nepodlehne!
Reagovat
babolat.cz
to už je demence, nenapíše větu správně...
Reagovat
janek_da
Buhví, co je to za verzi.
Reagovat
a.magerova
Ale chtělo by to znát přesné označení, ať si ji můžem nechat "přetáhnout" přes Heuréku... :-)))

https://www.youtube.com/watch?v=h1Ub36XFWlA
Reagovat
janek_da
jestli to neni tablet z tej akce "100 tabletůůů týýdně"
Reagovat
Fandina
Trapne.
Reagovat
Fandina
Jsi nechapavy. Tak pise tablet. Mysli hlavou.
Reagovat
Franky
keby si tu aspon castejsie chodil vedel by si ze na 70% si robim z vas prdel hlavne tu z forehanda :D ano obcas si zahram tenis obcas nejaky futbal a vybehnem na korcule ale urcite tu nedam 100m za 10s ani neurobim gymnasticku zostavu :D ale vy nadalovci ste taky tupci ze este aj toto uverite chytite sa toho a normalne to budete vytahovat a zistovat si :D normalne by som chcel vidiet vas nazivo celu plejadu :D to musi byt dobra nerd particka :DDD
Reagovat
gigin
No. Já jsem samozřejmě tu glosku taky trošku nadsadil.

A já jsem Nadalovec jak vyšitý. Jas. Ale tak chodím tu krátce. Poučím se.

Jinak ano. Hrál jsem tenis s Nadalovcem titem, aj s FFF vencou, spanielem, rodem laverem aj s různýma lidma z tp. To není probém :)
Reagovat
gigin
Dám si aj s tebú. Zvol si povrch, loptičky. Aj night session možme zrobit, máme aj svetla. Čo chceš...
Reagovat
a.magerova
No jo vlastně.... příští měsíc slavíme 6. výročí Tvého vstupu na TP.... ;-)
Reagovat
gigin
Kurňa roků jak Génius titulů. Není to víc? Já furt žiju v domění 2010.
Reagovat
gigin
Máš pravdu, říjen 2011.
Reagovat
a.magerova
Tak tak, 23.10.2011... vím TO, bo... :-/

https://cs.wikipedia.org/wiki/Marco_Simoncelli
Reagovat
Fandina
Přišels až po mně.
Reagovat
gigin
Tak určitě jsou tady daleko větší Matadoři, vo tom ani potom.
Reagovat
Franky
odkial si?
Reagovat
gigin
S janekdou ještě, ale to je cvok.
Reagovat
a.magerova
A mě jsi měl v ložnici, proto taky vím, že v ní máš na zdi vedle plakátu Gulby i plakát Rogera... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Heyy, Gigine...Ty nadalovec starý :)

Dufam, ze si spanielovi nakopal prdel, alebo aspoň na ňom vylámal dve rakety..A nepriznal si mu nejaké dopady na lajnu :)

Ja som dnes dobral antibiotiká, mi predpísali nejaký Cyphin, tak už som asi aj ja cyp, tvl :)
Reagovat
Franky
Ked uz sme u tej debaty bol by som za urobit maly turnaj z TP FFF vs FFN :D nech tie reci sa trosku premietnu aj do skutkov :)
Reagovat
gigin
Jo kamaráde, to už tady proběhlo několikrát. Není zájem. Obavy z reality...
Reagovat
Fandina
N
Reagovat
gigin
J
Reagovat
Fandina
Proč strach z reality? Že si s někým píšu, neznamená, že ho musím vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak napriklad, vidiet nazivo Fandinu. To je nieco ako zazit lochnerskú príšeru. Áno, trocha obava z reality, ale ten pocit, ze uvidis nieco, co je len mýtus a v reále s tým nikto nemal nikdy do činenia, vyhýba sa priamemu kontaktu a celú jej existenciu sprevadzaju len mýty. To moze byt velmi vzrusujuce.
Reagovat
Franky
musim uznat ze tentokrat si ma pobavil :D a spat k stretku/turnaju - nemam s tym ziadny problem dokonca ani s konfrontaciou ci v tenise ci futbal alebo dokonca sprint a dokonca si viem aj uznat ak ma niekto porazi...ste na tahu..
Reagovat
gigin
Hele já už jsem to kdysi s uživatelem pepin zkoušel. Nabízel dokonce ubytování v jeho penzionu, všechno zorganizovat atd, atd.. Zkus a uvidíš. Míček je na tvé straně :)
Reagovat
Franky
debatka sa presunula hore reaguj tam potom idem tam odpisat :)
Reagovat
Fandina
Ale vůbec. Jeden uživatel TP říká, že mě viděl na turnaji v Katovicich a já mu věřím, že mě tam viděl. Moc starých babiček tam nebylo, celkem tam bylo pár lidí.
Reagovat
turista
No a ještě k tomu náš daviscupový tým je úplně v dupě.
Reagovat
com
Tym Evropy se sklada ze svetove 1, 2, 4, 5, 7 a trapaka Berdycha, ktery je na 19 miste.. Kdyby se to nekonalo v Praze, tezko by si tam Berdych zapinkal
Reagovat
Tuttovka
Ten kdo včera viděl Goffina, tak asi ví, že Tomáš tam je asi pouze z nutnosti.
Reagovat
turista
Nechte pořád toho Berďu. Uhrál si svoje. Jeho dřívější konzistenci výkonů měl málokdo i z první desítky.
Reagovat
Frantz
Tak on si egoista nikdy do huby moc neviděl, takže nic novýho ani překvapivýho ;-)
Reagovat
Mayo
Egoista (:
Reagovat
a.magerova
Ahoj všichni, zamával chlap v roztrhaných džínách a červené mikině s kapucou, když prošel na ruzyňském letišti bránou do České republiky.

https://img.blesk.cz/img/2/full/3671551_.jpg
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
marekv
Lístky už se strkaj kde komu. Mimochodem, kdybyste si vzali úvěr u Cofidisu :-) tak vás slosují o dvě vstupenky :-)
Dva dny potrénuje, a hned to pujde...prostě nebyla by lepší férová exhibice, zcela ideálně s podpisovou akcí ?
Reagovat
Fandina
Nebyla. Tohle je fajn nový podnik. Super nápad.
Reagovat
marekv
Tohle bude šaškárna typu AL. Ale někomu to stačí. Proti gustu žádný dišputát.
Reagovat
Fandina
Všechno je šaškárna. Pro někoho i hrát tenis.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist