Del Potro unikl Federerovi z mečbolů, připravil mu první prohru v sezoně a poprvé vyhrál turnaj Masters!

18. 3. 2018, 21:15
Aktuality 375
INDIAN WELLS - Roger Federer neproměnil tři mečboly a poprvé v sezoně a sérii 17 výher našel přemožitele. Ve skvělém a dramatickém finále turnaje v Indian Wells ho po více než dvou a půlhodinovém boji přetlačil Argentinec Juan Martín Del Potro, který se tak raduje ze svého premiérového titulu z podniku Masters 1000 a po US Open 2009 druhého nejcennějšího.
Juan Martín Del Potro

Bylo to finále, které si většina fanoušků přála už před turnajem. A Juan Martín Del Potro a Roger Federer jejich očekávání naplnili i s 'nášupem'.

První set již 25. vzájemného střetnutí rozhodl brejk z pátého gamu, který zaznamenal Del Potro a získal tak psychickou výhodu na svou stranu.

V úvodu druhé sady Argentinec nevyužil dva brejkboly a Federer se za stavu 5-4 propracoval ke dvěma setbolům. Ale Švýcar je neproměnil, další čtyři zahodil v tie-breaku a následně poprvé v sezoně čelil mečbolu. Nicméně kritický moment ustál a po sedmém setbolu poslal finále do třetího dějství.

Statistiky zápasu
Federer - Del Potro
10 esa 8
5 dvojchyby 1
61 %
1. podání 'in' 63 %
74 %
úsp. 1. podání 75 %
53 %
úsp. 2. podání 67 %
51 winnery 42
45 nevyn. chyby 24
20/29 hra na síti 13/27
1/4 brejkboly 2/5
čas: 2:42

Diváci se v něm mohli těšit ze skvělého tenisu i dramatické koncovky. Federer měl po brejku na 5-4 celkem tři mečboly, jenže využít nedokázal ani jeden z nich; nejprve Del Potro vytáhl forhendový winner, vzápětí nervózně hrající Federer udělal chybu a při třetí šanci zápas ukončit si špatně připravil náběh k síti. 

I když se zdálo, že už Del Potrovi dochází síly, po rebrejku ožil a psychickou vzpruhu využil k povedené koncovce. V rozhodujícím tie-breaku si vypracoval luxusní vedení 6-1 a při celkově třetím mečbolu mu Federer pomohl zápas ukončit celkově 45. nevynucenou chybou.

"Myslím, že jsme odehráli velmi dobrý zápas. Byl hodně náročný, ale divákům se musel líbit. Vyhrát jsme mohli oba a rozhodly maličkosti. Jsem šťastný, že jsem do poslední chvíle nepřestal bojovat a nakonec jsem dokázal najít cestu k vítězství," komentoval Del Potro, který se v žebříčku posune na 6. místo, tedy jen dvě pozice za své maximum.



Devětadvacetiletý Del Potro, jehož kariéru přibrzdila vážná zranění obou zápěstí, tak ve svém 32. finále získal 22. titul a premiérový z turnaje Masters 1000. Na něm ve finále uspěl až na čtvrtý pokus. Svou nejcennější trofej získal už v roce 2009, kdy triumfoval na US Open. 

"Je těžké popsat slovy své pocity. Je to jako sen. Pracoval jsem opravdu tvrdě, abych se téhle chvíle dočkal. Nemohu uvěřit tomu, že jsem po těch operacích vyhrál turnaj Masters. Je to prostě úžasné," řekl první argentinský šampion z Indian Wells.

Dvoumetrový Argentinec v Kalifornii zvítězil tři týdny po triumfu v Acapulku a svou neporazitelnost tak prodloužil už na 11 zápasů. Překonal tím svou vítěznou sérii z podzimu roku 2012, delší šňůru bez porážky zaznamenal pouze v létě 2008, kdy nenašel přemožitele dokonce ve 23 zápasech v řadě.

Přitom po Australian Open Del Potro neměl ideální psychické rozpoložení a dokonce docházel ke sportovnímu psychologovi. Rozešla se s ním totiž přítelkyně a navíc mu před měsícem uhynul ve věku téměř deseti let milovaný Novofundlandský pes Cesar. A právě jemu dnes vítězství věnoval do zvířecího nebe.


Federer svůj nejlepší vstup do sezony nevylepšil
Šestatřicetiletý Federer dnes vinou nevyužití tří mečbolů utrpěl první letošní porážku. Stalo se tak po sérii 17 výher, což byl jeho nejlepší vstup do sezony v kariéře. 

Finále v Indian Wells hrál Federer poosmé, ale na triumfy z let 2004, 2005, 2006, 2012 a 2017 nenavázal a nezískal tak jako první v historii 6. titul. O rekord se dále dělí se Srbem Novakem Djokovičem.

Dnes také marně útočil na svůj celkově 98. titul, přičemž nejlepší Američan Jimmy Connors vyhrál 109 turnajů. Na podnicích Masters 1000 zůstává na 27 triumfech a za nejúspěšnějšími Djokovičem a Rafaelem Nadalem dál zaostává o tři tituly.

Sice už postupem do semifinále si Federer zajistil setrvání na postu světové jedničky minimálně pro další dva týdny (celkem rekordních 308 týdnů), ovšem pokud na následujícím Masters v Miami nepostoupí alespoň do čtvrtfinále, dostane se před něj zpátky minimálně na pár týdnů Španěl Nadal.

• ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 7.972.535 dolarů
nedělní výsledky (18. 03. 2018)
• Dvouhra - finále •
Del Potro (8-Arg.) - Federer (1-Švýc.) 6-4 6-7(8) 7-6(1)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

375
Přidat komentář
Pe3k
Dobrý los pro Rogera ;)
Reagovat
Fandin
Že by repete (s obráceným výsledkem)?
Reagovat
smazaný uživatel
v prvom kole maju vsetci nasadeny volno
Reagovat
Kozoroh
Byla to včera divočina, jen co je pravda. DelPo včera udělal radost nejen sobě, ale i Serbinátorovi, kterému díky triumfu JMDP zůstal rekord v počtu získaných IW titulů.

Mimochodem 5 z posledních 6 turnajů vyhráli tenisté mimo BIG 4:
2017 Řím, 2017 Montreal - Zverev; 2017 Cincinnati - Dimitrov, 2017 Paříž - Sock, 2018 Indian Wells - del Potro. Jedinou vyjímkou v této sérii je 2017 Šanghaj - Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, samý druhý sled a exotickí víťazi. Vrátane Sanghaja.
Reagovat
janek_da
Ty mi připomínáš Židy, kterří čekají na Mesiáše. Ty čekáš na první sled.
Reagovat
smazaný uživatel
V sobotu odlietam do Tel Avivu, opýtam sa ich, na čo teda čakajú. Že Janek je zvedavý.
Reagovat
janek_da
Mě zajímá kedy přijde ten "první sled"
Reagovat
smazaný uživatel
No odsleduj si návrat Rafy, Andyho, Stana a Noleho. To nie je také zložité.
Reagovat
blixa
A není ten tvůj "první sled" spíš sbor chromajzlů ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
(Nadal 31,7r, Djoko 30,8r, Wawrinka 32,9r, Murray 30,8r). To uz neni prvni sled...byl. A vlastne Stan tam nidky nepatril, jen tam nakouk.
Reagovat
smazaný uživatel
Vykonnost sa ohranicuje vekom??..

Aha :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne?
Reagovat
smazaný uživatel
A ja som myslel, ze rebrickom klesaju, kvoli tomu ze su zraneni a nehraju, nie preto ze hraju zle :)
Reagovat
smazaný uživatel
On měl určitě na mysli první sled marodky! :)
Reagovat
mahycek
Musím si najít nějaké záznamy na youtube.com, ale až zítra.
Včera jsem měl už v poledne 39.4 teplotu, takže zábaly postel, hrůza, celou noc jsem nespal a prokašlal a to nekouřím. Jdu si ještě lehnout, mám kolem sebe bylinkové čaje, a Ibalgin také samozřejmě. Večer, nebo zítra.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre
Reagovat
peRFect
Taková prohra bolí víc, než 1:6, 2:6...byl to vyrovnaný zápas a vyhrát mohl kdokoliv a to dycky do jisté míry nas*re. Takových zápasů měl Roger ale řadu a často se ten kousek štěstí přelil k němu, někdy, jako včera, k soupeři. Juan si to vítězství každopádně zasloužil nejen za veškerý jeho přínos tenisu a veškeré útrapy, kterými si prošel. Uvidíme, jak na tom bude ve zbytku sezóny - pokud se neutaví a tím nepřivodí zranění, určitě bude vysoko. Skoro bych tipnul, že vynechá Miami, anebo značnou, možná celou část antuky na čemž může jen vydělat. Samozřejmě z pohledu FF by bylo lepší mít unaveného Juana, ale to jsou hypotézy. Byl to zvláštní, ale dobrej zápas. Dlouho jsem neviděl "také prdy" z forhandu a věřím, že se Roger uklidní, oholí, odpočine si a předvede nám další skvělý tenis. 17ti zápasová šňůra je epic.
Reagovat
janek_da
Jsem usnul. Kdo vyhrál to finále? Objevil se Franc, tak tipuju Rafu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa 6:1 6:2, odvrátil Rogerovo osmnáct mečbolů ale.
Reagovat
a.magerova
Dvacet, zapomněls na ty dva co měl Rafa v 1. gamu zápasu... víš přece, jak nesnáším neúplnou pravdu... ;-)
Reagovat
janek_da
jj, jedině Rogerovi se připočítavají i mečboly soupeře jako jeho.
Reagovat
a.magerova
Njn... :-P
Reagovat
janek_da
Co to je za kravinu? Každý blbec přece ví, že mečboly se Rogerovi neodvrací, ale on neproměnuje.
Ale jinak dík za stručný, výstižný report.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to vim docela urcite...
Byl to Tommy Haas a Roger_Federer.
Tommy vyhral nejaky 3 miliony, ktere obdrzel od Potra.
a Roger_Federer neznamou sumu, kterou obdrzi za Potra.
Reagovat
janek_da
Tak tuhle hádanku mi asi rozluští jenom můj daňový úředník. To by mohlo jít i do maturitních otázek.
Reagovat
weak
byl to nádherný - až epický - zápas plný neskutečných momentů a zvratů, o tom žádná... Ale mě osobně velmi "překvapilo" Federerovo chování vůči umpirovi Fergusu Murphymu a především to, že si to Murphy nechal líbit. Roger několikrát na Murphyho štěkl slovo "bullshit" a to, kdyby si dovolil jakýkoliv jiný hráč, dostane okamžitě warning. Jen doplňuji, že nejsem fanatickým fanouškem žádného hráče (ve smyslu "miluju nadala, nesnáším rogera" apod) - žeru všechny top hráče stejně a jsou to pro mě nadlidi, které maximálně obdivuju... ale Roger se včera choval na své poměry jako prase a měl za to být trestán... /jakoby jeho nezvyklý plnovous naznačoval, že není psychicky v pohodě a dával to hodně najevo a nehodilo se to.../
Reagovat
smazaný uživatel
Mě přišel celý týden zvláštní. A včera to podtrhl už úplně. Nechal se pohltit emocemi. Kdyby byl více v klidu, tak možná promění jeden ze tří matchballů při svém vlastním servisu.

Ono co si tady budeme povídat. Hráč jako Federer je z výsledku zápasu zklamaný možná tak 10 minut. Podle mě je mu jedno, že prohrál. Příjde domu, políbí děti a ženu a řekne, že dneska neměl v práci dobrej den a tím to skončilo. Jestli má např. 27 Masters, nebo 28 je úplně jedno a to nemluvím o tom miliónu dolarů, který je pro něj asi jako dvě stovky v mé peněžence. Jedničku si pohlídal a v Miami mu stačí vyhrát 3 zápasy a má klid minimálně do Wimbledonu. Pochybuji, že Rafa obhájí všechny body.

I přes to, že jsem FF, tak když jsem viděl ten jeho nepříjemný obličej a hádky s rozhodčím, tak jsem si v duchu říkal "Teď to přeju Potrovi kámo, protože se chováš jako kretén" .
Reagovat
Kojinho
+1
Reagovat
Marduch
Neřikám, že to tak není, ale zajímalo by mě, kdyby Fedr vyhrál, jestlis bys tady teď psal: "Ono co si tady budeme povídat. Hráč jako Federer je z výsledku zápasu nadšený možná tak 10 minut. Podle mě je mu jedno, že vyhrál. Příjde domu, políbí děti a ženu a řekne, že dneska měl v práci dobrej den a tím to skončilo. Jestli má např. 27 Masters, nebo 28 je úplně jedno.."
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, ze ten názor by zůstal stejný. Neberu GS turnaje, tam je to jiné, ale myslím, ze Masters ho netlaci. On je Number 1 do Miami tam udělá QF a má klid. O to mu jde podle mě nejvíce teď. Ale je to můj názor a nemusí být správný. Ber jak dlouho Roger, nebo Rafa hrají tenis. Těch turnajů hráli stovky.
Reagovat
annah
Kamilos to napsal asi s nadsázkou - že je Rogimu jedno, že prohrál. Myšleno je, že z toho není na prášky a za chvíli to vydýchá. Stejně tak výhru. Ta samozřejmě hřeje dlouhodobě a zvyšuje sebevědomí, i tak se ale určitě neslaví déle než jeden večer. Pak šup zpátky do tréninku a začíná se nanovo. A pokud jde o prohry - hráči jsou zvyklí se z nich otřepat rychle, za ty roky je přece zažili mnohokrát a vědí, jak to chodí.
Reagovat
smazaný uživatel
No já si hlavně myslím, že ten game na servisu za stavu 5:4 ve třetím setu Féďa těžce podcenil. Myslel si, že to už Juan odchodí, ale ono ne.
Reagovat
Hook2424
jj,podcenil to! Mě celý turnaj přišel takový, že se šetří a trošku na to kašle, ...a jsou jen okamžiky, kdy do toho jde naplno, většinou až mu teče do bot....
Reagovat
janek_da
bingo. kdyby chtěl turnaj vyhrát, tak se přece holí
Reagovat
smazaný uživatel
No i DelPo to zahrál bravůrně. Za stavu 40:15 vypadal úplně na ručník, že už se smířený s prohrou a pak se krásně zmátořil a ten game si vybojoval. Já už měl chuť to vypnout když jsem ho viděl. Ale je to starý lišák.
Reagovat
annah
Já se přiznám, že jsem žádné nadávky směrem k rozhodčímu nezaznamenala, takže vůbec nevím, co se to tu pořád řeší. (Ale ono taky na malé obrazovce noťasu, se slabým zvukem a bez komentáře by asi nebylo divu, že mi něco unikne).
Nějak nechápu, proč by měl umpirovému nadávat. Ten přece za jeho minely nemohl. Několikrát nadával sám sobě, kroutil hlavou a rozhazoval rukama. Nervozní byl určitě, nepochybně proto, že prohru cítil ve vzduchu.
Zaregistrovala jsem jen jednu situaci, kdy Roger reklamoval u umpirového Juanův úder - že dopadl do autu. Šel to místo ukázat, ale jestřáb pak ukázal neco jiného. Ale na tom mi nepřipadalo nic k odsouzení.
A "chovat se na kurtu jako prase" - to si fakt představuju úplně jinak.
Reagovat
Frantz
Neeee, to víš že to není pravda, pipinko, Rogíreček měl po celou dobu nad hlavou svatozář!
Reagovat
spaniel
V jeden moment mu vyčítal, že mu nehlásí výměnu míčků jak se dohodli. Murphy řekl, že mu řekl, ale asi potichu, takže ho neslyšel.
Reagovat
smazaný uživatel
Největší nervy měl Roger v momentě, kdy při setballu zahrál "eso" a šel si sednout. Po desíti vteřinách Juan řval challenge a rozhodčí mu to uznal, míček byl v autu a Roger musel na druhý servis. Pak udělal DF.

To by mě nas*alo upřímně taky. Pokud chci challenge, tak se rozhoduji do pěti vteřin. Takže oprávněné nervy.
Reagovat
janek_da
No tak, lidi tam řvali nadšením nad esem. Empajr nemohl reagovat na něco co neslyšel.
Reagovat
Roger_Federer
Gratulace Del Potrovi k titulu, pekne me zarobil.,:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Naprosto úžasný zápas, ve kterém Roger polidštil svůj nadpozemský sportovní odkaz, ale zároveň jen pramálo ubral ze své výjimečnosti.
Emoce, dramatičnost, vzestupy, pády, nepředvídatelné comebacky, nezdolnost, impozantní winnery, zarputilá obrana (místy jsem vzpomněl na fantastickou defenzívu Rogera z finále AO 2017 a říkal si: Delpo, to není dobré). Jedinou významnější kaňkou byly ty debaty s umpirem, nicméně alespoň to mělo říz. Co mě fakt potěšilo, tak bylo s jakou bravurou (na své poměry) hrál Delpo na backhandu. Srovnám-li to se zápasy tak dva roky zpátky, je to něco neskutečného a výsledek bezmezné houževnatosti, víry, dřiny a nadšení pro sport (tenis). Jistě si vzpomněl, jak trpěl na oněch nemocničních postelích, svíjel se v agonii, koketoval s myšlenkou na ukončení kariéry. Nechť je ti nyní přáno, Juane, jsi velký člověk, hráč a já jsem moc rád, že jsi nám všem umožnil svědčit takovému strhujícímu zápasu a že jsi snad definitivně zpět na výsluní. Tenis tě potřebuje. Tvou dobrosrdečnost, charisma a forhendy posvěcené mimozemskou instancí. A pak že to nejde bez Fedala. :))
Reagovat
smazaný uživatel
++1. Pjekne napisane :)
Reagovat
a.magerova
V TOM má prsty i Jorge Mario Bergolio.... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Asi taky zajdu za Františkem a nechám si něco posvětit :))
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Herbert_Hoover
K tomu to mám podstatně blíž, řekl bych až sousedsky. :)
Reagovat
Kozoroh
Týden 11. - 17. března 2013 byl jeden z nejpozoruhodnějších v DelPově životě. V Indian Wells postoupil do finále přes Djoka a Murrayho a jeho krajan byl v Římě zvolen papežem. Ještě toho roku pak proběhlo vzájemné setkání:
https://maristmessenger.co.nz/wp-content/uploads/2015/06/Pope-Tennis.jpg
Reagovat
annah
Moc krásné shrnutí. Kdyby se tak někteří nenávistníci chtěli inspirovat...A přepli do normálu...
Reagovat
a.magerova
Pro zlepšení zdejší komunikace musíme zde:
- dodat daňové přiznání (od roku 2008, tedy doby, kdy na tenisový trůn usedl Rafa)
- výpis z rejstříku trestů (hlavně my FFF, abychom dokázali, že jsme kvalitnější než Roger)
- oddací list, pokud ho v dnešní moderní době nemáme, tak rodinnou fotografii se svědeckou výpovědí alespoň třech sousedů, kteří by potvrdili šťastný "svazek"
- rodné listy dětí + fotografie tatínka u porodů
- výpis z katastru nemovitostí
- zdravotnickou dokumentaci

No uznejte, že TO tu roky chybělo.... :-)))
Reagovat
annah
Co ještě přihodit maturitní vysvědčení a diplomy z VŠ? :-)
Reagovat
a.magerova
Přesně tak... a ještě:
- čestné prohlášení matky, že v době těhotenství neholdovala alkoholu, cigaretám či jiným návykovým látkám
- posudek učitelky mateřské školky, že jsme v raném věku nevykazovali známky asociála
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak to mám poměrně jednoduché. Mě se týká snad jen výpis z rejstříku trestů, daňové přiznání a zdravotnická dokumentace. :) Ale klidně můžu dodat svatební fota, kopii oddacího listu svých sousedů, aby bylo patrné, že žiju v harmonickém inspirativním prostředí. :)
Reagovat
a.magerova
Jakože svobodný, bezdětný... takže Tě roky neměl kdo obírat o peníze, čili mi u Tebe bude stačit výpis z účtu... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Všechny prachy mám zašité v matraci, tak se nelekni toho zdánlivě vysmejčeného konta. )
Reagovat
a.magerova
OK... a kdyžemůžuulehnout... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Roger sice včera prohrál z mečbolů, ale štěstěna na tebe přeci jen myslí..zrovna mám čerstvě povlečeno. :))
Reagovat
a.magerova
Můj Osud mě má rád a já mu za to neustále děkuji.... a není nad vůni vypraného prádla... ;-)
Reagovat
blixa
Nooooo, svobodný, bezdětný, to teprve přijde DRAHO !!! :D ;-)
Reagovat
a.magerova
Že Ty musíš VŽDY vidět sklenici poloprázdnou... :-P
Reagovat
blixa
Uffffffffff !!! Já věděl, proč se tomu ATP vyhýbám ... :D
Reagovat
a.magerova
Chybí Ti fotky od porodů?
Neklesej na mysli a NĚCO pro TO udělej a za 9 měsíců... ;-)
Reagovat
blixa
Zapomeň !!! Možná tak další vnoučata, ale holky už nějak nechtěj :D
Reagovat
ipko
Juan gratulka, škoda pre Rogera predsa len tá séria mohla byť o pár zápasov dlhšia, 3 MB nevyužiť to je jednoducho veľa..
Reagovat
peggy
Velke blahoprani Del Potrovi,dokazal Federerovi,ze je porazitelny.Byl to velmi dobry zapas a od zacatku jsem verila Del Potrovi.Hral o to zvitezit a ne za kazdou cenu jako Federer,nu a kdyz je svetova jednicka tak at se predvede na antuce.Nadal se take neleka tvrdych povrchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer musí respektovat svůj věk a zdraví. Nevím, zda je dobrým krokem hrát na antuce a odrovnat si tak zbytek sezóny. Nemyslím si, že by se na cihle letos objevil. Možná zkusí French Open, ale na Masters jej asi neuvidíme.
Reagovat
peRFect
Je to trochu paradox, že je světovou jedničkou i bez antuky, což je bratru cca 4000 bodů ve vzduchu, že?
Reagovat
peek
ten kluk si to zaslouží!
Reagovat
steve79
Doufam, ze v Miami bude take rychlejsi kurt. Lonske Indian wels bylo rychlejsi.
Reagovat
steve79
Je to skoda, ale nemuzeme od Rogere cekat, ze vyhraje kazdy turnaj. Vcera nemel svuj den, ale dokazal drzet s del potrem krok. Vcerejsi zapas me presvedcil, ze Roger by mel antuku vynechat.
Reagovat
Frantz
Jako že by se z antuky tradičně připosral, páč na ni nemá koule, kulantně řečeno -> antuka už ho nepotřebuje? :-) Světová jednička jak má být :-DD
Reagovat
steve79
Na co by hral na antuce? Sam moc dobre vi, ze antuku fyzicky neda, tak proc plytvat silami?
Reagovat
steve79
U tebe je videt, jak jsi hloupy. Porad jen urazet a kecat u piva.
Reagovat
Krisboy
Kdyby byl jenom hloupý, to by ještě šlo, takových je mraky.
Reagovat
Pe3k
Gratz JMDP k prvnímu masters! Tušil jsem že vyhraje (škoda).
Tady se vyrojilo hateru, bránice to už nezvládá jak se jim směju.
Trolhand se tady zesměšňuje už roky, ale z díry vylezl i Strejda Frantz, Nola, j-gat a další co nezvládají Federerovu dominanci nad atp.
Roger je bez formy, ale snad udělá slušný výsledek i v Miami.
Reagovat
Nola
sledujem tenis, nepotrebujem vyliezat, zato ty si nepridal jediny komentar, ked borci predvadzali svoje umenie
hejtom bude asi moja poznamka k neadekvatnemu komentovaniu pana za mikrofonom na Digi, je to hola skutocnost, nepisala som to vcera po prvy krat, skoda Novasportu, tam, clovek iba tusil, komu asi pani fandia, ale nikdy sa neznizili k takej neprofesionalite a neobjektivite ako menovany pan

nenavazala som sa do Fedexa ani v pripade jeho vybuchov na kurte, ako fanda Novaka to plne chapem a nezazlievam mu to, rozdielovy faktor je, ako sa k tomu stavia ten ktory fans tabor a bulvarne media
Reagovat
smazaný uživatel
Nolka, pred tím individuom sa naozaj nemusíš obhajovať, veď to je úplny soc.
Reagovat
annah
Ve chvíli, kdy Roger neproměnil ani třetí mečbol, jsem věděla, že je definitivně zle. Už v utkání s Čoričem prošel s odřenýma ušima a včera sice hrál o poznání lépe, ale těch nevynucených chyb! Na Juana to prostě nestačilo. Ta finálová prohra ovšem měří asi dva centimetry - o tolik Rogiho eso překročilo při jednom z mečbolů lajnu. Kdyby se trefil, mohli jsme opět slavit.

A je docela možné, že stoupání na vrchol hory už máme za sebou, nahoře jsme si krásně užili výhled, a teď už cesta půjde zase s kopce. I kdyby: ten, koho budeme provázet na sestupu, navždycky zůstane GOAT. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak překvapuje mě, že máte ještě energii tady pořád zvracet. Já osobně jsem rád, že i přes mou lásku k RF dnes prohrál. Když jsem se na zápas díval, tak mne velmi bavil a chvílemi jsem cítil, že je mi fakt jedno, kdo vyhraje. Roger potřeboval možná trošku sklepnout na zem. Od SF prostě nehrál dobře, místy s Juanem jsem si všímal laxnosti z jeho strany, hodně chyb a zbytečné emoce. Ten game na servisu je schopný odpodávat za minutu ve finále Wimbledonu, a tady si to projel sám ze stavu 40:15. Juan si za ty roky titul jistě zaslouží a Roger potřeboval trošku z té své krasojízdy probrat. JMDP odehrál výborný turnaj a i s trošku štěstí (3x MB) získal svůj druhý nejcenější titul. Gratulace. Za mě bude RF v Miami opět TOP favorit a troufnu si tvrdit, že tam si titul odnese.
Reagovat
enka
Za stavu 5:4 ve třetím setu pro toho namyšlenýho švýcarskýho pána nedotknutelného,jsem to vypla -nechtěla jsem vidět jeho vítězná gesta.Ohh,kdybych vydržela mohla jsem vidět radost Juanovu.Co nadělám,nemám ráda Švýcary,jejich bohatství tkví v kradení peněz a poskytování finanční ochrany všelijakem šmejdům,co jsou ve světě.A Roger ?? Hraje tenis s Gaetsem,který chce redukovat počet lidí ( prohlásil to na jakési konferenci-viděla jsem to!)a pořádá charitativní akce pro Afriku,která se rozhodla zničit Evropu ??? Je mi z něj zle.
Reagovat
Roger_Federer
Tak ze, o tenis nejde :)
Reagovat
spaniel
Skoda ze nezredukoval tebe. Jemco si prisla, prumerne IQ kleslo na polovinu.
Reagovat
Frantz
No super, první pořádný soupeř a arogantní tlama dostane na pekáč :-D holt parazitování na marodce špičky ATP nemůže trvat věčně. Navíc k tomu jako bonus, ukáže zase svoji pravou tvář ;-) Ale to už nikoho, kromě fanatických RF bukvic snad ani nemůže překvapit..

-------------------------

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/5046--video-kdyz-se-gentleman-zlobi-okamziky-vzteku-rogera-federera
Reagovat
Roger_Federer
Podle me arogantni tlama byl ten doktor cos mu po porudu spadl na hlavu, on vedel ze stebe bude dement a stejne te nechal behat po svete :)
Reagovat
enka
souhlas
Reagovat
enka
Samozřejmě pro Franz
Reagovat
enka
oprava : Frantz
Reagovat
Franky
ty si chudak....ked bolo 17:0 si bol zalezeny jak potkan...zrazu si vyliezol a prskas jak cigos co nedostal socialne davky
Reagovat
Frantz
Ano, ano - Struff, Bedene, 2x Chung, Sugita, Fucsovics a další podobní soupeři toho nejvyššího kalibru! :-D
Reagovat
Franky
Berdych Cilic Dimitrov alebo Zverev na hopmane? Nadal mal koho? prvy lepsi super na AO a uz si dotrhal nohy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty to nechapes, vid? Jaka tenisova spicka? To neni absence...to je zanik. Ta tvoje spicka uz skoncila, sorry. (Nadal 31,7r - ikyby ho zase Fuentes nasypal jak cukrenku, Djoko - 30,8r, Wawrinka 32,9r, Murray - 30,8r). Mel sem je rad, ale cas nezastavis.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=N002Dg3q9J4

:)

neco na dobrou noc, nejen pro viteze prvniho Masters, no a ja uz valim za tou magerkou:)
Reagovat
a.magerova
Nedělej nedělej... stejně už všichni jistě tuší, že to píšeš už z mého noťasu... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale nikdo netusi, ze te nalevam Argentinskym vinem,:)
Reagovat
a.magerova
No... bo něčím ten švýcarský sýr zapít musím... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jasne, svycarsky muzu:)
jde nakonec o oslavu pekneho finale...a za hodku uz bude jedno, kdo vyhral:)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
:)
za mne taky.
Reagovat
dappe
Del Potro byl o něco lepší, ale je to po takovém vývoji škoda. Federer už v semifinále nehrál moc dobře, přesto neskutečně bojoval a skoro to vyšlo i dnes. Zápas jinak atmosférou úplně top, maximálně vyhecované. Federer byl přesto na svoje poměry až příliš vzteklý a nekoncentrovaný, celkem zvláštní.

Jinak snad něco uhraje i v Miami, poté doufám bude následovat delší pauza. Je podle mě blbost hrát na antuce, ukazují to i tyto pomalejší povrchy. Věřím, že se tak rozhodne a nastoupí až na trávě.
Reagovat
annah
Zvykli jsme si na jeho poker face téměř za všech okolností, ale je to jen člověk. Ukázal, že je zranitelný. Říká se mu Pan dokonalý, ale je to samozřejmě nadsázka. Dokonalý není nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavne je rovnaky nervak ako Rafa a Novak,v tom je mi najviac sympaticky Andy Murray,ten fakuje a je nasrany aj ked jasne vedie a zapas vyhra,v podstate je z nich najvacsi kludas,pretoze z neho nejde taky strach ako z tych troch:)
Reagovat
annah
Co řekl DelPo na ceremoniálu:
"Roger je můj přítel, vždycky rád hraju proti nejdůležitějšímu tenistovi historie, vždy je radost mít šanci proti němu hrát."
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Juan, jeho asi nejvetsi "slabinou" je, ze ty soupere ma tak nejak az moc rad...
...ale dneska se vzchopil, a ten Masters ma:)))
Reagovat
annah
Kdo si sedne čelem po směru jízdy, vyhrává :-)
https://twitter.com/twitter/statuses/975462181205659649
Reagovat
a.magerova
Takže pozdní příchod nás stál titul.... :-/
Reagovat
annah
Tak nějak. Prostě rozhoduje kdejaká drobnost... kromě vlastního tenisu...:-)
Reagovat
a.magerova
Opravdu alchymie... nic se nesmí podcenit... tak příště... ;-)
Reagovat
blixa
Kdo pozdě chodí ... :D
Reagovat
Fandin
mezi dvěma zdaleka nejlepšími hráči současnosti. Vyhrál ten o chloupek lepší.
Reagovat
blixa
Tak tak. GOAT a "intergalaktický forehand" jsou jediní, kvůli kterým jsem ochoten koukat na ATP ;-)
Reagovat
a.magerova
Hele Ty přijdeš na řadu hned po Vlkovi... nějak mě prostě odškodnit MUSÍŠ !!!

:-P
Reagovat
blixa
No jo, dyk už hledám "Kourose" ... :D
Reagovat
a.magerova
Hele, ale moc TO nepřežeň, TAM stačí jen mýdlem... praxe... ;-)
Reagovat
blixa
Jasný. TAM to nikdy nepřeháním .. dyk víš ;-)
Reagovat
a.magerova
A já slibuji, že nepoužiju Listerine.... ;-)
Reagovat
blixa
No ...!!! Ani já ne ... ;-) :D
Reagovat
panzer.dragon
Jj
Reagovat
Davor1
Neskutočne odfláknutý záver od Federera, ale Delpovi to veľmi prajem. Po tom, ako pustil do nohavíc v koncovke toho prvého Tb som mu už v treťom sete vôbec neveril, Roger mu ale kamarátsky helfol. Zvláštný zápas. Kráľovnou dňa a turnaja ale suverénne Naomi Osaka, nech sa Delpo nehnevá:-)
Reagovat
annah
Rogiho řeč na ceremoniálu:
https://twitter.com/twitter/statuses/975509883041865729
Reagovat
vrabejka
WOW. Neskutečný. Je hodně symbolické, že fantastickou vítěznou šňůru Federera ukončil právě DelPo. Udělal obrovsky pokrok od svého velkého návratu. Velký titul z Masters ted získal, na řadě je vyhrát GS.
Del Potro píše další kapitolu svého neskutečného příběhu.....
Reagovat
smazaný uživatel
GS uz vyhral:) pred 9 lety:)
A tipni si koho porazil ve finale...
Ale jo, jeden by jeste pridat mohl.
Reagovat
vrabejka
Od navratu zadny GS nevyhral vyhrane USO 2009 proti Federerovi je nezapomenutelne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nielenže Federer prehral, ale dokonca ukázal svoju pravú tvár, Spaniel, ktorému by Rogi ani autogram nedal, urobil zo seba deb1la, ako sa za neho do krvi bije, k tomu nejaké nepremenené MB, proste celé to dopadlo nad očakávania :)

Záverečný TB som si predsa len pustil, aby ste nepovedali, že som taký ignorant. Dojali ma tí dvaja tajtrlíci za mikrofónom. Jeden hneď zabil že: Ťažko sa na to pozerá :D..A druhý len dokolečka ako hral Federer zle, prupovídky a sebautešovačky ako je najlepší v histórii, nič o Delpovi. Hlavu hore, ovce!

Delpovi samozrejme gratulácia. Pred pár rokmi v IW prehral finále s Rafom. Dnes naplno využil, že stál proti hrateľnému súperovi, vyhol sa Coricovi.

Myslel som si, že Federer môže te-o-re-tic-ky ponaháňať najlepších hráčov ATP1000 v histórii Nadala s Djokovicom, tak ak bude hrať ešte 100r, snáď ich vyrovná. Možno. Uvidíme čo v Miami, no a potom MC, Madrid a Rím, tam to bude mať tradične na svojej rakete.
Reagovat
Nola
ti fanatici za mikrofonom tipovali totiz Fedex v 2.setoch, ten Vanous je fanaticky fanusik , videla som z turnaja asi 4 zapasy, kde vobec nehral, ale namiesto toho, aby komentoval zapas, vynasal stale do nebies Fedexa
Reagovat
dappe
Zato vy dva fanatici nejste...
Reagovat
smazaný uživatel
Nech som hocijaký fanúšik Nadala, nikdy by som do mikrofónu takto okato neprejavoval sympatie. Je to extrémne neprofesionálne. Totálny fanatizmus.
Reagovat
annah
Roger ovšem za nějaké blbce za mikrofonem celkem dost nemůže...že...
Reagovat
Franky
ten druhy sa vyjadril na zaciatku ze je fanusikom Federera a ze mu drzi prsty...ale to ti asi uslo ako ti unika vela veci v zivote ;) napr normalny rodinny zivot namiesto platenia za sex ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vediem normálny rodinny zivot, mam zenu a dcéru. Ty más co?..Seno v hlave, hlboko do vrecka a prašivé tretry, v ktorých si dávaš kolečká na škváre za chatručkou menom Lunik 1-9.

Ako mladý som bol v bordeli, ako panicovi ti to velmi odporúčam, je to zábavné, nielen co sa sexuálnej stranky týka, ale aj tej sociálnej. To sa ťa však týkat nebude :)
Reagovat
Franky
k tvojej rodinke potom len dve veci : 1.Lutujem tvoju zenu 2. Snad nebude dcerka po tebe... A omna sa neboj ja priatelku mam a nepotrebujem ani som nepotreboval navstevovat tieto miesta ;) jo a ked uz spominas zaprasene tretry: kedykolvek chlapce kedykolvek ...ako som to tu uz spominal: na trat, na kurt, dokonca aj na pivo nemam tu problem ist s hocikym ;)
Reagovat
Labi
+1 za tu ironii, která mi je u tebe aspon trochu sympatická....po těch tvých výkalech posledních dnů je vidět že máš radost :)
Reagovat
smazaný uživatel
Áno.

Medzi nami, dnes išlo o houno. Tých tisíciek je mraky a aj tak si na ne nikto nepamatá. Nesledoval som to, lebo som to pokladal za hotovu záležitosť. Ale je to šport, lopta je guľatá a prekvapenia chutia najsladšie.
Reagovat
ivecka
del Potro je Argentinec
Reagovat
Roger_Federer
Borec co ho IW nezajima, napsal za posledni 2dny 49 komentaru a 190 radku k hraci, ktereho nemusi :).
Reagovat
smazaný uživatel
Tým nám chceš akože nenápadne naznačiť, že vieš narátať do 49?
Reagovat
Frantz
Ale jo, kdyby ho přitom zabírala kamera, tak by na toho blba spaniela asi hodil ten svůj falešný úsměv a následně za rohem pak odplivnul s průpovídkou: " fuj to je škaredý chlap.." no a mimo záběr by o něj max. rozbil raketu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas jsem viděl asi od poloviny a musím uznat jako RF fan, ze DelPo byl lepší, méně kazil a vyhrál zaslouzene. Po tom, co Roger ještě zabil matchbally to byla úplně tutovka. Roger dneska podal hlavně nervózní výkon, rozciloval se tam jako za mladá úplně zbytečně. Za mě OK, DelPo si určitě titul z Masters 1000 zasloužil za svou kariéru a všechna ta zranění. Sláva vítězům, cest poraženým. Teď tady zase můžete někteří zvracet a vytahovat 15 let staré statistiky :D
Reagovat
Hector.Salamanca
Hlavně se pořádně zhádat do krve musej, bez toho by si to asi někteří neužili :)
Reagovat
horska.kraslice
Super finále, nevšední zážitek, síly se přelévaly, emoce pracovaly, takže doufám na viděnou opět v Miami.
Reagovat
Srdjan
Troufám si říci, že Juan Martín bude co se týká finanční odměny z letošního IW v těžkém mínusu, od papalášů Atp dostane flastr tak 1,5 M za to, že vyhrál a nenechal dětinu vyhrát.
Reagovat
Hook2424
Tiebreak je vždy trošku loterie! Juan to zvládl lépe! Gratulace!
Reagovat
Denis92
Tyvole Roger..za takeho stavu ten zapas uz proste musis vyhrat! V konecnom dosledku vsak tato prehra mrzi urcite menej ako tie dve na USO.

DelPo hral fakt skvele, snad zostane zdravy a vo forme. Tenis ho potrebuje.
Reagovat
spaniel
Podani ruk celkem srdecne...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne uplne vpohode. Slo proste o hodne:)
Fedex chtel vyhrat, aby nemusel na antuku:D)
A Juan konecne chtel dobyt prvni Masters, aby to
v tech stats. nevypadalo priserne:)

A jako vubec nevadi, ze za tu vyhru vyplazne nejaky meloun, dva nebo tri, stoji to za to:D)))
Reagovat
spaniel
Stejne je haluz ze jeste nemel M1000...takovy hrac.
Reagovat
horska.kraslice
Těch zdravotních pauz bylo moc a dlouhých a opakovaně.... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
No to teda je...
...celkem dlouhe cekani teda.
Jeste, ze to zmakl pred tricitkou:D)
Ale tesne to bylo.
Reagovat
Mayo
DelPo paráda (: veľký tenista
Reagovat
panzer.dragon
zvláštní zápas, prostě Federer dneska neměl vyhrát, šancí měl mraky, delpovi gratulace
Reagovat
Labi
Delpo to ubojoval...zaslouží si to jako nikdo.......Fedex snad opět zahraje parádně v Miami :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mame prvni masters!!! jupi:D))

Paradni finale.
Podle mne nic lepsiho stejne v tuto chvili ani na kurtech ATP nemuzem videt. Pekne se to tady seslo na IW. Bylo to pene dramaticke. Paradni zapas... Juan me mile prekvapil ve tretim, jak byl brejk dole...cely treti set byl trosku zamrzlejsi, fedex ho slusne prehraval, ale pod tlakem se sebral. Trosku Rog pomohl, ale tak hlavne, ze ten TB Juan nezvoral:)

No a ja jdu utesovat magerku:)

A snad si jen prat, aby v Miami ve finale byl opet Juan s Rogerem:)
Reagovat
smazaný uživatel
+ 1
Reagovat
peRFect
A 11tá výhra v řadě.Ta se také počítá.Má formu a to je dobře.Nicméně nevěřím tomu,že se v Miami potkají ve F.Únava už musí být oboustranná.
Reagovat
a.magerova
Roger nedal kůži zadara.
Reagovat
annah
Ale hodně té prohře napomohl ... Ani rozcvičování nepomohlo...:-)
Reagovat
a.magerova
Njn... co už... Svět se točí dál a Život nekončí... ;-)
Reagovat
annah
Naštěstí...:-)))
Reagovat
blixa
No hlavně že si přežila ... ještě že máš ty nervy jako špagáty ;-)
Reagovat
Hook2424
Moc pěkný zápas! Federerovi poslední 2 zápasy nechodil servis! Ale dnes 3.set nádherný tenis. Lepší jsem neviděl....
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace DelPo. Šílenej match a tolik nevyužitých šanci, Škoda, ale DelPa mám ráda, zaslouží si to!
Reagovat
Nola
ano, DelPo, je to tam, od zaciatku turnaja bolo jasne, ze jediny, kto moze Fedexa porazit, je DelPo, gratulacia velka, zapas paradny, sice aj kopec chyb, ale napatim a atmosferou na jednotku

zapas mi pripomenul, USO 2011 SF, MP a potom totalny skrat
Reagovat
FerrariF50
Moc pěkný zápas ... Roger mě teda tim, že to nedopodával radost neudělal, ale tak ne pokaždý to holt vyjde.
Reagovat
annah
Tak nenávidím Argentinu, možná i celou Jižní Ameriku!. :-) Ale Juan hrál famózně. Výhru si zasloužil. Byl lepší. Gratulace!
Reagovat
spaniel
Kdyz mu to za tu pokutu stoji...
Reagovat
peRFect
Gratulace Juanovi.Zaslouží si to,nejen za dnešní výkon,ale i všechny ty zdravotní patálie.
A my?My snad smutnit nemusíme,nejsme kapela,abychom pořád vyhrávali :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D No mahycek psal, že vyhrává s nějakým bandem
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Reagovat
blixa
Mahyacek má kliku, vyhrává pořád. Není nad to být velkorozsahový zpěvák ;-) :D
Reagovat
a.magerova
A u jste ho někdo slyšeli zpívat?
Aby to nakonec nebyl Kája Gottů.... ;-)
Reagovat
a.magerova
Opr. A už jste...
Reagovat
blixa
Že by sám Maestro v anonymitě ? Kdo ví .... :D
Reagovat
a.magerova
ON MUSÍ jedině v anonymitě... jinak by ho švihlá peggy posílala do důchodu či srovnávala s Jágrem...
Reagovat
annah
Hezky řečeno. Jednou to přijít muselo...
Reagovat
smazaný uživatel
Federer nevyhrál, podle mě
Reagovat
blixa
No a je to. Intergalaktický forehand panuje !!! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad tech 5 MB vyuzije:)))
Reagovat
spaniel
Dnes bych se nedivil, kdyby ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
a uz to zacina:D)
Reagovat
annah
Je to hotové....
Reagovat
spaniel
Vypada to na obrovskou pokutu pro Delpa.
Reagovat
smazaný uživatel
no na druhe strane stoji Fedrer, jsme vopatrni:)
Reagovat
smazaný uživatel
dva fiftyny od 1.masters!
Reagovat
Srdjan
Víte co je smutné? Tenis to jsou už jen prachy a Atp tlačí Federera, hráči ho musí nechat vyhrávat, takže je jasné jak dopadne tb třetího setu, kdyby mu to Del Potro nepustil, dostal by od organizace pokutu jdoucí do miliónů usd ... smutné, dědek dětinskej Federer.
Reagovat
Hook2424
Ty voe sundej si tu aluminiovou čepičku!!!
Reagovat
spaniel
:D
Bravo, vyhravas blba tydne.
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole :D tohle je hater, ne já :D :D :D
Reagovat
spaniel
Toto uz je moc! Dedek detinskej :D A jeste ten nick...
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
insanezy_
Troll jako prase
Reagovat
Tuttovka
Tak tady už asi stačí jenom přidat vraždící mikrovlnné trouby, chemtrails a spiknutí farmaceutických firem.
Reagovat
spaniel
Djokovic-Wawrinka to neni ale drámo jak se patri.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle finale si zslouzi poradnou TB koncovku:)
Reagovat
smazaný uživatel
No a je to tady!!!
Toz a ted Juane opacko, a snad lepe...:)
Reagovat
smazaný uživatel
a "intergalakticky" BH winner:D)
Vamoos!
Reagovat
a.magerova
To chce utěšovací akci po MP... buď já Tebe nebo Ty mě... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak...snad budu utesovat ja Tebe...:)
Reagovat
a.magerova
Tak nepij a už nasedej do auta... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No joo, uz sedam:D)
To vis, jak je to poprve, takovy Masters,
ja to vubec neznam:) Tak jsem uplne roztresen:)
Reagovat
a.magerova
Tak to je fajn... budu si tedy představovat, že jsem Tvá první, když máš to nezkušené rozechvění..... ;-)
Reagovat
blixa
A ty si zkus představit, že jsi ještě panna ;-) Přeji vám krásnou, nezkušeně rozechvěnou noc :D
Reagovat
a.magerova
Nějak mě víc rajcuje představa zaučitelky než vzpomínka na pravěk... :-)))
Reagovat
annah
Taková přehlídka promarněných šancí se hned tak nevidí... Děs běs.
Reagovat
smazaný uživatel
je to z obou stran...:)
Reagovat
annah
Roger na ně teda v tomto setu vede. Hlavně mu překáží síť.
Reagovat
annah
Promarnit tři mečboly....To je fakt pech.
Reagovat
smazaný uživatel
Famozni vymena, uz jsem myslel, ze to Rog tam drsne zabije, nastesti ne prilis durazne a paradni winner.

Uf... tak minimalne TB zajistenej:)
Reagovat
Labi
Roger dnes je psychicky v tom zápase až moc, měl by se soustředit více na tenis...
Reagovat
smazaný uživatel
A už zase si stěžuje a nadává a chová se jak ... :D :D :D
neskutečný :D
masivní match ale
Reagovat
spaniel
Vis aspon o co slo?
Reagovat
FerrariF50
To snad neni možný
Reagovat
smazaný uživatel
intergalaaaktickyyyy FH a draaamooo pokracuje:D)
Reagovat
smazaný uživatel
vamooooooos
Reagovat
vaclavsubrt
Rodgere... ty a gentleman? chce se mi blejt
Reagovat
spaniel
lol. Klaunbrt
Reagovat
smazaný uživatel
nastřelit ho ale nemusel tvl, fakt ne... to nebylo sportovní
Reagovat
spaniel
Jo, mel to radeji dat do outu...dal to na stred a takova pecka to zas nebyla. Delpo se zas mohl podivat a prijmout omluvu.
Reagovat
annah
No pózoval tam fakt dlouho zadkem k síti.
Reagovat
peRFect
Mně z tvé gramatiky taky!
Reagovat
smazaný uživatel
Děkujeme za informaci. Roger ti jistě po zápase odpoví.
Reagovat
vaclavsubrt
já ho mam ale rád, ale to co dneska nacvičuje... z metru ho narve? rly?
Reagovat
PetaM
Chudák. Snad nemá zlomenou nohu nebo vykloubené koleno.
Reagovat
smazaný uživatel
joooo, 2 odvarcene...ufff, jeste ze ten drop sel do site...
Reagovat
smazaný uživatel
boze...se me snad zda...
v takove chvili...
Reagovat
smazaný uživatel
ufff shoda...
famooozni bitva!
Vamooos!
Reagovat
Nola
tak, tak, prelieva sa to momentum z jednej strany na druhu
Reagovat
Hook2424
Úžasný game!
Reagovat
FerrariF50
Konečně :) ... teď prosím dopodávat nebo mě tu klepne už
Reagovat
smazaný uživatel
unbeatablererer
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí potvrdit :-)
To chceš, Rogere!
Reagovat
smazaný uživatel
Roger mozna jo, ale jaa neee:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Juan taky ne :-)
Dobrá bitva.
Nová raketa pomůže?
Reagovat
smazaný uživatel
do haj...vite kde...
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že letos budou nejkoukatelnější zápasy Federer - Del Potro, protože mimo antuku na něj nikdo nemá a asi ani mít nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ted Juane brejkni:)
Reagovat
smazaný uživatel
No spis nam Juan trochu zamrzl...
...eh...
Reagovat
spaniel
Roger hraje od pulky druheho svuj standard, Juan uz to nebude mit lehke. Ted bych uz tipl ze to urve Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
a zase... proč nehrál Federer svůj standart na začátku?
Reagovat
spaniel
Nevim...je z formy? S Coricem hral taky set a pul tuzku. Ze kazil jednoduche forehandy si musel videt taky.
Reagovat
peRFect
Povolit - přitáhnout ))
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost, Fedex dnes na FH v prvnim dost mimo... tam nasekal dost chyb.
Ve druhem se trochu zvedl, nemusel se mozna ani TB hrat...ale v tom TB se pekne vynervoval, a ted fakt hraje slusne... obcas mu to tam ujizdi...
Juan ale zamrzl...a to je spatny...
Reagovat
spaniel
Delpo uz si netroufa na BH po lajne...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se hrají vlajky?
Reagovat
smazaný uživatel
No me nezbyva nez verit az do konce:)
To nevzdam, dokud souper nepromeni MB.
Uz se trochu Juan zvedl.
Tak nejak tipuji TB...
...tam se muze uz stat ledacos...
jen aby Juan to do toho TB doklepl...
Reagovat
smazaný uživatel
teď už to bude moc těžký
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tlacim jak se rika az do konce:)
tezky netezky, a ted to Juan bude potrebovat...
Reagovat
vaclavsubrt
začíná to být recese... od obou
Reagovat
vaclavsubrt
Juane,, zklidni se, dneska na to máš!!!!
Reagovat
spaniel
Zajimalo by me, jestli se mezi nema neco nestalo. Vzdy vystupovali jak kamosi, ale dnes to vypada nak kdyby hrali nejvetsi nepratele.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mne nic, jde o hodne jak Rogerovi, tak Juanovi.
Juan bojuje o svuj prvni titul Masters
No a Fedex o dalsi zapsi do historie.
Je to proste vypjate a cas na kaficko tady neni:)
Reagovat
smazaný uživatel
A me se to nahodou i libi, jak je to takove vic vypjatejsi, ma to hned naboj...:)
Vsak tam nedelali nic strasneho:)))
Reagovat
Hector.Salamanca
Přesně, já bych to nedramatizoval, ty emoce jsou neskutečný, adrenalin proudí, diváci šílej. Chápu je oba, že jsou trochu vzteklejší. Ale hlavně je to fantastickej tenis
Reagovat
smazaný uživatel
presne:)
Reagovat
Davor1
Fantastickej tenis? To sleduješ finále IW2018?
Reagovat
vaclavsubrt
Rodger se chvová jak Kyrgios... má tohle zapotřebí?
Reagovat
Davor1
Potro od toho mečbalu zahral všetko ako totálny drevák. Federer už bude v treťom dominovať.
Reagovat
smazaný uživatel
Juan Vamos!!!
...to bude drsna sichta.
Reagovat
Tuttovka
Je vidět, že utkání je hodně vypjaté. Roger dnes předvádí neuvěřitelné faily, které jsou k vidění jednou za dva zápasy, ale teď to tam sype jako na běžícím pásu. Jeho chování opravdu není příliš vzorové. Juan mu sice vzorně sekunduje, ale Roger hraje v tomhle určitě prim...
Reagovat
smazaný uživatel
No my, co jsme sledovali tenis uz v osmdesatych, toz nas tohle dostat nemuze:D)
Nahodou to bylo super, jak ujizdel...aspon to melo grady, a nebylo to suche...a hlavne se tim aspon poradne nakopl...proste se rve o svou sanci...

Juan ten TB proste nezvladl, za to bych ho prerazil, ale jde se dal...horsi ovsem je, ze to bude v tom tretim dost tezky, jak Roger zavetri...tresta nemilosrdne...
Reagovat
peRFect
Já z toho chování moc u vytržení nejsem.A to u obou.Je to divný finále,ta nervozita z nich stříká až sem.Každopádně celkem solidní děla z fh od obou.Uvidíme jak to dopadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim, ja to az tak negativne nevnimam, aspon to neni nejake pokrytecke... a krom toho videl jsem mnohem horsi veci na kurtu. Tohle zas tak nejak strasne nebylo...je to v zapalu boje.:)

Jak by tam byl Fognini, nebo Tomic s Gulbisem ,to by bylo jine toco:)
Reagovat
peRFect
Asi blbá konstelace hvězd,dcera se mi dnes stále budí,to není normální ))
Reagovat
Nola
ty si zena?
Reagovat
peRFect
Ne, dle čeho usuzuješ?
Reagovat
vaclavsubrt
Rodger nemile překvapil... nicméně jsem za 3. set rád... a věřím, že ho Juan udělá.
Reagovat
EllNino
Co to bylo v tom TB za chování ?
Reagovat
smazaný uživatel
chtěl jednoznačně rozhodit Del Potra, nic jinýho, tohle neudělal poprvý, ani naposledy
Reagovat
spaniel
Ale ty kecko. Rekni mne kdy toto delal? Ja nepamatuju, taky se mne to nelibi...Dej priklad, jinak si jen kadis do huby.
Reagovat
smazaný uživatel
Moj Roger, moj!...Toho si nedám!..
Reagovat
spaniel
Jiste. Aspon si precti vlakno, nez ze sebe udelas tradicne bIba.
Reagovat
smazaný uživatel
Štíš proti vetru, neznesieš kritiku na svoju modlu, fanatik.

Od nezainteresovaných ludi, co maju Federa na haku. Nuz ako pravy fanatik
Reagovat
spaniel
To jsou kteri? Me fascinuje tva hrosi kuze. Za tech par let ses stal nejvetsim vtipem TP a jedes si dal.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie, nie. Dnes je to tvoj den fanatik. Ako sa tu hlúpo ohradzuješ voči oprávnenej kritike, jak sprosté tvrdohlave decko, pokračuj. Dnes si za vtipného, konečne :)
Reagovat
spaniel
Ty jsi prad, ja konecne :) Akurat ze jsem napsal jako prvni, ze se mne jeho dnesni chovani nelibi. To neznamena ze se neohradim proti tem, co to podavaji stylem, jakoby to bylo bezne. Ale to ty videt nechces, jako spravny hater.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to už bolo tak do očí bijúce, že si akože korektne uznal, ze to kozmeticky prekračuje rámec slusneho správania :)

Ale ako správny fanatik koriguješ kritiku. Ja sa bavím a nemusim ani vidiet ako Feder prehráva. Pozdvihol si to na vyšsiu úroven :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=XPBwjZwpOKw - třeba tady
https://www.youtube.com/watch?v=TwdVOPnIpbw - tady úmyslně udělá bordel a zavolá, aby to uklidili
je toho víc, pamatuju si to
Reagovat
spaniel
Bravo, 3 zapasy ze 1400. A ty to podavas jak kdyby to delal v kazdem druhem. Demahogie.
Reagovat
smazaný uživatel
"neudělal to poprvý, ani naposledy"
kde jsem napsal, že je to v každém druhém, hmm?
tak se uklidni laskavě, já sem vytáhl jasný argumenty a kdybych hledal, najdu jich víc
nikdy nebyl a nebude žádným elegánem, to jste si jen vysnili a je vám to předkládáno...
Reagovat
spaniel
Jiste. Najdi mne hrace ktery to nedela.
Reagovat
smazaný uživatel
my se tady ale bavíme o Federerovi, proč mám hledat jiné hráče?
Reagovat
spaniel
Pokud je to bezne, nac mas potrebu to u nej vypichovat? Mne se to nelibi, ale neni nutne z nej delat nejhorsiho a kecat ze je to u nej bezne.
Reagovat
smazaný uživatel
kde sem psal, že je nejhorší?
pane bože, ty seš uplakánek ti povim, ti někdo trochu píchne do Federera a hned seš jak chlapeček, co mu zničí bábovičku na písečku :D :D :D
běž si nasadit plínku radši na ten 3. set :D
Reagovat
spaniel
Ale prosim te...aspon si stuj za svym a nebud zbabelec. Kdybys napsal ze se ti to nelibi, nereknu ani ň. Kdyz zacnes jak to neni poprve ani naposledy, tak si to strc za svuj hatersky klobouk.
Reagovat
smazaný uživatel
já si za svým stojím, to ty neunášíš naprosto to, že tě tady masakruju argumentama a ty se snažíš mě parafrázovat a ještě to děláš špatně...
Reagovat
spaniel
Ale prosim te...jakyma argumentama? Vy jste asi s trollhandem chodili na stejny ucnak. Kazdopadne uz si asi nic nove nerekneme, takze az budu chtit pokec s hlupakem, vim kde jednoho najit. Cus
Reagovat
smazaný uživatel
U vás Federerovců je nejhorší, že i kdyby Federer zabil toho umpira, tak si to nějak okecáte :)
Reagovat
spaniel
Zjevne neumis cist. To je pak diskuse na netu nemozna.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt mě křivdíš, Federerův tenis je pro mě nejkrásnější na oko ze všech, a to řeknu i když mu nefandím. Je to jedinej člověk na světě, o kterým můžu s klidem říct, že se pro ten sport narodil a je jeden z asi 3% lidí na světě, který dělá to, co má v životě dělat. Nemám ale rád, že je všude prezentovaný jako pan elegán a pan dokonalej, to není nikdo a dokonce ani von...
Reagovat
spaniel
Jiste ze neni. A dnes me stve fest. Nechapu...
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň to vidíš, to je hezký :)
Reagovat
smazaný uživatel
Moj Roger, Moj!..
Reagovat
spaniel
Uz se opakujes.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, ako zareaguje pán bojovnik proti ženám?..:)
Reagovat
spaniel
Myslis sebe a tve urazky magerove?
Reagovat
Roger_Federer
Ale to.si musel mit ulozene..,:)
Videl jsem tak 850 zapasu Federera, ale tak rychle bych to nenasel..:)
A nemam napriklad potrebu si pamatovat zapasy kdy tekly nervy Nadalovi..
Reagovat
smazaný uživatel
neměl, stačí YT a pár sekund kamaráde :)
Reagovat
annah
Asi mě klepne... Teda teď radostí...
Reagovat
Roger_Federer
Me nechce nechat vydelat :(
Reagovat
FerrariF50
Joooooooooooooo COME ON !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chování Federera v TB je na poblití. Nejprv si stěžuje na podání Delpa, ukazuje stopu a nakonec se ukáže, to ten míček by 10 cm jinde. Následně na setbolu dá Delpo okamžitě challenge a zase si stěžuje. Jen, aby dostal soupeře z rytmu a rozhodil ho. Sorry jako, takhle se tenisovej gentleman nechová a třeba mě za to zmasakrujete ted.
Reagovat
Roger_Federer
V klidu, nema dneska den, vcera mu Mirka oznamila, ze ceka dalsi 2jcata :)
Reagovat
Labi
se po..r,taky se mi to nelíbí ale je to vyhecované, má to úroveň Delpo taky nechodí daleko pro nadávky...
Reagovat
spaniel
U te druhe veci se pletes. Tam se rozciloval, ze umpire nemuze nechat hrace sednout.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré ráno.
Reagovat
Roger_Federer
:), cekal js kdy vylezes..citis kosticku.:)
Reagovat
spaniel
Nevtirej se. Ani nevis o cem je rec, ty prece IW nesledujes.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem a nepotrebujem ani vediet. Federera poznam roky, fanatik. Opat sa vyfarbil.
Reagovat
Roger_Federer
:), jsi uz na uplne stejne care jako Frantz, turnaj nesledujes, ale jakmile dostanes moznost..doletis do 3minut:), ovca co chodi na provazku kolem kolotocu, co snim Tonda toci :)
Reagovat
spaniel
Stal se z nej nejvetsi sasek tady. S velkym naskokem. Asi frustrace ze zivota.
Reagovat
Roger_Federer
Tipl bych si, ze ho.opustila pritelkyne, hrozne zahorkl a upnul se ke svoji modle, podleme uz ani nepracuje, je zarostly, smrdi, pije, po snidani chodi do krcmi, kde z ostatnima asocialama rozebiraji Fedexe:):)
Reagovat
smazaný uživatel
Mozem ti poslat svoje danové priznanie, ty mi pošli svoje ;)
Reagovat
spaniel
Dane plati jen ovce prece...
Reagovat
Roger_Federer
:), danove priznani :):):):).zij si vklidu za svojim oknom, ve svojem maivnom svete.Nemam potrebu te ponizovat verejne.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel som, ze tie ovečky sme si vysvetlili.

Som rád, ze pouzivas moju terminologiu, ktoru som sem priniesol a trefne tak označil svojich oponentov, stádo fanatikov alebo ovce. Ludia, ktori fandia slepo, stádovito. Ludia, ktori fandia Nsfalovi idu proti prúdu. Vzhladom na tvoje pisatelské schopnosti nemam od teba velké ocakavania, co sa elementárnej logiky týka, ale skus sa trebars niekoho popytat. Urcite zamlč svoj nick v kontexte stáda a spojitosti s modlou, nedopadol by si lichotivo..:)
Reagovat
spaniel
Jiste, 15M fandu na FB, uplny outsider. Ach ty ovco.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrazu sa ti tych 15M hodí, ty si fakt úbožiak, fanatik.

Snad nejdeme popierat, ze Federer je v tenise mainstream, alebo ideme fanatik?...Je to typicky priklad stádovitosti, ktoremu ludia fandia len preto, ze je najpopulárnejší. A ty si jedna z ovcí, navyse dnesok ukázal, ze slepých. Zrataj si kamosov, ked nebudes vediet dnes zaspat, lol
Reagovat
spaniel
Je nejlepsi, je nejpopularnejsi. To tyd to tady roky popiral a hazel jsem FB cisla a ted ti vlastni medicinka nechutna? :D kazdopadne Nadal je mainstream. Gulbis neni.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi slepe verici, naivni, az fanaticky, kdyby ti rekly ze Rafa nemuze hrat 8 mesicu protoze je tehotny, asi tak 10sekund by se ti to nezdalo(prvotni reakce mozku na danou informaci), potom bys to 6roku tady obhajoval..a az by se doslo nato ze tehotny nebyl, obhajoval bys to dal, jako taktiku pro media..
Takova ty si ovecka.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
to je jelito....
...me svihne.:D)
Reagovat
smazaný uživatel
ale aspon TB mel grady...jak v bych se najednou ocitl na tenise v 80.letech, a na kurtu byl Jimbo a BigMac:D)

...ale to mel proste Juan dokoncit. sakra...
Reagovat
smazaný uživatel
No sis vyral chvilu |Juane, kdy ten FH pretahnout do autu...supa...toto...
Reagovat
janek_da
orla
Reagovat
spaniel
Tak vypjata chcile. Taky je jen clovek.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, ale na druhe strane GOAT,
si nemuze dovolit...
...se jinak vyhrat neda, proste.
Reagovat
annah
Fuj, to je drama...
Reagovat
MartinPa
Roger řádí jak za mlada :-)
Reagovat
Labi
tak tohle je šaškárna....
Reagovat
spaniel
Umpire nema autoritu. Nezasahne kdyz ma a necha se peskovat obema jak maly.
Reagovat
spaniel
Se to meni ve frasku.
Reagovat
smazaný uživatel
sakra...
Reagovat
smazaný uživatel
ty kraaaso :D)
Jestrab nas udrzel ve druhem setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Juane boooze...dokonc to:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je riadna komedia v záveru...
Reagovat
smazaný uživatel
jsme se prenesli do peknych 80.tych let:)))
Reagovat
insanezy_
Rogere co to bylo s tim jestrabem..
Reagovat
spaniel
Trapas :D
Reagovat
insanezy_
To teda, smrdi to radnym neunasenim
Reagovat
spaniel
Jo, kdyz uz nezvlada frustraci, mel by ji smerovat do sebe, ne na lidi kolem.
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tu...takbrejk!:)
Reagovat
spaniel
Roger nasrany jakysi. K tomu to strniste, jiny clovek. Kazdopadne mimo formy, a neoblibene Miami za rohem.
Reagovat
smazaný uživatel
Na FH dneska drzne ty udery pretahuje...tak je z toho nejaky nevrly:)
Reagovat
annah
Ty vousy mu fakt nesluší. Vypadá jak bezdomovec.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted tam byl v hledisti zaber na toho ZZtopaka:)))
Budte radi, ze to nema jak on...
Reagovat
annah
Na koho?
Reagovat
smazaný uživatel
no ZZtopak, vousy az na kolena:)
Reagovat
spaniel
Jj...vypada starsi a takovy zachmureny. Navic dela pro gilette, mel by to zhodit. Dneska me ale sere s tim chovanim.
Reagovat
annah
Roger někde v šatně nechal mušku. To snad není možné. Sám tomu místy nechce věřit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted jsme se zapotili:)
Reagovat
smazaný uživatel
No a potom famoznim dropu Fedexe se budem potit dal:)
Reagovat
smazaný uživatel
ufff
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska to je jiná liga, oba jdou na krev..
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne aby to ted Juan doklepl do TB...
...a pak dej se vule...vsehomira :)
Reagovat
FerrariF50
teda takhle to zkurvit a 2x po sobě ... uplně jsem se bál, aby nebylo do třetice
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, nemáte někdo stream? Ideálně Ace, díky
Reagovat
horska.kraslice
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Reagovat
FerrariF50
Pěkný zápas ..., třetí set šup šup :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Juan ted spektakulárně, oba ted pěkná výměna
Reagovat
smazaný uživatel
ted to byla asi vymena zapasu...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Juanuv tweener fajny, ikdyz ten fiftyn byl pro Roga...no co uz, ale vymena paradni.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ted kluci bavi! Famozni tenis...
Reagovat
Labi
snad začínáme konečně startovat motory...
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni set by byl.
Na winnerech pekne vyrovnane... ovsem v UEckach dnes opet Fedex vali, no dneska hlavne na FH... celkove tam vede 11:3
...No zily mne to ale netrha:D)
Juan Vamos!

Jeste jeden!!!

Ale ted urcite prijde tezka pracicka...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Juan si tam dneska dělá co chce :)
Reagovat
smazaný uživatel
no...uvidime, Fedex se rozjizdi...
Reagovat
smazaný uživatel
No od toho nevyuziteho brejku, a vypalenym BH do site, Fedex zacal slusne slapat...
Reagovat
Labi
Juan zatím lepší, Roger dost kazí a rozhodujících míčích ztrácí, dost nepříjemný set z jeho pohledu, každopádně nevadí jede se dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak Juan hraje zatím ve velké pohodě.
Reagovat
Krisboy
Fackuj, Juane, fackuj!:-)
Reagovat
smazaný uživatel
prvni dvojchyba a potom eso s pomoci bozi a jestraba:)
Budou to nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ted Juan pekne na saku:)
Reagovat
smazaný uživatel
a 3 brejky:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos!!!:)
Goat brejknuty.
Reagovat
Nola
psst, nezakriknut
Reagovat
smazaný uživatel
no uz se tam Juan snazi trefovat tim FH tu vysledkovou tabuli:)))
tak jasne ceka nas jeste spusty tezke prace...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist