Ferrer v Oeiras začal třísetovou výhrou

2. 5. 2013, 01:51
Aktuality 11
ATP OEIRAS - David Ferrer po nečekaném neúspěchu v Barceloně neměl snadný vstup ani do turnaje v portugalském Oeiras. Španělský favorit však nakonec Francouze Edouarda Rogera-Vasselina zdolal ve třech setech a připsal si první letošní výhru na evropské antuce. Ve čtvrtfinále narazí na Rumuna Haneska.
David Ferrer

David Ferrer minulý týden na oblíbeném domácím turnaji v Barceloně prohrál v úvodním zápase s Dmitrijem Tursunovem a svůj výkon označil jeko jeden nejhorších za svu kariéru. A jelikož předtím vynechal kvůli zranění stehna Monte Carlo, rozhodl se dohnat malé zápasové zatížení na menším turnaji v portugalském Oeiras.

Nejvýše nasazeného Španěla, jenž měl v úvodním kole volný los, vyzval 73. hráč světa Edouard Roger-Vasselin. Ferrer měl nakročeno k hladké výhře, neboť vedl 6-4 a 4-2. Jenže francouzský outsider se světové čtyřce vzepřel a ziskem čtyř gamů vývoj druhé sady otočil. Další senzace na úkor Ferrera během několika dnů se ale nekonala, favorit už v rozhodujícím dějství nečelil žádnému brejkbolu a nakonec po necelých dvou hodinách zvítězil 6-4 4-6 6-3.

"Myslím, že v prvním setu a v části druhého jsem hrál dobře. Ale nějak jsem ztratil koncentraci a špatně jsem returnoval. Do dalšího zápasu se budu muset zlepšit komentoval vítěz dvou letošních turnajů Ferrer.

Ve čtvrtfinále se španělský tenista utká s Rumunem Victorem Haneskem, který dnes vyřadil rovněž soupeře z Francie - šestého nasazeného Benoita Paireho zdolal 7-6 6-4.

- ATP 250 OEIRAS -
(Portugalsko, antuka, 467.800 eur)
středeční výsledky (01. 05. 2013)

Dvouhra - 2. kolo:
Ferrer (1-Šp.) - Roger-Vasselin (Fr.) 6-4 4-6 6-3
Fognini (4-It.) - Lorenzi (It.) 7-6(5) 5-7 6-4
Hanescu (Rum.) - Paire (6-Fr.) 7-6(2) 6-4
Carreno-Busta (Šp.) - Goffin (Belg.) 1-6 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
Bob
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/300807-galaxy-s4-me-dela-stastnym-vychvaloval-tenista-ferrer-novinku-z-iphonu.html
Reagovat
J.M.
Já bych ho nepovažoval za vola kvůli tomu, že si neuvědomil, že se na Twitteru zobrazuje, z čeho je to odesílané. To se může stát leckomu. Ostatně kdo ví, jestli to vůbec posílal David, běžně tyhle vzkazy za ně píše někdo jiný. Co mi ale vadí je lhaní za peníze. Což není nutně nic proti reklamě - pokud je reklama dělaná poctivě, tedy přinejmenším tak, že je jasně ukázáno, že to je reklama (což je případ drtivé většiny reklamních akcí tenistů), tak nešť. Ale pokud někdo na místě, kde denně posílá své osobní vzkazy sám za sebe lidem do světa, mezi nimi pošle lidem sdělení, které vydává za vlastní a pravdivé, přitom je to jen lhaní pro peníze a pro oklamání čtenářů, potom bych to považoval za hranici, kterou by slušný člověk neměl překročit. Bez ohledu na to, kolik mu za to nabídnou. Lidská čest se nedá vyčíslit žádnou částkou, a důvěryhodnost se jen těžko vrací zpět (pokud lže v tomto případě, jak mám věřit, že nelže v ostatních věcech?) Myslím, že jsou tenisté většího formátu, kteří by na tento nízký způsob výdělku nepřistoupili.
Reagovat
Fandina
Klidně může používat obojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Adam s Jirkou porazili druhé nasazené! gratuluji kluci!
Reagovat
Roger_Federer
Galaxy S4 mě dělá šťastným,
vychvaloval tenista Ferrer novinku z
iPhonu

To je ostuda.. Novinky.cz ani nevi, že S4 je Samsung
Reagovat
Roger_Federer
m.novinky.cz/articleDetails?aId=300807&sId=&mId=
Reagovat
J.M.
Novinky.cz to ví. Spíš mi ostudnější přijdou ty amatérské czenglické překlady typu "XY mě dělá šťastným" v profesionálních médiích.
Reagovat
smazaný uživatel
už to není ten ferrer který býval.....
Reagovat
Fandina
Dobře Davide. Něco nevyšlo, tak hned náhradní turnaje. A zatím postup.

Zaujalo mě ale, že na úvodní stránce jsou dva články tento a o Rosolovi a na obou jsou fotky se stejným oblečením.
Reagovat
J.M.
Nosí stejnou značku a zrovna chytli stejný aktuální model, to tak bývá. Někdy nastoupí i dva hráči proti sobě ve stejném oblečení. To se pak divák v zápase těžko orientuje.
Reagovat
Fandina
Já vím, že je oblečení nasmlouvané a jednotlivé firmy mají čtyři pěk kolekcí ročně, na Wimbledon bílou, ty se musí odnosit a těžko vymýšlet pro každého hráče originál. A pak se stane, že dva spolu hrají na kurtu ve stejném, když zastupují stejnou značku a v ní kolekci. To je jasné. Jen když jsem otevřela hlavní stránku TP, tak mě to zaujalo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist