Federer řekl ano. Své partnerce Vavrinecové!

11. 4. 2009, 21:18
Aktuality 59
Měsíc poté, co Roger Federer oznámil, že bude poprvé otcem, udělal švýcarský tenista další důležitý životní krok. Dnes se totiž v rodné Basileji oženil se svou dlouholetou přítelkyní Mirkou Vavrinecovou. Bývalý první hráč světového žebříčku o tom informoval na svých internetových stránkách.
Profily hráčů
Roger Federer a Mirka Vavrinecová

"Byl to nádherný jarní den a neuvěřitelně nádherná událost. Pan a paní Federerovi vám všem přejí příjemné Velikonoce," řekl sedmadvacetiletý tenista k obřadu, u kterého bylo jen pár přátel a nejbližší příbuzní.

Vítěz 13 grandslamových turnajů se oženil měsíc poté, co oznámil, že s jednatřicetiletou Vavrinecovou čeká první dítě. Potomek bývalé světové jedničky má přijít na svět v létě.

Federer se s tenistkou Vavrinecovou seznámil v roce 2000 na olympijských hrách v Sydney. Rodačka ze slovenských Bojnic, která žila od dvou let s rodiči ve Švýcarsku, dva roky nato ukončila svou kariéru, během níž se dostala nejvýše na 76. místo žebříčku WTA.

Švýcar v březnu oznámil změnu programu a odhlásil se z turnaje v Monte Carlu, kde poslední tři sezony prohrál až ve finále s Nadalem. Před dvěma dny však změnil názor a od porařadetelů přijal divokou kartu. V prvním kole má volný los, ve druhém se utká s vítězem duelu Melzer - Seppi. Turnaj začíná již zítra.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

59
Přidat komentář
smazaný uživatel
A len tak čiste mimochodom... nemalo by tu byť napísané, že JJ má titul? Už tu nato čakám dlho... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fede a Mirka gratulujem :) nech ste stastni. Je to super ze ste sa vzali.
A nasilu to urcite nerobil ved 9 rokov bolo dost na to aby sa rozhodol nie?? Po takom dlhom case sa dvaja bud rozidu alebo vezmu! A nesudte Mirku jej vyzor, on sam vie preco je s nou, ved neda sa len tak nasilu s niekym zit!! Roger bol vzdy skromny a mal hodnoty na spravnom mieste a ani slava ho nezmenila, kludne by mohol struhat frajera....no on ma v sebe nieco co sa vola pokora. Dufam ze sa do mna neobujete Caute :)
Reagovat
nagini6
Ano Roger ma vsetko co ma velky lider mat, ma uzasny postoj, je financne slobodny, vie co je slava, pokora, trpezlivost, tvrda praca, laska, zameranie na ciel, vitaztvo, uspech a toto vsetko dokaze zlucit do rovnovahy to je presne to co z neho robi uzasneho cloveka, naozaj skvele .... , gratulujem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Re: Nagini6

Moja rec, absolutne s tebou suhlasim.. Fedi sice teraz aj prehrava, ale je muz-sportovec ako sa patri,na svojom mieste, zatial ma nikdy nesklamal..
Reagovat
smazaný uživatel
A kdyby měl 3 měsíce modelku a chystal by svatbu tak byste taky řvali... Toto byla ideální situace pro svatbu, s Mirkou je 9 let, čekají dítě, co víc chtít..
Reagovat
a.magerova
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Také souhlasím, ppřeju jim to..... a ted ten RG!!!! Goooo!
Reagovat
smazaný uživatel
No... tak toto je vážne vydarený pár. :) On nie je žiadny krasavec a ona - žiadna sláva. Ale tak.. nech sa im darí :) A mohol by sa viac starať o rodinu, keď už bude mať toho malého Rafaela Federera :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
RE: Nicy
Nemozu byt vsetci taki krasni ako Ty !!!???? Ja osobne, budem radsej skaredy,"ziadna slava", hlavna vec, ze som stastny...
Reagovat
a.magerova
Nicy: Super, že se ujalo to krásné jméno Rafael Federer, které jsi navrhla a já podpořila v diskuzi 6.4., kde jsme mimochodem probraly i nohy Andyho M. Nakonec budeme zklamané, když se tak malý nebude jmenovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me uz nikdy nebude Fedex první na světě... Ale jeden grandslam mozna jeste vyhraje... Murray bude za chvili number 2... Toť můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Dúfam, že pravdu nemáš... hlavne to, čo si povedala ako druhé.... :I
Reagovat
smazaný uživatel
Ja vím, že se většině Murrayho hra moc nelíbí... Ale je účinná a skoro bezchybná.Má i výbornou psychiku... Tipuju, že v antukové části sezony předskočí Djokera...
Reagovat
smazaný uživatel
nicy reagovala na ten granslam že? jdi se navážet do někoho jinýho chudinko...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukam, že na tenisportal chodí "inteligentní lidi"... Zajímalo by mě kolik z vás hraje závodně tenis...?
Reagovat
smazaný uživatel
to má něco společnýho se svatbou Fedexe? Lidi nemusí hrát závodně tenis aby si utvořili vlastní názor...Někteří jsou neinteligentní, ale na to přece nemá vliv nic o závodním tenise...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to máš pravdu - svatba Federera... to je všeobecný téma.Ale ja myslel jenom toho Murrayho, že prostě jde nahoru... A zaslouženě, pořád se tu mluví o Fedexovi, ale Murrayho výkony jako by nikoho nezajímali.Nejsem jeho fanoušek.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim proč většina lidí chová k Murraymu všeobecné nesympatie...Ovšem je jasné, že se především bude řešit Nadal (jelikož je número 1) a Federer jakožto tenisový fenomén...Murray nahoru určitě jde, vždyť byl favorizovaný na AO, přesto mě nesedí ani jako člověk, ani jak hraje...
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně mě zajíma kdo vyhraje RG 2009... Pokud znovu obhájí Nadal, tak je fakt hovado!!!nebo překvapí probouzející se Ferrero:-)
Reagovat
smazaný uživatel
pre Andys: Ten grandslam si môžeš strečiť vieš kde? Reagovala som na tú druhú časť príspevku, a to je, že Murray má byť vraj číslo dva. Tak neviem, načo si tu vyskakuješ a ja žiadna chudinka nie som. Som v ráži, tak ma neštvi!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak, nehádejte se... Tady se má řešit tenis:-)
Reagovat
smazaný uživatel
wau v ráži:D:D:D ... jojo, bsb má pravdu :p)
Reagovat
smazaný uživatel
RE: Nicy
Absolutne staci, že o tom cudnom skotovi recnis Ty.... Inac je väčšine ukradnuty! Ludia zväčša hovoria o tom co ich zaujima ...
Reagovat
smazaný uživatel
No, nevím, Fedex mi s touhle kachnou nikdy nepřipadal opravdu šťastný, jako by to jenom hrál, nemůžu se zbavit dojmu, že ho to s ní nebaví...Wawrinecová by se hodila třeba k Wawrinkovi, jak příjmením, tak i postavou a ksichtem, a ne k Rogerovi - ten by si snad zasloužil "něco" lepšího, ne???:-))
Reagovat
a.magerova
No nemyslím, že máš pravdu. Není to žádná zlatokopka, začala s ním chodit ještě v době, kdy nebyl tak úspěšný a vcelku ani moc hezký. Jeho krása zraje s věkem. Já jim fandím a Roger sám řekl ve své trilogii, že ji má pořád rád a že se rád vedle ní probouzí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo tady říká něco o nějaké zlatokopce?? Já jenom tvrdím, že se k Rogerovi něhodí a zasloužil by si něco lepšího, než nějakou oteklou Mirku!!! A jestli tvrdí, že se vedle ní rád probouzí, tak kecá, kecá a zase jenom kecá, akorát chce vypadat pěkně na veřejnosti:-)) K němu by se hodila třeba Hingisová nebo nějaký podobný typ baby, nikoliv tahle oteklina...:-)))
Reagovat
a.magerova
Ano o zlatokopce jsi nemluvil to uznávám. Chtěla jsem jen naznačit, že to není žádná vychrtlá vypočítavá fiflena. A škaredá taky není. A jak Rogera uznávám a bezmezně obdivuji, ruku na srdce, on to taky není žádný Brad Pitt či Tom Cruise. Jo a taky měl 9 let na to, aby se s ní rozešel, kdyby ji neměl rád a nikdo by mu to nevyčítal, kvůli lidem s ní určitě není. Jo a vydržet s jedním chlapem 9 let to ani pro ni určitě nebyl jen samý med....znám chlapy, někdy jsou na zabití...všichni !!!
Reagovat
a.magerova
Jo a Hingisová chodila se Štěpánkem, a to je úplně jiná kategorie krásy, tam Federer opravdu neměl šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy že jsme všichni na zabití???:-)) Hmm, nějaká zarytá feministka...
Reagovat
a.magerova
Feministka by řekla: vždy na zabití, hele já říkám jen někdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jsi feministka jak noha a Fedex se za rok rozvede:-)))
Reagovat
a.magerova
O co!?
Reagovat
smazaný uživatel
O co by to mělo být?? Když se opravdu rozvede, tak si s tebou budu moct celý den dělat, co chci:-)) Bereš?? A když ne, tak naopak...:-)))
Reagovat
a.magerova
Tu jde o to kolik máš tak nějak let?! Aby mě náhodou nezavřeli!!
Reagovat
smazaný uživatel
No, let mám na to dost:-)) Aby spíš nezavřeli mě:-))
Reagovat
a.magerova
Ani přibližně nenaznačíš?!
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsem ti stručnou odpověď do Zpráv:-) Taky bys tedy mohla prozradit, jak dlouho už běháš po světě, jinak - budu muset končit, slečno magerova:-))
Reagovat
a.magerova
Tak platí, ode dneška za rok. A už taky odcházím, na osm jdu do práce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě by to chtělo číslo, nebo aspoň mail:-)
Reagovat
a.magerova
No tak jsi mě ukecal: a.magerova@seznam.cz a pevně věřím, že mě v tom Roger nenechá !!!
Reagovat
kidiboo
Pánové,copak nevíte,že krása je pomíjivá a důležitý je,co má člověk uvnitř?
Reagovat
smazaný uživatel
a.magerova a okoun: zaujimava debata vy dvaja, len mi nie je jasne, co a.magerova vyhra o rok. okounova vyhra-absolutne nepravdepodobna je jasna, ale fakt ma zaujima, co bude musiet urobit v pripade prehry. a prehra urcite, pretoze keby chcel mat pri sebe supermodelku, tak by sa s mirkou rozisiel davno. a strasne ho mam rada aj pre toto, ze nechce zensku len na predvadzanie nejaku tupu chcandu, ale potrebuje asi nieco viac. ja im fandim a zelam jej, aby jej roger ako svadobny dar konecne priniesol ten RG...
Reagovat
a.magerova
yavanna: Neboj, něco vymyslím, mám na to rok. A pak.... Okoun bude celý den jen můj !!! Tak uvidím jestli ho využiji na práci či pro zábavu :).
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))) uz teraz sa tesim, viem ze vymyslis nieco super, potom daj urcite vediet....
Reagovat
nagini6
Mozes byt byt ista ze Ta v tom Roger nenecha, on je clovek velmi odlisny od ostatnych 95% ludi tejto planety :) , takze si to potom s tym co si uzatvorila stavku pekne uzi :)
Reagovat
smazaný uživatel
RE: okoun
Pocuj Ty si tieto keci dnes vyvestil z kavy? Zaujimave ako Ty vies s kym to Feda bavi a s kym nie ! Hm, ja si zasa myslim, ze by si rad, keby si ho klofla nejaka rozhodnozka ocmulana svetom, taka, co ju mal uz ten a ten a tamten. Mozno aj Ty mas rad take. Ale su aj muzi co maju v hlave, nie v nohaviciach. Zjedol by si jablko, ktore uz niekto olizal a ohryzol, ja osobne nie.. dakujem
Reagovat
smazaný uživatel
RE:Okoun
Chlapce, ty si chory, daj sa liecit, je to s Tebou fakt zle....
Reagovat
smazaný uživatel
RE:
... nutene prace- mytie verejnych WC,krmenie levov v ZOO, na ine ho pouzit nebudes moct o to sa stavim ja..
Reagovat
smazaný uživatel
RE: a.magerova bol hore prispevok, mimochodom uz si vyhrala..
Reagovat
a.magerova
abudabi: tak koukám, že Tě Okoun pořádně vytočil, neboj já ho zkrotím !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Re: magerova
ten ma nemôze vytocit, je vsak skoda,ze takito behaju po svete,
Reagovat
smazaný uživatel
ja si myslim ze vubec nezalezi jesi ma naky to klio navic,proste je mu s ní fajn a to je dulezity,,jinak velka gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu to ze srdce přeju, aby se mu dařilo jak v soukromém tak profesionálním životě
Reagovat
smazaný uživatel
Je to pěkné, když vidítě po 9ti letech svatbu, kdo by to čekal. Z části je to ale určitě kvůli dítěti, ale i tak by do toho asi jednou přaštili, gratuluju!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já mu to ze srdce přeju, aby se mu dařilo jak v soukromém tak profesionálním životě
Reagovat
smazaný uživatel
foto ze svatby: http://www.tenisforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=21&p=1016#p1016
Reagovat
a.magerova
Dík za odkaz na fotky. Moc jim přeji štěstí!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To sa mi nepodarilo otvorit, vzdy to ide iba na uvodnu stranku
Reagovat
krbik13
Dufam ze Roger bude hrat aspon do tej olympiady v Londyne 2012 ako v nejakom rozhovore povedal.Toto su dost dolezite kroky v jeho zivote ale verme ze to Fedexovi neublizi a tuto sezonu dokonci tak ako si vsetci zelame!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist