Gabas je po rekonvalescenci zpátky na umpiru

28. 3. 2017, 10:10
Aktuality 1
Arnaud Gabas už je zpátky na umpiru. Hlavní rozhodčí, který před necelými dvěma měsíci utrpěl zranění oka po zkratu kanadského tenisty Denise Shapovalova během utkání prvního kola světové skupiny Davisova poháru mezi Kanadou a Velkou Británií, už zase rozhoduje zápasy. Na návrat Francouze na umpire upozornila Tamira Paszeková, jež Gabase vyfotografovala.
Arnaud Gabas

Už jsou to skoro dva měsíce, co Arnauda Gabase potkal asi ten nejkurióznější a zároveň nejhorší okamžik jeho kariéry umpirového sudího. Francouz zrovna soudcoval utkání Davisova poháru mezi Kanadou a Velkou Británií, když naštvaný Denis Shapovalov vypálil míček do hlediště a omylem Gabase trefil do oka.

Sedmnáctiletý Kanaďan se umpirovému rozhodčímu dvakrát omluvil (jednou na kurtu a poté ještě v šatnách), vyfasoval pokutu 7 000 amerických dolarů a Gabas musel podstoupit drobnou operaci zlomené očnice.

Francouz měl původně rozhodovat zápasy v Marseille, Indian Wells a Miami, rekonvalescence si však vyžádala sedm týdnů a Gabas se na umpire vrátil až tento týden na akci série ITF 60k ve francouzském Croissy-Beaubourgu, kde ho vyfotografovala rakouská tenistka Tamira Paszeková.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

1
Přidat komentář
FulnekUltras
že je snad oko v pořádku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist