Finále ve Gstaadu obstarají Goffin a Thiem

1. 8. 2015, 14:54
Aktuality 7
ATP GSTAAD - David Goffin a Dominic Thiem si po roce zopakují finálový souboj na antuce. Zatímco loni se utkali v Kitzbühelu, letos se střetnou ve švýcarském Gstaadu. Belgický tenista v dnešním semifinále přehrál Brazilce Bellucciho, jednadvacetiletý Rakušan zdolal nasazenou dvojku Feliciana Lópeze a po Umagu může získat druhý titul během dvou týdnů.
David Goffin

David Goffin na antuce ve švýcarském Gstaadu porazil 6-4 6-2 dvojnásobného šampiona Thomaze Bellucciho z Brazílie a popáté v kariéře postoupil do finále. V něm bude čtyřiadvacetiletý Belgičan usilovat o svůj třetí titul.


Dominic Thiem si týden po triumfu v Umagu zahraje o titul také ve švýcarském Gstaadu. Rakouský mladík v dnešním prvním semifinále zdolal 6-3 6-7 6-3 Španěla Feliciana Lópeze a počtvrté v kariéře postoupil do finále.

Goffin sice poslední vzájemný duel letos v Marseille nedohrál, loni však vyhrál všechny čtyři souboje. Včetně finále v Kitzbühelu, kde 2. srpna 2014 vybojoval svůj první titul na okruhu ATP. Thiem hrál tehdy ve finále poprvé.

• ATP 250 GSTAAD •
Švýcarsko, antuka, 494.310 eur
sobotní výsledky (01. 08. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Goffin (1-Belg.) - Bellucci (5-Braz.) 6-4 6-2
Thiem (3-Rak.) - F. López (2-Šp.) 6-3 6-7(5) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
kada.tom
Dom!!! Paráda, druhý titul za dva týdny :-)
Gratulace a teď do Kitzbühellu :-)
Reagovat
kada.tom
Tak 1. set jako na WTA :-D
Dom vedl 3-1, aby následně prohrával 3-5 a nakonec aby získal set poměrem 7-5, a to, prosím pěkně, Goffin ztratil ten poslední game ze stavu 40-0 ... Dom to zvládl, tak snad zvládne ještě jeden set uhrát :-)
Reagovat
Kozoroh
Goffin je tragéd, jak hrál proti Wawrinkovi ve Wimbledonu se mi hnusilo. Titul jsem přál Dominovi a jsem rád, že vyhrál.
Reagovat
dadaft
nic lepšího si nešlo přát.
Reagovat
gigin
Radost koukat na tvou hru. Ten poplach na hlavě ti snad Gulba brzo odbarví.
Reagovat
elda
On snad s Gulbou už netrénuje. Nebo jo?
Reagovat
gigin
Jo.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist