Federer s Andersonem nezaváhal, o finále se utká s Dolgopolovem

14. 3. 2014, 05:31
Aktuality 129
ATP INDIAN WELLS - Roger Federer ve čtvrtfinále turnaje v Indian Wells potvrdil roli favorita proti Kevinu Andersonovi a bez ztráty setu postoupil do semifinále. V něm se čtyřnásobný šampion utká s Ukrajincem Dolgopolovem, který je takhle daleko na turnaji Masters 1000 poprvé v kariéře.
Roger Federer (© bnpparibasopen.com)

Roger Federer má v úvodu sezony velmi dobrou formu. Utrpěl v ní zatím jen dvě porážky - ve finále v Brisbane s Hewittem a v semifinále Australian Open s Nadalem. Od  té doby neprohrál už deset utkání v řadě a po triumfu v Dubaji postoupil bez ztráty setu už poosmé v kariéře do semifinále turnaje Masters 1000 v Indian Wells.

V boji o něj si čtyřnásobný šampion poradil s Kevinem Andersonem. S Jihoafričanem, který ve čtvrtfinále turnaje Masters debutoval, se přetahovali do stavu 5-6 v prvním setu, než Federer využil svůj celkově pátý brejkbol. Ve druhé sadě už dvaatřicetiletý Švýcar dominoval. Ztratil pouhých deset fiftýnů, game soupeři povolil uhrát až za stavu 5-0 a nakonec po 70 minutách zvítězil 7-5 6-1.

"První set byl hrozně důležitý, pak se mi hned povedl brejk. Double brejk už byl bonus a od té chvíle to bylo v podstatě doma," řekl Federer, který tak pomstil vyřazení svého krajana Stanislase Wawrinky, se kterým je v Kalifornii i v semifinále čtyřhry.

O postup do finále, které by Federera vyhouplo ve světovém žebříčku z 8. na 4. místo, se uktá s Alexandrem Dolgopolovem, jehož v jediném vzájemném duelu před čtyřmi lety na domácí půdě v Basileji porazil.

Alexandr DolgopolovPětadvacetiletý Ukrajinec v Indian Wells vyřadil už několik favoritů včetně světové jedničky Španěla Rafaela Nadala a po dalším cenném skalpu turnajové desítky Kanaďana Milose Raonice, jehož zdolal 6-3 6-4, postoupil poprvé v kariéře do semifinále turnaje Masters 1000. Ve světovém žebříčku si navíc polepší na 23. místo.

"Dnes jsem byl docelá rychlý. Byl jsem schopný proti němu odehrát více returnů než obvykle," komentoval Dolgopolov. "On má servis opravdu skvělý, ale věděl jsem, co mám dělat. Jsem rád, jak jsem se na jeho podání dokázal koncentrovat a dokázal mu ho vracet zpátky."

Dolgopolov vyřadil už tři hráče Top 20 po sobě a nyní bude usilovat o skalp sedmnáctinásobného grandslamového šampiona Federera."V posledních týdnech hraju opravdu dobře. Cítím se být svěží, i dnes jsem na tom byl fyzicky velmi dobře. Zítra půjdu a budu se snažit hrát dobrý temis. Už jsem tu porazil spoustu dobrých kluků, tak proč bych nemohl porazit dalšího," věří si ukrajinský tenista.

"Ale samozřejmě to bude moc těžké. Bude to semifinále a v něm nenarazíte na žádného slabého soupeře," řekl bývalý 13. hráč světa Dolgopolov ve chvíli, kdy ještě neznal jméno svého soupeře.

- ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 6.169.040 dolarů)
čtvrteční výsledky (13. 03. 2014)
Dvouhra - čtvrtfinále:
Federer (8-Švýc.) - Anderson (17-JAR) 7-5 6-1
Dolgopolov (28-Ukr.) - Raonic (10-Kan.) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

129
Přidat komentář
Fandina
Lukáš Rosol je v semifinále na Challengeru v Irvingu. Gratulka. A držím palce proti Stakhovskému. Luky ... pojď pojď pojď

A Adam Pavlásek je na ITF v Itálii ve finále. Držím palce, aby byl titul. Adame pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Keď skončí Nole, tak hneď začne zápas turnaja, či sa bude cakat na konkrétnu hodinu??..

Dnes tazká volba, bez mučenia priznávam, že Izzyho mám radšej, po vlastnom Rafaelovi je John je mojim adoptívnym synom, ale keď ja by som tak rád videl zápas Gulbu s Nolem..Čo mám robit, Sojka, Gigin, poraďte..:)
Reagovat
gigin
Zkus tommrovu teorii, co bude lepší pro Rafu v žebříčku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Najlepšie by pre Rafu v rebríčku bolo anulovanie zápasu s Dolgopolovom a aj austrálske finále by mohlo prejsť reparáciou..:)
Reagovat
PetaM
Možná by bylo nejlepší, kdyby Rafovi polovina hráčů odstoupila ještě před zápasem, a druhá polovina, aby skrečovali zápas (nejlépe na úplném začátku, ať dostanou prachy). Aspoň by byl neohrozitelná světová jednička a jeho klouby by tak netrpěly ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je skvělej scénář, ve WTA by všechny holky měly otěhotnět popř. ukončit kariéru, Kvítko bude konečně Nr. 1 a na TP zavládne klid a mír :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
vedeš 3:0 a je to 3:3 a neříkej, že to snad ještě projedeš...
Reagovat
Fandina
Dotáhl a nakonec 6:3. Takže super!
Reagovat
gigin
Jestli Harry dnes hukne aj s Rosim, tak nad váma lámu hůl.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem na stozaru, mame brejk.. ;-)
Reagovat
gigin
Kde máš spolubojovníka? Dlouho tu nebyl...
Reagovat
smazaný uživatel
netusim, zaneprazdneni.. znechuceni.. chapu vsechno, ale kasa byla tentokrat prazdna.. :-)
Reagovat
gigin
On není na kačky. Tipuju ten druhý důvod. Je ho škoda, cypa...
Reagovat
smazaný uživatel
Denis hukl, Tim hukl, a nakonec i ten Ryan hukl...to je teda sila...

gigin: znamena to, ze jsi uz tu hul zlamal? nebo jen zatim prvni hrozba;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Tito urcite bude pred RG!!!
Domluvili jsme se na tzv. II.ligu tenis fantasy tp, hrajeme bez top ctyrek, nebo petek, dle domluvy;) Jak mne Tito slibil, tak verim, ze bude;)
Reagovat
smazaný uživatel
Federer a Wawrinka pekne odflakli 4 hru
Reagovat
PetaM
Jako by nemohli už zápas před tím ...
Reagovat
Matti
Nejprve jsem ti chtěl napsat - Už i ty Brute?
Ale pak jsem se podíval na ten odkaz. :-))
Reagovat
gigin
Šváclý su, ale vodsud posud, tvl :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty by ses mel spise ted zamerit opravdu na jine videa;)

http://www.youtube.com/watch?v=fcSJAHXHDvM
Reagovat
gigin
Jo no, to dnes rozhodne...
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodnou pekny sazene halfy;D))))
Reagovat
Denis92
Je skoda ze neni prenos zo 4hry Federer/Wawrinka - Peya/Soares..neviem ako chcu potom viac spropagovat a dat do pozornosti deblovy tenis ked nevysielaju semifinale 4hry dvoch skvelych singlovych hracov proti 2.nasadenu paru vo 4hre.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda. Na zápas jsem se těšila.
Reagovat
a.magerova
Taky to nechápu, ale zase máme možnost kouknout sem, čtyřhra jako čtyřhra ;-)
Reagovat
a.magerova
http://www.sportlemon.tv/20140311/vv531ee23f8721a1.35259206-768446.html
Reagovat
a.magerova
No ale asi je lépe, že TO nevidíme :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Na druhou stranu zbude více sil na ostatní zápasy:)
Reagovat
Denis92
No to som pozeral ze takyto zapas vysielaju :D
Tak ono na vysledku moc nezalezi. Ovela dolezitejsi bude pre Rogera zajtrajsi zapas. Obaja to brali ako take male spestrenie turnaja.
Berme to tak,ze Roger sa chcel venovat uz len dvojhre a Stan uz chcel odletet na Miami :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale že tam je plno :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/AnaIvanovicCZSK?ref=hl

fans Ivanovic přidejte se, zrovna je tam nové video Any pro Samsung TV!
Reagovat
steve79
Ted jsem viděl jeho zápas ze záznamu a musím říct, že se každý zápas zlepšuje. Jeho tenis za posledník rok šel extremně nahoru. Hraje agresivnějí, zlepšil return a backhand. Jsem rád, že hraje takto výborně. Před půl rokem ho všichni odepisovali, ale já jsem tvrdil, že se ještě jednou vrátí na post světové jedničky a letošní sezoně podle bodů je třetí nejlepší a v případě vítězství v Indian wells by byl první v Emirates Race to London.
Reagovat
PetaM
Roger na to vždy měl a vždy mít nebude. Nedovedu si vůbec představit, že by s tenisem skončil ... :/
Reagovat
smazaný uživatel
Dole v diskuzi jsem četl příspěvky, že by měl Dog IW vyhrát a jeho triumf vyprovokuje mužský okruh k diskuzi o rychlosti (nebo spíše pomalosti) tenisových kurtů.
Můj názor je, že ani případné vítězství Doga na současném stavu nic nezmění (jak se někteří dole v diskuzi domnívají).
Co může současný stav na okruhu změnit, je příchod osvíceného tenisového funkcionáře, jakým byl v 80. letech Philippe Chatrier (o jeho zásluhách Vás snad nemusím seznamovat). Nic se nezmění, dokud tu nebude druhý Chatrier.
Reagovat
Pe3k
Souhlas. I kdyby turnaj vyhrál Hájek tak se nic nezmění...
Reagovat
smazaný uživatel
jestli někdo hraje atraktivnější tenis jak Fed a Baby Fed tak je to Dolgopolov. Navíc je to snad největší sympaťák na okruhu. Mohl by Rožérka klepnout, vůbec by se nezlobil :-))
Reagovat
Mayo
Fedex v dvoch setoch cez ukrajinca.
Reagovat
VlS
Tak na takový hodnocení moje tenisové schopnosti nestačí, přece jen jsem spíš gaučák. Jen bych si dovolil připomenout pár drobínků. Miloskovi včera nešlapal 1. servis a esoval velmi, ale opravdu velmi málo. Při standarní esové performanci to mohlo vypadat taky jinak. Myslím, že to není zdaleka první gumák na okruhu. Gael. je přinejmenším stejně gumovej. Ani bych ho neviděl jako nositele myšlenky jít si do kurtu ( a souhlasím že Rafanova nechuť překročit čáru dopředu je divácky otravná, ale třeba je to jen další z jeho tabu , tiků a příkazů, jako popotahování trenclí rovnání flaštiček do zákrytu a ulizování pejzů).
Llodra nebo Radek to dělají víc, jen nejsou tak gumoví. No uvidíme, jak si poradí s Rogerem (Magerko klid, Roger určitě vyhraje) a případně s Nolem. Narostlé sebevědomí je mocný čarodě do okamžiku, kdy samo sebe začne přerůstat tak nechutně jako u Ernestka. Pak to už není na obdiv ale na ránu klackem. mezi oči.
Reagovat
spaniel
Raonic
První servis dovnitř 61%
Úspěšnost 1.podání 71%
Úspěšnost 2. podání 52%

To není špatné. Proč by jinak Raonic při podání rukou u sítě říkal "No tak chlape, ja tam dávám 145 (mph) a ty to vsechno vracis?"
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jde o nejakou internetovou diskusi, ktera je jeste k tomu anonymni (k nasi celkove hodnote se vyjadrovat nebudu)... ono hodne veci tady celkove skripe, a jestli jde o muj pohled, tim spis... to nebudu zastirat... prvni vec je, ze to je z pohledu plackoveho pinkalisty, na dodatek to hraju, jak pinpongar na vetsim stole;) Ale to je myslim, v mem pripade i omluvitelne... mozna proto nejak necitim ten deklarovany styl, ktery by musel byt nutne provadeny...ano skripe to, ale co nakonec ne;)))

Nevim, jak Alex, ale Gael ma problemy se obcas na tom kurtu nejak "zorientovat"... to, coby asi kazdy zahral nejak jednodusejc, tak ten do toho vklada zajimavy druh, casto pro mne tezko pochopitelneho preplacaneho tenisoveho rokoka...(jo bavime to, ne ze ne;) no, a pokud hraje s "top BL hraci", tak sam moc aktivni dopredu neni teda... nemyslim si, ze to je o voleji... ze si nabehnou az k siti... to by tu bylo vic adeptu, nez zminujes...

Koho mlatit klackem, to neresim;) To si hraci podle mne sami nabehnou na vetev, ktera je srazi...neni na mne, abych tohle soudil...

A Roger...o toho mne ted nejde, krom toho jeho celozivotni vykon hovori sam za sebe...to nemusim ani komentovat...ci muzu, ale na tohle je tu lidi dost;) Tam si to necham pro sebe... Je to jen pohled;) Tak je to treba brat... a ne hned panikarit;)
Reagovat
VlS
Tak 4 esa jsou na Miloše zatraceně podrůměrná
Reagovat
smazaný uživatel
"I thought I did a lot of things well, as well," said Raonic. "I really was pushing myself, because I was hoping that if I forced myself to stay strong with an attitude that the game would come. I just wish I could have served better. But other than that, he did the right things at the right times right away from the start of the match. He was a factor of why I didn't serve as well as I would have liked as well."

Takze, asi tak...;)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bnpparibasopen.com/News/Tennis/2014/Tournament/ATP-Thursday2-Raonic-Dolgopolov.aspx
Reagovat
VlS
Já ta pozápasová prohlášení beru dost s rezervou.
Reagovat
Fandina
OT ... na Nova Sport právě opakují Anderson Federer
Reagovat
UnrealTom
come on Roger!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Stan_Borowitz
Dolgopolov po US Open světová jednička?
Reagovat
Fandina
záleží, jak se vyvine situace na Krymu
Reagovat
Fandina
ale jinak zběžně řečeno, když vyhraje tři GS, které zbývají, tak by mohl být
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě bude. Jenom teď v jakém vesmíru?
Reagovat
smazaný uživatel
Roger dobře. Zápas od zápasu se zlepšuje. Ve druhém setu si to už vysloveně užíval.
Proti Alexovi to bude náročné, mám velký respekt. Hraje dost neortodoxním, ba přímo až bláznivým stylem :-) navíc výhra nad Rafem mu dodala velké sebevědomí.
Tak držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Alex vs. Rafa (nejen)

Opravdu to byl jeden z nejzajimavejsich zapasu...
Chtel jsem se na neho podivat, nebot jsem stale byl na pochybach,
jestli ten Nadal opravdu nasekal tolik chyb,
ktere by normalne nedelal, nebo nedela... jak se tu psalo...

Obecne musim rict, ze behem 2 let se opravdu v ATP deji pozitivni veci, ktere by mohly
pohnout se statickym naziranim na muzsky tenis (kdy uz z same nudy se fans hadaji,
kdo je nej. hracem vubec historie...coz je proste jen
klasicky vysledek krize...., kdy take jsme se dostali az tak daleko,
ze jsme prekvapeni, kdyz nekdo opusti BL...a misto 38 vymen, mame 5...
Chce se rict, ze konecne se zase hraci zacinaji vracet vic do kurtu,
hned to dostava potrebnou stavu a nabira ta hra opet na zajimavosti...
Vypada to, ze krize jednosmerneho stylu by mohla byt prekonana...

Nez pristoupim k hodnoceni Alexandra, tak jen par obecnych postrehu...
Janowicz vraci opet do hry dulezitost dropshotu...
Wawrinka dokaze ustat nejen BL, ale jit si pro volej (kazda vlastovka dobra)
Isner zacina uzivat vice half ;-O a Dodig radi stylem, ktery vsichni pohrbivali.
Andy dokaze soupere prehrat technickou zrucnosti...stacilo maknout na krocich...
pokud ovsem trci za lajnou, ma problemy...
Na trave si hraci zacinaji vic naslapovat hloubeji do kurtu,
a nekteri favorite padaji jak stare prezrale hrusky...ovsem celkove z malym dosahem
na obecne zmeny...
Reagovat
smazaný uživatel
Alexandr tomu ovsem nasadil poradny uder...ktery by mohl s ATP fakt pohnout...
Nejprve k jeho slabinam...tak ten prijem je opravdu spatny, a s tim asi bude muset
neco delat, coz ovsem neni dulezite vzhledem k obecnym mozny zmenam...
Pokud jde hloub v kurt, dost jeste v prohozech chybuje... ale naslapnuto tam ma dobre...
Co je pozitivni, neustale to zkousi...
Ted k tem pozitivnim vecem... Zlepseny servis ven z kurtu... podava tak rychle,
ze se tezko odhaduje, jestli tecko, nebo ven... toto byl jeden z piliru uspechu!
Spanele ho nazvali pokemonem
Tady Nadal nemel co rict...proste...a uprimne, Alexandrovi se darilo +/- obstojne;)
Nebudu se tu rozplyvat nad Alexandrovym volejem...to videli vsichni, a na to se proste reagovat neda,
Nadal neni Superman...
Ale jeho obouruc BH mne proste absolutne nadchl...jednoducha hra...
Tim BH ho nicil nejvic, to melo drajv fakt neskutecny. jednoduse udrzel Rafu na FH strane vic pri zemi...
a ten uz jen tezko se vracel...Rafa je pohybove genius, ale tohle fakt uz nestihal...
Krom toho Alexandr si na ten BH jeste nabihal hloubeji do kurtu...takze ho k tem chybam dost dotlacil...
Ve druhem setu, Alex prave ten BH styl v poli nezvladl, a hned byl videt ten rozdil...
a Nadal toho hned vyuzil a uz diktoval hru...a nutil Alexe k uplne hloupym chybam...
Vypadalo to, ze je po zapase, a Alex zpet do kurtu cestu nenajde...krom toho zacal vic chybovat v poli na FH,
na ktery si naskakuje paradne taky...a dokaze tim paradne vytvaret zkracene crossy...
Alex sice uz nepredvedl vykon z prvniho setu, ale nakonec se do kurtu vic vratil, a opet
zacal delat problemy svym BH...Nadal to nechtel dat zadarmo...takze to byl tuhy boj...
Chyby delali oba dva...ty eliminuji...rekl bych, ze ten zapas se vic posuzoval podle tretiho setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Alexandr by mohl ty pohyby v ATP vic nakopnout, ale k tomu je potreba to dotahnout
do konce...a turnaj vyhrat...proste obeti musi padnout, neda se nic delat, s Fogninim a hlavne s Raonicem potvrdil,
ze naslapnuto do kurtu proste ma... a utocny tenis, pokud se to ma v ruce
se muze do ATP opravdu vratit...naplno...
Je mi jedno, na jake top ma Alexandr, ale ted jde o mnohem vic nez zebricek,
tenhle chlap muze vratit tenis zpatky vic do kurtu, ale musi vyhrat, a nejlepe ve finale jeste s Nolem.

Alexandre...!!! je treba jit dal jak Alexandr Veliky, dal nez do "Indie"...
jinak se nic nezmeni...tak by mohli konecne treneri zacit vic myslet o poli pro hru, a nejen drzet sverence "mimo" kurt...
Rezirovat hru muzeme pouze s BL, to souhlasim... tohle z pole nejde, ale to pole je k dispozici,
a pokud se dokaze vyuzit, je to nadhera...

Zakoncim to paradoxem... Dnes jsem si cetl v dennim tisku vypoved Radwanske...
Rekla, ze proste tyhle kurty moc nemusi, nebot jsou pomale, a na BL se fakt dost udre...
a proti Simone ma jen sanci, jestli pujde vic do pole... ano tenhle molitan paradoxne pomaha
technikum jit vic do pole... Nevim jestli to Radwanska zvladne, ale mne ted zajima,
a zalezi mne, aby to zvladl Alexandr...kurde nejen za celodvorcovy tenis v ATP, ale i za tu Ukrajinu...
Dawaj Chlape...;) Fedexe das, a potom nejlepe prave Noldu... to by byl idelani scenar...
Reagovat
a.magerova
Kšáááá Vlku :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku nééé... Raději něco nakresli... To ti jde líp ;-) :-)
Reagovat
Fandina
Alex hrál úžasně, pohyb, razance na returnu, podání, radost se dívat, ale doufám, že Roger si s ním poradí, od Dubaje jede a doufám, že ho jen tak někdo nezastaví. Go Rogero go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je dobre v obecne rovine i pro Fedexe...
...musis to pochopit...bez obeti, zmen nedosahnem.
Ano, je treba Rogera obetovat...pokud Roger neprohraje,
zase se ty zmeny smerem k navratu do kurtu proste zpomali...
Alexandr je proste ten typ hrace, ktery to muze nakopnout
A on to proste nakopnout musi, sakra;D)))
Jinej hrac to ted udelat moc nemuze... Dimitrov je bran jako moc talentovany, tam to nejak trenery nepresvedci. Gulbis uz vubec ne...Isner, Janowicz servismani...tam to proste nepujde, i diky somatickemu typu,,,a nepomuzou tomu ani halfy a dropy...Rebelovi se chtelo vic na sit letos jen vyjimecne, jinak porad vic spoleha na FH od BL...a tak muzu pokracovat do nekonecna...v ruznych obmenach...a tim se proste nepohnem...a na te BL zkisnem...

Alexandr proste musi Fedexe porazit, tady jde o vic, nez jen o nostalgii k jednomu hraci...;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas. Jak říkáme my fandové pestrého tenisu, nemusí pršet hlavně když kape.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky napsano :-) Jsem z Doga vazne na vetvi. Posledni tri turnaje jede jako tank a kdyz uz projede, tak zasebou nechava velkou spoust :-) Proste trha soupere jako vlcak! Jsem hodne zvedavej na zapas s Rogerem a doufam, ze nehodla jeste polevovat a ulovi si dalsi hodne cennou korist. Proste tenhle kluk mi tedkon dela radost jako uz dlouho ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jde o vic nez jen o nejake kresleni...

Alexandr to musi zvladnout...ten jeho lauf si nakracet na drzo do kurtu proste musi drzet az do vitezstvi...jedna porazka Rafy nepomuze... tady musi padnout vsichni...;D)))

Jak Alex nevyhraje, tak fakt ztratim chut uz udelat i jednu pitomou caru...

Krucis Hirschna, ted jde o tenis, tak to pochop;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé riadky, na vseobecnejsie analýzy v kontexte tenisového vývoja by som si predsa len počkal..Alex je hráč, ktorý už pred dvoma rokmi ukázal obrovský potenciál TOP 10hráča, bohuzial ho zbrzdila vlastná lajdáckosť, flegmatičnosť, ktorá v tomto období priniesla množstvo až podozrivých výsledkov..

Zároveň sa na jeho tenis dobre pozerá, pretože je tak komicko-atypický, až je zaujímavý..Spaniel raz na margo jeho prejavu trefne poznamenal, ze posobí akoby zil cely zivot v lese, tam nasiel raketu a potom prisiel na kurty..Neviem, čo stojí za jeho zmŕtvychvstaní, možno sa počas ukrajinskej krízy ozval jeho patriotizmus a rozhodol sa pridať plyn..Určite starého dobrého Dolgopolova vítam, trosku som sa obával, ze vysledok s Rafom nepotvrdí v dalsich subojoch, no dve hladké výhry ukázali opak..
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rad, ze jsem s tim nezustal sam jak kul v poli ;DDD)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je treba Rogera obetovat...

S týmto pozor, aby si neprivolal temné sily okultizmu TenisPortálu :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, hlavne ze Alex skoncoval s tim nesmyslnym slajsovanim dokolecka dokola...:) Ale hodilo se to, ne ze ne...
Dokaze toho vyuzit treba v lobu, na priklad. Ten lob na Rafu slajsem byl proste neksutecny...ale na to je treba ten slajs fakt drit;))) S usmevem mohu podotknout, kazda slepa ulicka, neco nauci;)))

Za 2 roky ty zmeny jsou male...ale jsou. Tenhle turnaj je vyznamny natolik, zeby se o tom mohlo nejen vypravet a psat, ale mohlo by to nakopnout trenery... pokud vyhraje Roger...Alexova hra spis spadne do zapomeni, ale i tak by se musel vic pripominat..:)... to je nejaky predpoklad, jasne... na kolik platny, zalezi od vysledku... pockam si take, ale myslim, ze ta nadeje by tu byla...
Reagovat
smazaný uživatel
Je potreba risknout i tohle;)
Reagovat
gigin
Abyste se z něj neposrali...
Reagovat
Fandina
Dolgo podle mě hrál nejlíp na AO 2011 a potom nic moc, takže ta pouza byla tři roky. Asi vyspěl chlapec. Letošní Rio hrál také dobře, ve finále se s Rafou poučil a teď to dokonal.
Reagovat
smazaný uživatel
Podelali s Rogera nebo s Alexandra ???

To musis upresnit...muze to byt brano dvojsmyslne;D))) hlavne v Tvem pripade, vzhledem k tomu jak beres Fedexe;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zitra bublina splaskne, vsichni top hraci si na Dolga.zacnou od dalsiho turnaje davat pozor, a dalsiho pul roku neuhraje ani semifinale nejakehi velkeho turnaje..-doufam te se ku..vsky pletu.
Reagovat
gigin
To už nechám na výběru každého, zdejšího, jednotlivého borečka a borkyně :)))
Reagovat
smazaný uživatel
No predpokladam, ze Ti pujde o Rogera:D)))
Nebot, to, o co se snazi Alex, o to samy se snazi Gulbis...:P))) ovsem s tim rozdilem, ze je casto psychicky nevyrovnany bourlivak jak John McEnroe...;D) Coz s jinymi trenery asi tolik nepohne;D)))
Pokud upustim od malichernosti, kdo komu a proc...
...mne jde v tomhle pripade hlavne o tenis, cili o samotnou hru;))) Takze z toho mne vychazi, ze ten Tvuj koment, neni rozhodne pro mne, ani v jednom z dvou moznych pripadu;DDD))))
Reagovat
Roger_Federer
Pocuj stary..posledni tyden si na facky.
Reagovat
gigin
Vuk: Souhlasím s tím, že RF je excelentní tenista. Dredy taky, ale je to možná ještě větší bohém než Gulbis. Má zlaté ruce, neskutečný cit. Píli a chuť však postrádám.

Dominik, R_F, srbsko v srdci: Ále, zase to není tak horké ;))
Reagovat
gigin
* většinou postrádám
Reagovat
smazaný uživatel
A ja myslel, ze Kral bohemu je jen jeden;) A trun je jasne usazeny v Lotyssku;)
No nevim, na tohle expert nejsem, ale mam pocit, ze v tomhle Spisovatele asi hned tak nekdo nedozene;) V tom se uz stal urcite No.1 - nedokazu si predstavi, kdo ho z tohodle trunu, hned tak rychle vytlaci...
To, ze se ted snazi...ono, kdo se nesnazi...nejak;)

...nebo mne snad chces rict, ze je mozne slajsovat tak, ze budes timhle stylem vyhravat turnaje?... ja teda tomu moc neverim... podle mne se hlavne zmenilo tohle...nebo teda - aspon jsem nikdy neslysel, ze Alexovi hrozila basa za holky ...nebo ze se uchlastal atd...;D)))
Reagovat
gigin
:DDD Ernie je živel, živočichář. Žije naplno. Průsery se jen hrnou. Dredy je pohůdkář, hulícího, travkářského typu.. Tomu odpovídají i herní styly obou hráčů... To je jen ale můj pohled, můj názor, jak to vidím já. To je vše :)
Reagovat
spaniel
To není tím, že by byl tenis statický, že se fans dohadují kdo je nej všech dob. Děje se to vždy a v každém sportu.
Souhlasím, že tato sezona je zatím zajímavá a že oživení je příjemné.
A pokud Roger zahraje jak teď proti Andersonovi, tak nemá Dog šanci. Jak kdysi Federer "arogantně" řekl, je to na jeho raketě. Fed je příliš variabilní a Dog má strašně ploché údery, bude mít problémy s jeho chopovaným bekhendem. Na to je potřeba hodně kvalitní lift.
Zlepšení Doga je zjevné, má formu, ale pořád to ještě není ono.
Reagovat
smazaný uživatel
Na forme podle mne nezalezi...
vysledky v tomhle ma Ernest o tri parniky dal;D))) a jedno jak toho dosahnes;D))) jestli cestou pasivni rezistence, nebo aktivni destrukce...sice stoji na opacnych polech...ale ta rezistence nesla az za hranice, ktere Lotys prekonal...
...a klidne muze jit, bez nejakych problemu...ale Alex na to nedosahl, takze v tomhle sotva Gulbovi slape Dolgo na paty...;D))) Vysledky jasne hovori pro Ernesta;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dohaduji se, protoze se nudi;DDD))) Jinak by na to nemeli cas...byla by zivejsi konkurence, hur by se to hodnotilo atd. Sice by se dohadovali i tak, ale asi ne tak staticky nesmyslne dokolecka dokola...;)))
------
Na chopovany bekhend mam odpoved... Alex mu to bude hrat vic na FH svym BH, kdy sice uder ma vic plochy (no nekdy tezko to popsat, k vzhledem jeho neortodoxnimu manyrismu...;)ok, ale razanci to ma, ze se jen tezko dobre odebira, ovsem musi byt Dolgo vic v kurtu, aby to slo vic ven z kurtu... nevim, na kolik to muze pomoct, a na kolik ho RF k tomu pusti... jednoduche to nebude, o tom zadna... Take tu nepisi, ze Alex jasne vyhraje atd... Krom toho, proti nemu bude stat Fedex...jak si sam naznacil...;) Take bude muset Alex potvrdit kvalitu na servisu ven z kurtu...

Ja si to jen preji, aby se to povedlo;))) Nebot si myslim, ze by to mohlo opravdu byt zajimave...vzhledem k obecnemu tenisovemu deni... pokud by se to celkove nesvalilo jen na Ukrajinu....a deni tam...ze jeden hrac byl jen v jednom mimoradnem laufu...takze i tak by to chtelo vic potvrzovat dal...a to teprve bude makacka...;) A tezko rict, na kolik mu to vydrzi...

proste, chce to tady vyhru... idelani scenar, porazit vsechny top hrace...vcetne Noleho...to by mohlo promluvit hloubeji...
Reagovat
a.magerova
Hele kluci řešte si Gulbis vs Isner nebo třeba Gulbis vs Nole :-P
Reagovat
smazaný uživatel
tak tam je to jas;)

John postup ;D))) neustoupim ni krok;)
Ale ty obeti dal budou potom bolestne i z me strany;)
Reagovat
dorons
Neboli snivejte s nama...ani omylem ho neda. A nevim, o jakych zmenach se tady furt toci...jeden hrac nezmeni nic! I Roger se musel prizpusobit,a to je ten nejlepsi hrac GOAT.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/DavisCupTennis/photos/a.210429375656091.55024.165685956797100/730483343650689/?type=1&theater
Reagovat
Fandina
obrovská gratulace a mám radost. Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Pod pod pod
Reagovat
Fandina
Rogere ... go go go!
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je to zas ukajecka po vyhre elegosa;) :)
Reagovat
a.magerova
Pošli mi do vzkazů heslo.... moc dobře víš které!!!
Reagovat
Roger_Federer
Nedam, nikdy...muzeme drazit.;)
Reagovat
Fandina
Až bude dražba, dejte vědět!
Reagovat
Roger_Federer
Vyvolavaci cena 17euro.., min.prihoz 100 euro,muzeme zacit.
Reagovat
Fandina
Nejdřív ukaž heslo!
Reagovat
Roger_Federer
Ja mam zakldku vychozenou..;)
Reagovat
a.magerova
Fandina palec nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Najednou jste nasli spolecnou rec..?
Reagovat
Fandina
srbsko ... to jen na okamžik, jde o společný zájem, proto ta shoda ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Jj zázraky se dějí ;-)
Reagovat
Fandina
zázraky se sice dějí, ale já jedu pořád podle svého ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Chtělo bych nějaký reprezentativní nick a né to co mám, takže se taky hlásím.
Reagovat
Fandina
srdce ... nějaké ti zaregistruji, kolik dáš?
Reagovat
a.magerova
Já taky.... a proto ten zázrak.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... ty vidíš nějaký zázrak?
Reagovat
smazaný uživatel
No prý jsi bohatá dost a já toho majetku moc nemám, nejcennější je to moje srdce.
Reagovat
Fandina
srdce ... tak vidíš, nejcenější je srdce, tak si zaregistruj takový nick bez těch kalhot a je to ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Našly jsme na chvíli společnou řeč i když si každá jede po svém, to je skoro jako zázrak.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... tak to nesmíš brát tak vážně. Znáš to, společný zájem stmeluje. Já myslím, že třeba co se týká Rogera, tak ho tam také máme. Jinak ne, to je jasné ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Dominik, prečo teraz vystupuješ pod svojim druhým nickom, srbsko v srdci?..
Reagovat
smazaný uživatel
Nápad sice dobrý, ale to bych si muselo znovu založit i nový mail a to se mi moc nechce.
Reagovat
Fandina
Srdce ... založit email přece také není problém, když budeš o to tak moc stát. Škoda, že tam máš to v kalhotech, jinak dobrý nick, Srdce, takový milý, srdečný by byl ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj Fandino, jsi můj nejmilejší nick od teď.
Reagovat
Fandina
Srdce ... pěkné a teď si počkám na tvoje příspěvky a podle jejich obsahu vyhodnotím, jestli i já mám mít radost z toho, že jsem tvůj oblíbený nick. Srdce ze zlata ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem recesista.., navic nikdy jsem nezkryval ze jsem to "ja", Roger_Federer si potreboval zajit k doktorovi..Mas stim problem?
Reagovat
smazaný uživatel
Roger_Federer zasiel k doktorovi..Mi odlahlo.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
mě, jakým způsobem Roger ukončuje sety a zápasy v Indian Wells. To je v 90% eso/přímý bod a hotovo.
Reagovat
Stan_Borowitz
dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to furt říkám, že ten expres se vrátil do starých kolejí :D skvělá zpráva po ránu, odpoledne se na něj podívám. Loni jsem nedoufala, že se ještě někdy dočkám velkého úspěchu a že na jeho hru bude radost pohledět, ale je tu nová éra, come on King :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dog mi dela posledni dobou jen radost. Zapas s Roger bude prijemnym vyvrcholenim jeho formy a jeste ani nemusi zustat u toho :-) Velka gratulace Alexovi k prvnimu semifinale na Masters...
Reagovat
smazaný uživatel
co tak jeste dodat.. a proc? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja by som aj dodal :)
Reagovat
Pe3k
Nemusíš nic dodávat, všichni už ví, že jsi k k t.
Reagovat
Roger_Federer
Nekdy..mlceti zlato..v tvem pripade to plati dvojnasob.
Reagovat
nitrotaj
Ty mu slušně brnkáš na nervy. Jeho každodenní výlevy mě nepřestávají bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
Veru, a vsimni si, ze ked na neho nereaguješ tak začína prskat, prekypovat vulgarizmami a podla mna má aj triašku..
Reagovat
Denis92
Skvely vykon..radost pozerat aj v takto skorych rannych hodinach. Som rad, ze Rogerove slova o tom, ze jeho najlepsi tenis sa blizi sa naplnaju. Cely zapas mal pod kontrolou a nedal Andresonovi sancu. Caka ho Dolgopolov, ktory hra vo skvelej forme.
Roger sa v kazdom turnaji od Bazileja minuleho roka dostal minimalne do semifinale co je velmi dobra snura vysledkov vzhladom na obdobie predtym.
Reagovat
spaniel
To jako myslíš, že za chvíli bude hrát lépe než v 2006/2007?
Reagovat
Denis92
Najlepsi tenis v ramci moznosti samozrejme.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist