Federer rozesmutnil Brity a má 16. grandslamový titul, první jako otec

31. 1. 2010, 12:23
Aktuality 479
AUSTRALIAN OPEN MUŽI - Soustředěný výkon s minimem chyb a Roger Federer rozšiřuje svoji rekordní sbírku už na 16 grandslamových titulů . Ve finále Australian Open nedal k premiérovému triumfu přičichnout Murraymu, kterého smetl hladce 3-0 na sety.
Profily hráčů
Roger Federer

Kdo od finálového souboje očekával strhující výměny a dramatické zápletky, dočkal se až v posledních minutách zápasu. Jinak si ale fanoušci příliš napětí neužili.

16 grandslamových titulů Rogera Federera:
4x Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010)
1x French Open (2009)
6x Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009)
5x US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Roger Federer získal od prvních minut utkání úderovou jistotu. Naopak Andy Murray působil ospale a chyběla mu energie. A než se britský tenista rozkoukal, prohrával už 0-2 na sety. I přes bolesti pravé nohy se ve třetím dostal do vedení 5-2. Jenže spoustou zbytečných chyb se připravil o návrat do utkání, a byť si v tie-breaku vypracoval čtyři setboly, žádný nevyužil. 

Osmadvacetiletý Federer vyhrál za dvě hodiny a 41 minut 6-3 6-4 7-6 a počtvrté dobyl Australian Open. Celkově získal již 16. grandslamový titul a upevnil si post světové jedničky. Loňský poražený finalista si polepší o 800 bodů. 

Naopak obhájce titulu Nadal, jenž ve čtvrtfinále vzdal Murraymu, spadne na čtvrté místo. Poprvé od května 2005 nebude jedním ze tří nejlepších hráčů žebříčku. Murray bude světovou trojkou, druhé místo poprvé v kariéře spadne do klína Djokovičovi.

Nejvíce vítězství na Australian Open:
6 - Roy Emerson (1961, 1963-67),
4 - Jack Crawford (1931-33, 1935), Ken Rosewall (1953, 1955, 1971-72), Andre Agassi (1995, 2000-01, 2003), Roger Federer (2004, 2006-07, 2010).

Švýcarský tenista hrál v 22. grandslamovém finále - v osmém v řadě - a dočkal se prvního triumfu jako otec. "Jsem jako v sedmém nebi. Myslím, že jsem uplynulé dva týdny hrál skvěle. Předváděl jsem jeden z nejlepších tenisů v kariéře," pochvaloval si. "Tenhle titul je mimořádný, protože je první, který jsem získal jako otec. Doufám, že se za rok budou děti dívat v hledišti," uvedl Švýcar, kterému loni v červenci jeho žena Mirka porodila dvojčata - dcerky Mylu Rose a Charlene Rivu. 

V letošní sezoně bude Federer usilovat o Grandslam, který se mu dosud ještě získat nepodařilo. Musí však obhájit tituly na French Open, ve Wimbledonu a na US Open navázat na tituly z let 2004 až 2008.

Murrayho snaha ve 3. setu byla marná
Zatímco loňská finálová prohra se španělským rivalem Nadalem dohnala k slzám Federera, tentokrát slzel na kurtu po zápase pro změnu Murray. Ve svém druhém grandslamovém finále bojoval podruhé a stejně jako předloni na US Open nestačil právě na Federera. 

"Sázím na Murrayho. Naslouchám šimrání v žaludku a říká mi, že dojde ke střídání stráží," předpovídala německá legenda Boris Becker pro BBC před finále, ale "švýcarský expres" ho rychle vyvedl z omylu.

Federer ve druhé hře získal soupeřův servis a vedl 2-0, ale Murray dokázal odpovědět. Za pomoci míčů hluboko do pole získal podání zpět a vyrovnal. Federerův tlak na Murrayho servis byl enormní, což vyústilo v osmé hře v další brejk a zisk první sady. 

Osmadvacetiletý Švýcar pokračoval ve skvělém představení i na začátku druhého setu. Střídal rytmus úderů, čopované s liftovanými míči i zkrácením hry a mohl se opřít o precizní razantní servis. O šest let mladšímu Murraymu nepomohlo ani jeho šťastné bílé tričko, Federer mu vzal servis ve třetím gamu. Pak ještě promarnil tři brejkboly na 4-2, přesto si jistě došel pro vedení 2-0 na sety. 

"Neuvěřitelné," komentoval bývalý britský hráč John Lloyd ve druhé sadě forhend Federera, který doletěl jako blesk na čáru. Murray, který neudělal nic ve výměně špatně, neměl šanci reagovat.

Na začátku třetího setu se Murray hodně nadřel, aby si vypracoval brejkbol, ale v rozhodující chvíli byl jeho bekhend po lajně moc dlouhý. Federer pak rychle vyrovnal na 1-1 a skotský rodák vztekle švihl raketou. Další šanci si Murray vybojoval v šesté hře, vedl 40-0 a třetí brejkbol na 4-2 dokázal prohozem konečně proměnit. "I Roger ukázal, že je člověk a začal trochu chybovat," prohlásil Lloyd. 

Federer ale odmítl prodloužení utkání. I za pomoci Murrayho chyb, třeba zkaženém half voleji, kterým mu soupeř nabídl brejkbol, Švýcar získal podání zpět. Tie-break začal lépe Murray a vedl 2-0, Federer ale vyrovnal na 3-3. Po úspěšném prohozu měl Brit za stavu 6-4 dva setboly. První Federer odvrátil a při druhém napálil Murray při snaze o vítězný úder síť. Při třetím Murrayho setbolu letěl míč přes síť třiadvacetkrát, ale ten rozhodující poslal britský hráče volejem do autu. 

Dramatická zkrácená hra pokračovala a Murray agresivní hrou odvrátil první mečbol soupeře. Při druhém ukázal rychlé nohy, doběhl zkrácení a ještě dokázal Federera prohodit. Až třetí mečbol a míč v síti od Murrayho rozhodl o tom, že Federer vyhrál 13-11.

Britové na prvního vítěze po 74 letech čekají dál
Murray tedy ani napodruhé neukončil 74 leté čekání Britů na grandslamový titul.

"Omlouvám se všem svým fanouškům, že jsem je zklamal. Děkuji za podporu a doufám, že se sem ještě vrátím," řekl Murray v pozápasovém interview.

Federer do zápasu vstupoval s bilancí 7 porážek a 4 výher. "Už dost zápasů jsem s Murrayem prohrál, ale na grandslamech je to úplně něco jiného," předpovídal Švýcar. 

A měl pravdu. Ani ve druhém střetnutí na jednom z turnajů "velké čtyřky" neztratil set. Jednadvacetiletý Skot, který na cestě do finále prohrál set jen v semifinále s Čiličem, tíhu velkého zápasu opět neunesl a nebyl schopný hrát svou hru.

"Rogere, gratuluji. Je fantastické, co jsi v tenise dokázal. Byl jsi dnes mnohem lepší než já. Doufám, že se sem jednou vrátím a vyhraju," říkal Murray při slavnostním ceremoniálu lehce zlomeným hlasem. "Brečet dokážu jako Roger, škoda jen, že neumím také hrát jako on. To je vše, promiňte," dodal Murray a sklopil hlavu.

Federer ovšem věří, že mladý Brit do psychicky náročných duelů dospěje. Při proslovu se otočil k Murraymu, aby k soupeři nemluvil zády, a jeho výkon ocenil. "Andy, blahopřeji ke skvělému turnaji. Jsi moc dobrý hráč a nemusíš se bát, jednou grandslamový turnaj vyhraješ," snažil se povzbudit soupeře, s nímž má stále negativní bilanci 5-7. Vyhrál však třetí vzájemný duel za sebou.

- AUSTRALIAN OPEN (Austrálie / Melbourne, tv. povrch) -
finálový výsledek mužů (31. 01. 2010)

Dvouhra - finále:
Federer (1-Švýc.) - Murray (5-Brit.) 6-3 6-4 7-6(11)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

479
Přidat komentář
smazaný uživatel
Chtěl bych se trochu podělit o to, jak vidím příští souboj mezi elegánem a tou motorovou myší Nadalevem. Podle mého soudu je "Buldok" tak trochu odepsanej (pokud se týče jeho ambicí na post světové jedničky). Je běhavý styl a špatné fazická konstituce mu nadále působí obtíže a není dvod předpokládat, že tomu bude v příštích letech jinak. "Sympaťák" hraje mnohem úspornějším stylem, ostatně Fedexx neopoměl po semifinále poznamenat, že jeho zápasy jsou mnohem kratší - oproti těm Rafovo. Fedexxovi se naskýtá jedinečná možnost: může vyhrát 4 granslamy v jednom roce!
Dnes se nemusí bát ani Nadala (komplex s RG už c roce 99 překnal), takže cesta k novému přepsání historie je otevřená. Zatímco Fedeexx může mít před sebou až 7-8 let vrcholové kariéry, Nadal pomalu nakročuje do tenisového důchodu (což je mi upřímně líto, ale je to tak).
Reagovat
Martinac
Pokud došlo k nabourání účtů, napiště přímo adminovi, ten to musí řešit. Rozhodně nepiště sem do diskuzí, proboha!!! Kontakt na admina najdete úplně dole v sekci Úvodní stránka.
Reagovat
petrstary
Pro vysvetleni toho, co se tady udalo vcera odpoledne - doslo k nabourani jednoho uctu, a to uctu saskie, ze ktereho nasledne "pachatel" zverejnil soukrommou postu. K nabourani doslo uhodnutim hesla, tudiz za to admini, natoz pak provozovatel portalu pochopitelne nemuze nest a nenese zadnou zodpovednost :)

Takze apeluju na vsechny - nepouzivejte jednoducha a snadno uhodnutelna hesla. Idealni heslo je takove, ktere neni vyraz bezneho jazyka, a je v nem kombinace malych pismen, velkych pismen a cislic.

"Pripad" uzavren :)
Reagovat
smazaný uživatel
asi dotyčnej holke nikto z tenisportálu pri registrovaní nevysvetlil,že heslo "rafa" sa dá považovať za ľahko uhadnuteľné:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se na další Fedexxovu cestu vyhranými granslamy. Je to opravdu fenomenální úkaz. To si musí přiznat i jeho odpůrci:-) Myslím, že se coby novopečný otec a rekordman ještě uvolní a bude ještě fantastičtější. Budeme se bavit, přátelé.
Reagovat
petrstary
Pockej az prijde Andrew, ten ti to vysvetli. Federer totiz od nejblizsiho soupere dostane dvakrat 6-0, rozbreci se, rozmlati tri rakety, zmlati rozhodciho, a do roka vypadne z prvni stovky :)
Reagovat
a.magerova
Jo jo tak nějak to bude ... možná i zmlátí nějakého soupeřova fanouška nebo i vlastního, u něj člověk nikdy neví :-))

Tady se úspěch neodpouští, je prý nefér, aby jeden člověk měl tak moooc GS a ostatní málo nebo dokonce nic, je to prý sobecké !!!
Reagovat
majjkaa
To si pis ze sa budeme bavit, okrem toho ziadny tenista mimo Rogera neponuka v dnesnej dobe tolko svelych vysledkov ktore prinasaju jeho fans obrovsku radost. Preto som strasne rada ze fandim prave jemu!! Beriem ze sa to moze zmenit, pocitam s tym stale :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že elegán ukázal všem zdejším škarohlídům, co dokáže. Murryho opět spláchnul 3:0. Podotýkám, že se jedná už o druhé granslamové finále, při kterém dostal Murry od Rogera nakládačku.
Poprvé to bylo před dvěma roky na US OPEN, kde dostal ještě více.
Murrymu bylo prt platné, že měl s Rogerem pozitivní bilanci. Prostě se ukázaly zkušenosti a lepší myšlení. Docela mě tady zarážely názory nejednoho diskutéra, který to viděl ve prospěch Murryho. Ono je moc hezké, že Murry poráží ogera na dva vítězné, jenomže onno je to také dané tím, že Roger se nejlépe namotivuje na granslamy. Jinak si myslím, že elegán může hrát se svým uhlazeným a na oko efektním stylem ještě dost dlouho - tak 4 nebo 5 let (na rozzdíl od Nadala). Těch 20 gramslamů dá, navíc dnes pronesl, že chce udělat nový rekord: čtyři gramslamy v jednom roce! Go Rogerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Reagovat
smazaný uživatel
za vymazání!
Reagovat
smazaný uživatel
Inak, koľko komentárov je rekord? :D
Reagovat
Vojtiik
aktualne 506 :)
Reagovat
smazaný uživatel
507 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ách super a ideme na 1000! :)
Reagovat
smazaný uživatel
500 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pozor všetci,tu sa ide súdiť,tak rýchlo sa všetci ospravedlňte,inak budete cálovať ešte školy pravnukom žalobcu:-) a ako svedka si pozve zrejme ďalšiu účastníčku diskusie,tá mu to dosvedčí:-)...myslím,že to bude pre pecinu záležitosť číslo 1 teraz,ešte do volieb sa to musí vyriešiť:-)
Reagovat
majjkaa
:) mna toto tu dnes pobavilo viac ako 16 GS :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobře, hlavně si počkej, až někdo bude psát pod tvým jménem, to teprve bude ZÁBAVA, viď? ;)
Reagovat
majjkaa
Mna nepobavilo to ze vas niekto kopiruje a naburava sa len pre tvoju info....Ale tie vase plodne debaty, lebo si to vsetko povymyslat nemohol alebo chces tvrdit este aj to? xixi
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohu posoudit, já jsem tam tam toho tolik zase neměl..
Reagovat
smazaný uživatel
Odvolávám se na vaše obchodní podmínky, kopíruju jejich část a žádám vás, aby jste u účtů Secca, Saskia a Nicy provedli okamžitou nápravu, viz:

Zásady ochrany osobních údajů na TenisPortal.cz

TenisPortal.cz respektuje soukromí uživatelů. Informace, které o vás získáme, používáme k poskytování služeb, jež můžete využívat prostřednictvím našich stránek.

Sbírání osobních informací
Nesbíráme žádné osobní o návštěvnících TenisPortal.cz. V případě registrace do našeho systému nebo při jiných příležitostech vás žádáme o sdělení vaší emailové adresy či nastavení služeb na Stránce (souhrnně Informace). Nejste povinni nám poskytnout Informaci, ale bez ní nemusíme být schopni poskytnout služby v kvalitě a rozsahu, jakých využívají registrovaní uživatelé, kteří nám údaje o emailové adrese či nastavení sdělí.

Způsob užití informace poskytnuté návštěvníkem
Informaci získanou od vás, především emailovou adresu, využijeme pouze za následujícími účely:

k zaslání hesla v případě, že je zapomenete

čas od času k zaslání informací, jež považujeme za užitečné, včetně informací o našich produktech a službách; tyto informace mohou být komerčního charakteru a obsahovat placenou reklamu

.... nebude to muset skončit u soudu přece, ne ;)))? Nemohu mluvit za postižené, ale jsem přesvědčen, že vymazáním textů a zabráněním podobné situaci v budoucnosti by došlo k dohodě ...

Děkuji
Reagovat
majjkaa
nejak menis nazory....pred chvilou si pisal ze ti to vobec nevadi...ci uz zrazu?
Reagovat
smazaný uživatel
vidíš tam snad, že by tam byl uveden můj účet ?
Reagovat
majjkaa
a olfess2. tedy ty si napisal toto:

";)))) klííídek, mně to vůbec nevadí, akorát mě štve, že jsem tam měl takový pěkný věci a ty tam nejsou a je to pomíchaný, spoustu věcí neznám vůbec...;)"
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to vůbec nevadí, proto se odvolávám na Nicy, Seccu a Saskii, těm to vadí víc, resp. někteří to ještě ani netuší, svůj účet pohlídat nepotřebuju, ten je mi ukradenej.

Jinak, ten portál vlatní nebo provozuje právnická osoba tedy s.r.o., a tohle se jí bohužel nesmí stát, to by měla polízanici jak břeh ..;))) Za to by jí mohla hnát i zcela nezávislá a třetí osoba. Jinak se tomu říká PRÁVO, to je to, o čem se celou tu dobu bavíme a kdyby si v tý makovičce měla něco jiného než bramboračku, tak by si proti tomu protestovala jako první.

A neraduj se, pokud admin není zároveň majitelem portálu, tak je dost pravděpodobné, že ty diskuze minimálně na čas zakážou. ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra dokážeš mi vysvětlit o co jde že mě tu pořád vypisuješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Secca, někdo se naboural do vzkazů a účtů a pod nickem Saskie - tady zvežejňuje soukromé vzkazy a ještě si je upravuje.
Viz. níže nebo sis nevšiml?
Reagovat
smazaný uživatel
alespoň jsem vytušil, že jsou tvoje, tedy tvrdí to..
Reagovat
smazaný uživatel
No to jsem si všimnul,moje jsou.
Reagovat
smazaný uživatel
jen tupá saskia si může dát heslo rafa, vědátore.))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem měl taky tak tupý heslo? To už asi tak tupý nebylo, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Ať se tady děje cokoliv tak by mě zajímalo jedno.Má tento web adminy?Nebo aspoň jedno?
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem nebyl já, jenom mi to dalo inspiraci.)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli jseš admin, tak na to máš přesně 1 hodinu, jinak se s tim LifeSport s.r.o. prostě bude muset zabývat a na rovinu, tohle dost půser!
Reagovat
majjkaa
Ty a sudit sa s niekym? nemas argumenty ani tu a nie to este.....:) Doplatil si na trapne ohovaranie coho si tak jedine schopny ako uz vsetci vidia! "ako sa do hory vola tak sa z hory...."
Reagovat
smazaný uživatel
co to meleš o argumentech? Tady je zveřejněná část soukromé korespondence uživatelů, jak se volá, tak se ozývá? Já jsem se snad někam dobejval do účtu? Víš co Majko, je pozdě, jdi se vyspinkat, třeba ráno budeš moudřejší.
Reagovat
smazaný uživatel
chyba tupé saskie jaké si dala heslo, ne zdejšího admina.))))))
Reagovat
smazaný uživatel
hned pryč! Dále si mi neodpověděl, jak si se dostal k mému heslu? Já´tam Rafu rozhodně neměl..
Reagovat
smazaný uživatel
tvoje heslo neznám.))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by zajímalo jedno.Co ty jsi za ignorata že ti nestačí vlastní účet?
Reagovat
smazaný uživatel
ale přesto se ti podařilo dneska psát od mým nickem???
Reagovat
Vojtiik
nevim kdo si, ale v cizich uctech fakt nemas co delat... nehraj si tady na romskou komunitu :D ... stejne nikdo kdo ma vsech 5 pohromade ty jejich soukrome zvratky necte, ja si precetl dole dva vzkazy a tak si rikam Zlaty Barney :)
Reagovat
smazaný uživatel
to byla ta inspirace, když jsi napsal, že ti někdo vlezl na ůčet, díky vědátore.))))))
Reagovat
smazaný uživatel
mě taky nezajímají, chtěl jsem si udělat srandu z tupé saskie, nevěděl jsem, že to tady takovým způsobem žerou.)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je, že ta holka chtěla ten účet zavřít, to teda nestihla, ten už si převzal, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, rychle to smazala, bysme se asi ještě dozvěděli věci.)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jenom, jestli si uvědomuješ co děláš, jestli si uvědomuješ, že se vystavuješ postihu. Chceš skončit se žalobou v ruce?
Reagovat
smazaný uživatel
Změnil si heslo a převzal si její účet, protože ten je stále otevřenej..?
Reagovat
smazaný uživatel
pozdravuju tupou saskii.)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
můžou přijít o léta práce, protože tohle, jestli se objeví třeba na Lupě, tak se v inernetový komunitě můžou jít klouzat. To už by sem banner skoro nedostali..
Reagovat
Vojtiik
Pokud opravdu zjistil jeji heslo a nenaboural se sem nasilne pres nejakou chybu tak s zalobou asi tezko uspejes :/ To mas to stejne jak kdyby ti neznamy zlodej nasel klice, vyraboval byt a pak za sebou pekne zpatky zamkl.. taky nic neudelas
Reagovat
smazaný uživatel
Ke mně se nenaboural a přesto psal mým jménem příspěvky nebo někdo jinej ....
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně čekáme na admina ...!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že ho napadlo ten účet alespoň zrušit.... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A jaký jsi tam měl heslo, Olfessi? 1234 ???? :DDD
Ty se chceš soudit? Tak tohle je už moc :D Nechci ti ubírat na sebevědomí, ale myslím, že nějaká žaloba tady rozhodně nemá šanci.
Reagovat
Vojtiik
tohle at uz si osefujou admins... Pokud nekdo vyuzije tuhle chybu a potom ji nenahlasi tak je to poruseni "kodexu" ... co ja vim na jednom webu byl podobny problem, neivm uz presne co to bylo ale pres jistou XSS chybu na pri vkladani prispevku do fora slo z cizich cookies vytahnout hesla...
Reagovat
smazaný uživatel
??? Ne, tvrdí, že moje heslo nerozlousknul, že se tam naboural nebo někdo jiný. Jinak je dobrý si přečíst úvodní příspěvek vlákana ...
Reagovat
majjkaa
admin ma tak akurat radost ze je tu skoro 500 prispevkov :)
Reagovat
Vojtiik
500 kydu hnoje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Administrátoři nemůžou za to, že máte lehce zjistitelný hesla. Chápu, že by se to tu mělo v rámci jakési korektnosti smáznout, ale na druhou stranu :D argumentace u soudu: zabezpečila jste si dostatečně heslo proti prolomení? jaké bylo? ... odpověď: Rafa :DDD u fanatické Nadalovo stoupenkyně to mluví za vše...
Reagovat
smazaný uživatel
znovu si přečti ten první příspěvek.
Reagovat
smazaný uživatel
z tohodletoho asi né.
Reagovat
smazaný uživatel
takže já si jdu lehnout a ráno se probudim a už to tu doufám nebude... bylo by blbý začínat novej tejden řešením problémů..
Reagovat
lofas
Každý dělá ze sebe chytrého a přitom tu je každý druhý úplná nula podle těch komentářů tady , Herodesa na vás bando jedná .
Reagovat
smazaný uživatel
a že ty si zrovna ta vyjímka viď?
Reagovat
smazaný uživatel
Přeji dobrou noc všem opravdovým tenisovým fandům po tom dnešním nádherném tenisovém svátku a vyzývám k ukončení této slabomyslné diskuse. Howgh ...
Reagovat
smazaný uživatel
myslite jak jste chytri co,nebojte se,na vas taky dojde-jen primitiv kopiruje soukrome zpravy,ani nemusi hadat kdo
Reagovat
smazaný uživatel
;)))) klííídek, mně to vůbec nevadí, akorát mě štve, že jsem tam měl takový pěkný věci a ty tam nejsou a je to pomíchaný, spoustu věcí neznám vůbec...;)
Reagovat
smazaný uživatel
díky za pobavení vědátore.)))))
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem tez nepsala ja pac
Reagovat
smazaný uživatel
Saski, zruš ten účet - OKAMŽITĚ - a jdeme si popovídat s ADMINEM!
Reagovat
smazaný uživatel
Kurwa to přeháníte z těma komantářema tady do řiti , chcete zrobit světový rekord či co ! 439 komentů .
Reagovat
smazaný uživatel
Teda 428 teeeda to je dost, dame 500?
Reagovat
majjkaa
prave som to napisala dolu v rovnakom case ze padne 500 :)) No podla toho co tu pribuda ake "skvosty" jeden lepsi jak druhy nepochybujem :))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
ani 1 zprava neni ode mne asi uz hodinu..jen at vite-ti parchanti RF JA NE,TO ME MRZI SILVI,v zivote bych neco take neudelala..
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, to všichni pochopili ;))
Reagovat
smazaný uživatel
jo a jsem ten čtyřstý příspěvek.Roger forever.
Reagovat
majjkaa
401 :)
Reagovat
pepi
oproti lonskemu finale to byl polovicni zapas:(
Reagovat
Kox
to určitě i předloňskému...:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostý souhlas. Ale celé letošní AO mi přišlo takřka poloviční oproti loňskému. Byly sice k vidění fajn mače, ale loňské AO bylo prostě o level výš.
Reagovat
smazaný uživatel
tak co padne magicka hranica 400 komentarov??
Reagovat
smazaný uživatel
Čo by nepadlo, ešte niečo napíš "skala, ktorá kráča".-))
Admin bude mať radosť!
Reagovat
majjkaa
Dnes padne 500! :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.sme.sk/c/5217708/federer-vyhral-po-stvrty-raz-australian-open.html
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný slovenský článek :)
Reagovat
smazaný uživatel
zase sou z elegána všichni posraný přitom je to arogantní zmetek a ještě se Murraymu vysmívá: nemusíš se bát, jednou grandslamový turnaj vyhraješ./// tak to bejt Andym tak mu tam jednu natáhnu
Reagovat
Vojtiik
jojo nekdo to vidi jako vysmech, nekdo to vidi jako utesovani :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už fakt nevíš, čím Federera pošpinit, že? :))) Jen tak btw toto pronesl Rafael Nadal po finále AO 2009: "Jsem si jistý, Rogere, že ten 14. grandslamový titul vyhraješ!" To ti jako nevadilo? :o)))
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je evidentní utěšení, ale tohle opravdu zní jako výsměch
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj,tady Roger Federer!Zdravím všechny čtenáře tenisportálu,který pravidelně čtu,abych se o sobě nšco dozvěděl:-).Pochopitelně miluji ty komenty,které mne velebí,ale zamýšlím se i nad těmi,jež mne proklínají...nicméně vězte,že nebýt arogantní,když vyhrajete tolik titulů a milionů je dost obtížné...se svým křivým šklebem už těžko něco udělám no a konečně Wawrinku jsem na svatbu nepozval proto,že je to ohromný jedlík a jistě by na slavnosti způsobil fax paus!Například v Olympijské vesnici jsem na vlastní oči viděl,jak zhltl velký narozeninový dort ještě předtím,než mu kuchař stačil sdělit,že je uvnitř striptérka...!Toť asi vše,zdraví Vás a krásný večer přeje šestnáctinásobný šampion a světová jednička RF :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDDDD moc hezký !!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Vojtiik
lol :D
Reagovat
a.magerova
No konečně něco pro zasmání :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Daj vedieť aj Šterbovi! To, že si Warinku nepozval na svatbu, ho úplne zvalo. Ti šiši ! Si mohol pozvať aspoň Štěrbu a nevypisoval by o tebe do bulváru hovadiny. Sa zamysli a v tomto na sebe ešte popracuj!
Reagovat
smazaný uživatel
Štěrba by pridal príbeh o tom,ako sedel raz Bush s Putinom na obede v reštaurácii a zrazu sa Putin obrátil k Bushovi s otázkou,či nepozná toho chlapa čo sedí vedľa Štěrbu,načež mu Bush povedal,že to je asi Federer...
Reagovat
smazaný uživatel
Hi,:-))

Pyšný otec a dobrý syn!
Koľko otcov by bolo rado, keby vychovali takého "namistrovaného elegána"!

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs196.snc3/20377_103041009725363_100000583925746_83535_3321166_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
lol :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes už zúriš ako cunami, tak sa chlapče "vydovádej" ! Daj si ale pozor, aby si si neprivodil nejakú mizériu. Mimochodom, čo sa tých znalostí tenisu týka, tak si vytiahni históriu a uvidíme, kto je s tenisovými znalosťami na tom lepšie.
Reagovat
smazaný uživatel
No ty těžko abu ....., jdi se dodívat za zápas a zkus si dělat třeba poznámky, někdy to pomůže
Reagovat
smazaný uživatel
Už som sa dodíval, nestihol som prvý set. A chcel som si ho vychutnať celý! Tenis dobrý nie?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na jedný straně 90%, na druhý pouze 60%, s loňskou úrovní FI se to buhužel srovnat nedá, ani s úrovní US O9, to bylo taky jiný kafe...
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme Olfess2, medzery máš značné !Práve rozmýšľam, že ti napíšem niečo o počinoch Federera v charite. To čo si minule popísal na túto tému, bolo strašne srandovné.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasnééé! Andyho bolela noha!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, douč mě něco o tenise feferone, koukám na něj včetně aktivního hraní 25 let, ale ty budeš mít jistě lepší postřeh, vypadáš na to!!!
A napiš něco i o charitě, už si se zase dlouho moc neztrapnil, honem to dožeň!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja kámo 30! Hrám ho tiež s prestávkami toľko! Pozri, keď z teba opadnú emócie, podiskutujeme o tenise. Borgovi, Lendlovi, Fedovi, Edbergovi o čom chceš. A k tej charite nech sa páči odkaz, čítat predsa vieš: http://www.rogerfedererfoundation.org/. On nepotrebuje nikoho kasírovať. Len o tom netrepe v novinách a nekráka to do sveta, ako niektorí "milosrdní príživníci a podvodníci"!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neefektivních 30 let a možná rekreační pinkání, profík si nebyl nikdy, to sa mi ani nesnaž nahovárat :DD. Na Haiti zkasíroval diváky, to se při charitativních akcích dělá běžně, dokonce to na tom i stojí. Feferóne, z tebou já nebudu diskutovat o tenise už nikdy, za celej rok, si mi nepřines ani jednu info, která by mě obohatila. Čas dnes vypršel, takže sorry a pozdravuj další "čoboláky! ;))).
Reagovat
smazaný uživatel
no hej Abu,ale tam nie je možnosť voľby češtiny ako jazyka,takže asi nič z toho pre nich:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Áno Barneyyyyyč.2, presne, súhlasím, diskusia skončila. Došli ti argumenty a blábolaš a bláboláš ako Barney. Som mal o tebe vyššiu mienku, zmýlil som sa.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
V tom tretim jsem uz mela nervy,ael dobre si to dal.. miliony mu verili a on nesklamal
Reagovat
smazaný uživatel
hulváti to majú tento týždeň ťažké,Nadal ligol už v utorok,hlavný nepriateľ č.1 triumfoval dnes,do toho im kradnú ostatní nicky a vkrádajú sa do účtov,jedna dlaždička to už dnes nadobro vzdala,takže ich je menej,jj,je to naprd! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jm sledoval jinej zápas, že jsem viděl ve třetí sadě 5 setbolů Murrayho?
Reagovat
smazaný uživatel
Byl bys tak laskav a nechal toho, začíná to být hodně nevkusné, nebo spíše už je to nevkusné....a mám pocit, že někteří se zrovna v tomhle vyžívají, včetně tebe a tvé krajanky která znovu potvrdila, že její blbost nezná mezí.
Reagovat
smazaný uživatel
Budem taký láskavý,až podobne do duše začneš prehovárať ľuďom,ktorí tu ten nevkus skutočne ťahajú a nebudeš robiť rozdiely:-) dovtedy sa budem hulvátom a primitívom vysmievať ak dovolíš:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten nevkus vidím na obou stranách, akorát když to trochu utichlo ty napíšeš něco takového jako ze 17.26....proto to adresuji tobě. no,asi tak.....
Reagovat
smazaný uživatel
maďarský kolega chtěl povedat, že 24 hodin denně stojí před zrcadlem a vysmívá se :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak toto fakt nepochopím, tú Fedovu výhru niektorí fakt nemôžu rozdýchať. Kurime na nich! Videl si celý zápas, ja som prišiel o prvý set, som si to ale nahral a zopakoval. Ten tiebreak bol svetový, čo ty na to?
Reagovat
smazaný uživatel
tie-break podľa mňa svetový,aj keď infarktový,ale bez toho by to bola nuda:-)
Reagovat
smazaný uživatel
utichlo,to myslíš vtedy,keď obaja miestny šašci urážali všetkých naokolo? :-)..že som si nevšimol,že by si láskavo žiadala aj ich...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale musel sis všimnout, když si jí odpovídal! Tak co trepeš!
Reagovat
smazaný uživatel
nezvysujte jim ty jejich 300 poctovy koments,napisem si jinak...slovensti bratri viktori a jini inteligents cekaji na to-tak jim ty komentare nezvysujte
Reagovat
smazaný uživatel
Těch místních šašků je tady více, ale ti dva co ty myslíš to nejsou...přeber si to jak chceš?
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně mi nepiš do schránky, po té co mi do ní elegánovci vlezli a psali mým jménem v diskuzi a to ještě za souhlasu všech ostatních soukmenovců, kteří je v tom povzbuzovali, už S TOUTO PAKÁŽÍ a LIDSKÝM PÓVLEM nebudu dále setrvávat.... Takže přijdu maximálně povbudit na portál Barneyho snad v březnu a budu JENOM na emailu!!! Čus bus
Reagovat
smazaný uživatel
Murray ta kůže líná si tak může vykouřit vendelína , minulí rok chtěl být světovou jedničkou a že mu chybí už jen pár zápasu aby se jím stal a Tento rok chtěl zničit Federera a vyhrát Grand Slam a Roger ho zesměšnil úplně a ještě ho dneska Roger deklasoval na post poskoka hradní stráže !
Reagovat
smazaný uživatel
Takže, protože jste mi někdo z vás vlezli na účet na tenisportal.cz a psali mým jménem do diskuze, tak účet OLFESS se po tomto příspěvku zruší a nebudu ho obnovovat, takže pokud se objeví, není to ode mne.

Kterej póvlik tohle zase udělal, naštěstí Majda ze Slovenska je z obliga, ta je na to moc tupá!
Reagovat
Vojtiik
ano kazdy si to tu uz precet... aspon bude klid :)
Reagovat
smazaný uživatel
čiže odteraz budeš aj ty ol4fess ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tobě někdo napadá účet, mně zase někdo krade nicky... Tady je jasně vidět, že to nemají v hlavě moc v pořádku ti elegánovci!
Reagovat
smazaný uživatel
v poradku to nemate v hlave vy dva
Reagovat
smazaný uživatel
je to možné, že i po zrušení účtu?
Reagovat
smazaný uživatel
Co je tohle za sebranku, to je neskutečný !!!
Jaký další sviňárny máme očekávat?
Reagovat
smazaný uživatel
" ... aspon bude klid :)"

Vojtííku, ty si taková SVINĚ, že to snad není ani možný.
Reagovat
Vojtiik
meje totalne jedno co si o me myslis, ale kdybys nekdy s odstupem videl to co si ze sebe vyblil ty tak bys mozna i vazil slova :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si k tý SVINI zákeřný, která už je tak zoufalá, že si přeje i vykradený schránky ostatních, přidej ještě primitiva... a mě z toho vynech, nesaháš mi ani pokolena ;(, bohužel.
Reagovat
Vojtiik
ja ti to nepreju, tohle neni jenom o nicku z ktereho komentujes ale i o pristupu do soukromych vzkazu, nikomu do toho nic neni co sis tam s kym psal takze ti to samozrejme nepreju, ale bohuzel tve nazory jsou posledni dobou extremne zaujate proti kazdemu kdo nekritizuje na federerovi vse co kritizovat jde :) ... dale z ceho soudis ze jsem primitiv? z toho ze je mi jedno co si o me myslis ? pouze pouzivam tva slova z komentu asi tak pred 2-3 mesici, takze napodobne ;)
a taky samozrejme, ze ti nesaham ani po kotniky. rekl bych ze nikdo kdo ti oponuje nebo se ti vubec odvazi napsat jiny nazor nez mas ty ti nesaha ani po kotniky.. krasny zbytek dne :)
Reagovat
smazaný uživatel
No comment - " dale z ceho soudis ze jsem primitiv?.... pouze pouzivam tva slova z komentu asi tak pred 2-3 mesici "... :DDDD to bude asi ono, začni myslet samostatně a pro každý příspěvek zvlášť a bude to hned lepší ;)

Tohle přesně vystihuje jeden starej kameňák:
Přijde chlápek k jinýmu chlápkovi a očima mu povídá : " Podívej se, jakEJ jsem idiot!" " Ne, tomu nevěřim." myslí si ten druhej chlápek. Chlápek (idiot) mluví dál a ten druhej si říká, " néé, fakt tomu nevěřím, ale mluv si dál." A najednou tomu druhýmu dojde trpělivost a vykřikne : " TY SEŠ VÁŽNĚ IDIOT!!!" No a v ten moment se ten první urazí....
Reagovat
smazaný uživatel
budete to mit fajn,ale jestli vas to tady samotne bude bavit-to ukajeni...sami vy a vasich 450 komentu...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže, protože jste mi někdo z vás vlezli na účet na tenisportal.cz a psali mým jménem do diskuze, tak účet OLFESS se po tomto příspěvku zruší a nebudu ho obnovovat, takže pokud se objeví, není to ode mne.

Kterej póvlik tohle zase udělal, naštěstí Majda ze Slovenska je z obliga, ta je na to moc tupá!
Reagovat
Martinac
Nemáš si dávat heslo Olfess.:) Já to ale nebyl.
Reagovat
majjkaa
Neviem kto co za expert ale porozmyslaj preco ti niekto vliezol do uctu, ak mas cim samozrejme :)) stava sa to v poslednej dobe len barneymu a pod, tak len pouvazuj nad sebou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl by se zamyslet snad ten, kdo se vloupe do schránky než ten, komu kradou data, proč mu je kradou? Jsi svéprávná?
Reagovat
Martinac
Gratulace Rogerovi, je prostě a jasně ohromnej. Bohužel jsem byl dneska v práci, tak jsem zápas neviděl. Snad se mi podaří cracknout eurosport player a podívám se aspoň ze záznamu.:( :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě si pár jedinců všimlo na regálech v knihkupectvích biografii RF z pohledu předního švýcarského novináře Stauffera. Knihu jsem si pro zajímavost koupil, a až na pár výjimek mě kniha ničím extra nezaujala. Velmi zajímavě jsou zde popisovány počátky kariéry RF, kde se dozvídáte, že na počátku své kariéry opravdu neměl RF "ustláno na květinách" a své výsadní postavení si musel sám od sebe vydobýt, což mu pár let trvalo. Jinak ale obsah vyplňují pouze statistiky, subjektivizace a s ní spojené přechvalování...
Pokud jste ale člověk, kterého zajímají ty největší "špíčky", jako třeba v Aggassiho autobiografii jeho přiznání k braní drog, tato kniha pro vás ničím extra zajímavým rozhodně nebude...
Pokud jste ale silný fanoušek této osoby, věřím, že se pro RF ještě více nadchnete.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu knížku o Rogeru Federerovi mám také, mně narozdíl od tebe zaujala a velmi bavila :) .. Ale jak píšeš, jsem silný fanoušek RF, takže je to pochopitelné :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, co se stalo s Vapetem? Vy se tu dělíte na Rožérovce a Nadalovce, ale mým favoritem je Vapet :-) Ty jeho příspěvky prostě miluju :-) Jenže dlouho jsem ho tu neviděl..
Reagovat
smazaný uživatel
" zalovil ve své temné řiti a vytáhl úder z řitě snů " :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
majjkaa
tak na tento vyrok nezabudne nikdy :) hi
Reagovat
Martinac
Chudák Vapet prohrál 4 litry, snad to bere sportovně.
Reagovat
smazaný uživatel
jj,tento výrok sa pamatá sám :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
4 litry? Ouuu, snad to brzy vydýchá a půstí se znovu do svojí intelektuální tvůrčí činnosti :-)
Reagovat
majjkaa
ooo tu sa to ale rozbehlo, no tak zlomime rekord prispevkov tak ako dnes zlomil rekord a prepisal historiu Roger :)) len tak dalej, piste piste :)) Ale ja to chapem dnesny den nikoho nenechal chladnym, to je jasne :)
Inak bola som sa prevetrat von, tu euforiu a radost clovek potrebuje stravit ale poviem vam stale rovnako :) asi sa toho tak skoro nezbavim :) Kiez by to mohli zazit vsetci ucastnici tenisportal.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti hlavně, a tobě speciálně, přeju, aby si někdy byla schopna tu euforii zažívat ve svém životě i vlastním přičiněním... a ne pořád čekat, co ti Roger odhodí od stolu do tlamy ;)..to pak bude teprve krásné, zkus to někdy!
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že není mnohdy slušné nebo vhodné ptát se na to ženy, ale smím vědět, kolik je Vám let?
Reagovat
smazaný uživatel
to mě taky vždycky zajímalo, nikdy neodpověděla. ..
Reagovat
smazaný uživatel
tak víš co to je, usínat a myslet si na toho svýho chlupatýho Rogírečíčka, jak hloupou májku od Hamé určitě navštíví ve snu a ..... och aaach, to je nádhera :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ceka az ji strci toho svyho chlupatyho kamarada do zadku!
Reagovat
majjkaa
ofless pre paaana ty si este tu! ti nepreplo z toho este, sak chod niekam daj si pauzu urobi ti to dobre :) Ja viem ze dnes uz mas od rana naladu pokazenu kvalitne (aj to vidno) ale tak skus to nejak odlahcit pre vlastne dobro :)) a inac mne len zlepsujes naladu, tym ako ti neda nereagovat tu skoro na kazdeho....musi to byt tazke ja viem.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za péči, už jsem stihl být venku, dokonce už jsem i vykoupanej a mám umytou hlavu a najedenej. Všechno je v pořádku, neboj ;) Prostě jsem rychlej hoch nesmíš mě srovnávat s rychlostí svého myšlení ;).
Reagovat
majjkaa
no presne z takych kreatur ako ste sa tu prave zisli a reagujete ma clovek neskutocnu zabavu a super naladu, aspon keby ste vedeli zakryt tu trpkost ktoru teraz prezivate....len ukazujte aki ste jednoduchi podaktorí :))) fakt super heh
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě před pár měsící bych ti řekl, ale fuj! Takhle se s dámou nemluví, ale dneska? Barney, nebudeš daleko od pravdy :DDD!
Reagovat
smazaný uživatel
široko daleko jseš tu nejjednodušší ty, děvče. Dokonce i Andrew je proti tobě žabař, tak co, kolik ti je děvče let? Třeba 15 a míň a normálně se ti omluvim.
Reagovat
smazaný uživatel
.))) a já bych ti na to odpověděl, že s dámou ano, ale s hloupoučkou náctiletou puberťačkou NÉÉÉÉ :DD
Reagovat
majjkaa
tak len pre tvoju predstavu o mojom mysleni neveril by si ale postihala som 3x tolko, sprcha, 120km prevetranie autom, navsteva super posedenie, dobre vinko, pred chvilou vyborna svieckova na smotane ostatne detaily azda nemusim :) pridem tu nakuknem a tu a vsade olfess olfess olfess hahaa
Reagovat
majjkaa
aspon keby si uznal ze ta serie ze niekto ma radost dnes, ale ty to davas najavo takymto sposobom ako davas to mi je jasne :) inak to asi nevies...
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tebe je svět tak úžasně jednoduchý, že všechno co k životu potřebuješ je Rogírek a jeho škleby a falešný úsměvy do kamery, není to geniální? :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No to si se moc neprošla, ale jinak se to vysvětluje, nechlastej tolik a nežer tu nezdravou českou stravu.... pak to má takovýhle následky!!!
Ptám se NAPOSLEDY? Kolik ti je let????
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak,keď už aj on chudák by chcel mať konečne radosť nó:-) naposledy ju mal niekedy v apríli,tak sa nad ním zľutuj nó :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Plebs je na tom vždycy líp, v tomhle směru, pro něj se to dělá, aby byl veselej :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Majko a já už jsem dnes byl i kakat :)
Reagovat
majjkaa
najprv robis zavery a potom sa pytas kolko mi je? si trapny fakt. Nechci aby som zacala robit zavery ja o tebe to ozaj nechci, nejaky ten cas som mala o tebe este mienku.....no, radsej ta necham tak, nebudem rozoberat aky si atd, to ma fakt netrapi nezaujima je mi to u prd.....:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám vám dvom chuť niečo povedať, resp.napísať, Ale viem, že aj Rogerov čas raz "príde" tak si to radšej nechám pre seba. Inak by ste ma asi po prehrách Rogera "ukameňovali". Lebo podľa vás je asi fandenie Fedexoi hriech, alebo čo. No nič no.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
: Majko :)))
Majko a já už jsem dnes byl i kakat :)

.... TO JSEM NEPSAL ...
Reagovat
smazaný uživatel
ááá pozor, nějaký feferon z Asie se tady snaží poléčit své mindráky a dožaduje se pozornosti .))) Myslí si, že je hrozně vtipnej a zajímavej a že na něj bude někdo i reagovat :DDD
Reagovat
majjkaa
Tennto rozhovor mi dal len to co som chcela vediet a co som ocakavala....nasi kamarati su uz na pokraji zufalstva, dnesny den proste psychicky nezvladaju...a to je presne to z coho mam srandu :)))
Reagovat
Vojtiik
nechapu :D :D :D:D:D:DD:D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo mi vlezl do ÚČTU???
: Majko :)))
Majko a já už jsem dnes byl i kakat :)

.... TO JSEM NEPSAL ...
Reagovat
majjkaa
co to zas stvaras? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hi, "chlupatý rogeríček" tak to ťa ser.. , že ty nie si tak "chlupatý"?:-))
Reagovat
smazaný uživatel
interview s Fedexom po finále.....

http://uk.eurosport.yahoo.com/video/31012010/58/federer-first-set-crucial.html
Reagovat
smazaný uživatel
http://espn.go.com/sports/tennis/
video "Sweet 16"
Reagovat
smazaný uživatel
tiež pekné:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak často se aktualizuje žebříček?
Reagovat
smazaný uživatel
asi po týdnu
Reagovat
smazaný uživatel
kazdy tyden v pondeli
Reagovat
Kox
Tak, už sem přišel k rozumu. Federera nikdy nemá cenu vodepisovat dokud on sám neukončí kariéru. Grandslamy sou jeho a nikoho jinýho. Jasně někdy vyhraje někdo jinej, ale je to v celku náhoda viz. Djokovič, Del potro...kromě ty triumfy Nadala ty byl sazsloužený jinak jako Federer je borec a smekám. I když ho rád nemám a mít nebudu
Reagovat
smazaný uživatel
tleskam :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak napr. Murray ten Grandslam urve určite,o tom nepochybujem,ale takto to bude mať v tomto roku ťažké,na RG je šanca malá,vo Wimbledone bude ten tlak ešte o veľa vačší,na US Open najsilnejšia konkurencia...podľa mňa si aj on uvedomoval,že jeho šanca je práve na pomalšom austrálskom betóne(pomalšom v porovnaí s USA)...
Reagovat
carolyn
Pkud se budete takhle dál hádat dotáhnete to do tří stovky komentů :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, už sa hádajú aj antifedererovci medzi sebou, uff:-))
V každom prípade prajem všetkým peknú nedeľu, o tenisovej hre sa tu už nič nedozviem, radšej si pustím znova zápas !
Reagovat
carolyn
v 19:30 opáčko
http://tv.eurosport.de/
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrej nápad, pusŤ si znovu, už na ten tenis koukáš nějakej pátek a pořád se to s tvejma znalostma nelepší, no jo, furt se to musí zkoušet!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, ale tam je len Game, set and Mats. Zápas budú opakovať kedy? Rada by som si to pozrela znovu, tentokrát ale bez nervov.
Reagovat
carolyn
Ježiš promin já to přehlídla, tak nevím většinou to bývá tady vypsané, ale většinou opáčka davají
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som pozerala aj zajtrajší program a nikde som to nevidela. Tak ale dúfam že dajú reprízu. Ak náhodou niečo budeš vedieť, keby si mi dala do odkazov, díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
viděls game set match a stupidní plky rádoby odborníka Wilandera? Jsem se zase musel řezat smíchy, prej - Rogirek klidně může vyhrát kalendářní GS, ted má AO, RG může v pohodě obhájit, jako proč ne, Wim je jasný no a na USO může vrátit porážku DelPovi :DDDD
Reagovat
carolyn
jj dám, ale většinou finále opakují, mrkni občas tady na odkaz na program, třeba to ještě změní, můžou to opakovat i v noci, nebo zítra, zatím fakt nevím
Reagovat
smazaný uživatel
možno tak, okej diky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem opravdu neviděl :DDDDD, ale věřim ti to!!! To na Matse sedí.

Barney, chystáš se opustit toto fórum a diskuze?
Reagovat
smazaný uživatel
nééé, proč? Kvůli pár slabomyslným fanatikům? Náš čas taky přijde neboj :D Na každou sviňi se přece vaří voda, ne? .)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud to bude možný a v mých silách, tak ti sem pak přijdu po Rafově návratu pomoct ;))
Reagovat
smazaný uživatel
to rád slyším :P antuková sezóna není tak daleko, jen aby to zdraví vydrželo!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme domluvení, měj se! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes už zúriš ako cunami, tak ťa nechám nech sa vyprudíš ! Daj si ale pozor, aby si si neprivodil nejakú mizériu. Mimochodom, čo sa tých znalostí tenisu týka, tak si prehraj históriu a uvidíme, kto je na tom lepšie.
Reagovat
smazaný uživatel
a to si clovek myslel,ze patris k tem lepsim...dejte si opacko,panbuh zaplat,ze jsem nevidela z toho nic
Reagovat
smazaný uživatel
hlasim ti pomoc taky,budu tady-proti te smecce blbecku,oni pak sklapnou neboj
Reagovat
smazaný uživatel
tak taky jsem se rozhodl dat prispevek..., federer vynikajici vykon, ma proste neuveritelne charisma , neuveritelne sebevedomi..., kdyz potrebuje zahrat bod tak ho proste zahraje..., na andym uz ke konci byla videt velka frustrace uz nemel silu ten treti set vyhrat..., proste porazit rogera kdyz je v laufu je skoro nemozne...., jinak roger si myslim bude kralovat jeste dlouho o tom nepochybuju...
RAFA - asi jen antukovy kral uz, chybi mu jistotu, nevyrovnane vykony, malo agresivni..., navic vzdy otaznik se zdravim
NOLE - labilni - Srb, problemy s fyzickou, podle meho nejvic precenovanej hrac soucasne spicky, pujde uz jenom dolu..., stejne jako ivanovic, jankovic
MURRAY - je hrozne mladej nezapominat..., podle me ma nejvetsi sanci jit nahoru..., mentalne silnej, dobrej servis, silnej ve vymenach..., ma to v hlave srovnany
DEL POTRO - kdyz se mu dari a je zdravej..., tezko porazitelnej, evidentne nebyl ve sve kuzi, hral pod psa, a stejne malem cilice udelal
DAVYDENKO - do Australien open , nejlepsi forma a hra na okruhu..., jedinej mel defacto Rogera na lopate, pak zkolaboval..., nicmene podle me DAVYDENKO bude cerny kun tohoto roku si myslim a vubec bych se nedivil kdyby koncil rok jako c.1
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Rafu bych vůbec neodepisoval,myslím,že když už nic,tak může udělat ještě alespoň dva Rolland Garrose.K Djokovi souhlasím,nějaký grand slam ještě ale přidá,viděl bych to podobně jako s Roddickem ve wimbledonu,i když jestli bude Federer zdravý,tak těžko říct.Del potro je pro mě spolu s Murraym vážným adeptem na první místo v nacházejících letech.Co se týče Davyděnka,to nesouhlasím absolutně,podle mě na vyšší umístění než 5 místo prostě nemá,zvláště v jeho letech.Toť vše.
Reagovat
smazaný uživatel
samozřejmě u Djokovice ten triumf jedině na AO potažmo US open.
Reagovat
steve79
Já bych si stejně přál aby se Rafa dal dohromad. Finále Federer-Nadal to byly zápasy na která rád vzpomínám. Jinak Fedex dneska excelentní výkon. Už dlouho jsem ho neviděl tak dobře hrát z Backhandu. Přeji mu aby udělal sezonní Granslam. Doufám že se mu to povede. Největšího soupeře pro Fedexe vidím Del Potra, ten když se dokáže vyhecovat tak je k neporažení. Jeho Forhanda vypadá jak raketa.
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro ten bude sakra kousat a už i na antuce,pro příští roky ho vidím jako jasný no.1.Ještě zlepšit tu hru na trávě.
Reagovat
carolyn
Náhodou jako fanda Rafana, je super :-)) Jeho názor je objektivní, takhle by to mělo být, né jako to tu předvádí jiní.....

Nechápu třeba tu co tu psala, aby chodili kanálama.....co to jako je?
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn, hlavně mě nezapomeň jako vrchol neobjektivnosti jmenovat já bych totiž jinak dneska neusnul, dík! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
no ten fanatismus je na obou stranach, o to vic si vazim normalnich fandu jako secaa..
Reagovat
smazaný uživatel
:D děkuju,ale nebyl jsem vždy objektivní a uznám to.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslim že ne, nejlepší je pružný a bezpáteřní Manhoef, nepodceňuj se tak kámo. ;)
Reagovat
carolyn
co blázníš? já tě někdy někde jmenovala? to ty mě před chvilkou, já tím myslela Andrewa a jemu podobní. To jsou ti co to tu hrotí
Reagovat
smazaný uživatel
zablokuj si stranku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zablokuju si přístup na tn, uleví se mně. Manhoef si zablokuje přístup na net, uleví se stovkám lidí, stejně je přidaná hodnota tvých komens 0, tak co...
Reagovat
smazaný uživatel
:D nehul!
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
nemluv a nepiš, to bude úplně stačit!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Uz chapu, kde ses naucil hadkam :D tn.cz si pletes s tp :D je toho na tebe uz moc :D
Reagovat
smazaný uživatel
pořád stejný, nechápeš vůbec nic ;DDD
Reagovat
smazaný uživatel
lidi jako ty a dalsi fanatiky radsi nechapat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi radši pomoct Secovi, teď pracuje na vylepšeném image ;) pro tenisportal ;)
Reagovat
smazaný uživatel
secaa novou image nepotrebuje, chodil sem driv, nez nejakej olfess, co vim. image tu ma porad stejnou v mych ocich dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak to je důležitý, jak ty to vidíš! :DDDDDDDD to je jasná :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
a jinak myslim, že nechodil dřív ....
Reagovat
smazaný uživatel
O co ti jde?Já jsem na tento portál psal dřív než se tu tento nic ukázal.Dávno jsem tu už nějak zapsán ... vyser se na ty blbé řečit a zamysli se.Roger vyhrál AO,má 16 titul tak si řekni no a uklidni se.
Reagovat
smazaný uživatel
ale neni ani dulezity ani jak to vidis ty..
Reagovat
carolyn
chodil jsem skoro od začátku, myslím secaa
Reagovat
smazaný uživatel
Co to zase meleš? Už jdi někam, už ses tady vytáhnul dostatečně, "odborníku".
Reagovat
carolyn
A pořád křičel VAMOS :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Co to meleš ty o image,prober se.Já jsem neřekl nic špatného a ty tu do mě furt rejpeš.Tebe jsem tu ani nezmínil a pustil se do mě.

Carolyn:neboj dokud Rafa neukončí karieru tak to to ještě mnohokrát uvidíš :)))
Reagovat
carolyn
Dolar, Broz, nepofata, hancuska, skott, Kefarak, secaa, DAN a já, pak dlouho nikdo a pak postupně přišli ostatní
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden nick si zapoměla ne??? :)
Reagovat
carolyn
možná víc, já nevím :-((( Pak přišel Zek.61 a Kranyz, ale ty jsou na diskuzi - Kefarak byl Viky Cabadaj, jinak nevím? :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mario???
Reagovat
carolyn
hm zapoměla jsem, moc si ho nepamatuju:-) ještě někdo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne ne ostatní si řekla správně :)) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
tak uz se nehadejte! :-) kdo myslite, ze vystrida rogera na trunu? (az teda prijde ten cas - ac rogerovi nefandim, nic spatneho tim nezamyslim)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja bych to prala novakovi, ale myslim, ze pokud rafa opravdu fit, tak on a nebo andy murray
Reagovat
smazaný uživatel
A v delsim casovym horizontu by to mohl byt Delpo, pokud vydrzi zdravicko ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Me ocekavani: Del Potro nebo Djokovic
Me prani: Tsonga
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Priala by som to asi Novakovi, ale niesom si istá či nato má. No všetky svoje nádeje vkladám do Dimitrova. :) Aj keď ten je od toho ešte stráášne ďaleko. :)
Reagovat
smazaný uživatel
no me by se na vrcholu libil Stepanek:)
Reagovat
smazaný uživatel
nojo, jeste vlastne delpo, hraje dobre, ale nevim proc, ale myslim, ze on to nebude
a jeste se mi hodne libi cilic
a taky gulbis, ale ten je snad jeste nevyrovnanejsi, nez novak (a gulbisovi samozrejme neuvazuju na NR1, jen ze se mi libi, jak hraje)
Reagovat
smazaný uživatel
soobe, no to mne celkem taky, ale obavam se, ze mu ujel uz vlak :-(
Reagovat
smazaný uživatel
DelPotro hraje dobre, ale je mi nesympatický. Akosi mu neviem prísť na chuť. A síce je jeho forehannd poriadna rána, vôbec s ami nepáči po technickej stránke. Ale toť len môj názor :)
Reagovat
smazaný uživatel
stac: mne se delpo ceklem libi i jako chlap, ale teda na to, ze mu je 20 bo kolik, vypada aspon o deset let starsi
Reagovat
carolyn
Kam jste všichni utekli????? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Venku je pekne :) travit cas na zdejsi diskuzi uz nema moc smyslu, asi pujdu ven :D
Reagovat
smazaný uživatel
nikdo neutíká :-)
Reagovat
carolyn
já jen že nejdřív hhrrrrrr......a pak takovej nezvyklej klíííd :-))
Reagovat
Vojtiik
A je to tu neuveritelny lucker z ktereho se kazdy podela zase vyhral... nevim co to mluvite, Andy hral hodne hodne dobre, udelal sice dost UO s tim se ale pri tom tlaku da pocitat... jinac Federer hodne dobr ez backhandu dneska, to ho podrzelo, jinac hodne pekny ceremonial, Andy pustil slzu a v tom mi snad poprve byl aspon trochu sympaticky.. zajimalo by me co tu o tom napisou zaujati antieleganovci :) ( pokud uz psali tak sry ale 200 prispevku se mi cist nechce :) )
Reagovat
smazaný uživatel
Ano vojtííku, už se to probralo, neboj ;)
Reagovat
Vojtiik
kdyz budu mit cas vecer tak si ty kydy prectu... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máry si ma tou slzou, tiež získal, keby pustil emócie naplno, s ním plačem ako krokodíl.Ukazuje sa, že face je face, ale keď zaúraduje srdce, všetko sa zdá inak.
Máry môže byť rád, bol vo finále so skvelým hráčom, síce prehral, ale všetko toto mu pomôže na ceste na vrchol, ak bude rozumný. Zatiaľ sa mi zdá, že sa uháňa /alebo ho uháńajú/zbytočne, veď má len 21.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se podíval na finále, přečetl články na serverech a nezbývá než přidat Rogerovi velkou gratulaci... Je to fantazie, nic naplat, ale Federer je absolutní tenisový FENOMÉN posledního desetiletí, opravdu všechna čest a sláva... Takovou záplavu triumfů už při dnešní konkurenci těžko někdo překoná.
Tenisu zdar a v tomto případě Rogerovi zvlášť ...
P.S. Jinak rád si přečtu o tenisu všechno, kromě zdejší diskuse, ta je opravdu tragická, škoda ...
Reagovat
smazaný uživatel
Konecne rozumny prispevek. Citim to podobne, kvalita clanku na tenisportalu je celkem stabilni, nijak oslniva, ale uspokojiva. Zdejsi diskuse jsou zasluhou par omezenych ignorantu primo desive. Prispevky inteligentnich diskutujicich jako Chazy, Monaco, skott, a.magerova, tomasinho nebo Mercury ctu vetsinou rad, ale ubyva jich.

Jake tenisove weby nejcasteji navstevujes? Rad ziskam nove zdroje informaci... :) Ja predevsim nedam dopustit na skvele (obsahove i v diskusich) http://espn.go.com/sports/tennis/
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Tě zklamu, že nerozšířím Tvoje zdroje informací, protože čtu běžné weby - viz sportlink.cz, či eurosport. Každopádně dík za tip. Tenis je báječná hra a je skvělé sledovat v přímém přenosu "Federerovu éru". A je na co se těšit, protože v současné době se konkurence neuvěřitelně vyrovnala. Kdokoliv z první desítky nyní může vyhrávat velké turnaje, i když GS jsou opravdu jedinečné a už jsme opět u té Rogerovy odolnosti a výjimečnosti... Takže se těším na další tenisové zážitky!
Reagovat
smazaný uživatel
Take se tesim, nejen na pokracovani skvele "Rogerovi ery", ale i na to, co prijde po ni... S diskusemi na tomto webu vsak vskutku koncim. V tehle diskusi je pres 400 prispevku... a jestli se 40 z nich venuje tenisu, tak je to hodne. Same blaboly, nesmysly, slabomyslnosti. Absolutni ztrata casu. :(
To ESPN Ti opravdu doporucuji, zatim jsem na lepsi tenisovy web nikdy nenarazil. Spousta pozapasovych rozhovoru a analyz, vyborne blogy a glosy - a vse casto nejen v textove, ale i ve vysoke video kvalite.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, diskuse hrůzostrašná. A to ESPN vypadá opravdu dobře, budu sledovat.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.australianopen.com/images/pics/large/b_murray_31_22.jpg

Pekný zápas a na záver pekné úsmevy, sláva hráčom a tenisu zvlášť. Nádherné údery predviedli.
Reagovat
smazaný uživatel
prej jednonohá zvadlá květina, to je trochu chudoba ducha, ne? Ta zvadlá květina, která pokaždé ve finále GS vypráská elegouna jak psa??? Ubožáci elegánovci, to je síla...
Reagovat
smazaný uživatel
jo? a kdy ho vypraska?
Reagovat
smazaný uživatel
že by v posledních 3 vzájemných GS finále?
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Rogerovi,kdyš tady vidím tu diskuzi a neustálé hádky tak mu asi začnu i fandit.

Teď už asi nebude pochyb o tom kdo je nejlepší tenista historie.Nechci snižovat jeho kvality,ale má i obrovskou dávku štěstí.Takovej tenista se nerodí jen tak.Od pána boha dostal neskutečnou ruku,má perfektní hlavu a hlavně mu drží zdraví.Tyto tři faktory jsou velice důležité a u Rogera se sešly všechny.Ač ho nemusím tak je to z dlouhodobého hlediska suveréně nejlepší tenista.Bravo!
Reagovat
smazaný uživatel
Citace: "Gratulace Rogerovi,kdyš tady vidím tu diskuzi a neustálé hádky tak mu asi začnu i fandit."

To je fajn, že si nás sem přišel pokritizovat a pokárat, vážně, jseš kabrňák, reakce těch vymytejch hlav bych pochopil, ale ty si mi dal asi poslední ránu chlape, jak říkal paiter9, bloknout stránku bude opravdu nejlepší řešení!

Od: majjkaa
The best!!!!!
Tak Roger vytrel si kocura vsetkym!! Dufam ze sa tu dlho neukazu ti co ti pred zapasaom priali prehru. Mozu terz ticho zavidiet a chodit po KANALOCH, ZUMPACH. Idem si uzvat najlepsie nedelu tohto roka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Od: carolyn
Ale jak to vždycky Andyho matku zvedlo ze židle, když se mu něco povedlo :-DDDD a bylo jí to prd platné.
A když se mu nedařilo chytal se za nohu, co to jako mělo být? Před tím to nedělal.....

No kámo, nic ve zlém, ale toto prostředí ti opravdu, ale opravdu ;) od této chvíle přeju. Hodně nejen tenisových, ale případně i intelektuálních stimulů ;)! Měj se
Reagovat
smazaný uživatel
sis udelal vycuc, jo?:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jenom top Two, od lidí, kteří se před tím chovali normálně. ...
Reagovat
smazaný uživatel
:-o co blázníš?Já tím chtěl jen říct že ty hádky tady všeobecně kazí tento web.A osoby (nebo jak je slušně nazvat) jako abudabi,romismak a ostatní mě taky serou a mám na ně svůj názor,ale naučil jsem se na ně nereagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jednostranny olfessi a co druha strana? :D jste vsichni stejne postizeni :D

31.01.10 12:01Od: Frantz
To opravdu nikdo krome Nadala nedokaze prekonat psychicky blok ve finale GS proti te svycarske svi.i?! To snad neni pravda..

31.01.10 12:17Od: B4rny Re: olfess
přesně tak, další labil je na světě - neschopnost dopodávat set, těch zbytečných chyb v tiebreaku, prostě jedině Rafa dokáže vygumovat ve finále GS toho ušklebenýho aroganta!
[ Reagovat ]

31.01.10 11:33Od: olfess
No s tim očekáváním, to máš pravdu, obzvláště, když se najde hajzlik, který to médiím a divákům s výsměchem ještě rád připomene 2 dny před utkáním...
[ Reagovat ]

31.01.10 10:07Od: B4rny Andy
Otřep ze sebe tu nervozitu a smeť toho bastarda z kurtu!! Ten jeho první servis gem byl hrozný!
[ Reagovat ]
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak pro tvé info web je horší a horší a za chvilku tu zbyde jen ten póvl takže jsem už chodit také nebudu.Navíc když je teď Rafa dole tak ani není třeba ... pro tvé info od jeho vypadnutí jsem neviděl ani jeden zápas z AO.Jen jeden (poslední) míček z finále když jsem listoval v programech.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak treba carolyn si myslim, ze to zase nemyslela uplne spatne :-) i kdyz s ni nesouhlasim, tak se tu teda najdou horsi hlasky
Reagovat
smazaný uživatel
olfess
No s tim očekáváním, to máš pravdu, obzvláště, když se najde hajzlik, který to médiím a divákům s výsměchem ještě rád připomene 2 dny před utkáním...

... nemám co bych dodal, mám se ti pod to podepsat, aby si ode mne měl něco na rozoučenou?
Reagovat
carolyn
se secou jsme tu tak nějak od začátku, a musím říct že dřív se tu tohle nedělo...

olffes: já to pouze konstatovala, nic jsem tím nezamýšlela :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jen jsem ti chtel napsat, ze kdyz jsem to tu driv cet, tak tys byl vzdy fer a objektivni fanda, jeden z mala mezi temi poblouznenymi R R skupinami.
Reagovat
smazaný uživatel
Podpis nepotrebuju :) ja jen v ramci objektivity, ze tu nadavej obe vase skupiny..
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě něco.To že začnu fandit Federerovi jsem nemyslel vážně,ale to zřejmě každej krom tebe pochopil.A to že je Federer DLOUHODOBĚ nejlepší je fakt.Takže jsem neřekl nic špatného.A Carolin rozhodně není nijak zlá nebo špatná.Na tom co řekla nevidím nic špatného.Podívej se radši jak se zachoval ty a to jsem neřekl nic špatného ...
Reagovat
carolyn
jak dlouho tu už jsi?Teda pokud mi nikdo za tuhle otázku nevynadá?
Reagovat
smazaný uživatel
A já jsem ti chtěl zase říct, že od tý doby, co si tu začal dělat mezi diskutujícími rozhodčího a psát, kdo je dobrý a kdo je nedobrý, tak se to na kvalitě projevilo velmi :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
olfess: tady uz neni co zkazit :)

Carolyn: ctu to tady asi rok, taky myslim, ze si nic tak hrozneho nenapsala, aby te nekdo musel peskovat
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem tě asi v minulosti dost přecenil, je mi u pr..komu fandíš, to je to poslední co mě zajímalo, mě vadilo něco jinýho, ale už je to jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
No to dík,táké jsoem tu měl své chvíle.Ovšem to co se tu děje poslední dobou je vrchol.Mě už třeba se*e i chování Barneyho ... chvilku to nebylo špatný,ale pořád tu někoho uráže a vyprovokovávat hádky?Já chápu je sjou tu lidé kteří fandí Rogerovi a ti jsou úplně mimo a taky mě štvou.Ovšem ať si píšou co chtěl je to jejich realita a oni jsou mimo.Takto už se tu ani nedá pořádně nic rozebrat bez větších emocí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mi řekni co ti vadilo ... to miluju.To už je jedno tak budem držet ústa.Pojď si to vyřikat a bude klid.
Reagovat
smazaný uživatel
Vadilo mi, že nás tu kritizuješ jak malý děti, to je vše. Samozřejmě jsem bral tvé fandění Federerovi jako nadsázku. To je vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jakápak to byla kritika?Navíc zřejmě jsem to blbě napsal,protože to bylo myšleno colkově na obje strany.Dyť se podívej jak to tu vypadá a o tenise tu většina příspěvků vůbec není!!!
Reagovat
smazaný uživatel
tu je poslední měsíc spíš ten z mírnějších, ale CHÁPU, ŽE TEĎ PRACUJEŠ NA TN.CZ NA IMAGE, tak se nenech rušit! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Parfon Secca
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá uvedl jsem tedy špatný příklad.Měl jsem říct radši nick Anddrew.Jinak nechápu proč sem pleteš nějaké tn.cz???
Reagovat
smazaný uživatel
pardon tp.cz

A makej na tom image, Secoo :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn že je podle tebe z těch normálních??? A to ti jako nevadí její např. cituji - "Ať jde do prdele ta hekna španělská" ???? To si snad děláš srandu?
Reagovat
smazaný uživatel
No nic myslel jsem si že ty zrovna si jinej než někteří fanoušci Rogera (že jsi normální),ale jak vidím tak asi ne.Já na žádný image pracovat nemusím ...
Reagovat
smazaný uživatel
To víš že jo hezky si tu všechno zapisuj.Heká Rafa?Je španěl?A to ať je ROger do prdele si často říkám taky a nemyslím to nijak ve zlém ... mám takovej pocit že je toho na tebe moc.
Reagovat
smazaný uživatel
vsak to bylo pri DC proti nam, to jsem skoro nadaval taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
zajímalo by mě jak bys reagoval kdyby se zranil Federer to bys o něm určitě nepsal že je simulant viď? Elegánovče....
Reagovat
smazaný uživatel
Ak bude predvadzat takyto tenis tak ma velke sance. V Parizi to vidim celkomd dobre 4roky v rade hral finale a uz tam dokazal vyhrat a Rafa keby aj hral tak uz to nie je co kedysi a porazil by ho si myslim. Jediny konkurent na antuke by mohol byt na 3sety len Del Potro. Wimbledon tam nema konkurenciu to vyhra urcite si myslim a US open bude najvyrovnanejsie tam ale vyhra ak by mal 3 vyhrate v roku tak to by proste uz dako vyhral:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale, ale. Najednou se nám to tady hemží nerealistickými předpovědmi. Bravo! Ani sám Federer by nebyl tak naivní a arogantní jako někteří z vás.
Reagovat
smazaný uživatel
Napisal som ak bude predvadzat takyto tenis. Koniec koncov minuly rok si zober- prehral s Nadalom v Melbourne- ten tohto roku proste na Federera nema a na US open s Del Potrom pricom kludne mohol vyhrat. Je to dost realne aj o Nadalovi sa vravelo ze moze vyhrat kalendarny po tom co vyhral minuly rok Australiu a keby sa nebol zranil tak simyslim ze by to bol mozno aj dokazal tiez- cize ani jedno ani druhe nie je nerealne si myslim
Reagovat
smazaný uživatel
Príliš privčas hovoriť o veľkom GS. Myslím, že Nadal bude mať problémy sa dostať do finále RG a či ho vyhrá Fed, hm to dnes neviem povedať. Konkurencia je veľká. Vyhrať veľký GS chce trochu šťastia, ale dnes je konkurencia veľká.
Reagovat
smazaný uživatel
Zabudol som ešte dodať, že je to aj nesmierne fyzicky náročné !
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoj názor je zatiaľ z ríše bájnych príbehov, ale keby to náhodou vyšlo, vôbec by som nehneval a pozvem ťa na desať pív.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre berem:D uvidime ako aj Mats Wilander to spominal ze by mu to mohlo vyjst a vzhladom k tomu ze Federer sa sustredi len na GS tak preco nie. Osobne si myslim ze jediny GS kde bude fakt konkurencia je US open proste na harde vsetci top hraci mozu vyhrat, ale RG a Wimbledon si myslim ze vyhra Roger a to preto lebo na trave proste na neho nikto nema- len Rafa ho porazil ked Roger mal 2008najslabsi rok a naopak Rafa hral super cize na trave by mal vyhrat urcite, taktiez nejde cakat ze Roddick by to zase dotiahol s nim do 5setaku- taku formu uz Andy mat nebude a co sa tyka antuky- tak proste okrem Rafu nema kto porazit ho, pricom Rafa si myslim uz nebude pre Rogera postrach a dal by ho aj na antuke. Uz len Del potro z tej spicky by mal sancu na 3sety s nim na antuke, preto si myslim ze na antuke aj na trave na 3sety proste by na 80% mal vyhrat oba grand slamy
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jste mě někteří teda přemluvili, občas jsem něco přidám no, ale nečekejte, že to bude v takové míře jako do teď.
Reagovat
smazaný uživatel
ty taky mi napis do vzkazu pak ti neco povim:o)
Reagovat
smazaný uživatel
mejl?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyžtak mi taky napište něco pěkného :D Nálada je pod psa.
Reagovat
smazaný uživatel
... ale samozrejme. MVMR!
Reagovat
smazaný uživatel
a mne takyyyy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
klidne napis do vzkazu,tady opravdu neni co psat-pokud chces zachovat zdravi..
Reagovat
smazaný uživatel
No ja teda nevim, ale psat tady, ze se Roger propadne do druhy stovky, kdyz asi pred trema hodinama vyhral AO, mi prijde trosku smesny
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlobte se na mě, ale úroveň tohoto fora je opravdu tristní! Admin by s tím měl něco dělat. Do te doby nazdar! A velká gratulace Rogerovi!
Reagovat
smazaný uživatel
Když Elegánovci odejdou, bude méně hádek. Řešením tedy je, že buď Elegoš fanatici vodprejsknou nebo McEnroe II. vypadne z elitní stovky, což je velmi pravděpodoné. Oboje by celé diskuzi prospělo.
Reagovat
smazaný uživatel
Idealni by bylo kdyby fandove R a R dostali zvlastni sekci :D
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by prospělo kdyby si odešel ty ;) Mám dojem, že by bylo méně hádek, kdyby si tu nebyl ;) to je věc názor, co by prospělo tomu to fóru ;)
Reagovat
carolyn
vždyt proto on to dělá, baví ho vyvolávat hádky a pozorovat jak na to kdo zareaguje
Reagovat
Barrney
Už se tu neztrapňuj a pogratuluj Federerovi k 16 GS.
Jinak nemám víc co dodat, hrál dnes výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už druhé finále, zase zkušenost navíc. Ještě jich pár bude potřebovat. Bylo to bohužel moc rychlé. V menších turnajích ho porazí, ale grandslamy jsou o něčem jiném. Ve třetím setu v klíčové momenty zásadní chyby, které Roger musel potrestat.Hral opravdu koncentrovaně, nic nenechal náhodě.Jsem ráda, že zacpal ústa všem těm, co ho dost neurvale kritizují i na těchto stránkách. Toto je nejlepší odpověď, kdo je momentálně světova jednička. Gratulace na otevřené scéně. Už toho moc nemáš, cos nedokázal, Co tak všechny grandslamy v jednom roce?
Reagovat
dabelsobul
Za Grandslamem dnes vykročil :) Ale cesta je ještě dlouhá a náročná. Musí vyhrát dalších 21 zápasů v řadě na velkých turnajích...
Reagovat
smazaný uživatel
Murray po utkání: Umím plakat jako Roger, ale škoda, že neumím hrát jako on".
Reagovat
smazaný uživatel
No fáájn, všetci choďte preč a mňa tu tady nechajte napospas osudu .D Vy ste teda zrádci! :-) Sas, Tome Olinku atď.. nechodte, prosím, na kolenkach klačím ..... :P
Reagovat
smazaný uživatel
5. setbol měl Murray za stavu 11-10, nebo jsem koukal na jinej zápas?
Reagovat
smazaný uživatel
:D cože? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej, až to vychladne... ;) Jako nediv se Tomovi a Saski, ale číst si o sobě, že máš teď chodit kanálama a žumpou, jenom proto, že ti prohrál Murray a to od lidí, s kterejma se bavili před tim úplně normálně, je pro ně dost sosovka.. no, mě to taky nebaví, že musím bejt "závistivej a mít komplex" :DDDD, no ale znáš mě, já mám z toho spíš srandu. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych to taky brala s nadhledem! ale nestacim se teda divit, jak veschny diskuze konci stejne :-(
Reagovat
smazaný uživatel
toto opravdu ne,par tydnu mi to stalo za to ted ne,mej se a kdyz budu neco chtit-pisnu ti,ale tady koncim,tentokrat definitivne..
Reagovat
smazaný uživatel
držíme palce a prajeme veľa sily pri plnení sľubu !:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to drsný tohle číst, já vim. :((( Nic si z toho nedělej. A napiš mi na mejlík, aby si nemusela chodit do vzkazů, jo??? Máš ho ještě? Nebo ti ho mám poslat znova?
Reagovat
smazaný uživatel
Aj mne, pls :-))))) ked chceš teda
Reagovat
smazaný uživatel
už ho máš ve vzkazech ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, dík kocoure :DD
Reagovat
smazaný uživatel
mam-ale lehci vzkazy zatim,ale pak napisu i na email...v zivote jsem nerekla tolik sprostych slov jak tech,jestli se vam vylizanci typu viktor libi,tak piste...NICY omlouvam se...a pamatuj-jedine sparne slovo na FEDA JSME S OLIM NENAPSALI...pak tady mas slovenske inteligenty,nic jine neumi jen rypat tam-kde se to nehodi,nic mu nepreju-jen at bez te hnaty chodi ON CHUDAK..
Reagovat
smazaný uživatel
Toto byl jistě McEnroeův poslední vyhraný Grandslam a také jeden z mála, kde nebrečel nebo neprokázal, že nezná pravidla sportovního chování. Doufám, že po zbytek celé sezony bude Rafa zdráv, a že toho švýcarskýho hajzla bude porážet ráz dva. McEnroeovi II. teď opět vstoupla sláva do hlavy, proto bude ještě arogantnější než předtím. Souhlasím se Swissem a myslím si, že Koleno bude jistě brzy světová jednička, přestože na AO zklamal a nezesměšnil Elegána před celým publikem, ale na to jistě jednou dojde. Však počkejte, Elegánovci, až začne váš McEnroe II. opět prohrávat. Dojde jistě na slzy, vyfuckování rozhodčího a jiné vylomeniny. John McEnroe II. je totiž v dobré náladě jen do té doby, dokud se nenajde někdo, kdo je lepší než on. Elegán se například kamarádil se Stanislasem Wawrinkou pouze v době, kdy ho pravidelně porážel. Jenže pak s ním jednou nečekaně prohrál a kamarádství náhle skončilo. Tady aspoň vidíte, jakej McEnroe II. egoista. Nenadarmo jsem mu vymyslel takovou přezdívku.
Reagovat
smazaný uživatel
29.01.10 20:05Od: B4rny
je opravdu škoda, že toho švýcarskýho aroganta dokáže pravidelně porážet jenom Rafa! Ostatní se před ním rozklepou, zapomenou najednou hrát, vyhazují vše z kurtu a já nevím co všechno a frajírek pak postoupí zadarmo! Jestli existuje nějaká spravednost, tak ho vymlátí alespoň Andy, když všichni ostatní jsou bohužel tak vysoce labilní.....
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi mu vymyslel tuhle přezdívku jo? Měla jsem za to, že mu jí vymyslel Bárníík ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Poslední určitě ne a sám to mu nevěříš , Roger se zapsal už do historie a nikdo v životě nevyhraje 16 Grand Slamu bo tenis bude čím dál tím složitější a těžší na hru a Federer bude vždy jen jeden . A to počítej že Roger takových 6 let minimálně ještě bude určitě hrát nedej bože víc záležet bude jak se bude dařit a zdraví jak vydrží , a za tu dobu minimálně ještě 2 možná 3přidá do sbírky a já doufám že to zaokrouhlí aspon na 20 Grand Slmu .
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim...je potreba,aby byl porazen casteji...pak znejisti a pujde do prdele arogantni idiot a kdyz to nevyjde,tak at tam nabehne Karlovic a zmlati ho!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No chtěla bych Tě vidět, musíš mít uplně zatemněný mozek, pokud vůbec nějaký máš. Pořád si meleš to své. Nedavá to žádný smysl. Myslím, že jsi viděl tenisový kurt jen na obrázku. Chceš být za každou cenu vtipný, ale bohužel , nějak se nedaří. Máš smůlu, Rogerovi jsou Tvé kidy u prdele.
Reagovat
smazaný uživatel
Všichni diskutéři jsou tady trapní, tedy i já. Končím s TP, bloknu si ho, protože se z toho stala droga. Buenos dias.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to je výbornej nápad !!! Teda ne to, že končíš, ale bloknout si stránku!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Neblazni, nekonci s touhle diskuzi, jsi tu jeden z nejsympatictejsich. Spis at odejdou nekteri blazni RafaRogerfans, ty tu delaj 99% blitku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tomansinho je už dlouhou dobu hodně v pohodě. Feďáka nemá rád, ale umí uznat jeho kvality. Fandí Nolemu, ale ne slepě... bod pro tebe, tomasinho... Nikdo přece po zdejším obecenstvu nechce, aby fandilo jednomu hráči. Ale trošku více slušnosti do té komunikace. Málokdy se pod článkem o R či R rozvine diskuze, spíše hádky.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobrá no, ješět to zkusím, ale radši se nebudu zapojovat do takovýchhle debat.
Reagovat
smazaný uživatel
tome, nechod :)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak to sa ľahko federerovi hralo,keď pred zápasom svojími výrokmi tak vyviedol murrayho z rovnováhy,bolo jednoznačne vidieť,že nato Andy musel celý zápas myslieť a tudíž mu to moc nešlo...no nič,nabudúce to vyjde,elegán už beztak pojde rebričkom dolu,videl by som to na pád mimi top 10 minimálne...škoda že nehrala proti fedexovi dnes tá jednonohá zvadnutá kvetina,to by dopadlo úplne inak...
Reagovat
smazaný uživatel
no spis by ho to melo zdrave nasrat a vic vyhecovat ne?
Reagovat
smazaný uživatel
nene,kdepak,proste pod takým tlakom sa skrátka vyhrať nedalo...povedať,že na výhru čaká celá Británia,bolo hrozné svinstvo,Murray si to zrazu uvedomil a to sa potom nedá hrať uvoľnene:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ty jsi bezmozkovy slovensky kok.. vic k tobe nemam a na SLOVENSKU NEMATE PORTAL?ZE BYS TAHL TAM?lepsi byt fyzicky kripl,nez byt dusevni troska...precti si ubozaku co pises
Reagovat
smazaný uživatel
Čakala som väčší boj...nech sa už Rafa dá konečne dokopy, lebo aj keď Roger väčšinu zápasu prehráva. Je sa načo pozerať.
Porovnám si minuloročné finále s týmto. Tak je to aspoň o triedu nižšie. Je to smutné, ale keď to takto pôjde ďalej tak si "strýček" Tony privezie svojho synovca, jedného skorého dňa do tenisového dôchodku..
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás, jak to ted bude vypadat v žebříčku ?
Reagovat
smazaný uživatel
fed 1, nole 2, mur 3, nad 4
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji :)
Reagovat
smazaný uživatel
At jde do prdele ten arogantni tupec i vsichni jeho fanaticti,hloupy a nevrazivi fanousci!!!
Reagovat
smazaný uživatel
a jak jsi prisel na to, ze je arogantni?
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jenom od pohledu je videt,ze je zlej a arogantni!
Reagovat
smazaný uživatel
Krása! Gratulace oběma za skvělý zážitek. Měl jsem radost z Rogera, zejména z jeho trpělivosti při dlouhých výměnách.Andy byl pod velkým tlakem, ale je mu pouhých 22, stále se zlepšuje, tyhle zážitky ho jen posílí. A mimochodem, myslím si, že Rogerův pláč loni nepramenil z nezískání XY poháru, ale spíš z toho, že hned na začátku roku se mu rozplynul jeho velký sen (získání kalendářního GS). Zaplaťpánbůh za hráče, kteří mají velké sny!
Reagovat
smazaný uživatel
Však ona ho ta porážka zocelí..a za rok to AO třeba už vyhraje..
Reagovat
lofas
doufám že se mu to nikdy nepovede , to lepší ad vyhraje Davyděnko nebo Del Potro než takový trotl
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně TÉMA, začínám mít takovou soukromou teorii a to po sledování Nole, Verdasca, Murrayho a pod., jestli to náhodou není už daný. Že prostě někdo se s tou psychickou sílou narodí, a ti ostatní, ne že by nemohli něco vyhrát, občas jo, ale že se strašně snaží, trápí, ale že to na tý daný psychický kondici většinou prostě zkrachuje. A je otázka, jak dohnat tento neduh, nevim, jestli je místo dovolený poslat někam do Tibetu do kláštera ;)). To není jenom v tenise, máš Tomáš Verner a tisíce dalších...
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá úvaha..máš pravdu někdo se s tím už asi narodí a určitě hraje svoji roli typ člověka-flegmouš, cholerik, melancholik, geny atd. To uz je psychologie..Ale napr. Roger taky nebyl klidný zamlada a svou vůlí zkrotil emoce..Ale jak se říká v důležitý moment hrajou šampioni nejlíp..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, taky o tom přemýšlím - viz např. Tereza Boučková a její zkušenosti s adopcí, velmi tristní, ale velmi poučné.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznám, o co jde? Jakou to má souvislost?
Reagovat
smazaný uživatel
No, takhle možná, že nejde ani o krocení emocí, ale o to, že se ten člověk do posledního balónu prostě vidí jako vítěz, už když vstoupil na kurt, tak se cítí jako vítěz, za jakýhokoliv stavu se cítí jako možný vítěz, že o sobě prostě nepochybuje. To sice říkají všichni, ale oni tim žijou!
Reagovat
smazaný uživatel
Co je v povaze člověka dané a co ne. Ale hlavně, jestli to vůbec jde nějak ovlivnit nebo zvrátit. To je k tomu, jestli lze psychickou odolnost vůbec nějak "vyrobit", nebo jestli je to vrozený předpoklad. T. Boučková je spisovatelka, která popsala svou vlastní zkušenost, kdy se snažila adptované děti romského původu uvést do slušného života, ale bohužel žalostně ztroskotala. Je to rozhodně zajímavá kniha (tuším, že i film),a celý ten problém na velkou diskusi a rozbor.Každopádně RF i RN jsou psychicky dost odolní, teď jde o to, jestli už to dostali do "vínku".
Reagovat
lofas
Ty jsi tak naivní až to bolí jestli věříš takovému blábolu že Murryho bolela noha , to je pouze výmluva ty jožine .Celá Britanie čekala na titul tak se lepší vymluví na zranění , bože ty jsi fakt amatér .To nedělá jen je zrzek ale spousta tenistů ale od zrzka se čekal výsledek ještě když tak slavně prohlašoval že to jde vyhrát a že má zbraně na Federera a ví jak na něj .
Reagovat
smazaný uživatel
Porad si myslim, ze Davydenko muze byt number 1
Reagovat
smazaný uživatel
To nevim, ale hlavně si na to nevsázej! :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Posledni roky sazim uz jen ze soucitu...hehe
Reagovat
carolyn
Ale jak to vždycky Andyho matku zvedlo ze židle, když se mu něco povedlo :-DDDD a bylo jí to prd platné.
A když se mu nedařilo chytal se za nohu, co to jako mělo být? Před tím to nedělal.....
Reagovat
smazaný uživatel
Asi byl zraneny..nevim :)
Reagovat
carolyn
nooo nevím
Reagovat
smazaný uživatel
On byl spis hodne nervni..ten tlak a ocekavani nad nim visi dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, už to začíná, už se začínáme projevovat. Jasně, matka Andyho se chová divně, dobré údery syna (kterého přivedla k tenisu) ve finále GS ji zvedají ze židle, NEPOCHOPITELNÉ. Pak budeme pokračovat simulováním Andyho a další blitky budou co?
Reagovat
smazaný uživatel
No ty mas co rikat :DD jste ty samy akorat v rafovym kabate!
Reagovat
carolyn
Já si myslím, že to očekávání a to jak za tím šel ho nakonec položilo, čekala jsem větší boj pro Fedexe.
Reagovat
smazaný uživatel
gralulace Fedemu,
carolyn: co je divného na tom, že se zvedala ze židle z podařeného úderu? Vždyť to dělají často i běžní fandové, jak se můžeš divit matce? Holt je asi emotivnějšího ražení, co na tom
Reagovat
carolyn
já jsem tady dřív říkala, že bych byla ráda kdyby už konečně ve finále byl někdo jiný. Nakonec to dopadlo takhle a jsem ráda že to má nakonec Fedex, Andyho nemusím, ale to neznamená že na nej budu nadávat .......
Reagovat
carolyn
tuhle debatu bych ukončila, než to zas někdo rozebere a bude z toho hádka
nedivím se jen jsem to konstatovala .......
Reagovat
smazaný uživatel
Mě z blitků vynech, buď tak laskav....
Reagovat
smazaný uživatel
Vsak o to jde, staci poskadlit a nekdo se chyti :D uz mame stovku komentu!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
carolyn: ok, v pohodě:)
Reagovat
majjkaa
Tak Roger vytrel si kocura vsetkym!! Dufam ze sa tu dlho neukazu ti co ti pred zapasaom priali prehru. Mozu terz ticho zavidiet a chodit po KANALOCH, ZUMPACH. Idem si uzvat najlepsie nedelu tohto roka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paaaa cmuk :)
Reagovat
carolyn
Proč, jen at se tu ukážou:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Už se loučíš několikrát, ty teď budeš psát podobný příspěvěk každých 10 minut? :))) Já jenom, že si tu nedávno psala, jak se tu zvedá agresivita, tak ti odpovídám, zvedá. Až ti tu zase někdo napíše, že na každou svi.i se vaří voda, tak se nediv, můžeš si za to sama :DDD.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by měl někdo chodit kanálama, protože fandil Andymu?? Zase tvůj tradičně arogantní defexovský zhýčkaný názor. Barney je vůl a píše jak magor, ale ty svýma naivníma a fanatickýma komentářema padáš na jeho úroveň, ze všech fanoušků Federera, patříš se Soobem k těm fanatickým. Nebudu chodit kanálama, protže jsem fandfil pro mě sympatičtějšímu hráči, ael od tebe se můžu dočkat akorát tak arogance stejné jako u Defexe.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer arogantní není,ale máš právo na svůj názor
Reagovat
majjkaa
preco by mal niekto chodit kanalmi precitaj si prispevky od anti federer a zistis
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Majko, ty asi okrem "módního okénka" nevieš nič zrozumiteľné vypotiť.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, já číst tady žumpu nebudu, jen me namýchl názor, že ten, kdo nefandi tvému miláčkovi, musí chodit kanálama. Zvracím z celé této diskuze a asi už nebudu přispívat.
Reagovat
majjkaa
mne je jedno co si myslis o mne alebo niekto iny....ja len reagujem na to co pisete o rogerovi! je mi srdecne jedno co povies na mna uz si pochopil? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
ty spíš nemyslíš vůbec, jinak by si tohle nemohla plodit, jak ti napsala Nicy, pro tebe tak to "módní okénko".
Reagovat
smazaný uživatel
Asi budeme mít společenej osud, na diskuzích..
Reagovat
smazaný uživatel
Keď odejdete vy dvaja, tak du tiež!! :-(
Reagovat
raduz
i ti co federera nesnáší,musí uznat,že v této formě není k poražení.Hrál stejně jako v období 2004 až 2006,kdy byl na tvrdých površích k nezastavení .Murray hrál hodně dobře,bylo mi ho v podstatě líto,ačkoliv ho rád nemám.jedinej,kdo může ve finále slamu fedexe porazit,je rafa-ovšem v jiném rozpoložení než se nachází v současnosti.Ten jeho kreténskej strýček ho uplně utavil a už se z toho podle mě rafa nedostane.hodně jsem se mílil,když jsem říkal,že federer vyhraje už jen wimbledon.
Reagovat
majjkaa
nikdy neuznaju nie su toho schopni uz to ukazali x krat ze to jednoducho nevedia, zlost im to nedovoli :)))
Reagovat
smazaný uživatel
majka ze ty nemas ani 18?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prvni dva sety byly zaslouzene...ve tretim ,kdyby vyhral Murray,bylo by to jeste o necem jinem....Kazdopadne spravedliva vyhra...Murryy sice mel prvni podani hoidne slabe...ale to prece neni rozhodujici...na turnaji predvadel celoplosnou hru s tvrdymi udery po lajnach,..ale na to byl Fedex pripravenej a nastesti mu sel solidne bekhend a tim Murrayho jeste vic znervoznoval..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si myslel, že i kdyby Murray vyhrál třetí set, tak prohraje další, když si se mu podíval do očí, tak tam dneska slovo vítěz prostě nebylo napsaný a ta hra tomu odpovídala.
Reagovat
smazaný uživatel
sice toho arogantního nafoukance nesnášim ale musim uznat, že tady byl nejlepší a zaslouženě získává tiul.Gratuluju
Reagovat
smazaný uživatel
Jó dnes byl lepší než Andy, takže vyhrál zaslouženě, bohužel to zas nebyl až takovej problém, což mě kvůli dost Andymu mrzí....
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrej tenis, s krasnou koncovkou, ja jsem si to maximalne uzival:) Jinak gratuluju Fedexovi, a tesim se na FO:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mam obrovskou, obrovskou radost. Roger je, ac se to jevi jako neuveritelne, stale lepsi, hlavne na backhandu... A 16 granslamovych turnaju, to je proste nepopsatelne!
Nicmene diky jeho dnesnimu sympatickemu vystupovani na ceremonialu a slzam trochu menim nazor na Skota. Vzdy mi prisel jako studeny cumak, ale dnes pusobil opravdu sympaticky.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas i s tím federrovým backhandem,to přesně potřeboval,takhle se z něho rozehrát
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to tu vidim na 300 komentu a dalsi uhadanou zumpu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moc doporucuju http://espn.go.com/sports/tennis/
Vynikajici analyzy, skvela videa, inteligentni diskutujici...
Reagovat
smazaný uživatel
dekuju :) ja chodim i na jine stranky, kde jsou diskuze lepsi, tady se jen bavim, jak se tu ostatni boxujou :)
Reagovat
smazaný uživatel
To ja tez... :)
Reagovat
carolyn
:-DDD tak at si tu hádku pořádně užijou, né? :-P
Reagovat
smazaný uživatel
jsei fajn,ze pises,ja nemam co-jen vyhral lepsi!ale pro ty co si rikaji FEDOVCI-mit fans jak je SOOB,styd se chlapecku co jsi napsal,RAFAEL JE SIMULANT??kdybych byla na blizku i jako kripl,jak me nazvali-bych ti nakopala prdel za ta slova...styd se udajny fanousku!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidim rozdil mezi nekterymi zdejsimi "fandy" at uz jednoho R nebo druheho R. :D Blaznive skupiny
Reagovat
smazaný uživatel
Murray to sice nesl tezce,ale v jeho veku Federer brecel jak mala holka,ktera nedostala panenku,kterou tak chtela!
Reagovat
majjkaa
Nikto nehovori ze murray sa nemoze rozplakat ja to napr uznavam!!! lebo su to strasne emocie ale nabuduce nech nikto neuraza federera ze plakal atd. preco by nemohol....o to ide!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jenom rikam,ze na tom byvaval uplne stejne jako Murray ted.
Reagovat
lofas
Vždy mě rozesměje takové kecy tipu i když měl bolesti pravé nohy , chudák tak on to vlastně neprohrál on měl božátko malé bobinko na pravém kolínku a maminku mu to zapoměla pofoukat . Největší nesmysli kecat umí a lhát do očí taky umí a ještě se vymluvit na zranění to je vrchol všeho .
Reagovat
smazaný uživatel
to víš že jo, je to simulant, stejně jako Rafa, DelPo a vůbec všichni kdo jsou zranění jsou simulanti a ubožáci, jen ten Rogíreček, to je bůh!
Reagovat
smazaný uživatel
za to co napsal SOOB O SIMULANTOVI-JSEM S TEBOU,nedivim se ti co pises..
Reagovat
smazaný uživatel
bych chtěl vidět tebe kdybys tam hrál a bolela by tě noha by ses skácel k zemi, rozbrečel by ses a skrečnul to
Reagovat
lofas
Rafa umí přiznat porážku ten šašek zrzavý ne , ani se mu nedivím když celá anglie čekála Grand Slam tak něco musel vypustit ze své smradlavé tlamy . Del Potro už na začátku GS tvrdil že má pořád problémy ze zápěstím ale ten pošuk rezavý až do finále byl zdravý až ho Roger smetl ze stolů tak ho naraz začalo bolet pravé kolínko .A k Rafovy , Rafa tam uklouzl tak to asi nehrál jak ten Ptákoláma .
Reagovat
smazaný uživatel
Obdiv, nič viac len obdiv. Nikdy ma neprestane sledovať jeho tenis. :) Nech si kto chce vraví čo chce!
Takže sláva víťazovi, česť porazenému.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Rogerovi k výbornému výkonu. Ano, Andy to neustál, ale to nesnižuje Rogerův výkon. Tohle dělá šampiona šampionem, schopnost ustát ten tlak. Andy do toho možná doroste, ale dnes to bylo jako žák a učitel. A z těch vašich keců tady se mi dělá zle. Pro mě je Roger výborný člověk a nejlepší tenista v historii. Dívat se na jeho hru je radost. A že netříská raketou o zem a neblázní? Není mu už 20 a holt to nebyla jeho první výhra. Nefandím Nadalovi, ale neřeknu proti němu křivý slovo. Každej ať fandí komu chce ne? Ale závistiví češi holt úspěch neodpouští. Já děkuju Rogerovi za další krásnej zážitek..S
Reagovat
smazaný uživatel
Neurážel nás osočováním za závisti buď tak laskav ... a promiň, ale z tvej keců se mi dělá zle rovněž, kdyby si s tim nezačal, tak by mě to to ani nenapadlo komentovat. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sis u oho vyhonil ptaka ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer zraje jak víno..Fandil jsem Andymu, ale dneska předvedl průměrný výkon..1 servis - absolutně se na něj nemohl spolehnout..Až v koncovce 3.setu to byl dobrý tenis..Možná Andy něco měl s nohou..Ale pokud si Roger udrží takovou formu, tak se rýsuje Grand Slam(nevím jak se to píše..)prostě - AO,FO,W,US...Každopádně ve Wimbledonu je favoritem..Toť vše..
Reagovat
majjkaa
Som strasne zvedava ci budete aj teraz kritizovat Murryho ze sa rozplakal!
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudu ho kritizovat, jako jsem nekritizoval Federera, ten tlak je sileny.
Reagovat
smazaný uživatel
On je trošičku rozdíl, když někdo zklame celou Británii, i proto, že jí to jeho "čestný a nearogantní soupeř" nezapomněl 2 dny před utkáním připomenout, tedy že zklamal. A když se někdo rozbrečí, že nedostal číslo XY GS pohárek, když jeho soupeř dostane z toho podniku první... to je pak o charakteru ;)
Reagovat
majjkaa
Tak ti co ho zato sudili vedia preco to hovorim :) Ake to je z cistaej zaujatosti, nedokazu uznat ani ked niekto vyhra 16 grandslamov budu trepat svoje dookola ze to mal stastie ze si to nezasluzi proste chore uz uplne! :) NO nic idem si uzivat tu slast! :)
Reagovat
majjkaa
nikto nekazal murrymu slubovat dristy dopredu, sam stale vykrikuje ze bude svetova 1 a tak dalej potom spadne na nos....a o pocet poharkov tu vobec neide!! to ako ze niekto uz ma 10 alebo 15 uz nemoue mat viac lebo ma dost! to nie je o nadelovani...:))
Reagovat
smazaný uživatel
opět naprosto přesné, je úplně něco jiného, když se rozbrečí když zklamal sebe a celou Británii, protože podruhé ve finále GS zklamal, než když Rogíreček tam nevyhrál po čtvrté a nezískal tak XY GS titul! Je to ubožák...
Reagovat
smazaný uživatel
Ach bože, musím ťa vysmiať, prepáč. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co ti zbejvá, když je to pravda a nedá se to vyvrátit, takže v poho!!! Směj se, co můžeš jinýho. A vůbec na mě nezkoušej nějaký "kyselý hrozny". Psal jsem to sem už včera, že se to nedělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš komplex chlape, všetko čo urobí Roger je zlé. Nebudem sa s tebou o tom baviť, proste to nemá zmysel. Takže prajem pekný deň!
Reagovat
smazaný uživatel
Ako som predpokladal, Fede 16, bez obzvlášť tuhého boja. Záver zápasu bol nádherný. Dúfam, že všetci na Andym videli, ako je ťažké zvládať pozápasový stres. Nehovoriac o tom, že Fede vo finále 09 už vedel, že sa stane otcom. Máry je dobrý hráč, ale zatiaľ je Fed nad jeho sily. Je začiatok sezóny, uvidíme, ako bude plynúť tenisový čas. Tenis sa mi mimoriadne páčil, takže si ho pustím ešte raz. Tak elegánovci ja vám gratulujem a Fedovi zlášť.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerád vyťahujem smrtku zo skrine. Ktože to tu mal brečet po AO 10 a jít domu kanálem protože ho Rafa stříska jak malýho fracka? Mal urobiť Davidovič, Tsonga, Andy a nestalo sa !
Kámo choď fandiť futbalu, tomu rozumie každý!
Reagovat
lofas
To co ten Mutant Murray hrál to byl tenis z jeho strany jak cip a vůbec nechápu jak můžou říct o Murraym že je to budoucí světová jednička . On je ten rezavý skot si může podat ruku z Dinarou Safinovou , ale přece je Dinara v něčem lepší než ten trotl že byla světová jednička a ten ubožák na to nikdy mít nebude . Den navíc měl odpočinku a sotva tam lezl , Federer ho akorát ztrapnil idiota z držkou plno keců .
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych tam chtel videt tebe ty Mutante!:)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz me to vazne unavuje porad jenom Fedak,Fedak a zase on...doufam,ze konecne nastane chvile,kdy ho nekdo zacne porazet stabilne,ale zatim na nej nikdo nema...nebavi se mne furt cumet na ten jeho hnusnej ksicht,jak se raduje...pro nej je ta vyhra samozrejmost(idiot)!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Docela souhlas, az na tu nadavku na konci..
Reagovat
majjkaa
ale uz by ste mohli vazne prestat....ozaj by som vam priala ten pocit teraz zazit, neuveritelne je to!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
No myslim,ze Rafa rogera porazal dost pravidelne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja se na ten zapas koukal a prohodil jsem zidli oknem,jak jsem byl nasranej!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz mel formu,tak jo,ale ted ji nema a kvuli tomu zraneni asi jeste dlouho mit nebude...snad vyjde French Open a Del Potro na to tez ma,aby delal dobre vysledky...jeho forhend je nekdy neuveritelny.
Reagovat
smazaný uživatel
U Del Potra mě trochu překvapilo, jak se nechal během AO až jihoamericky rozhodit. Dříve taková koncentrovaná tichá voda ..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je Delpo na tom psychicky i fyzicky dobre,tak dokaze porazit kazdeho.
Reagovat
smazaný uživatel
No aspoňže máme novú svetovú dvojku!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď mi to je u prdele. Vůbec mě to netěší, neurhál si to sám. Andy si to zaslouží více.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, je to pravda. Ale, co? Na to sa už nikdo pýtať nebude. Máry si ešte bude musieť počkať, ajkeď som dnes vážne chcela, aby vyhral... čo už no, keď niekto zabudne hrať tenis keď je vo finále grandslamu.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
s tím souhlasím,Murray by si to zasloužil o hodně víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda...mel to vyhrat,pro me je daleko lepsim clovekem nez Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
čoveče asi jsme každý koukali na jiný zápas :-d
Reagovat
smazaný uživatel
Já mluvím o tom, že si Djokovič neuhrál druhé místo sám. Finále vyhrál Defex zaslouženě.
Reagovat
smazaný uživatel
sorry, už jsem tě chtěl zasypat argumenty ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy je na grandslamech psychicka troska, typ hrace, co vyhrava turnaje na dva vitezne. Pral jsem mu, ale pokud se nevyrovna s tlakem, tak si ten pohar nezaslouzi. Federer je ostrilenej, nemam radost, ze vyhral, ale proste to zvladl.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace no, ukázal , že takové zápasy zvládá nejlépe ze všech a je to velký šampion. Andy byl prostě podělaný a tolik šancí, co nevyužil, je trestuhodné. Takže vítěz zasloužený, i když mu na chuť asi nikdy nepřijdu.
Reagovat
smazaný uživatel
tom : diky, uplne si vystihnul moje myslenky, gratulace rogerovi a jako jediny positivum na tyhle jeho vyhre vidim to, ze nole bude dvojka (i kdyz nevim, esi si to uplne zaslouzi)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně.V posledním setu a tiebreaku měl několik šancí na výhru v setu,ale neustál to.LAciné nevynucené chyby(auty,pásky,síť)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, tak. Nevadí no, ať si Defex vítězství užije no, sice mu to nepřeju, ael budiž no, byl lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Na finalistu zahrál bídně.Pinkal to jak já u mě za barákem.Sorry Andy,ale nic si nehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto súhlasím... toto nebolo hodné finále!
Reagovat
smazaný uživatel
JSEM SE NA TO DIVAL NA NETU A NA MATCHBALL SE MI KOUSL LIVE PŘENOS... JAK VYPADAL MATCHBALL?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi prostě ten nejlepši tenista na planetě. Na tebe nikdo nema! Nejvic obdivuji jeho osobnost a motivaci hrat na takove urovni, schopnost ustat tlak, konstantě mit nejlepši vysledky. Mam svoje oblibence,ale vždy pro mě budeš tenisovy buh.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy byl absolutne nula.Zklamal me.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim, andy nebyl ani polovicni proti semi a 1/4, skoda preskoda
Reagovat
smazaný uživatel
History's rewritten again. 16!!!! Yeaaaaaaah!
Reagovat
smazaný uživatel
A k tomu fantasticka hra!
Reagovat
carolyn
Tak si měl pravdu - 3 sety!!! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
vím vím,ale už jsem pomalu přestával doufat v tom třetím.
Reagovat
a.magerova
Kráááása, díííík
Reagovat
carolyn
gratulace :-)
Reagovat
majjkaa
Ja nemam ani slov! :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ja nemám slov.. Fede bol odhodlaný a vyhral !
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist