Gengel vítěznou sérii neprotáhl, v Bahrajnu skončil v prvním kole

23. 11. 2021, 12:38
Aktuality 0
ATP CHALLENGER MANÁMA - Marek Gengel na challengeru v Bahrajnu na úspěšnou kvalifikaci nenavázal. Šestadvacetiletý Čech v prvním kole prohrál 4-6 4-6 s Goncalem Oliveirou a přišel o sérii 12 výher, kterou si na turnaj přivezl z okruhu ITF.
Profily hráčů
Marek Gengel

Marek Gengel za poslední měsíc třikrát triumfoval na akci ITF v Egyptě, rozšířil svou sbírku titulů na šest kousků a na challenger v Bahrajnu přijel se sérií deseti výher.

Šestadvacetiletý Čech úspěšně prošel dvoukolovou kvalifikací, ale v hlavní soutěži jeho vítězná šňůra skončila hned na úvod. Jediný český zástupce na právě probíhajících challengerech nestačil dvakrát 4-6 na Goncala Oliveiru z Portugalska. Za celý zápas se dostal k jedinému brejkbolu, který nedokázal využít, a sám na podání v obou setech vždy jednou zaváhal.

Dnes vstoupil také do deblové soutěže a úspěšně. S Moldavcem Alexanderem Cozbinovem porazil 6-4 6-2 Ivana Marrera a Yusufa Qaeda.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist