Garciaová po obratu porazila Wozniackou. Do semifinále ji poslala až Svitolinová

27. 10. 2017, 12:34
Aktuality 139
TURNAJ MISTRYŇ - Caroline Garciaová po obratu udolala dosud neporaženou a suverénní Caroline Wozniackou, ale postup do semifinále stále slavit nemohla. O jejím postupu rozhodla až Jelina Svitolinová, která v posledním utkání skupinové fáze letošního Turnaje mistryň v Singapuru porazila světovou jedničku Simonu Halepovou.
Caroline Garciaová

Caroline Garciaová předvedla v prvním dnešním utkání Červené skupiny parádní obrat. Francouzka v prvním setu schytala "kanára" od jisté semifinalistky Caroline Wozniacké, ale po obratu a po téměř dvouapůlhodinovém boji nakonec zvítězila 0-6 6-3 7-5, přestože Wozniacká v rozhodující sadě podávala na vítězství. Semifinále ale stále neměla jisté a doufala ve výhru Svitolinové nad Halepovou.

Také v zápase s Garciaovou pokračovala Wozniacká v bezchybné hře. Dánka v prvním setu ztratila na podání jen dva fiftýny, soupeřce dohromady povolila uhrát pouhých sedm bodů a za 22 minut Francouzce nadělila "kanára". Set beze ztráty gamu dokázala vyhrát také proti Svitolinové a Halepové.

Druhé dějství bylo podstatně vyrovnanější. Garciaová přestala zbytečně chybovat a Wozniackou agresivními údery dostávala pod tlak. První dva brejkboly sice neproměnila, nicméně v páté hře už Dánku brejkla a Wozniacká tak vůbec poprvé na turnaji ztratila servis. Garciaová poté pokračovala ve zlepšeném výkonu a soupeřce v dalším průběhu druhé sady nedovolila uhájit jediné podání. Sama servis ztratila už jen jednou.

Kvalitní tenis z obou stran byl k vidění také v rozhodujícím dějství. Tentokrát šla do výhody brejku jako první Wozniacká, jež Garciaovou brejkla ve třetím gamu, v šesté hře odvrátila dvě brejkbolové hrozby a za stavu 5-4 šla podávat na vítězství.

Právě desátý game byl možná vůbec tím nejlepším, co dnešní utkání nabídlo. Garciaová v něm po sérii fantastických výměn využila v pořadí třetí brejkbol a na poslední chvíli se v zápase udržela. V následující hře Garciaová chybami nabídla soupeřce tři brejkboly v řadě, ovšem pěti parádními fiftýny v řadě vývoj gamu otočila a šla do vedení.

V obratu pokračovala Garciaová i v následující hře. Wozniacká měla gamebol a už už sahala po vyrovnání, ovšem Francouzka se po výborném voleji dostala na shodu a Wozniacká poté vyrobila dvojchybu. První mečbol sice Dánka ještě odvrátila, nicméně na druhou šanci Garciaové už zareagovat nedokázala. Garciaová tak dokonala stejně jako proti Svitolinové obrat ze stavu 3-5 v rozhodující sadě.

"V prvním setu hrála soupeřka skvěle, já jsem si naopak moc nevěřila," vysvětlovala Garciaová, proč v úvodní sadě neuhrála jediný game. "Na začátku druhého setu jsem si řekla, že nemám co ztratit a budu se snažit hrát lépe," dodala Francouzka, jež s Wozniackou přerušila sérii dvou porážek.

Wozniacká litovala, že měla trochu smůlu. "Myslím, že to dneska bylo o maličkostech. Měla jsem pocit, že jsem ten zápas měla vyhrát, ale takhle to je. Měla jsem šanci to dopodávat a neudělala jsem to," řekla.

Dnešní utkání výrazně zjednodušilo boj o post světové jedničky. Poslední hráčkou, která má možnost předstihnout Halepovou a zakončit letošní sezonu na tenisovém trůnu, je totiž už jen Karolína Plíšková. Česká jednička ale potřebuje celý Turnaj mistryň vyhrát.

Statistiky zápasu

Ve druhém dnešním utkání Červené skupiny mohla pořadím po skončení prvního zápasu zamíchat už jen Simona Halepová. Světová jednička však podlehla 3-6 4-6 Jelině Svitolinové, která už neměla šanci postoupit, a nakonec končí v pořadí skupiny na posledním místě. S Ukrajinkou prohrála tři ze čtyř letošních duelů.

Halepová se nemohla podobně jako proti Wozniacké dostat do rytmu a většinu dlouhých výměn prohrávala vlastními chybami. Svitolinová šla do rychlého vedení 3-0 a náskok si dokázala udržet až do konce úvodního dějství. První setbol sice zahodila premiérovou dvojchybou, poté ale vytáhla dva vynikající servisy a úvodní sadu za půl hodiny získala.

Svitolinová ve druhém gamu druhého setu promarnila náskok 40-0 a Halepová slavila první brejk. Ukrajinka si ale ztracené podání ihned vzala zpět a hráčky si poté úspěšně držely servis. V sedmé hře ovšem Halepová umístila snadný volej do sítě, poté zahrála chybu z forhendu a Svitolinová skóre druhé sady otočila. Výhodu brejku si udržela do konce zápasu a po chybě Halepové z forhendu proměnila hned první mečbol.

"Nebyl to můj nejlepší týden. Dnes mě čekal poslední zápas sezony, hrála jsem uvolněně a jsem ráda za to, že Singapur opouštím vítězně," řekla Svitolinová. "Byl to úžasný rok, i když jsem ho nezačala až tak dobře. Pak ale přišly tituly a cílem bylo dostat se do Singapuru. Užila jsem si to tu a odjíždím s dobrou náladou, a to je hlavní," dodala vítězka pěti letošních turnajů na okruhu WTA.

Svitolinová stejně jako včera Ostapenková dosáhla při své premiéře na Turnaji mistryň na vítězství až v posledním zápase. Vítězkou Červené skupiny se tak stává Garciaová, jako druhá postupuje Wozniacká. Halepová končí na posledním místě a třetím rokem po sobě nepostoupila ze skupiny.

"Ona (Svitolinová) hrála opravdu dobře, zasloužila si vyhrát. Nejsem smutná. Samozřejmě jsem naštvaná, že jsem prohrála, ale byl to skvělý rok a těším se na dovolenou," řekla. Svitolinová byla ráda, že ukončila sezonu vydařeným zápasem. A od Garciaové za dnešní pomoc očekává odměnu. "Myslím, že čekám víc než jen drink," poznamenala s úsměvem.

Bílou skupinu vyhrála česká jednička Karolína Plíšková a premiérově postoupila do semifinále a na druhé pozici skončila Venus Williamsová, jež i při své páté účasti na akci pro osm nejlepších tenistek uhraje minimálně semifinále.

Statistiky zápasu

Letošní ročník tak zná semifinálové dvojice. První semifinálový souboj obstarají Karolína Plíšková a Caroline Wozniacká. Česká a dánská jednička se letos střetnou již pošesté. Letos je úspěšnější Plíšková, ovšem ve vzájemné bilanci prohrává 3-5.

Druhá finalistka vzejde z duelu mezi Caroline Garciaovou a Venus Williamsovou, které mají vyrovnanou vzájemnou bilanci a utkají se po dlouhých třech letech.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Singapur, tv. povrch (hala), 7,000.000 dolarů
páteční výsledky (27. 10. 2017)
• Červená skupina •
Garciaová (8-Fr.) - Wozniacká (6-Dán.) 0-6 6-3 7-5
Svitolinová (4-Ukr.) - Halepová (1-Rum.) 6-3 6-4
Konečné pořadí Červené skupiny:
# JMÉNO Z V P S G B
1. Garciaová 3 2 1 4-4 38-41 2
2. Wozniacká 3 2 1 5-2 38-17 2
3. Svitolinová 3 1 2 3-4 29-38 1
4. Halepová 2 1 2 2-4 21-30 1
• Čtyřhra - čtvrtfinále •
Makarovová/Vesninová (2-Rus.) - Dabrowská, Sü I-fan (5-Kan./Čína) 6:1, 6:1
- Bartyová/Dellacquaová (4-Austr.) 7-6(7) 6-7(1) 10-6
Semifinálové dvojice:
Hingisová/Yung-jan Chan (1-Švýc./Tchaj-wan) - Hlaváčková/Babosová (3-ČR/Maď.)
Makarovová/Vesninová (2-Rus.) - Bertensová/Larssonová (Niz./Švéd.)
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

139
Přidat komentář
stopan
Prečo tu nie je článok o dnešnom zápase v Budapesti T. Babišovej a L.Šafářovej
Reagovat
stopan
ani zmienka
Reagovat
stopan
a tiez nechapem preco babosova bola pisana ako jednotka turnajova, ked pritom je o 20 miest za Luciou.
Reagovat
Frick
To bylo před 8 měsíci. :-D
Reagovat
stopan
haha tak potom zaspala televizia, dnes davali priamy prenos z finale v budapesti :D a bolo mi divne ze finale hraju v piatok :D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš záznam.
Reagovat
stopan
nie nebol to záznam klasicky, úplne celý zápas s prestávkami oddychovými a reklamnými.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že se hrál v únoru, tak to byl záznam :-)
Kde to vysílali?
A to nesleduješ TM, že nevíš, že tam Timea hraje? :-)
Reagovat
stopan
no program televizny ti nepoviem ale komentatorom bol slovak, takze nejaka slovenska televizia, a jj Baboska nastupi na TM ale az zajtra.
Reagovat
smazaný uživatel
??? Timea hraje na TM od středy!
Reagovat
sprchon
Pustil jsem si aspoň závěr zápasu (od stavu 3:4 ve třetím). Nádhera, fakt senzace od Caro G. :) Mám z ní radost a doufám, že půjde do finále.
Reagovat
slacker
kdyby se vcera Kaja neflakal stacilo by ji na jednicku zitra vyhrat semfinale, vite o tom,?
Reagovat
sprchon
Stačilo by jí POUZE vyhrát semifinále.
Reagovat
Frick
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/502421/luxusni-palac-rosola-a-ochotske-je-na-prodej-za-26-milionu-podivejte-se-jak-zili.html

Mne se bohužel nelíbí ten cihlový vzor na fasádě.
Reagovat
blixa
Takže nekoupíš ? ;-)
Reagovat
Frick
Za 26M ne....
Reagovat
blixa
Nebuď škrt ! Však stát platí, ne ? ;-)
Reagovat
Fandina
:-))
Co naděláš, cihly jsou cihly :-DDD
Reagovat
Frick
A chodili byste tam za mnou?
Reagovat
blixa
No to víš ! Posvátná místa, kde ťapala Míša Ochotská a Lukáš Rosol !!! Kdo by si to nechal ujít !!! ;-)
Reagovat
vrabejka
Garbine a Simona ukazali ze nemuzou být na 1.miste dlouho. Maji moc velke výkyvy. Kaja naopak může vydržet na trůnu déle ale musi mit lepší výsledky na Premierech a GS.
Jinak Garcia je velké překvapení očekával jsem že bude za otloukanka a nebude chtit udelat hlavně ostudu.
Rozhodně není bez šance ani v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
A co ukazuje vrabejka? :-) Základní neznalosti.
Reagovat
vrabejka
V konkurenci před 5 lety by Garcia byla ráda za top 20 to je prostě fakt. Uz si prestante nalhavat ze aktualni situace WTA he dobrá.
Reagovat
smazaný uživatel
A faktem je, že co vrabejkova věta, to stupidní chyba. I myšlenka :-)
Reagovat
aligo
zachránila Garciu, jako Lucka Petru v 2015 :D
Reagovat
tommr
už ted je jistý, že letošní TM vyhraje opět hráčka se kterou skoro nikdo nepočítal ...
Obě největší favoritky - současná světová jednička Halepová a nejlepší hráčka sezóny podle WTA Muguruza - neslavně skončily už ve skupině ...
Obzvláště alarmující je to hlavně u Halepový, která od té doby co se stala jedničkou prohrála 3 ze 4 zápasů ...
Reagovat
Fandina
Jj, u sázkovek byla ještě hodně vysoko Svitolina, také je venku. Takže jediná Kája, která byla třetí čtvrtou v pořadí zachraňuje čest.
Reagovat
blixa
Kája prostě dělá co může a stejně jí nadávají ...
Reagovat
Fandina
Každý snad ne, hraje dobře a nikdo všechno nevyhrává, ani Serena :-)).
Reagovat
Fandina
Ale už jsem to tu psala, v anketě tady na TP měla Kája tuším 32 procent, potom 19 Mugu 17 Halep a 8 Svitolina. A bude super, když to Kája dotahne.
24 procent hlasů dohromady dostaly tři další semifinalistky plus Ostapenko.
Tak v podstatě to semi kopíruje, s jistou i početní nadsázkou :-)).
Reagovat
vrabejka
Venus a Kája rozhodne outsiderky nebyli :D Velkým překvapením je hlavně Garcia.
Reagovat
Pavlis
Z Turnaje mistryň se stal druhořadý pouťák, bylo nedávno v Blesku. No, skoro nic jsem tenhle týden neviděl. ČT to už nevysílá. Sice bych si mohl dát stream, ale co, klopýtly všechny, žádná není neomylná.

A hráčka roku? Mělo by to zohledňovat počet vyhraných turnajů, vítězku Turnaje mistryň. Bylo by ideální systém turnaje předělat, aspoň celá Top10, zvýšit počet zápasů pro každou, navýšit finanční odměny, body do žebříčku.
Reagovat
tommr
prý se uvažuje o tom, že by TM hrálo prvních 16 hráček ...
Reagovat
tommr
ted musí hodně litovat, že poslední zápas ve skupině odchodila. Kdyby dokázala Ostapenko porazit tak by ted už měla jistotu, že jí nikdo nepředstihne a k postu jedničky by jí stačil i pouhý postup do finále ...
Za současné situace potřebuje k návratu na trůn TM vyhrát a pokud by v semifinále s Wozniackou prohrála hrozí jí i ztráta třetího místa pokud TM nevyhraje Garcia ...
Reagovat
EllNino
už jsme to tu viděli dneska, nemusíš to furt opakovat :D tím, že to tu budeš pořád psát, jí ten zápas s Ostapenko zpětně nevyhraješ :D
Reagovat
bIbec
být jeden zápas od postu jedničky je VELKÁ porce tlaku navíc. Myslím, že samotný fakt, že může být tou jedničkou ji momentálně znevýhodňuje oproti ostatním.
Reagovat
tommr
snad na tom Karolína není v tomhle ohledu tak špatně jako Halepová ... :)
Reagovat
bIbec
mmm, takhle bych to nebral. Pro každou je to těžké si to vybojovat. Naopak jenom velké hráčky to dokážou. Takže pokud se to nepovede, je to něco normálního, pokud se to povede, tak nezbývá než smeknout.
Reagovat
sprchon
+1
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
freeteepek
Myslím, že to celý vyhraje Garcia, takže jsem v klidu:-/
Reagovat
EllNino
H2H 5:3, první tři výhry Caro přišly v době, kdy ještě Kája nebyla v úplné špičce, v Indian Wells myslím postupovala z kvalifikace a v 1. kole porazila Hráďu 6:2 6:1, pak uhrála proti Caro první set, ale ta si to pak pohlídala (5:7 6:3 6:3) ... v podstatě podobný zápas nabídlo Monterrey o rok později (6:7 6:3 6:3) a další tříseťák sehrály v Istanbulu ve stejném roce (6:1 3:6 6:2) ... První výhru si připsala Karolína až letos ve finále Doha, kde vyhrála ve dvou setech 6:3 6:4 ... v Miami vyhrála 1. set 7:5, ale pak to byla jízda Caroline (5:7 6:1 6:1) ... v Eastbourne vyhrála Kája ve finále 6:4 6:4 a pak přišla ta smolná prohra v Torontu (7:5 6:7 6:4 pro Caro) ... naštěstí ji to pak vrátila Kája v Cincinnati o týden později 6:2 6:4 ...

Když to shrnu, tak v letošním roce vede Kája 3:2, vždycky vyhrála na rychlém povrchu (Doha, Eastbourne, Cincinnati), na pomalejších betonech slavila Caro (Miami, Toronto) ...navíc se letos ve výhrách střídají, Kája má liché a Caro sudé výhry, takže teď je řada na ní ... navíc se střídaj i rychlé a pomalejší povrchy, takže tak nějak všechno hraje do karet Caro ... pokud vyhrála Kája, vždycky to bylo ve dvou setech, pokud Caro, vždycky ve třech, takže pokud chce Kája vyhrát, tak si myslím, že jedině ve dvou, ve 3. setu bych jí moc nevěřil ...

Jsem na to opravdu docela zvědav, jak to dopadne, ale favorizuji Caroline
Reagovat
sprchon
Kája to klidně může zvládnout ve dvou i ve třech. Věřím jí. :)
Reagovat
tommr
Karolína má letos aktivní bilanci se všema zbývajícíma hráčkama (Wozniacki 3:2, Venus Williams 1:0, Garcia 2:0), ale myslím si, že to nebude hrát žádnou zásadní roli. Snad to jen Karolíně dodá trochu zdravýho sebevědomí ... :)
Reagovat
freeteepek
Docela klika, že Karolína nehraje s Garciaovou. Její 76% úspěšnost prvního podání při jeho kvalitě působí impozantně. Karolína na Caro umí a pokud by měla v tom zápase 76%, tak Wozn. spláchne. To je ovšem nereálné. Bude to bitva. Jestli Káje nebude padat první servis, může jí to dost frustrovat, tak doufám, že ji na tuhle situaci její nová trenérka důkladně připraví.
Reagovat
EllNino
Venus - García bude super bitva a Karolína letos na Caro umí, tak snad turnaj skončí zápasem, kterým začal :) to by bylo pěkné, něco podobného loi předvedly Angie a Dominika :)
Reagovat
sprchon
Přeju si finále Karolína vs Caro Garcia. A ty zápasy snad už i uvidím. V neděli teda určitě. :)
Reagovat
blixa
To já radši Kaju s Venus. Proti ní má Kája mnohem větší šanci.
Reagovat
sprchon
To mě nezajímá. :D Jestli chce bejt Kája první, tak si to musí ubojovat, ať tam bude ta nebo ta. Snad se bude hrát hezkej tenis. ;)
Reagovat
blixa
S Venus to může být taky pěkná přestřelka ;-)
Reagovat
blixa
A Venus je mnohem zkušenější, myslím že si Caro pohlídá.
Reagovat
sprchon
Stejně jako Mugu ve Wimblu.
Reagovat
blixa
S koťátkem, když je v laufu se moc hrát nedá. Caro není taková střelkyně, i když jí teď vyšly dva turnaje.
Reagovat
brixner
Halepka je venku?
Reagovat
milik254
Simona ty poslední zápasy ve skupině nezvládá, co? :D :D
Reagovat
tommr
ona zápasy pod tlakem nezvládá obecně. Letos už jich ztratila požehnaně ...
Reagovat
sprchon
Ne.
Reagovat
dunphy
Prostě NE. :D
Reagovat
dunphy
Tyjo chudák Halep už třetí rok po sobě nezvládla poslední zápas ve skupině, čímž se připravila o možnost semi. Dneska ale musela vyhrát, zatímco v předchozích letech jí stačil jen jeden set a ani to nezvládla.
Reagovat
George_Renel
plíšová to má rázem pouze ve vlastních rukách, na vlastní rakatě. Zakončit rok jako jednička, jedinečná šance, která se nemusí opakovat.
Reagovat
George_Renel
Plíšková.....
Reagovat
Fandina
Jj a k tomu vítězství v TM. To by byla nádhera a já doufám, že to dá. Kájo pojď!!!
Reagovat
George_Renel
Myslím, že ve finále může i prohrát a bude jí to stačit.
Reagovat
Fandina
To myslím ne. Musí vyhrát i finále, jinak bude Halep o nějaké body před ní.
Reagovat
dunphy
Ne.
Reagovat
bIbec
už jenom proto zítra prohraje :-) Asi. Ale stejnak držím palec, aby to zvládla, to je jasný.
Reagovat
tommr
kdyby včera Karolína makala naplno tak to mohla mít ještě jednodušší a k postu jedničky by jí stačila už jen jedna výhra ...
Reagovat
EllNino
budeš jí to tady vyčítat v každém svém přispěvku ?
Reagovat
tommr
odpustím jí to jedině když v semifinále vyhraje ... :)
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že to vypustila. Dívala jsem se na to ze záznamu a snažila se, ale Ostapenko byla lepší.
Reagovat
Frick
se stejným křestním jménem. :-D
Reagovat
dunphy
Ne.
Reagovat
milik254
Karolína, Caroline a Caroline?
Reagovat
Fandina
Karolína je česká verze, Caroline anglická, německá, francouzská atd.. Jedno jméno v různých jazycích.

Karolína

Charakteristika

Jméno Karolína nosí ženy s hlubokou duší. Význam jména jim vetkl do vínku pevný charakter a takřka mužskou pracovitost. Ženy, které nosí jméno Karolína, v sobě skrývají urozenost a krásu pravé královny.

Odvozeniny a varianty

Karolína je ženským křestním jménem s mužským protějškem ve jménu Karel. Alternativami jsou i jména Karolina nebo Karla. Domáckými podobami jména jsou Kája, Karlička, Karlinka, Karolínka, Karolka, Karlunka, Karluška, také Lina či Linka. Jméno Karolína užívá slovenština. Anglické verze jména jsou Carolina a Caroline, německé pak Caroline a Caroline. Caroline je i francouzskou mutací jména, Carolina pak italskou, španělskou nebo portugalskou. Jméno v podobě Karolina znají v Rusku, Polsku, Maďarsku, také v Holandsku nebo Švédsku.
Reagovat
d@ve
Být Kájou tak by mě imponovalo zkrácené oslovení LiNa Plíšková. :D
Reagovat
Fandina
Tři moje holčiny v semi!!! Tak to mám obrovskou radost.
Reagovat
VlS
dneska jsem ti asi poprvé fandil.
Reagovat
Fandina
Já také a ona hrála naprosto v pohodě. Pěkný mač.
Reagovat
com
a Karolina ma pozici jednicky zase ve svych rukou:) Bylo by fajn, kdyby ji ziskala dosazenim nejcenejsiho titulu:)
Reagovat
tommr
Karolína by ted měla zpytovat svědomí. Kdyby ten zápas s Ostapenko nevypustila tak by jí ted k zisku jedničky stačil pouhej postup do finále ...
Reagovat
sprchon
POUHEJ postup do finále. :D :D :D :D
Reagovat
tommr
já tušil že se někdo ozve a dokonce jsem tušil, že bys to moh být ty ... :)
Reagovat
sprchon
To spojení mě prostě pobavilo. :D :D Jako kdyby postupovala do finále na každém turnaji.
Reagovat
sprchon
Jako by to bylo stejně snadný jako utřít si nos.
Reagovat
tommr
ale jde přece o to, že k postupu do finále jí stačí vyhrát pouze jeden zápas kdežto k titulu potřebuje vyhrát dva ... :)
Reagovat
sprchon
OK. Tak snad budeš moct zejtra napsat že k zakončení sezony na 1. místě bude stačit pouze vyhrát finále. ;)
Reagovat
sprchon
Tedy taky vyhrát jeden zápas.
Reagovat
sprchon
Super,
postupujou všechny Karolíny. :) Z Garcii mám největší radost.
Reagovat
Fandina
Ještě dva fiftýny.
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááám.
Reagovat
Haitik
Tak ještě gem!! :-)
Reagovat
tommr
poslední krůček bývá nejtěžší ...
Reagovat
Haitik
Ale zvládla to!! :-) Super den dneska! :D
Reagovat
tommr
jj taky mám z obou dnešních výsledků velkou radost ... :)
Reagovat
Krisboy
Ta Simona nakonec snad pojede domů či co.
Reagovat
Lunej..
Taky mam ten pocit, je jako svazana. Co se da delat.
Reagovat
milik254
Simona Halep's decidingroundrobinmatch match activated.
Reagovat
tommr
ta formulace použitá v článku "Poslední hráčkou, která má možnost zakončit letošní sezonu na tenisovém trůnu, je totiž už jen Karolína Plíšková" se ti moc nepovedla.
Správně by to mělo být "Poslední hráčkou, která má možnost předstihnout Halepovou a zakončit letošní sezonu na tenisovém trůnu, je totiž už jen Karolína Plíšková"
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jéééé, díky, úplně mi ta Halep vypadla ;) omlouvám se
Reagovat
dunphy
Snad vypadne i dneska ze Singapuru :D
Reagovat
Lunej..
Ha ha
Reagovat
dunphy
Sorry, nic proti ní. Jen přeji vítězství Elině a taky bych v SF viděl raději Caroline :)
Reagovat
Lunej..
Mas u me utrum:P
Reagovat
Krisboy
Hlavně Simona má utrum.
Reagovat
sprchon
Ta dostala, pokud vím, třetí šanci u Lunej a pak už se stala jedničkou.
Reagovat
Lunej..
Pro letošek mám splněno, jedničkou byla, tak ať se holka snaží další rok. Já si dám psychicky padla :)
Reagovat
sprchon
Tak příští rok Sam/Petra. :D
Reagovat
Lunej..
A nebo Bohnice:D
Reagovat
Lunej..
Drzim moc palce, i kdyz postup Wozejku by me extra netesil...
Reagovat
Fandina
Caro postoupí tak jako tak.
Reagovat
blixa
Není Caro jako Caro ;-)
Reagovat
Fandina
Já doufám, že postoupí obě. Ještě chybí jeden set u Svitoliny. Tak doufám :-)).
Reagovat
lars
A cim pises na PC, kdyz drzis svy palce? :)
Reagovat
Lunej..
Pisu na mobil a co drzim je uplne jedno, jak je videt:)
Reagovat
freeteepek
Garcia hrála od 2. setu božsky. A to neříkám proto, že ji miluju.-) Ve Francii na ní byli lidi dost naštvaní, že se vybodla na Fed Cup. Vlastně všichni tam byli proti ní. Trochu v podobné situaci byla u nás Karolína, kdy jí mnozí nemohli odpustit olympiádu. To se ovšem už změnilo a předpokládám, že i Francouzi se za poslední měsíc naučili milovat svoji nejlepší tenistku:-)
Reagovat
EllNino
no všichni milovali hodnou Mladenovic, která byla kousek od desítky a dařilo se jí v první půlce roku, a reprezentovala Francii, García byla jako černá ovce, které se navíc nedařilo na turnajích, a podle mě měla v hlavě tyhle věci hodně, rozchod a rozkol s Kikinou, vlastní stagnace a k tomu přišly ty bolesti zad ... naštšstí se to v dobré obrátilo ... ale Kikině těch 10 preher v řadě fakt nepřeju, měl jsem rád obě, teď mám o dost radši Caroline, myslím, že ke vzájenému usmíření už nedojde ... silně o tom pochybuju
Reagovat
smazaný uživatel
Když se usmířily Jana s Helenou :-)
A Kikina v topce nakonec je :-)
Reagovat
com
A ja to porad nechapu :D ..jakpakto, ze je Garcia na prvnim miste, kdyz vyhrala jen 4 sety a Wozniacka jich vyhrala 5
Reagovat
Fandina
Protože když mají dvě stejný počet vyhraných zápasů, tak rozhoduje vzájemný zápas.
Reagovat
com
aha, nevim proc, ale ja mel za to, ze rozhoduje pocet vyhranejch setu
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jen když jsou tři :) Fandina má pravdu
Reagovat
Krisboy
Fandina má vždycky pravdu. A nikdy, ale opravdu nikdy, se nehádá.
Reagovat
Fandina
Vždycky pravdu nemám a hádám se jedině, když ji mám. :))
Reagovat
horska.kraslice
Takže pěkná tajenka před posledním duelem ve skupině. Zajímavé až do nejzažšího konce :-)
Reagovat
bIbec
Takže Svitolina OUT. Otázkou je, jak to vezme. Jestli plna smutku podá odevzdaný výkon nebo naopak bude hrát poslední zápas sezóny naprosto bez nervů a naplno. Ta druhá varianta může být pro Simonu "smrtící". Té totiž o něco jde a nervičky v jejím podání budou pracovat.
Reagovat
bIbec
tak nakonec ta druhá varianta. Hrát proti hráčkám, které už nemůžou postoupit a hrají bez nervů, je většinou těžké. Každý určitě vzpomene na výborný výkon Lucie proti Kerber, která potřebovala jenom jeden set.
Reagovat
tommr
na druhou stranu hráčka která už má jistej postup by taky měla hrát bez nervů a přesto to včera Karolína a dneska Wozniacká nezvládly ... :)
Reagovat
bIbec
bez nervů jistě ano, ale je to DOST rozdílná situace. Hráčka, která už má jistý postup ví, že ještě bude hrát zápas(y) a podvědomě už může být právě trochu jinde.
Reagovat
tommr
to je pravda. V těhle případech to může ovlivnit i prvek taktizování ...
Reagovat
EllNino
Skvělé ! :) ... Mám obrovskou radost, Caroline si to zase uhrála, zase otočila z 3:5, nezlomil ji ani kanár, do té doby Wozniacki pokračovala v trendu zápasů předešlých, kdy zase nadělila kanára ...ale myslím, o 2. setu to Caroline vzala do svých rukou, uvolnila se a hned to šlo lépe ...

Zajímavé, v těchto zápasech, které jsou těsné, poslední dobou najde nějakou vnitřní sílu, která jí je pomůže zdolat, to v minulosti neměla ... mohla by postoupit, ale spíš si myslím, že postoupí Simona přes Elinu a Caroline ostrouhá, nicméně, i tak je to pro ni skvělá premiera na TM ...:)

Nevím, koho Karolíně přát do semifinále víc ... García, Halep, Wozniacki, nějak mám pocit, že neporazí ani jednu :D
Reagovat
freeteepek
Taky mám obavu. Já bych jí přál Garciu, protože hraje útočně a to Karolíně sedí. A navíc by to mohl být i krásný zápas. S vracečkama to bude mít na tomhle pomalém kurtu fakt těžký. Nejhorší je pro Káju soupeřka, která nedělá chyby...
Reagovat
lars
a muze hrat s Garcii SF ?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
nemůže, bude to Wozniacki nebo Halep
Reagovat
sprchon
No jo... Je to trochu matoucí, ale je to tak.
Reagovat
Fandina
třetí set byl super přetahovaná a byly tam i pěkné výměny. Caroline jsem po prohraném podání moc nevěřila, ale ona to dokázala otočit. Takže nádhera a gratulka. Caro mám taky ráda, obě jsou to moje holčiny, ale Caroline hrála líp. Gratulace veliká.
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
blixa
Možná mají kontakt do Delf :D
Reagovat
d@ve
:D Hm, to bych klidně bral. :)
Reagovat
Fandina
Jj, to by se mi líbilo. :-))
A jestli to tak bude, super, i když si myslím, že ty body tam u Svitoliny a Halep budou vypadat jinak.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist