Finále v Bronxu je bez Češek

28. 8. 2010, 09:23
Aktuality 1
Žádná z českých tenistech se nedostala do finále turnaje kategorie ITF v Bronxu. V generálce na US Open, které začne v New Yorku v pondělí, postoupila nejdále Klára Zakopalová, jež skončila v semifinále.
Klára Zakopalová

Druhá nasazená Klára Zakopalová vyřadila ve čtvrtfinále krajanku Lucii Hradeckou 6-2 a 6-3. V utkání o finále ale v Crotona Parku nestačila na Sofii Arvidssonovou, které podlehla 6-7 3-6. Švédka předtím ve čtvrtfinále vyřadila Barboru Záhlavovou-Strýcovou.

Soupeřkou Arvidssonové ve finále bude někdejší pátá hráčka světa a letošní vítězka z Portorože Anna Čakvetadzeová z Ruska.

 

Výsledky - turnaj kategorie ITF v Bronxu (dotace 100.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Zakopalová (2-ČR) - Hradecká (ČR) 6:2, 6:3, Arvidssonová (7-Švéd.) - Záhlavová-Strýcová (3-ČR) 6:3, 6:3, Čakvetadzeová (Rus.) - Sevastovová (6-Lot.) 6:3, 4:6, 6:4, Makarovová (8-Rus.) - Kerberová (4-Něm.) 6:2, 6:4.

Semifinále:
Arvidssonová - Zakopalová 7:6 (7:3), 6:3, Čakvetadzeová - Makarovová 6:3, 6:3.
pva, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
skott
Pro Chaky vyborne rozhodnuti hrat v Bronxu a pokracovat v nabirani sebevedomi.I samotne bodove ohodnoceni je lepsi nez se pokuset obhajovat ctvrtfinale z New Havenu.Moc se mi libi jakou cestou se i v tomto Anna zacala posledni dobou ubirat.Nejenze se zlepsuje herne, ale vhodne voli i svuj program.
Los US Open k ni sice nebyl dvakrat prijemny, na druhou stranu mohl dopadnout i hur.S trochou stesti jsou tri kola hratelna.
A Sofia Arvidsson snad nebude dneska prekzka, DAVAJ ANNA;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist