Fognini v Los Cabos vykročil za obhajobou titulu, Dimitrov vypadl

1. 8. 2019, 10:54
Aktuality 15
ATP LOS CABOS - Obhájit poprvé v kariéře titul a získat druhou trofej z jednoho turnaje se tento týden pokouší Fabio Fognini. V mexickém Los Cabos nejvýše nasazený Ital začal obratem proti Španělu Marcelu Granollersovi. Ve druhém kole naopak skončil Grigor Dimitrov, který nenavázal na ukončení série porážek a podlehl Argentinci Guidu Pellovi.
Fabio Fognini

Fabio Fognini loni v Los Cabos získal svůj celkově osmý titul a jediný mimo antuku. Letos se snaží poprvé v kariéře triumf obhájit a zároveň poprvé vybojovat druhou trofej z jednoho turnaje.

Dvaatřicetiletý Ital, který hrál ještě minulý týden na antuce v Hamburku, v Mexiku startuje z pozice nasazené jedničky a na úvod svou roli favorita zvládl. Se Španělem Marcelem Granollersem sice prohrál první set, ale vývoj otočil a zvítězil 4-6 6-3 6-4. 

"Ze začátku mi chvíli trvalo, než jsem se dostal do rytmu. Na hardu jsem dlouho nehrál a bylo to znát. Jsem rád, že jsem postupně našel cestu k vítězství," řekl devátý hráč světa a vítěz antukového Masters v Monte Carlu Fognini, který si připsal teprve pátou letošní výhru na tvrdém povrchu.

Ve čtvrtfinále se nejvýše nasazený Fognini utká s Američanem Taylorem Fritzem, kterého loni porazil ve třech setech na tvrdém povrch v Chengdu. Jednadvacetiletý Fritz, který v neděli prohrál finále v Atlantě, ve druhém kole otočil zápas proti Indu Prajneshi Gunneswaranovi.


Grigor Dimitrov v úterý udolal ukončil sérii čtyř porážek a dva měsíce dlouhé čekání na výhru. Navázat  na ni ale nedokázal, ve druhém kole prohrál 4-6 2-6 s druhým nasazeným Argentincem Guidem Pellou
.

Pella se v dalším zápase střetne s jednadvacetiletým jihokorejským tenistou Soon Kwonem, jenž zdolal 6-4 3-6 6-3 Argentince Juana Ignacia Lóndera a poprvé postoupil do čtvrtfinále turnaje ATP.

• ATP 250 LOS CABOS •
Mexiko, tv. povrch, 858.565 dolarů
středeční výsledky (31. 07. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Foginini (1-It.) - Granollers (Šp.) 4-6 6-3 6-4
Pella (2-Arg.) - Dimitrov (Bul.) 6-4 6-2
Schwartzman (3-Arg.) - Gulbis (Lot.) 7-5 6-0
Kokkinakis (Austr.) - Pouille (4-Fr.) 2-6 6-4 6-3
Fritz (5-USA) - Gunneswaran (Ind.) 4-6 6-3 6-2
Albot (7-Mold.) - Daniel (Jap.) 6-1 6-2
Kukushkin (8-Kaz.) - Norrie (Brit.) 7-5 7-5
Soon Kwon (Korea) - Lóndero (Arg.) 6-4 3-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
gomo1510
Kokkinakis banged your girlfriend.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nakonec to Kvído urval, ale už to vypadalo, že ten servis nedorazí včas...ani s délkou úderů...
Obecně...moc záživné to nebylo, Jen pár světlých průblesků Pellových možností, hlavně na FH po lajně, prohozech. Snad s lepším soupeřem půjde i Pella nahoru. V SF čeká Diego...oblíbený soupeř H2H 5:1, zatím sice hráli proti sobě pouze na cihle, ale u těch dvou to je asi jedno...jsou kámoši...Diego hůř snáší vzájené souboje.
Tak uvidíme, co s něma udělá hard.:)
Reagovat
makro99
To tak ti velcí hráči po dlouhé dovolené a změně povrchu mají... hezky ty první kola nevypadají, ale je tam ta mentální síla; hlavně, že vůbec dorazil :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano, dost zásadní.:) a to se podařilo velmi skvěle.
Reagovat
gigin
paráda!! Puj je dobrý skalp. Ernesto dle očekávání...
Reagovat
Pe3k
Kokki má skalp Fedexe, takže nějaký chuj/Puj ho moc nebere...
Tys čekal že Génius dostane kanára?
Reagovat
gigin
Tak dobře Feda klepne kde kdo, že jo.. Já už od Gulby nečekám nic. Ale vůbec nic. Ale samozřejmě stále fandím, dokud neskončí, nikdy ho neopustím.
Reagovat
Pe3k
True fan, respekt.
Reagovat
gigin
Spíš trúba, než trú fan :)))
Reagovat
George_Renel
Když vidím fotku Fabia...
Taky jste si všimli, že Sakkari má takřka totožnou chůzi a body language jako on?.-)
Reagovat
rybicka
Mají stejnou posilovnu a trenéra vzpírání :-))
Reagovat
George_Renel
A na Sakkari je dokonce to posilování více vidět. :-)
Reagovat
rybicka
To ano. Když jsem se snažila si najít, co se mi to na ní nelíbí, když je to vlastně pěkná ženská, došlo mi to. Ona má (z posilování?) neběžný tvar těla. Průřez jejího pasu by nebyl ovál, jako normálně, ale kruh. Jí se hrudní koš zvedá vpředu už od pasu, jako vzpěračům. Ne jako jiným ženám, až s ňadry.

O jejím kroku, při pohledu odzadu, ani nemluvě.
Reagovat
Elip13
Nehledě na to, jak Sakkari vypadá je pro mě opravdu odporná její povaha a celkově je mi svým chováním a gesty velmi nesympatická.
Reagovat
rybicka
To je už z jiného ranku. Ale také mám tu Káju stále před očima.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist