Fognini v Umagu nezaváhal, naopak Seppi nestačil na Sousu

22. 7. 2015, 22:04
Aktuality 19
ATP UMAG - Fabio Fognini postoupil počtvrté za posledních pět let do čtvrtfinále antukového turnaje v Umagu. Naopak jeho krajan a trojnásobný semifinalista Andreas Seppi se loučí po zisku pouhých čtyř her.
Fabio Fognini

Fabio Fognini dnes uspěl v souboji dvou přemožitelů českých tenistů z úvodního kola. Dva dny po výhře nad Jiřím Veselým si poradil s Damirem Dzumhurem z Bosny a Hercegoviny, který měl na svědomí vyřazení Lukáše Rosola. 

Pátý nasazený Ital v prvním vzájemném střetnutí vyhrál 6-3 7-5, když ve druhém setu otočil nepříznivý vývoj z 1-3. Do čtvrtfinále postoupil poprvé od konce dubna, kdy v Barceloně vyřadil Rafaela Nadala.

V Umagu se mezi osmičku nejlepších dostal počtvrté za posledních pět sezon. O celkově již páté semifinále se finalista z roku 2013 utká s Portugalcem Joaem Sousou, kterého loni zdolal na antuce v Monte Carlu. 

Sousa dnes smetl 6-2 6-2 třetího nasazeného Itala Andrease Seppiho, který byl v Umagu během kariéry třikrát v semifinále.

• ATP 250 UMAG •
Chorvatsko, antuka, 494.310 eur
středeční výsledky (22. 07. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Lajovič (Srb.) - Djere (Srb.) 6-3 6-3
Kavčič (Slovin.) - Rubljov (Rus.) 7-6(0) 2-6 6-3
• Dvouhra - 2. kolo •
Sousa (Portug.) - Seppi (3-It.) 6-2 6-2
Fognini (5-It.) - Džumhur (Bosna) 6-3 7-5
• Čtyřhra - 1. kolo •
Bautista/Marrero (Šp.) - Jebavý/Veselý (ČR) 4-6 6-3 12-10
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

19
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že Bautista toho nesympatického Bornu spláchl!
Reagovat
kada.tom
Bornaaaaaaaa !!
Paráda, zítra QF s Bautistou :-)
Reagovat
kada.tom
Viděl jsem včera Fogniniho a jeho výkon se mi zdál hodně slušný :-)
Reagovat
janek_da
Tobě nevadí jak nás Itálie zařízla ve finále MS?
Reagovat
kada.tom
jakýho finále MS?
Reagovat
janek_da
http://www.rozhlas.cz/zpravy/fotbal/_zprava/738417
Reagovat
kada.tom
no, tak samozřejmě tohle je špatný, když se to stalo, nicméně v tom nevidím jakoukoliv překážku k tomu, abych zde napsal, že včerejší výkon F. Fogniniho byl hodně slušný :-)

a zda-li narážíš na to, že já mám problém s některými světovými národy, tak to samozřejmě platí, nicméně to, že čutálisti neměli zlato díky Mussolinimu nevidím jako historickou křivdu, těch ve světě sportu bylo v jeho historii nespočetně ... já ty národy posuzuji podle historie jako takové, nikoliv dle sportovní historie ... a když jsme u té Itálie, tak ani ta nebyla v období 30. a 40. let svatá, samozřejmě, nicméně tu taky netvrdím, že Itálii bůhvíjak miluju, spíš naopak ... Itálii příliš nemusím a taky italským sportovcům obecně nefandím, ale výjimky by se našly :-) ... stejně tak jsem ochoten najít i někoho, kdo mi tzv. nevadí např. v Německu, které je u mě nejnáviděnějším národem č. 2 hned po Čobolácích
Reagovat
EllNino
bereš to moc z historického hlediska, ale jak chceš :)
Reagovat
kada.tom
jo, historie je jeden z oborů, který je zároveň mým koníčkem, takže prostě ty národy vnímám hodně na základě historie a historických vztahů ... vím, že to někdy není úplně dobrý, ale asi s tím nic moc nenadělám, už to tak mám nastavený :-)
Reagovat
EllNino
jasný, vždyť jo, je to na tobě :) já si jenom myslím, že lidi nemůžou za to, kde se narodili, tihle mladí lidé rozhodně za nic, co se stalo kdysi, nemůžou :)
Reagovat
janek_da
Kdyby se lidé jiných národností dívali na tebe skrz historii, tak si o tobě budou myslet že jsi srab a vychcánek. Jinak tvojí optikou české dějiny hodnotit nemůžu.
Reagovat
smazaný uživatel
Za ty cobolaky ti reknu jedine, jsi omezeny zamindrskovany.Cechacek. Toz tak. :)
Reagovat
kada.tom
tak určitě :-D
Reagovat
spaniel
Zřejmě mu nějaký čobolák přetáhl starou (žádný div u Kadlece) a vyfoukl místo pokladníka v Penny marketu :D
Reagovat
kada.tom
teď si na to kápl :-D LOL
Reagovat
spaniel
Historie je holt krutá...
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D taky mě něco takového napadlo.
Reagovat
turista
Hlavně že je venku ten nafoukaný a nesympatický mladý arogant Rubljov i když je talentovaný. Ten je horší než Gulbis, McEnroe nebo Connors v začátcích kariéry. Samá velkohubá prohlášení, vyhrožování soupeřům a podobně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist