Finále v Sofii obstarají Bautista a Troicki

6. 2. 2016, 15:26
Aktuality 3
ATP SOFIE - Nejvýše nasazený Roberto Bautista přehrál v semifinále turnaje v bulharské Sofii bez ztráty podání Gillese Mullera 7-6 6-4 a postoupil tak již do druhého finále v letošní sezoně. O druhý letošní titul s Viktorem Troickým, jenž v semifinále otočil duel s Martinem Kližanem.
Roberto Bautista-Agut

Roberto Bautista měl v bulharské metropoli jako nejvýše nasazený hráč v prvním kole volno a v tom dalším jeho soupeř Filip Krajinovič odstoupil ještě před zápasem. Osmnáctý tenista světa, kterého na Australian Open vyřadil v pěti setech Tomáš Berdych, se tak na kurt podíval až ve čtvrtfinále, v němž si včera bez problému poradil s Francouzem Mannarinem.

V dnešním semifinále sedmadvacetiletý Španěl přehrál bez ztráty podání šestého nasazeného Gillese Mullera z Lucemburska 7-6 6-4 a postoupil již do druhého finále v letošním roce.

"Je to určitě nejlepší start sezony, jaký jsem kdy měl," řekl po postupu do finále Bautista, jenž má letos skvělou bilanci 11-2. "Pokud se mi podaří udržet úroveň hry na takové úrovni, tak můžu mít dobrou sezonu."

"Dnešní zápas byl hodně těsný, zejména v prvním setu to bylo o pár bodech. Musel jsem se soustředit až do konce, protože Gilles hrál velmi dobře. Jsem rád, že jsem to zvládnul ve dvou setech a jsem moc spokojený s tím, jak jsem hrál," dodal 18. tenista světa.

Vítěze turnaje z Aucklandu v boji o titul vyzve Viktor Troicki, jenž v semifinále otočil duel s Martinem Kližanem ze Slovenska. Troicki bude ve finále usilovat stejně jako Bautista o druhý letošní vavřín.

Výsledky - Sofie (tvrdý povrch, dotace 520.070 eur):
Dvouhra - semifinále:

Bautista (1-Šp.) - Müller (6-Luc.) 7-6(5) 6-4

Troicki (2-Srb.) - Kližan (7-SR) 4-6 6-3 7-5

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Som veľmi zvedavý na druhé SF, ale obávam sa, že Kližko Viktora nepretlačí.
Reagovat
smazaný uživatel
nepretlačil :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist