Fish si vítěznou formu přivezl i do Los Angeles, je ve čtvrtfinále

29. 7. 2011, 13:42
Aktuality 31
Američan Mardy Fish má po triumfu v Atlantě nakročeno k dalšímu titulu na domácím betonu. V Los Angeles odstartoval nejvýše nasazený hráč dvousetovým vítězstvím nad Lucemburčanem Müllerem a s Rusem Kunicynem si zahraje o semifinále.
Fish Mardy

Zápas proti Gillesi Müllerovi byl Fishův první v Los Angeles, kde se nikdy nedostal dál než do semifinále. Jako turnajová jednička měl devátý hráč světa v úvodním kole volný los a ze začátku na něm byla patrná nerozehranost. Fish přišel hned v první hře o podání, Lucemburčanovi to ale vzápětí oplatil a set nakonec ještě získal v tie-breaku.

Druhá sada už pak byla jasnou záležitostí pro Fishe. Ten v pátém gamu odvrátil dva brejkboly svého soupeře a za 78 minut zvítězil 7-6 6-1.

"Určitě je to nebezpečné. Začal jsem trochu mdle," odpověděl americký tenista po utkání na otázku, jaké to je hrát po prvním volném kole. "Je to chlapík, který ve vedení nebo za vyrovnaného stavu hraje moc dobře. Když jsem ten set vyhrál, věděl jsem, že bude rozhozený," dodal Fish, který v boji o semifinále může v duelu s Igorem Kunicynem pomstít svého krajana Ryana Sweetinga, jehož Rus porazil ve dvou tie-breacích.

Svůj první zápas v Los Angeles zvládl i čtvrtý nasazený Thomaz Bellucci. V cestě do čtvrtfinále mu stál nepříjemný Alejandro Falla, duel dvou Jihoameričanů ale vyzněl jednoznačně pro favorita. Brazilec Bellucci dokonce v prvním setu nadělil kolumbijskému soupeři 'kanára' a za pouhých 52 minut vyhrál 6-0 6-1.

Výsledky - Los Angeles (tvrdý povrch, dotace 619.500 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Fish (1-USA) - Muller (Luc.) 7:6 (7:1), 6:1, Bellucci (4-Braz.) - Falla (Kol.) 6:0, 6:1, Bogomolov (USA) - Dimitrov (7-Bul.) 6:4, 6:3, Kunicyn (8-Rus.) - Sweeting (USA) 7:6 (7:4), 7:6 (8:6).

Komentáře

31
Přidat komentář
smazaný uživatel
Promiň sojko, že navazuju na naši krátkou diskuzi (Gulbis, Delpo) sem, ale ten původní článek už je moc "nízko" :-)).

To s tím drbáním bylo vtipný :-))

Ale teda Gulbis.. Víš, myslím, že fakt není šťastné spojení s Caňasem v roli trenéra. Caňas měl už jako tenista pošramocenou pověst, podezření z prodávání zápasů, pletky okolo dopingu..(diuretika - byť byl nakonec nějak omilostněn nebo co), ale pak se dal dohromady s Odesnikem, což je prvotřídní hajzlík. Gulbis by spíš potřeboval renomovaného trenéra - odborníka, jako dlouhodobější řešení. Sama si napsala "zatím".. Je možný, že ho Caňas nějakým způsobem nakopne..krátodobě..ale něco víc od něj nečekám.

Samozřejmě je fakt, že na Gulbisovu hru se dobře dívá, pokud to není přehlídka vyházených flatů :-).
Reagovat
smazaný uživatel
A srovnání Gulbis - Safin je samozřejmě blud. A dokonce si myslím, že Safin hrál semtam i pro ty trofeje a pocit vítězstí :-) (nejen pro prachy). Marat pro mě byl velkej a maximálně talentovanej hráč, kterej měl ve věku Gulbise už hodně zaplněnou poličku s pohárama :-).
Reagovat
tito
Dovolím si vstoupit do vaší diskuse..S tím Caňasem máš/-te/ jistojistě pravdu. Hráč, který měl distanc pro dopingový skandál a po návratu musel skončit opět pro to samé jistě není vhodný trener pro "labilního " Gulbise. Ale srovnání Gulbise se Safinem je vcelku opodstatněné. Oba kýbl talentu, oba bohemové. Pokud si vzpomínám dobře, tak Safin začal být úspěšným až po tom, kdy jej začal trenovat A.Česnokov, takový Tichonovský typ trenera v tenise. Izoloval jej od fanynek,večírků, začali trenovat bez přítomnosti veřejnosti, dokázal udržet Marata koncentrovaného pouze na tenis. Bohužel to Safin dlouho nevydržel......Někoho podobného by potřeboval Gulbis. Bohužel Caňas, byť možná tenisově pomůže, tak režimová opatření, které Ernest nejvíce potřebuje, od něj neočekávám...Ale v případě jiného trenera si dokážu představit, že by Gulbis dokázal zaútočit na posty nejvyší, třeba i na No1, byť jen na měsíc, jako v případě Safina. Talent na to určitě má.
Reagovat
smazaný uživatel
No..:-), při vší úctě ke Gulbisovi..Maratova herní inteligence a schopnost si vystavět výměnu byla trošku jinde už v mladém věku. Jinak asi souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
predesilam, ze jsem "handicapovana" - vic jsem vzdycky hrala nez fandila a mam velke mezery v prehledu......:-(
Canase si v podvedomi vybavuju, asi jsi mi i pripomnel, ze byl potizista, ale pri "prvnim cteni" v souvislosti s Gulbisem mi jen zablikalo svetylko, ze patril urcite do top 20, mozna 15, ze tedy "vi". Neni ale vubec pravidlem, ze jsou dobri hraci automaticky i dobri treneri, navic pokud se tady vznasi to podezreni......Ernesta by byla fakt skoda! Proto doufam, ze se vybouril a ted se zbercha, kdyby ho tenis nebavil, davno ho nehraje. A movity tatik snad na spolehlivy team nejake penize utrousi, prece nejsou blazni...

A Marat.... jsem hrozna, ale v jeho ere jsem spis sledovala Agassiho, samozrejme Samprase..... z nasich me napr. Petr Korda nebral, ale mela jsem rada Jirku Novaka ...... jak rikam, sama mezera ve vzdelani :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prosim tě :-)), každý má mezery v přehledu, jeden si vybaví to a druhý zase něco jiného. Tenisu rozumíš, je to vidět a to je to hlavní. (Navíc bys se mnou jistě vytřela kurt :-D).

Jinak Caňas byl dokonce snad v top ten..i když mně se jeho hra nikdy extra nelíbila, houževnatý..ale spíš dobíhač. No a Gulbis..přál bych mu, aby se chytil, hráčů s takovým stylem není ve špičce nikdy dost :-). Uvidí se..

Mimochodem..víš o kom je řeč? :-DDD

"Obvykle se ozývá chraptivým "kšréé", mňoukavým "pijé", které je pro laika k nerozeznání od volání káněte lesního nebo svižným "kuit", podobným hlasu puštíka obecného."
Reagovat
smazaný uživatel
jeste omluva, sleduju soucasne Harissona a zapas Peer, jak nejsme on-line, vubec jsem si nevsimla prispevku Tita, tedy nejen mezery, ale i momonka, stava se ...... jo, tak Sahar hladce......
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme, ze vim, o kom je rec - o Krakonosove bonzacce!
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem asi ztracen :-/, začíná mě svědit srst (:-D)
Reagovat
smazaný uživatel
zradil te nos ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Psi se nemaj plést do tenisu, vracím se k aportu a norování :-/
Reagovat
smazaný uživatel
ale no vsak, tenisak je prece na uchop nejlepsi! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já musím mít trošku větší, nejsem žádný ratlík! :-))

http://www.baron.cz/pes/tenisovy-mic-ruckami-7057-k-KP000001-X000136.html
Reagovat
smazaný uživatel
nesrovname priority????

http://www.baron.cz/pes/klistata-blechy/hubeni-blech-na-psovi/odbleseni-psa/i-0

http://www.baron.cz/pes/klistata-blechy/blesi/i-0

.... a pak teprv zabava :-) Mimochodem, nechci trapne pobitvegeneralovat, ale citila jsem v kostech tu Serenu, zapas jsem nevidela, ale v pretlacovane casto ten silnejsi proste vyhrava, dival ses?
Reagovat
smazaný uživatel
Odblešení neeeee, už od pohledu jsou ty lahvičky nepříjemný :-D

Pardon sojko, musel jsem ven, i když do toho počasí by ani psa nevyhnal..snad nenastydnu jako pes :-).

Serenu jsem neviděl, ale přes všechny trable ji mám pořád zafixovanou jako velkou šampiónku, takže mě ta výhra nepřekvapila. I když to vypadá až moc hladce.. A jo, je to tak..vzpomínám třeba na zápas Serena : Safina ve finále AO 09..tam se to Dinara snažila přetlačit, ale míčky se jí vracely ještě s dvojnásobnou razancí. Ale ženský tenis sleduju míň..takže tady žádný tipování, nebo projedu i mou epesní 2+kk boudu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani strazce lesa nezahali, pak jeste letet se svodkou...... :-)

Sve uznani Sereny jsem tu zminovala vickrat, dokonce jsem verila, ze se ten zivel uz ve Wim rozehraje a dojde hodne daleko, podcenila jsem jeji ztratu fyzicky. Jsem zvedava na Lisicki, hraje momentalne velmi dobre, ale pokud se pusti do pretlacovane, sanci nema. Tu ma naopak jasne Serena s Hopsalkou, doslo-li by pak na takove fi..... skoda tech (sebe)vrazednych hodin zapasu, nezvladam....:-(

Kdyz uz jsi zminil opet Safinovic familii - premyslim, proc me vlastne ten Marat nechytal. Jednak nebyl cas, urcite me rozciloval pristupem a hlavne, kdyz nastoupil, oplakavala jsem jeste pohasinajici hvezdy a pak uz nejak nenasilne presla rovnou do tabora Fedexe...... asi. Dinary je mi lito, nebyt jejich zad, mohla se jeste klidne pretlacovat i s Petrou, ktera je ale daleko rychlejsi atd..... Mimochodem, na kvetovany vstup na hard se moc tesim i bojim dohromady....:-)

Ale nejak k veci, co rikas Nandovi - tady za odplatu Almagrovi celkem spokojenost..... a co teda sazis na rybku s Harrisonem??? Kdyz uz "jsme" pod jeho fotkou..... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena to tam celý vyhraje :-), ale koukat se taky nebudu..vydržel bych být vzhůru do čtyř, ale ne být vzhůru od čtyř :-).

Safinovic..nevím, Marata jsem vždycky radši, než Dinaru. Marat - talent, Dinara - dřina. Safin měl sílu, přehled..tenisově bez výrazné slabiny. Na povrchu nebo soupeři až tak nezáleželo. I na té trávě uhral ke konci kariéry slušný výsledek (jakou já měl radost během Wim 08) :-). Beru, že hodně lidem vadil jako náladový svéráz, který umí rozflákat raketu na tisíc a jeden způsob, ale pro mě i toto nějak dotvářelo jeho silné charisma. Byť jinak vzteklouny nemusím.

Květovaný vstup na hard :-)) - pěkné. Já věřím, že Péťa v sobě nebude nosit ten balvan favoritky, že ho upustí na nějakém vhodném místě.

Dnešní mače.. Tak Nico už toho má v nohách za poslední dva týdny dost..navíc včera dva zápasy, dnes dva tajbrejky :-). Minulý týden jsem mu moc věřil s Fernandem, dnes už bych na něj nevsadil ani ten otravnej kartáč na srst :-). A Fišák..když já jsem spíš výborný tipér na zápasy, které se už odehrály :-D. Harrison může překvapit..ale sázim na Fiše ve třech.

A co na to opeřená strážkyně vzdušného prostoru? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak co ja na to, asi "ksreee", mozna "pijeee, sem tam "kuit"... :-)))

Se Serenou souhlas, do fi k ni posilam Hopsalku (ale Cibulku jsem s Erakovic nevidela, abych se nesekla..)

Ze byl Almagro unaveny beru, bekhend obouruc ma paradni, ale dobre, ze tak, ja ty svoje sym a anti nepremuzu......:-(

A jsem tentokrat take pro ryby, jsou zdrave! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jezis Almagro, bekhend jednoruc!!! (Taky ho - ve slabsim provedeni hraju - a proto i zminuju....)
Reagovat
smazaný uživatel
a hruza, ze si nic nezjistim predem, ted koukam na Cibulkovou, nejake problemy s brisnimi svaly na leve strane, prekladam-li dobre, to Dominice rozhodne nepreju..:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale dobrý rejstřík zvuků :-)). Sojky tu jsou, zkusím to odposlechnout naživo :-).

Dominika fakt odstoupila, ale měla by to mít jen natažené..to snad nebude vážné..i když břišní svaly jsou nepříjemný.

Tenistky s bekhendem jednoruč jsou poměrně vzácné zboží :-).

V Los Angeles proběhlo porcování drzého juniora..aspoň v prvním setu.
Reagovat
smazaný uživatel
drzej junior se capnul a porusuje zivotospravu, 1:1 na sety, drave mladi byva i zbrkle, uvidime.....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Serena se tento týden už podruhé vešla do jedné hodiny :-)) a na oslavu Mardyho mi dnes snad nechají uvařenou rybí hlavu :-)).

Jak ten Gulbis dneska..? Přijde druhý titul po Delray beach?
Reagovat
smazaný uživatel
zapominas, ze jsem zpravarka, nikoliv famarka! Ale jdu do toho, v nejhorsim budu pak predstirat, ze jsem pustik obecny.... ;-)

Serene verim, ale do hodiny se tutove nevejde, ono toiz i chvilku potrva, nez si Marion odcvici vsechny sestavy a nanecisto si promachne vsechny udery. :-)

Gulbis se klidne muze porazit sam, co si budeme povidat. Kreativci jsou vubec krehci, daji se rozstrilet a Mardymu se doma na betonech dari tradicne. Ale uz toho take muze mit dost a to by mohlo v zaveru rozhodnout, treba bude pomalejsi, nebude mu chodit servis.... Rikam Ernest, je na vlne!
(A vim, pise se Ernests.:-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=If1Za5G0XBs

:-)))..myslím, že se můžeš směle vydávat nejen za puštíka.

A řekl bych, že dnes bude Marion předvádět ta svá "prostná" ještě pečlivěji a vytrvaleji..zatím toho na kurtu moc nepobyla, tak si to vynahradí :-). Může vzít Sereně i set.

Já jen doufám, že Verdasco vyhraje třetí sadu! Při vší úctě..hráči typu Granka by měli v rukou držet maximálně challengerové trofeje :-)).. Jo, možná jsem zaujatý a pes k tomu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No a na Gulbise si v tom kurzu snad i vsadím pár bankovek ze Sázek a dostihů :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Nanda ja neprozivam, vlastne jsem ho vzala na milost jen proto, ze tu cepicku snad uz prilepenou gelem nema a predevsim se mi "hodil" na Almagra.......Hraje hrozne, ja uz snad ani nedoufam :-( No, ted to eso......
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, mi je taky sympatičtější bez toho natuženého kohouta..ale to je fakt trápení, dvojchyba při brejkbolu a hotovo :-(.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic, jdu se na chvíli přeorientovat na filmového diváka... Kšréé! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
... kuit, kuit! :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist