Garciaová v Nottinghamu vybojovala sedmý titul. Na trávě vyhrála podruhé

16. 6. 2019, 23:52
Aktuality 3
Francouzská tenistka Caroline Garciaová po dnešní dohrávce semifinále zvládla na trávě v Nottinghamu i finále a Donnu Vekičovou z Chorvatska porazila 2:6, 7:6, 7:6. Turnajová jednička získala první letošní titul a sedmý celkově.
Profily hráčů
Caroline Garciaová

Zatímco šampionka z roku 2017 Vekičová stihla semifinále odehrát v sobotu, utkání Garciaové s Američankou Jennifer Bradyovou bylo kvůli dešti přerušeno a odloženo za stavu 4:3 ve třetím setu pro francouzskou tenistku. Garciaová však v dnešní dohrávce rychle získala dva potřebné body a po přestávce nastoupila k finále.

V něm se rozjížděla pomaleji a první set za půl hodiny prohrála. Ve druhém už vedla 4:1, ale nakonec ho pro sebe získala až v tie-breaku. Zkrácená hra musela rozhodnout i poslední set. I když Vekičová odvrátila dva mečboly, třetí už Garciaová proměnila a získala první titul od loňského října.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
dadaft
neviděl celé, ale kvalitou velmi solidní utkání od obou, vyšší level než finále v Hertogenboschi.
gratulace Caroline.............. mimochodem v tom pyžámku Nike byla dost sexy :))

Ashleig Barty - Donna Vekič v prvním kole Birminghamu bude zápas dne.
Reagovat
Fandina
Gratulka Caro. Jsem v zahraničí, moc jsem toho neviděla, ale závěrečný TB ano. Mám radost, 7 titulů, to nemá každý. Gratulka.

A druhá moje Caro svatba. Hodně štěstí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist