Gajdošová se v listopadu podruhé vdala. Hrát bude pod jménem Wolfeová

3. 1. 2016, 15:13
Aktuality 9
Gajdošová, Grothová, Gajdošová, Wolfeová. Slovenská rodačka s australským občanstvím Jarmila Gajdošová už potřetí změnila své jméno, neboť se podruhé vdala. Už 1. listopadu si osmadvacetiletá tenistka vzala Adama Wolfea a do nové sezony tak vstupuje s novým jménem Jarmila Wolfe.
Profily hráčů
Adam Wolfe a Jarmila Wolfeová

Jarmila Gajdošová se narodila v roce 1987 v Bratislavě, ale od 15 let žila v Austrálii a začala usilovat o australské občanství. V únoru roku 2009 se vdala za australského tenistu Samuela Grotha a v listopadu téhož roku se stala občankou Austrálie.

Manželství s Grothem jí ale dlouho nevydrželo a po dvou letech krachlo. Na krizi slovenské rodačky v osobním životě a posléze i na tenisových kurtech se navíc v dalších měsících projevilo úmrtí matky.

Čtyři roky po rozvodu se Gajdošová vdala podruhé. Už loni 1. listopadu si vzala Adama Wolfea a může doufat, že s novým jménem znovu oživí svou kariéru.

Bývalá 25. hráčka světa a aktuálně 105. tenistka světového žebříčku totiž svých největších úspěchů ve dvouhře dosáhla v době prvního manželství. Na kontě má dva singlové tituly na okruhu WTA, když v roce 2010 triumfovala v čínském Guangzhou a v sezoně 2011 v australském Hobartu. Na grandslamech došla nejdál do osmifinále, které si zahrála v roce 2010 na Roland Garros a ve Wimbledonu.

Vůbec největšího úspěchu dosáhla na Australian Open v roce 2013, kde s krajanem Matthewem Ebdenem získali grandslamový titul ve smíšené čtyřhře.

Aktuálně je Wolfeová v Perthu, kde startuje společně s Lleytonem Hewittem na Hopman Cupu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
rusedski
To musí bejt na budku, každou chvíli měnit jméno, těch starostí s úřadama a tak. Holt je v tomhle lepší bejt chlap...a nebo nestřídat partnery :)
Reagovat
adalv87
Tak to je frajerka,jsem o rok starší a jsem svobodný,ona už je jednou rozvedená :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A bude hrát vážně pod Wolfeová, nebo pod Wolfe? :-)
Reagovat
EllNino
Wolfe :) ...protože když měla Sama, tak byla taky Jarmila Groth :)
Reagovat
EllNino
No Jaru, snad to bude lepší volba než Sam ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
ja se k doufani rada pridavam. Jarka mi dnes prisla v uza pohode, takze ji preju, at ji uz vydrzi. Sice klicovky postaromu zazdila, ale s krasnym usmevem. Moc ji to slusi.. :-)
Reagovat
EllNino
jo :) a ať taky konečně něco vyhraje, nebo jí přestaneme vídat, má to nahnutý teď :( :) ...snad jí nov impulz pomůže
Reagovat
Jabadu
"Nový impuls"!
Tedy EllNino vy máte dnes ale výrazy!
:-)
Reagovat
VlS
Taky doufám
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist