Fish ve Winston-Salemu dosáhl 300. výhry na okruhu ATP

19. 8. 2013, 14:53
Aktuality 9
ATP WINSTON-SALEM - V noci ve Winston-Salemu odstartoval několika zápasy poslední přípravný turnaj před US Open. Do 2. kola postoupil domácí Mardy Fish, který zdolal ve třech setech Rusa Jevgenije Donského a zaznamenal jubilejní 300. výhru na okruhu ATP.
Profily hráčů
Mardy Fish

Mardy Fish loni na jaře podstoupil operativní zákrok se srdcem a i když se v létě na kurty vrátil a dosahoval slušných výsledků, na US Open nenastoupil k osmifinále proti Rogeru Federerovi kvůli přetrvávajícím potížím se srdcem zmizel na půl roku z okruhu ATP. Letos na jaře se pokoušel o návrat, únava mu ale hrát nedovolila.

Nyní se jednatřicetiletý Američan pokouší znovu nastartovat na domácích betonech, na dvou ze tří turnajů ale vypadl v prvním kole a pouze ve Washingtonu zdolal Ebdena a Benneteaua. Pak dvakrát neúspěšně usiloval o jubilejní 300. výhru na okruhu ATP, než se jí dočkal na úvod podniku ve Winston-Salemu.

Fish, který už vypadl z Top 100 a do hlavní soutěže se dostal díky divoké kartě, si včera po setech 6-3 3-6 6-1 poradil s Rusem Jevgenijem Donským. O postup do 3. kola se bývalý sedmý hráč světa utká s jedenáctým nasazeným Finem Jarkkem Nieminenem.

Nasazenou jedničkou je Tomáš Berdych, který na prvním turnaji v roli světové pětky bude usilovat o první letošní titul. Loni ve Winston-Salemu ve finále neproměnil mečbol proti Johnu Isnerovi, který se letos bude snažit o třetí titul v řadě. Berdych se ve druhém kole utká s vítězem duelu Berankis - De Scheeper.

Z českých hráčů se v soutěži představí ještě Lukáš Rosol, jenž by rád ukončil sérii sedmi porážek v řadě. V prvním kole měl jako turnajová dvanáctka volný los a začne tak až v kole druhém proti rozehranému Nizozemci Robinu Haasemu, kterého loni na antuce ve Stuttgartu porazil. Haase včera porazil 6-3 6-3 Francouze Adriana Mannarina.

- ATP 250 WINSTON-SALEM -
(USA, tv. povrch, 575.250 dolarů)
nedělní výsledky (18. 08. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Yen-Hsun Lu (Tchaj-wan) - Bogaerts (Belg.) 6-1 6-1
Fish (USA) - Donskoj (Rus.) 6-3 3-6 6-1
Bogomolov (Rus.) - Hanescu (Rum.) 6-3 6-4
García-López (Šp.) - Žemlja (Slovin.) 6-1 4-6 6-1
Haase (Niz.) - Mannarino (Fr.) 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
uz to, Mardy, asi nebude ono, takze ti preji predevsim hodne zdravi, ale to by tak hralo, abys nemel ani jeden prispevek! Ty, servis - sit, ty, ktery jsi dokazal - na rozdil od svetove jednicky ;-) ;-) vyprasit i Johna a byt dokonce v zebriku na stejnem miste jako Fedex! At ti to srdicko slouzi.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzdy som mal Fsiha rad
premna jeden z najlepsich hracov na podani aj ked neviem ci este dokaze byt ako kedysi
Reagovat
gigin
Djokovič x Isner H2H - 3:2
Gulbis x Isner H2H - 2:0
Zase jako v klidu s tím tvým Zlatoručákem :)
Reagovat
smazaný uživatel
pouha ozvena posledniho zapasu, mrkam jako blazen a ty nechapes? No ps... jdu se radej spolu s Rafou divit, proc John neni mnohem vys.. :-) Jo a nevsimla jsem se, ze byl Ernestek uz svetova jednicka.. ;-)
Reagovat
gigin
Ježiš, já jsem tu mrkačku přehlídl, omlouvám se. Takže ty máš pořád takovou radost z toho, jo? Tak to je fajn :))
No Ernestek nemusí být jednička, aby s Johnem musel prohrávat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ne, ja z toho potaji v koupelne placu.. :-)

Jinak Ernestka jako argumentacni prvek nechapu, ale jsem rada, ze na neho stale myslis.. ;-)
Reagovat
gigin
:DDDD
Argumentační prvek Ernestek - že i taková líná mrdka (slova tomasinha - Isnerovce) v klidu Johna porazí. A z toho mám zase radost a mrkačku já.
Jinak Mardyho mám rád, to je jas. Mrzí mne, že jsem mu tady takhle znetvořil diskuzi pod článkem. Ale tys to začala!!! :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ale, ale, zacala jsem jen s prispevky, protoze byl chudak Mardy nezaslouzene na nule a mam ho taky rada! Ernestka nekomentuju - umim byt totiz dabelsky vtipna a szirava! :-))
Reagovat
gigin
Ano, umíš ;)) Zase jsem se nechal nachytat no..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist