Ferrer v Nizozemsku převálcoval domácího Sijslinga

21. 6. 2012, 21:29
Aktuality 11
ATP HERTOGENBOSCH - David Ferrer postoupil po suverénním představení do semifinále turnaje na trávě v Hertogenboschi, kde dnes deklsaoval Nizozemce Igora Sijslinga, a dál útočí už na 4. letošní titul.
David Ferrer

David Ferrer se před Wimbledonem dostává do čím dál lepší formy. Španělský tenista potvrzuje roli nasazené jedničky v nizozemském Hertogenboschi, kde ani ve svém třetím vystoupení neztratil set. Domácího Igora Sijslinga dnes deklasoval 6-0 6-1.

Pátý hráč světa v prvním setu po svém podání nepustil jediný míček, jediný game Sijslinga 'nechal' uhrát až za stavu 6-0 a 5-0. 

"Někdy se dobře cítíte a na kurtu to pak všechno funguje. Dnes jsem hrál skvěle po celý zápas a dobře jsem útočil po svém prvním servisu. A on (Sijsling) byl asi i trochu nervózní," komentoval třicetiletý Ferrer.

Druhý nejlepší španělský tenista v žebříčku ATP hraje přípravný turnaj na travnatý grandslam teprve popáté v kariéře, v Hertogenboschi by ale letos mohl navázat na svůj triumf z roku 2008.

V pátečním semifinále držitele 14 titulů čeká Francouz Benoit Paire, kterého porazil 3-0 na sety loni ve Wimbledonu i letos na French Open.

O druhé místo ve finále se utkají Němec Philipp Petzschner a Belgičan Xavier Malisse. Petzschner, který postoupil do semifinále poprvé od loňského Halle, si pomohl 14 esy k výhře nad Rogerem-Vasselinem. Jednatřicetiletý Malisse, bývalý wimbledonský semifinalista, zdolal ve třech setech Lucemburčana Gillesa Mullera.

- ATP 250 HERTOGENBOSCH -
(Nizozemsko, tráva, 398.250 eur)
čtvrteční výsledky (21. 06. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Ferrer (1-Šp.) - Sijsling (Niz.) 6-0 6-1
Paire (Fr.) - Ito (Jap.) 6-3 7-5
Petzschner (Něm.) - Roger-Vasselin (Fr.) 6-4 7-6(6)
Malisse (Belg.) - Muller (Luc.) 6-3 4-6 6-1

Semifinálové dvojice: Ferrer - Paire, Petzschner - Malisse.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Davide, trochu pliva tam, zadny Golias v dohledu... Culika das a predevsim dobra vzpruha pred Wim. Vaamos! :-)
Reagovat
tito
A co ten náš kluk, dá to dnes? Mohl by, že?
Reagovat
smazaný uživatel
da, neni cesty zpatky, my uz verit musime! :-) Mozna i zajimava konfrontace pristupu, snad nas chlapec bude mit v zaveru cim hrat.. ;-)
Reagovat
tito
Taky doufám :-))) Ale jinak opět pech s vylosováním ve Wimbledonu. Druhé kolo Djokovic......
Reagovat
smazaný uživatel
tak nas kluk s Andreasem uz odchazi, nevi si rady s vetrem ani s demony. Skoda, v prvnim krasny momenty, trpelivost nechybela, spis duraz a rozvaha zkusenostmi nabyta.... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
zapas s Istominem jsem nevidela, ale prubeh dle predpokladu. Ted vidim az od zaveru prvniho.... A sakra, uz to ma kluk za sebou. Podminky kruty!

David taky podle predpokladu, s Petzchnerem jsem pocitala az v druhem sledu, ale nevadi....
Reagovat
tito
Koukal jsem na to až do konce.....V prvním chyběl jednoznačně důraz . Ve druhém to bohužel neustál,nesrovnal se a asi hrála roli i únava ze zápasu s Istominem. Ale SF slušný výsledek, co? Já jsem spokojen. Nevíš, kolik získá bodů?
Reagovat
smazaný uživatel
semi povazuju za velmi slusny vysledek! A dva zapasy za den jsou na tak mladyho kluka hodne narocny a rozhodne nemyslim fyzicky. Kolik bude mit bodu nevim, zklamu, ja se zebrickem totiz vubec nezabyvam.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Za semifinále je 90 bodů. A Ryan poskočí na žebříčku z 53 na 47 místo.
Reagovat
tito
- díky moc. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač.:)
Já mu také fandím, a když mohu, tak ho sleduji. Dnes škoda toho prvního setu, některé údery byly moc pěkné. Pak jsem šel vyřídit nějaké telefonáty a když jsem se vrátil, bylo to už 5:1 ve druhém. Ale semifinále je hezký. Akorát jsem myslel, že kdyby postoupil, mohlo to být zítra takové finále nastupující a pomalu ustupující generace proti Roddickovi.....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist