Federer podal další nepřesvědčivý výkon

19. 4. 2008, 22:58
Aktuality 8
ATP ESTORIL - Švýcarský tenista Roger Federer sice poprvé v sezoně postoupil do finále, ale anii dnes jeho výkon proti až 104. hráči světa optimální nebyl. S Němcem Gremelmayrem musel otáčet nepříznivý stav, když úvodní sadu prohrál 2-6. V nedělním finále si zahraje s Rusem Davyděnkem, kterého ve všech 11 vzájemných duelech porazil.
Roger Federer

Překvapivě velké problémy měl v mužském semifinále Roger Federer s Němcem Denisem Gremelmayrem. Světová jednička podlehla v prvním setu 104. hráči světa 2-6, až v závěru druhé sady se začala dostávat do tempa a třetí sadu už zcela ovládla. Švýcar si zahraje letos ve finále vůbec poprvé.

Druhým finalistou se stal vítěz z Miami Nikolaj Davyděnko. Kdo čekal, že je po náročných týdnech zakončených Davis Cupem unaven a podobně jako v minulých letech si na začátku antukové sezony bude chtít odpočinout, byl na omylu. Čtvrtý hráč světa se rve za očištění svého jména, a tak si nedovolí žádný zápas vypustit. Ve včerejším semifinále měl sice problémy se zápěstím, dnes ale nastoupil zcela čerstvý Davyděnko. Francouze Florenta Serru, jenž v průběhu turnaje neprohrál ani set, přehrál hladce dvakrát 6-2.

Federer sice stále nepředvádí výkony hodné světové jedničce, ale o první titul této sezony si zahraje s hráčem, se kterým má příznivou zápasovou bilanci 11-0.

ATP Estoril - sobotní výsledky:

Dvouhra - semifinále:
Federer (1-Švý) - Gremelmayr (Něm) 2-6 7-5 6-1
Davyděnko (2-Rus) - Serra (Fra) 6-2 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Roger4ever
prý hraje špatně...3x v semifinále a jednou ještě hraje finále......který z tenistů má letos takovou bilanci???
ŽÁDNÝ!
Reagovat
smazaný uživatel
Uz me unavuje ja se kritizuje Federerova forma, chtela bych videt ty pisalky, jak by vydrzeli nekolik let byt na spici. Vzdyt neni stroj, snad i svetova jednicka muze mit spatne obdobi. Ale doufam ze Davyenka dneska porazi.
Reagovat
weak
co se certis, Terezko :-) Nikdo prece nepise, ze je Federer hloupy, osklivy ci lakomy - ale jen se pise o tom, ze na svuj standard, byt je latka jeho standardu postavena nesmirne vysoko, hraje Roger letos nepresvedcive - jeste nic nevyhral, trapi se se souperi papirove o tridu nize, dela spousty chyb... to jsou jen fakta, nic vic... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Roger je nejspíš Terezčin velký miláček:-).
Reagovat
smazaný uživatel
Nevite kde by se to dalo sledovat? dik
Reagovat
smazaný uživatel
Dávají to živě na Eurosportu 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra to Nikolaj zlomí a poprvé Rogera porazí.Kdy jindy ho může porazit než nyní,kdy Roger nemá optimální formu,zatímco Koljovi to šlape.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist