Fish uvízl v síti. Harrison ho musel zachraňovat

13. 3. 2015, 06:48
Aktuality 8
První zápas po devatenáctiměsíční pauze si Mardy Fish okořenil gymnastickou vložkou. V Indian Wells na začátku třetího setu utkání s krajanem Ryanem Harrisonem, proti kterému neproměnil dva mečboly a prohrál 4-6 6-4 6-7, nedokázal zastavit své tělo při dobíhání 'kraťasu' a přepadl přes síť. Pobavil nejednoho diváka, neboť na síti zůstal viset nohama nahoru a pomoct mu musel až jeho soupeř.
Profily hráčů
Ryan Harrison a Mardy Fish

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mayo
slabé
Reagovat
Fandina
Síť a ryba to k sobě patří :-), ale vážně, ten zápas byl úžasný. Byla to super atmosféra a pěkné momenty. Moc nechybělo a Mardy vyhrál. Ale Ryan hrál pěkně, dynamicky se pohyboval a celkově to byl pěkný pohled na dva příjemné tenisty. Hezký návrat a hezká hra od obou. Super!
Reagovat
janek_da
Mardy ještě neni uplně ve formě. Viktor to pořešil líp
https://www.youtube.com/watch?v=i2swQyQqfG4&feature=player_detailpage#t=32
Reagovat
weak
krasny tenisovy i lidsky moment, klobouk dolu... mardy se predvedl necekane v dobrem svetle, ve tretim mel 5/4 40/15* - to se asi uz dalo dohrat....
Reagovat
Faddova
Rybka se chytla :-)
Reagovat
PH94
Slušný kousek :D
Reagovat
VlS
A pak, že neberou
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist