Fulnek v neděli přivítá Kvitovou, chystá překvapení

10. 7. 2014, 16:35
Aktuality 45
Fanoušci Petry Kvitové budou mít příležitost se s čerstvou wimbledonskou vítězkou setkat osobně. Ve Fulneku, z něhož česká tenistka pochází, se v neděli od 17:00 uskuteční přivítání na zahradě kulturního střediska. Jako speciální host na něm vystoupí hudební skupina Chinaski, vstup je zdarma. Kvitová to oznámila na svém facebookovém profilu.
Profily hráčů
Fulnek chystá přivítání pro Petru Kvitovou

Fulnecká starostka Jana Mocová uvedla, že město pro slavnou rodačku chystá překvapení. Nic bližšího nechtěla prozradit. Když v roce 2011 vyhrála Kvitová Wimbledon poprvé, dostala od města náušnice od místní šperkařky, obrovský dort a Fulnek jí také udělil čestné občanství.

Zahrada kulturního střediska má podle starostky dostatečnou kapacitu. "Celý tým se rozhodl, že to tam bude nejlepší. Je tam příjemně a zahrada je dost velká. Doufáme, že svatý Petr bude držet ochrannou ruku, aby vyšlo počasí," řekla Mocová. Žádné dostatečně velké náhradní prostory pro případ nepřízně počasí v šestitisícovém Fulneku stejně nejsou. Když lidé vítali Kvitovou před třemi lety, setkání se konalo na náměstí a přišlo okolo 1.500 lidí.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

45
Přidat komentář
George_Renel
ale toto je už hodně přes čáru: http://ostrava.idnes.cz/kvitove-v-telefonu-hrozil-smrti-triapadesatilety-muz-uz-ho-ma-policie-1mc-/ostrava-zpravy.aspx?c=A140711_112909_ostrava-zpravy_ama
Reagovat
Frick
Máte vlastně někdo tušení, jaký jsou pravidla pro to, aby tam měla rezidenci? Musí se tam třeba zdržovat určitej počet dní v roce? Nebo tam spíš má 20m2 holobyt?

Nicméně, zas to takový pravdilo není, to Monako. Co jsem se díval, tak tam (z cca TOP 70) bydlí Hantuchová, Kerolajn, Vika, Donna a Petra s Luckou. I taková fiflena Cibulková bydlí normálně v nějakym luxusnim bejváku v Blavě. I když u ní je to možná i z politických důvodu (matka politička). V zásadě se dá říct, že západoevropský a americký tenistky maj rezidenci ve svý zemi. Spíš Východoevropanky bydlej jinde. (Ale třeba Sorana se Simonou a Tsvetvanou ne).
Reagovat
Karolko2
A taky Berdych,Stepanek,Djokovic.......
Reagovat
freeteepek
To je zajímavý zjištění, že Východoevropanky bydlí jinde. Viz. např. Šarapovová nebo Kuznětsovová. Všechny ale reprezentují Rusko resp. svou rodnou zemi, kde se zdržují jen párkrát do roka. Kde asi teď tráví čas třeba taková Vika Azarenka, Petřina sousedka z Monte Carla?
Reagovat
smazaný uživatel
No, Šarapovová toho třeba v FC za poslední léta moc nenareprezentovsla...
Reagovat
tmora
Článek který vyzdvihuje ceske tenisty v zahranici. Paradoxně u nas vyjde článek který devalvuje cely výkon Petry. Fakt možný jen v Cechach!

http://www.tennis.com/pro-game/2014/07/petra-kvitova-wimbledon-2014-czech-republic-martina-navratilova/52078/
Reagovat
Karolko2
Díky za odkaz,zlepšilo mi to náladu.
Reagovat
smazaný uživatel
Huml je plešatej komunistickej debi.l který se jenom válí v té zku.rvené poslanecké sněmovně Komunista zkur.venej
Reagovat
slacker
Mela jsi tam zvolit jineho. nebo se zapoj do odboje :-))
Reagovat
Frick
Pro Ivoše, že se postavil.
Reagovat
tommr
člověk by řek, že se naši politici poučili z toho jak jsme přišli o Lendla a Navrátilovou, ale lidská blbost je prostě nekonečná ... :(
Reagovat
Michaelus
Huml je lidský odpad, staré hloupé bolševické p**se, které se snaží přiživit na Petře, protože cítí že se mu jeho čas v pos. sněmovně krátí!!
Jo, a Petra odvedla víc daní než celá jeho rodina!!
A říkat že ona využívala sportoviště postavené z daní chudých lidí je absurdní. Jak to ví? a to tam netrénovalo víc lidí? Je to **vado
A zveřejňovat o Petře že je špína, je odporné!! A teď se z toho chce vykroutit had jeden slizkej. Jednou to zveřejnil bez uvozovek to nemůže vzít zpátky. Asi se chtěl zalíbit lidem (to mu nevyšlo)
Opravdu místo aby se slavil ten úspěch do ní zase šije nějaká nula.
Reagovat
misa
Včera vyšel o "monacké" Kvitové velký článek v Blesku, takže tenhle de.bil po jeho přečtení usoudil, že by se mohl zalíbit určitým voličům.
Reagovat
misa
nebude moc zabývat a neukončí kvůli tomu třeba reprezentaci. Kvůli pár blbům určitě ne. Ale líto jí to určitě bude, to je jasné.
Reagovat
carolyn
http://www.wtatennis.com/news/article/3969115/title/vote-now-junes-player-of-the-month
Reagovat
misa
Splněno už včera :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ten Huml se nejmenuje Himl (za totality předseda ČSTV), který vypudil Lendla! Kam to spějeme?
Reagovat
majkl005
Mrd*a Huml napsal o Petře, že je špína ! -> https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10533852_4357584793898_4333646356353208913_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Huml je KU*NDA..s prominutím...at žije KSČM.....
Reagovat
carolyn
http://www.novinky.cz/domaci/341931-kvitova-by-mela-prijit-o-ceske-obcanstvi-tvrdi-huml.html
Reagovat
carolyn
http://zpravy.idnes.cz/humlovi-vadi-ze-kvitova-bydli-v-monaku-dht-/domaci.aspx?c=A140710_162317_domaci_cen#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Reagovat
misa
Tohle se bez sprostých slov neobejde: De.bilní kur.vy, které pro tuhle zem ve srovnání s Petrou nic neudělaly se o ni budou otírat??? Kolikrát hrála za nás ve Fed Cupu, vzorně reprezentovala, třeba i nemocná. To je prostě hnus.

Carolyn, promiň, že to píšu pod tvým příspěvkem.
Reagovat
slacker
Budete takhle nadavat i na Britance, ktery ji obrali hned o 50%?
Reagovat
misa
Nerozumím tvému příspěvku. Tam nějaký týpek navrhuje, že by jí měli vzít občanství.
Reagovat
slacker
Kvuli vyhybani se placeni dani v CR. A plno kecu o zavistivcim a komunistech k tomu.
Reagovat
misa
Její daně mě nezajímají. Vadí mi, že jí někdo navrhuje vzít občanství země, kterou před pár dny proslavila na celém světě.
Reagovat
carolyn
v pohodě, dala jsem to sem, aby se každý vyjádřil podle svého
Reagovat
carolyn
ale její veličenstvo kůli tomu nikomu nebere nedobrovolně občanství
Reagovat
carolyn
to patřilo výš, pod slackera
Reagovat
slacker
No velicenstvo ji nemuze sebrat co nema a nikdy nemela. To da rozum. Ale sebrat jim hned 50% je zrejme v poradku. Kdyz vydelam na prodeji akcii na Londynke burze taky me zdani 50%? kde je rozdil?
Reagovat
blixa
O tom nepochybuj že tě zdaní, makléři :D. Britské daňové zákony jsou obzvláště vypečené, dokonce v nich museli udělat kvůli LOH v Londýně pro sportovce výjimku, protože jinak by Bolt a podobní vůbec nepřijeli, protože by hrozilo že budou platit daně za svoje marketingové aktivity ve značném rozsahu, aniž by s LOH nějak souvisely.
Reagovat
slacker
No nevim jak moc vypecene ale tech spousta danovych danovych raju ma ve vlajce malou britskou vlajecku. kdejaky ostruvek a hned je z neho danovy raj. a nemusi to byt ani tak daleko Guernsey v prulivu napriklad
Reagovat
VlS
Už jsem to komentoval vedle. Daňožroutovi vadí, že mu někdo nepřispěje na parkovací kartu?
Reagovat
Jan
Podle mě není správné aby se bohatí takto vyhýbali placení daní. Používají tento stát, ale platit za něho nechtějí. A není jich málo a nejsou to jenom sportovci. Firmy v daňových rájích. Je to vychcanost. Jinak samozřejmě Petře všechna čest, ale toto pro mě správné není.
Reagovat
Jan
Becker měl také potíže díky tomu že větší část bydlel v Německu, neplatil daně a měl bydliště v Monaku. Dostal u soudu nějakou podmínku a zaplatil část ušlých daní.
Reagovat
carolyn
Ale jedna věc je placení daní a druhá věc je někomu chtít vzít občanství a říkat to takovým způsobem, jen proto že se rozhodl žít jinde. Nejde jen o sportovce.....
To jsou dvě věci k řešení, jedni tu řeší ten výrok, druzí tu řeší daně
Reagovat
slacker
Jsou to dve ruzne veci, ale ovlivnuji se.
Reagovat
PetaM
Sorry, ale pokud sportovec přijede do ČR, tak zákonitě platí daně tady - nemyslím daň z příjmů, je spousta jiných daní.

Například takové DPH, sice tuto daň neplatí on sám, je obsaženo ve službách a výrobcích, ale platí ji a přispívá do státního rozpočtu - který se následně vykrade.

Takže, jak jako neplatí daně?
Reagovat
Jan
Vykradení rozpočtu, to je kapitola sama o sobě. Politici, fujtajbl. Ale jinak kromě DPH ostatní platí i daň z příjmu, takže něco navíc. Když někdo neplatí daně, používá silnice, zdravotnictví, školství, služby úřadů, soudů,... tak vlastně na státu parazituje a zároveň přispívá ke krachu státu, který sám využívá. To že to tady jde od 10 k 5 je další věc, ale souvisí to s vychcaností politiků a dalších kriplů. Bohužel. Aby stát fungoval, potřebuje nějaký příjem, to že se jeho velká část rozkrade, je věc druhá.
Zároveň se zasloužili o devastaci průmyslu i zemědělství. Vzít tak kulomet a všechny ty hovada postřílet. A že jich není málo.
Reagovat
Jan
Z tohoto pohledu chápu myšlenku Humla, neplatíš daně, nejsi občan ČR. Že by bylo Petry škoda, kdyby přestala reprezentovat, je jasné. Svět by se zase nezbořil. Utřeli bychom slzu, ... Rozešly se háčka, ...
Reagovat
VlS
Jo, a taky by mohly emigrovat naráz všichni ostatní spirtovci, odejít lékaři, vědci a řemeslníci a nechat tady pohrobky Milouše Jakeše. Pak by to čelý koupil Red Bull a udělal tady adrenalinovou dovolenoy, kdo přežije 14 dní. Fajn politika, vyžeňme špičky a zamáčkněme slzu.
Reagovat
Jan
Vzhledem k tomu, jak se to tady vede to tak stejně skončí. Už teď je to pro spoustu lidí celoživotní adrenalin o přežití. Vždyť ti pitomci úředníci ani nejsou schopní vyčerpat fondy EU, část z toho se ještě rozkrade a ještě dostanou 155 milionů odměn. Postavené na hlavu. Zbude tu pár bohatých a zbytek lidí co sotva přežije. Firmy rády zaměstnávají za co nejnižší mzdu. Pro mnohé.
Reagovat
blixa
Běž do politiky a změň to, když tak prskáš ;-) Kde kdo nadává ale nikdo absolutně nic neudělá. Pak se nedivte.
Reagovat
spaniel
To je ale kravina.
Reagovat
blixa
A co teda není kravina ?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist