Finále v Sao Paulu přerušil déšť, Ramos s Cuevasem budou dohrávat v pondělí

6. 3. 2017, 07:35
Aktuality 1
Finále antukového turnaje v brazilském Sao Paulu bylo v neděli přerušeno kvůli dešti a dohrávat se bude v pondělí. Blíže ke svému druhému titulu má zatím Španěl Albert Ramos, který proti uruguayskému obhájci titulu Pablovi Cuevasovi získal první set, ve druhém je stav vyrovnaný 3-3.

Finálový souboj mezi druhým nasazeným Albertem Ramosem a třetím nasazeným Pablem Cuevasem byl v neděli přerušený kvůli dešti za stavu 7-6, 3-3 a 40-40 z pohledu podávajícího Ramose.

Španělský tenista získal úvodní sadu bez jediného brejku po hodině boje, když za stavů 4-5 a 5-6 odvrátil vždy po jednom setbolu. Dvojnásobný obhájce titulu Cuevas, který v Sao Paulu neprohrál dvanáct utkání v řadě, ve druhém setu vedl 3-1, ale náskok neudržel a za stavu 3-3 byl duel přerušen.

Pořadatelé pak po třech hodinách rozhodli, že se souboj o titul bude dohrávat v pondělí od 12:00, tedy od 16:00 SEČ.

Jednatřicetiletý Cuevas usiluje o svůj šestý titul na okruhu ATP, z toho třetí ze Sao Paula. O dva roky mladší Ramos může získat druhý titul po loňském triumfu na antuce v Bastadu.

V neděli se v Brazílii stihlo odehrát alespoň finále ve čtyřhře a titul zůstal zásluhou Rogeria Dutry Silvy a Andreho Sá 'doma'.

• ATP 250 SAO PAULO •
Brazílie, antuka, 520.285 dolarů
nedělní výsledky (05. 03. 2017)
• Dvouhra - finále •
Ramos (2-Šp.) - Cuevas (3-Rug.) 7-6(3), 3-3 a 40-40 *přerušeno kvůli dešti
• Čtyřhra - finále •
Dutra Silva/Sá (Braz.) - Daniell/Demoliner (4-N. Zél./Braz.) 7-6(5) 5-7 10-7
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
mkubis17
pauza by mohla pomoct spíš Cuevasovi, škodaže nezačlo chcát před tim než ho Albert brejknul:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist