Gasquet odhalil důvod neúčasti v Indian Wells a Miami

8. 3. 2017, 22:47
Aktuality 18
Richard Gasquet odhalil důvod, proč letos nebude startovat na úvodních dvou turnajích série ATP World Tour Masters 1000 v Indian Wells a Miami. Francouzský tenista musel podstoupit operaci slepého střeva, která si vyžádá minimálně měsíční rekonvalescenci. Aktuálně devatenáctý hráč světa by se rád na tenisové kurty vrátil v průběhu dubna.
Profily hráčů
Richard Gasquet

Richard Gasquet dosáhl v únoru velmi solidních výsledků. Na domácím halovém podniku v Montpellier prohrál až ve finále s Alexanderem Zverevem, vzápětí nestačil v osmifinále turnaje v Rotterdamu na Tomáše Berdycha, ale dobrou formu prokázal i o týden později opět na francouzské půdě v Marseille, kde došel do semifinále, v němž ho vyřadil jeho krajan Lucas Pouille.

Na letošní březen ale francouzský tenista v dobrém vzpomínat nebude. Ze hry ho totiž minimálně na měsíc vyřadily zdravotní potíže, kvůli kterým se odhlásil z právě probíhajícího podniku Masters v kalifornském Indian Wells a nestihne ani ten nadcházející v Miami.

Přitom s Gasquetem se do poslední chvíle počítalo. O jeho neúčasti se tenisoví příznivci dozvěděli až v tu chvíli, kdy ho nemohli najít ve zveřejněném losu mužské dvouhry. Organizátoři následně na sociálních sítích oznámili, že se třicetiletý Francouz nezúčastní ze zdravotních důvodů.

Bývalá světová sedmička se v Indian Wells představila poprvé v roce 2006. Od té doby v kalifornském městečku ani jednou nechyběla. Konkrétní důvod uvedl až po několika hodinách na svém twitterovém a instagramovém účtu samotný Gasquet.

"Kvůli operaci slepého střeva se letos turnajů BNP Paribas Open a Miami Open nezúčastním. Snad budu brzy zdravotně v pořádku. Děkuji všem za podporu," napsal na sociálních sítích Gasquet, jenž plánuje návrat na kurty v průběhu dubna.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

18
Přidat komentář
Fandina
Reagovat
FulnekUltras
Doktor Sládek taky jednou dostal bekhenda... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=2vZu-3mjOZs
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
FulnekUltras
od rozdávače milostí nesporně
Reagovat
Fandina
ty jsi trapný s politikou
Reagovat
Fandina
a navíc tomu vůbec nerozumíš
Reagovat
Krisboy
To se nikdy neomrzí :)
Reagovat
Fandina
Jooooooooooo :-))
Reagovat
Krisboy
Ne, právě že nééééééé! :D
Reagovat
janek_da
třeba teď bude mít čas naučit se klepat míčkem

přitom je to takový šikovný chlapec
https://www.youtube.com/watch?v=lB9FE-c-NmA
Reagovat
Fandina
a hezky levou
Reagovat
Fandina
Chudák Ríšánek. Přeji brzké uzdravení.
Reagovat
fialka
fíha, neuveriteľné odhalenie. Tie nadpisy sú fakt o ničom.
Reagovat
Padme
dobře pod parou :)) Brzké uzdravení a návrat na kurty!
Reagovat
Krisboy
Ten zatracenej slepák. Rafa, p.Berdych, teď Rišár. Tak se brzo zahoj chlape, bez tebe to není ono. Tvůj kultovní backhand by mi moc chyběl.
Reagovat
turista
Souhlasím. Na kurtech chybí. Bylo mi divný, že není v pavouku.
Reagovat
Frick
Docela to tam řádí v tý špičce. Jak černá ruka.

U holek nějak ne. Až na Mitu, která ovšem ho nemusí mít už od dětství.
Reagovat
Frick
a neni špička. :o) Asi jsou na to chlapi náchylnější.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist