Finále Davis Cupu: Acasuso nahradí Caňase

5. 11. 2008, 09:34
Aktuality 0
Jednu změnu oproti vítěznému semifinálovému duelu s Ruskem udělala Argentina v nominaci na finále tenisového Davis Cupu, v němž se koncem měsíce střetne se Španělskem. Guillerma Caňase, jenž se potýká se slabou formou, nahradil José Acasuso.
Jose Acasuso

Střídání Caňase za Acasusa nebude mít vliv na dvouhru, v níž by se podle úterní oficiální zprávy Argentinského tenisového svazu měli podle očekávání objevit David Nalbandian a Juan Martín del Potro. Čtveřici doplňuje Agustin Calleri.

Argentinci budou v duelu hraném v hale v Mar del Plata hájit domácí neporazitelnost, která trvá už deset let. Ve finále prestižní týmové soutěže, které je tento rok na programu 21.-23. listopadu, ale byla už třikrát a zvítězila jen jednou - v roce 1981 prohrála se Spojenými státy a před dvěma lety s Ruskem.

Jasno o sestavě ovšem zatím nemají jejich soupeři, kteří nemohou napevno počítat s Rafaelem Nadalem. Světová jednička má zánět šlachy v pravém koleně a její start je nejistý. Nadal se už kvůli zranění odhlásil z Turnaje mistrů, který začíná v Šanghaji v neděli.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist